שאלון 100 דברים שעשיתםP:

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

1. לגור עם מישהו.
2. לגור לבד. 3. לקבל תלוש משכורת. 4. לדפוק את האוטו ולהחליף פרטים. 5. להיות באוברדראפט, בלי שום מקורות הכנסה נראים לעין. 6.ללמוד מתי ואיך להשתמש בשואב אבק.
7. לבשל לבד ארוחה לשישה אנשים. 8. לשלם לבד על ארוחה לשישה אנשים. 9. להקים אוהל בגינה ולישון בשק שינה.
, שניהם בניפרד. 10. לריב על חניה. (של אופנייםXD) 11. ללכת מכות (לא בהכרח על חנייה).
12. להגיד משהו שתצטער עליו כל החיים.
13. לעשן סיגריה. 14. לקנות קונדום בבית מרקחת. 15. להשתמש בקונדום. 16. לקשור עניבה.
17. לצאת מהצגה באמצע. 18. לא להנות בהופעת רוק. 19. לגשת למלצר בפאב ולבקש שינמיכו את המוזיקה. 20. להזמין את אבא שלך לקפה ולדבר על הבעיות שלו. 21. לקנות דיסק של מוזיקה קלאסית. 22. להודות שאין לך תמיד סבלנות לג'אז. 23. לעשות לעצמך מסיבת יום הולדת.
24. לקנות מעיל עור "לכל החיים". 25. לפלרטט עם גבר נשוי. 26. לנהל רומן עם גבר מבוגר ממך בהרבה. 27. להשתתף בהפגנה. 28. לקנות בסופר בשלוש לפנות בוקר 29. לעשות עגיל.
30. ללכת לעשות קעקוע ולהשתפן. 31. לא לצעוק על הבוס שלך, למרות שאתה צודק. 32. להתפטר. (אבל לא בקטע מחאתי)
33. שיפטרו אותך. 34. לבקש העלאה. 35. להתחיל דיאטה. 35. לשבור דיאטה 37. להרשם למכון כושר, ללכת פעמיים ולא לבוא יותר. 38. להיות בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 39. להתנשק בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 40. לעשן ג'וינט. 41. להרגיש שלבך נשבר.
42. לשבר את לבו של מישהו אחר.
43. לדבר על חתונה. 44. להפסיד יותר מ-100 דולר בקזינו. 45. לריב עם חבר/ה קרוב/ה ולהפסיק לדבר איתה/איתו לתמיד. 46. לקום עם האנג אובר. 47. לעמוד על במה ולדבר (או לאלתר).
48. להחזיר להורים הלוואה שלקחת מהם, למרות שהם לא לוחצים.
49.לכתוב שיר.
50. לגנוב מהמכולת שוקו ולחמנייה בחמש בבוקר. 51. להשאיר טיפ ענק למלצר(ית) יפה. 52. להתחיל עם בן המין שלך. 53. להיות בפגישה עיוורת. 54. להיות בהופעה של שלמה ארצי. 55. להיות האדם היחיד שלא מדליק נר בהופעה של שלמה ארצי. 56. לנהל רומן של לילה אחד. 57. לנהל מערכת יחסית של יותר משנה. 58. להגיד "רגע, אני מוכרח לבדוק ביומן."
, אבל אצלי זה בלוח שנהXD 59. לזרוק את החולצה שהכי אהבת בגיל 16. 60. להודות שלא הצלחת לגמור את "שר הטבעות".
61. לאכול סושי. 62. לצבוע חדר, או לפחות לתלות תמונה לבד.
63. להשתתף במנגל ולטעון שזה ברבקיו. 64. לראות סרט כחול.
65. לקרוא ספר עם מעל אלף עמודים. 66. לקבל פרחים. 67. לרשום במכולת במקום לשלם.
68. לעשות פסיכומטרי. 69. 69. 70. להתווכח עם שוטר. 71. להגיע לכנרת בחורף. 72. להגיע למסקנות סופיות על דעותיך הפוליטיות. 73. להשתכר עד שאתה לא זוכר מי אתה. 74. לקנות מחשב, או לפחות לדעת להשתמש בו.
75. לדעת בעל-פה קטעים מ"גבעת חלפון אינה עונה". 76. ללכת לישון לפני שאתה עייף, כי מחר אתה חייב לקום מוקדם.
77. לתלות דגל ביום העצמאות. 78. לקנות מתנות לחג. 79. להבין שכבר לא תניף את הגביע. 80. להתחשרר מהצבא, ובהזדמנות זו, להפסיק לדבר בראשי תיבות. 81. לשבור רגל. 82. להחליט אם אתה מאמין באלוהים.
83. להתאהב בכוכב קולנוע ולהאמין למשך יומיים שיש לך סיכוי. 84. לקנות גיטרה. 85. להחליט על זהותך המינית. 86. להאמין שהשופט בן-זונה. 87. לישון בסרט של סטיבן שפילברג. 88. להודות שישנת בסרט של אינגמר ברגמן. 89. לגדל זקן. 90. לדעת להגיד "מסצ'וסטס". 91. לישון בעירום בקיץ. 92. להביא מישהו\מישהי לארוחת ערב אצל ההורים.
93. ללמוד שאסור להכניס סוודרים מקשמיר למכונת הכביסה. 94. לאכול משהו מאוד לא כשר. 95. להבדיל בין וויסקי ובורבון, משי וסאטן, נפוליטינה ומרגריטה. 96. להצליח להיות לבד יותר מיומיים, ולהנות מזה.
97. להפסיד בכבוד.
98. להפסיד בכוונה.
99. להחליט את מי אתה אוהבת יותר, שלמה ארצי, שלום חנוך או אריק אינשטיין. 100. להפסיק לשאול מי אני.

