../images/Emo121.gifאיו, אמיסאטו, אמיאמו, סנקלוואה
1.עידן 2.יעל שלי
3.יעל קרקר 4.יעל שירשור חיובי 5.איפרת 6.ינאי 7.איתמר זלק 8.איתמר שני 9.קרן 10.נוען 11.אני 12.הגר 13.שירה 14.עינב 15.עומר 16.שני 17.זהר 18.צליל
19.נטע 20.ג'ני רק אם כתבת את 20 האנשים תראה/תענה על השאלות,לא לפני!! שאלות: -כמה זמן אתם מכירים את "5"?הווו מה-28.7.05
עיר הבירה. -האם "7" מכיר את "15"?לא ניראלי. -מתי לאחרונה דיברתם עם "13"?טיהי מזמן, מפגש פורום -איך תגדיר את "2"?יפה, חכמה, קשת הבנה ואני אוהב אותה הכי בעולם. -האם "15" נראה טוב?כעעע
-איך יראו הילדים של "9" ושל "7"? חחח טמבלים ברמות מטורפות
-ושל "20" ו "14"?נאמ. -האם אתה חושק ב"9"?כעעעע -מתי לאחרונה ראיתם את "1"? יומולדת של טובי -מתי הצחיק אתכם "6"?חחח כל זמן שאני רואה אותו
-היית יוצא עם "17"?לא
אבל היא מותק
-ועם "14"?לא
אבל היא חבובע
-היית עושה עם "6" , "14" , ו-"18" שלישייה או רבעייה? (במידה ולאחד מהם יש פיצול) כעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
-האם "3" ו "20" מתאימים?לא -מה הדבר האחרון שחשבתם על "10"?שהיא שמנה
אני מתגעגע -איזו חיה תקשרו ל "4"? דולפין -איזה צבע תקשרו ל "8"?מממ לא מכיר אותו מספיק. -"12",שיעשה אותך?כעעע -איזו עונה תקשרו ל "17"?אביב, היא שמחה כזאת. -האם "4" ו "15" מתאימים?לא -האם היה לך קשר רומנטי עם "1"?כע, אבל אתם לא אמורים לדעת. -הגדר בשלוש מילים את "18" היצור הכי יפה! -הגדר בארבע מילים את "19"קרועה, חבובע, יפה, שמנה. -איזו קריירה מתאימה ל "16"?עורכת דין או משו מכובד כזה. -איזו קריירה הכי לא מתאימה ל "2"?עורכת דין או משהו מכובד כזה/משהו שצריך להבין בו דברים
-האם "9" לומד איתכם בכיתה בצפר?לא -האם היית מפתח קשר רומנטי עם "19"?למה לא? -מתי רבת עם "11"? כל יום, כל היום. -האם משהו היה יכול להתפתח בין "12" לבין "17"?לא ניראה לי
-האם "20" אוהב את "10"?ניראלי -האם אתה אוהב את "5"?בטחחחח
-מה השיר שהכי מתאים ל"1"?יא מוחמדדדדד, כמה זמן מחכים לבירההה (סתם נו, זה לפיצה אבל עדיין
) -הייתם רוצים ש"10" לא ידבר אתכם?חס! -האם "8" הוא בן אדם טוב?ניראה לי -מה הייתם מביאים ל"14" במתנה?דיסק. -הייתם רוצים ש"15" יתארח בביתכם?אבאמא לא יאהבו אותו כלכ ך אבל ניחא. -הייתם רוצים ש"13" יחבק אתכם עכשיו?כע
-מה תעשו כדי לשכנע את "5" לבוא אתכם לאנהו?כלום, רק אבקש והיא תבוא
.