שאלון-100 דברים

שאלון-100 דברים ../images/Emo13.gif

(שאלון קצת סוטה, נלקח מפורום..אחר...) אממ אם זה יותר מידי לכם, אל תענו על הסעיפים המטרידים
גו
1.לעשן 2.לשתות אלכוהול. 3.להיתנשק עם בן. 4.להיתנשק עם בת. 5.לשכב עם בן. 6.לשכב עם בת. 7.לישון עם בן. 8.מערכת יחסים של יותר מחצי שנה. 9.להתחיל עם בן. 10. לישון ערומה בקיץ. 11.לישון ערומה בחורף. 12.לא להיתקלח שבוע. 13. לשקר. 14. לאהוב בן. 15.לאהוב בת. 16.לישון עם בת. 17.לישון בחוץ על הספסל. 18. ללכת למסיבה ענקית עם 100 אנשים או יותר. 19.להגיד לבן שאני אוהבת אותו,בפנים. 20.לריב עם ההורים וללכת מהבית.ואז לחזור כשאתה רעב ואין כסף. 21.לרקוד כל הלילה. 22.לא לישון כל הלילה. 23.לראות את השקיעה והזריחה. 24.מסיבת פיג'מות עם חברות. 25.לשנוא בן אדם.הכי בעולם. 26.מערכת יחסים עם בת. 27.סקס 28.לריב עם מישהו בכוונה 29. לריב עם מישהו בטעות. 30.לעשות משו לא מרצון אישי. (בצפר אומר לכם משהו?!) 31.לאכול ולהקיא בכוונה. 32.לאיים. 33.להיות בחו"ל. 34.להיתנשק בחו"ל עם בן אדם שאני לא מכירה כ"כ. 35.להבריז. 36. להיות במחשב כל היום. 37.לראות סרטים כל היום. 38.לראות סרט כחול. 39. לדבר בטלפון מעל 3 שעות. 40.להכין ארוחה ל6 אנשים או יותר. 41.לאכול סושי. (עדיין מצטערת על זה) 42.לאכל כל יום במקדונלס במשך שבוע. 43.בנג'י 44.לא לאכול כל היום. (כיפור) 45.להצטער על משו. 46.לברוח מהבית לשבוע או יותר. 47.לישון כל היום. 48.לראות את אותו הסרט 20 פעמים. (סטפאפ סטפאפ!!) 49.להאשים מישהו סתם ככה. 50.לתמוך בבן אדם. 51.מערכת יחסים עם מישו קטן מימך. 52.מערכת יחסים עם מישהו מבוגר. (מבוגר=גדול ממני) 53.לעצב את החדר לבד. 54.ללכת להופעת רוק. 55.לדבר מול קהל שלם. 56.לצאת באמצע של הצגה. 75. לצחוק בלי הפסקה. 58.לראות בוב ספוג כל היום. 59.להיתנתק מהעולם. 60.לשכוח כאב שמישהו אחר גרם לך. 61.שיברון לב. 62.לבכות כל היום. 63.תקופה טובה. 64.לצלם 1000 תמונות. (פיף, והרבה יותר, נכון אפרוח?) 65.שיציעו לך לדגמן. 66.להביא ילד לעולם 67.לא לדבר עם ההורים שבוע. 68.להיות עם מישהו כדי לשכוח את האקס שלך. 69.לשתות קפה חזק. 70.לשלם בבית קפה על עצמך. 71. להקשיב כל היום למוזיקה. 72.אמבטית קצף. 73.אמבטיה עם ורדים. 74.להיתקלח עם בן. 75.סמים. 76.נרגילה. 77.לשבור משו שעולה הרבה כסף. 78.לגנוב. 79.להיכשל. 80.לקלל ת'מורה. 81.להתחיל עם בן. 82.להשיג משו שמאוד רוצים לבד. 83.להתאהב בשחקן\שחקנית. 84.לשרוף תבית. 85.להשתין במיטה בלילה.(בצעירותי....................) 86.לא לענות לשיחות כל היום. 87.לעשות שופינג על 1,000 שח. 88. לשקר להורים. 89.לעשות היקי לבן. 90.לעשות היקי לבת. 94. לרכל על חברה קרובה. 92.להיות בלי מחשב חודש. 93.לאכול כל היום ממתקים. 94.לאכול פיצה שלמה לבד. 95.לעבור תאונת דרכים. 96.לאבד מישהו חשוב 97. לריב עם מישהו חשוב מאוד. 98.ללכת מכות. (אוררררררררררצ') 99.לקפוץ לים בחורף. 100.להתאהב עד דמעות. לא הודגש באמצעות מדגישומטיק

:| מה שכתוב בסוגריים-לא אני כתבתי!!!!