../images/Emo42.gifמצ'עמם לי

1. לגור עם מישהו.
2. לגור לבד. 3. לקבל תלוש משכורת. 4. לדפוק את האוטו ולהחליף פרטים. 5. להיות באוברדראפט, בלי שום מקורות הכנסה נראים לעין. 6.ללמוד מתי ואיך להשתמש בשואב אבק.
7. לבשל לבד ארוחה לשישה אנשים. 8. לשלם לבד על ארוחה לשישה אנשים. 9. להקים אוהל בגינה ולישון בשק שינה.
10. לריב על חניה. (של אופנייםXD) 11. ללכת מכות (לא בהכרח על חנייה).
13. לעשן סיגריה. 14. לקנות קונדום בבית מרקחת. 15. להשתמש בקונדום. 16. לקשור עניבה. 17. לצאת מהצגה באמצע. 18. לא להנות בהופעת רוק. 19. לגשת למלצר בפאב ולבקש שינמיכו את המוזיקה. 20. להזמין את אבא שלך לקפה ולדבר על הבעיות שלו. 21. לקנות דיסק של מוזיקה קלאסית. 22. להודות שאין לך תמיד סבלנות לג'אז. 23. לעשות לעצמך מסיבת יום הולדת. 24. לקנות מעיל עור "לכל החיים". 25. לפלרטט עם גבר נשוי. 26. לנהל רומן עם גבר מבוגר ממך בהרבה. 27. להשתתף בהפגנה. 28. לקנות בסופר בשלוש לפנות בוקר 29. לעשות עגיל.
30. ללכת לעשות קעקוע ולהשתפן. 31. לא לצעוק על הבוס שלך, למרות שאתה צודק. 32. להתפטר. (אבל לא בקטע מחאתי) 33. שיפטרו אותך. כמעט...:S 34. לבקש העלאה 35. להתחיל דיאטה. 35. לשבור דיאטה 37. להרשם למכון כושר, ללכת פעמיים ולא לבוא יותר. 38. להיות בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 39. להתנשק בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 40. לעשן ג'וינט. 41. להרגיש שלבך נשבר. 42. לשבר את לבו של מישהו אחר. 43. לדבר על חתונה. 44. להפסיד יותר מ-100 דולר בקזינו. 45. לריב עם חבר/ה קרוב/ה ולהפסיק לדבר איתה/איתו לתמיד.
46. לקום עם האנג אובר 47. לעמוד על במה ולדבר (או לאלתר).
48. להחזיר להורים הלוואה שלקחת מהם, למרות שהם לא לוחצים. 49.לכתוב שיר
50. לגנוב מהמכולת שוקו ולחמנייה בחמש בבוקר. 51. להשאיר טיפ ענק למלצר(ית) יפה. 52. להתחיל עם בן המין שלך. 53. להיות בפגישה עיוורת 54. להיות בהופעה של שלמה ארצי.
אוי :S 55. להיות האדם היחיד שלא מדליק נר בהופעה של שלמה ארצי.
XD 56. לנהל רומן של לילה אחד. 57. לנהל מערכת יחסית של יותר משנה. 58. להגיד "רגע, אני מוכרח לבדוק ביומן."
59. לזרוק את החולצה שהכי אהבת בגיל 16. 60. להודות שלא הצלחת לגמור את "שר הטבעות".
שר הטבעות 61. לאכול סושי.
62. לצבוע חדר, או לפחות לתלות תמונה לבד.
63. להשתתף במנגל ולטעון שזה ברבקיו. 64. לראות סרט כחול. 65. לקרוא ספר עם מעל אלף עמודים. 66. לקבל פרחים.
67. לרשום במכולת במקום לשלם. 68. לעשות פסיכומטרי. 69. 69. 70. להתווכח עם שוטר. 71. להגיע לכנרת בחורף.
72. להגיע למסקנות סופיות על דעותיך הפוליטיות.
73. להשתכר עד שאתה לא זוכר מי אתה. 74. לקנות מחשב, או לפחות לדעת להשתמש בו.
75. לדעת בעל-פה קטעים מ"גבעת חלפון אינה עונה". 76. ללכת לישון לפני שאתה עייף, כי מחר אתה חייב לקום מוקדם. 77. לתלות דגל ביום העצמאות.
78. לקנות מתנות לחג.
79. להבין שכבר לא תניף את הגביע. 80. להתחשרר מהצבא, ובהזדמנות זו, להפסיק לדבר בראשי תיבות. 81. לשבור רגל. 82. להחליט אם אתה מאמין באלוהים.
83. להתאהב בכוכב קולנוע ולהאמין למשך יומיים שיש לך סיכוי. 84. לקנות גיטרה.
85. להחליט על זהותך המינית.
86. להאמין שהשופט בן-זונה.
87. לישון בסרט של סטיבן שפילברג. 88. להודות שישנת בסרט של אינגמר ברגמן. 89. לגדל זקן. 90. לדעת להגיד "מסצ'וסטס". 91. לישון בעירום בקיץ. 92. להביא מישהו\מישהי לארוחת ערב אצל ההורים. 93. ללמוד שאסור להכניס סוודרים מקשמיר למכונת הכביסה. 94. לאכול משהו מאוד לא כשר 95. להבדיל בין וויסקי ובורבון, משי וסאטן, נפוליטינה ומרגריטה. 96. להצליח להיות לבד יותר מיומיים, ולהנות מזה.
97. להפסיד בכבוד.
98. להפסיד בכוונה.
99. להחליט את מי אתה אוהבת יותר, שלמה ארצי, שלום חנוך או אריק אינשטיין. 100. להפסיק לשאול מי אני.

t0mi

New member
עונה

. לגור עם מישהו.
עם ההורים 2. לגור לבד. 3. לקבל תלוש משכורת.
4. לדפוק את האוטו ולהחליף פרטים. 5. להיות באוברדראפט, בלי שום מקורות הכנסה נראים לעין. 6.ללמוד מתי ואיך להשתמש בשואב אבק.
7. לבשל לבד ארוחה לשישה אנשים.
8. לשלם לבד על ארוחה לשישה אנשים. 9. להקים אוהל בגינה ולישון בשק שינה.
13. לעשן סיגריה.
14. לקנות קונדום בבית מרקחת.
15. להשתמש בקונדום. 16. לקשור עניבה. 17. לצאת מהצגה באמצע.
18. לא להנות בהופעת רוק. 19. לגשת למלצר בפאב ולבקש שינמיכו את המוזיקה. 20. להזמין את אבא שלך לקפה ולדבר על הבעיות שלו. 21. לקנות דיסק של מוזיקה קלאסית. 22. להודות שאין לך תמיד סבלנות לג'אז.
23. לעשות לעצמך מסיבת יום הולדת.
24. לקנות מעיל עור "לכל החיים". 25. לפלרטט עם גבר נשוי. 26. לנהל רומן עם גבר מבוגר ממך בהרבה. 27. להשתתף בהפגנה. 28. לקנות בסופר בשלוש לפנות בוקר
29. לעשות עגיל.
30. ללכת לעשות קעקוע ולהשתפן. 31. לא לצעוק על הבוס שלך, למרות שאתה צודק.
32. להתפטר. (אבל לא בקטע מחאתי) 33. שיפטרו אותך.
34. לבקש העלאה 35. להתחיל דיאטה.
35. לשבור דיאטה
37. להרשם למכון כושר, ללכת פעמיים ולא לבוא יותר.
38. להיות בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 39. להתנשק בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 40. לעשן ג'וינט. 41. להרגיש שלבך נשבר.
43. לדבר על חתונה.
44. להפסיד יותר מ-100 דולר בקזינו. 45. לריב עם חבר/ה קרוב/ה ולהפסיק לדבר איתה/איתו לתמיד. 46. לקום עם האנג אובר
47. לעמוד על במה ולדבר (או לאלתר).
50. לגנוב מהמכולת שוקו ולחמנייה בחמש בבוקר. 51. להשאיר טיפ ענק למלצר(ית) יפה.
52. להתחיל עם בן המין שלך.
53. להיות בפגישה עיוורת 54. להיות בהופעה של שלמה ארצי. 55. להיות האדם היחיד שלא מדליק נר בהופעה של שלמה ארצי. 56. לנהל רומן של לילה אחד.
57. לנהל מערכת יחסית של יותר משנה. 58. להגיד "רגע, אני מוכרח לבדוק ביומן."
59. לזרוק את החולצה שהכי אהבת בגיל 16.
60. להודות שלא הצלחת לגמור את "שר הטבעות".
61. לאכול סושי.
בטעות אבל 65. לקרוא ספר עם מעל אלף עמודים. 66. לקבל פרחים. 67. לרשום במכולת במקום לשלם.
68. לעשות פסיכומטרי. 69. 69. 70. להתווכח עם שוטר.
71. להגיע לכנרת בחורף.
73. להשתכר עד שאתה לא זוכר מי אתה. 74. לקנות מחשב, או לפחות לדעת להשתמש בו
. 75. לדעת בעל-פה קטעים מ"גבעת חלפון אינה עונה". 76. ללכת לישון לפני שאתה עייף, כי מחר אתה חייב לקום מוקדם.
77. לתלות דגל ביום העצמאות.
78. לקנות מתנות לחג.
79. להבין שכבר לא תניף את הגביע.
80. להתחשרר מהצבא, ובהזדמנות זו, להפסיק לדבר בראשי תיבות. 81. לשבור רגל. 82. להחליט אם אתה מאמין באלוהים.
83. להתאהב בכוכב קולנוע ולהאמין למשך יומיים שיש לך סיכוי.
84. לקנות גיטרה. 85. להחליט על זהותך המינית.
87. לישון בסרט של סטיבן שפילברג. 88. להודות שישנת בסרט של אינגמר ברגמן. 89. לגדל זקן. 90. לדעת להגיד "מסצ'וסטס". 91. לישון בעירום בקיץ.
92. להביא מישהו\מישהי לארוחת ערב אצל ההורים.
93. ללמוד שאסור להכניס סוודרים מקשמיר למכונת הכביסה.
94. לאכול משהו מאוד לא כשר
95. להבדיל בין וויסקי ובורבון, משי וסאטן, נפוליטינה ומרגריטה. 96. להצליח להיות לבד יותר מיומיים, ולהנות מזה.
97. להפסיד בכבוד.
98. להפסיד בכוונה.

