שאלון 100 שאלות.

shaharrr53

New member
שאלון 100 שאלות.

זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? 3.גוף שרירי או רגיל? 4.צבעי גועש או צבעי שמן? 5.עברי לידר או אביב גפן? 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? 7.בורקס או פשטידה? 8.שרמנטיות-בעד או נגד? 9.נשיקה במצח או בפה? 10.מיים קרים או שוקו קר? 11.ענבים או בננה? 12.ירח או כוכבים? 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? 14."זהו זה" או "דומינו"? 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? 17.ג'ודו או איגרוף? 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? 20.מוזיקה-באוטו או בבית? -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? 23.מה הכי חשוב בזוגיות? 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: 27.רואה הרבה טלוויזיה? 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? 44.האם מחמיאים לך על האופי? 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? 47.איך היה? 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? -האם את/ה? 56.דאגן/ית? 57.יפה? 58.תמים/ה? 59.רומנטי/ת? 60.פחדן/ית? 61.ביישן/ית? 62.אמיץ/ה? 63.חזק/ה מבחינה פיזית? 64.מרבה לשקר? 65.שוויצר/ית? 66.חם/ת מזג? 67.חכם/ה? 68.אובססיבי/ת? 69.טיפוס של נוסטלגיה? 70.מנומס/ת? -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': 72.עיתון אהוב: 73.סרט דרמה אהוב: 74.מתקן אהוב בלונהפארק: 75.בילוי אהוב: 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: 77.תוכנית אירוח אהובה: 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: 79.תוכנית רדיו אהובה: 80.זמן אהוב במשך היממה: 81.שפה אהובה: 82.מחמאה אהובה: 83.ירק אהוב: 84.פרח אהוב: 85.שם אהוב לבן/בת: -אסוציאציות: 86.מלחמה: 87.פשע: 88.מוסר: 89.חוכמה: 90.טלוויזיה: 91.יופי: 92.גן: 93.טוב: 94:רע: 95.ארז טל: 96.ספורט: 97.אהבה: 98.הורים: 99.בן אדם: 100.השאלון הזה:

cohenet91

New member
עונה :)

זה או זה:
1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? כמובן שבנות :) 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? הא?
3.גוף שרירי או רגיל? רגיל. 4.צבעי גועש או צבעי שמן? הממ.. גואש. אבל אני לא מציירת. 5.עברי לידר או אביב גפן? עברי. 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מכות זה לא פוגע. 7.בורקס או פשטידה? בורקס. 8.שרמנטיות-בעד או נגד? נגד
9.נשיקה במצח או בפה? תלוי ממי זה בא. 10.מיים קרים או שוקו קר? מים קרים. 11.ענבים או בננה? ענבים. 12.ירח או כוכבים? ירח! :) (סהר שולט D: נו השבט שלי, שבט סהר
) 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? גידי, בגלל הקול הסקסי. פאק, אני לא כתבתי את זה. 14."זהו זה" או "דומינו"? דומינו. 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אמא. 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? הא? 17.ג'ודו או איגרוף? ג'ודו. 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? עד הברך. 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש
20.מוזיקה-באוטו או בבית? בבית.
שאלות כלליות:
21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? של לפני כמה חודשים... 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? אוו... אממ עיניים (וגם מבט, כמובן), שיער, קול סקסי כזה
ברור שאני מתאהבת/נדלקת על אנשים בגלל האופי שלהם, אבל זה לא מה ש"עושה לי את זה" אצלם
(יצאתי פקאצה חושילינג) 23.מה הכי חשוב בזוגיות? לפי איך שאני רואה את זה- משיכה, אמון ומן תחושה טובה וכיפית כזאת אחד עם השני. לאדעת להסביר. 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: איזו שאלה!
אהבה, מוזיקה ו.. לא יודעת. ואהבה זה מאוד כללי, גם ככה. 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? סבבה :) 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: די, נו. 27.רואה הרבה טלוויזיה? לא. כמעט ולא רואה. 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? לא הרבה. 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה, ומדוע? סנופקין מהמומינים. פשוט אהבתי אותו.
30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? קוקומן צדפים :) 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? חלב עם הקוקומן. 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? סרח מהמומינים? חח. 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך?ברור. 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? לפעמים זה קצת מעצבן, אבל סה"כ אין לי מה להעלב מחברים טובים, כי ירידות שלהם באות בצחוק ולא מכוונה רעה. 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? אני פשוט אוהבת סקרים ושאלונים...:) 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? להצטרף לפורום הזה, ללא ספק. החלטה ששניתה חיים
37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? כן. אבל גם ככה השתניתי המון במהלך החיים שלי, במיוחד בשנתיים האחרונות, אז... 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? שלילי. 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? אוטובוווווווווס! =) 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? פיאט פונטו תכלת
41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? שלי, כי אני מתה עליה :) 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? כן, לפעמים. בעיקר על השיער. 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך?
44.האם מחמיאים לך על האופי? כן, לפעמים. 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? חביבות, עליזות, חמידות
46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? נוור. אבל הייתי איזה מיליון פעם בסופרלנד. 47.איך היה? - 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? לא :) 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): חח, אהבתי ת'סוגריים. 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? ההצטרפות לצופים, המעבר לתיכון...
אם...
51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? וואי, אין לי שמץ. ברור שאני רוצה להגיד שכן, אבל בחיים לא הייתי במצב כזה, אז מאיפה לי? 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? מזדעזעת קשות. אבל למה שזה יקרה?! >< 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? כלום... אגב, זה קרה בכיתה א'
כוסון...
54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? קרה כבר. עבר. מסתדרים עם זה. חוץ מזה, כל מקרה לגופו. 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? לעוף
האם את/ה?
56.דאגן/ית? לא כ"כ. 57.יפה? די.. 58.תמים/ה? לא. 59.רומנטי/ת? זה בא לי בתקופות. כשאני מאוהבת אני חושבת שאני די רומנטית. לפעמים. נו, עזבו אותי!
60.פחדן/ית? לא. 61.ביישן/ית? לפעמים. 62.אמיץ/ה? כן, די. 63.חזק/ה מבחינה פיזית? בערך... 64.מרבה לשקר? לא. 65.שוויצר/ית? לא. 66.חם/ת מזג? רק מהבחינה הטובה :) 67.חכם/ה? ככה-ככה. טוב, די חכמה. 68.אובססיבי/ת? לא. הייתי, כבר לא. 69.טיפוס של נוסטלגיה? כ"כ כ"כ! 70.מנומס/ת? נהה. במקרים מיוחדים. והייתי אומרת שאני יותר נחמדה ממנומסת, וזה עדיף, לדעתי.
דברים אהובים:
71.מילוי אהוב בסנדוויץ': שניצל תירס עם חומס :) 72.עיתון אהוב: מעריב לנוער/7 לילות. 73.סרט דרמה אהוב: הממ.. 74.מתקן אהוב בלונהפארק: לא הייתי. 75.בילוי אהוב: סופרלנד, חברים. 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: חברים למיניהם, נו. 77.תוכנית אירוח אהובה: אופרה!! D: 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: צביקה הדר. אתמול הייתי בצילומים של כוכב נולד, והבנאדם פשוט תותח. והוא ממש כריזמטי. 79.תוכנית רדיו אהובה: לאדעת. אבל תחנה- גלגל"צ. 80.זמן אהוב במשך היממה: לילה
81.שפה אהובה: עברית. 82.מחמאה אהובה: שאני בנאדם חזק. 83.ירק אהוב: חסה. 84.פרח אהוב: לאדעת. 85.שם אהוב לבן/בת: רוני. (לבת)
אסוציאציות:
86.מלחמה: הרוגים. 87.פשע: קרימינולוגיה חח. 88.מוסר: דיקטטורה עלה לי
89.חוכמה: אינטיליגנציה. 90.טלוויזיה: ערוץ 2. 91.יופי: אופי. 92.גן: עדן. 93.טוב: רע. 94:רע: סלאש. (יש מן סלאש כזה דמיוני שמחבר בין הפעמיים שכתבתי "רע"...
) 95.ארז טל: משקפיים. 96.ספורט: ערוץ 5. 97.אהבה: לב. 98.הורים: בית. 99.בן אדם: אנושי. 100.השאלון הזה: ארוך

Miss Menta

New member
../images/Emo115.gif הייתי עונה על זה..

