שאלון-3 דברים..

שאלון-3 דברים..../images/Emo219.gif

*נלקח מקומונת ספייס גירלס [WTF] 3 כינויים שאני נקרא/ת על פיהם: 1. 2. 3. 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי: 1. 2. 3. 3 דברים שאני לא אוהב/ת בעצמי: 1. 2. 3. 3 דברים שמפחידים אותי 1. 2. 3. 3 דברים חיוניים שאני צריכ/ה כל יום: 1. 2. 3. 3 דברים שאני לובש/ת עכשיו 1. 2. 3. 3 הלהקות/מוזיקאים האהובים עלי: 1. 2. 3. 3 השירים האהובים עלי כרגע: 1. 2. 3. 3 דברים חדשים שאני רוצה לנסות בשנה הקרובה: 1. 2. 3. 3 דברים שאני רוצה במערכת יחסים: 1. 2. 3. 2 עובדות ושקר אחד: 1. 2. 3. 3 דברים פיזים במין השני שמושכים אותי: 1. 2. 3. 2 דברים שאני פשוט לא מסוגל/ת לעשות: 1. 2. 3 דברים שאני כן יכול/ה לעשות: 1. 2. 3. 3 התחביבים האהובים עלי: 1. 2. 3. 3 דברים שאני ממש רוצה לעשות עכשיו: 1. 2. 3. 3 קריירות שאני שוקל/ת לאמץ לי: 1. 2. 3. 3 מקומות שהייתי רוצה לנפוש בהם: 1. 2. 3. 3 שמות לילדים: 1. 2. 3. 3 דברים שאני רוצה לעשות [ואעשה!] לפני שאני אמות: 1. 2. 3.

אני.../images/Emo219.gif

3 כינויים שאני נקרא/ת על פיהם: 1.My Chemical Lotan [תפוז] 2.Red Bloody Rose [איסיקיו] 3.לוטני [משפחה,חברים] 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי: 1.אוהבת 2.את 3.העיניים 3 דברים שאני לא אוהב/ת בעצמי: 1.את 2.כל 3.השאר 3 דברים שמפחידים אותי 1.אני 2.פוחדת 3.מג'וקים
3 דברים חיוניים שאני צריכ/ה כל יום: 1. מים 2.אוכל [בכמויות
] 3.מחשב/טלויזיה/דיסקים 3 דברים שאני לובש/ת עכשיו 1.חולצת בי"ס שחורה 2.סווצ'ר בי"ס אדום 3.מכנס שחור 3 הלהקות/מוזיקאים האהובים עלי: 1. MCR 2. Lostprophets 3.Muse 3 השירים האהובים עלי כרגע: 1. CCT 2. Blood 3. StarLight 3 דברים חדשים שאני רוצה לנסות בשנה הקרובה: 1. להשתפר 2.אפילו קצת 3.במתמטיקה 3 דברים שאני רוצה במערכת יחסים: 1. -- 2. -- 3.-- 2 עובדות ושקר אחד: 1.אני טובה במתמטיקה 2. אני אוהבת לרקוד 3. אני אוהבת את MCR 3 דברים פיזים במין השני שמושכים אותי: 1. תחתונים XDD [האמת שלא. סתם משהו שיצא לי לחשוב עליו היום-באו אלינו ילדים מיב' והסבירו לנו על חלק מהמגמות ובהפסקה אני וחברה שלי הסתובבנו וראינו את אחד מהם עם תחתונים של המטארו. ז"א,אני ראיתי ואמרתי לה
] 2. -- 3. -- 2 דברים שאני פשוט לא מסוגל/ת לעשות: 1. לאכול ג'וקים 2. ללמוד מתמטיקה 3 דברים שאני כן יכול/ה לעשות: 1. לראות אנשים אוכלים ג'וקים באפקט הפחד 2. לנסות ללמוד מתמטיקה 3. לראות טלויזיה 3 התחביבים האהובים עלי: 1. לראות טלויזיה 2. להיות במחשב 3. להציק לאנשים 3 דברים שאני ממש רוצה לעשות עכשיו: 1.להשאר בבית ולא ללכת למורה פרטית ><" 2.-- 3.-- 3 קריירות שאני שוקל/ת לאמץ לי: 1. אני 2. לא 3. יודעת 3 מקומות שהייתי רוצה לנפוש בהם: 1.אורלנדו 2.צפון 3.בית P: 3 שמות לילדים: 1.כל דבר 2.חוץ 3. מלוטן 3 דברים שאני רוצה לעשות [ואעשה!] לפני שאני אמות: 1.אעלה לחטיבה! 2.אסיים בי"ס! 3.לנסות לשכנע את אמא להביא לי כסף כל יום P:

I am IRiTooSH

New member
ישלך שם יותר טוב..../images/Emo17.gif

לוטן זה שם הרבה יותר נורמאלי מעירית =S עדיף, עדיףD:

Miss Menta

New member
../images/Emo205.gif

3 כינויים שאני נקרא/ת על פיהם: 1. נושי. 2. קוף. 3. צ'ופלה. 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי: 1. שיער. 2. עיניים. 3. גרביים. 3 דברים שאני לא אוהב/ת בעצמי: 1.חוסר מזומנים. 2.
3. 3 דברים שמפחידים אותי 1. חושך. 2.עכברים 3... 3 דברים חיוניים שאני צריכ/ה כל יום: 1. להתקלח 2.לצחצח שיניים. 3.לאכולXD 3 דברים שאני לובש/ת עכשיו 1.פיג'מה:p 2. 3. 3 הלהקות/מוזיקאים האהובים עלי: 1. הביטלס. 2. ג'ון לנון. 3. פול מקרטני D: 3 השירים האהובים עלי כרגע: 1. לא יודעת. 2. 3. 3 דברים חדשים שאני רוצה לנסות בשנה הקרובה: 1. המ, צניחה חופשית. 2. לא להרדם יומיים? 3. XD לא יודעת. 3 דברים שאני רוצה במערכת יחסים: 1. אהבה? 2. אהבה?! 3. אהבה! 2 עובדות ושקר אחד: 1. אני בלונדינית. 2. עם עיניים כחולות. 3. אני עם שיער חום. 3 דברים פיזים במין השני שמושכים אותי: 1. עיניים. 2. מראה כללי. 3. ^^ 2 דברים שאני פשוט לא מסוגל/ת לעשות: 1. לאכול עגבניות. 2. להסתובב עירומה ברחוב. 3 דברים שאני כן יכול/ה לעשות: 1. לאכול. 2. לשתות. 3. לראות טלויזיה. 3 התחביבים האהובים עלי: 1. להתבטל. 2. לראות טלויזיה. 3. להסתובב עם חברות. 3 דברים שאני ממש רוצה לעשות עכשיו: 1. לישון. 2. לנוח. 3. לנום. 3 קריירות שאני שוקל/ת לאמץ לי: 1. D: 2. לא יודעת בנתיים. 3. 3 מקומות שהייתי רוצה לנפוש בהם: 1. לונדון. 2. יוון. 3. טורקיה. 3 שמות לילדים: 1. נועה P: 2. אלמוג. 3. מור. 3 דברים שאני רוצה לעשות [ואעשה!] לפני שאני אמות: 1. לעשות את כל מה שאני רוצה להספיק. P: 2. 3.

