שאלון 60 - מגנוס

ASP zone

New member
שאלון 60 - מגנוס

מי שבקבוצה איתי יבין קצת יותר טוב. אם משהו לא מובן אז תודיעו לי. אגב הדמות עדיין חיה :D

l o r e

New member
כל מילה בסלע

למעט העובדה שלא כל משפחתה של הדמות מתה למעשה. אין ספק שהמזל הרע של הדמות הזו היה מדהים. כל דבר שעף בסביבה הרג אותה. גם בפעם היחידה שהצלחת בתחרות קטנה (נגד מלגניס) התפגרת. לא הפסקתי לצחוק תוך כדי קריאת ההיסטוריה.

Break Dance BoY

New member
חחחחחח..... כן..

אני הכי אהבתי את אחד הפעמים שהוא מת... שכשמשהו זרק סוללה תעונה על הרצפה והיא התפוצצה וכלום סרדו את זה חוץ ממגנוס... חהחהחהחהחה XD אגב זה הייתי אני .. האיש והסוללה!

Break Dance BoY

New member
אני הייתי אומר...

דגש על ה"עדיין" מגנוס מת כבר פעמיים ואם הינו ממשיכים לשחק הוא היה גם מת בפעם הרביעית והחמישית!

Break Dance BoY

New member
זה קרע אותי!!!! XD

16. האם הדמות נתקלה בקשיים באימונים או מצאה שהם הולכים לה בקלות? • מגנוס אהב לישון בשיעורי תאוריית הקסם והוא לא טוב עם קסמי אש בכלל אך חוץ מזה הכול יוצא לא טוב. ....לשון בטאורי.. פפפפחה חה חה חה חה חה ... XD... רק אתה היית יכול לחשוב על זה

Break Dance BoY

New member
אאא וו.... [שלחתי ושכחתי!]

עוד דבר : "16. האם הדמות נתקלה בקשיים באימונים או מצאה שהם הולכים לה בקלות? • מגנוס אהב לישון בשיעורי תאוריית הקסם והוא לא טוב עם קסמי אש בכלל אך חוץ מזה הכול יוצא לא טוב." מגנוס לא יוכל לעשות כלום גם אם ירצה... הוא עבד את עיבר מינו אחרי הפיצוץ של הסוללה... [אוי אני כל כך אוהב את עצמי... היה לי כיף לזרוק את הסוללה על הרצפה.. אני זוכר את הרגע שבו ה-DM המכונה "כאב ראש מסיבי" או פשוט "L O R E" תאר לנו איך אתה והפמיליאר העורבי שלך נאפחים לפחם.!!!!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ASP zone

New member
אני עדיין שונא אותך!

וLORE לא אמרת לי מי מת אז מגנוס הבין שכולם מתים.

SabreRunner

New member
זה רק אני או ש...

שאלון ה-60 הזה מאוד דומה ל-Character Questionnaire שהכין חברי למשחק Hobgoblinoid?

SabreRunner

New member
או וואלה, זה כן.

אבל אם אני זוכר נכון, המטרה של השאלון הזה היא לשימוש עצמי, לא לגלות לכל העולם. המטרה של השאלון היא לתת לדמות נפח כדי שתהיה יותר מעניינת למשחק וגם שלא תיפול על קטנות. כל מה שמעניין בדמות הוא מה שאנחנו מגלים עליה במשחק וזה לא בסדר שאתם מגלים הכל ככה. אם כבר, אז תעשו את זה בצורה הזאת: "מה אתה יודע על עצמך? - שאלון ללהב"

DDN

New member
אהמ אהמ

כמו שכתבתי כשהכנתי אותו לראשונה, שאלון ה60 הוא שילוב בין שאלון ה24 (במקור 21 ממרוצללים) וקובץ הטקסט הזה שהעלית לפורום אי שם בינואר. אני נתתי לך את הקרדיט כבר אז.

למעלה