לא ראיתי סטפאפ S: ואני גם לא אראה.בלאט >< וגם כל החרא האחר שכתוב שמה-לא אני ><

יאלללללללההההה

רק כי אני חולה וחצי מתה
1.לעשן. מה רוצים שאני אגיד על זה? אם עשיתי או מה אני חושבת על זה? יאללה, מה שיצא. איו, ולא עישנתיS: 2.לשתות אלכוהול. לא קרה, ולא הולכת ליפול לזה 3.להיתנשק עם בן. יאפ, לא קרה*מסמיקה* 4.להיתנשק עם בת. עם בן עוד לא היה, כבר עם בנות?
5.לשכב עם בן. נו באמתXD 6.לשכב עם בת. כנ"ל 7.לישון עם בן. כנ"ל>< 8.מערכת יחסים של יותר מחצי שנה. בע"הXD 9.להתחיל עם בן. כשאצבור קצת יותר ביטחוןP: 10. לישון ערומה בקיץ. מעצבן. אבל חייבים מדי פעםP: 11.לישון ערומה בחורף. מגניבי, כל עוד אני מכוסה טוב ואני לא חולה 12.לא להיתקלח שבוע. איו. כשהייתי קטנה זה עוד סחב, עכשיו אחרי יום אחד אני ג'יפהXD 13. לשקר. שונאת שונאת שונאת שקרים. 14. לאהוב בן. עד עכשיו לא היה כזה משהו. אבל אהבה אהבה זה נחמד. בתור ידיד עוד יותר:) כי אין כמו חברי אמת [ולשמוע גרפסיםXD] 15.לאהוב בת. חברות.. הכי חשוב בעולם. 16.לישון עם בת. טיולים שנתיים זה מגניבXD עוד זכור לי טיול שנתי אחד שהיינו עשר בחדר מסכן אחד וכל אחת תפסה איזו חצי מיטה, כי הצטרפו אלינו עוד 4 בנות כי החדר שלהם היה ממש nasty [חעחע, נסטיXDDDD] 17.לישון בחוץ על הספסל. מפתה, אבל בחיים לא אעשה את זהXD 18.ללכת למסיבה ענקית עם 100 אנשים או יותר. היו מלא פעמים שהוזמנתי למסיבות עם 30 איש שאני לא מכירה ולא הלכתי אך ורק בגלל הסיבה הזאת. שונאת את זה ושונאת להרגיש חוצנית. מעדיפה מסיבות קטנות עם אנשים שאני מכירה ואני מרגישה נוח איתם. 19.להגיד לבן שאני אוהבת אותו, בפנים. תלוי.. אם אנחנו לא ממש קרובים אז אין מצב. אבל אם כן אז אולי 20.לריב עם ההורים וללכת מהבית.ואז לחזור כשאתה רעב ואין כסף. יש מצב 21.לרקוד כל הלילה. משום מה בזמן האחרון פחות בקטע של ריקודים. כשהייתי קטנה אהבתי:) 22.לא לישון כל הלילה. תלוי מה עושים בזמן הזה. שיחות נפש זה מאסט:) 23.לראות את השקיעה והזריחה.