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

3 כינויים שאני נקרא/ת על פיהם: 1. סטואי 2. סטו 3. סתוואוי (stavavi) 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי: 1. השיער 2. השפתיים 3. הטעם שלי במוזיקה 3 דברים שאני לא אוהב/ת בעצמי: 1. האף 2. הרגליים 3. שאני נהיית אובססיבית לאנשים. 3 דברים שמפחידים אותי 1. חושך 2. סרטי אימה 3. רכבות הרים 3 דברים חיוניים שאני צריכ/ה כל יום: 1. שפתון נגד יובש 2. את מייקי P: 3. קוקיות 3 דברים שאני לובש/ת עכשיו 1. חולצת בי"ס 2. מכנס ג'ינס 3. חולצה ארוכה מכופתרת 3 הלהקות/מוזיקאים האהובים עלי: 1. פאנקייק 2. שייגעצ 3. הסאונדטראק של רוקי הורור פיקצ'ר שואו נחשב?/מופע הארנבות של ד"ר קספר 3 השירים האהובים עלי כרגע: 1. The TIme Warp 2. שייגעצ - אם את בעיניין 3. פאנקייק - מכורה לטיפה המרה 3 דברים חדשים שאני רוצה לנסות בשנה הקרובה: 1. לצייר דיוקן 2. לפסל משהו גדול 3. לנגן קטע ארוך (בתופים) 3 דברים שאני רוצה במערכת יחסים: 1. מס' תחומי התעניינות משותפים 2. אהבה הדדית 3. אסטתיקה 2 עובדות ושקר אחד: 1. אני אוהבת לצייר 2. אני מפסלת 3 שנים 3. אני מנגנת על תופים כבר חצי שנה 3 דברים פיזים במין השני שמושכים אותי: 1. שפתיים 2. עיניים 3. חיוך 2 דברים שאני פשוט לא מסוגל/ת לעשות: 1. שפגאט 2. לקרוץ בעין ימין 3 דברים שאני כן יכול/ה לעשות: 1. לצייר 2. לחייך 3. לקרוץ בעין שמאל 3 התחביבים האהובים עלי: 1. לנגן בתופים 2. לשמוע מוזיקה 3. לצייר 3 דברים שאני ממש רוצה לעשות עכשיו: 1. לנגן 2. להיות עם מייקי 3. לצחוק עם נועם 3 קריירות שאני שוקל/ת לאמץ לי: 1. גראפיקאית 2. לא יודעת לא חשבתי על משהו אחר. 3. 3 מקומות שהייתי רוצה לנפוש בהם: 1. אנגליה 2. בלגיה 3. הולנד 3 שמות לילדים: 1. קשת 2. נועם (לבת) 3. לא יודעת 3 דברים שאני רוצה לעשות [ואעשה!] לפני שאני אמות: 1. לטייל במדינות שהזכרתי קודם 2. לנסות את הדברים שאני רוצה לנסות 3. להיות חלק ממערכת יחיסים ארוכה

hilonet14

New member
3 דברים

3 כינויים שאני נקרא/ת על פיהם: 1. hilonet 2.קשקושה 3.ללו'ש 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי: 1. שפתיים 2. גוף 3. אופי 3 דברים שאני לא אוהב/ת בעצמי: 1. מתעצבנת מהר 2. לא טובה בלימודים 3. ולא יודעת 3 דברים שמפחידים אותי 1. מוות 2. חרקים 3. כלבים מפחידים 3 דברים חיוניים שאני צריכ/ה כל יום: 1. אמפי 2. נייד 3. אוכל 3 דברים שאני לובש/ת עכשיו 1. חולצת בצפר 2. מכנס שחור 3. וגרביים לבנות 3 הלהקות/מוזיקאים האהובים עלי: 1. אוונסנס 2. רד הוט צ'ילי פפרס 3. באק סטריט בויז 3 השירים האהובים עלי כרגע: 1. שירים 2. של 3. רובי וויליאמס 3 דברים חדשים שאני רוצה לנסות בשנה הקרובה: 1. לא יודעת 2. 3. 3 דברים שאני רוצה במערכת יחסים: 1. אהבה 2. כנות 3. כיף ותשוקה 2 עובדות ושקר אחד: 1. כל יום אני עושה 150 כפיפות בטן 2. אני יכולה לאכול לארוחת צהריים במבה 3. אני חולה על מתיחות טלפוניות 3 דברים פיזים במין השני שמושכים אותי: 1. ריבועים בבטן 2. שפתיים 3. עיניים 2 דברים שאני פשוט לא מסוגל/ת לעשות: 1. לעשות שפגט 2. לבשל 3 דברים שאני כן יכול/ה לעשות: 1. לירקוד 2. לשיר 3. לשחק 3 התחביבים האהובים עלי: 1. ראה 2. בסעיף 3. הקודם 3 דברים שאני ממש רוצה לעשות עכשיו: 1. להתקלח 2. לאכול 3. לישון 3 קריירות שאני שוקל/ת לאמץ לי: 1. אין 2. לי 3. מושג 3 מקומות שהייתי רוצה לנפוש בהם: 1. הוואי 2. לאס ווגאס 3. כל ארה"ב 3 שמות לילדים: 1. חן 2. נוי 3. אור 3 דברים שאני רוצה לעשות [ואעשה!] לפני שאני אמות: 1. סקס 2. לטוס לחול 3.בגרות