1Shir

New member
הנה מה שעשיתי

3. לקבל תלוש משכורת. 4. לדפוק את האוטו ולהחליף פרטים. 12. להגיד משהו שתצטער עליו כל החיים. 13. לעשן סיגריה. 14. לקנות קונדום בבית מרקחת. 15. להשתמש בקונדום. 25. לפלרטט עם גבר נשוי. 26. לנהל רומן עם גבר מבוגר ממך בהרבה. 27. להשתתף בהפגנה. 28. לקנות בסופר בשלוש לפנות בוקר. 32. להתפטר. (אבל לא בקטע מחאתי) 40. לעשן ג'וינט. 41. להרגיש שלבך נשבר. 47. לעמוד על במה ולדבר (או לאלתר). 49.לכתוב שיר. 52. להתחיל עם בן המין שלך. 53. להיות בפגישה עיוורת. 54. להיות בהופעה של שלמה ארצי. 56. לנהל רומן של לילה אחד. 57. לנהל מערכת יחסית של יותר משנה. 64. לראות סרט כחול. 66. לקבל פרחים. 67. לרשום במכולת במקום לשלם. 68. לעשות פסיכומטרי. 70. להתווכח עם שוטר. 76. ללכת לישון לפני שאתה עייף, כי מחר אתה חייב לקום מוקדם. 79. להבין שכבר לא תניף את הגביע. 80. להשתחרר מהצבא, ובהזדמנות זו, להפסיק לדבר בראשי תיבות. 90. לדעת להגיד "מסצ'וסטס". 91. לישון בעירום בקיץ. 94. לאכול משהו מאוד לא כשר 96. להצליח להיות לבד יותר מיומיים, ולהנות מזה.

KaiserDino

New member
החלטתי להצטרף ...

1. לגור עם מישהו - דא ליברמן 2. לגור לבד - בצבא , אתה לבד גם כשאתה עם מאה אנשים 3. לקבל תלוש משכורת - דא ליברמן 4. לדפוק את האוטו ולהחליף פרטים - אם לא היו בורחים לי ... 5. להיות באוברדראפט, בלי שום מקורות הכנסה נראים לעין - כולנו היינו שם בייבי 6.ללמוד מתי ואיך להשתמש בשואב אבק- לעולם לא ! 7. לבשל לבד ארוחה לשישה אנשים - שוב ,בחיים לא 8. לשלם לבד על ארוחה לשישה אנשים - אולי על שלושה 9. להקים אוהל בגינה ולישון בשק שינה - אני לא עד כדי כך משועמם .. אולי בגיל 8 10. לריב על חניה. (של אופנייםXD) - גם זה היה 11. ללכת מכות (לא בהכרח על חנייה - עם שמאלנים תמיד יש סיבה ללכת מכות 12. להגיד משהו שתצטער עליו כל החיים - זה קורה תמיד , ולא שמים לב רק שנים אחרי 13. לעשן סיגריה - בשביל מה ? 14. לקנות קונדום בבית מרקחת - כן, למה לא ... 15. להשתמש בקונדום - אז מה , אשלם גם על ההפלה ? 16. לקשור עניבה - איך יוצאים מהסרט הזה ? 17. לצאת מהצגה באמצע- אנשים עסוקים כמוני יכולים לצאת באמתלה של עבודה דחופה 18. לא להנות בהופעת רוק- בגלל זה אני לא הולך 19. לגשת למלצר בפאב ולבקש שינמיכו את המוזיקה - אני פשוט קם והולך אם לא טוב לי .. ואין בנות יפות 20. להזמין את אבא שלך לקפה ולדבר על הבעיות שלו - לדבר על הבעיות שלו , שיזמין אותי לקפה ! 21. לקנות דיסק של מוזיקה קלאסית - בטח ... 22. להודות שאין לך תמיד סבלנות לג'אז - קרה לי לא פעם אחת . 23. לעשות לעצמך מסיבת יום הולדת - אם הייתי זוכר את התאריך 24. לקנות מעיל עור "לכל החיים" - זה ברשימה של ה to do 25. לפלרטט עם גבר נשוי - למה שאני אעשה את זה ? - ולגבי אישה נשואה ... סחורה משומשת ... מה אני צריך את זה 26. לנהל רומן עם אישה מבוגרת ממך בהרבה - חודשיים יותר זה מבוגר ? 27. להשתתף בהפגנה - אם לא אני , אולמרט עוד עלול למכור את המדינה לערבים . 28. לקנות בסופר בשלוש לפנות בוקר - לא ... ברבע לארבע הכי אידיאלי 29. לעשות עגיל - כשאלמד לפסיכומטרי ואאבד את הראש , אעשה עגיל 30. ללכת לעשות קעקוע ולהשתפן - שוב , מה שכתבתי סעיף שעבר 31. לא לצעוק על הבוס שלך, למרות שאתה צודק - אני צועק בייבי , שיילכו כולם להזדיין 32. להתפטר. (אבל לא בקטע מחאתי) - i'm a quiter , my father's a quiter , i was raised to give up 33. שיפטרו אותך. כמעט...:S - כל הזמן , בסוף האיומים הופכים למציאות . רק ששועל כמוני לא ירשה לזה לקרות ואני מתפטר :) 34. לבקש העלאה - האמת , עדיין לא ביקשתי . בגלל שאני גם ככה לא עובד כמו שצריך ( לא מאמין בלעבוד קשה בשביל אחרים , הם אף פעם לא יעריכו את זה גם ככה ) 35. להתחיל דיאטה - לא ממש ... 35. לשבור דיאטה - כל הזמן , כל מקום 37. להרשם למכון כושר, ללכת פעמיים ולא לבוא יותר - אם הייתי נרשם , זה בטוח מה שהיה קורה, לכן אני שומר את הכסף לקונדומים בבתי מרקחת ודיסקים של קלאסית . :) 38. להיות בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם - ניו יורק , ולומר את האמת , אין לי שאיפות מיוחדות כרגע לבקר בערים השמאלניות האלה לונדון ואמסטרדם . יש מספיק לפלפים יפי נפש בתל אביב 39. להתנשק בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם - בניו יורק , אם אוהדת של היאנקיז לאחר עוד נצחון בברונכס . איזה חמודה היא הייתה... חבל שהיא נפטרה . 40. לעשן ג'וינט- לא הרגשתי צורך מיוחד . 41. להרגיש שלבך נשבר - מה , אני לא אנושי ? אבל אם כך , לפחות זה אומר שהיה לב להתחיל עם ... כך שיש גם צדדים חיוביים לדבר . 42. לשבר את לבו של מישהו אחר - כן , פעם אמרתי למישהו שרבין הוא פארסה מהלכת . 43. לדבר על חתונה - דיברו איתי , לא ממש הקשבתי ... 44. להפסיד יותר מ-100 דולר בקזינו - אני מהאלה ששומעים סיפורים על קזינו , מחייכים ומסתפקים בלתת "צדקה" דרך הטוטו . 45. לריב עם חבר/ה קרוב/ה ולהפסיק לדבר איתה/איתו לתמיד - במצבים כאלה בד"כ מישהו מוחל על כבודו ומתפייסים מהר מאוד ... שווה לעשות זאת , אחרת זה באמת דא ליברמן 46. לקום עם האנג אובר - אכן , ומאז אני לא שותה בכמויות מטורפות . לא נולדנו בשביל להיראות ככה . 47. לעמוד על במה ולדבר (או לאלתר) - אני יותר בקטע של הסוגריים , אני בעיקר לחוץ כי אני יודע מראש שאף אחד לא מקשיב . פראדוקס ? 48. להחזיר להורים הלוואה שלקחת מהם, למרות שהם לא לוחצים - עד שהם לא מבקשים , שקל הם לא יקבלו ממני בחזרה :) מוהההה הההה ההה 49.לכתוב שיר - למי אני אכתוב שיר ? כל המילים הטובות שלי הלכו על בנות שלא מבינות עניין . 50. לגנוב מהמכולת שוקו ולחמנייה בחמש בבוקר - עדיין לא ... מה זה פה ? לעשות צחוק מהחאלטורה ? 51. להשאיר טיפ ענק למלצר(ית) יפה - אם היא יפה בהליכות ובדיוק הבאתי 12 בטוטו ( כי יותר מזה שקול לחלום ) אולי אשאיר יותר מ 10 אחוז . 52. להתחיל עם בן המין שלך - להתחיל איתו מכות אולי 53. להיות בפגישה עיוורת - הייתי בפגישות ... שהבחורה לא ראתה ממטר 54. להיות בהופעה של שלמה ארצי - למה שאני ארצה לעשות דבר כזה ? 55. להיות האדם היחיד שלא מדליק נר בהופעה של שלמה ארצי - למי אדליק נר ? לראש הממשלה המנוח רבין שהוביל אותנו לטרור מתמשך ואשלייה של שלום ? 56. לנהל רומן של לילה אחד - כן , עם קבוצות NBA ובייסבול . 57. לנהל מערכת יחסית של יותר משנה - איזה ,בקושי חודש החזקתי מעמד . 58. להגיד "רגע, אני מוכרח לבדוק ביומן."- את זה אני אומר ... אני כל הזמן משחק אותה עסוק . 59. לזרוק את החולצה שהכי אהבת בגיל 16 - אהבתי להסתובב בעירום בגיל 16 ! אבל לא ... את חולצות הבייסבול אשאיר למזכרת . 60. להודות שלא הצלחת לגמור את "שר הטבעות" - להודות שלא התחלתי , ובגאווה רבה . מעדיף לקרוא על ז'בוטינסקי ! סוף חלק א'