אבל אני במלון וזה מחשבים מעפנים ויש לי איזה 2 דקות XD ואין פה מסנ ואייסי. :|

../images/Emo199.gifאני אענה על חלק ../images/Emo210.gif../images/Emo141.gif

זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? אין לי תשובה חד משמעית 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס (אפשר כמו לואיס וקלארק?
אח, הנוסטלגיה) 3.גוף שרירי או רגיל? רגיל 4.צבעי גועש או צבעי שמן? ממ אולי שמן? 5.עברי לידר או אביב גפן? וואו קשה... 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? שניהם פוגעים בצורה שונה... תלוי כמה חזקות המכות, כי נזק רגשי נשאר לאורך זמן. 7.בורקס או פשטידה? בורקס 8.שרמנטיות-בעד או נגד? חח שרמנטיות יכול להיות נחמד ויכול שלא 9.נשיקה במצח או בפה? תלוי ממי?
יש סוג של חיבה בנשיקה במצח, הכל תלוי באיך זה נעשה וע"י מי 10.מיים קרים או שוקו קר? מים 11.ענבים או בננה? כפרי? בננה 12.ירח או כוכבים? המפ מעורר התלבטות 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? גידי 14."זהו זה" או "דומינו"? זהו זה... לא יצא לי ממש לראות דומינו 17.ג'ודו או איגרוף? אני אלך על ג'ודו, יותר נקי, צורה אחרת של התגוננות שנתפסת בעיניי כפחות אגרסיבית 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? באמצע 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש+ראיה?
20.מוזיקה-באוטו או בבית?בבית -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? לימודי תאטרון, תחילתו של קשר מסויים 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? חיוך ושלל תכונות אופי ... חוש הומור 23.מה הכי חשוב בזוגיות? פתיחות... (זה בא לידי ביטוי גם בכנות גם בהקשבה, גם בנאמנות רצוי) 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: כנות, סובלנות, נאמנות (וכמובן שחוש הומור זה נחמד
) 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? בסדר בסה"כ 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: אישי 27.רואה הרבה טלוויזיה? ככה-ככה 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? אולי שעתיים בערב, פלוס מינוס 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? האוס... הוא מזכיר לי קצת מישהו וגם אני אוהבת את יו לורי כשחקן... כדמטת, אני אוהבת את הסרקזם, ההומור יש משהו בעגמומיות הזו שלו שיכול לקסום לפעמים
חחח 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? פרוסה\קורנפלקס 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? מים 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? אוי, מעצבנת אותי הדמות הזו מהאלופה... שכחתי איך קוראים לה, האמא של מילי(לירון וייסמן?) 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? ממממ לא זוכרת... אולי 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? אני יכולה לדמיין חברה מסויימת, שהיא פשוט די ביקורתית וצינית בכלליות (לא בהכרח בצורה טובה) ו... לא יודעת, זה סתם מבאס אותך וגורם לך לתהות למה לעזאזל את נפגשת איתה
אבל אני כבר מחזירה יפה
בשנינות מעודנת ככל שניתן 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? הייתי עוד מסתובבת בסו"ש כשהיתה את הקומונה. 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? אישי
37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? כן. 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? גם וגם 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? אין לי... נגיד שמכונית 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? פורשה קאררה
האמת היא שאין לי העדפה במיוחד, לא בראש מעייני
41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? ת"א... כי היא מגוונת וצבעונית ויש לה סוג של קסם. וברצלונה, פשוט כי נורא נהניתי בספרד ואני זוכרת מעוד את המדרחוב שם כמשהו אמנותי וכיפי וצבעוני
42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? לא יודעת, לא נעים לי לדבר על זה חח |מסמיקה| 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? לא יודעת מממ השיער? לפעמים החיוך 44.האם מחמיאים לך על האופי? ממ היו מקרים ח 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? התחשבות באנשים, הקשבה לאנשים, יצירתיות 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? מזמן 47.איך היה? איכשהו לונה פארק מתקשר לי לבחילה 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? כן 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): נגיד שאישי 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? איזה חלק בטיול נחמד שהיה לספרד, דברים שקשורים בתאטרון ותחילת הקשר שציינתי כבר באחת התשובות טוב זהו בינתיים

100

זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? בנים 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? אף אחד 3.גוף שרירי או רגיל? רגיל 4.צבעי גועש או צבעי שמן? גואש*
וזה קשה.. אין לי מושג, אולי שמן 5.עברי לידר או אביב גפן? נגיד אביב 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים 7.בורקס או פשטידה? בורקס! 8.שרמנטיות-בעד או נגד? בעד 9.נשיקה במצח או בפה? פה 10.מיים קרים או שוקו קר? שוקו, לא אוהבת מים קרים 11.ענבים או בננה? בננה 12.ירח או כוכבים? אוי, כזה שניהם 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? :[ גידי? לא יודעת 14."זהו זה" או "דומינו"? לא מכירה דומינו, אז זהו זה 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? שניהם, כל אחד בצורה שונה 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? >< 17.ג'ודו או איגרוף? כלום 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? מיני 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? רגילות 20.מוזיקה-באוטו או בבית? שניהם, אבל באוטו לא חזק מדי -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? לא יודעת 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? כל מיני 23.מה הכי חשוב בזוגיות? כל מניי 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: 1. 2. 3. 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? טובים++++ 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: 1. 2. 3. 4. 5. אני ממש שונאת את הדברים ההכי האלה 27.רואה הרבה טלוויזיה? לא 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? 1 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? לא יודעת 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? חביתת עין, סלט ולחם 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? מים 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? לא יודעת 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? כן 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? לא יודעת 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? לא יודעת 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? לגרד בפופיק 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? אולי 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? טוסיק 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? קורקינט. נווו לא יודעת 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? לא ממש 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? פיפי 44.האם מחמיאים לך על האופי? לא ממש 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? שאני נחמדה 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? לפני שנה 47.איך היה? כיף 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה פתאום 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): סטירה.. ולא יודעת, כשחני מתה, ועוד כמה 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? ממממ -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? כן:\ 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? טוב 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? בעעעעע 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? מנתקת, אני לא צבועה 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? בוהו -האם את/ה? 56.דאגן/ית? כן 57.יפה? לא 58.תמים/ה? לא 59.רומנטי/ת? כן 60.פחדן/ית? כן 61.ביישן/ית? בערך 62.אמיץ/ה? לא 63.חזק/ה מבחינה פיזית? תלוי 64.מרבה לשקר? כן 65.שוויצר/ית? לא 66.חם/ת מזג? כן 67.חכם/ה? דיי 68.אובססיבי/ת? לא ממש 69.טיפוס של נוסטלגיה? בערך 70.מנומס/ת? ככה -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': סנדוויץ. ולא יודעת, אני אוהבת עמוסי 72.עיתון אהוב: . 73.סרט דרמה אהוב: יאק 74.מתקן אהוב בלונהפארק: הפילים המעופפים האלה. נווווו. 75.בילוי אהוב: 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: 77.תוכנית אירוח אהובה: 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: 79.תוכנית רדיו אהובה: 80.זמן אהוב במשך היממה: 81.שפה אהובה: רוסית 82.מחמאה אהובה: אני אוהבת אותך 83.ירק אהוב: גזר 84.פרח אהוב: המון 85.שם אהוב לבן/בת: יער -אסוציאציות: 86.מלחמה: דם 87.פשע: גניבה 88.מוסר: חינוך 89.חוכמה: ספר 90.טלוויזיה: אל באנדי 91.יופי: הוא... 92.גן: ציפי 93.טוב: רע 94:רע: טוב 95.ארז טל: חחח רק בישראל 96.ספורט: יאק 97.אהבה: לב שבור 98.הורים: נחמדים 99.בן אדם: האדם הקדמון 100.השאלון הזה: נגמר.

1Shir

New member
זה או זה:

1.איזה עם טוב יותר בד"כ-בנות או בנים? בטח בנות 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס 3.גוף שרירי או רגיל? שרירי (במידה) 4.צבעי גועש או צבעי שמן? לא בקיאה בהבדל 5.עברי לידר או אביב גפן? עברי לידר 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מכות 7.בורקס או פשטידה? פשטידה 8.שרמנטיות-בעד או נגד? בעד (נראה לי, כשזה בטעם טוב..) 9.נשיקה במצח או בפה? פה 10.מים קרים או שוקו קר? מים 11.ענבים או בננה? בננה 12.ירח או כוכבים? ירח 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? אריק איינשטיין 14."זהו זה" או "דומינו"? זהו זה 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אמא 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? מעולם לא צפיתי 17.ג'ודו או איגרוף? איגרוף 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? מיני 19.משקפי שמש או משקפיים רגילות? שמש 20.מוזיקה-באוטו או בבית? אוטו -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך, כשאת נזכרת בה? ההתחלה עם החבר 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? מראה, שכל, אופי 23.מה הכי חשוב בזוגיות? רצון הדדי 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: חופש, מוזיקה, אנשים 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? די קרירים 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: אמא, מיכל, ערטל, גאיה, אריה 27.רואה הרבה טלוויזיה? לא הרבה 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? שעה אולי 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה, ומדוע? קימברלי ממלרוז פלייס, בגלל הרגישות הקיצונית 30.מה את/ה נוהג/ת בד"כ לאכול לארוחת בוקר? לא אוכלת ארוחות בוקר בד"כ, כשכן אולי תפוח 31.ומה את/ה שותה על הבוקר, בד"כ? תה 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי, ומדוע? הלסביות מהכי גאים שיש או המעשן מתיקים באפלה 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? לא מתוך כוונה רעה, אולי במהלך ויכוח 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? קצת באסה אבל ניסיתי להבין את הביקורת 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? החלטתי תוך רגע כי אני מתה על סקרים ושאלונים! 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? אולי איזה תואר ללמוד 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? נראה לי שאי אפשר להפריד 38.אם כן, באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? גם וגם 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? אוטובוס 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? לא מבינה במכוניות 41.מה היא העיר האהובה עליך, ומדוע? תל אביב כי יש בה הכי הרבה דברים 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? לפעמים 43.אם כן, על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? על דברים שונים 44.האם מחמיאים לך על האופי? לפעמים 45.אם כן, על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? בעיקר שאני מיוחדת ועומדת על שלי, לפעמים שאני נחמדה 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? הייתי בסופרלנד לפני כמה חודשים ובלונה-פארק לפני שלוש שנים 47.איך היה? כיף 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? כן 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מדי אישי...): סטירה, לא סתירה! התנהגות לא יפה של חבר 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? אהבה של אנשים כלפיי -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? - נפתור את זה בכך שאני לא רוצה ילדים 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודי/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? אם היה מבחינתי מצב, הייתי זורמת 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? מנסה ליצור קשר 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? ברור שמנתקת, איך אפשר לשנוא חבר? 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? שיניים מושלמות -האם את/ה? 56.דאגן/ית? כן 57.יפה? עניין של טעם 58.תמים/ה? כן 59.רומנטי/ת? במידה 60.פחדן/ית? כן 61.ביישן/ית? לא 62.אמיץ/ה? לא 63.חזק/ה מבחינה פיזית? לא 64.מרבה לשקר? לא 65.שוויצר/ית? נראה לי שלא 66.חם/ת מזג? בד"כ לא 67.חכם/ה? כן 68.אובססיבי/ת? כן 69.טיפוס של נוסטלגיה? כן 70.מנומס/ת? במידה -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסנדוויץ': גבינה 72.עיתון אהוב: ידיעות בסופ"ש, התרגלתי 73.סרט דרמה אהוב: PLAYING BY HEART 74.מתקן אהוב בלונהפארק: רכבל 75.בילוי אהוב: לרקוד או לאכול 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: חברות 77.תוכנית אירוח אהובה: אין לי 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: יאיר לפיד אבל לא כמגיש אלא יותר כסופר 79.תוכנית רדיו אהובה: יקיר אביב 80.זמן אהוב במשך היממה: לפנות ערב אולי 81.שפה אהובה: עברית או אנגלית 82.מחמאה אהובה: שכיף להיות איתי 83.ירק אהוב: עגבניה 84.פרח אהוב: אין לי 85.שם אהוב לבן/בת: ליאור, מתאים לשניהם -אסוציאציות: 86.מלחמה: ישראל 87.פשע: כוחניות 88.מוסר: בסיסי 89.חוכמה: ידע 90.טלוויזיה: מלרוז פלייס 91.יופי: יצירתיות 92.גן: ספסל 93.טוב: אוויר 94:רע: דיכאון 95.ארז טל: הכספת 96.ספורט: כדורסל 97.אהבה: לב 98.הורים: נודניקים 99.בן אדם: אני 100.השאלון הזה: אחלה