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif עונההה

3 כינויים שאני נקרא/ת על פיהם: 1. ספירת העומר 2. אין 3. אין 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי: 1. אוהב שוקולד לבן 2. אוהב מחשב 3. אוהב השמנייה 3 דברים שאני לא אוהב/ת בעצמי: 1. קנאי 2. סקנאי 3. נקנאי [יענו עושה קנקים (קליקים)] 3 דברים שמפחידים אותי 1. מוות 2. מוות 3. מוות 3 דברים חיוניים שאני צריכ/ה כל יום: 1. אוכל 2. שתיה 3. שירותים 3 דברים שאני לובש/ת עכשיו 1. מכנסיים 2. חולצה 3. סווצ'רט 3 הלהקות/מוזיקאים האהובים עלי: 1. גרין דיי 2. הביטלס 3. בלאק אייד פיס 3 השירים האהובים עלי כרגע: 1. אין לי כוח לכתוב 2. אין לי כוח לכתוב 3. אין לי כוח לכתוב 3 דברים חדשים שאני רוצה לנסות בשנה הקרובה: 1. לא יודעע 2. לא יודעע 3. לא יודעע 3 דברים שאני רוצה במערכת יחסים: 1. אהבה 2. אהבה 3. אהבה 2 עובדות ושקר אחד: 1. אני בן שמונים וחמש עם זקן על המצח 2. אני בן שבעים וחמש עם זקן על המצח 3. אני בן 13 ואין לי שום זקן על המצח!!! 3 דברים פיזים במין השני שמושכים אותי: 1. נוותר 2. נוותר 3. נוותר 2 דברים שאני פשוט לא מסוגל/ת לעשות: 1. לא יודעע 2. לא יודעע 3. לא יודעע 3 דברים שאני כן יכול/ה לעשות: 1. לא יודעע 2. לא יודעע 3. לא יודעע 3 התחביבים האהובים עלי: 1. לראות טלוויזיה 2. להיות במחשב 3. לטחון אוכל 3 דברים שאני ממש רוצה לעשות עכשיו: 1. כלום 2. כלום 3. לסיים את השאלון המתיש הזה כבררררררררררררררררררררררררררררררררררר חחח 3 קריירות שאני שוקל/ת לאמץ לי: 1. לא יודעע 2. לא יודעע 3. לא יודעע 3 מקומות שהייתי רוצה לנפוש בהם: 1. לוס אנג'לס 2. לאס ווגאס 3. קליפורניה 3 שמות לילדים: 1. ים 2. חוף 3. חופש 3 דברים שאני רוצה לעשות [ואעשה!] לפני שאני אמות: 1. צוואה 2. ללכת לבריכה 3. ללכת לים

I am IRiTooSH

New member
אני../images/Emo9.gif../images/Emo17.gif

3 כינויים שאני נקרא/ת על פיהם: 1. עירית 2. עיריקה 3. עוגייה
3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי: 1. עיניים. 2. עיניים. 3. עיניים. [אני לא אוהבת עודמשו אצלי
] 3 דברים שאני לא אוהב/ת בעצמי: 1.רגליים 2.ידיים 3.וכל השאר חוץ מעיניים><"" 3 דברים שמפחידים אותי 1.רכבות הרים. 2.המוות. 3.אנשים שמתנהגים מוזר במיוחד. 3 דברים חיוניים שאני צריכ/ה כל יום: 1.אוכל ומים 2. טכנולוגיה [מחשב,מוזיקה,טלוויזיה..] 3.אנשים נחמדים באמצע הדרך. 3 דברים שאני לובש/ת עכשיו 1. כפפה 2. סווטשרט. 3.ג'ינס. 3 הלהקות/מוזיקאים האהובים עלי: 1. אין אחת, אבל בכל זאת MCR 2. Deep Purpel 3. שייגעצ 3 השירים האהובים עלי כרגע: 1. שוב, אין אחד, אבל בכל זאת: I Write Sing Not Tragedie 2. את דומה לכלב 3. Mama 3 דברים חדשים שאני רוצה לנסות בשנה הקרובה: 1. שיהיה לי חבר:\ 2.לטוס לחו"ל
[זה באמת יקרה#@%#@^] 3. לעשות משהו נועז, אני יודעת:-S 3 דברים שאני רוצה במערכת יחסים: 1. שיאהבו אותי ואני אותם. 2. שזה יבוא לידי ביטוי. 3. שהצומי יהיה עליי^^. 2 עובדות ושקר אחד: 1.אני יודעת ספרדית. 2. אני יודעת גרמנית. 3. אני יודעת רוסית. 3 דברים פיזים במין השני שמושכים אותי: 1. מראה
2. מצחיק? 3. חמוד^.^ 2 דברים שאני פשוט לא מסוגל/ת לעשות: 1. לאכול מסטיקים.יאכס. 2. לאכול דברים חריפים
3 דברים שאני כן יכול/ה לעשות: 1. לדבר ספרדית^^ 2. לגעת בנחש. 3. להרביץXD 3 התחביבים האהובים עלי: 1. מוזיקה 2. מחשב 3. לאכול ולשתות. 3 דברים שאני ממש רוצה לעשות עכשיו: 1. להפגש עם חברה. 2. לדבר עם מישהו. 3. ללכת להופעה של MCR#$^$@&*^#%&#% 3 קריירות שאני שוקל/ת לאמץ לי: 1. אין.. 2. אהא 3. אין לי2!$#%T$& 3 מקומות שהייתי רוצה לנפוש בהם: 1. חו"ל. 2. בית מלון. 3.מקום שיש בו שלג^^. 3 שמות לילדים: 1.נועה 2.ענבל 3. תומר 3 דברים שאני רוצה לעשות [ואעשה!] לפני שאני אמות: 1.אלך להופעה של רוק כבר
2.אוכל משהו מתוק[שוקולד@!#^$%@] 3.אפרד מכוווולם

mogili

New member
הו נחמד.

