שאלון-3 דברים..

mad artichoke

New member
אני../images/Emo3.gif

כינויים שאני נקרא/ת על פיהם: 1.ראוית. 2.טיטי (ההורים שלי..
) 3.ממ.. עזבו
3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי: 1.את הטחול שלי כפרעליו, אין עליו! 2.גם את הלבלב שלא מאכזב..
3.וכמובן, כמובן- המעי הישר (למרות שגם את הכליות אני אוהבת, אבל את המעי הישר יותר
) 3 דברים שאני לא אוהב/ת בעצמי: 1.את הראייה הפגומה, השמיעה המקרטעת וכל שאר הבעיות הפיזיות שלי. 2.את זה שאני אף פעם לא מסיימת דברים.. >_> 3. את השאר
3 דברים שמפחידים אותי 1.חרקים. 2.הימצאות במקומות גבוהים. 3.ליצנים (וזקנים, וגם ליצנים זקנים S: ). 3 דברים חיוניים שאני צריכ/ה כל יום: 1. אוכל
2.קפה. 3.לא יודעת
3 דברים שאני לובש/ת עכשיו 1.מכנסיים. 2.חולצה. 3.ז'קט. 3 הלהקות/מוזיקאים האהובים עלי: 1. אני לא יכולה לכתוב רק 3
3 השירים האהובים עלי כרגע: 1. איש קש/מוניקה סקס. 2. The Outsider/ A Perfect Circle 3. לא יודעת
3 דברים חדשים שאני רוצה לנסות בשנה הקרובה: 1. למצוא עבודה. 2.להשקיע קצת יותר בלימודים?
3.ממ.. להפסיק להבריז או משהו >_> 3 דברים שאני רוצה במערכת יחסים: 1. אוכל?
2. לא יודעת
2 עובדות ושקר אחד: 1.פעם נתקעה לי היד במעלית וכולם ניסו לעזור לי להוציא אותה, בסוף היא יצאה.. כ"כ.. כחולה P: 2. יש לי כוחות על טבעיים D: 3. יש לי חיים
3 דברים פיזים במין השני שמושכים אותי: פחפחפחפח
2 דברים שאני פשוט לא מסוגל/ת לעשות: 1. באנג'י/צניחה חופשית/ משהו אחר הכלול בגבהים מטורפים. 2. דברים שישפילו אותי
3 דברים שאני כן יכול/ה לעשות: 1. ללכת. 2. לדבר. 3. לעצבן אנשים. 3 התחביבים האהובים עלי: 1. נוע"ל?
2. מוזיקה/שפות/ספרים. 3. זהו
3 דברים שאני ממש רוצה לעשות עכשיו: 1.לאכול D: 2.להיפגש עם ענת. 3.להטיח את ראשי בקיר. 3 קריירות שאני שוקל/ת לאמץ לי: פחפחפפח קריירות? אני?
3 מקומות שהייתי רוצה לנפוש בהם: לא לנפוש, להתגורר
. 3 שמות לילדים: 1.דוד/עליזה. 2.ניסים/ברוריה. 3. שאול/שפרה. 3 דברים שאני רוצה לעשות [ואעשה!] לפני שאני אמות: 1.אעלים מטרדים
2.אלך למלאמלא הופעות. 3.אנתח גופות
הודגש באמצעות מדגישומטיק