24.מסיבת פיג'מות עם חברות. נשמע טוב:) 25.לשנוא בן אדם.הכי בעולם. קורה. קרה. יקרה. אז מה? 26.מערכת יחסים עם בת. זוגיות? לא כרגעXD לא נראה לי שיקרה גם 27.סקס. וואלה, כשיגיע:) 28.לריב עם מישהו בכוונה. קרה. לא אוהבת את זהS: 29. לריב עם מישהו בטעות. סאקס. 30.לעשות משו לא מרצון אישי. בע. אבל קורה, אלו החיים. 31.לאכול ולהקיא בכוונה. את האמת שפעם היו מחשבות על זה.. אני לא בדיוק רזה והיה לי זירו ביטחון. מזל שלא הוצאתי לפועל כי אז באמת הייתי אבודה 32.לאיים. שונאת כשקורה לי 33.להיות בחו"ל. המון המון זמן לא הייתי. מתגעגעת למטוס!!! 34.להיתנשק בחו"ל עם בן אדם שאני לא מכירה כ"כ. נשמע מלהיב:) אבל בהחלט לא בתור נשיקה ראשונה. 35.להבריז. תלוי 36. להיות במחשב כל היום. פעם הייתי מכורה. עכשיו פחות וטוב מאוד 37.לראות סרטים כל היום. אחרי סרט וחצי אני מתייאשת. מבחינתי סרט אחד שמעביר לי מסר שילך איתי הרבה זמן שווה הרבה. 38.לראות סרט כחול. אוקייXD 39. לדבר בטלפון מעל 3 שעות. קרה. אבל מעצבן$##$#@!@#! אלא אם כן השיחה ממש זורמת 40.להכין ארוחה ל6 אנשים או יותר. אני אשרוף ת'מטבחXDDDDD 41.לאכול סושי. לא יצא. אבל בא לי לנסות 42.לאכל כל יום במקדונלס במשך שבוע. ביום השני אני כבר ארגיש איכסית 43.בנג'י. אני פחדניתXDDD ככה שאין מצב 44.לא לאכול כל היום. כמו שכבר כתבו פה בסוגרייםXD כיפור. לא מרגישה משהו לזה ת'אמת, לפעולה עצמה של האי-אכילה 45.להצטער על משו. אם זה ככה, זה ירדוף אותי כל היום. 46.לברוח מהבית לשבוע או יותר. לא יקרה 47.לישון כל היום. איכס 48.לראות את אותו הסרט 20 פעמים. שונאת לראות סרט שאהבתי כמה פעמים. אפילו בפעם השניה זה הורס. להנות מהסרט בפעם הראשונה וללכת עם הרושם שהשאיר עלייך וזהו. 49.להאשים מישהו סתם ככה. שפל 50.לתמוך בבן אדם. חשוב 51.מערכת יחסים עם מישו קטן מימך. כמה קטן? 52.מערכת יחסים עם מישהו מבוגר. כמה מבוגר? 53.לעצב את החדר לבד. אני עם האחות הכי שמרנית בעולם בחדר. אז אין מצב. הכי רחוק איתה זה לצבוע את הקיר בכחולXD [סתםסתם, חולה עליה כפרעליה
] 54.ללכת להופעת רוק. לא אשכח את הראשונה שלי.. עד כמה שזה היה רוקXD מתה לאחת כזאת 55.לדבר מול קהל שלם. מלחיץ בטירוף. אתחמק מזה אפילו אם חיי תלויים בזה 56.לצאת באמצע של הצגה. לא יקרה. גם אם זה גרוע אני אשאר 75. לצחוק בלי הפסקה. כזאת אני:) ברגע שאני מתחילה אי אפשר להפסיק אותי 58.לראות בוב ספוג כל היום. את האמת שעד לפני חודש לא ראיתי אפילו פרק אחד שלם. אבל האחיינים שלי [אתם קולטים, בני 5 ו3 וחצי] הכירו לי את זה וזה הדבר הכי מגניב בעולם!!!!! 