משעמם לי כ"כ. 3 כינויים שאני נקרא/ת על פיהם: 1. גילי 2. שולי 3.שולע 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי: 1. 2. 3. 3 דברים שאני לא אוהב/ת בעצמי: 1.יש 2.יותר 3.מידי 3 דברים שמפחידים אותי 1. ממ..עכבישים? 2.- 3.- 3 דברים חיוניים שאני צריכ/ה כל יום: 1. קולה 2. שינה 3. מוזיקה 3 דברים שאני לובש/ת עכשיו 1.ג'ינס 2. אולסטאר 3. חולצה שחורה 3 הלהקות/מוזיקאים האהובים עלי: אוח זה קשה 1. גרין דיי 2. AFI 3. ראמונס 3 השירים האהובים עלי כרגע: 1. באסקט קייס - גרין דיי 2. זה דייז אוף זה פיניקס - AFI 3. pet sematary - ramones 3 דברים חדשים שאני רוצה לנסות בשנה הקרובה: 1. ללמוד?XD 2.איך משכנעים את ההורים לתת לי לעשות פירסים? 3.לאדעת 3 דברים שאני רוצה במערכת יחסים: 1. 2. 3. 2 עובדות ושקר אחד: 1.קולה זה טוב 2. גם הראמונס 3. בריטני ספירס היא האלילה שלי?XD הדבר הראשון שחשבתי עליוXP 3 דברים פיזים במין השני שמושכים אותי: 1. שיער 2. 3. לאדעת 2 דברים שאני פשוט לא מסוגל/ת לעשות: 1. לשמוע מזרחית 2. לאכול חצילים 3 דברים שאני כן יכול/ה לעשות: 1. לישון 2. לשתות קולה 3. לשמוע את הראמונס[כפרעליהם] כל היום 3 התחביבים האהובים עלי: 1. שינה 2. מוזיקה 3. שינה 3 דברים שאני ממש רוצה לעשות עכשיו: 1.לישון 2. לשתות קולה 3. את שקסע 3 קריירות שאני שוקל/ת לאמץ לי: 1. מטאטאת רחובות בת"א 2. כזאתי שישנה למחייתה. נו אינלי שם יותר טוב לזהXD 3. בטלנית 3 מקומות שהייתי רוצה לנפוש בהם: 1.סן פרנסיסקו 2.אנגליה 3.סיני 3 שמות לילדים: 1.ג'יידXD 2.וזהו 3. 3 דברים שאני רוצה לעשות [ואעשה!] לפני שאני אמות: 1.מוהאק 2.ראסטות 3.סיידליפ

ווינגז

New member
1...2...3...

3 כינויים שאני נקרא/ת על פיהם: 1. ווינגז - צירוף של שני השמות של הסוסים שהיו לי, ווינדי וג'ז (כי בתפוז אי אפשר לעשות " ' ") 2. אני מצלמת, ברצינות - ב"גלריה" שלי; אני מצלמת, והמילה "ברצינות" קשורה לאיזו בדיחה פרטית מכיתה ט'. 3. יעלי [נו, זה ברור] 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי: 1. אכפת לי מאנשים... 2. אני סובלנית 3. יש לי אף נחמד
3 דברים שאני לא אוהב/ת בעצמי: 1. המשקל, ובעצם רוב המראה החיצוני 2. אני קנאית נורא לפעמים 3. חוסר ביטחון עצמי 3 דברים שמפחידים אותי 1. כאב 2. חוסר שליטה 3. אנשים שאני לא מכירה
3 דברים חיוניים שאני צריכ/ה כל יום: 1. פלאפון 2. מצלמה 3. את המחשב
3 דברים שאני לובש/ת עכשיו 1. חולצה שחורה 2. ג'ינס 3. גורבת גרביים. 3 הלהקות/מוזיקאים האהובים עלי: 1. משינה 2. The Beatles 3. דיסני למיניהם (לאו דווקא הכי אהובים, אני אוהבת עוד המון... זה פשוט מה שעלה לי בראש). 3 השירים האהובים עלי כרגע: 1. Breathe (2AM) 2. In The Sun 3. אניגודין אותם אני שומעת בריפיט לאחרונה, אבל זה משתנה כל הזמן. 3 דברים חדשים שאני רוצה לנסות בשנה הקרובה: 1. להשקיע במה שנשאר מהשנה... 2. לטוס לחו"ל עם חברות 3. לעבור את הבגרויות בציון טוב. 3 דברים שאני רוצה במערכת יחסים: 1. שתהיה קיימת
2. אהבה 3. רצינות 2 עובדות ושקר אחד: 1. נולדתי בחודש שביעי 2. אף פעם לא היה לי חבר 3. אף פעם לא שיקרתי
3 דברים פיזים במין השני שמושכים אותי: 1. עיניים 2. שפתיים 3. ידיים 2 דברים שאני פשוט לא מסוגל/ת לעשות: 1. להתמודד עם עצמי כמו שצריך 2. להפסיק להבריז 3 דברים שאני כן יכול/ה לעשות: 1. להוציא ציונים די טובים בלי ללמוד יותר מידי 2. להשקיע בדברים שבאמת חשובים לי 3. לצלם במשך שעות ברצף 3 התחביבים האהובים עלי: 1. בע"ח, קודם כל... 2. צילום 3. ניהול?[
] 3 דברים שאני ממש רוצה לעשות עכשיו: 1. לקחת הפסקה ולישון בלי לחשוב על זה שיש לי מבחן מחר. 2. לפגוש את שחף שוב. 3. לצאת ולצלם בלי חשבון 3 קריירות שאני שוקל/ת לאמץ לי: 1. צלמת [כן, כאילו שאצליח] 2. מטפלת כלשהי בבע"ח 3. משהו שקשור לתקשורת 3 מקומות שהייתי רוצה לנפוש בהם: 1. הוואי 2. יוון 3. המזרח [כולו, נו] 3 שמות לילדים: 1. אני 2. גרועה 3. בשמות 3 דברים שאני רוצה לעשות [ואעשה!] לפני שאני אמות: 1. אשלים תעודת בגרות
2. אגיד לאנשים שאני אוהבת אותם 3. אצבור ביטחון עצמי, קצת.

