שאלון CSI-לא היה אחד שניםםם

hitchhiker218

New member
שאלון CSI-לא היה אחד שניםםם

מהי הסדרה האהובה עליך? איזה שיר פתיחה מבין 3 הסדרות את\ה הכי אוהב\ת? איזה סידרה היית מעלימ\ה? באיזה סידרה השחקנים יותר טובים? באיזה סידרה השחקנים יותר פתטיים? איזה שילוב של סדרות הכי אהבת? ווגאס ומיאמי או מיאמי וניו יורק? זה, זה או זה
הורישיו, גריסום או מאק? קאלי, קתרין או סטלה? ניק, דני או ראיין? דר' רובינס או אלכס? בראס,פראנק או פלאק? CSI לאס ווגאס: הבחורה הסקסית: הבחור הסקסי: הדמות השולית: הפרק הכי טוב: הרוצח הכי מטורף: הפרק הכי הזוי: הגופה הכי מגעילה: הגופה הכי מגניבה: הרצח הכי מתוחכם: CSI ניו יורק: הבחורה הסקסית: הבחור הסקסי: הדמות השולית: הפרק הכי טוב: הרוצח הכי מטורף: הפרק הכי הזוי: הגופה הכי מגעילה: הגופה הכי מגניבה: הרצח הכי מתוחכם: CSI מיאמי: הבחורה הסקסית: הבחור הסקסי: הדמות השולית: הפרק הכי טוב: הרוצח הכי מטורף: הפרק הכי הזוי: הגופה הכי מגעילה: הגופה הכי מגניבה: הרצח הכי מתוחכם: תענו! בלי לבאס
שיהיה לכולם יומטוב!!!!!!!!

עונה../images/Emo110.gif

מהי הסדרה האהובה עליך?-אין אחת כזאת איזה שיר פתיחה מבין 3 הסדרות את\ה הכי אוהב\ת?ניו יורק
איזה סידרה היית מעלימ\ה?אף אחת באיזה סידרה השחקנים יותר טובים?לאסוגאס באיזה סידרה השחקנים יותר פתטיים?היי
איזה שילוב של סדרות הכי אהבת? ווגאס ומיאמי או מיאמי וניו יורק?מיאמי ווגאססס זה, זה או זה הורישיו, גריסום או מאק?מאק קאלי, קתרין או סטלה?קאלי אלף פעם קאלייי
אבל אני מתה גם על קת'רין וסטלה ניק, דני או ראיין?ראיין,וניק!!ודני,אבל אני נשואה לראיין דר' רובינס או אלכס?אלכסססססססס,היא קורעת מצחוק בראס,פראנק או פלאק?שלושתם CSI לאס ווגאס: הבחורה הסקסית:קת'רין,שרה מקסימה אבל לא סקסית
הבחור הסקסי:ניקקקקקקקקקקקק הדמות השולית:אף אחת הפרק הכי טוב:organ grinder,לפחות מה שאני הכי אוהבת,למרות שהיו מלא טובים הרוצח הכי מטורף:ני לא זוכרת.. הפרק הכי הזוי:כנ"ל הגופה הכי מגעילה:חחח ההוא שהיה לו את המחוך הגופה הכי מגניבה:
הרצח הכי מתוחכם:אני לא זוכרת CSI ניו יורק: הבחורה הסקסית:סטלהה הבחור הסקסי:מאק הדמות השולית:הוקס
פוקיפוקי הפרק הכי טוב:ההוא עם התמנונים!! הרוצח הכי מטורף:ההוא עם המשחק פוקר הפרק הכי הזוי:אני לא מתמצאת ממש הגופה הכי מגעילה:כנ"ל הגופה הכי מגניבה:כנ"ל
הרצח הכי מתוחכם:כנ"ל CSI מיאמי: הבחורה הסקסית:קאלייייייייייייייייייייייייייי הבחור הסקסי:ראייןןןןןןןןןןןןןןןן הדמות השולית:טריפ חיחי הפרק הכי טוב:אין אחד ספציפי,למרות שזה שהולך להיות משודר בשבת מדהים הרוצח הכי מטורף:דריוס(זה השם של הרוצח היחידי שאני מכירה
,אבל הוא עדיין מטורף) הפרק הכי הזוי:
הגופה הכי מגעילה:
הגופה הכי מגניבה:לא זוכרת
הרצח הכי מתוחכם:לא זוכרת כלוםם
כמו שהבנתם,אני צריכהלעשות מרתונים ודחוף
לא הודגש באמצעות מדגישומטיק
,תודה!

