שאלון CSI

שאלון CSI

לקחתי הפסקה מהלימודים ואני רוצה לכתוב שאלון חדש. מחקו את המיותר... ז"א תכתבו רק את הבחירה שלכם משלוש אפשרויות תבחרו אחת, אפשר גם להוסיף הסבר לבחירה אם בא לכם. דמויות: גריסום, מאק, הורשיו? קת'רין, סטלה, קאלי? ווריק, דני, דלקו? ניק, הוקס, ראיין? גרג או ראיין? שרה, לינדסי, נטליה בואה וויסטה(?)? בראס, פלאק, פרנק? ד"ר רובינס, סיד, אלכס? ילדים - הבת של קת'רין (לינדסי), האחיין של הורשיו (ריי ג'וניור), הבן של אישתו של מאק (שחכתי איך קוראים לו, אבל הוא מעונה 3)? רוצחים - פול מלינדר, דאריוס (הזה מהפרק המשותף של ניו יורק עם מיאמי), מישהו ממיאמי (לא זוכר איזה רוצחים סדרתיים משמעותיים היו שם...)? כללי: העיר הכי יפה בעיינכם (לא סדרה אלא עיר) - ווגאס, ניו יורק, מיאמי? גריסום ושרה, דני ולינדסי או שהורשיו ומריסול? חדר המתים הכי יפה - ווגאס, ניו יורק או מיאמי? המעבדה הכי יפה - ווגאס, ניו יורק או מיאמי? חדר החקירות הכי יפה - ווגאס, ניו יורק או מיאמי? כלי הרכב הכי יפים של היחידה - ווגאס, ניו יורק או מיאמי? סצינת פתיחה הכי יפה - ווגאס, ניו יורק או מיאמי? הפיילוט (פרק ראשון מעונה ראשונה) הכי יפה, שהכי אהבתם - ווגאס, ניו יורק או מיאמי? פרק הסיום שהכי אהבתם - תבחרו רק אחד, לא משנה מאיזו עונה ומאיזו סדרה? שאלה אחרונה, סדרה מועדפת - ווגאס, ניו יורק או מיאמי?

עונה לעצמי...

דמויות: גריסום קת'רין ווריק ניק גרג שרה פלאק, כי אני אוהב את הגישה שלו (הייתה לי התלבטות מאד קשה בינו לבין בראס) ד"ר רובינס (למרות שרציתי לבחור את סיד, לד"ר רובינס יש בו משהו מיוחד כזה) ילדים - הבת של קת'רין (לינדסי), כי יודעים עליה יותר, היא מעורבת יותר בסדרה רוצחים - פול מלינדר כללי: העיר הכי יפה בעיינכם (לא סדרה אלא עיר) - מיאמי, משון מה אני חושב שהיא הכי יפה גריסום ושרה
חדר המתים הכי יפה - ווגאס, כי הוא כזה פשוט, לא יותר מדי זכוכיות והיטק... המעבדה הכי יפה - ווגאס חדר החקירות הכי יפה - ניו יורק, כי הוא נראה כזה... אולד סקול, לא חדשני כזה... כלי הרכב הכי יפים של היחידה - מיאמי סצינת פתיחה הכי יפה - ווגאס הפיילוט (פרק ראשון מעונה ראשונה) הכי יפה, שהכי אהבתם - ניו יורק פרק הסיום שהכי אהבתם - תבחרו רק אחד, לא משנה מאיזו עונה ומאיזו סדרה? סיום עונה 6 של ווגאס
שאלה אחרונה, סדרה מועדפת - ווגאס כמובן, אפילו לפי התושובת שלי זה כבר ברור.