I N S T I N C T

New member
אני../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

3 כינויים שאני נקרא/ת על פיהם: 1.שירוש 2.פרינסס 3.שירלי 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי: 1.נאמנות 2.כנות 3.יושר 3 דברים שאני לא אוהב/ת בעצמי: 1. 2. 3.
מעדיפה שלא.. 3 דברים שמפחידים אותי 1.מוות 2.גובה- אבל ממש גבוה.. 3.חרקים בעע 3 דברים חיוניים שאני צריכ/ה כל יום: 1. הראל סקעת
2.לדבר עם חבר שלי 3.שוקו 3 דברים שאני לובש/ת עכשיו 1.מכנס 2.חולצה 3.עוד חולצה 3 הלהקות/מוזיקאים האהובים עלי: 1.
2.
3.
3 השירים האהובים עלי כרגע: 1. אם הוא ילך 2. משהו ממני 3. ואת בעיקרון את כל הדיסק של הראל סקעת
3 דברים חדשים שאני רוצה לנסות בשנה הקרובה: 1. משהו שבינתיים אני לא רוצה לספר עליו 2. עוד משהו אישי 3. מממ 3 דברים שאני רוצה במערכת יחסים: 1. נאמנות 2. חופשיות 3. כיף 2 עובדות ושקר אחד: 1. 2. 3. אינלי כוח חח 3 דברים פיזים במין השני שמושכים אותי: 1. 2. 3. 2 דברים שאני פשוט לא מסוגל/ת לעשות: 1. לרצוח 2. להתעלל ממש 3 דברים שאני כן יכול/ה לעשות: 1. שופינג 2. שופינג 3. שופינג 3 התחביבים האהובים עלי: 1. שופינג 2. ים 3. חברים&חברות 3 דברים שאני ממש רוצה לעשות עכשיו: 1.לראות את חבר שלי
2.לפגוש את הראל 3.ללכת לקניון 3 קריירות שאני שוקל/ת לאמץ לי: 1. ? 2. ? 3. ? עוד לא יודעת.. 3 מקומות שהייתי רוצה לנפוש בהם: 1.אי בודד
2.אילת 3.חו"ל 3 שמות לילדים: 1.עומרי 2.ליטל 3. דנה 3 דברים שאני רוצה לעשות [ואעשה!] לפני שאני אמות: 1.ל..... 2.לפגוש את הראל 3.להגיד לכל האנשים שאני אוהבת שאני אוהבת אותם
יש חלק שלא עניתי כי אינלי ממש כוח כרגע..

Brombit

New member
מנסה לענות ../images/Emo115.gif

3 כינויים שאני נקרא/ת על פיהם: 1. ברומבית (אני) 2. בומבה
(אחותי) 3. נעמי (אמא שלי) 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי: 1. השיער 2. שיש לי מחשבות מתוחכמות
3. עוד משהו 3 דברים שאני לא אוהב/ת בעצמי: 1. האף 2. שאני ביישנית 3. שאני שכחנית 3 דברים שמפחידים אותי 1. אני 2. לא 3. יודעת 3 דברים חיוניים שאני צריכ/ה כל יום: 1. סלט ירקות 2. להיות במחשב 3. להסתכל על התמונה של אהובי 3 דברים שאני לובש/ת עכשיו 1. מכנסיים כתומים
2. חולצה לבנה של בי"ס
3. מעיל לבן 3 הלהקות/מוזיקאים האהובים עלי: 1. לאורה פאוסיני (אתם לא מכירים) 2. אבריל לאבין (בדרך כלל) 3. מישהו מישראל (תבחרו) 3 השירים האהובים עלי כרגע: 1. לשם (אתם מכירים) 2. The Show must go on (אולי אתם מכירים) 3. Benedetta Passione (אין מצב שאתם מכירים) 3 דברים חדשים שאני רוצה לנסות בשנה הקרובה: 1. לדבר עם בנות 2. לדבר עם בנים 3. עוד משהו שיתחשק לי... 3 דברים שאני רוצה במערכת יחסים: 1. מה ש- Miss menta כתבה 2. עוד משהו שאין לי רעיון 3. עוד משהו שאין לי רעיון 2 עובדות ושקר אחד: 1. יש לי יום הולדת מחר 2. אף פעם לא טסתי 3. אף פעם לא היה לי חבר 3 דברים פיזיים במין השני שמושכים אותי: 1. עיניים 2. ידיים 3. שיער 2 דברים שאני פשוט לא מסוגל/ת לעשות: 1. לצעוק על מישהו 2. ליזום שיחה עם מישהו... למה רק 2? 3 דברים שאני כן יכול/ה לעשות: 1. להישאר ערה עד 4 2. להרים ג'וק 3. לנסוע ברכבת לת"א ובחזרה 3 התחביבים האהובים עלי: 1. מחשב 2. להסתכל על תמונות של אהובי 3. לאכול 3 דברים שאני ממש רוצה לעשות עכשיו: 1. לחבק את אהובי 2. ולחבק אותו 3. ולחבק אותו 3 קריירות שאני שוקל/ת לאמץ לי: 1. מעצבת אופנה 2. משהו אחר 3. משהו אחר 3 מקומות שהייתי רוצה לנפוש בהם: 1. שבדיה (קשר רגשי) 2. איטליה (קשר רגשי) 3. עוד מקום 3 שמות לילדים: 1. שולמית 2. שחר 3. עוד שם 3 דברים שאני רוצה לעשות [ואעשה!] לפני שאני אמות: 1. ולהתחתן ומה שמסביב 2. להיפגש עם אהובי הנוכחי 3. לנסוע לשבדיה ואיטליה

../images/Emo210.gifעונהנה:]

