שאלון D:::::

dirty boots

New member
כי זה כזה.. את.

לא חשוב, מנתחת לב

אפרת P

New member
סעמק עניתי בשייגעצ../images/Emo112.gif

1. גלעד 2. קרן 3. יעל קרקר 4. שי 5. נוען 6. עומר 7. שירה 8. יעל פאנטה 9. יעל (y a e l) 10. שחר 11. עידן 12. ינאי 13. מיכל 14. רוני 15. סיו 16. נועה 17. ג'ני 18. נטע 19. בר 20. סהר רק אם כתבת את 20 האנשים תראה/תענה על השאלות,לא לפני!! שאלות: -כמה זמן אתם מכירים את "5"? אמ. מפגש כלשהו .. לאדעת -האם "7" מכיר את "15"? כן -מתי לאחרונה דיברתם עם "13"? בהופעה של מוניקה בבארבי ת"א -איך תגדיר את "2"? מנהלת מגניבה עוד שניה מתגייסת ואחד האנשים המדהימים
-האם "15" נראה טוב? כלכך
-איך יראו הילדים של "9" ושל "7"? חחח ג'ינג'ים וחמודים -ושל "20" ו "14"?
שחורים עם נמשים? -האם אתה חושק ב"9"? ברור
-מתי לאחרונה ראיתם את "1"? 31.4 -מתי הצחיק אתכם "6"? מתי לא
כפרה עליך -היית יוצא עם "17"? הייתי? כבר יצאנו והפחדנו אנשים *אהההמ* מהחלון -ועם "14"? כעעע
-היית עושה עם "6" , "14" , ו-"18" שלישייה או רבעייה? (במידה ולאחד מהם יש פיצול) כעע כמה כוסיות
-האם "3" ו "20" מתאימים? לא :X -מה הדבר האחרון שחשבתם על "10"? שהוא אהבל -איזו חיה תקשרו ל "4"? סוס -איזה צבע תקשרו ל "8"? סגול בהיר\תכלת -"12",שיעשה אותך? כעעעעע
-איזו עונה תקשרו ל "17"? אביב\קיץ -האם "4" ו "15" מתאימים? סוג של כן -האם היה לך קשר רומנטי עם "1"? בטח -הגדר בשלוש מילים את "18" חבובע חבובע חבובע
-הגדר בארבע מילים את "19" ביסלי ובואו נרביץ לפיטר -איזו קריירה מתאימה ל "16"? שחקנית! את כזאת קורעת! -איזו קריירה הכי לא מתאימה ל "2"? האממ... לודעת -האם "9" לומד איתכם בכיתה בצפר? לא -האם היית מפתח קשר רומנטי עם "19"? לא
היא של יעל
-מתי רבת עם "11"? לא רבתי איתו, הוא זרק עלי ופלים! "תאכלי תשתי" -האם משהו היה יכול להתפתח בין "12" לבין "17"? יש פוטנציאל, שני מושים -האם "20" אוהב את "10"? הם מכירים בכלל? -האם אתה אוהב את "5"? מאודדדדדד
-מה השיר שהכי מתאים ל"1"? -הייתם רוצים ש"10" לא ידבר אתכם? -האם "8" הוא בן אדם טוב? -מה הייתם מביאים ל"14" במתנה? -הייתם רוצים ש"15" יתארח בביתכם? -הייתם רוצים ש"13" יחבק אתכם עכשיו? -מה תעשו כדי לשכנע את "5" לבוא אתכם לאנשהו?

../images/Emo121.gifאיו, אמיסאטו, אמיאמו, סנקלוואה

1.עידן 2.יעל שלי
3.יעל קרקר 4.יעל שירשור חיובי 5.איפרת 6.ינאי 7.איתמר זלק 8.איתמר שני 9.קרן 10.נוען 11.אני 12.הגר 13.שירה 14.עינב 15.עומר 16.שני 17.זהר 18.צליל
19.נטע 20.ג'ני רק אם כתבת את 20 האנשים תראה/תענה על השאלות,לא לפני!! שאלות: -כמה זמן אתם מכירים את "5"?הווו מה-28.7.05
עיר הבירה. -האם "7" מכיר את "15"?לא ניראלי. -מתי לאחרונה דיברתם עם "13"?טיהי מזמן, מפגש פורום -איך תגדיר את "2"?יפה, חכמה, קשת הבנה ואני אוהב אותה הכי בעולם. -האם "15" נראה טוב?כעעע
-איך יראו הילדים של "9" ושל "7"? חחח טמבלים ברמות מטורפות
-ושל "20" ו "14"?נאמ. -האם אתה חושק ב"9"?כעעעע -מתי לאחרונה ראיתם את "1"? יומולדת של טובי -מתי הצחיק אתכם "6"?חחח כל זמן שאני רואה אותו
-היית יוצא עם "17"?לא
אבל היא מותק
-ועם "14"?לא
אבל היא חבובע
-היית עושה עם "6" , "14" , ו-"18" שלישייה או רבעייה? (במידה ולאחד מהם יש פיצול) כעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
-האם "3" ו "20" מתאימים?לא -מה הדבר האחרון שחשבתם על "10"?שהיא שמנה
אני מתגעגע -איזו חיה תקשרו ל "4"? דולפין -איזה צבע תקשרו ל "8"?מממ לא מכיר אותו מספיק. -"12",שיעשה אותך?כעעע -איזו עונה תקשרו ל "17"?אביב, היא שמחה כזאת. -האם "4" ו "15" מתאימים?לא -האם היה לך קשר רומנטי עם "1"?כע, אבל אתם לא אמורים לדעת. -הגדר בשלוש מילים את "18" היצור הכי יפה! -הגדר בארבע מילים את "19"קרועה, חבובע, יפה, שמנה. -איזו קריירה מתאימה ל "16"?עורכת דין או משו מכובד כזה. -איזו קריירה הכי לא מתאימה ל "2"?עורכת דין או משהו מכובד כזה/משהו שצריך להבין בו דברים
-האם "9" לומד איתכם בכיתה בצפר?לא -האם היית מפתח קשר רומנטי עם "19"?למה לא? -מתי רבת עם "11"? כל יום, כל היום. -האם משהו היה יכול להתפתח בין "12" לבין "17"?לא ניראה לי
-האם "20" אוהב את "10"?ניראלי -האם אתה אוהב את "5"?בטחחחח
-מה השיר שהכי מתאים ל"1"?יא מוחמדדדדד, כמה זמן מחכים לבירההה (סתם נו, זה לפיצה אבל עדיין
) -הייתם רוצים ש"10" לא ידבר אתכם?חס! -האם "8" הוא בן אדם טוב?ניראה לי -מה הייתם מביאים ל"14" במתנה?דיסק. -הייתם רוצים ש"15" יתארח בביתכם?אבאמא לא יאהבו אותו כלכ ך אבל ניחא. -הייתם רוצים ש"13" יחבק אתכם עכשיו?כע
-מה תעשו כדי לשכנע את "5" לבוא אתכם לאנהו?כלום, רק אבקש והיא תבוא
.