תורי

רק חבל שאי אפשר לבחור הכל, דמויות: גריסום, מאק, הורשיו? אני לא יכול למחוק אף אחד כי כל אחד משפיע עלי בצורה אחרת. כל אחד מושך את הסיפור לכיוון אחר. קת'רין, סטלה, קאלי? מאותה סיבה שרשומה למעלה אני לא יכול למחוק אף אחד. ווריק, דני, דלקו? ושוב חוזרת הסיבה, כל אחד מהדמויות משוחת את הסיפור לכיוון אחר וגורמת לו להיות מעניין. ניק, הוקס, ראיין? ושוב חוזרת הסיבה, כל אחד מהדמויות משוחת את הסיפור לכיוון אחר וגורמת לו להיות מעניין. גרג או ראיין? שניהם באותה מידה, ושוב חוזרת הסיבה, כל אחד מהדמויות משוחת את הסיפור לכיוון אחר וגורמת לו להיות מעניין. שרה, לינדסי, נטליה בואה וויסטה(?)? ושוב חוזרת הסיבה, כל אחד מהדמויות משוחת את הסיפור לכיוון אחר וגורמת לו להיות מעניין. בראס, פלאק, פרנק? ושוב חוזרת הסיבה, כל אחד מהדמויות משוחת את הסיפור לכיוון אחר וגורמת לו להיות מעניין. ד"ר רובינס, סיד, אלכס? ושוב חוזרת הסיבה, כל אחד מהדמויות משוחת את הסיפור לכיוון אחר וגורמת לו להיות מעניין. ילדים - הבת של קת'רין (לינדסי), האחיין של הורשיו (ריי ג'וניור), הבן של אישתו של מאק (שחכתי איך קוראים לו, אבל הוא מעונה 3)? לינדסי. רוצחים - פול מלינדר, דאריוס (הזה מהפרק המשותף של ניו יורק עם מיאמי), מישהו ממיאמי (לא זוכר איזה רוצחים סדרתיים משמעותיים היו שם...)? דריוס. כללי: העיר הכי יפה בעיינכם (לא סדרה אלא עיר) - ווגאס, ניו יורק, מיאמי? ניו-יורק. גריסום ושרה, דני ולינדסי או שהורשיו ומריסול? כולם, ושוב חוזרת הסיבה, כל אחד מהדמויות משוחת את הסיפור לכיוון אחר וגורמת לו להיות מעניין. חדר המתים הכי יפה - ווגאס, ניו יורק או מיאמי? ניו-יורק. המעבדה הכי יפה - ווגאס, ניו יורק או מיאמי? מיאמי. חדר החקירות הכי יפה - ווגאס, ניו יורק או מיאמי? מיאמי. כלי הרכב הכי יפים של היחידה - ווגאס, ניו יורק או מיאמי? סצינת פתיחה הכי יפה - ווגאס, ניו יורק או מיאמי? ניו-יורק הפיילוט (פרק ראשון מעונה ראשונה) הכי יפה, שהכי אהבתם - ווגאס, ניו יורק או מיאמי? ווגאס. פרק הסיום שהכי אהבתם - תבחרו רק אחד, לא משנה מאיזו עונה ומאיזו סדרה? ניו-יורק עונה ראשונה. שאלה אחרונה, סדרה מועדפת - ווגאס, ניו יורק או מיאמי? כולן.

לגבי הדמויות...

פשוט רציתי לדעת את מי אתה מעדיף באופן אישי, ובגלל זה הצבתי בחירה של דמות אחת: את מי אתה מעדיף מהשלושה ולא משנה מאיזו סיבה, בין אם זה התנהגות, תרומה לעלילה, מראה או כל דבר אחר... טוב לא משנה, עוד שאלון כושל מפי אדי.