KaiserDino

New member
חלק ב' של השאלון לקייזר - מומלץ בחום

המשך ... 61. לאכול סושי - עדיין לא ... ואני חייב לציין שלא פיעם בי הרגש או הרצון 62. לצבוע חדר, או לפחות לתלות תמונה לבד - רק בחדר האוטונומי שהיה לי בשירות ... חוץ מזה , אני בטלן אש . פעם תליתי פוסטר של הניו יורק ניקס ... אז בימים של סטארקס ויואינג ( וריילי שעוד לא הוכח באופן חד משמעתי שהוא לוזר) 63. להשתתף במנגל ולטעון שזה ברבקיו - מה ,אני רוצה לקבל מכות בכח ? 64. לראות סרט כחול - מה זה לראות ? להפיק , להשתתף , לביים ... 65. לקרוא ספר עם מעל אלף עמודים - הספרים האלה של וויל דוראנט על ההיסטוריה ארוכים . אבל מי אני שאקרא את כל הקטעים האלה באמצע ... 66. לקבל פרחים - הייתי רוצה לקבל פעם אחת פרחים ממישהי שאוהבת אותי 67. לרשום במכולת במקום לשלם - אם כבר רושמים , אז למה לא להרים ? 68. לעשות פסיכומטרי - להירשם לקורס , לבוא פעמיים ... ולהשתפן - דא ליברמן ! 69. 69 - איפה אתה ? איפה הסל ואיפה הכדור ? מה זה פה ? הפוך על הפוך . :) אבל לענייננו - לא.. : ( 70. להתווכח עם שוטר - כל הזמן , במשחקים של רמת-חן בזיסמן . יאללה , שיילכו להזדיין 71. להגיע לכנרת בחורף - זה כמו להגיע עד הבאר ולא לשתות . 72. להגיע למסקנות סופיות על דעותיך הפוליטיות - מאז שפגשתי את ז'בוטינסקי ובגין 73. להשתכר עד שאתה לא זוכר מי אתה -אני אף פעם לא יודע מי אני ... ולגבי האופצייה השניה של להשתכר בשכר ... דווקא אז אני כן יודע מי אני - תפרן ששם את כל הכסף על טוטו ונאחז בתקוות שווא . 74. לקנות מחשב, או לפחות לדעת להשתמש בו - אני נותן לאחרים לקנות את המחשב ולדעת להשתמש בו . 75. לדעת בעל-פה קטעים מ"גבעת חלפון אינה עונה"- לא יודע שום דבר בעל פה ... חוץ מהקטע הזה של "אתם עושים אורגייה ולא מזמינים המפקד " - "אתם קוצים ואני שושנה " -אין לי מושג מאיזה סרטים הם ... מידי פעם אני זורק משפט כזה שייחשבו שאני מעורה ומבין בסרטי בורקס . 76. ללכת לישון לפני שאתה עייף, כי מחר אתה חייב לקום מוקדם - שום דבר... זה כלל יסוד שאני לא מוכן להתפשר עליו ! 77. לתלות דגל ביום העצמאות - לא רק דגל אחד ... כל הארץ דגלים דגלים ! הדבר הזה לא נמאס , לא משנה כמה מתבגרים ... דווקא אז מבינים כמה א"י חשובה לעם היהודי ואיזו זכות היא לנו לעמוד ולהגן על אדמתנו בכבוד . 78. לקנות מתנות לחג - למי אני אקנה ? לשכנים ? לאמא שלא אוהבת אותי ... לחברה הפיקטיבית שלי 79. להבין שכבר לא תניף את הגביע - הבנתי שבאירופה אין גביעים ששווים הנפה ... ב NBA - הניקס לא יגיעו לשום מקום ופיטר פן כבר התייאש מלחכות . 80. להשתחרר מהצבא, ובהזדמנות זו, להפסיק לדבר בראשי תיבות - אף פעם לא הבנתי מה הפירוש של הראשי תיבות גם ככה והייתי מהנהן ראשי כאילו מבין . בכל אופן - שמשתחררים מהצבא .. מפסיקים לדבר - חד משמעית . אין מילים לתאר את הזוועה :) 81. לשבור רגל - אם אני אומר שלא ... אז זה יקרה , בואו נאמר שכן . 82. להחליט אם אתה מאמין באלוהים - זה לא משנה אם אני מאמין או לא . יש כח עליון שמנהיג את העולם . 83. להתאהב בכוכב קולנוע ולהאמין למשך יומיים שיש לך סיכוי - אף פעם לא חשבתי ולו לשנייה אחת שיש לי סיכוי ... עד שאקח את הטוטו והיא תבקש שוב ושוב שאחזור על הסיפור איך הבאתי 16 :) 84. לקנות גיטרה - עדיין לא ... 85. להחליט על זהותך המינית - כן , אני אוהב בנות . הם לא אוהבות אותי . 86. להאמין שהשופט בן-זונה - יגעת ומצאת ... תאמין ... אם יש קונצנזוס בעם זה הדבר כאן - שופט בן זונה . 87. לישון בסרט של סטיבן שפילברג - אני כל הזמן נרדם ברשימת שינדלר ... ושואל אם היה את הקטע של הילדה באדום 88. להודות שישנת בסרט של אינגמר ברגמן - אינגמר " who " :) ... אם אני רואה סרט שוודי זה מהז'אנר שאני בצוות ההפקה ( ראו למעלה ) 89. לגדל זקן - כשאין לי כח להתגלח .... 90. לדעת להגיד "מסצ'וסטס" - אני יודע להגיד , אבל מה יש לי לחפש שם ? שמאלנים יש גם בת"א 91. לישון בעירום בקיץ - וואלה , את זה לא עשיתי עדיין ... אולי הקיץ יישברו שיאים חדשים 92. להביא מישהו\מישהי לארוחת ערב אצל ההורים - מישהי נורמלית ? לא ... מישהי סתם , כן 93. ללמוד שאסור להכניס סוודרים מקשמיר למכונת הכביסה - קשמיר בשבילי זה חומר שאני מכיר מסיינפלד ... או חלק הודו/ פקיסטן 94. לאכול משהו מאוד לא כשר - מקווה לא להגיע לכך . 95. להבדיל בין וויסקי ובורבון, משי וסאטן, נפוליטינה ומרגריטה - אני מעדיף להבדיל בין קודש לחול . 96. להצליח להיות לבד יותר מיומיים, ולהנות מזה - הייתי לבד בצבא 3 freakin years ... וחלק מהזמן אפילו נהניתי . יצאתי דפוק על כל הראש - אבל הייתי מבסוט . 97. להפסיד בכבוד - אם היריב מכבד את עצמו ויש הזדמנות למשחק חוזר ... ולא זורעים מלח על הפצעים . יש הזדמנות לצאת מזה בלי אמבולנסים ומשטרה על סוסים . 98. להפסיד בכוונה - כל פעם שאני נאבק על בחורה שיש סיכוי והייתי מעוניין בה ... גם ככה אין לי סיכוי 99. להחליט את מי אתה אוהבת יותר, שלמה ארצי, שלום חנוך או אריק אינשטיין - שלושתם אדומים , לא ? לא העסיקה אותי המחשבה ולו לרגע אחד ... בואו נעשה דבר כזה ... הרב קוק , הרב סולובייצ'יק או מרטין בובר ? 100. להפסיק לשאול מי אני - תשכח ימיני .. תדבק לשוני לחיכי אם אפסיק לשאול מי אני :) __________________________________________________________________________________ ימונה אבי נמני לשר הספורט רון קופמן ושלמה שרף - you are both full of shit מירב דורי , שירי שרון , הילה יזהר , שרון זאבי ... לרמת-חן שתי מדינות לשתי עמים - שמאלנים בשיינקין ורשות השידור ולנו כל ארץ ישראל

ל ו ל י 16

New member
:p

1. לגור עם מישהו. 10. לריב על חניה. (של אופנייםXD) 12. להגיד משהו שתצטער עליו כל החיים. 17. לצאת מהצגה באמצע. 22. להודות שאין לך תמיד סבלנות לג'אז. 29. לעשות עגיל. 35. להתחיל דיאטה. 35. לשבור דיאטה 41. להרגיש שלבך נשבר. 43. לדבר על חתונה. 45. לריב עם חבר/ה קרוב/ה ולהפסיק לדבר איתה/איתו לתמיד. 47. לעמוד על במה ולדבר (או לאלתר). 49.לכתוב שיר 58. להגיד "רגע, אני מוכרח לבדוק ביומן." 59. לזרוק את החולצה שהכי אהבת בגיל 16. 62. לצבוע חדר, או לפחות לתלות תמונה לבד. 63. להשתתף במנגל ולטעון שזה ברבקיו. 66. לקבל פרחים. 67. לרשום במכולת במקום לשלם. 70. להתווכח עם שוטר. 74. לקנות מחשב, או לפחות לדעת להשתמש בו. 76. ללכת לישון לפני שאתה עייף, כי מחר אתה חייב לקום מוקדם. 77. לתלות דגל ביום העצמאות. 78. לקנות מתנות לחג. 82. להחליט אם אתה מאמין באלוהים. 85. להחליט על זהותך המינית. 90. לדעת להגיד "מסצ'וסטס". 96. להצליח להיות לבד יותר מיומיים, ולהנות מזה. 97. להפסיד בכבוד. 98. להפסיד בכוונה.