fluppster

New member
עונה

3 כינויים שאני נקרא/ת על פיהם: 1. חנוש (החבר שלי ובערך כל העולם) 2. גורגורה (החבר שלי) 3.חנקה (החברה הכי טובה שלי) 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי: 1. השכל 2. השפתיים 3. החזה
3 דברים שאני לא אוהב/ת בעצמי: 1. הביישנות 2. הירכיים 3. רגישות היתר 3 דברים שמפחידים אותי 1. ג'וקים 2. מוות (שלי ושל קרוביי) 3. נכות 3 דברים חיוניים שאני צריכ/ה כל יום: 1. קרם לשיער 2. פלאפון 3. יומן 3 דברים שאני לובש/ת עכשיו 1. סריג ורוד 2. מעיל צמר שחור ארוך 3. מכנסיים שחורים 3 הלהקות/מוזיקאים האהובים עלי: 1. Avril Lavigne 2. Queen 3. Alanis Morrisette 3 השירים האהובים עלי כרגע: 1. Anouk - Nobody's Wife 2. Queen - Bohemian Raphsody 3. Panic! At The Disco - I Write Sins, Not Tragedies 3 דברים חדשים שאני רוצה לנסות בשנה הקרובה: 1. להתחיל ללמוד באוניברסיטה.
2. להופיע עם הלהקה של העבודה.
3. לאכול עגבניה. סתם, אין סיכוי...
3 דברים שאני רוצה במערכת יחסים: 1. כנות 2. רומנטיקה 3. אמון הדדי 2 עובדות ושקר אחד: 1. אני שקרנית גרועה. 2. אני מאמינה שהחתולה שלי (שעכשיו נשארה אצל ההורים שלי) היא השטן בכבודו ובעצמו.
3. אני שחקנית כדורסל מצוינת. 3 דברים פיזים במין השני שמושכים אותי: 1. כתפיים רחבות. 2. שיער קצר. 3. שפתיים רכות. 2 דברים שאני פשוט לא מסוגל/ת לעשות: 1. להרוג ג'וק בעצמי. 2. לאכול חציל. 3 דברים שאני כן יכול/ה לעשות: 1. לבנות שולחן למחשב. 2. להכין עוגת ביסקוויטים טעימה. 3. לשתות אלכוהול בארה"ב (בכל זאת, בת 21!).
3 התחביבים האהובים עלי: 1. לשיר 2. לרקוד 3. לראות טלויזיה 3 דברים שאני ממש רוצה לעשות עכשיו: 1. לחזור הביתה מהעבודה. 2. להיות עם החבר שלי. 3. לראות את הפרק של "סמולוויל" של היום בווידאו. 3 קריירות שאני שוקל/ת לאמץ לי: 1. מפיקה בטלויזיה. 2. שדרנית רדיו. 3. כתבת ועורכת עיתון. 3 מקומות שהייתי רוצה לנפוש בהם: 1. הוואי. 2. איי הבהאמה. 3. איי סיישל. 3 שמות לילדים: 1. מיכל. 2. ליאת. 3. דור. 3 דברים שאני רוצה לעשות [ואעשה!] לפני שאני אמות: 1. ללדת 3 ילדים. 2. לטוס לסין. 3. לכתוב ספר.

cohenet91

New member
באמא שלכם...

3 כינויים שאני נקרא/ת על פיהם: 1. נתי. 2. ראחל. 3. וכאן זה נגמר
3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי: 1. אחריות. 2. נאמנות. 3. את השיער שלי. 3 דברים שאני לא אוהב/ת בעצמי: 1. יובש בידיים. 2. אני לא יודעת לצייר. 3. חוש כיוון גרוע. 3 דברים שמפחידים אותי: 1. נחשים. 2. מוות. 3. זייהו. 3 דברים חיוניים שאני צריכ/ה כל יום: 1. מים. 2. נייר טואלט. 3. אוכל. 3 דברים שאני לובש/ת עכשיו: 1. ג'קט כחול. 2. חולצה של דרים. 3. ג'ינס. 3 הלהקות/מוזיקאים האהובים עלי: 1. oasis 2. dream theater 3. radiohead 3 השירים האהובים עלי כרגע: 1. שירים 2. של 3. אואזיס 3 דברים חדשים שאני רוצה לנסות בשנה הקרובה: 1. חבר 2. צניחה חופשית 3. זהו 3 דברים שאני רוצה במערכת יחסים: 1. אוח 2. 3. 2 עובדות ושקר אחד: 1. השמש זורחת כל בוקר 2. גם הציפורים זורחות כל בוקר 3. אני לא יודעת לספור (?!) 3 דברים פיזים במין השני שמושכים אותי: 1. עיניים 2. תחת 3. אופי 2 דברים שאני פשוט לא מסוגל/ת לעשות: 1. מסרבת לענות 2. 3 דברים שאני כן יכול/ה לעשות: 1. הרבה 2. 3. 3 התחביבים האהובים עלי: 1. מוזיקה 2. חברים 3. צופים 3 דברים שאני ממש רוצה לעשות עכשיו: 1. לאכול 2. ללכת לשירותים 3. לבכות? :/ 3 קריירות שאני שוקל/ת לאמץ לי: 1. שדרנית רדיו 2. לאדעת 3. 3 מקומות שהייתי רוצה לנפוש בהם: 1. אוסטרליה 2. הוואי 3. ארה"ב 3 שמות לילדים: 1. ענת 2. גיא 3. בן 3 דברים שאני רוצה לעשות [ואעשה!] לפני שאני אמות: 1. לא 2. מגבילה 3. ת'עצמי