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif><

זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים?בנות 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו?לואיס 3.גוף שרירי או רגיל?שרירי אבל במידה נכונה 4.צבעי גועש או צבעי שמן?אנעארף 5.עברי לידר או אביב גפן?קשה, אבל אביב 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות?מילים 7.בורקס או פשטידה?בורקס 8.שרמנטיות-בעד או נגד?בעד 9.נשיקה במצח או בפה?בפה 10.מיים קרים או שוקו קר?מים 11.ענבים או בננה?ענבים 12.ירח או כוכבים?ירח 13.אריק איינשטיין או גידי גוב?אריק 14."זהו זה" או "דומינו"?דומינו 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא?אבא 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר?נועה 17.ג'ודו או איגרוף?ג'ודו 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני?מיני, אבל לא יותר מדי 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות?שמש 20.מוזיקה-באוטו או בבית?בכל מקום -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה?לאיודעת 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני?עיניים 23.מה הכי חשוב בזוגיות?אמון 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים:משפחה, חברות וידידים, מוזיקה\כדורסל אני עדיין לא סגורה 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך?טובים מאוד 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם:אמא, אבא, אחותי, מאיה, נועה 27.רואה הרבה טלוויזיה?כן 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע?הרבה 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע?הדמויות מחברים כי הם גדולים 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר?כלום 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ?שוקו שוייצרי 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע?סמדר מלחיי האהבה, כי היא הייתה זונהההה 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך?כן 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע?חרא 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים?לאיודעת נורא אהבתי סקרים ושאלונים אז באתי לפה 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה?לא לפרוש מהכדורסל 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך?כן 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי?גם וגם 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך?אוטו 40.מה הוא האוטו האהוב עליך?לאיודעת 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע?ניו יורק, אילת, ת"א, הרצליה, לונדון. כי הן מגניבות 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני?לא 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך?-- 44.האם מחמיאים לך על האופי?כן 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך?שאני מצחיקה ויודעת לעודד 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה?בפסח 47.איך היה?כיף 48.האם בכית פעם בגלל אהבה?כן 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...):ריב עם חברה טובה 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך?בת מצווה -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך?כן ברור 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב?איייייייייייייייכס 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה?אייייייייייייייכס 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר?מנתקת קשר 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל?קריאת מחשבות -האם את/ה? 56.דאגן/ית?כן 57.יפה?לא 58.תמים/ה?לא 59.רומנטי/ת?כן 60.פחדן/ית?איפה שצריך 61.ביישן/ית?לא 62.אמיץ/ה?כנ"ל לפחדנית 63.חזק/ה מבחינה פיזית?כן 64.מרבה לשקר?לא 65.שוויצר/ית?לא 66.חם/ת מזג?לא 67.חכם/ה?כן 68.אובססיבי/ת?לא 69.טיפוס של נוסטלגיה?לפעמים 70.מנומס/ת?כן -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ':חומוס 72.עיתון אהוב:ראש 1 73.סרט דרמה אהוב:ארמגדון 74.מתקן אהוב בלונהפארק:טופ ספין 75.בילוי אהוב:מסיבה, סרט אצל חברה 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה:נועה 77.תוכנית אירוח אהובה:לאיודעת 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה:לאיודעת 79.תוכנית רדיו אהובה:סייד קיק והמסך הלבן 80.זמן אהוב במשך היממה:ערב 81.שפה אהובה:אנגלית 82.מחמאה אהובה:שיש לי שם יפה 83.ירק אהוב:מלפפון, גמבה 84.פרח אהוב:אין 85.שם אהוב לבן/בת:בנים-בר, אמיר, אסי. בנות-עדן, דניאל -אסוציאציות: 86.מלחמה:לבנון 87.פשע:אקדח 88.מוסר:השכל 89.חוכמה:טיפשות 90.טלוויזיה:מחשב 91.יופי:כיעור 92.גן:ילדים 93.טוב:רע 94:רע:טוב 95.ארז טל:משקפיים 96.ספורט:כדורסל
97.אהבה:לב 98.הורים:אהבה 99.בן אדם:אנשים 100.השאלון הזה:שולט

../images/Emo84.gif

זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים?
בנות 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו?
אף אחד 3.גוף שרירי או רגיל?
לא משנה 4.צבעי גועש או צבעי שמן?
גועש 5.עברי לידר או אביב גפן?
אביב גפן 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות?
אלה דברים שונים. מכות=גוף. מילים מעליבות=נפש. אז שניהם גרועים 7.בורקס או פשטידה?
בורקס 8.שרמנטיות-בעד או נגד?
נו מה 9.נשיקה במצח או בפה?
בפה
10.מיים קרים או שוקו קר?
מים קרים. 11.ענבים או בננה?
אף אחד 12.ירח או כוכבים?
שניהם 13.אריק איינשטיין או גידי גוב?
גידי גוב 14."זהו זה" או "דומינו"?
דומינו 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא?
אמא 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר?
לא רואה 17.ג'ודו או איגרוף?
אף אחד 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני?
ארוכה 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות?
שמש 20.מוזיקה-באוטו או בבית?
גם וגם -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה?
אוו כשהכרתי אותה. ובכל פעם שאני רואה אותה. אבל זה הולך להפסק. מובן! 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני?
לא נימשכת למין השניץ כך שכלום
23.מה הכי חשוב בזוגיות?
נאמנות. ולהראות תמיד שאוהבים וכמה אתם חשובים אחד לשני 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים:
אוכל. אהבה ובריאות 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך?
פסדר 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם:
אין 27.רואה הרבה טלוויזיה?
לא ממש 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע?
על המחשב אני כל היום. בטלויזיה אני צופה בין לבין. אבל זה לא משמעותי 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע?
30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר?
ועוגה אם יש 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ?
תה. או חלב מורתח עם קפה 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע?
חח סמדר מלחיי האהבה 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך?
כן 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע?
רציתי לבכות כי זה פגע \: 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים?
היה לי משעמם אז הצטרפתי 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה?
לא קרה. 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך?
38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי?
^^ 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך?
רכב פרטי. למרות שאני מרבה לינסוע באוטובוס 40.מה הוא האוטו האהוב עליך?
מוסטנג
41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע?
ת"א. יש בה הכל וכיף בה :) 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני?
כן 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך?
על זה שאני רזה ויפה. 44.האם מחמיאים לך על האופי?
כן 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך?
נו לא יודעת. כל החרטה הזה. מקסימה חמודה 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה?
לא זוכרת. אולי לפני שנתיים 47.איך היה?
כיף 48.האם בכית פעם בגלל אהבה?
כן. הרבה
49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...):
לא ממש אירוע. נו אין לי כח לכתוב 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? לא ממש אירוע. כשבאתי ללשכת הגיוס ונתנו לי את התאריך גיוס שכ"כ חיכיתי לו -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך?
מאיפה לי 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב?
וואי הלוואי
ורצוי שזאת תהיה המורה למחשבים.אני אחבק אותה ואנשק אותה כאילו אין מחר
53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה?
התאהבתי ולא עשיתי עם זה כלום 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר?
אני שונאת אבל לא עושה עם זה כלום 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? וואי. החלום שלי.(חלום בדיוני) שאני אוכל להתעתק ממקום למקום כמו פייג' ממכושפות או לשמוע מחשבות -האם את/ה? 56.דאגן/ית?
כן 57.יפה?
אנשים אומרים שכן 58.תמים/ה?
לא תמיד 59.רומנטי/ת?
לא יודעת 60.פחדן/ית?
כן 61.ביישן/ית?
כן 62.אמיץ/ה?
לא 63.חזק/ה מבחינה פיזית?
כן 64.מרבה לשקר?
לא 65.שוויצר/ית?
ממש לא 66.חם/ת מזג?
לפעמיםץ תלוי 67.חכם/ה?
ממ 68.אובססיבי/ת?
כן
69.טיפוס של נוסטלגיה?
כן 70.מנומס/ת?
תלוי ח -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ':
חביתה. גבינה. עמבה. עגבניה. קוסברה וחסה. 72.עיתון אהוב:
לא קוראת עיתונים 73.סרט דרמה אהוב:
האוס 74.מתקן אהוב בלונהפארק:
אממ לא יודעת 75.בילוי אהוב:
גנים. בתים של חברים. קניונים. סתם לטייל ברחבי ת"א 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה:
יש הרבה 77.תוכנית אירוח אהובה:
ממ לא יודעת 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה:
נו יאללה 79.תוכנית רדיו אהובה:
שי ודרור 80.זמן אהוב במשך ה