יאא אני מתה על שאלונים כאלה
3 כינויים שאני נקרא/ת על פיהם: 1. ענבלולו 2. בלבל 3. ענבלץ 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי: 1. שאני מצחיקה לפעמים
2. שאני נלחמת על הדברים שאני רוצה D: 3. שאני נמוכה?.. נו..הנמוכים שולטים
! 3 דברים שאני לא אוהב/ת בעצמי: 1. שאני נעלבת מהר ;] 2. שאני בלאגניסטית בטירוף P:.. 3. שיש לי נקודת חן בבית שחי XD 3 דברים שמפחידים אותי 1. אנשים שמסתובבים בלילה עם ג'קט שחור 2. חתולים שחורים
3. ליצנים חייכנים ומאושרים
3 דברים חיוניים שאני צריכ/ה כל יום: 1. לצחוק 2. לאכול 3. לשתות D: 3 דברים שאני לובש/ת עכשיו 1. גרבי פו הדוב
2. חולצת בצפר 3. מכנסיים 3 הלהקות/מוזיקאים האהובים עלי: 1. גרינדיי
2. מוניקה סקס 3. שייגעצ [?] 3 השירים האהובים עלי כרגע: 1. קיפ הולדינג הון 2. בואי נישאר =) 3. שלום לאמונות 3 דברים חדשים שאני רוצה לנסות בשנה הקרובה: 1. 2. 3. 3 דברים שאני רוצה במערכת יחסים: 1. שיאהבו אותי כמו שאני
2. שיאהבו אותי, בכללי
3. להיות פתוחים אחד אל השני [: 2 עובדות ושקר אחד: 1. בלעתי רגל של חיפושית
2. היה לי פעם כלב
3. פעם אהבתי את שרית חדד
3 דברים פיזים במין השני שמושכים אותי: 1. יופי =) 2. חיוך מושלם כזה
3. שרירים [: 2 דברים שאני פשוט לא מסוגל/ת לעשות: 1. להרים גבה!@ 2. לעשות לשון שפיץ
3 דברים שאני כן יכול/ה לעשות: 1. לעשות פרצוף של ברווז
2. לעשות פרצוף של גמל 3. ... 3 התחביבים האהובים עלי: 1. ללכת לים
2. לראות סרטים ! =][= 3. להיות על מחשבי 3 דברים שאני ממש רוצה לעשות עכשיו: 1. לישון D: 2. לשתות תיי 3. לראות מה אחותי וחבר שלה עושים עכשיו בחדר
3 קריירות שאני שוקל/ת לאמץ לי: 1. פסיכולוגית XP 2. רופאת ילדים
3. שחקנית
3 מקומות שהייתי רוצה לנפוש בהם: 1. הולנדד
2. ניו יורק סיטי 3. טורקיה :]] 3 שמות לילדים: 1. דולב 2. רוני 3. נועה 3 דברים שאני רוצה לעשות [ואעשה!] לפני שאני אמות: 1. לא חשבתי על זה עדיין P: 2. 3.

baril

New member
../images/Emo80.gifנחמד

3 כינויים שאני נקרא/ת על פיהם: 1.baril-תפוז 2.ארי-חברים קוראים לי 3.אין עוד 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי: 1.נאמנה 2.משקיענית 3.לאיודעת 3 דברים שאני לא אוהב/ת בעצמי: 1.את הגוף שלי 2.את הפנים שלי 3.את האופי העצבני שלי 3 דברים שמפחידים אותי 1.שמישהו קרוב מהמשפחה שלי ימות 2.אנסים 3.חושך 3 דברים חיוניים שאני צריכ/ה כל יום: 1. מחשב 2.כדורסל 3.מקלחת 3 דברים שאני לובש/ת עכשיו 1.תחתונים 2.מכנס פיג'מה 3.סווטצ'ר פיג'מה 3 הלהקות/מוזיקאים האהובים עלי: 1. סימפל פלאן 2. ניקלבק 3.ביטלס 3 השירים האהובים עלי כרגע: 1. someday-nickelback 2. fix you-coldplay 3. עונות-אביב גפן 3 דברים חדשים שאני רוצה לנסות בשנה הקרובה: 1. להוציא יותר מ90 בכל המקצועות בתעודה
2.לעבוד 3.לאיודעת 3 דברים שאני רוצה במערכת יחסים: 1. אמון 2. אהבה 3.פירגון 2 עובדות ושקר אחד: 1.אני בת 13 וחצי 2. אני אוהבת כדורסל 3. ישלי 3 אחים 3 דברים פיזים במין השני שמושכים אותי: 1. עיניים 2. גוף 3. גובה 2 דברים שאני פשוט לא מסוגל/ת לעשות: 1. לאכול ג'וקים למיניהם 2. להתאבד 3 דברים שאני כן יכול/ה לעשות: 1. לשתות בקבוק נסטי שלם בלי הפסקה 2. לשמוע מוזיקה כל היום 3. לא לישון כל היום 3 התחביבים האהובים עלי: 1. כדורסל 2. מחשב 3. טלוויזיה 3 דברים שאני ממש רוצה לעשות עכשיו: 1.לראות את סבתא, ולהגיד לה פעם אחרונה שלום ;[ 2.לראות ולחבק את אבא 3.לבכות 3 קריירות שאני שוקל/ת לאמץ לי: 1. פסיכולוגית 2. שחקנית כדורסל 3. מנהלת של איזה בצפר או משו 3 מקומות שהייתי רוצה לנפוש בהם: 1.ניו יורק 2.לונדון 3.דרום אמריקה 3 שמות לילדים: 1.עדן 2.דניאל 3. בר 3 דברים שאני רוצה לעשות [ואעשה!] לפני שאני אמות: 1.יהיה בניו יורק 2.צניחה חופשית 3.להתגייס לצבא