איזה פורום כיף D:

3 כינויים שאני נקרא/ת על פיהם: 1. תמנע 2. מרה 3. צמרע 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי: 1. עיניים 2. אממ.. 3. זהו 3 דברים שאני לא אוהב/ת בעצמי: 1. אופי 2. מראה 3. וכל מה שנכלל בתוכם. 3 דברים שמפחידים אותי: 1. מוות שלי 2. מוות של מישהו אהוב 3. אונס 3 דברים חיוניים שאני צריכ/ה כל יום: 1. אוכל 2. שתייה 3. להסתרק?! 3 דברים שאני לובש/ת עכשיו 1. תחתונים 2. חותלות 3. חזיה 3 הלהקות/מוזיקאים האהובים עלי: 1. עברי לידר 2. אביב גפן 3. אביתר בנאי 3 השירים האהובים עלי כרגע: 1. יש 2. יותר 3. מידי 3 דברים חדשים שאני רוצה לנסות בשנה הקרובה: 1. להתנשק 2. להתנשק 3. ולהתנשק 3 דברים שאני רוצה במערכת יחסים: 1. באמת 2. לא 3. יודעת 2 עובדות ושקר אחד: 1. יש לי כלב 2. יש לי חתול 3. יש לי קרציה 3 דברים פיזים במין השני שמושכים אותי: 1. ידיים 2. שיער 3. פרצוף בכלליות?! 2 דברים שאני פשוט לא מסוגל/ת לעשות: 1. לאכול בשר 2. ללכת לים בלי בגדים מעל הבגד ים
3 דברים שאני כן יכול/ה לעשות: 1. לשחק [הכוונה, אקטינג כאילו] 2. להיות מטומטמת 3. לצרוח שטויות ולשיר בקולי קולות ברחוב או במקומות ציבוריים למיניהם 3 התחביבים האהובים עלי: 1. משחק 2. האזנה למוזיקה [?!] 3. ממ.. לכתוב 3 דברים שאני ממש רוצה לעשות עכשיו: 1. לאכול בלי להשמין 2. לחבק את האנשים שאני אוהבת 3. לגרד בסנטר 3 קריירות שאני שוקל/ת לאמץ לי: 1. שחקנית, אבל הסיכויים קלושים 2. קופירייטרית, שזה דווקא מגניב, אבל הסיכויים קלושים גם בזה 3. עובדת בסניף של איזה פיצה, כי זה כנראה הדבר היחיד שיתנו לי לעשות. 3 מקומות שהייתי רוצה לנפוש בהם: 1. פריז
בפעם השלישית >< 2. לונדון 3. ניו יורק 3 שמות לילדים: 1. חזי 2. משה 3. חזי-משה [פעם היה לי דג שקראו לו 'חזי-משה'
] 3 דברים שאני רוצה לעשות [ואעשה!] לפני שאני אמות: 1. סקס 2. סמים 3. ורוקנרול

