שאלון ^_^

שאלון ^_^../images/Emo187.gif

שאלון שינה, נלקח מפורום ליאל קולט. הנה השרשור של השאלון. אז,כמה שעות אתם ישנים בממוצע בלילה? האם אתם חושבים שזה מספיק? מהו פרק הזמן הכי ארוך בו ישנתם ברציפות? מהו פרק הזמן הכי ארוך בו לא ישנתם? האם אתם ישנים עם חליפת פיג'מה מגניבה או סתם חולצת מש"צים חביבה? האם אתם ישנים עם מצנפת? התשובות שלי בהודעה הבאה...

הנה ../images/Emo3.gif../images/Emo187.gif

אז,כמה שעות אתם ישנים בממוצע בלילה?
6 ומשהו, 7. האם אתם חושבים שזה מספיק?
לא. מהו פרק הזמן הכי ארוך בו ישנתם ברציפות?
אממ... בחופש הגדול היו פעמים שהלכתי לישון ב3 וקמתי ב3, ודברים כאלו.. אני לא חושבת שפעם ישנתי ברצף יותר מ12 שעות. וגם אז לפעמים אני מתעוררת וחוזרת לישון לעוד טיפה זמן. מהו פרק הזמן הכי ארוך בו לא ישנתם?
24 שעות, משהו כזה, אולי יותר. בחופש הגדול האחרון טסנו לספרד, יצאנו מהבית לפנות בוקר, אז לא הלכתי לישון. כשהגענו למלון גם לא הלכתי לישון, אני חושבת שישנתי שם קצת בצהריים, ואולי אפילו זה לא. גם כשחזרנו היינו צריכים לצאת מאוחר בלילה והטיסה הייתה לפנות בוקר. כמעט נרדמתי בטיסה אבל היה לא נוח אז לא הצלחתי להירדם.
גם זה שכמעט חטפתי שבץ מהפחד של הרעידות האלו של המטוס לא עזר. :| בקיצור, סביבות ה24 שעות. האם אתם ישנים עם חליפת פיג'מה מגניבה או סתם חולצת מש"צים חביבה?
אין לי פיג'מות נורמליות כמעט. =\ אני בעיקר ישנה עם מכנסיים ארוכים ישנים (משמע, קרועים לפעמים וקטנים עליי) וחולצות אקראיות. האם אתם ישנים עם מצנפת?
לא

עונה

אז,כמה שעות אתם ישנים בממוצע בלילה? 5 בערך.. האם אתם חושבים שזה מספיק? לא הכי מהו פרק הזמן הכי ארוך בו ישנתם ברציפות? 13 שעות מהו פרק הזמן הכי ארוך בו לא ישנתם? יומיים שלוש האם אתם ישנים עם חליפת פיג'מה מגניבה או סתם חולצת מש"צים חביבה? משצים חח חולצה גזורה אני לא מהאלה שילכו עם פיג'מות אלא סתם עם סמרטוטים אני אוהבת את זה האם אתם ישנים עם מצנפת? בטח, ושרים "טוב טוב הגמד הוא אהובנו" מה אני דרדס? >__<

עונה=]

כמה שעות אתם ישנים בממוצע בלילה? 7 שעות האם אתם חושבים שזה מספיק? לא ממשש לאאא מהו פרק הזמן הכי ארוך בו ישנתם ברציפות? 14 שעות מהו פרק הזמן הכי ארוך בו לא ישנתם? יומיים חח האם אתם ישנים עם חליפת פיג'מה מגניבה או סתם חולצת מש"צים חביבה? סתם חולצה גזורה מכוערת האם אתם ישנים עם מצנפת? לא

ג ב ש ו ש

New member
עונההה../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

אז,כמה שעות אתם ישנים בממוצע בלילה?-אם זה בלילה שלמחרת לימודים אז משהו כמו 8 שעות
האם אתם חושבים שזה מספיק?-לאאא מהו פרק הזמן הכי ארוך בו ישנתם ברציפות?-אממ יום אחד שחזרתי מל"ג בעומר בסביבות 6 בבוקר עד למחרת לפנות בוקר
מהו פרק הזמן הכי ארוך בו לא ישנתם?-יום וחצי כמעט יומיים.. האם אתם ישנים עם חליפת פיג'מה מגניבה או סתם חולצת מש"צים חביבה?-אממ סתם חולצה פשוטה ומכנס
האם אתם ישנים עם מצנפת?-לא..חחח

ואני רוצה להבין,

למה אחרי שאני מנסה לישון לפחות 10 שעות בלילה, ספתא עדיין ממשיכה להתלונן ולהגיד שזה לא מספיק

XD../images/Emo187.gif

10 שעות לא מספיק? חע לא נראה לי שיש מספיק שעות בלילה כדי לישון יותר בלילות של בצפר

edeneden1234

New member
עונה + ../images/Emo51.gif

אז,כמה שעות אתם ישנים בממוצע בלילה? בערך 7 - 7 וחצי שעות. האם אתם חושבים שזה מספיק? בהחלט לא.
מהו פרק הזמן הכי ארוך בו ישנתם ברציפות?לא כ"כ ברציפות.. בערך 12-14- שעותץץ מהו פרק הזמן הכי ארוך בו לא ישנתם?24 שעות לוס מינוס..[ל"ג בעומר].. האם אתם ישנים עם חליפת פיג'מה מגניבה או סתם חולצת מש"צים חביבה? לא זה
ולא זה
... חולצה רגילה ומכנס ארוך..
האם אתם ישנים עם מצנפת?מה זה כאן.. סיביר?!

MC MoRaNa

New member
עונה..

אז,כמה שעות אתם ישנים בממוצע בלילה?אממ..7-8 האם אתם חושבים שזה מספיק?לא:( מהו פרק הזמן הכי ארוך בו ישנתם ברציפות?14 שעות מהו פרק הזמן הכי ארוך בו לא ישנתם?26 שעות האם אתם ישנים עם חליפת פיג'מה מגניבה או סתם חולצת מש"צים חביבה?לרוב עם חולצות של אבא חחח הכי נוח..ועם מכנס גלישה האם אתם ישנים עם מצנפת?מה זה?!

o__O

אז,כמה שעות אתם ישנים בממוצע בלילה?תלוי באזה שעה אני הולכת וזה בשעות הקטנות
האם אתם חושבים שזה מספיק?ממש לא. מהו פרק הזמן הכי ארוך בו ישנתם ברציפות?25 או יותר וזה היה כי הייתי מחוסרת הכרה
. מהו פרק הזמן הכי ארוך בו לא ישנתם?ואוו ממ נראה לי יומיים וחצי.. האם אתם ישנים עם חליפת פיג'מה מגניבה או סתם חולצת מש"צים חביבה?יש ויש
האם אתם ישנים עם מצנפת?מצפנת?למה לא עפיפון:X

דינדש

New member
עונה (גשם רולזזז) ../images/Emo182.gif

אז,כמה שעות אתם ישנים בממוצע בלילה? 7 וחצי האם אתם חושבים שזה מספיק? כן מהו פרק הזמן הכי ארוך בו ישנתם ברציפות? 10 שעות מהו פרק הזמן הכי ארוך בו לא ישנתם? 20 שעות האם אתם ישנים עם חליפת פיג'מה מגניבה או סתם חולצת מש"צים חביבה? אני ישנה עם גופייה ומכנסיים קצרים האם אתם ישנים עם מצנפת? לא

למעלה