עונה עונה עונהה ../images/Emo27.gif
שעת התחלה: 17:19 1.שם: שני 2.גיל: 15 3.עיר:ראשל"צ דברים אהובים- 4.צבע: אדום 5.חיה: כלבה 6.שיר: לא יודעת
7.זמר: כנ"ל 8.זמרת: כריסטינה אגילרה
9.להקה: אין 10.שחקן: ג'ונייייייי
11.שחקנית: מריה אלנה אני הכי אוהבת..וקתרין זיטה ג'ונס וסקרלט.. 12.סרט: כל הטרילוגיה של שודדי הקאריביים
13.סדרה: זה טלנובלה
לה וידה דה בלנקו [האלמנה-בארץ]
זה או זה.... 14.ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישון..
מי אוהב להתעורר ???
15.סקעת או מויאל? אף אחד :S 16.קיץ או חורף? אביב
17.יום או לילה? שאלה טובה.. 18.קולה או מים? קולה יותר טעים אבל יותר משמין ולא בריא בכלל.. ומים..לא אוהבת =\ עדיף לימונדה שאני מכינה
19.השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? הש"ש למרות שלא ראיתי הכל כי זה משעמם צפוי ומטומטם.. 20.שוקו או וניל? שוקו 21.הייתן בעד או נגד ההתנתקות? אממ.. בהתחלה בעד.. אבל עכשיו אם היו שואלים אז נגד.. 22.אימה או קומדיה? קומדיההה
23.לינדזי או הילארי? חחח למי להכניס כאפה קודם?? סתם
הילארי כבר עדיפה.. 24.הוט או יס? יס רולזזז 25.רן דנקר או רן יצחקי? רנושש
דנקר
[אין לי מושג מי זה השני..] 26.חלב חם או קר (אם בכלל)? תלוי מתי 27.סרט או ספר? ברור שסרטטט זו לא שאלה אפילוו [בשבילי חח] 28.מחשב או טלוויזיה? גם וגם.. למרות שבטלויזיה יותר נוח לראות סרטים.. אבל יש לי מלא סירטונים במחשב D: 29.אנגלית או עברית? אנגלית.. אני מתה על אנגלית.. [ואוהבת גם ספרדית..אבל עברית זה השפת אם שלי..
] 30.אבריל לאבין או קלי קלארקסון? שתיהן טובות.. 31.בריטני או כריסטינה? ברור שכריסטינההההה
ועדיף שאני לא אכתוב פה יותר :| 32.לינקין פארק או סימפל פלאן?
33.אשלי סימפסון או ג'סיקה סימפסון? אף אחת
34.ים או בריכה? בריכה.. אני לא נכנסת לים
35.עם או בלי נעלים? תלוי מתי ואיפה.. 36.מסן או אייסי? מסן! מתי בפעם האחרונה... 37.אכלת: חחחח זאת לא שאלה ששואלים אותי
אני אוכלת עכשיו ממש ברגעים אלו..