קספר07

New member
עונה ללוטן

כינויים שאני נקרא/ת על פיהם: 1. קופיקו-כי נראתי כמו קוף כשנולדתי 2. קספר על שם השד 3. פרח על שם הבואש מבמבי 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי: 1. את השיער 2. את האוזניים 3. שאני אוהבת לעזור... 3 דברים שאני לא אוהב/ת בעצמי: 1. את הנמשים 2. את השומן 3. את הגובה (אני נמוכה) 3 דברים שמפחידים אותי 1. רוצחים 2. גנבים 3. אנסים 3 דברים חיוניים שאני צריכ/ה כל יום: 1. לישון 2. לדבר 3. מים 3 דברים שאני לובש/ת עכשיו 1. מכנסיים שחורות 2. חולצה שחורה 3. גומיה שחורה 3 הלהקות/מוזיקאים האהובים עלי: 1. אביב גפן 2. המכשפות ז"ל 3. אתי אנקרי 3 השירים האהובים עלי כרגע: 1. השתיקה 2. אודייסי 3. אמא 3 דברים חדשים שאני רוצה לנסות בשנה הקרובה: 1. להרזות 2. לעשות רישון סוף סוף 3. ללמוד 3 דברים שאני רוצה במערכת יחסים: 1. כנות 2. אהבה 3. הקשבה 2 עובדות ושקר אחד: 1. אני יפה 2. אני חכמה 3. אני דוברת אמת חחח 3 דברים פיזים במין השני שמושכים אותי: 1. עיניים קודם כל 2. 3. 2 דברים שאני פשוט לא מסוגל/ת לעשות: 1. לאכול תרד פיחססס 2. לרצוח 3 דברים שאני כן יכול/ה לעשות: 1. לאכול צ'יפס והרבה 2. לחבק ולנשק את הילדים 3. לישון.. 3 התחביבים האהובים עלי: 1. לישון 2. לכתוב 3. לדבר בטלפון 3 דברים שאני ממש רוצה לעשות עכשיו: 1. לראות את אורי 2. ללדת 3. רישון 3 קריירות שאני שוקל/ת לאמץ לי: 1. מטפלת בהדרותרפיה 2. מרפאה בעיסוק 3. גננת 3 מקומות שהייתי רוצה לנפוש בהם: 1. ספרד 2. קפריסין 3. במיטה... 3 שמות לילדים: 1. נועה 2. הילה 3. רון 3 דברים שאני רוצה לעשות [ואעשה!] לפני שאני אמות: 1. להתחתן 2. ללדת 3. רישיון!!! היה נחמד לוטן תודה

M m m B o p

New member
../images/Emo225.gif :)

