mad artichoke
New member
אני../images/Emo3.gif
כינויים שאני נקרא/ת על פיהם: 1.ראוית. 2.טיטי (ההורים שלי..
) 3.ממ.. עזבו
3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי: 1.את הטחול שלי כפרעליו, אין עליו! 2.גם את הלבלב שלא מאכזב..
3.וכמובן, כמובן- המעי הישר (למרות שגם את הכליות אני אוהבת, אבל את המעי הישר יותר
) 3 דברים שאני לא אוהב/ת בעצמי: 1.את הראייה הפגומה, השמיעה המקרטעת וכל שאר הבעיות הפיזיות שלי. 2.את זה שאני אף פעם לא מסיימת דברים.. >_> 3. את השאר
3 דברים שמפחידים אותי 1.חרקים. 2.הימצאות במקומות גבוהים. 3.ליצנים (וזקנים, וגם ליצנים זקנים S: ). 3 דברים חיוניים שאני צריכ/ה כל יום: 1. אוכל
2.קפה. 3.לא יודעת
3 דברים שאני לובש/ת עכשיו 1.מכנסיים. 2.חולצה. 3.ז'קט. 3 הלהקות/מוזיקאים האהובים עלי: 1. אני לא יכולה לכתוב רק 3
3 השירים האהובים עלי כרגע: 1. איש קש/מוניקה סקס. 2. The Outsider/ A Perfect Circle 3. לא יודעת
3 דברים חדשים שאני רוצה לנסות בשנה הקרובה: 1. למצוא עבודה. 2.להשקיע קצת יותר בלימודים?
3.ממ.. להפסיק להבריז או משהו >_> 3 דברים שאני רוצה במערכת יחסים: 1. אוכל?
2. לא יודעת
2 עובדות ושקר אחד: 1.פעם נתקעה לי היד במעלית וכולם ניסו לעזור לי להוציא אותה, בסוף היא יצאה.. כ"כ.. כחולה P: 2. יש לי כוחות על טבעיים D: 3. יש לי חיים
3 דברים פיזים במין השני שמושכים אותי: פחפחפחפח
2 דברים שאני פשוט לא מסוגל/ת לעשות: 1. באנג'י/צניחה חופשית/ משהו אחר הכלול בגבהים מטורפים. 2. דברים שישפילו אותי
3 דברים שאני כן יכול/ה לעשות: 1. ללכת. 2. לדבר. 3. לעצבן אנשים. 3 התחביבים האהובים עלי: 1. נוע"ל?
2. מוזיקה/שפות/ספרים. 3. זהו
3 דברים שאני ממש רוצה לעשות עכשיו: 1.לאכול D: 2.להיפגש עם ענת. 3.להטיח את ראשי בקיר. 3 קריירות שאני שוקל/ת לאמץ לי: פחפחפפח קריירות? אני?
3 מקומות שהייתי רוצה לנפוש בהם: לא לנפוש, להתגורר
. 3 שמות לילדים: 1.דוד/עליזה. 2.ניסים/ברוריה. 3. שאול/שפרה. 3 דברים שאני רוצה לעשות [ואעשה!] לפני שאני אמות: 1.אעלים מטרדים
2.אלך למלאמלא הופעות. 3.אנתח גופות
הודגש באמצעות מדגישומטיק
כינויים שאני נקרא/ת על פיהם: 1.ראוית. 2.טיטי (ההורים שלי..