נועם 4

New member
היה אחד כזה אבל אני עונה... ../images/Emo175.gif

= עשיתי
= לא עשיתי 1. לגור עם מישהו.
2. לגור לבד.
3. לקבל תלוש משכורת.
4. לדפוק את האוטו ולהחליף פרטים.
5. להיות באוברדראפט, בלי שום מקורות הכנסה נראים לעין.
6.ללמוד מתי ואיך להשתמש בשואב אבק.
7. לבשל לבד ארוחה לשישה אנשים.
8. לשלם לבד על ארוחה לשישה אנשים.
9. להקים אוהל בגינה ולישון בשק שינה.
10. לריב על חניה. (של אופנייםXD)
11. ללכת מכות (לא בהכרח על חנייה).
13. לעשן סיגריה.
14. לקנות קונדום בבית מרקחת.
15. להשתמש בקונדום.
16. לקשור עניבה.
17. לצאת מהצגה באמצע.
18. לא להנות בהופעת רוק.
19. לגשת למלצר בפאב ולבקש שינמיכו את המוזיקה.
20. להזמין את אבא שלך לקפה ולדבר על הבעיות שלו.
21. לקנות דיסק של מוזיקה קלאסית.
אבל לאבא שלי 22. להודות שאין לך תמיד סבלנות לג'אז.
24. לקנות מעיל עור "לכל החיים".
25. לפלרטט עם גבר נשוי.
26. לנהל רומן עם גבר מבוגר ממך בהרבה.
27. להשתתף בהפגנה.
28. לקנות בסופר בשלוש לפנות בוקר
29. לעשות עגיל.
30. ללכת לעשות קעקוע ולהשתפן.
31. לא לצעוק על הבוס שלך, למרות שאתה צודק.
32. להתפטר. (אבל לא בקטע מחאתי)
33. שיפטרו אותך. כמעט...:S
34. לבקש העלאה
35. להתחיל דיאטה.
35. לשבור דיאטה
37. להרשם למכון כושר, ללכת פעמיים ולא לבוא יותר.
38. להיות בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם.
39. להתנשק בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם.
40. לעשן ג'וינט.
41. להרגיש שלבך נשבר.
43. לדבר על חתונה.
44. להפסיד יותר מ-100 דולר בקזינו.
45. לריב עם חבר/ה קרוב/ה ולהפסיק לדבר איתה/איתו לתמיד.
46. לקום עם האנג אובר
47. לעמוד על במה ולדבר (או לאלתר).
49.לכתוב שיר
50. לגנוב מהמכולת שוקו ולחמנייה בחמש בבוקר.
51. להשאיר טיפ ענק למלצר(ית) יפה.
53. להיות בפגישה עיוורת
54. להיות בהופעה של שלמה ארצי.
55. להיות האדם היחיד שלא מדליק נר בהופעה של שלמה ארצי.
56. לנהל רומן של לילה אחד.
57. לנהל מערכת יחסית של יותר משנה.
58. להגיד "רגע, אני מוכרח לבדוק ביומן."
60. להודות שלא הצלחת לגמור את "שר הטבעות".
61. לאכול סושי.
63. להשתתף במנגל ולטעון שזה ברבקיו.
64. לראות סרט כחול.
65. לקרוא ספר עם מעל אלף עמודים.
66. לקבל פרחים.
67. לרשום במכולת במקום לשלם.
68. לעשות פסיכומטרי.
69. 69.
70. להתווכח עם שוטר.
71. להגיע לכנרת בחורף.
73. להשתכר עד שאתה לא זוכר מי אתה.
74. לקנות מחשב, או לפחות לדעת להשתמש בו.
75. לדעת בעל-פה קטעים מ"גבעת חלפון אינה עונה".
76. ללכת לישון לפני שאתה עייף, כי מחר אתה חייב לקום מוקדם.
78. לקנות מתנות לחג.
80. להתחשרר מהצבא, ובהזדמנות זו, להפסיק לדבר בראשי תיבות.
81. לשבור רגל.
82. להחליט אם אתה מאמין באלוהים.
84. לקנות גיטרה.
85. להחליט על זהותך המינית.
87. לישון בסרט של סטיבן שפילברג.
88. להודות שישנת בסרט של אינגמר ברגמן.
89. לגדל זקן.
90. לדעת להגיד "מסצ'וסטס".
91. לישון בעירום בקיץ. כמעט 92. להביא מישהו\מישהי לארוחת ערב אצל ההורים.
93. ללמוד שאסור להכניס סוודרים מקשמיר למכונת הכביסה.
94. לאכול משהו מאוד לא כשר
95. להבדיל בין וויסקי ובורבון, משי וסאטן, נפוליטינה ומרגריטה.
96. להצליח להיות לבד יותר מיומיים, ולהנות מזה.
97. להפסיד בכבוד.
98. להפסיד בכוונה.
99. להחליט את מי אתה אוהבת יותר, שלמה ארצי, שלום חנוך או אריק אינשטיין.
100. להפסיק לשאול מי אני.

פףף

1. לגור עם מישהו. 2. לגור לבד. 3. לקבל תלוש משכורת. 4. לדפוק את האוטו ולהחליף פרטים. 5. להיות באוברדראפט, בלי שום מקורות הכנסה נראים לעין. 6.ללמוד מתי ואיך להשתמש בשואב אבק.