3 כינויים שאני נקרא/ת על פיהם: 1. נועי 2. נועית 3. נעהל'ה 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי: 1. חוש הומור 2. אפשר לסמוך עליי 3. ישירה,כנה 3 דברים שאני לא אוהב/ת בעצמי: 1. לחוצה מדי לפעמים 2. דייקנית ולעיתים מקדימה (תתפלאו,אבל זה גם מעצבן) 3. עצלנית 3 דברים שמפחידים אותי 1. מוות 2. אכזבה 3. כשלון 3 דברים חיוניים שאני צריכ/ה כל יום 1. אהבה 2. שינה 3. אוכל 3 דברים שאני לובש/ת עכשיו 1. מכנס 2. חולצה 3. תחתונים 3 הלהקות/מוזיקאים האהובים עלי: 1. אוונסנס 2. ניקלבק 3. שירי 3 השירים האהובים עלי כרגע: 1. Bring me to life (הגרסא האקוסטית) 2. good enough - אוונסנס 3. Breathe No More - אוונסנס 3 דברים חדשים שאני רוצה לנסות בשנה הקרובה: 1. 2. 3. 3 דברים שאני רוצה במערכת יחסים: 1. משיכה 2. אמון 3. ביטחון 2 עובדות ושקר אחד: 1. אני מכורה לטיפות אף 2. אני מכורה לשוקולד 3. אני מכורה למוזיקה 3 דברים פיזים במין השני שמושכים אותי: 1. ידיים (!!) 2. עיניים 3. ובכלליות, הכל. 2 דברים שאני פשוט לא מסוגל/ת לעשות: 1. קשה לי להתמיד 2. לעמוד בתיכנונים שלי 3 דברים שאני כן יכול/ה לעשות: 1. 2. 3. 3 התחביבים האהובים עלי: 1. לישון 2. לבלות 3. מוזיקה 3 דברים שאני ממש רוצה לעשות עכשיו: 1. לשיר בקולי קולות 2. לישון 3. לראות את החברים שלי 3 קריירות שאני שוקל/ת לאמץ לי: 1. תקשורת 2. סופרת 3. .. 3 מקומות שהייתי רוצה לנפוש בהם: 1. טורקיה 2. אילת 3. ארה"ב 3 שמות לילדים: 1. אפריל 2. יולי 3. עדן 3 דברים שאני רוצה לעשות [ואעשה!] לפני שאני אמות: 1. להוציא ספר 2. 3.

נאמנאמ.

3 כינויים שאני נקרא/ת על פיהם: 1. נוני. 2. נוע'לה. 3. נוש? 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי: 1. את המראה החיצוני- לפעמים. 2. את המחשבות האלה. 3. את צורת הכתיבה שלי. 3 דברים שאני לא אוהב/ת בעצמי: 1. בודדה. 2. רגזנית. 3. לא חברותית. 3 דברים שמפחידים אותי: 1. חושך. 2. אנשים זרים. 3. דמויות שיש לי בראש... 3 דברים חיוניים שאני צריכ/ה כל יום: 1. זמן לבד. 2. מוזיקה. 3. מחשב. 3 דברים שאני לובש/ת עכשיו: 1. טרניג אפור. 2. גופיה ומעליה חולצה גזורה לבנה. 3. סוצ'ר. 3 הלהקות/מוזיקאים האהובים עלי: 1. אביב גפן. 2. עברי לידר. 3. משתנה. 3 השירים האהובים עלי כרגע: 1. זה לא אותו דבר. 2. גשם חזק. 3. כל החברה. 3 דברים חדשים שאני רוצה לנסות בשנה הקרובה: 1. אני אשמור לעצמי. 2. 3. 3 דברים שאני רוצה במערכת יחסים: 1. אהבה. 2. כנות. 3. פתיחות. 2 עובדות ושקר אחד: 1. אני צמחונית. 2. אני טבענית. 3. אני בת 14. 3 דברים פיזים במין השני שמושכים אותי: 1. עיניים. 2. שער. 3. פנים. 2 דברים שאני פשוט לא מסוגל/ת לעשות: 1. לאכול בשר. 2. להיות יותר מדי זמן בחברת אנשים. 3. להסתכל על זריקות/חיסונים של מישהו אחר. 3 דברים שאני כן יכול/ה לעשות: 1. להיות לבד הרבה זמן. 2. לא לישון הרבה מדי. 3. לעשות דברים שחשובים לי גם אם קשה. 3 התחביבים האהובים עלי: 1. לקרוא. 2. מחשב. 3. לחשוב. 3 דברים שאני ממש רוצה לעשות עכשיו: 1. לשפץ את החדר ממש הכי מהר שאפשר. 2. לשכב במיטה עם ספר טוב. 3. לבכות. 3 קריירות שאני שוקל/ת לאמץ לי: 1. לא יודעת. 2. 3. 3 מקומות שהייתי רוצה לנפוש בהם: 1. מקום רחוק רחוק בחו"ל. 2. מקום רחוק רחוק בחו"ל. 3. מקום רחוק רחוק בחו"ל. 3 שמות לילדים: 1. דניאל. 2. שם מיוחד- אני צריכה לחשוב מה. 3. נטע. 3 דברים שאני רוצה לעשות [ואעשה!] לפני שאני אמות: 1. הרבה דברים ואשמור לעצמי. 2. 3.