•HadaS•

New member
חחחח שאלון מגניב ../images/Emo3.gif

3 כינויים שאני נקרא/ת על פיהם: 1. חנה- השם השני שלי זה חנה וחברות שלי יורדות עליי וקוראות לי חנה חחח 2. אין 3. אין 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי: 1. חח מחורפנת עם חוש הומור גדול 2. עקשנית 3. שאפתנית רצחח 3 דברים שאני לא אוהב/ת בעצמי: 1. רגישה מדיי 2. אין הרבה ביטחון עצמי 3. אין 3 דברים שמפחידים אותי 1. מוות 2. אלוהים
3. הזדקנות 3 דברים חיוניים שאני צריכ/ה כל יום: 1. שאלוהים יהיה איתי 2. מים ואוכלל .. נו מה אני שמנה P: 3. את הכלבה שלי 3 דברים שאני לובש/ת עכשיו 1. ז'קט פסים כזה כזה 2. מכנס פיג'מה 3. צעיף ... חחחחחח איזה לא קשורה אני D: 3 הלהקות/מוזיקאים האהובים עלי: 1. סינרגיה 2. עידן יניב 3. 3 השירים האהובים עלי כרגע: 1. 2. 3. 3 דברים חדשים שאני רוצה לנסות בשנה הקרובה: 1. להתחבר לעוד אנשים 2. להתנשק
3. לפגוש מישהו.. 3 דברים שאני רוצה במערכת יחסים: 1. שהחבר שלי יאהב אותי 2. שאני יוכל לצחוק איתו 3. ושנוכל לדבר :) 2 עובדות ושקר אחד: 1. אני זונה 2. אני מפגרת 3. אני מחורפנת הראשון לא נכון P: חחחחח 3 דברים פיזים במין השני שמושכים אותי: 1. חיוךךךך 2. צבע עור (שחום) 3. עיניים 2 דברים שאני פשוט לא מסוגל/ת לעשות: 1. לרצוח מישהו 2. לקפוץ באנג'י חח 3 דברים שאני כן יכול/ה לעשות: 1. לעשות דברים מאתגרים חחחחח 2. לא יודעת 3. לא יודעת 3 התחביבים האהובים עלי: 1. לישון 2. לצאת למקומות 3. טלוויזיהה 3 דברים שאני ממש רוצה לעשות עכשיו: 1. לפגוש אותו 2. לישון 3. ולפגוש אותו 3 קריירות שאני שוקל/ת לאמץ לי: 1. שחקנית 2. זמרת (סתם לאאאאאאא על מי אני עובדת חחחחחחח).. נו שיהיה עורכת דיןן 3. תסריטאית.. זה רציני :) 3 מקומות שהייתי רוצה לנפוש בהם: 1. ניו יורק 2. מיאמי 3. לוס אנג'לס 3 שמות לילדים: 1. רותם 2. ליגל 3. קוראל 3 דברים שאני רוצה לעשות [ואעשה!] לפני שאני אמות: 1. אתחתן ואקים משפחה ! 2. אהיה מאושרת! 3. ואני אפגוש אותו בעזרת השם עד שאני יתחתן עם מישו חח D:

דנטל

New member
שלושה

3 כינויים שאני נקרא/ת על פיהם: 1. דנטל 2. דנוש 3. דני 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי: 1. ילדותיות 2. קשיחות 3. קלילות 3 דברים שאני לא אוהב/ת בעצמי: 1. ביישנות 2. עצבנות 3. עצלנות 3 דברים שמפחידים אותי 1. ג'וקים 2. סרטי אימה 3. מתקנים בלונה פארק 3 דברים חיוניים שאני צריכ/ה כל יום: 1. אוכל 2. פלאפון 3. אינטרנט 3 דברים שאני לובש/ת עכשיו 1. קפוצ'ון 2. ג'ינס 3. תחתונים 3 הלהקות/מוזיקאים האהובים עלי: 1. סאבלימינל, הצל ומשפחת תאקט 2. פנתרה 3. באדי קאונט 3 השירים האהובים עלי כרגע: 1. האדריכלים 2. זה הגיע עד לכאן 3. בית הספר הישן 3 דברים חדשים שאני רוצה לנסות בשנה הקרובה: 1. סקס בגשם 2. סקס בפורשה 3. משהו שאני נאלצת לצנזר 3 דברים שאני רוצה במערכת יחסים: 1. חופש 2. בילויים 3. סקס 2 עובדות ושקר אחד: 1. הוצאתי רשיון להפעיל זיקוקין 2. יש לי רשיון נהיגה 3. אין לי תעודת בגרות 3 דברים פיזים במין השני שמושכים אותי: 1. עור שחום 2. שיער שחור ארוך 3. שכל 2 דברים שאני פשוט לא מסוגל/ת לעשות: 1. להיות באותו חדר עם ג'וק 2. לאכול אבוקדו
3 דברים שאני כן יכול/ה לעשות: 1. להקליד 70 מלים בדקה 2. לפגוע באנשים עד בכי 3. לא לישון כל הלילה ולתפקיד כרגיל בעבודה 3 התחביבים האהובים עלי: 1. בילויים 2. גלישה 3. תשבצי תרתי משמע 3 דברים שאני ממש רוצה לעשות עכשיו: 1. להפטר מכאב הראש 2. לסיים לבדוק מיילים 3. ללכת למיטה 3 קריירות שאני שוקל/ת לאמץ לי: 1. בטלה 2. בליינות 3. 3 מקומות שהייתי רוצה לנפוש בהם: 1. פלמה 2. ברצלונה 3. פראג 3 שמות לילדים: 1. תמיר 2. עומר 3. אבּי (קיצור של אביגיל באנגלית) 3 דברים שאני רוצה לעשות [ואעשה!] לפני שאני אמות: 1. אסיים לשלם את המשכנתה 2. סקס בגשם 3. אהיה עם גבר

עונההה =]