7. לבשל לבד ארוחה לשישה אנשים. 8. לשלם לבד על ארוחה לשישה אנשים. 9. להקים אוהל בגינה ולישון בשק שינה. 10. לריב על חניה. (של אופנייםXD) 11. ללכת מכות (לא בהכרח על חנייה).
12. להגיד משהו שתצטער עליו כל החיים. 13. לעשן סיגריה.
14. לקנות קונדום בבית מרקחת. 15. להשתמש בקונדום. 16. לקשור עניבה.
17. לצאת מהצגה באמצע. 18. לא להנות בהופעת רוק. 19. לגשת למלצר בפאב ולבקש שינמיכו את המוזיקה. 20. להזמין את אבא שלך לקפה ולדבר על הבעיות שלו. 21. לקנות דיסק של מוזיקה קלאסית. 22. להודות שאין לך תמיד סבלנות לג'אז. 23. לעשות לעצמך מסיבת יום הולדת. 24. לקנות מעיל עור "לכל החיים". 25. לפלרטט עם גבר נשוי. 26. לנהל רומן עם גבר מבוגר ממך בהרבה. 27. להשתתף בהפגנה. 28. לקנות בסופר בשלוש לפנות בוקר 29. לעשות עגיל.
30. ללכת לעשות קעקוע ולהשתפן. 31. לא לצעוק על הבוס שלך, למרות שאתה צודק. 32. להתפטר. (אבל לא בקטע מחאתי) 33. שיפטרו אותך. כמעט...:S 34. לבקש העלאה 35. להתחיל דיאטה. 35. לשבור דיאטה 37. להרשם למכון כושר, ללכת פעמיים ולא לבוא יותר. 38. להיות בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 39. להתנשק בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 40. לעשן ג'וינט. 41. להרגיש שלבך נשבר. 42. לשבר את לבו של מישהו אחר. 43. לדבר על חתונה. 44. להפסיד יותר מ-100 דולר בקזינו. 45. לריב עם חבר/ה קרוב/ה ולהפסיק לדבר איתה/איתו לתמיד. 46. לקום עם האנג אובר
47. לעמוד על במה ולדבר (או לאלתר). 48. להחזיר להורים הלוואה שלקחת מהם, למרות שהם לא לוחצים.
49.לכתוב שיר
50. לגנוב מהמכולת שוקו ולחמנייה בחמש בבוקר. 51. להשאיר טיפ ענק למלצר(ית) יפה. 52. להתחיל עם בן המין שלך. 53. להיות בפגישה עיוורת 54. להיות בהופעה של שלמה ארצי. 55. להיות האדם היחיד שלא מדליק נר בהופעה של שלמה ארצי. 56. לנהל רומן של לילה אחד. 57. לנהל מערכת יחסית של יותר משנה. 58. להגיד "רגע, אני מוכרח לבדוק ביומן." 59. לזרוק את החולצה שהכי אהבת בגיל 16. 60. להודות שלא הצלחת לגמור את "שר הטבעות".
הגעתי לעמוד התשיעי והתייאשתי :| 61. לאכול סושי.
פיכ. 62. לצבוע חדר, או לפחות לתלות תמונה לבד. 63. להשתתף במנגל ולטעון שזה ברבקיו.
64. לראות סרט כחול. 65. לקרוא ספר עם מעל אלף עמודים.
66. לקבל פרחים. 67. לרשום במכולת במקום לשלם. 68. לעשות פסיכומטרי. 69. 69. 70. להתווכח עם שוטר.
71. להגיע לכנרת בחורף.
72. להגיע למסקנות סופיות על דעותיך הפוליטיות. 73. להשתכר עד שאתה לא זוכר מי אתה. 74. לקנות מחשב, או לפחות לדעת להשתמש בו.
75. לדעת בעל-פה קטעים מ"גבעת חלפון אינה עונה". 76. ללכת לישון לפני שאתה עייף, כי מחר אתה חייב לקום מוקדם.
78. לקנות מתנות לחג. 79. להבין שכבר לא תניף את הגביע.
80. להתחשרר מהצבא, ובהזדמנות זו, להפסיק לדבר בראשי תיבות. 81. לשבור רגל. 82. להחליט אם אתה מאמין באלוהים.
83. להתאהב בכוכב קולנוע ולהאמין למשך יומיים שיש לך סיכוי. 84. לקנות גיטרה.
85. להחליט על זהותך המינית. 86. להאמין שהשופט בן-זונה.
87. לישון בסרט של סטיבן שפילברג. 88. להודות שישנת בסרט של אינגמר ברגמן. 89. לגדל זקן. 90. לדעת להגיד "מסצ'וסטס". 91. לישון בעירום בקיץ.
:X 92. להביא מישהו\מישהי לארוחת ערב אצל ההורים. 93. ללמוד שאסור להכניס סוודרים מקשמיר למכונת הכביסה. 94. לאכול משהו מאוד לא כשר
95. להבדיל בין וויסקי ובורבון, משי וסאטן, נפוליטינה ומרגריטה. 96. להצליח להיות לבד יותר מיומיים, ולהנות מזה.
97. להפסיד בכבוד.
98. להפסיד בכוונה.
99. להחליט את מי אתה אוהבת יותר, שלמה ארצי, שלום חנוך או אריק אינשטיין.