../images/Emo84.gif המשך

80.זמן אהוב במשך היממה:
81.שפה אהובה:
אנגלית 82.מחמאה אהובה:
את רזה? 83.ירק אהוב:
עגבניה 84.פרח אהוב:
לא משנה לי 85.שם אהוב לבן/בת:
נטלי -אסוציאציות: 86.מלחמה:
העולם השניה 87.פשע:
אונס 88.מוסר:
89.חוכמה:
היא 90.טלוויזיה:
ערוצים? 91.יופי:
בעיני המתבונן? 92.גן:
המשולש
93.טוב:
ה' 94:רע:
שטן 95.ארז טל:
חננה 96.ספורט:
לא תודה 97.אהבה:
אויר לנשימה 98.הורים:
דואגים 99.בן אדם:
יצירה מופלאה 100.השאלון הזה:
מעייף

בדיוק מתאים לי עכשיו../images/Emo3.gif

זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? בנות
2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס 3.גוף שרירי או רגיל? שרירי טיפה 4.צבעי גועש או צבעי שמן? לע דעת 5.עברי לידר או אביב גפן? עברי 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים 7.בורקס או פשטידה? בורקס 8.שרמנטיות-בעד או נגד? בעד 9.נשיקה במצח או בפה? גם וגם 10.מיים קרים או שוקו קר? מים 11.ענבים או בננה? ענבים 12.ירח או כוכבים? גם וגם 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? אפחד 14."זהו זה" או "דומינו"? הומ פעם אהבתי דומינו 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אמא 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? נועה 17.ג'ודו או איגרוף? ג'ודו 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? אפחד 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש 20.מוזיקה-באוטו או בבית? בית -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? היו הרבה 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? שרירים 23.מה הכי חשוב בזוגיות? אין הכי .. יש כמה .. כבוד, אהבה, השקעה בקשר, משיכה, נאמנות 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: משפחה, חבר וחברים 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? מצויינים .. לפעמים יש ריבים כמו אצל כולם אבל בסוף תמיד משלימים 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: יש מלא אני לא יכולה לכתוב רק 5 27.רואה הרבה טלוויזיה? כע 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? אני בד"כ נסחפת אל תוך הלילה עם התוכניות .. אבל אני רואה מהצהרים עד הלילה .. תלוי מה יש 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? אין הכי .. מלא אהבתי ובגלל שהם שחקנים טובים ויפים
30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? כלוםX: 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? ^^ 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? פו מלא .. קיצר ת'דמויות הרעות אני שונאת .. כמו כולם .. 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? כע אבל הכול בצחוק 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? אני יודעת שסזה בצחוק גמני יורדת עליהם
35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? כל פעם הייתי לוקחת מפה סקרים לכול מיני מקומות .. וחשבתי לעצמי .. אם אני כל כך אוהבת לענות על סקרים למה שאני לא יצטרף לפה? P: 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? לעבור דירה 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? כע 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? גם וגם 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? אוטו 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? לע מבינה בזה .. העיקר שהוא נוסע 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? מהארץ אשדוד ות"א <כי גרתי באשדוד ועברתי לת"א/רמת גן> ומהעולם ניו יורק .. אני רוצה לבקר שם יום אחד .. עיר יפה .. 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? לפעמים 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? אממ תלוי מי .. יש כאלה מחמיאים על לבוש .. יש כאלה על עיניים .. יש כאלה על שיער .. כל מיני 44.האם מחמיאים לך על האופי? הוממ לע .. אבל אומרים לי כזה שכיף לדבר איתי ושאני לא מציקה כמו אחרות .. 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? ^^ 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? לפני כמה שבועות בראיון עבודה
47.איך היה? נחמד 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? כע 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): היו כמה 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? שהכול התחיל להסתדר ושכל החששות שלי נעלמו .. ושקיבלו אותי כמו שאני ..<אחרי שעברתי דירה> -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? כע 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב?
יש לי חבר יא פדופילXB 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? כלום
54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? אין טעם להיות בקשר אם אני שונאת אותו .. 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? יכולת לעבור ממקום למקום בשניה -האם את/ה? 56.דאגן/ית? כע 57.יפה? לע ממש 58.תמים/ה? עד כמה שאפשר ואני אוהבת את זה 59.רומנטי/ת? לע 60.פחדן/ית? תלוי ממה 61.ביישן/ית? כע 62.אמיץ/ה? לפעמים 63.חזק/ה מבחינה פיזית? בערך 64.מרבה לשקר? לע 65.שוויצר/ית? לע 66.חם/ת מזג? לע 67.חכם/ה? לע>< 68.אובססיבי/ת? לע 69.טיפוס של נוסטלגיה? לפעמים
70.מנומס/ת? כע -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': הוממ מיונז ונקניק, צהובה עם עגבניות 72.עיתון אהוב: ידיעות 73.סרט דרמה אהוב: דרמה? הוממ אין לי שמץ 74.מתקן אהוב בלונהפארק: הזה שעושים סיבוב 360 מעלות
עם האינדיאנים .. חולה על המתקן הזה .. פעם עשיתי 9 פעמים ברצף
75.בילוי אהוב: סרט 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: מלא חברים .. וחבר שלי כמובן 77.תוכנית אירוח אהובה: הומממ אין לי שמץ 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: כנ"ל >< 79.תוכנית רדיו אהובה: >< 80.זמן אהוב במשך היממה: לילה 81.שפה אהובה: אינגליש 82.מחמאה אהובה: יפה, חמודה, משוגעת><" 83.ירק אהוב: חסה 84.פרח אהוב: לע דעת .. ורד? 85.שם אהוב לבן/בת: מיכל -אסוציאציות: 86.מלחמה: טרור 87.פשע: גנבים 88.מוסר: השכל P: 89.חוכמה: מוח 90.טלוויזיה:
91.יופי: נשים P: 92.גן: ילדים 93.טוב: לב 94:רע: שטן 95.ארז טל: מכוערXB 96.ספורט: ריצה 97.אהבה:
98.הורים: סמכות 99.בן אדם: מישהו 100.השאלון הזה: נחמד P:

דנטל

New member
100

או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? בנים 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? מרצ'לו 3.גוף שרירי או רגיל? רגיל 4.צבעי גועש או צבעי שמן? שמן 5.עברי לידר או אביב גפן? עברי 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מלים 7.בורקס או פשטידה? פשידה 8.שרמנטיות-בעד או נגד? בעד 9.נשיקה במצח או בפה? בפה 10.מיים קרים או שוקו קר? מים 11.ענבים או בננה? ענבים 12.ירח או כוכבים? כוכבים 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? גידי 14."זהו זה" או "דומינו"? זהו זה 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אבא 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? לא מכירה 17.ג'ודו או איגרוף? אגרוף 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? ארוכה 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש 20.מוזיקה-באוטו או בבית? אוטו -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? תקופת הת'ראש מטאל 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? צבע עור 23.מה הכי חשוב בזוגיות? תקשורת 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: אושר, חברים, בילויים 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? בסדר 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: ערן, חני, סוזי, יוסי, תומר 27.רואה הרבה טלוויזיה? לא 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? 0 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? קני מסאות'פארק, כי הוא בן אדם מדהים 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? כלום 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? כלום 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? זינה מזינה, כי זו סדרה מעפנה 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? לא 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? - 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? אני חולה על סקרים 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? לעזוב את ידיעות, מזל שעשיתי את זה 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? כן 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? חיובי 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? אופנוע 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? פורשה 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? תל אביב, כי אין כמוה בעולם והיא הכי מדהימה והכי שווה 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? לפעמים 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? עיניים 44.האם מחמיאים לך על האופי? כן 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? כנות 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? לפני כמה שנים 47.איך היה? הקאתי את נשמתי 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? כן 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): לא זוכרת כבר 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? כל הדברים שקמתי ועזבתי, זה תמיד היה לטובה -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? ברור 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? עם רוב המורים בבחילה 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? כלום 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? מנתקת 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? להגיע ממקום למקום בשניה -האם את/ה? 56.דאגן/ית? לא 57.יפה? לא 58.תמים/ה? לא 59.רומנטי/ת? לא 60.פחדן/ית? תלוי במה 61.ביישן/ית? כן 62.אמיץ/ה? לא 63.חזק/ה מבחינה פיזית? כן 64.מרבה לשקר? לא 65.שוויצר/ית? כן 66.חם/ת מזג? כן 67.חכם/ה? כן 68.אובססיבי/ת? כן 69.טיפוס של נוסטלגיה? לא 70.מנומס/ת? לא -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': גבינה צהובה 72.עיתון אהוב: ידיעות 73.סרט דרמה אהוב: ערב נשים 74.מתקן אהוב בלונהפארק: לופ 75.בילוי אהוב: מסיבות 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: חני 77.תוכנית אירוח אהובה: קונאן או'בריאן 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: אברי גלעד מעולה, למשל 79.תוכנית רדיו אהובה: שי ודרור 80.זמן אהוב במשך היממה: לילה 81.שפה אהובה: ספרדית 82.מחמאה אהובה: את מצחיקה 83.ירק אהוב: חסה 84.פרח אהוב: אנטוריון 85.שם אהוב לבן/בת: תמיר, אבּי -אסוציאציות: 86.מלחמה: סירנות 87.פשע: סכין 88.מוסר: צניעות 89.חוכמה: איינשטין 90.טלוויזיה: כבלים 91.יופי: בעיני המתבונן 92.גן: עדן 93.טוב: טוב הגמד 94:רע: חבר 95.ארז טל: יהונתן 96.ספורט: החלקה על הקרח 97.אהבה: רע 98.הורים: מוות 99.בן אדם: ירדנה ארזי 100.השאלון הזה: נגמר