bar167

New member
אני../images/Emo70.gif

דמויות: גריסום, מאק, הורשיו? מממ גריסום.. קת'רין, סטלה, קאלי? קתרין וסטלה ווריק, דני, דלקו? שלושתם..
אי-אפשר להחליט.. ווריק חמוד אני מתה עליו! :] ודני ואריק זה פשוט חלוםם
ניק, הוקס, ראיין? מממ.. ריאן. גרג או ראיין? גרג
שרה, לינדסי, נטליה בואה וויסטה(?)? לינדסי ושרה
(נטליה היא מרגלת!!) בראס, פלאק, פרנק? אני מכירה רק את פלאק אבל אני שונאת אותו! ד"ר רובינס, סיד, אלכס? אלכס.. :] ילדים - הבת של קת'רין (לינדסי), האחיין של הורשיו (ריי ג'וניור), הבן של אישתו של מאק (שחכתי איך קוראים לו, אבל הוא מעונה 3)? הבן של אישתו של מאק.. בגלל שזה ביבר מורוניקה מארס (קייל גלנר)
רוצחים - פול מלינדר, דאריוס (הזה מהפרק המשותף של ניו יורק עם מיאמי), מישהו ממיאמי (לא זוכר איזה רוצחים סדרתיים משמעותיים היו שם...)? מממ.. דריוס .. כללי: העיר הכי יפה בעיינכם (לא סדרה אלא עיר) -ווגאס, ניו יורק, מיאמי? מיאמי גריסום ושרה, דני ולינדסי או שהורשיו ומריסול? דני ולינדזי :] חדר המתים הכי יפה - ווגאס, ניו יורק או מיאמי? מיאמי! המעבדה הכי יפה - ווגאס, ניו יורק או מיאמי? מממ.. מיאמי!! חדר החקירות הכי יפה - ווגאס, ניו יורק או מיאמי? ניו-יורק ומיאמי.. כלי הרכב הכי יפים של היחידה - ווגאס, ניו יורק או מיאמי? מיאמי ברור!! ההאמרים.. סצינת פתיחה הכי יפה - ווגאס, ניו יורק או מיאמי? מיאמי בגלל הדרמתיות המוגזמות של הורישיו.. סתם כדי לצחוק קצת..
הפיילוט (פרק ראשון מעונה ראשונה) הכי יפה, שהכי אהבתם - ווגאס, ניו יורק או מיאמי? מממ.. אני לא כל-כך זוכרת אבל נראה לי שניו-יורק.. פרק הסיום שהכי אהבתם - תבחרו רק אחד, לא משנה מאיזו עונה ומאיזו סדרה? לא זוכרת
שאלה אחרונה, סדרה מועדפת - ווגאס, ניו יורק או מיאמי? מממ.. כל אחת והייחודיות שלה! את כולן..
דרך-אגב אחלה שאלוו

Marg H

New member
אני??

גריסום. קת'רין. ווריק. ניק. גרג. אף אחת!!
בראס. ד"ר רובינס, סיד, אלכס- קשה מידי.... הבת של קת'רין (לינדסי) - במיוחד בעונה 7 [שזאת גם השחקנית מסמארלנד]. פול מלינדר כללי: העיר הכי יפה בעיינכם- ווגאס הורשיו ומריסול - איכס שרה וגריסום!!
חדר המתים הכי יפה - ווגאס המעבדה הכי יפה - ווגאס חדר החקירות הכי יפה - מאיפה אני צריכה לדעת?!?! כלי הרכב הכי יפים של היחידה - ווגאס סצינת פתיחה הכי יפה - ווגאס, ניו יורק או מיאמי - שוב קשה מידי.... הפיילוט (פרק ראשון מעונה ראשונה) הכי יפה, שהכי אהבתם - אני לא מאמינה שאני אומרת את זה אבל מיאמי [חוץ מזה זה מווגאס..]. פרק הסיום שהכי אהבתם - In side the box 3x23 CSI:LV שאלה אחרונה, סדרה מועדפת - תגיד/י לא הבנת?? ווגאס!!

ראניה15

New member
אני ../images/Emo9.gif

דמויות: גריסום
קת'רין ווריק ניק גרג שרה בראס ד"ר רובינס
-- פשוט אני חושבת שהשחקנים הכי טובים הם מווגאס ... ילדים - הבת של קת'רין (לינדסי רוצחים - לא יודעת כללי: העיר הכי יפה בעיינכם: מיאמי - ניו -יורק סתם בניינים,וווגאס סתם מדבר. גריסום ושרה חדר המתים הכי יפה - לא שמתי לב אפעם המעבדה הכי יפה - ווגאס - אוהבת את הסיגנון... חדר החקירות הכי יפה - ווגאס כלי הרכב הכי יפים של היחידה - מיאמי - אני אוהבת את הג'יפים האלו :] סצינת פתיחה הכי יפה - ווגאס- זה השיר הכי יפה של THE WHO מבין 3 הCSI... הפיילוט (פרק ראשון מעונה ראשונה) הכי יפה, שהכי אהבתם - לא ראיתי :\ פרק הסיום שהכי אהבתם - לא ראיתי :\ שאלה אחרונה, סדרה מועדפת - ווגאס ברור :]

אני...