not normal one

New member
אניייי

1. לגור עם מישהו. כן 2. לגור לבד. לא 3. לקבל תלוש משכורת. לא 4. לדפוק את האוטו ולהחליף פרטים. לא 5. להיות באוברדראפט, בלי שום מקורות הכנסה נראים לעין. לא 6.ללמוד מתי ואיך להשתמש בשואב אבק. כן 7. לבשל לבד ארוחה לשישה אנשים. לא 8. לשלם לבד על ארוחה לשישה אנשים. לא 9. להקים אוהל בגינה ולישון בשק שינה. לא 10. לריב על חניה. (של אופנייםXD) לא 11. ללכת מכות (לא בהכרח על חנייה).כן 12. להגיד משהו שתצטער עליו כל החיים. לא 13. לעשן סיגריה. לא 14. לקנות קונדום בבית מרקחת. לא 15. להשתמש בקונדום. לא 16. לקשור עניבה. כן 17. לצאת מהצגה באמצע. לא 18. לא להנות בהופעת רוק. לא 19. לגשת למלצר בפאב ולבקש שינמיכו את המוזיקה. לא 20. להזמין את אבא שלך לקפה ולדבר על הבעיות שלו. לא 21. לקנות דיסק של מוזיקה קלאסית. לא 22. להודות שאין לך תמיד סבלנות לג'אז. לא 23. לעשות לעצמך מסיבת יום הולדת. כן 24. לקנות מעיל עור "לכל החיים". לא 25. לפלרטט עם גבר נשוי. לא 26. לנהל רומן עם גבר מבוגר ממך בהרבה. לא 27. להשתתף בהפגנה. לא 28. לקנות בסופר בשלוש לפנות בוקר לא 29. לעשות עגיל. לא 30. ללכת לעשות קעקוע ולהשתפן. לא 31. לא לצעוק על הבוס שלך, למרות שאתה צודק. לא 32. להתפטר. (אבל לא בקטע מחאתי) לא 33. שיפטרו אותך. כמעט...:S לא 34. לבקש העלאה לא 35. להתחיל דיאטה. כן 35. לשבור דיאטה כן 37. להרשם למכון כושר, ללכת פעמיים ולא לבוא יותר. לא 38. להיות בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. לא 39. להתנשק בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. לא 40. לעשן ג'וינט. לא 41. להרגיש שלבך נשבר לא. 42. לשבר את לבו של מישהו אחר. לא 43. לדבר על חתונה. כן 44. להפסיד יותר מ-100 דולר בקזינו. לא 45. לריב עם חבר/ה קרוב/ה ולהפסיק לדבר איתה/איתו לתמיד. לא 46. לקום עם האנג אובר לא 47. לעמוד על במה ולדבר (או לאלתר). כן 48. להחזיר להורים הלוואה שלקחת מהם, למרות שהם לא לוחצים. לא 49.לכתוב שיר לא 50. לגנוב מהמכולת שוקו ולחמנייה בחמש בבוקר לא. 51. להשאיר טיפ ענק למלצר(ית) יפה. לא 52. להתחיל עם בן המין שלך לא 53. להיות בפגישה עיוורת לא 54. להיות בהופעה של שלמה ארצי. לא 55. להיות האדם היחיד שלא מדליק נר בהופעה של שלמה ארצי. לא 56. לנהל רומן של לילה אחד. לא 57. לנהל מערכת יחסית של יותר משנה. לא 58. להגיד "רגע, אני מוכרח לבדוק ביומן." לא 59. לזרוק את החולצה שהכי אהבת בגיל 16. לא 60. להודות שלא הצלחת לגמור את "שר הטבעות". לא 61. לאכול סושי. כן 62. לצבוע חדר, או לפחות לתלות תמונה לבד. כן 63. להשתתף במנגל ולטעון שזה ברבקיו. לא 64. לראות סרט כחול. לא 65. לקרוא ספר עם מעל אלף עמודים. כן 66. לקבל פרחים. לא 67. לרשום במכולת במקום לשלם. לא 68. לעשות פסיכומטרי. לא 69. 69. לא 70. להתווכח עם שוטר. לא 71. להגיע לכנרת בחורף. לא זוכרת 72. להגיע למסקנות סופיות על דעותיך הפוליטיות. לא 73. להשתכר עד שאתה לא זוכר מי אתה. לא 74. לקנות מחשב, או לפחות לדעת להשתמש בו. כן 75. לדעת בעל-פה קטעים מ"גבעת חלפון אינה עונה". לא 76. ללכת לישון לפני שאתה עייף, כי מחר אתה חייב לקום מוקדם. כן 77. לתלות דגל ביום העצמאות. כן 78. לקנות מתנות לחג. כן 79. להבין שכבר לא תניף את הגביע. 80. להתחשרר מהצבא, ובהזדמנות זו, להפסיק לדבר בראשי תיבות. לא 81. לשבור רגל. לא 82. להחליט אם אתה מאמין באלוהים. כן 83. להתאהב בכוכב קולנוע ולהאמין למשך יומיים שיש לך סיכוי. לא 84. לקנות גיטרה. כן 85. להחליט על זהותך המינית. כן 86. להאמין שהשופט בן-זונה. לא 87. לישון בסרט של סטיבן שפילברג. לא 88. להודות שישנת בסרט של אינגמר ברגמן. לא 89. לגדל זקן. לא 90. לדעת להגיד "מסצ'וסטס" עכשיו כן
91. לישון בעירום בקיץ. לא 92. להביא מישהו\מישהי לארוחת ערב אצל ההורים. לא 93. ללמוד שאסור להכניס סוודרים מקשמיר למכונת הכביסה. לא 94. לאכול משהו מאוד לא כשר כן 95. להבדיל בין וויסקי ובורבון, משי וסאטן, נפוליטינה ומרגריטה. לא 96. להצליח להיות לבד יותר מיומיים, ולהנות מזה. לא 97. להפסיד בכבוד. כן 98. להפסיד בכוונה. כן 99. להחליט את מי אתה אוהבת יותר, שלמה ארצי, שלום חנוך או אריק אינשטיין. לא יודעת 100. להפסיק לשאול מי אני.

fluppster

New member
עניתי על זה כבר, אבל זה נחמד אז אני אענה שוב.