Shame in you

New member
לא ייאמן שזה מה שאני עושה

בתשע עשרים וחמש בבוקר. זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? תלוי בבנאדם 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס 3.גוף שרירי או רגיל? לבנים, קצת שרירי. אבל גם לא חובה. לבנות לא שרירי, זה דוחה 4.צבעי גועש או צבעי שמן? תלוי 5.עברי לידר או אביב גפן? אביב. בדיוק שומעת אותו עכשיו 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? לדעתי שניהם 7.בורקס או פשטידה? בורקס 8.שרמנטיות-בעד או נגד? במידה 9.נשיקה במצח או בפה? שניהם 10.מיים קרים או שוקו קר? תלוי (אוף. אני לא יודעת להחליט) 11.ענבים או בננה? גם 12.ירח או כוכבים? מפחידים אותי 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? אריק 14."זהו זה" או "דומינו"? לא ראיתי 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? לא לשניהם 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? 17.ג'ודו או איגרוף? ג'ודו אם כבר 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? ארוכה 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? תלוי 20.מוזיקה-באוטו או בבית? גם וגם -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? אוף, עזבו 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? מבט, רגישות, מגע 23.מה הכי חשוב בזוגיות? לא מבינה בזה 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: חיים 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? אחי ואחות אחת- בסדר. שתי האחיות האחרות- לא משהו 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: 27.רואה הרבה טלוויזיה? ככה ככה 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? מממ...לא הכי, אבל אני מתה על פיבי מחברים 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? נס 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? היו מלא, לא זוכרת 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? שעמום 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? לא להתאבד
37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? משערת שכן 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? שלילי 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? כולם! 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? יש בירושלים משהו נורא יפה. אבל לא הייתי מספיק בערים כדי לדעת 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני?לא 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? 44.האם מחמיאים לך על האופי? לפעמים 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? בוגרת ועמוקה. שונאת שאומרים את זה 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? לפני חצי שנה 47.איך היה? משהו 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? פעם אחת? 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): אוי פאק. 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? תלוי באיזה מובן "מוצלח" 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? כלום 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? יש כבר
-האם את/ה? 56.דאגן/ית? מאוד 57.יפה? לא 58.תמים/ה? לא 59.רומנטי/ת? כן 60.פחדן/ית? מאוד 61.ביישן/ית? מאודדדדדדד 62.אמיץ/ה? לא 63.חזק/ה מבחינה פיזית? מבחינה של להלחם לא. אבל במובן של כוח סבל- כן 64.מרבה לשקר? לא 65.שוויצר/ית? ממש 66.חם/ת מזג? לא 67.חכם/ה? 68.אובססיבי/ת? תלוי 69.טיפוס של נוסטלגיה? מדחיקה 70.מנומס/ת? כן -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': חומוס 72.עיתון אהוב: לאיודעת 73.סרט דרמה אהוב: המאמין 74.מתקן אהוב בלונהפארק: 75.בילוי אהוב: 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: אין 77.תוכנית אירוח אהובה: אין 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: קיציס חמוד כה 79.תוכנית רדיו אהובה: 80.זמן אהוב במשך היממה: 81.שפה אהובה: רוסית וצרפתית 82.מחמאה אהובה: 83.ירק אהוב: אבוקדו 84.פרח אהוב: 85.שם אהוב לבן/בת: יובל -אסוציאציות: 86.מלחמה: חבל 87.פשע: רע 88.מוסר: טוב אבל מייסר 89.חוכמה: טוב 90.טלוויזיה: הסחת דעת 91.יופי: נהדר. אבל למי שאין סובל 92.גן: 93.טוב: טוב 94:רע: רע 95.ארז טל: חמוד 96.ספורט: משחרר 97.אהבה: יפה 98.הורים: מעצבנים. אבל טובים 99.בן אדם: יצור מעצבן 100.השאלון הזה: נחמד

I L O V E MCR

New member
ע../images/Emo129.gifו../images/Emo129.gifנ../images/Emo129.gifה

זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים?שמעו זה נתון לחילוקי דעות. 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו?ברור שמרצ'לו 3.גוף שרירי או רגיל?רגיל..תמיד עדיף עם כמה שומניםP: 4.צבעי גועש או צבעי שמן?גואש 5.עברי לידר או אביב גפן?עברי
6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות?מילים 7.בורקס או פשטידה?בורקס 8.שרמנטיות-בעד או נגד?מזה? 9.נשיקה במצח או בפה?נמממ 10.מיים קרים או שוקו קר?מיים 11.ענבים או בננה?ענבים 12.ירח או כוכבים?ירח 13.אריק איינשטיין או גידי גוב?- 14."זהו זה" או "דומינו"?מזה דומינו? 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא?נראה לי אמא 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר?נועה 17.ג'ודו או איגרוף?איגרוף 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני?אני לא לובשת חצאית 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות?רגילות 20.מוזיקה-באוטו או בבית?אוטוווו -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה?לפני שנה ה1.6 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני?עיניים,שיער
,צלוליטיס 23.מה הכי חשוב בזוגיות?אמון 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים:מוזיקה,סוסים,אופי 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך?מעולים 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם:נויק, מאמא-המבינה תבין,מאיוש,המחשבP: ול' 27.רואה הרבה טלוויזיה?לא 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע?שעתיים 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע?ג'ואי-חברים
כזה גאון:] 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר?לא 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ?מיים 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע?לאיודעת 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך?רק בצחוק 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע?- 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים?לא יודעת.סתם רציתי להיות בפורום מגניב 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה?לא לפה 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך?כן 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי?לדעתי חיובי 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך?אוטו 40.מה הוא האוטו האהוב עליך?יונדיי גטס צהובה. ואני אוהבת את של אמא שלי -ניסן אלמיירה כחולה כהה. 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע?תל אביב. כולם מתרכזים שם:] 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני?כן=,\ 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך?כללי. 44.האם מחמיאים לך על האופי?לא חחחחחח 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך?- 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה?שנה שעברה 47.איך היה?מגניב 48.האם בכית פעם בגלל אהבה?לא 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...):לא יודעת 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך?חברות -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך?ברור 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב?הייתי מתעלפת. 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה?לא הייתייאק 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר?מנתקת 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל?כזה שאפר לראות אם בנאדם טוב או רע. -האם את/ה? 56.דאגן/ית?כן 57.יפה?לא 58.תמים/ה?לפעמים 59.רומנטי/ת?לא יודעת 60.פחדן/ית?כה 61.ביישן/ית?לפעמים 62.אמיץ/ה?לא תמידP: 63.חזק/ה מבחינה פיזית?כן חחח 64.מרבה לשקר?לא 65.שוויצר/ית?לא 66.חם/ת מזג?לא 67.חכם/ה?קצת 68.אובססיבי/ת?כה 69.טיפוס של נוסטלגיה?לא 70.מנומס/ת?כן -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ':מרגרינה 72.עיתון אהוב:ראש1 בגלל הפוסטריםP: 73.סרט דרמה אהוב:נממ לא יודעת 74.מתקן אהוב בלונהפארק:גרנד קניוןP: 75.בילוי אהוב:ברכה אני יודעת 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה:נוויק:] איזבלי 77.תוכנית אירוח אהובה:לא יודעת 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה:צביקה P: 79.תוכנית רדיו אהובה:מצעד 80.זמן אהוב במשך היממה:23.00-1.00 81.שפה אהובה:אנגלית 82.מחמאה אהובה:לא יודעת 83.ירק אהוב:נמ 84.פרח אהוב:אחד שיש לי בקבוץP: 85.שם אהוב לבן/בת:דניאל-בת עמרי,גיא-בן -אסוציאציות: 86.מלחמה:בום 87.פשע:רצח 88.מוסר:השכל 89.חוכמה:בריאות-זה סתם בא לי 90.טלוויזיה:מחשב 91.יופי:אופי 92.גן:ילדים 93.טוב:רע 94:רע:טוב 95.ארז טל:משקפיים 96.ספורט:יעל-המורה שלי לספורט 97.אהבה:לב 98.הורים:אמא ואבא 99.בן אדם:חי 100.השאלון הזה:כפרה חחחחחחחחחחחחP:

t0mi

New member
עונהה

זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? בנות חח בנים זה עם חרא 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס 3.גוף שרירי או רגיל? לא שרירי מדי 4.צבעי גועש או צבעי שמן? שמן 5.עברי לידר או אביב גפן? אביב גפן 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? תלוי ממי 7.בורקס או פשטידה? בורקס 8.שרמנטיות-בעד או נגד? נגד 9.נשיקה במצח או בפה? מהחבר-בפה 10.מיים קרים או שוקו קר? מיים קרים 11.ענבים או בננה? ענבים 12.ירח או כוכבים? ירח 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? גידי גוב 14."זהו זה" או "דומינו"? זהו זה 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? לאבא 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? נעמי שחר 17.ג'ודו או איגרוף? ג'ודו 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? מיני 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש 20.מוזיקה-באוטו או בבית? גם וגם -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? התקופה כשרק התחלתי לצאת איתו 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? השיער 23.מה הכי חשוב בזוגיות? אהבה 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: אחותי, מוזיקה, אוכל 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? חחח יחסית בסדר 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: אחותי, חברה שלי, עוד חברה שלי, ידיד שלי ובת דודה שלי 27.רואה הרבה טלוויזיה? לא 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? שעה מקסימום 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? בטח מישהו מהמורדים 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? כלום? 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? כלום? 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? אחת המנחות באיזה שעשעון שפשוט רציתי להחטיף לה כאפה 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? ברור אנחנו כל הזמן יורדים אחד על השני 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? "זה הכי טוב שלך?" 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? לא יודעת, אני אוהבת סקרים? 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? אין יל מושג 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? מאד! 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? תלוי איך מסתכלים על זה. מצד אחד שלילי מצד אחד חיובי 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? אופנוע 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? לא מבינה בזה 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? כפר סבא! כי זאת העיר שלי ואין לי שום עיר אחרת 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? לפעמים 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? על זה שיש לי גוף יפה 44.האם מחמיאים לך על האופי? תמיד קוראים לי טיפשה. :( 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? על זה שאני מלאת שמחת חיים 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? מזמן 47.איך היה? לא זוכרת 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? חח פעם? ברור שכן 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): לא יודעת 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? להיות איתו -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? ברור מה זה השטויות האלה 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? חח הייתי חושבת שזה שטויות והולכת 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? מנסה להתגבר על זה 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? אהיה אדישה ואתעלם קצת 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? לעוף -האם את/ה? 56.דאגן/ית? כן 57.יפה? לא יודעת 58.תמים/ה? תלוי במה 59.רומנטי/ת? לא 60.פחדן/ית? כן 61.ביישן/ית? לא 62.אמיץ/ה? לא 63.חזק/ה מבחינה פיזית? חח לא 64.מרבה לשקר? כן 65.שוויצר/ית? לא 66.חם/ת מזג? כן 67.חכם/ה? לא 68.אובססיבי/ת? כן 69.טיפוס של נוסטלגיה? כן 70.מנומס/ת? לפעמים -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': ביצה קשה 72.עיתון אהוב: ראש1 73.סרט דרמה אהוב: =// 74.מתקן אהוב בלונהפארק: מכוניות מתנגשות חח 75.בילוי אהוב: לצאת עם חברים 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: איילת 77.תוכנית אירוח אהובה: - 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: - 79.תוכנית רדיו אהובה: - 80.זמן אהוב במשך היממה: לילה 81.שפה אהובה: עברית, ספרדית 82.מחמאה אהובה: "את לא טיפשה" 83.ירק אהוב: מלפלפון 84.פרח אהוב: ורד 85.שם אהוב לבן/בת: לא יודעת -אסוציאציות: 86.מלחמה: נשק 87.פשע: גנבה 88.מוסר: צדק 89.חוכמה: זקן 90.טלוויזיה: מחשב 91.יופי: כתר 92.גן: ורדים 93.טוב: רע 94:רע: מרושע 95.ארז טל: משקפיים 96.ספורט: כדור 97.אהבה: דמעות 98.הורים: קרציות 99.בן אדם: חווה 100.השאלון הזה: 100

../images/Emo205.gif../images/Emo176.gifאבא אמר שאם אני אענה על השאלון

אני אקבל תוספת בדמי כיס~! שאני לא אענה? D: זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? בנות
2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס. D: 3.גוף שרירי או רגיל? גוף שרירי ^^ אבל לא יותר מדי 4.צבעי גועש או צבעי שמן? גואש 5.עברי לידר או אביב גפן? אביב גפן :) 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? שניהם פוגעים אותו דבר 7.בורקס או פשטידה? בורקס 8.שרמנטיות-בעד או נגד? לא יודעת 9.נשיקה במצח או בפה? בפה 10.מיים קרים או שוקו קר? שוקו קר ^^ 11.ענבים או בננה? בננה
12.ירח או כוכבים? כוכבים :) 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? אריק איינשטיין 14."זהו זה" או "דומינו"? זהו זה, כי אני לא יודעת מה זה דומינו 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? לאמא, אבא מת 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? נועה שחר, אבל נועה שנשואה לנפתלי! 17.ג'ודו או איגרוף? ג'ודו, כי יש לו שם יותר מגניב
18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? לא יודעת 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש 20.מוזיקה-באוטו או בבית? בבית D: באוטו זה פוווווזה (אלה שנוסעים עם החלונות פתוחים והמוזיקה על פווווול ווליום) -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? כבר אמרתי שאני שונאת להגדיר תקופות בתארים. 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני?עיניים, אופי, שיער 23.מה הכי חשוב בזוגיות? האהבה! האמון אחד בשני 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: משפחה, החיות שלי, החברים. 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? טובים ^^ חחחחחחחח ביום שבת אחי והמשפחה שלו היו פה ואח שלי השני קם מוקדם אז עשינו מלחמת מים רצינייייייייייית XD 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: ממ. זה מהמשפחה שלי... 1. אמא, 2. האחיינית שלי, 3. גיסתי, 4. אח שלי, 5. החברות שלי... 27.רואה הרבה טלוויזיה? לאחרונה כן.. 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? לא יודעת 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? -- 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? סנדוויץ' 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? שוקו 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? -- 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? כן, אבל בצחוק. או שהיינו בריב... 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? בצחוק- צחקתי, בריב- רע.. 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? נכנסתי כדי לקחת שאלון... ראיתי שיש פה הרבה אנשים (פעם הייתי נכנסת לפה הרבה והפורום לא היה כל כך מאורגן), אז הצטרפתי. :) 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? לא יודעת 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? ברור 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? שניהם 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? אוטו? Oם 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? לא יודעת 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? ת"א... כי זו ת"א! :) 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? לא 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? -- 44.האם מחמיאים לך על האופי? לפעמים :] 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? לא יודעת 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? ממממ.. -חושבת מתי זה היה-, בפסח 47.איך היה? רע... בגלל השבר בראש היו לי סחרחורות והלכנו מוקדם 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? לא ממש אהבה אבל כן 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? ברור 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? הייתי בורחת!
53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? כלום. שוכחת מזה.. 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? מנתקת קשר 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? קריאת מחשבות ^^ -האם את/ה? 56.דאגן/ית?מה זה? 57.יפה? לא 58.תמים/ה? דיי |: 59.רומנטי/ת? לא יודעת 60.פחדן/ית? לפעמים 61.ביישן/ית? לפעמים 62.אמיץ/ה? לפעמים 63.חזק/ה מבחינה פיזית? לא 64.מרבה לשקר? לפעמים 65.שוויצר/ית? לא 66.חם/ת מזג? לא 67.חכם/ה? לא יודעת, אני חושבת שכן 68.אובססיבי/ת? לא 69.טיפוס של נוסטלגיה? כן XD 70.מנומס/ת? כן -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': גבינה צהובה ומרגרינה... או פסטרמה וכרוב אדום ומרגרינה.
72.עיתון אהוב: ממ ראש 1? 73.סרט דרמה אהוב: 5 בנות יפות. סרט עצוווב
74.מתקן אהוב בלונהפארק: לונה פארקק? סופרלנד יותר שווה אבל. :(( ממממממממ רכבת אימים? D: 75.בילוי אהוב: יוווווו שאלה ממש ממש ממשמ ממש ממחוזרת. 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: החברות שלי 77.תוכנית אירוח אהובה: גיא פינס? זו תוכנית אירוח? אם לא יאיר לפיד 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: אין 79.תוכנית רדיו אהובה: גלגל"צ ? 80.זמן אהוב במשך היממה: אחר הצהריים 81.שפה אהובה: עברית 82.מחמאה אהובה: לא יודעת 83.ירק אהוב: לא יודעת 84.פרח אהוב: לא יודעת 85.שם אהוב לבן/בת: לא יודעת יש הרבה -אסוציאציות: 86.מלחמה: נסראללה 87.פשע: גנב 88.מוסר: לא יודעת 89.חוכמה: ספר 90.טלוויזיה: חג קן 91.יופי: מלכה 92.גן: ספר 93.טוב: לא יודעתת 94:רע: גרגמל?XDDDDDDDDDDDDDDD 95.ארז טל: משקפיים 96.ספורט: פטור 97.אהבה: לא יודעת 98.הורים: אמא 99.בן אדם: אמא 100.השאלון הזה: חפירה!!!!!11