גריסום, מאק, הורשיו? גריסום!!!!!! ברור! הוא היחיד שחושב שם! קת'רין, סטלה, קאלי? קלי. כי הייתי מתה להיות עם ריאן! ווריק, דני, דלקו? דני
ניק, הוקס, ראיין?ריאןןןןןןןןן גרג או ראיין?אוף! אני שונאת אותכם! גרג בדמות, ריאן בגוף! שרה, לינדסי, נטליה בואה וויסטה(?)? לינדסי כי אני רוצה לחבק את דני! בראס, פלאק, פרנק?|דגש| בראס, כי אהבתי את Ellie ד"ר רובינס, סיד, אלכס?|דגש| דוק!ברור! ילדים - הבת של קת'רין (לינדסי), האחיין של הורשיו (ריי ג'וניור), הבן של אישתו של מאק (שחכתי איך קוראים לו, אבל הוא מעונה 3)? ריי, סתם כי בא לי רוצחים - פול מלינדר, דאריוס (הזה מהפרק המשותף של ניו יורק עם מיאמי), מישהו ממיאמי (לא זוכר איזה רוצחים סדרתיים משמעותיים היו שם...)? ריאז ממיאמי! כללי: העיר הכי יפה בעיינכם (לא סדרה אלא עיר) - ווגאס, ניו יורק, מיאמי? לא הייתי באף אחת מהם, אבל אבא שלי היה בניו יורק וראיתי תמונות, אז אני אגיד שנ"י... גריסום ושרה, דני ולינדסי או שהורשיו ומריסול? GSR שליטעעעע חדר המתים הכי יפה - ווגאס, ניו יורק או מיאמי? ווגאס המעבדה הכי יפה - ווגאס, ניו יורק או מיאמי?מיאמי.. יפה שם, אבל עונה רביעית ומעלה... עונות ראשונות היה מגעיל שם... חדר החקירות הכי יפה - ווגאס, ניו יורק או מיאמי?ווגאס כלי הרכב הכי יפים של היחידה - ווגאס, ניו יורק או מיאמי? מיאמי- המר הכי שווה! הלוואי עליי לסוע בהמר (כשיהיה לי רישיון) סצינת פתיחה הכי יפה - ווגאס, ניו יורק או מיאמי?וגאס. כי המשפטי פתיחה של גריסום גם שנונים וגם קולעים למטרה. הפיילוט (פרק ראשון מעונה ראשונה) הכי יפה, שהכי אהבתם - ווגאס, ניו יורק או מיאמי? ראיתי רק את של ווגאס, ולפי אמא שלי של וגאס היה הכי יפה פרק הסיום שהכי אהבתם - תבחרו רק אחד, לא משנה מאיזו עונה ומאיזו סדרה? סוף עונה שניה של וגאס, הפרק שהיה היום עם הדוגמנית שהרעיבה את עצמה. זה גם היה הפרק היחיד שאני זוכרת ששומעים את המחשבות של אחת מהדמויות בסדרה, במיוחד את של גריסום. שאלה אחרונה, סדרה מועדפת - ווגאס, ניו יורק או מיאמי? וגאס. השחקנים הכי טובים, כאלו שלא מלהבים מעצמם. התסריט הכי טוב- מלא בציטוטי והתחכמויות שאני משתמשת בהם גם בחיי האישיים. הרומן הכי טוב- אין על GSR. השילוב הכי טוב בין החיים האישיים לעבודה. במיאמי זה כמעט ורק חיים אישיים ובNY דוחפים את דני ולינדסי לכל מקום אפשרי!

CapitanSparrow

New member
:]

