שאלון ER

nWkobi

New member
שאלון ER ../images/Emo13.gif

טוב אז כדי להעיר אתכם קצת וגם לבדוק את זכרונכם...הנה שאלון ER נחמד...בהצלחה: 1.תנו שמות של ארבעה פקידים ב-ER. 2.אייך קוראים לסבתא של דר' קרטר(שם מלא)? 3.מי ביצע/ה ברית לריס ללא הסכמתו של פיטר בנטון? 4.מארק וג'ן הם הוריה של...? 5.ההורים של מי התגרשו? 6.עם מי יצאה קרול לפני הרומן עם דאג? 7.מי דקר את קרטר? 8.ומי קבע/ה את מותה של לוסי? 9.גייב לורנס היה חולה ב...? 10.גייב שוחק ע"י..? 11.אייך מלוצ'י כינה את קרי לאחר שהיא פיטרה אותו? 12.מי החזיר את סוזן לעבוד ב-ER? 13.לקול נולדו תאומות. אייך היא קראה להן? 14.מה שמו של השכן שהיכה את אבי? ומה שם אישתו? 15.מי הייתה האהבה הראשונה של קרטר ב-ER? 16.מה אבי שברה בבית של לוקה כשנכנסה אליו ללא רשות? 17.אייך קוראים למסייעת בחדר הניתוחים? 18.לאן עברו ג'יני ואל בולה? 19.ולאן קרול ודאג? 20.במי אהבה "להתעלל" מגי דויל? 21.אייך קראו לרופא שאליזבת' לא רצתה שיתקרב לאלה, ומה הקשר שלו לשחקני/ות ER במציאות? 22.אייך קראו לשופט במשפט המשמורת בנטון VS רוג'ר? 23.מה קרטר נתן במתנה לבנטון לפני שהוא עזב? 24.תנו 2 שמות של פסיכולוגיות ב-ER. 25.את מי תפסה קרי וויבר מתגפף באמבולנס? תהנו בהצלחה
קובי

DeepThoughts

New member
אתה יודע את התשובות לזה?

1.תנו שמות של ארבעה פקידים: טימי, ג'ר, פרנק ורנדי. ב-ER. 2.אייך קוראים לסבתא של דר' קרטר(שם מלא)? מיליסנט קרטר 3.מי ביצע/ה ברית לריס ללא הסכמתו של פיטר בנטון? אנה דל אמיקו 4.מארק וג'ן הם הוריה של...? רייצ'ל 5.ההורים של מי התגרשו? של קרטר? של רייצ'ל? למי אתה מתכוון 6.עם מי יצאה קרול לפני הרומן עם דאג? טאגליירי 7.מי דקר את קרטר? פול סובריקי 8.ומי קבע/ה את מותה של לוסי? רומנו וקארי 9.גייב לורנס היה חולה ב...? אלצהיימר 10.גייב שוחק ע"י..? אלן אלדה. 11.אייך מלוצ'י כינה את קרי לאחר שהיא פיטרה אותו? נאצי דייק 12.מי החזיר את סוזן לעבוד . מתי? מארק? ב-ER? 13.לקול נולדו תאומות. אייך היא קראה להן? קייט וטס 14.מה שמו של השכן שהיכה את אבי? בריאן ומה שם אישתו? ג'ולי? 15.מי הייתה האהבה הראשונה של קרטר האומנת שלו? ב-ER? 16.מה אבי שברה בבית של לוקה כשנכנסה אליו ללא רשות? אקווריום 17.אייך קוראים למסייעת בחדר הניתוחים? שירלי 18.לאן עברו ג'יני ואל בולה? אטלנטה 19.ולאן קרול ודאג? סיאטל. 20.במי אהבה "להתעלל" מגי דויל? באף אחד. 21.אייך קראו לרופא שאליזבת' לא רצתה שיתקרב לאלה, ומה הקשר שלו לשחקני/ות ER במציאות? מה? 22.אייך קראו לשופט במשפט המשמורת בנטון VS רוג'ר? מה? 23.מה קרטר נתן במתנה לבנטון לפני שהוא עזב? אסימון לרכבת 24.תנו 2 שמות של פסיכולוגיות - קים לגספי (היא פסיכיאטרית) ודה -ראד (זה שלא הגיע בזמן לסובריקי, ) ב-ER. 25.את מי תפסה קרי וויבר מתגפף באמבולנס? מלוצ'י ופרמדיקית. אני יכולה לתת עוד..