israeli alias

New member
עונה ../images/Emo13.gif

רק שאני לא יודעת איך להדגיש אז סילחו לי... מהי הסדרה האהובה עליך? כרגע CSI לאס וגאס, הייתי גם מכורה קשות ל"זהות בדויה", יש לי את כל העונות.. איזה שיר פתיחה מבין 3 הסדרות את\ה הכי אוהב\ת?של ניו יורק איזה סידרה היית מעלימ\ה?אף אחת מהן, כולן טובות באיזה סידרה השחקנים יותר טובים? לאס וגאס באיזה סידרה השחקנים יותר פתטיים?מיאמי איזה שילוב של סדרות הכי אהבת? ווגאס ומיאמי או מיאמי וניו יורק? וגאס ומיאמי זה, זה או זה הורישיו, גריסום או מאק?גריסום, מה השאלה בכלל...P: קאלי, קתרין או סטלה? אממ קתרין ניק, דני או ראיין?דני דר' רובינס או אלכס?דר' רובינס בראס,פראנק או פלאק?בראס CSI לאס ווגאס: הבחורה הסקסית:האמ, שרה, האמ הבחור הסקסי: אממ הודג'ס...חח לא סתם אממ גרג אולי...לא יודעת.. הדמות השולית:המזכירה ג'ולי או משהו כזה הפרק הכי טוב:אווו אממ לא ראיתי את כל העונות...והתשובה שלי מבוססת בעיקר על GSR 5X12 הרוצח הכי מטורף:שאלה טובה- ממה שאני ראיתי זה בעונה הראשונה שמביים את ההתאבדות של גברים שנולדו בתאריך שהמשפחה שלו מתה או משהו כזה...מישהו עם חנות לצעצועי האלווין שגורם לקורבן שלו להקליט "מכתב" התאבדות ואז יורה בו באמבטיה... הפרק הכי הזוי:7X22 הגופה הכי מגעילה:בעונה השביעית פרק 20 הגופה מאגם מיד שיצא ממנה עכברוש הגופה הכי מגניבה:בכנסייה בוגאס עונה 7 פרק 5 הרצח הכי מתוחכם:של האפי מורלס עונה 7 פרק 21 CSI ניו יורק: הבחורה הסקסית:לינדסי הבחור הסקסי:אממ דני הדמות השולית:לא זוכרת...אלו מהמעבדה..? או פלאק הפרק הכי טוב:לא צפיתי בכל כך הרבה פרקים ככה שלא יודעת הרוצח הכי מטורף:? הפרק הכי הזוי:שסטלה מותקפת..? הגופה הכי מגעילה:? הגופה הכי מגניבה:? הרצח הכי מתוחכם:? CSI מיאמי: הבחורה הסקסית:בואה ויסטה? הבחור הסקסי:הורשיו..חחח סתם- אריק דלקו הדמות השולית:פרנק. הפרק הכי טוב:? הרוצח הכי מטורף:ראזדן?? הפרק הכי הזוי:? הגופה הכי מגעילה:אלו שחותכים להם איברים..במסור או משהו הגופה הכי מגניבה:? הרצח הכי מתוחכם:? וואו גיליתי שאני לא ממש צופה במיאמי ובניו יורק מספיק...:O ושאני לא זוכרת הרבה מוגאס...