59.להיתנתק מהעולם. יוצא שצריכים 60.לשכוח כאב שמישהו אחר גרם לך. קשה. עובדת על זה 61.שיברון לב. סאקס 62.לבכות כל היום. עוד יותר סאקס 63.תקופה טובה. שיהיו יותר ויותר כאלו, אמן 64.לצלם 1000 תמונות. הלוואי 65.שיציעו לך לדגמן. טחחחח ממש. לעולם של היום יש תפיסת יופי ברורה מאוד, וחבל מאוד. 66.להביא ילד לעולם. לא רוצה לחשוב על זהXD 67.לא לדבר עם ההורים שבוע. לא קרה.. 68.להיות עם מישהו כדי לשכוח את האקס שלך. לא קרה [בעיקר כי אין שום אקס], אבל נשמע לי לא משהו. בכלל. 69.לשתות קפה חזק. שונאת 70.לשלם בבית קפה על עצמך. נשמע הכי טוב בעולם. מין גאווה כזאת. 71.להקשיב כל היום למוזיקה. קרה. קורה. ויקרה. :) 72.אמבטית קצף. הלוואי 73.אמבטיה עם ורדים. הלוואיXD 74.להיתקלח עם בן. וואלה, כשיגיע הבנאדם וכשיגיע הגיל, הכי חשוב- נתעסק בזה 75.סמים. לא אגע בזה 76.נרגילה. כנ"ל 77.לשבור משו שעולה הרבה כסף. לא אעשה את זה בחיים. לא משנה כמה שוברים לי. לא אגע בדברים שחשובים לבנאדם אחר. 78.לגנוב. לא.. 79.להיכשל. מעצבן 80.לקלל ת'מורה. רק כשמוודאים שהיא לא בסביבהXD 81.להתחיל עם בן. לא היה כבר? 82.להשיג משו שמאוד רוצים לבד. מעולה 83.להתאהב בשחקן\שחקנית. קורה. עובר:) 84.לשרוף תבית. אוקיי... [טיפול?] 85.להשתין במיטה בלילה. אוקייXD 86.לא לענות לשיחות כל היום. בד"כ זה ממצב רוח לא טוב. מקווה שלא להגיע לזה 87.לעשות שופינג על 1,000 שח. אין מצב 88. לשקר להורים. קרה. עכשיו כבר לא מסוגלת 89.לעשות היקי לבן. WTF 90.לעשות היקי לבת.WTF2 94. לרכל על חברה קרובה. לא יקרה. אלא אם כן היא לא ממש חברה 'קרובה'... 92.להיות בלי מחשב חודש. לפני שבוע זה קיבלתי אותו בחזרה. חעחע, עברתי את זה כמו גדולה. [סתם נו, יבבתי כל היום שאין לי מוזיקהXD] 93.לאכול כל היום ממתקים. בסופו של דבר הם יצאו. 94.לאכול פיצה שלמה לבד. מגניבי, אבל לא יקרה 95.לעבור תאונת דרכים. נע.. מזעזע. 96.לאבד מישהו חשוב כנ"ל
97. לריב עם מישהו חשוב מאוד. חשוב לי? מעצבן. יהרוס לי את היום 98.ללכת מכות. כשהייתי צעירה וחזקה... XDD 99.לקפוץ לים בחורף. רק כדי לשבת ולהסתכל עליו. 100.להתאהב עד דמעות. רק שיקרה כברXD ושיהיה הדדי. :)