NoA YoSeFiAn

New member
אני עונה חחחח

*נלקח מקומונת ספייס גירלס [WTF] 3 כינויים שאני נקרא/ת על פיהם: 1. נעוש 2.נוני 3.נונה 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי: 1. פה
2.ציפורניים 3.גבות
3 דברים שאני לא אוהב/ת בעצמי: 1.שיניים 2.ריסים 3.רגליםם בע 3 דברים שמפחידים אותי 1. תרנגולות ~~אמאאאאא~~ 2.וחוצמיזה 3.כלוםם! 3 דברים חיוניים שאני צריכ/ה כל יום: 1. קרם לשיער 2.מסרק 3.גלידה! 3 דברים שאני לובש/ת עכשיו 1.מעיל 2.חולצה 3.חזיה חחחח 3 הלהקות/מוזיקאים האהובים עלי: 1. אוונסנס 2. סינרגיה 3.דנידין 3 השירים האהובים עלי כרגע: 1. ME&U של קאסיי 2. ICE BOX 3. MyImmortal 3 דברים חדשים שאני רוצה לנסות בשנה הקרובה: 1. עגיל באוזן בלמעלה
2.סיגנון לבוש חדש=] 3.אממ לא יודעת=] 3 דברים שאני רוצה במערכת יחסים: 1. אמת 2. כיף 3.אושר=] 2 עובדות ושקר אחד: 1. אני מכוארת 2. שמנה 3. סתומה 3 דברים פיזים במין השני שמושכים אותי: 1. עניים הכי הכיי
2.
פה=] 3. בטןן ריבועים 2 דברים שאני פשוט לא מסוגל/ת לעשות: 1. לאכול חצילים בעעעע 2. וקישואיםם...יאקק 3 דברים שאני כן יכול/ה לעשות: 1. בנג'י 2. לקפוץ על סוס...חחח מין הסתםם אני רוכבת 3. לשיר מכוארD= 3 התחביבים האהובים עלי: 1. לרכב עם סוסים 2. לצייר 3. להיות על המחשב~חחח~ 3 דברים שאני ממש רוצה לעשות עכשיו: 1. להתקלח 2.להשתין 3.לאכולל 3 קריירות שאני שוקל/ת לאמץ לי: 1. שוטרת 2. מאמנת רכיבה 3. ספרית 3 מקומות שהייתי רוצה לנפוש בהם: 1.פריז 2.שוויץ 3.והולנד |שובב.=]| 3 שמות לילדים: 1. גיא 2. דור 3.עידן חחחח סתםםםם 3 דברים שאני רוצה לעשות [ואעשה!] לפני שאני אמות: 1. יכתוב ירושה 2.יגיד לאנשים שאני הכי אוהבת כמה הם חשובים לי 3.יגיד לכל האנשים שאני שונאת שאני שונאת אותם

דללה

New member
1,2,3 דג מלוח!