[וזו תהיה התשובה כל פעם שתשאלו] 38.שתית: אני אף פעם לא שותה..למרות שבמקרה יש לי עכשיו נס קפה..חח 39.היית בשירותים: לפני 10 דקות או רבע שעה.. 40.רבת עם מישו: לא ריב..אבל הכי קרוב איכשהו לריב.. לפני כמה ימים 41.ראית טלוויזיה: בשתיים בצהריים בערך 42.התקלחת: ב-12 בצהריים.. 43.יצאת מהבית: איט וואז א לונג טיימ אגו.. יום שבת בערב נראה לי 44.ראית סרט? אתמול..של ג'וני
45.דיברת בפלא? לפני 3 שעות נראה לי.. 46.דיברת בפלא יותר מדי וקיבל חשבון ענק? חחח זה לא קורה 47.היית בקולנוע? ב-25 למאי.. ראיתי שה"ק פעם שניה D: 48.היית במסיבה? לא זוכרת 49.היית ביומולדת? ב-15 ליוני.. ויש גם היום בערב 50.שכחת יומולדת של חברה? חחח אני לא עד כדי כך מגעילה.. [אני מקווה
] 51.השתכרת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אל תשאלו זה קורה כל יום 52.הקאת: גם זה לא קורה הרבה בכלל.. 53.שמעת דיסק: ראיתי מדיסק.. לא רק שמעתי
54.איזה דיסק? של סרטים של ג'וני 55.צרוב? חח ברור.. אין לי מקוריים 56.מה שמעת לפני הדיסק הזה? עוד סרט של ג'וני? 57.היית בהופעה: לא זוכרת
58.אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: כנ"ל
59.היית בתל אביב: כנ"ל 60.הייתי בחיפה: כנ"ל 61.דיברת בטלפון: איי דונט ריממבר =\ 62.עם מי? לא יודעת כלליות 63.אתה צמחוני? לא 64.מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום כהה 65.אוהב אותו? כן.. 66.אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? עשיתי גוונים פעם אחרונה בתחילת כיתה ז' [עכשיו סיימתי ט'] לכמו בלונד כזה.. 67.השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק בערך..אבל אני עושה קליפס אז זה כמו בייביליס D: 68.אוהב את זה? יאפ 69.מה צבע העיניים שלך? חום
70.אוהב אותו? לאאאאא אני רוצה כחול
71.מה צבע העור שלך? שחום כזה.. 72.פירסינג: לא :| 73.קעקועים: לא :| 74.מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? אממ.. שאני גבוהה 75.חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? נראה לי שכן..
אבל אנשים עיוורים אתם יודעים.. 76.עברת פעם על החוק? להוריד סרטים וכאלה נחשב? 77.איך? חחח סתכלו למעלה.. 78.גנבת פעם? ברור כל יום.. סתם לא
79.אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית 80.כמה קומות בבית? 3 ועליית גג אז 4.. 81.באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? שניה 82.באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? ממד חזרה לביצפר 83.איך היית מגדירה את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? טובה- מצוינת.. 84.מחכה לשנה הבאה? כן
85.מה מיקצועות ההרחבה שלך? לא יודעת כ"כ..בינתיים אנגלית ומתמטיקה.. 86.כמה יח"ל מתמטיקה? מיועדת ל-5
87.כמה יח"ל אנגלית? ברור ש-5
חחח 88.כבר קנית ציוד? לא.. 89.איזה מגמות את? (אם עדין לא איזה היית רוצה?) אממ עיונית מדעית.. 90.אתה מתכוון להשקיע השנה? בטחח 91.נכון שגם שנה שעברה אמרת את זה ובסוף לא יצא? לא
92.לאיזה מורה הכי התגעגעת? אולי למחנכת.. 93.איזה מורה הכי לא בא לך לראות? אוו.. בעיקר המורה ה_____ לאנגליתתתת
94.ראית את אחד המורים שלך בחופש? לא.. תודה לאל
95.איזה מקצוע את הכי אוהבת? אנגלית וספרות.. ותנ"ך בלי עין הרע הולך לי מה זה טוב
96.הכי שונאת? ערבית אני פשוט גרועה בזה.. ואיכשהו נתקעתי בהקבצה א' ולא יכולתי לרדת
שאלות אחרונות לסיום 97.את מאמינה באלוהים? בטח 98.בגלגול נשמות? לא יודעת..חח 99.מאמינה באהבה ממבט ראשון? לא.. אהבה זה רק כשמכירים מישו.. אפשר להדללק על מישו מהמראה.. אבל לאהוב ממש זה רק אחרי שמכירים..!! 100.איך את מגדירה את השאלון הזה, ארוך ומיגע או ארוך ומשגע? ארוך ובמקום.. כי אני פשוט משועממת.. חחח שעת סיום השאלון- 18:01[אבל עשיתי עוד דברים תוך כדי..
]