nothingman1

New member
לא, לא חשבתי שאת כתבת את זה

התכוונתי לשאול אם גנבת את זה מהפורום שציינתי

מתה מעייפות../images/Emo199.gif

טוב, בוא נראה מה הדבר הזה רוצה מהחיים שלי... 1.לעשן מעולם לא עישנתי ואני גם לא מתכוונת לעשן בעתיד [בעז"ה], זה ממש מגעיל אותי. 2.לשתות אלכוהול. לא מלהיב אותי בכלל, וגם מעולם לא ממש שתיתי ואני גם לא אשתה בעתיד [שוב בעז"ה] 3.להיתנשק עם בן. כן, עם חבר שלי..
4.להיתנשק עם בת. בקטנה בלחי כן, אבל לא יותר מזה.. אל תיכנסו לסרטים חח 5.לשכב עם בן. לא 6.לשכב עם בת. ממש ממש לא 7.לישון עם בן. לא 8.מערכת יחסים של יותר מחצי שנה. היתה לי 9.להתחיל עם בן. קרה.. 10. לישון ערומה בקיץ. לא, יש גבול... חח גופיה ובוקסר זה מספיק בהחלט.. 11.לישון ערומה בחורף. לא, אם בקיץ לא אז קל וחומר שגם בחורף, רק מלחשוב על זה ניהיה לי קר.. 12.לא להיתקלח שבוע.לא קרה לי מעולם! 13. לשקר. אולי כשהייתי קטנה, עכשיו אני ממש משתדלת שלא... אני שונאת שקרנים! 14. לאהוב בן. קורה בהווה... 15.לאהוב בת. לא בקטע הלסבי אלא בקטע של חברה טובה שאפשר לסמוך עליה.. 16.לישון עם בת. אולי באיזה טיול שנתי, מחנה, או שבת שיכבה... 17.לישון בחוץ על הספסל. לי אישית זה לא קרה, אבל שמעתי על מישהו שזה קרה לו... 18. ללכת למסיבה ענקית עם 100 אנשים או יותר. קרה כמה פעמים.. 19.להגיד לבן שאני אוהבת אותו,בפנים. לשמחתי היה לי האומץ לעשות זאת..[זה היה קשה, ויש לי חברה שמעריצה אותי על זה, וגם הבן שמח שהעזתי..] 20.לריב עם ההורים וללכת מהבית.ואז לחזור כשאתה רעב ואין כסף. לא, אין לי מריבות כלכך גרועות עם ההורים שלי... 21.לרקוד כל הלילה. קרה, עם החברות באילת... היה נחמד.. 22.לא לישון כל הלילה. קרה יותר מידי פעמים.. אלו שעות שינה שלעולם לא יוחזרו... 23.לראות את השקיעה והזריחה. קרה, אחד הדברים היפים.. [רומנטי ביותר חח] 24.מסיבת פיג'מות עם חברות. בוודאי, מלא פעמים 25.לשנוא בן אדם.הכי בעולם. אני לא שונאת אנשים, יש כאלה שאני פשוט לא מחבבת אותם במיוחד... 26.מערכת יחסים עם בת. לא! לא! לא! 27.סקס לא! 28.לריב עם מישהו בכוונה לא שזכור לי 29. לריב עם מישהו בטעות. יש מצב... 30.לעשות משו לא מרצון אישי. (בצפר אומר לכם משהו?!) קורה לעיתים רחוקות, בד"כ לא.. 31.לאכול ולהקיא בכוונה. חס וחלילה, חס ושלום! 32.לאיים. לא, אני ילדה טובה... חח 33.להיות בחו"ל. קרה הרבה... [ארה"ב, קנדה, יוון, רוסיה, פולין...] 34.להיתנשק בחו"ל עם בן אדם שאני לא מכירה כ"כ. לא 35.להבריז. מלימודים כן, בכיף חח 36. להיות במחשב כל היום. לא, זה ממש ביזבוז זמן.. 37.לראות סרטים כל היום. לא כל היום, אולי כל הלילה.. 38.לראות סרט כחול. לא 39. לדבר בטלפון מעל 3 שעות. מעל שעה על גבול השעתיים קרה לי.. לא יותר.. 40.להכין ארוחה ל6 אנשים או יותר. קרה חח, אני עובדת במקדונלדס.. או באירועים משפחתיים שעזרתי לאמא.. 41.לאכול סושי. (עדיין מצטערת על זה) לא, זה ממש מגעיל לדעתי. 42.לאכל כל יום במקדונלס במשך שבוע. חח קרה לי שאכלתי בצהריים מקדונלדס במשך 5 ימים רצוף[כי אני עובדת שם] 43.בנג'י לא, אבל בשאיפה לעשות.. 