נלקח מקומונת ספייס גירלס [WTF] 3 כינויים שאני נקרא/ת על פיהם: 1. לולי 2. יעלי 3. יעל הקטנה 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי: 1. שיער מתולתללל.. 2. עיניים 3. ציניות 3 דברים שאני לא אוהב/ת בעצמי: 1. רגישה מדי 2. מראה חיצוני.. 3. ת'אף שלי.. 3 דברים שמפחידים אותי 1. כשאנשים צורחים (נבהלים ממשו..) 2. מדרגות 3. בלונים שמתפוצצים 3 דברים חיוניים שאני צריכ/ה כל יום: 1. לשמוע מוזיקההה 2. לשתות מים (?!) 3. לעדכן בבלוג..משתדלת לפחות http://ca.kef.li 3 דברים שאני לובש/ת עכשיו 1. חולצה 2. מכנסיים 3. קוקיות (נחשב?) 3 הלהקות/מוזיקאים האהובים עלי: 1. סלין דיון 2. הראל מויאל 3.הראל סקעת 3 השירים האהובים עלי כרגע: 1. Someone`s watching over me - Hillary Duff 2. Titanik - Celin Dion 3. תפילת הילדה - חיים משה 3 דברים שאני רוצה במערכת יחסים: 1. כנות 2. אמון 3. אהבה 2 עובדות ושקר אחד: 1. נולדתי פג 2. יש לי רישיון 3. אני עושה עכשיו שרות לאומי 3 דברים פיזים במין השני שמושכים אותי: 1. עיניים 2. עיניים 3. ועיניים =] 2 דברים שאני פשוט לא מסוגל/ת לעשות: 1. לשלוח ברכות יומולדת בזמן.. =\ 2. לגדל כלב (מפחדת מזה פחד מוות..) 3 דברים שאני כן יכול/ה לעשות: 1. לצייר 2. לשגע אנשים (לחרפן אותם..) 3. לזכור תאריכי ימי הולדת..של הרבה אנשים. המון אנשים.. 3 התחביבים האהובים עלי: 1. לדבר בטלפון 2. לשמוע מוזיקה 3. לבלווווווות עם חברים 3 דברים שאני ממש רוצה לעשות עכשיו: 1. לישון 2. לחזור לשרות..:( (חולהה.. =\) 3. לעשות אמבטיה רותחת 3 קריירות שאני שוקל/ת לאמץ לי: 1. בישול 2. עיצוב שיער 3. עבודה סוציאלית 3 מקומות שהייתי רוצה לנפוש בהם: 1. ברזיל 2. סן פרנסיסקו 3. ועוד פעם ברזיללל =] 3 שמות לילדים: 1. עומר 2. דניאל 3. רעות 3 דברים שאני רוצה לעשות [ואעשה!] לפני שאני אמות: 1. להתחתן 2. לטוס עוד פעם למשפחה מברזיל 3. להקים עמותה או משו לילדים חולי סרטן

יאיי!

3 כינויים שאני נקרא/ת על פיהם: 1. מיר. 2. חתלתולה. 3. באקה. 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי: 1. לא הולכת עם הזרם. 2. החלטית. 3. אר. 3 דברים שאני לא אוהב/ת בעצמי: 1. יותר 2. מדי 3. דברים 3 דברים שמפחידים אותי 1. הלא נודע. 2. הלא נודע. 3. ואוליי גם הלא נודע. 3 דברים חיוניים שאני צריכ/ה כל יום: 1. פלאפון [ככה זה כשהחבר וההורים דואגים]. 2. מראה XD 3. מוזיקה. 3 דברים שאני לובש/ת עכשיו 1. מדים. 2. כומתא. 3. מעיל צבאי? 3 הלהקות/מוזיקאים האהובים עלי: 1. יש 2. כ"כ 3. הרבה... 3 השירים האהובים עלי כרגע: 1. Richard Marx- right here waiting for you 2. Zhou Chuan Xiong- huang hun 3. Mariah Carey - We Belong Together 3 דברים חדשים שאני רוצה לנסות בשנה הקרובה: 1. להיקלט כבר במקום טוב בצבא. 2. לשפר את מערכת היחסים עם חבר שלי. 3. לכבול את המפקד הקודם-קודם שלי. 3 דברים שאני רוצה במערכת יחסים: 1. שיספר לי את הרוב [כי הכל אף אחד לא באמת מספר]. בעקר דברים חשובים. 2. שיראה איכפתיות ואהבה. [ולא, אני לא מתכוונת שיקנה לי דברים ויגיד לי "אוהב אותך" כל שעה אלא שהעיניים שלו פשוט ישדרו לי אהבה והמעשים שלו יהיו איכפתיים] 3. שלא יהיה אובססיבי לגביי וייתן לי את המרחק שמגיע לי לפעמים. 2 עובדות ושקר אחד: 1. במערכת יחסים אני לעולם לא אוהב את הבחור שלי יותר ממה שהוא אוהב אותי, 2. אני בן-אדם רע בתכלס P: גיהנום-here I come. 3. יש לי בולבול. 3 דברים פיזים במין השני שמושכים אותי: 1. עיניים. הצבע עצמו בכלל לא משנה לי, אלא מה שהעיניים משדרות. כשבתוך עיניים של בחור אני יכולה לראות מיסתוריות, קמצוץ רשע בתוך לב זהב זה יכול לשבור אותי לרסיסים 3>
2. ידיים וכפות ידיים, שעירות טיפטיפה ושייראו חזקות וגדולות, אבל עדיף שלא יהיו שריריות. 3. זהו :} 2 דברים שאני פשוט לא מסוגל/ת לעשות: 1. לא מסוגלת להסתיר מחבר שלי דברים חשובים כמו רגשות שאני מרגישה לאחרים. אני מרגישה רגשות אשמה נוראיות אם אני רק מחבקת בחור אחר ואני חייבת לספר לו שעם הבחור הזה והזה אני עושה ככה וככה... 2. להיות נורמאלית. 3 דברים שאני כן יכול/ה לעשות: 1. לאכול המון המון חרא לפני שאני צועקת "די כוסומו!!!" ויורה בכל מי שנמצא בסביבה XD [סתם ח, לא] 2. לשמוע מוזיקה כל היום, כל הלילה וכל הזמן יאיי! ^^ 3. לאכול סושי[זה גם נחשב יכולת מסויימת, לא?] 3 התחביבים האהובים עלי: 1. לצייר 2. לשיר 3. לכתוב סיפורים, אר. 3 דברים שאני ממש רוצה לעשות עכשיו: 1. להרוג את המפקד הקודם-קודם שלי. 2. להרוג את כל המראיינים שלא קיבלו אותי בצבא כי המפקד הקודם-קודם שלי אמר עליי שקרים. 3. לחבק את X ו-Y }::: *מואה* 3 קריירות שאני שוקל/ת לאמץ לי: 1. משהו בתחום השיווק אוליי... 2. פסיכולוגית ילדים. 3. להיות מלאך המוות. 3 מקומות שהייתי רוצה לנפוש בהם: 1. יפן. 2. קפריסין. 3. סינגפור. 3 שמות לילדים: 1. אופל. 2. רזי [רזיאל]. 3. תום. 3 דברים שאני רוצה לעשות [ואעשה!] לפני שאני אמות: 1. להשתנות בדברים מסויימים. 2. 3. שאלון ממש ממש חמוד :} תודה

למעלה