חצילע

New member
../images/Emo23.gif.

סליחה שהטרדתי אותך אתמול עם: "בריאן,הכט מאחט וואכסן באכסן?!" "מאכט באכט הכסן פינקי,מאחטן הוכסן מוכט!"
.

y a e l4

New member
חח גלעדדד../images/Emo99.gif

באמת שאני אהיה עורכת דין אם אני לא אתקבל לקורס טיס!
וגמני אוהבת אותך המון המוןהמון!!!

../images/Emo121.gifאמרתי שאת לא תהיי../images/Emo3.gif../images/Emo122.gif

אבל כשחושבים על זה מתאים לך להיות כזאת עורכת דין סקסית

אני זוכרת את השאלון הזה!!! ../images/Emo199.gif

1. קרן 2. נועם 3. אדם 4. אפרת 5. תמר 6. ינאי 7. גלעד 8. ענבר 9. רוני 10.נולי 11.סיון 12.יונתן 13.עידן 14.איתמר 15.עוד איתמר 16. שירה 17. עומר 18.יעל קרקר 19. נטע 20.שניר רק אם כתבת את 20 האנשים תראה/תענה על השאלות,לא לפני!! כתבתי שאלות: -כמה זמן אתם מכירים את "5"? לא זוכרת -האם "7" מכיר את "15"? נראה לי אבל לא בטוח -מתי לאחרונה דיברתם עם "13"? לא יודעת -איך תגדיר את "2"? אי אפשר -האם "15" נראה טוב? לא יודעת -איך יראו הילדים של "9" ושל "7"? חיחיח לא יודעת
-ושל "20" ו "14"? סביר להניח שלא יהיו להם ילדים -האם אתה חושק ב"9"? לא יודעת -מתי לאחרונה ראיתם את "1"? בהופעה נראה לי -מתי הצחיק אתכם "6"? לא יודעת -היית יוצא עם "17"? לא יודעת -ועם "14"? לא יודעת -היית עושה עם "6" , "14" , ו-"18" שלישייה או רבעייה? (במידה ולאחד מהם יש פיצול) חיחיחיח לא יודעת -האם "3" ו "20" מתאימים? לא! -מה הדבר האחרון שחשבתם על "10"? שהיא נחמדה!
-איזו חיה תקשרו ל "4"? אין עוד חיה כמו אפרת -איזה צבע תקשרו ל "8"? נאמ... כחול (?) -"12",שיעשה אותך? רק אם בא לו -איזו עונה תקשרו ל "17"? אבי (?) -האם "4" ו "15" מתאימים? סביר להניח שלא -האם היה לך קשר רומנטי עם "1"? לא... אלא אם כן היא אנסה אותי ואני לא זוכרת -הגדר בשלוש מילים את "18" אני לא יודעת -הגדר בארבע מילים את "19" אני ממש לא יודעת -איזו קריירה מתאימה ל "16"? מישהי ששומעת את התלונות של כולם בטלפון (?) -איזו קריירה הכי לא מתאימה ל "2"? קצבית (?) -האם "9" לומד איתכם בכיתה בצפר? לא... -האם היית מפתח קשר רומנטי עם "19"? לא נראה לי -מתי רבת עם "11"? אפעם -האם משהו היה יכול להתפתח בין "12" לבין "17"? סביר להניח שלא -האם "20" אוהב את "10"? אולי כן ואולי לא... נסתרות הם דרכי האדם -האם אתה אוהב את "5"? כן
-מה השיר שהכי מתאים ל"1"? לא יודעת אין עדיין שיר עם מילים: חוחו -הייתם רוצים ש"10" לא ידבר אתכם? לא... -האם "8" הוא בן אדם טוב? כן -מה הייתם מביאים ל"14" במתנה? לא יודעת -הייתם רוצים ש"15" יתארח בביתכם? אם בא לו -הייתם רוצים ש"13" יחבק אתכם עכשיו? לא יודעת -מה תעשו כדי לשכנע את "5" לבוא אתכם לאנשהו? לא יודעת!

למעלה