44.לא לאכול כל היום. (כיפור) קרה, כל יום כיפור. 45.להצטער על משו. קרה הרבה 46.לברוח מהבית לשבוע או יותר. לא 47.לישון כל היום. אחרי טיול בכיף 48.לראות את אותו הסרט 20 פעמים. (סטפאפ סטפאפ!!) ראיתי את סטפאפ באמת הרבה פעמים [בערך 5], אבל לא שום סרט אחר יותר מזה... זה השיא... 49.להאשים מישהו סתם ככה. משתדלת שלא יקרה 50.לתמוך בבן אדם. כן, בכיף 51.מערכת יחסים עם מישו קטן מימך. חודשיים נחשב קטן? 52.מערכת יחסים עם מישהו מבוגר. (מבוגר=גדול ממני) לא באופן קיצוני.. 53.לעצב את החדר לבד. כן, בקטנה 54.ללכת להופעת רוק. קרה חח, ולא סתם רוק אלא מטאל כבד במיוחד...[חח זה סיפור מצחיק... למעוניינים יינתן פירוט בבקשה אישית..] 55.לדבר מול קהל שלם. קרה הרבה, בטקסים בתיכון וביסודי.. 56.לצאת באמצע של הצגה. אולי לשירותים פעם ב... לא יוצא לי בד"כ, זה מעצבן.. 75. לצחוק בלי הפסקה. קורה הרבה מאוד חח... מצב כפית.. 58.לראות בוב ספוג כל היום. ראיתי פעם בובספוג כל ערב עם אחי הקטן..אני מודה... 59.להיתנתק מהעולם. ניסיתי, זה קשה מידי.. 60.לשכוח כאב שמישהו אחר גרם לך. 61.שיברון לב. כשסבתא שלי היקרה נפטרה... מקווה שלא יקרה יותר.. 62.לבכות כל היום. לא, אני לא בנאדם דיכאוני.. 63.תקופה טובה. קורה הרבה 64.לצלם 1000 תמונות. (פיף, והרבה יותר, נכון אפרוח?) קרה, בטיולים לחו"ל.. 65.שיציעו לך לדגמן. קרה 66.להביא ילד לעולם עדין לא.. בעז"ה בעתיד. 67.לא לדבר עם ההורים שבוע. לא קרה... לא שרדתי ברוגז עם ההורים שלי ליותר משעה חח 68.להיות עם מישהו כדי לשכוח את האקס שלך. לא קרה 69.לשתות קפה חזק. קרה, קורה ויקרה 70.לשלם בבית קפה על עצמך. קרה 71. להקשיב כל היום למוזיקה. לא כל היום, אבל בחלקו.. 72.אמבטית קצף. קרה.. ממש פינוק.. 73.אמבטיה עם ורדים. לא קרה 74.להיתקלח עם בן. לא קרה 75.סמים. ממש לא! 76.נרגילה. לא! 77.לשבור משו שעולה הרבה כסף. כד חרס ענקי של סבא וסבתא שלי... [הייתי בסך הכל בת שלוש, מה אתם רוצים?!] 78.לגנוב. לא 79.להיכשל. לעיתים רחוקות, שונאת שזה קורה 80.לקלל ת'מורה. קורה הרבה חח 81.להתחיל עם בן. קרה [זה לא הופיע כבר?1..פירוט למעלה..] 82.להשיג משו שמאוד רוצים לבד. קרה 83.להתאהב בשחקן\שחקנית. לא 84.לשרוף תבית. חח לא 85.להשתין במיטה בלילה.(בצעירותי....................) אולי כשהייתי תינוקת, לויודעת.. 86.לא לענות לשיחות כל היום. לצערי לא קרה 87.לעשות שופינג על 1,000 שח. אולי, לא זוכרת... 88. לשקר להורים. שקר לבן נחשב?! 89.לעשות היקי לבן. לא קרה 90.לעשות היקי לבת. לא קרה 94. לרכל על חברה קרובה. קרה 92.להיות בלי מחשב חודש. קרה 93.לאכול כל היום ממתקים. לא קרה 94.לאכול פיצה שלמה לבד. חח לא קרה וגם לא יקרה 95.לעבור תאונת דרכים. ב"ה לא קרה [ושגם לא קרה..] 96.לאבד מישהו חשוב קרה, סבתא... 97. לריב עם מישהו חשוב מאוד. קרה.. 98.ללכת מכות. (אוררררררררררצ') לא, אולי קצת עם אחים שלי אבל לא רציני.. 99.לקפוץ לים בחורף. קרה חח, היה קר.. 100.להתאהב עד דמעות. פשוט להתאהב.. בלי הדמעות חח, אני לא בוכה בד"כ.. וואו שאלון מוזר ביותר...

