שאלון^_^

שאלון^_^

שאלון היכרות קליל כדי שנוכל להכיר אחד את השני יותר טוב (בפעם האלף בערך): 1. שם: 2. תאריך לידה: 3. מקום מגורים: 4. דיג'ימון אהוב: 5. דיג'ימון שנוא: 6. תחומי התעניינות: 7. הסמל שהכי מתאים לי הוא... 8. אני אוהב ש... 9. אני שונא ש... 10. מוטו: והנה שלי: 1. שם: מילי 2. תאריך לידה: 17/2/89 (ובדיוק ביום הזה אני אמור לקום בארבע בבוקר כדי להגיע לבית-ספר בחמש בבוקר כי יש טיול שנתי עד ה-19 (מתנה ליומולדת מצפר, נחמד
)) 3. מקום מגורים: זכרון-יעקב 4. דיג'ימון אהוב: קאבוטרימון! 5. דיג'ימון שנוא: אין ממש 6. תחומי התעניינות: אממ...מחשב? כימיה? יפנית? 7. הסמל שהכי מתאים לי הוא...חברות ואמינות. גם טוב-לב
8. אני אוהב ש...אח שלי סותם ת'פה הגדול שלו ונותן לי קצת שקט (ובשביל שזה יקרה אני צריך לקום כל בוקר בשש, כי אז הוא עוד ישן) 9. אני שונא ש...דוחפים לי תולעים לאף. אף-פעם לא ניסיתי, אבל אני יודע שאני אשנא את זה. לא סובל רמאים ובוגדים מלוכלכים. 10. מוטו: יוגי^^

moon flower

New member
הנה:

1)רינת 2)4.10.89 3)י-ם 4)גבומון, אל תשאלו למה, בגלל הקרן (X_X) 5)קרוסיידרמון! 6)ציור, כתיבה שינה ועוד קצת שינה 7)תקווה, כי אני גולשת בשעה כזאתי כשהמוח שלי נמצא בתקופת הדמדומים 8)יש נשיקות של בישים ^^ 9)יש אנשים שמפריעים לבישים להתנשק -.- 10)מוטו: פאנגירל לשלטון! DDD:

Goggle Girl

New member
עבר הרבה זמן מאז האחרון o.o

שם: עדי תאריך לידה: 25.7.86 מקום מגורים: ראשל"צ דיג'ימון אהוב: הם... וימון על התפתחויותיו דיג'ימון שנוא: אין ממש אחד כזה... לא, יש. אם כבר אז בוקומון. תחומי התעניינות: מוזיקה, כתיבה, קריאה, אנימה, מנגה. בישים
הסמל שהכי מתאים לי הוא: חברות ניראה לי. אני אוהבת ש... יוצא פרק חדש של אנימה שאני רואה. או שקאזה עובד. אני שונא ש... אנשים מכריחים אותי לראות את התרגום האמריקאי של דברים. מוטו: הבישים נועדו זה לזה. הבישיות הן רק פאנסרביס לבנים

CoolBoy14

New member
:

1. שם: אורי 2. תאריך לידה: 12.9.89 (היום) 3. מקום מגורים: אממ נגיד שבמרכז... על 4 ו-5 אני ידלג... 6. תחומי התעניינות: חיות ובעיקר חתולים, מחשב, ספורט וכדורסל, פוקימון, עוד תוכניות בטלויזיה,כל מיני... 7. הסמל שהכי מתאים לי הוא...: אני לא ממש יודע מה לכתוב אז בשבילכם....ראש משקפת (איך אתם כותבים את זה עם קווים מהצדדים?..) 8. אני אוהב ש...: אני אוהב הרבה דברים..למה הכוונה בדיוק? 9. אני שונא ש...: מעצבנים אותי
10. מוטו: לא חשוב מה אחרים חושבים עליך או על מה שאתה עושה, רק מה שאתה חושב

יש!!שאלון!!!P:

1.חופית. 2. 15.5.89 3.אילת ^_^ 4.דמהדווימון וגאבומון ^_^ 5.לא חושבת שיש..ממ..אולי הדיג'יגדילות של מיוטיסמון X_X ו..ממ..עוד כמה ^^;;; 6.לשיר,לשמוע מוסיקה(תלוי איזו X_X),לכתוב,בישים,שונן-איי,לקרוא(שוב..תלוי מה..),לרצות ללמוד בלט,ויש עוד דברים שאני לא ממש זוכרת כרגע..^^;; 7.הסמל שהכי מתאים לי..ממ..לא יודעת..חברות(?),אור(?),טוב-לב(??),לא יודעת ^^,תשאלו את זה שאחראי לנתינת הסמלים P: 8.אני אוהבת ש...אימא שלי מרשה לי דברים(כמו ללכת למפגש פורום *_*,או ללמוד בלט X_X,דברים שאני אצטרך להתאמץ כדי להשיג אותם..-_-') 9.אני שונאת ש...ממ..חברות שלי פוגעות ובוגדות בי X_X ושצוחקים עליי,ושצועקים לידי!!X_X,ושמעצבנים אותי X_X 10.מוטו:הבישים שלי!!!!!!רק שלי!!!!!D:<

Ray girl

New member
הנה שלי

1. שם: שיניתי שוב: קנטרה 2. תאריך לידה: 20.1.91 3. מקום מגורים: סביון 4. דיג'ימון אהוב: באקאמון ונימון ^_^ 5. דיג'ימון שנוא: מממ... אין? 6. תחומי התעניינות: שינה ורביצה מול המחשב עם מזגן דולק, מכנסיים קצרים וחולצה קצרה 7. הסמל שהכי מתאים לי הוא...: חברות... לא ידועת למה 8. אני אוהב ש...: ש... קורה שמהו שאני אוהבת 9. אני שונא ש...: שקורה משהו שאני לא אוהבת 10. מוטו: הבישים צריכים להתהלך עם תחתונים שחורים בלבד

טוב אני עונה

שם:נגיד אורנית,אבל זה לא השם האמיתי שלי. תאריך לידה:18.9.86 מקום מגורים:רמלה 4.לא רואה דיג'ימון 5.לא רואה דיג'ימון 6.אינטרנט,טלוויזיה... 7.שאלה קשה,אין לי שמץ של מושג. 8.אני אוהבת שמתעניינים בשלומי. 9.אמממ אני משתדלת לא לשנוא. 10.יש הרבה.אמ אולי "איש באמונתו יחיה","על טעם ועל ריח אין להתווכח".

המזון העיקרי למח: בישים

1. שם: עינת קשת 2. תאריך לידה: 7.8.89 3. מקום מגורים: חיפה עיר יפה 4. דיג'ימון אהוב: וויזרדמון/גאטומון/אימפמון/ אילקמון 5. דיג'ימון שנוא: מונזימון (דובי ענקי 0_0) וצ'רימון 6. תחומי התעניינות: מחשבים/אמנות/גו/ביולוגיה (אני מודה) 7. הסמל שהכי מתאים לי הוא... סמל הכנות 8. אני אוהבת ש... אנשים מפתיעים אותי לטובה עם משהו שלא חשבתי עליו 9. אני שונאת ש... יש ילדים חכמים בהרבה ממני חושבים שאני חכמה =_= 10. מוטו: אני יודעת את זה!!! אני יודעת את זה!!! שכחתי ^^'

OFIRB9

New member
אנייייי

אופיר 11.6.88 כרמיאל מייאנמון עגומון מנגה
קוראים ומגיבים להודעות שלי אני עונה לעצמי... בואו נראה, יש המון -על תאכל את הפרה אולי היא אחותך -המטארו! בזכותו כל האוגרים ביחד!!!! -מון היא פצצה!!!!!!! :) -מיני!!!

OFIRB9

New member
אה כן!!!

ומכעיס אותי ששמתי שאלון למטה ואף אחד לא ענה!!! ):(

star_female

New member
אני אני ^^

1. שם: טלי 2. תאריך לידה: 17/02/1985 3. מקום מגורים: בעיקרון חיפה... אבל רוב השבוע אני נמצאת בת"א x.x 4. דיג'ימון אהוב: אמממ... פיירימון~ או גאטומון. ^^ 5. דיג'ימון שנוא: אטמון 6. תחומי התעניינות: מחשבים, מנגה, אנימה, יפנית... אתם יודעים את ההמשך. 7. הסמל שהכי מתאים לי הוא... לא יודעת x.x טוב הלב? חברות? ידע?... 8. אני אוהבת ש... יש לי זמן לעשות דברים שאני אוהבת 9. אני שונאת ש... אני לא יכולה להיכנס לפורום(/מים) יותר מפעם בשבוע
10. מוטו: לה לי הו! או... פאנגירלס לשלטון D:< (זה כבר נדוש ^^; )

למעלה