moomi123

New member
אני../images/Emo176.gif

זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים?בנות
2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו?לואיס 3.גוף שרירי או רגיל?תלוי אם לבנות או לבנים 4.צבעי גועש או צבעי שמן?שמן 5.עברי לידר או אביב גפן?קשה.. עברי 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים 7.בורקס או פשטידה?בורקס 8.שרמנטיות-בעד או נגד? מה זה? 9.נשיקה במצח או בפה? פה 10.מיים קרים או שוקו קר? שוקו 11.ענבים או בננה? ענבים 12.ירח או כוכבים? גם וגם:]] 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? גידי גוב 14."זהו זה" או "דומינו"? O:? 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אמא 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? אף אחת 17.ג'ודו או איגרוף? ג'ודו 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? מיני 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש 20.מוזיקה-באוטו או בבית? גם וגם -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? לא יודעת. 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? עיניים, שיער, גוף 23.מה הכי חשוב בזוגיות? אמת ואמון 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: משפחה, חברות, ג'סטין 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? טובים מאוד 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: אמא, טל-אחותי, טל-חברה שלי, שיר, ענבל 27.רואה הרבה טלוויזיה?לא 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? 3-4 שעות?XD 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? יש כל מני דמויות מסדרות אמריקאיות 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? קורנפלקס 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? חלב עם הקורנפלקסXD 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? ^ 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? כןןןןןן=\ 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? רציתי להחטיף לה כאפהXD 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? חברות 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? אינלי מושג 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? כן 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? שלילי-יש לי פחד מכלבים.. שברתי בגלל כלב אחד את היד=[ 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? אוטו? 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? ממ. לאדעת 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? בארץ-תל אביב, בחו"ל יש הרבהההP: 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? יותר על החיוך:] 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? חיוך:] 44.האם מחמיאים לך על האופי? כן 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? רגישה, מצחיקה, שקטה 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? מזמן.. הייתי אמורה לנסוע ביום רביעי אבל בסוף לא=[ 47.איך היה?כיףף 48.האם בכית פעם בגלל אהבה?כן 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...):אין 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך?לאדעת -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך?כן 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב?הייתי צוחקתXD 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? כלום 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? אולי מעמידה פנים.. 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? להזיז את הזמן(אחורה וקדימה) -האם את/ה? 56.דאגן/ית?קצת 57.יפה?בסדר כזה.. 58.תמים/ה?ככה 59.רומנטי/ת?ככה 60.פחדן/ית?כןן 61.ביישן/ית?כן 62.אמיץ/ה?ככה 63.חזק/ה מבחינה פיזית?תלוי במהXD 64.מרבה לשקר?לא 65.שוויצר/ית?לא 66.חם/ת מזג?קצת 67.חכם/ה?אולי 68.אובססיבי/ת?כן 69.טיפוס של נוסטלגיה?כן 70.מנומס/ת?כן -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ':גבינה צהובה ועגבנייה(מה שלקחתי כמעט כל יום לביצפרXD) 72.עיתון אהוב:ראש1, מעריב לנוער 73.סרט דרמה אהוב:לאדעת 74.מתקן אהוב בלונהפארק:הכלל 75.בילוי אהוב:מממ.. 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה:טל 77.תוכנית אירוח אהובה:אופרה, ד"ר פיל 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה:לאדעת 79.תוכנית רדיו אהובה:לאדעת.. אבל תחנה 99 אסקייפ 80.זמן אהוב במשך היממה: בוקר 81.שפה אהובה: אנגלית 82.מחמאה אהובה:שיש לי חיוך יפה 83.ירק אהוב:מלפפון 84.פרח אהוב:לאדעת 85.שם אהוב לבן/בת:בן:עידו בת אינלי מושג -אסוציאציות: 86.מלחמה:לבנון 87.פשע:שוד 88.מוסר:טל מוסריXD 89.חוכמה:ספרות 90.טלוויזיה:האלופה 91.יופי:מלכת יופי 92.גן:זית 93.טוב:טוב לב 94:רע:שלישית רשע(משהו שלי ושל חברות שלי)XD 95.ארז טל:טל אחותי|: 96.ספורט:כדורעף
97.אהבה:לב 98.הורים:בעבודה 99.בן אדם:אדם וחווה 100.השאלון הזה:ארוךך

mafakit

New member
100תתשובות!!../images/Emo219.gif|אלפקה|../images/Emo218.gif

זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? בנות
2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס 3.גוף שרירי או רגיל? תלוי עד כמה שרירי.. 4.צבעי גועש או צבעי שמן?שמן.וגם גועש..
5.עברי לידר או אביב גפן? אביב גפן..וגם עברי לידר..XD 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים 7.בורקס או פשטידה? בורקס 8.שרמנטיות-בעד או נגד? אה? 9.נשיקה במצח או בפה? פה 10.מיים קרים או שוקו קר? מים 11.ענבים או בננה? בננה 12.ירח או כוכבים? כוכבים 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? אריק 14."זהו זה" או "דומינו"? זהו זה 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? שניהם 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? נועה..? 17.ג'ודו או איגרוף? ג'ודו 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? לא אוהבת חצאיות.. 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש..וגם רגילות..תלוי למי.. 20.מוזיקה-באוטו או בבית? גם וגם -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? אה..כל החיים..? 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? עיניים כחולות ושיער כהה וארוך כזה שמסתיר את העיניים..
גוף בנוי.. או שיער שטני-חום מתולתל עיניים ירוקות-חומות וגוף צ'אבי כזה..XD קצת שמנמן שכיף להשעין עליו את הראש.. 23.מה הכי חשוב בזוגיות? הקשבה ותקשורת.. 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים:משפחה,חברים,והדברים שלי.. מה שיש לי בחדר וזה.. וגם הכלבה שלי כמובן.. 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? סבבה..[חוץ מזה שאח שלי ואני הולכים מכות מדיי פעם..XD אבל הכל בצחוק..] 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: אמא,אבא,אחותי,אחי, והחברים שלי.. 27.רואה הרבה טלוויזיה?כן 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע?לא יודעת..הרבה.. 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע?אה..לא יודעת.. 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר?מה שיש..אני לא אוהבת ארוחות בוקר..עושה לי בחילה על הבוקר.. 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? מים 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? לא יודעת..
33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? אה..נראה לי..כן.. 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע?ידעתי שזה רק בשביל לעצבן..אבל חלק מהדברים היו אמיתיים..לא סתם כמו "מכוערת.." וכאלה.. אלא ממש דברים על החסרונות שלי והכל.. אז אני דיי שמחה שהיא הוציאה את זה..
35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? האמת שחיפשתי שאלון..ואז ראיתי שנחמד פה אז הצטרפתי.. 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה?אה..אין לי מושג..
37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך?כן 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי?לא יודעת..אני חושבת שאם לא הייתי עושה משהו בעבר אז לא הייתי מכירה את החברים שלי היום.. והייתי חברה של אנשים שאני לא ממש אוהבת.. 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך?אופנוע..
ומכוניות..
40.מה הוא האוטו האהוב עליך? ממ..אני מאוד אוהבת את הדגמים של היגואר..אבל לא הייתי רוצה אחד כזה..מרצדס אני גם אוהבת.. את המייבח שלהם..
איזה אוטו מדהים..
גם לBMW יש מכוניות שמושכות אותי..XD 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע?אה..לא יודעת..אני לא ממש אוהבת ערים..כאילו לבלות שם בכיף.. להכיר אנשים.. אבל אני שונאת את כל המכוניות האלה באמצע הלילה וזה.. לא יודעת.. יש מנטאליות אחרת.. 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני?לפעמים..
43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך?אה..האמת שחברים שלי יורדים לי על האף..XD אבל כל השאר מחמיאים לי..
44.האם מחמיאים לך על האופי?כן..המון.. 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך?לא יודעת..תמיד המורות אוהבות אותי..אומרים שאני תורמת המון.. ועוזרת [האמת בכיתה אני דיי שקטה..אחרי זה בהפסקה אני מרשה לעצמי..
] לא יודעת..למשל המנהלת עשתה לנו מבחני קבלה למנהיגות החברתית.. והיא אמרה לי שבאופן אישי היא מאוד רוצה לראות אותי שם..והמחנכת שלי גם כן אמרה לי שהיא מאוד ממליצה לי באופן אישי ללכת לשם כי מגיע לי..
46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה?לא זוכרת..אבל לא מזמן..רגע.. לונהפארק או כל דבר כזה עם מתקנים גדלים..??
47.איך היה?כיףףףף 48.האם בכית פעם בגלל אהבה?אה..אני לא בטוחה..קצת בכיתי אחרי מסיבת סיום של ו'.. והחבר הכי טוב שלי הלך לבצפר אחר.. לא יודעת.. היה לי עצוב.. ועכשיו אנחנו בכלל לא בקשר..
49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): סתירה מצלצלת... כשאח שלי הוריד לי כאפה מצלצלת מאוד..?XDD חחח.. אה.. כשגילו לאמא שלי סרטן.. 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך?השנה..שפשוט הלכתי עם החברים שלי [שאז הם לא ממש היו חברים שלי.. פשוט הייתי צריכה אנשים עם דעה כמו שלי..XD] הלכנו למנהלת ורבנו איתה על מקצוע בחירה מוזיקה.. [כי לא פתחו לנו השנה..] ואנחנו ניצחנו..
ככה הכרתי את החברים הכי טובים שלי..^_^