nWkobi

New member
עונה

1.תנו שמות של ארבעה פקידים ב-ER: רנדי,ג'רי,פרנק וסינתיה. 2.אייך קוראים לסבתא של דר' קרטר(שם מלא)? מיליסנט קרטר. 3.מי ביצע/ה ברית לריס ללא הסכמתו של פיטר בנטון? אנה דל-אמיקו 4.מארק וג'ן הם הוריה של...? רייצ'ל גרין 5.ההורים של מי התגרשו? של ג'ון קרטר(הכוונה הייתה אצל הרופאים). 6.עם מי יצאה קרול לפני הרומן עם דאג? ג'ון טאגליירי 7.מי דקר את קרטר? פול סובריקי 8.ומי קבע/ה את מותה של לוסי? קרי וויבר 9.גייב לורנס היה חולה ב...? אלצהיימר 10.גייב שוחק ע"י..? אלן אלדה 11.אייך מלוצ'י כינה את קרי לאחר שהיא פיטרה אותו? נאצי דייק. 12.מי החזיר את סוזן לעבוד ב-ER? מארק גרין. 13.לקרול נולדו תאומות. אייך היא קראה להן? קייט וטס. 14.מה שמו של השכן שהיכה את אבי? ומה שם אישתו? בריאן ו'גויס ווסטלייק. 15.מי הייתה האהבה הראשונה של קרטר ב-ER? ברופאים אבי...קיטון לדעתי. 16.מה אבי שברה בבית של לוקה כשנכנסה אליו ללא רשות? אקווריום. 17.אייך קוראים למסייעת בחדר הניתוחים? שירלי. 18.לאן עברו ג'יני ואל בולה? לאטלנטה. 19.ולאן קרול ודאג? לסיאטל. 20.במי אהבה "להתעלל" מגי דויל? בג'ון קרטר - תמיד שלחה אותו לתפירות. 21.אייך קראו לרופא שאליזבת' לא רצתה שיתקרב לאלה, ומה הקשר שלו לשחקני/ות ER במציאות? דר' בבקוק,במציאות הוא בעלה של לורה אינס. 22.אייך קראו לשופט במשפט המשמורת בנטון VS רוג'ר? כבוד השופט אלטר. 23.מה קרטר נתן במתנה לבנטון לפני שהוא עזב? אסימון לרכבת. 24.תנו 2 שמות של פסיכולוגיות ב-ER: אדל ניומן וקים לגאספי. 25.את מי תפסה קרי וויבר מתגפף באמבולנס? דייב מלוצ'י ופרמדיקית.

DeepThoughts

New member
../images/Emo131.gifOk עכשיו אני שואלת

1. ממה נפטר אחיו של קרטר? 2. במה חולה אח של אבי? 3. איך מתו הילדים של לוקה? 4. עם איזה אחות היה למארק רומן קצרצר בעונה 3? 5. עם מי מארק היה בעונה 4? 6. מה מגי אמרה לקרטר כשלקחה אותו למטווח? 7.איזה שחקן אורח החזיק את קרול בת ערובה? 8. מה קארי נתנה לקים מתנה בקריסטמס? 9. מה קים נתנה לקארי אח"כ? 10. במה עבדה סנדי לופז? 11. איך קוראים לבן של סנדי וקארי? 12. לאיזה משחק ספורט הלכו סנדי וקארי באחד מהדייטים הראשונים? 13.מי אמר I won't touch loka's coockies? 14.מי אמר so toby doesn't get to come inside?

lightanddark

New member
well

1 לוקמיה 2 דו קוטביות 3 במלחמה טיל נפל להם על הית 4 צוני 5 סינתיה 6 שהיא לסבית 7 יואן (כפרה עליו) מקרגור 8 משהו מעפן 9 משהו מעפן בחזרה (היא מה זה לא עיניינה אותי) נראה לי אני היחידה ששנאה את קים 10כבאית 11 הנרי 12 הוקי 13 קרטר לניקול על אבי 14 דאג באחד המשפטים הכי רומנטיים שקיימים! more more!

DeepThoughts

New member
לא אוהבת את קים לגספי???

דווקא תקבלי תמונה זה רק כי אני נחמדה.. 8. ספר מהדורה ראשונה 9. נשיקה עוד יבואו, או שאת תביאי..

lightanddark

New member
אבל אני אוהבת לפטור!

