רייסטלין מאגר
New member
שאלון^_^
שאלון היכרות קליל כדי שנוכל להכיר אחד את השני יותר טוב (בפעם האלף בערך): 1. שם: 2. תאריך לידה: 3. מקום מגורים: 4. דיג'ימון אהוב: 5. דיג'ימון שנוא: 6. תחומי התעניינות: 7. הסמל שהכי מתאים לי הוא... 8. אני אוהב ש... 9. אני שונא ש... 10. מוטו: והנה שלי: 1. שם: מילי 2. תאריך לידה: 17/2/89 (ובדיוק ביום הזה אני אמור לקום בארבע בבוקר כדי להגיע לבית-ספר בחמש בבוקר כי יש טיול שנתי עד ה-19 (מתנה ליומולדת מצפר, נחמד
)) 3. מקום מגורים: זכרון-יעקב 4. דיג'ימון אהוב: קאבוטרימון! 5. דיג'ימון שנוא: אין ממש 6. תחומי התעניינות: אממ...מחשב? כימיה? יפנית? 7. הסמל שהכי מתאים לי הוא...חברות ואמינות. גם טוב-לב
8. אני אוהב ש...אח שלי סותם ת'פה הגדול שלו ונותן לי קצת שקט (ובשביל שזה יקרה אני צריך לקום כל בוקר בשש, כי אז הוא עוד ישן) 9. אני שונא ש...דוחפים לי תולעים לאף. אף-פעם לא ניסיתי, אבל אני יודע שאני אשנא את זה. לא סובל רמאים ובוגדים מלוכלכים. 10. מוטו: יוגי^^
שאלון היכרות קליל כדי שנוכל להכיר אחד את השני יותר טוב (בפעם האלף בערך): 1. שם: 2. תאריך לידה: 3. מקום מגורים: 4. דיג'ימון אהוב: 5. דיג'ימון שנוא: 6. תחומי התעניינות: 7. הסמל שהכי מתאים לי הוא... 8. אני אוהב ש... 9. אני שונא ש... 10. מוטו: והנה שלי: 1. שם: מילי 2. תאריך לידה: 17/2/89 (ובדיוק ביום הזה אני אמור לקום בארבע בבוקר כדי להגיע לבית-ספר בחמש בבוקר כי יש טיול שנתי עד ה-19 (מתנה ליומולדת מצפר, נחמד