3 כינויים שאני נקרא/ת על פיהם: 1. שןשן 2. דללה 3. שן 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי: 1. כנות 2. נאמנות 3. רגישות 3 דברים שאני לא אוהב/ת בעצמי: 1. אדישות 2. חוסר סבלנות 3. עצבים
3 דברים שמפחידים אותי 1. מוות 2. לבד 3. רעמים 3 דברים חיוניים שאני צריכ/ה כל יום: 1. פלאפון 2. מיטה 3. אוכל 3 דברים שאני לובש/ת עכשיו 1. סווצ'ר 2. מכנסיים 3. הלבשה תחתונה (אוי לתיחכום
) 3 הלהקות/מוזיקאים האהובים עלי: 1. אריק ברמן 2. 3 doors down 3. אוונסנס 3 השירים האהובים עלי כרגע: 1. מעליות 2. יום חדש נפלא 3. אהבנו 3 דברים חדשים שאני רוצה לנסות בשנה הקרובה: 1. לחדש קשרים ישנים 2. להאמין בעצמי 3. להיות מאושרת 3 דברים שאני רוצה במערכת יחסים: 1. אהבה 2. סיבה לחייך 3. אממ.. רצינות 2 עובדות ושקר אחד: 1. אני רקדנית וזמרת לשעבר 2. אני מנהלת פורומים בתפוז 3. עשיתי קפיצת בנג'י בגיל 10 3 דברים פיזים במין השני שמושכים אותי: 1. עיניים 2. שיער ארוך 3. גוף חלק 2 דברים שאני פשוט לא מסוגל/ת לעשות: 1. לפגוע באנשים 2. להגיד לא 3 דברים שאני כן יכול/ה לעשות: 1. לשיר ולרקוד 2. לישון המון 3. לעזור 3 התחביבים האהובים עלי: 1. שירה 2. ריקוד 3. ניהול
3 דברים שאני ממש רוצה לעשות עכשיו: 1. לישון 2. לנסוע לים לראות את הזריחה 3. לחבק מישהו 3 קריירות שאני שוקל/ת לאמץ לי: 1. זמרת
2. עורכת דין 3. 3 מקומות שהייתי רוצה לנפוש בהם: 1. ברזיל 2. ניו יורק 3. איטליה 3 שמות לילדים: 1. נעה 2. עידו 3. נטע 3 דברים שאני רוצה לעשות [ואעשה!] לפני שאני אמות: 1. להיות מאושרת 2. להתחתן 3. להביא ילדים לעולם

J u S t M e11

New member
עונהP:

3 כינויים שאני נקרא/ת על פיהם: 1.אירנע 2.נשנש 3.אירנוש 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי: 1.עיניים 2.פה 3.ידיים 3 דברים שאני לא אוהב/ת בעצמי: 1.פנים[חוץ מהפה והעיניים] 2.שיער 3.רגליים 3 דברים שמפחידים אותי 1.מוות 2.ג'וקים 3.אנסים/רוצחים וכו' 3 דברים חיוניים שאני צריכ/ה כל יום: 1. אוכל 2.מים 3.טלוויזיה/מחשבXD 3 דברים שאני לובש/ת עכשיו 1.סוודר 2.חולצה 3.מכנסיים 3 הלהקות/מוזיקאים האהובים עלי: 1. הילארי דאף 2. סימפל פלאן 3. מיי כמיקל רומאנס 3 השירים האהובים עלי כרגע: 1. לא זוכרת איך קוראים לו 2. Everytime 3. לא יודעת איזה עודXP 3 דברים חדשים שאני רוצה לנסות בשנה הקרובה: 1. צניחה חופשית 2. להתנשק..X: 3. האנקונדה בלונה פארקXD 3 דברים שאני רוצה במערכת יחסים: 1. נאמנות 2. אהבה 3. אכפתיות 2 עובדות ושקר אחד: 1.אני יפה 2. נחמדה 3. מתה על חיות [השקר הוא שאני יפהXD] 3 דברים פיזים במין השני שמושכים אותי: 1. עיניים 2. פנים 3. אופי 2 דברים שאני פשוט לא מסוגל/ת לעשות: 1. לאכול כבד של חיה כלשהי 2. להתאבד 3 דברים שאני כן יכול/ה לעשות: 1. יש 2. הרבה 3. מאוד 3 התחביבים האהובים עלי: 1. להיות במחשב 2. לראות טלוויזיה 3. לשיר 3 דברים שאני ממש רוצה לעשות עכשיו: 1. לאכול 2. להתקלח 3. לישון 3 קריירות שאני שוקל/ת לאמץ לי: 1. עורכת דין 2. רופאה 3. וזהו^^ 3 מקומות שהייתי רוצה לנפוש בהם: 1. פריז 2.הוואי 3.יוון 3 שמות לילדים: 1.נועה 2.עידו 3. רוני 3 דברים שאני רוצה לעשות [ואעשה!] לפני שאני אמות: 1.צניחה חופשית 2.האנקונדה בלונה פארקXDD 3.לא יודעת><