../images/Emo3.gif

1.לעשן
2.לשתות אלכוהול.
3.להיתנשק עם בן.
4.להיתנשק עם בת.
5.לשכב עם בן.
6.לשכב עם בת.
7.לישון עם בן.
8.מערכת יחסים של יותר מחצי שנה.
9.להתחיל עם בן.
10. לישון ערומה בקיץ.
11.לישון ערומה בחורף.
12.לא להיתקלח שבוע.
13. לשקר.
14. לאהוב בן.
15.לאהוב בת.
16.לישון עם בת.
17.לישון בחוץ על הספסל.
18. ללכת למסיבה ענקית עם 100 אנשים או יותר.
19.להגיד לבן שאני אוהבת אותו,בפנים.
20.לריב עם ההורים וללכת מהבית.ואז לחזור כשאתה רעב ואין כסף.
21.לרקוד כל הלילה.
22.לא לישון כל הלילה.
23.לראות את השקיעה והזריחה.
24.מסיבת פיג'מות עם חברות.
25.לשנוא בן אדם.הכי בעולם.
26.מערכת יחסים עם בת.
27.סקס
28.לריב עם מישהו בכוונה
29. לריב עם מישהו בטעות.
30.לעשות משו לא מרצון אישי. (בצפר אומר לכם משהו?!)
31.לאכול ולהקיא בכוונה.
32.לאיים.
33.להיות בחו"ל.
34.להיתנשק בחו"ל עם בן אדם שאני לא מכירה כ"כ.
35.להבריז.
36. להיות במחשב כל היום.
37.לראות סרטים כל היום.
38.לראות סרט כחול.
39. לדבר בטלפון מעל 3 שעות.
40.להכין ארוחה ל6 אנשים או יותר.
41.לאכול סושי. (עדיין מצטערת על זה)
42.לאכל כל יום במקדונלס במשך שבוע.
43.בנג'י
44.לא לאכול כל היום. (כיפור)
45.להצטער על משו.
46.לברוח מהבית לשבוע או יותר.
47.לישון כל היום.
48.לראות את אותו הסרט 20 פעמים. (סטפאפ סטפאפ!!)
49.להאשים מישהו סתם ככה.
50.לתמוך בבן אדם.
51.מערכת יחסים עם מישו קטן מימך.
52.מערכת יחסים עם מישהו מבוגר. (מבוגר=גדול ממני)
53.לעצב את החדר לבד.
54.ללכת להופעת רוק.
55.לדבר מול קהל שלם.
56.לצאת באמצע של הצגה.
75. לצחוק בלי הפסקה.
58.לראות בוב ספוג כל היום.
59.להיתנתק מהעולם.
60.לשכוח כאב שמישהו אחר גרם לך.
61.שיברון לב.
62.לבכות כל היום.
63.תקופה טובה.
64.לצלם 1000 תמונות. (פיף, והרבה יותר, נכון אפרוח?)
65.שיציעו לך לדגמן.
66.להביא ילד לעולם
67.לא לדבר עם ההורים שבוע.
68.להיות עם מישהו כדי לשכוח את האקס שלך.
69.לשתות קפה חזק.
70.לשלם בבית קפה על עצמך.
71. להקשיב כל היום למוזיקה.
72.אמבטית קצף.
73.אמבטיה עם ורדים.
74.להיתקלח עם בן.
75.סמים.
76.נרגילה.
77.לשבור משו שעולה הרבה כסף.
78.לגנוב.
79.להיכשל.
80.לקלל ת'מורה.
81.להתחיל עם בן.
82.להשיג משו שמאוד רוצים לבד.
83.להתאהב בשחקן\שחקנית.
84.לשרוף תבית.
85.להשתין במיטה בלילה.(בצעירותי....................)
86.לא לענות לשיחות כל היום.
87.לעשות שופינג על 1,000 שח.
88. לשקר להורים.
89.לעשות היקי לבן.
90.לעשות היקי לבת.
94. לרכל על חברה קרובה.
92.להיות בלי מחשב חודש.
93.לאכול כל היום ממתקים.
94.לאכול פיצה שלמה לבד.
95.לעבור תאונת דרכים.
96.לאבד מישהו חשוב
97. לריב עם מישהו חשוב מאוד.
98.ללכת מכות. (אוררררררררררצ')
99.לקפוץ לים בחורף.
100.להתאהב עד דמעות.