עונה ../images/Emo13.gif

מהי הסדרה האהובה עליך?= מיאמי איזה שיר פתיחה מבין 3 הסדרות את\ה הכי אוהב\ת?= ניו יורק איזה סידרה היית מעלימ\ה?= לאס וגאס באיזה סידרה השחקנים יותר טובים?= מיאמי באיזה סידרה השחקנים יותר פתטיים?= .......... איזה שילוב של סדרות הכי אהבת? ווגאס ומיאמי או מיאמי וניו יורק?= מיאמי ניו יורק זה, זה או זה הורישיו, גריסום או מאק?= הוריישיו קאלי, קתרין או סטלה?= סטלה ניק, דני או ראיין?= ראיין דר' רובינס או אלכס?= אלכס בראס,פראנק או פלאק?= פלאק CSI לאס ווגאס: הבחורה הסקסית:= הבלונדינית ההיא... שכחתי מה שמה... הבחור הסקסי:= ניק הדמות השולית:= שרה חחח הפרק הכי טוב:= יש הרבה הרוצח הכי מטורף:= לא זוכר הפרק הכי הזוי:= יש הרבה הגופה הכי מגעילה:= כנ"ל הגופה הכי מגניבה:= כנ"ל הרצח הכי מתוחכם:= כנ"ל CSI ניו יורק: הבחורה הסקסית:= סטלה הבחור הסקסי:= פלאק הדמות השולית:= הפתולוג הסיני ההוא.. הפרק הכי טוב:= יש הרבה הרוצח הכי מטורף:= כנ"ל הפרק הכי הזוי:= כנ"ל הגופה הכי מגעילה:= כנ"ל הגופה הכי מגניבה:= כנ"ל הרצח הכי מתוחכם:= כנ"ל CSI מיאמי: הבחורה הסקסית:= קלי הבחור הסקסי:= ראיין הדמות השולית:= סטטלר חחחח הפרק הכי טוב:= יש הרבה הרוצח הכי מטורף:= כנ"ל הפרק הכי הזוי:= כנ"ל הגופה הכי מגעילה:= כנ"ל הגופה הכי מגניבה:= כנ"ל הרצח הכי מתוחכם:= כנ"ל זהו? חחח

עונה :O

מהי הסדרה האהובה עליך? ...בוהו o_O איזה שיר פתיחה מבין 3 הסדרות את\ה הכי אוהב\ת? ...בוהו o_O איזה סידרה היית מעלימ\ה? ...בוהו o_O באיזה סידרה השחקנים יותר טובים?...בוהו o_O באיזה סידרה השחקנים יותר פתטיים?...בוהו o_O איזה שילוב של סדרות הכי אהבת? ווגאס ומיאמי או מיאמי וניו יורק? ...בוהו o_O זה, זה או זה ...בוהו o_O הורישיו, גריסום או מאק?...בוהו o_O קאלי, קתרין או סטלה?...בוהו o_O ניק, דני או ראיין?...בוהו o_O דר' רובינס או אלכס?...בוהו o_O בראס,פראנק או פלאק?...בוהו o_O CSI לאס ווגאס:...בוהו o_O הבחורה הסקסית:...בוהו o_O הבחור הסקסי:...בוהו o_O הדמות השולית:...בוהו o_O הפרק הכי טוב:...בוהו o_O הרוצח הכי מטורף:...בוהו o_O הפרק הכי הזוי:...בוהו o_O הגופה הכי מגעילה:...בוהו o_O הגופה הכי מגניבה:...בוהו o_O הרצח הכי מתוחכם:...בוהו o_O CSI ניו יורק: ...בוהו o_O הבחורה הסקסית:...בוהו o_O הבחור הסקסי: היתי כותבת פה בוהו גם אבל אבל אבל.. זה בחור.סקסי. זה דורש הרבה יותר מבוהו מסכן! אז ככה יש הרבה... גריסום, ניק, הורשיו,וראיין. ואני חושבת שזהו.. הדמות השולית: ...בוהו o_O הפרק הכי טוב:...בוהו o_O הרוצח הכי מטורף:...בוהו o_O הפרק הכי הזוי:...בוהו o_O הגופה הכי מגעילה:...בוהו o_O הגופה הכי מגניבה:...בוהו o_O הרצח הכי מתוחכם:...בוהו o_O CSI מיאמי:...בוהו o_O הבחורה הסקסית:...בוהו o_O הבחור הסקסי:...בוהו o_O הדמות השולית:...בוהו o_O הפרק הכי טוב:...בוהו o_O הרוצח הכי מטורף:...בוהו o_O הפרק הכי הזוי:...בוהו o_O הגופה הכי מגעילה:...בוהו o_O הגופה הכי מגניבה:...בוהו o_O הרצח הכי מתוחכם:...בוהו o_O :) נההה היה כיף

לקח לי די הרבה זמן למצו כוח לענות על הכל....