גריסום, מאק, הורשיו? גריסום! דה. קת'רין, סטלה, קאלי? קת'. ווריק, דני, דלקו? קשה!
אני מתה על ווריק
, אבל דני חתיך מדי! דני. ניק, הוקס, ראיין? ניק. גרג או ראיין? גרג. שרה, לינדסי, נטליה בואה וויסטה(?)? שרה!!!!!
בראס, פלאק, פרנק? בראס. [למרות שפלאק ממש חמוד וחתיך.
] ד"ר רובינס, סיד, אלכס? ד"ר רובינס!!!
ילדים - הבת של קת'רין (לינדסי), האחיין של הורשיו (ריי ג'וניור), הבן של אישתו של מאק (שחכתי איך קוראים לו, אבל הוא מעונה 3)? לינדזי. כזאת חמודה.
[כשהיא ילדה קטנה] רוצחים - פול מלינדר, דאריוס (הזה מהפרק המשותף של ניו יורק עם מיאמי), מישהו ממיאמי (לא זוכר איזה רוצחים סדרתיים משמעותיים היו שם...)? פול מילינדר. כללי: העיר הכי יפה בעיינכם (לא סדרה אלא עיר) - ווגאס, ניו יורק, מיאמי? מיאמי. גריסום ושרה, דני ולינדסי או שהורשיו ומריסול? GSR!!!!!!! חדר המתים הכי יפה - ווגאס, ניו יורק או מיאמי?
...ווגאס. המעבדה הכי יפה - ווגאס, ניו יורק או מיאמי? מיאמי אחרי השיפוצים. חדר החקירות הכי יפה - ווגאס, ניו יורק או מיאמי? ווגאס. כלי הרכב הכי יפים של היחידה - ווגאס, ניו יורק או מיאמי? לא יודעת. :| סצינת פתיחה הכי יפה - ווגאס, ניו יורק או מיאמי? ווגאס ללא ספק. הפיילוט (פרק ראשון מעונה ראשונה) הכי יפה, שהכי אהבתם - ווגאס, ניו יורק או מיאמי? ווגאס.
פרק הסיום שהכי אהבתם - תבחרו רק אחד, לא משנה מאיזו עונה ומאיזו סדרה? Grave Danger - עונה 5, ווגאס. חולה על טרנטינו
שאלה אחרונה, סדרה מועדפת - ווגאס, ניו יורק או מיאמי? כעיקרון ווגאס הכי טובה, אבל אני אוהבת את NY מאוד מאוד. אז שתיהן.

hitchhiker218

New member
הו הו אני...

גריסום, מאק, הורשיו? גריסום=] קת'רין, סטלה, קאלי? קת'!!! ווריק, דני, דלקו? וואריק ודני ניק, הוקס, ראיין? ניקיייייי
גרג או ראיין? גרגג
שרה, לינדסי, נטליה בואה וויסטה(?)? שרה בראס, פלאק, פרנק? בראס.... ד"ר רובינס, סיד, אלכס? רובינס ילדים - הבת של קת'רין (לינדסי), האחיין של הורשיו (ריי ג'וניור), הבן של אישתו של מאק (שחכתי איך קוראים לו, אבל הוא מעונה 3)? לינדסי! איזה מותק.... רוצחים - פול מלינדר, דאריוס (הזה מהפרק המשותף של ניו יורק עם מיאמי), מישהו ממיאמי (לא זוכר איזה רוצחים סדרתיים משמעותיים היו שם...)? פול מילאנדר... מזעזע כללי: העיר הכי יפה בעיינכם (לא סדרה אלא עיר) - ווגאס, ניו יורק, מיאמי? אני אהיה בניו יורק עוד חודש... אז בנתיים מיאמי גריסום ושרה, דני ולינדסי או שהורשיו ומריסול? GSR ברור!! חדר המתים הכי יפה - ווגאס, ניו יורק או מיאמי? מיאמי אבל יותר מדי טכנולוגיה לטעמי... המעבדה הכי יפה - ווגאס, ניו יורק או מיאמי? ווגאס... חדר החקירות הכי יפה - ווגאס, ניו יורק או מיאמי? ווגאס.. בניו יורק זה ניראה כמו לובי של בית מלון כלי הרכב הכי יפים של היחידה - ווגאס, ניו יורק או מיאמי? מיאמי.. האמר
סצינת פתיחה הכי יפה - ווגאס, ניו יורק או מיאמי? נמנמ.. לא יודעת... הפיילוט (פרק ראשון מעונה ראשונה) הכי יפה, שהכי אהבתם - ווגאס, ניו יורק או מיאמי?--- פרק הסיום שהכי אהבתם - תבחרו רק אחד, לא משנה מאיזו עונה ומאיזו סדרה? עונה שניה... ווגאס.. חזק שאלה אחרונה, סדרה מועדפת - ווגאס, ניו יורק או מיאמי? ווגאס.... ברור! נחמד=]