adiinchains

New member
../images/Emo22.gif

1.לעשן
סקסי. בקרוב אצלי. 2.לשתות אלכוהול.
3.להיתנשק עם בן.
4.להיתנשק עם בת.
5.לשכב עם בן.
6.לשכב עם בת.
7.לישון עם בן.
8.מערכת יחסים של יותר מחצי שנה.
9.להתחיל עם בן.
מי כמוני יודע.. 10. לישון ערומה בקיץ.
11.לישון ערומה בחורף.
12.לא להיתקלח שבוע.
13. לשקר.
יוצא לפעמים.. 14. לאהוב בן.
15.לאהוב בת.
16.לישון עם בת.
17.לישון בחוץ על הספסל.
18. ללכת למסיבה ענקית עם 100 אנשים או יותר.
תלוי איזה. 19.להגיד לבן שאני אוהבת אותו,בפנים.
תלוי למי/באיזה סיטואציה 20.לריב עם ההורים וללכת מהבית.ואז לחזור כשאתה רעב ואין כסף.
21.לרקוד כל הלילה.
22.לא לישון כל הלילה.
23.לראות את השקיעה והזריחה.
24.מסיבת פיג'מות עם חברות.
25.לשנוא בן אדם.הכי בעולם.
26.מערכת יחסים עם בת.
27.סקס
28.לריב עם מישהו בכוונה
29. לריב עם מישהו בטעות.
30.לעשות משו לא מרצון אישי. (בצפר אומר לכם משהו?!)
לצערי 31.לאכול ולהקיא בכוונה.
32.לאיים.
33.להיות בחו"ל.
34.להיתנשק בחו"ל עם בן אדם שאני לא מכירה כ"כ.
35.להבריז.
36. להיות במחשב כל היום.
37.לראות סרטים כל היום.
קרה לי כבר כמה פעמים בחיי.. 38.לראות סרט כחול.
39. לדבר בטלפון מעל 3 שעות.
40.להכין ארוחה ל6 אנשים או יותר.
41.לאכול סושי. (עדיין מצטערת על זה)
42.לאכל כל יום במקדונלס במשך שבוע.
לא אוכלת בשר..אז הדבר היחיד לאכול שם זה צ'יפס 43.בנג'י
אולי באיזה יום.. 44.לא לאכול כל היום. (כיפור)
יצא שלא אכלתי כל היום..אבל זה לא היה בכיפור..בכיפור אני אוכלת הרבה. 45.להצטער על משו.
46.לברוח מהבית לשבוע או יותר.
47.לישון כל היום.
48.לראות את אותו הסרט 20 פעמים. (סטפאפ סטפאפ!!)
מודה באשמה 49.להאשים מישהו סתם ככה.
קורה.. 50.לתמוך בבן אדם.
51.מערכת יחסים עם מישו קטן מימך.
52.מערכת יחסים עם מישהו מבוגר. (מבוגר=גדול ממני)
53.לעצב את החדר לבד.
54.ללכת להופעת רוק.
55.לדבר מול קהל שלם.
56.לצאת באמצע של הצגה.
75. לצחוק בלי הפסקה.
58.לראות בוב ספוג כל היום.
59.להיתנתק מהעולם.
60.לשכוח כאב שמישהו אחר גרם לך.
לצערי זה לא קורה. 61.שיברון לב.
קרה גם קרה.. 62.לבכות כל היום.
63.תקופה טובה.
אין הרבה כאלה.. 64.לצלם 1000 תמונות. (פיף, והרבה יותר, נכון אפרוח?)
65.שיציעו לך לדגמן.
לא יקרה 66.להביא ילד לעולם
לא עכשיו.. 67.לא לדבר עם ההורים שבוע.
68.להיות עם מישהו כדי לשכוח את האקס שלך.
69.לשתות קפה חזק.
70.לשלם בבית קפה על עצמך.
71. להקשיב כל היום למוזיקה.
72.אמבטית קצף.
73.אמבטיה עם ורדים.
74.להיתקלח עם בן.
75.סמים.
76.נרגילה.
77.לשבור משו שעולה הרבה כסף.
קורה לפעמים.. 78.לגנוב.לא נעים להודות אבל -
79.להיכשל.
80.לקלל ת'מורה.
81.להתחיל עם בן.
לא הייתה כבר שאלה כזאת?! 82.להשיג משו שמאוד רוצים לבד.
83.להתאהב בשחקן\שחקנית.
84.לשרוף תבית.
85.להשתין במיטה בלילה.(בצעירותי....................)
קרה בעבר 86.לא לענות לשיחות כל היום.
87.לעשות שופינג על 1,000 שח.
88. לשקר להורים.
89.לעשות היקי לבן.
90.לעשות היקי לבת.
94. לרכל על חברה קרובה.
92.להיות בלי מחשב חודש.
93.לאכול כל היום ממתקים.
94.לאכול פיצה שלמה לבד.
אחרי חתיכה אחת אין לי יותר מקום.. 95.לעבור תאונת דרכים.
96.לאבד מישהו חשוב
97. לריב עם מישהו חשוב מאוד.
לא משהו שאני רוצה שיקרה..אבל קורה.. 98.ללכת מכ

למעלה