mafakit

New member
המשך|אלפקה|../images/Emo218.gif

-אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך?בהחלט. אם הוא היה צריך תגבור בלימודים אז ברור שהייתי שולחת אותו למורה פרטי או עוזרת לו יותר בשיעורים..כי הוא צריך את זה..אבל זה לא יגרום לי לאהוב אותו יותר מאחרים.. 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב?אמא'לה!!!!
53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה?אוי ואבוי.. 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר?מה זה שונא? ריב חד פעמי או משו ממש רציני..? לא יודעת.. אה.. לא חשבתי על זה.. 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל?הגשמת החלומות שלי..
ככה הייתי מגשימה לעצמי ומי שאני רוצה כל חלום.. וזה אומר שאם הייתי רוצה שיהיו לי כוחות על אנושיים נוספים אז הייתי מגשימה לעצמי את הבקשה..
-האם את/ה? 56.דאגן/ית?אה..לפעמים..תלוי בקשר למה.. 57.יפה?לא יודעת..
58.תמים/ה?לא 59.רומנטי/ת?עדיין לא יצא לי להגיע למצב של להיות רומטית..
אז אין לי מושג.. 60.פחדן/ית?לפעמים..
61.ביישן/ית?לפעמים.. 62.אמיץ/ה?נו..כל השאלות האלה זה תלוי בקשר למה..!! אמיצה זה אומר לטפס על האוורסט בלי כלום-רק חולצה מכנסיים ומשקי שמש? או ללכת למנהלת ולריב איתה על משהו? זה מאוד תלוי.. 63.חזק/ה מבחינה פיזית?תלוי נגד מי..
64.מרבה לשקר?אם אני צריכה לשקר בקשר למשהו אז..כנראה שכן.. =\ 65.שוויצר/ית? לפעמים..
66.חם/ת מזג?כן 67.חכם/ה?כן..חחח 68.אובססיבי/ת?לבמבה..
69.טיפוס של נוסטלגיה?אה..אני אוהבת להיזכר בשברים מפעם..אבל אז תמיד זה מעציב אותי.. אני מעדיפה ליצור זכרונות חדשים מאשר לגדול ולחשבו "זוכרים איך היינו נזכרים בכיתה ד'...?] חח.. 70.מנומס/ת?תלוי עם מי..
-דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ':שוקולד..גבינה מלוחה 72.עיתון אהוב:ראש1 73.סרט דרמה אהוב:אה..לא יודעת..אני לא ממש אוהבת דרמות.. 74.מתקן אהוב בלונהפארק:רכבת הרים,חדר מראות.. וכל המתקנים האלה שעושים בחילה!! חולה על זה!!!! 75.בילוי אהוב:עם חברים..לא משנה איפה.. 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה:חברים שלי.. 77.תוכנית אירוח אהובה:סאטרדיי נייט לייב..זה מצחיק.. ג'יי לנו.. 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה:אה..לא יודעת.. ההוא שמגיש את הישרדות..? XD 79.תוכנית רדיו אהובה:הזה ב100FM שמבקשים שירים..!!
80.זמן אהוב במשך היממה:זמן שאין אפחד בבית..יש לי שקט משלי..אני שומעת מוזיקה רועשת..
מחשב.. אפחד לא מפריע לי.. 81.שפה אהובה:אנגלית..זו שפה כל כך מעודנת..וגם קשוחה ומרושעת..
82.מחמאה אהובה:אה.. לא יודעת..
83.ירק אהוב:גמבה..מלפפון.. 84.פרח אהוב:אה..צבעוניים..הם יפים.. 85.שם אהוב לבן/בת:לבן-עמית,רועי לבת-רון -אסוציאציות: 86.מלחמה:חופש גדול,סבתא..XDD [כי היא מזה נלחצה מהמלחמה שהייתה שנה שעברה..] 87.פשע:כלא 88.מוסר:מחנכת שלי..
[היא תמיד מדברת איתנו על זה..] 89.חוכמה:אורי[ידיד שלי..הוא יודע הכל..] ליאן [חברה שלי..גם היא יודעת הכל..XD] 90.טלוויזיה:סדרות.. 91.יופי:ממ..[לא אומרת..] 92.גן:חגית [הגננת שהייתה לי בגן..היא הייתה רעה..] 93.טוב:אורי[הידיד שלי..הוא כזה ילד טוב ירושלים..
] 94:רע:אני..?חח..
95.ארז טל:לא מוכן לפרוש מהטלויזיה 96.ספורט:בצפר..
האמת שאני אוהבת ספורט..כל עוד זה לא במסגרת בצפר.. 97.אהבה:ממ..
98.הורים:משפחה 99.בן אדם:עולם 100.השאלון הזה:מעביר ת'זמן

fireyes

New member
../images/Emo209.gif|ייון|../images/Emo115.gifComplicated

זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים?בנות 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו?לואיס 3.גוף שרירי או רגיל?שרירי 4.צבעי גועש או צבעי שמן?שמן 5.עברי לידר או אביב גפן?אביב 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות?מילים 7.בורקס או פשטידה?בורקס 8.שרמנטיות-בעד או נגד?בעד 9.נשיקה במצח או בפה?תלוי ממי..
,מבן זוג בפה 10.מיים קרים או שוקו קר?מים קרים 11.ענבים או בננה?ענבים 12.ירח או כוכבים?ירח 13.אריק איינשטיין או גידי גוב?אריק איינשטיין 14."זהו זה" או "דומינו"?ומינו שליטעע 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא?אמא! 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר?נעה 17.ג'ודו או איגרוף?איגרוף
18.חצאית ארוכה או חצאית מיני?מיני(לא עליי..) 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות?שמש 20.מוזיקה-באוטו או בבית?בבית -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה?התקופה האחרונה,בדיוק לפני שנה 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני?עיניים,כפות ידיים,שיער 23.מה הכי חשוב בזוגיות?אמון והדדיות 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים:הגשמה,אהבה,בריאות 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך?טובים מאוד 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם:אמא,האחים,ד',ג' 27.רואה הרבה טלוויזיה?כן 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע?שלוש שעות 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע?ליה מ"משחק החיים",לא יודעת למה,היא הייתה מסכנה כזאת ואני שונאת מסכנים,אבל בכל זאת אהבתי אותה.. 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר?לא אוכלת בבוקר 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ?קפה
32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך?רק בצחוק ואני תמיד מחזירה 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע?סבבה.. 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים?אין לי מושג 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה?כל החלטה קשה לי,אני לא טובה בלקבל החלטות
37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך?אכן כן 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי?גם וגם 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך?סגווי
40.מה הוא האוטו האהוב עליך?מרצדס
41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע?חיפה,אני חושבת.אני אוהבת מאוד את הצפון 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני?כן 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך?צורת עיניים בעיקר 44.האם מחמיאים לך על האופי?כן 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך?כנות 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה?וואיי לפני שנתיים 47.איך היה?היה סבבה 48.האם בכית פעם בגלל אהבה?אולי 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...):- 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך?הכרתי חברה טובה שלי
-אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך?בטח כן 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב?מקיאה 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה?ממשיכה להקיא 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר?אני א שונאת אנשים בלי סיבה,בטח הייתי מדברת איתם או משהו 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל?קריאת מחשבות -האם את/ה? 56.דאגן/ית?כן 57.יפה?לא חושבת 58.תמים/ה?לא 59.רומנטי/ת?כן 60.פחדן/ית?לא 61.ביישן/ית?במקרים מסויימים 62.אמיץ/ה?אולי 63.חזק/ה מבחינה פיזית?כן 64.מרבה לשקר?לא 65.שוויצר/ית?לא 66.חם/ת מזג?כן 67.חכם/ה?אולי 68.אובססיבי/ת?לא 69.טיפוס של נוסטלגיה?לא 70.מנומס/ת?כן -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסנדוויץ':שוקולד
72.עיתון אהוב:"ידיעות" 73.סרט דרמה אהוב:מזימות זרות 74.מתקן אהוב בלונהפארק:אנקונדה 75.בילוי אהוב:ים
76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה:ד' 77.תוכנית אירוח אהובה:יאיר לפיד 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה:קיציס 79.תוכנית רדיו אהובה:של דידי 80.זמן אהוב במשך היממה:לפנות בוקר 81.שפה אהובה:עברית 82.מחמאה אהובה: 83.ירק אהוב:חסה(!) 84.פרח אהוב:שושנה לבנה 85.שם אהוב לבן/בת:מנור -אסוציאציות: 86.מלחמה:שלום 87.פשע:תשלום 88.מוסר:כבוד 89.חוכמה:אינטיליגנציה 90.טלוויזיה:הנאה 91.יופי:בעיני המתבונן 92.גן:פרחים 93.טוב:רע 94:רע:טוב 95.ארז טל:חנון 96.ספורט:שחייה 97.אהבה:חיים 98.הורים:אמא 99.בן אדם:זכות 100.השאלון הזה:סבבי

למעלה