עונה../images/Emo166.gif

גריסום, מאק, הורשיו?מאק קת'רין, סטלה, קאלי?קאליייייייייייייייייי חחח אבל כעיקרון אני אוהבת את שלושתן ווריק, דני, דלקו?ווריק ניק, הוקס, ראיין?ראיין! גרג או ראיין?גרג שרה, לינדסי, נטליה בואה וויסטה(?)?חחחחח שרה ולינדסי אבל יותר שרה בראס, פלאק, פרנק?בראס ד"ר רובינס, סיד, אלכס? אלכם,היא מצחיקה כזאת גם רובינס ילדים - הבת של קת'רין (לינדסי), האחיין של הורשיו (ריי ג'וניור), הבן של אישתו של מאק (שחכתי איך קוראים לו, אבל הוא מעונה 3)?ריי ג'וניור,לינדסי מעצבנת
רוצחים - פול מלינדר, דאריוס (הזה מהפרק המשותף של ניו יורק עם מיאמי), מישהו ממיאמי (לא זוכר איזה רוצחים סדרתיים משמעותיים היו שם...)?פול מילנדר כללי: העיר הכי יפה בעיינכם (לא סדרה אלא עיר) - ווגאס, ניו יורק, מיאמי? מיאמיייייי גריסום ושרה, דני ולינדסי או שהורשיו ומריסול?או קשה
גריסום ושרה חדר המתים הכי יפה - ווגאס, ניו יורק או מיאמי?ניו יורק המעבדה הכי יפה - ווגאס, ניו יורק או מיאמי?מיאמי חדר החקירות הכי יפה - ווגאס, ניו יורק או מיאמי?אני אוהבת הכי את של מיאמי,מואר כזה לא כמו אחרים כלי הרכב הכי יפים של היחידה - ווגאס, ניו יורק או מיאמי?מיאמי! סצינת פתיחה הכי יפה - ווגאס, ניו יורק או מיאמי? ווגאס הפיילוט (פרק ראשון מעונה ראשונה) הכי יפה, שהכי אהבתם - ווגאס, ניו יורק או מיאמי?מיאמי פרק הסיום שהכי אהבתם - תבחרו רק אחד, לא משנה מאיזו עונה ומאיזו סדרה?מיאמי פרק סיום עונה 3 שאלה אחרונה, סדרה מועדפת - ווגאס, ניו יורק או מיאמי?את זה אני לא יודעת

עונה באיחור חח ../images/Emo3.gif

גריסום, מאק, הורשיו?= הוריישיו קת'רין, סטלה, קאלי?= סטלה ווריק, דני, דלקו?= דלקו ניק, הוקס, ראיין?= ראיין גרג או ראיין?= ראיין שרה, לינדסי, נטליה בואה וויסטה(?)?= שרה בראס, פלאק, פרנק?= פרנק ד"ר רובינס, סיד, אלכס?= אלכס ילדים - הבת של קת'רין (לינדסי), האחיין של הורשיו (ריי ג'וניור), הבן של אישתו של מאק (שחכתי איך קוראים לו, אבל הוא מעונה 3)?= ריי ג'וניור רוצחים - פול מלינדר, דאריוס (הזה מהפרק המשותף של ניו יורק עם מיאמי), מישהו ממיאמי (לא זוכר איזה רוצחים סדרתיים משמעותיים היו שם...)? כללי: העיר הכי יפה בעיינכם (לא סדרה אלא עיר) - ווגאס, ניו יורק, מיאמי?= מיאמי גריסום ושרה, דני ולינדסי או שהורשיו ומריסול?= גריסום ושרה חדר המתים הכי יפה - ווגאס, ניו יורק או מיאמי?= מיאמי המעבדה הכי יפה - ווגאס, ניו יורק או מיאמי?= מיאמי חדר החקירות הכי יפה - ווגאס, ניו יורק או מיאמי?= מיאמי
כלי הרכב הכי יפים של היחידה - ווגאס, ניו יורק או מיאמי?= מיאמי, אין כמו האמר סצינת פתיחה הכי יפה - ווגאס, ניו יורק או מיאמי?= חח מיאמי. הפיילוט (פרק ראשון מעונה ראשונה) הכי יפה, שהכי אהבתם - ווגאס, ניו יורק או מיאמי?= ניו יורק פרק הסיום שהכי אהבתם - תבחרו רק אחד, לא משנה מאיזו עונה ומאיזו סדרה?= מנעארף... שאלה אחרונה, סדרה מועדפת - ווגאס, ניו יורק או מיאמי?= נו ברור שמיאמי...

ראניה15

New member
חחח מה הבעיה? הורשיו חתיךך!! [לא כמו גריסום,

גריסום הכי חתיך] אבל הורשיו נראה מעולה

למעלה