חחחחח לא יודעת היא עיצבנה אותי. ממש שנאתי אותה, אהבתי יותר את סנדי

lightanddark

New member
well

בוא נראה: 1 רנדי ג'רי פרנק וסינתיה 2 מיליסנט קרטר 3 ליזי 4 רייצל גרין (לא זאת מחברים) 5 סוזן 6 גון טאגליירי 7 פול סובריקי 8 שוב ליזי 9 אלצהיימר 10 אלן אלדה 11 נאצי דייק 12 מארק שיכנע אותה 13 קייט וטס (קייט היא זו שהוכלת את הכובע) 14 בראיין וגויייס 15 הבלונדה המשוגעת או שהתכוונת לאבי קייטון 16 אקווריום 17 שירלי את יכולה לשים את המוזיקה המיוחדת שלי בבקשה 18 גיני ואל לא עברו לשום מקום היא נסעה עם מה שמו לאטלנטה 19 סיאטל 20 קרול וקרטר 21 בבקוק והוא נשוי ללורה איינס 22 אילטר משהו כזה 23 את האסימון שבנטון נתן לו 24 קים לגספי ודה לארד המעפן ההוא שהרג את לוסי 25דייב זה היה קל! whats next?

nWkobi

New member
יש לך טעות בשאלה מספר 3...

הצשובה הנכונה היא אנה דל-אמיקו
.

DeepThoughts

New member
עוד מישהו פליז? ../images/Emo187.gif

1. איזה שיר שרה ג'יני בהלוויה של סקוט אנספה? 2. מי זה אליס ווסט? 3. איך ראה קרטר את הישבן של אנה? 4. ממה מת אבא של מארק? 5. מה הסיפור של עובד הניקיון האפריקאי? 6. איך קוראים לכלבה של רומנו? 7.לאן התקבלה לוסי ומתי? 8. מי הכניס את צ'ן להריון? 9. איך קוראים לבת של ליזי-מארק? 10. איזה מתנה קיבלה קארי בלוקר? 11. את מי שיחק דון צ'ידל? 12. במה הוא היה חולה? 13. איזה פעילות עשתה ליזי במכונית ועם מי? 14. מי אמר/ה it's been lovely 15. מי זה אלג'ין? 16. לאן לקחה וונדל את קרטר בדייט? that's it for now

lightanddark

New member
אמממ

1 time of your life של גריין דיי 2 ההוא מה hmo שיצא עם וויבר לדקה 3 לקח ממנה תרומה של מוח עצם 4 סרטן בריאות 5 התעללו בו בשבי או משהו כזה ואשתו נאנסה 6 גרטשן 7 לקאונטי לפסיכיאטריה אחרי שהיא מתה 8 רמבו 9 אלה 10 דילדו 11 דוקטור פרקינסון (אני נוטה לשכוח שמות של רופאים ולקרוא להם בשם של המחלה) 12 פרקינסון 13 עם הברונו ההוא והם u know..... 14 ליזי בפרק האחרון שלה 15 זה שהיה באוטו עם צ'ן ופראט 16 לטיפוס על קיר (או שאני מתבלבלת כי פשוט הזכרת לי את סקוטי ) ונ.ב גם אותה לא אהבתי

lightanddark

New member
פרנק זה רמבו

ואין לי מושג זה משמיעה אז זה יכול להיות גם גרטל וגם גרטשן (נשמע אותו דבר)

lightanddark

New member
טוב ננסה

אבל שאלתם את הרוב 1. כמה זמן לקח לקרול להשיג את 2 עגלות ההחייאה? 2. איפה סוזן הייתה בזמן שקרטר אבי פראט וצן היו בהסגר? 3. מה השם המלא של קרטר? 4. מה חל בתאריך ה 25 באוגוסט? 5. מי ידוע כדוקטור אינטרקום? 6. מה היה כינויו של דוקטור סוויפט? 7. מי אמר "whatever life throws ay u u have to greer it with a smile there is nothing as contagious as a positive attitude"?/ 8. איפה מצאו את המטוס של אריק? 9. מה היה השם של החבר של אבי שהיא סיפרה עליו בסודות ושקרים ובאיזה ספורט הוא עסק? 10.מה החטיף האהוב על קרטר? זה כל מה שיש לי כרגע.....

אני יודעת רק שניים...../images/Emo54.gif

2. סוזן הייתה בברבדוס. 9. קראו לו האווי והוא היה בנבחרת הלקרוס

למעלה