מהי הסדרה האהובה עליך? - ווגאס איזה שיר פתיחה מבין 3 הסדרות את\ה הכי אוהב\ת? - השיר ווגאס, כי הוא גם מאד מתאים לרעיון של הסדרה... איזה סידרה היית מעלימ\ה? - מיאמי באיזה סידרה השחקנים יותר טובים? - ווגאס באיזה סידרה השחקנים יותר פתטיים? - מיאמי (קארוזו, וגם מי שמשחק את ראיין) איזה שילוב של סדרות הכי אהבת? ווגאס ומיאמי או מיאמי וניו יורק? - ווגאס ומיאמי זה, זה או זה הורישיו, גריסום או מאק? - גריסום קאלי, קתרין או סטלה? - קאת'רין ניק, דני או ראיין? - ניק דר' רובינס או אלכס? - דר' רובינס בראס,פראנק או פלאק? - פלאק CSI לאס ווגאס: הבחורה הסקסית: הממ שרה! הבחור הסקסי: שיהייה ווריק, אני יודע... הדמות השולית: המנכ"ל של המשטרה בווגאס (זה שאקלי מקבל ממנו הוראות והם תמיד ביחד שיש איזו פרשיה גדולה) הפרק הכי טוב: Commited, פרק 20 עונה 5. הרוצח הכי מטורף: מינאטור קילר שיהייה הפרק הכי הזוי: לפי דעתי לא היו פרקים הזויים בסדרה, לפחות מאיך שאני מגדיר פרק הזוי... הגופה הכי מגעילה: איזה אחת שהייתה במים הרבה זמן, והם מתנפחים כזה בעע הגופה הכי מגניבה: השלדים, של הגופות שכבר נרקבו... הם עושים אותם כ"כ טוב הרצח הכי מתוחכם: למרות שזה היה רצח בטעות, הזה עם הקרח היבש שפלט פחמן דו חמצני וחנק למוות את הבחור שישן על הרצפה CSI ניו יורק: הבחורה הסקסית: איידן הבחור הסקסי: שיהייה דני :X הדמות השולית: העוזר של הפתולוג הפרק הכי טוב: הפיילוט, Blink הרוצח הכי מטורף: דרסדן הזה, למרות שלדעתי עשו אותו גרוע... הפרק הכי הזוי: כל הפרקים על המלא אקשן, זה כ"כ לא מתאים לסדרת CSI הגופה הכי מגעילה: אחת שנרקבה בתוך קיר הגופה הכי מגניבה: הזו של איידן, החרוכה הרצח הכי מתוחכם: לא היה שם רצח שהייתי מכנה אותו מתוחכם CSI מיאמי: הבחורה הסקסית: קאלי איך שהיא הייתה בעונה 2 הבחור הסקסי: ממ ספידל לדעתי נראה הכי טוב הדמות השולית: ולרה, עובדת המעבדה הפרק הכי טוב: היה בעונה 1 או 2, שהורשיו ניסה להוכיח את חפותו של איזה כבאי לשעבר הרוצח הכי מטורף: לא היה כזה לפי דעתי... הפרק הכי הזוי: Rio פרק 1 ענה 5 הגופה הכי מגעילה: גם איזה אחד שהיה הרבה במים והתנפח הגופה הכי מגניבה: לא זכור לי... הרצח הכי מתוחכם: נופ :\

RossandRachel

New member
עונה חלקית

מהי הסדרה האהובה עליך? csi ny!!!!! איזה שיר פתיחה מבין 3 הסדרות את\ה הכי אוהב\ת? חח של ניו יורק מן הסתם איזה סידרה היית מעלימ\ה? מיאמי..לא התחברתי לזה באיזה סידרה השחקנים יותר טובים? ניו יורק באיזה סידרה השחקנים יותר פתטיים? מיאמי! איזה שילוב של סדרות הכי אהבת? ווגאס ומיאמי או מיאמי וניו יורק? חח ווגאס וניו יורק לא קיים? זה, זה או זה הורישיו, גריסום או מאק? גריסום, האמת קאלי, קתרין או סטלה? סטלה ניק, דני או ראיין? דני דר' רובינס או אלכס? לא יודעת בראס,פראנק או פלאק? פלאק CSI לאס ווגאס: הבחורה הסקסית:באמת שאין הבחור הסקסי: ניק הדמות השולית:חח לא רואה מספיק זמן כדי לענות הפרק הכי טוב: כנל הרוצח הכי מטורף: כנל הפרק הכי הזוי: כולם...בזכות גריסום הגופה הכי מגעילה: לא רואהמ ספיק זמן הגופה הכי מגניבה: ... הרצח הכי מתוחכם: בינתיים הרציחות שם לא כאלה מתוחכמות CSI ניו יורק: הבחורה הסקסית: לינדסי כאילו דה הבחור הסקסי: דני כאילו שיואו הדמות השולית:אין! אני אוהבת את כולם! הפרק הכי טוב:ממ אם אני ממש ממש חייבת אז ההוא עם הרופא בובות והבחורה עם הסרטן הרוצח הכי מטורף:המממ DJ מה שמו וגם הנרי דריוס הפרק הכי הזוי: לא יודעת הגופה הכי מגעילה: לא זוכרת איזו, אבל היתה אחת ש...נפתחה יותר מדיי הגופה הכי מגניבה: הרצח הכי מתוחכם: CSI מיאמי: הבחורה הסקסית: הבחור הסקסי: הדמות השולית: הפרק הכי טוב: הרוצח הכי מטורף: הפרק הכי הזוי: הגופה הכי מגעילה: הגופה הכי מגניבה: הרצח הכי מתוחכם:

hitchhiker218

New member
לא שמתי לב שזה הרבה כשכתבתי../images/Emo12.gif

מהי הסדרה האהובה עליך? ווגאס דהה איזה שיר פתיחה מבין 3 הסדרות את\ה הכי אוהב\ת?ניו יורק איזה סידרה היית מעלימ\ה?מיאמי באיזה סידרה השחקנים יותר טובים?ווגאס באיזה סידרה השחקנים יותר פתטיים?מיאמי איזה שילוב של סדרות הכי אהבת? ווגאס ומיאמי או מיאמי וניו יורק?ניו יורק מיאמי זה, זה או זה הורישיו, גריסום או מאק?גריס קאלי, קתרין או סטלה?קת' ניק, דני או ראיין?ניקקקקקק דר' רובינס או אלכס?רובינס... בראס,פראנק או פלאק?בראס CSI לאס ווגאס: הבחורה הסקסית:קתרין הבחור הסקסי:ניקי הדמות השולית: אין כזאת.=] הפרק הכי טוב:הפרק עם פול מילנדר.. כאילו, כולם... הרוצח הכי מטורף:פול מילנדר! פאק.. פאולינה הפרק הכי הזוי: עם תמי פלטון הגופה הכי מגעילה: בעונה 4 שהייתה גופה באמבטיה והיא התנפחה.. יש לי סרטון שלה בפלאפון הגופה הכי מגניבה:אותה גופה הרצח הכי מתוחכם: אממ היו הרבה CSI ניו יורק: הבחורה הסקסית:סטלה הבחור הסקסי:דני! הדמות השולית:ה]תולוג עם המשקפיים הפרק הכי טוב: עם העלוקות.. זה היה מגעיל הרוצח הכי מטורף: לא היו יותר מדי הפרק הכי הזוי: לא זוכרת כבר הגופה הכי מגעילה:עם המוח בפרק ראשון בעונה 2 הגופה הכי מגניבה:אותה אחת הרצח הכי מתוחכם:לא זוכרת CSI מיאמי: הבחורה הסקסית: בואה ויסטה.. היא חמודהה הבחור הסקסי:ספידל ז"ל.... הדמות השולית:ראיין-אני שונאת אותו הפרק הכי טוב:לא זוכרת הרוצח הכי מטורף:אמממ לא זוכרתתתת הפרק הכי הזוי:כל האלה עם המאלה נוצ'ה הגופה הכי מגעילה:לא היו יותר מדי כאלה הגופה הכי מגניבה:גם לא הרצח הכי מתוחכם: אין הרבה... וויהי

זה לא הרבה, פשוט אין כוח להתחיל להזכר...