swirrrly

New member
אחשוורוש

3 כינויים שאני נקרא/ת על פיהם: 1. שרלוטה 2. סווירלי
3. שירי לי שיר [?] 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי: 1. חוש ההומור 2. האינטליגנציה (אומרים לי כל הזמן שאני על סף הגאונות מה אני אעשה
) 3. החוסן הנפשי
3 דברים שאני לא אוהב/ת בעצמי: 1. סנוביזם
2. חרדה חברתית=S 3. עצבות כרונית
3 דברים שמפחידים אותי 1. כאב פיסי 2. שאני לא אספיק להינות בחיים 3. 3 דברים חיוניים שאני צריכ/ה כל יום: 1. אינציקלופדיות^_______^
2. אינטרנט 3. אנשים [?] 3 דברים שאני לובש/ת עכשיו 1. סתם שטויות
2. 3. 3 הלהקות/מוזיקאים האהובים עלי: 1. אנאערף... 2. 3. 3 השירים האהובים עלי כרגע: 1. סלואו אימושן ריפליי 2. הזה של פייט קלאב 3. 3 דברים חדשים שאני רוצה לנסות בשנה הקרובה: 1. ללכת למפגשים ופסטיבלים בעיקר של מד"ב קומיקסים ואנימה ^______^ 2. לשחק מבוכים ודרקונים!!!!! 3. למצוא אהבה^____________^ (האמת שאני מפנטזת על גברים בסביבות גיל 30
ככה שיהיה בזה גם אפקט אלקטרי[?] אבל כנראה שאני אצטרך להסתפק בבני גילי
) 3 דברים שאני רוצה במערכת יחסים: 1. בדיחות פרטיות 2. אהבה ללא תנאים (
) 3. הערצה הדדית 2 עובדות ושקר אחד: 1. אני מאמינה בישו 2. אני לא מאמינה בישו 3. אף פעם לא הייתי באילת 3 דברים פיזים במין השני שמושכים אותי: 1. שיהיה לפחות בגובה מטר שמונים 2. שיהיה לו פרצוף מחוספס (אדוארד נורטון
) או ממזרי (ע"ע יונתן גל) 3.
2 דברים שאני פשוט לא מסוגל/ת לעשות: 1. אמממ. לשרוק 2. לעשות בלון עם מסטיק 3 דברים שאני כן יכול/ה לעשות: 1. קנק באגודל 2. לעקם ת'אצבעות 3. להרים גבה אחת 3 התחביבים האהובים עלי: 1. אינציקלופדיות
2. קומיקס
3. לראות מופעי להטוטנות! (האמת שכל התחביבים האלה הם עוד בחיתולים
) 3 דברים שאני ממש רוצה לעשות עכשיו: 1. ללכת לפסטיבל מד"ב 2. לקבל אהבה
3.
3 קריירות שאני שוקל/ת לאמץ לי: 1. סופרת!!! 2. תסריטאית!!!!!!!!!!! 3. מדענית 3 מקומות שהייתי רוצה לנפוש בהם: 1. יפן 2. ניו יורק 3. גן עדן[?] 3 שמות לילדים: 1. 2. 3. 3 דברים שאני רוצה לעשות [ואעשה!] לפני שאני אמות: 1. אוציא ספר 2. אלך לפסטיבל מד"ב
3.

למעלה