בכל הגופות, רוצחים, פרקים וכו XD במיוחד כשהזיכרון שלי ממוקדם בבגרות בביולוגיה, בעע בכל מקרה, ח"ח על הסקר, מזמן לא היה פה איזה סקר שהוא לא

Lee1392

New member
אני ../images/Emo9.gif

מהי הסדרה האהובה עליך? - וואגס
איזה שיר פתיחה מבין 3 הסדרות את\ה הכי אוהב\ת? - ניו -יורק! איזה סידרה היית מעלימ\ה? -לא הייתי מעלימה כלל. כולם טובות.למרות שיש כאלה פחות ויש כאלה יותר [אהמ וואגס!] באיזה סידרה השחקנים יותר טובים? - וואגסססס!!!! זה כ"כ ברור!! קודם כל,גריסום אהובי החתיך
ווריק וניק קת' שרה...והודג'ס!!!!
וד"ר רובינס ודויד! (טוב נראה לי שקלטתם כבר
) באיזה סידרה השחקנים יותר פתטיים? - מאימי...מסיבה אחת. הורשיו איזה שילוב של סדרות הכי אהבת? ווגאס ומיאמי או מיאמי וניו יורק? ווגאס מאימי [בגלל ווגאס
] זה, זה או זה הורישיו, גריסום או מאק? גריסווווווווווווווום!!!!
איזה שאלה דפוקה!חח קאלי, קתרין או סטלה? קת'
ניק, דני או ראיין? ניק! דר' רובינס או אלכס? רובינססססססס
חולה עליו! בראס,פראנק או פלאק? בראס החתיך
הוא פשוט מצחיק. CSI לאס ווגאס: הבחורה הסקסית: קת'רין.ללא ספק. הבחור הסקסי:גריסוםםם
הדמות השולית: אמממ...
אין
הפרק הכי טוב: 4X07! כ"כ הרבה גריסום שהוא ממש חתיך שם,הרצח מעולה והסביבה מהממת!! אני בהיתי במסך כמו לא יודעת מה!~הרוצח הכי מטורף: זה שצייר את גריסום ובראס [נראה לי] בחקירה -והציור שלו היה רב וריאצות [ככה כותבים :| ?] הפרק הכי הזוי: 4X06 ..XDD כ"כ הצחיק אותי המיזמוזי חיות האלה
הגופה הכי מגעילה: הזה שהתנפח במקלחת והוא היה ירוק כזה
נראה לי עונה 5 הגופה הכי מגניבה: לא יודעת...כולם שוות!! הרצח הכי מתוחכם: המיניאטור קילר. [עד כמה שראיתי] CSI ניו יורק: הבחורה הסקסית: אין. הבחור הסקסי: מק! הדמות השולית: סטלה
היא מעצבנת! הפרק הכי טוב:זה עם האומנות לחימה הסינית הרוצח הכי מטורף: - הפרק הכי הזוי: - הגופה הכי מגעילה: - הגופה הכי מגניבה:- הרצח הכי מתוחכם:- CSI מיאמי: הבחורה הסקסית: קאלי. היא ממש יפה. הבחור הסקסי: אין! הדמות השולית: H הוא לא עושה כלום...בתכלס הפרק הכי טוב: כל פרק במים הוא טוב הרוצח הכי מטורף: - הפרק הכי הזוי: רוב הפרקים עם ההצלות של H הזויות
הגופה הכי מגעילה: - הגופה הכי מגניבה:- הרצח הכי מתוחכם:- תענו! בלי לבאס שיהיה לכולם יומטוב!!!!!!!!- תודה

CapitanSparrow

New member
נאמ.

מהי הסדרה האהובה עליך? ווגאס. איזה שיר פתיחה מבין 3 הסדרות את\ה הכי אוהב\ת? של ניו יורק ווגאס. איזה סידרה היית מעלימ\ה? מיאמי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! באיזה סידרה השחקנים יותר טובים? ווגאס. באיזה סידרה השחקנים יותר פתטיים? ניו יורק.
איזה שילוב של סדרות הכי אהבת? ווגאס ומיאמי או מיאמי וניו יורק? לא יודעת. זה, זה או זה הורישיו, גריסום או מאק? גריסום. קאלי, קתרין או סטלה? קת'רין. ניק, דני או ראיין? ניק. דר' רובינס או אלכס? ד"ר רובינס. בראס,פראנק או פלאק? בראס!!! CSI לאס ווגאס: הבחורה הסקסית: קת'רין ושרה. הבחור הסקסי: ווריק וגרג. הדמות השולית: אין. הפרק הכי טוב: קשה:/ הרוצח הכי מטורף: המיניאטור קילר, פול מילינדר. הפרק הכי הזוי: שני הפרקים של עונה 5.
הגופה הכי מגעילה: לא זוכרת אחת. הגופה הכי מגניבה: כנ"ל |: הרצח הכי מתוחכם: כל הרציחות של המיניאטור קילר.

למעלה