1. לגור עם מישהו.
2. לגור לבד. 3. לקבל תלוש משכורת.
4. לדפוק את האוטו ולהחליף פרטים.
5. להיות באוברדראפט, בלי שום מקורות הכנסה נראים לעין. 6.ללמוד מתי ואיך להשתמש בשואב אבק.
7. לבשל לבד ארוחה לשישה אנשים. 8. לשלם לבד על ארוחה לשישה אנשים. 9. להקים אוהל בגינה ולישון בשק שינה. 10. לריב על חניה. (של אופנייםXD) 11. ללכת מכות (לא בהכרח על חנייה).
12. להגיד משהו שתצטער עליו כל החיים. 13. לעשן סיגריה. 14. לקנות קונדום בבית מרקחת. 15. להשתמש בקונדום.
16. לקשור עניבה. 17. לצאת מהצגה באמצע.
18. לא להנות בהופעת רוק.
(אהוד בנאי נחשב לרוק?) 19. לגשת למלצר בפאב ולבקש שינמיכו את המוזיקה.
לא זכור לי מקרה ספציפי, אבל הגיוני שכן.
20. להזמין את אבא שלך לקפה ולדבר על הבעיות שלו. 21. לקנות דיסק של מוזיקה קלאסית. 22. להודות שאין לך תמיד סבלנות לג'אז.
24. לקנות מעיל עור "לכל החיים". 25. לפלרטט עם גבר נשוי. 26. לנהל רומן עם גבר מבוגר ממך בהרבה. 27. להשתתף בהפגנה.
אם העצרת לזכר רבין נחשבת... 28. לקנות בסופר בשלוש לפנות בוקר
29. לעשות עגיל.
30. ללכת לעשות קעקוע ולהשתפן. 31. לא לצעוק על הבוס שלך, למרות שאתה צודק.
32. להתפטר. (אבל לא בקטע מחאתי)
33. שיפטרו אותך. כמעט...:S
34. לבקש העלאה 35. להתחיל דיאטה.
35. לשבור דיאטה
37. להרשם למכון כושר, ללכת פעמיים ולא לבוא יותר. 38. להיות בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם.
חוץ מניו יורק 39. להתנשק בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם.
רק באמסטרדם 40. לעשן ג'וינט.
41. להרגיש שלבך נשבר.
42. לשבר את לבו של מישהו אחר. 43. לדבר על חתונה.
44. להפסיד יותר מ-100 דולר בקזינו. 45. לריב עם חבר/ה קרוב/ה ולהפסיק לדבר איתה/איתו לתמיד.
49.לכתוב שיר
50. לגנוב מהמכולת שוקו ולחמנייה בחמש בבוקר. 51. להשאיר טיפ ענק למלצר(ית) יפה. 52. להתחיל עם בן המין שלך. 53. להיות בפגישה עיוורת
54. להיות בהופעה של שלמה ארצי. 55. להיות האדם היחיד שלא מדליק נר בהופעה של שלמה ארצי. 56. לנהל רומן של לילה אחד.
57. לנהל מערכת יחסית של יותר משנה.
58. להגיד "רגע, אני מוכרח לבדוק ביומן."
60. להודות שלא הצלחת לגמור את "שר הטבעות". 61. לאכול סושי. 62. לצבוע חדר, או לפחות לתלות תמונה לבד.
65. לקרוא ספר עם מעל אלף עמודים. לפחות לא שזכור לי. 66. לקבל פרחים.
67. לרשום במכולת במקום לשלם.
68. לעשות פסיכומטרי.
69. 69.
70. להתווכח עם שוטר.
71. להגיע לכנרת בחורף. לא זוכרת, אולי כשהייתי קטנה. 72. להגיע למסקנות סופיות על דעותיך הפוליטיות.
73. להשתכר עד שאתה לא זוכר מי אתה. 74. לקנות מחשב, או לפחות לדעת להשתמש בו.
78. לקנות מתנות לחג.
80. להתחשרר מהצבא, ובהזדמנות זו, להפסיק לדבר בראשי תיבות.
81. לשבור רגל. 82. להחליט אם אתה מאמין באלוהים.
83. להתאהב בכוכב קולנוע ולהאמין למשך יומיים שיש לך סיכוי. 84. לקנות גיטרה. 85. להחליט על זהותך המינית.
86. להאמין שהשופט בן-זונה. 87. לישון בסרט של סטיבן שפילברג. לא זוכרת. 88. להודות שישנת בסרט של אינגמר ברגמן. 89. לגדל זקן. 90. לדעת להגיד "מסצ'וסטס". 91. לישון בעירום בקיץ.
92. להביא מישהו\מישהי לארוחת ערב אצל ההורים.
93. ללמוד שאסור להכניס סוודרים מקשמיר למכונת הכביסה. 94. לאכול משהו מאוד לא כשר
95. להבדיל בין וויסקי ובורבון, משי וסאטן, נפוליטינה ומרגריטה. 96. להצליח להיות לבד יותר מיומיים, ולהנות מזה. לבד לבד? תלוי על כמה לבד מדובר... 97. להפסיד בכבוד.
98. להפסיד בכוונה. לא זוכרת. 99. להחליט את מי אתה אוהבת יותר, שלמה ארצי, שלום חנוך או אריק אינשטיין.

עונה

1.לגור עם מישהו. 2. לגור לבד.
3. לקבל תלוש משכורת. 4. לדפוק את האוטו ולהחליף פרטים. 5. להיות באוברדראפט, בלי שום מקורות הכנסה נראים לעין. 6.ללמוד מתי ואיך להשתמש בשואב אבק.
13. לעשן סיגריה. 14. לקנות קונדום בבית מרקחת. 15. להשתמש בקונדום. 16. לקשור עניבה.
17. לצאת מהצגה באמצע.
18. לא להנות בהופעת רוק. 19. לגשת למלצר בפאב ולבקש שינמיכו את המוזיקה. 20. להזמין את אבא שלך לקפה ולדבר על הבעיות שלו. 21. לקנות דיסק של מוזיקה קלאסית. 22. להודות שאין לך תמיד סבלנות לג'אז. 23. לעשות לעצמך מסיבת יום הולדת.
24. לקנות מעיל עור "לכל החיים". 25. לפלרטט עם גבר נשוי. 26. לנהל רומן עם גבר מבוגר ממך בהרבה. 27. להשתתף בהפגנה.
28. לקנות בסופר בשלוש לפנות בוקר 29. לעשות עגיל.
30. ללכת לעשות קעקוע ולהשתפן. 31. לא לצעוק על הבוס שלך, למרות שאתה צודק. 32. להתפטר. (אבל לא בקטע מחאתי) 33. שיפטרו אותך. כמעט...:S 34. לבקש העלאה 35. להתחיל דיאטה.
35. לשבור דיאטה 37. להרשם למכון כושר, ללכת פעמיים ולא לבוא יותר. 38. להיות בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 39. להתנשק בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 40. לעשן ג'וינט. 41. להרגיש שלבך נשבר.
42. לשבר את לבו של מישהו אחר. 43. לדבר על חתונה. 44. להפסיד יותר מ-100 דולר בקזינו. 45. לריב עם חבר/ה קרוב/ה ולהפסיק לדבר איתה/איתו לתמיד.
52. להתחיל עם בן המין שלך. 53. להיות בפגישה עיוורת 54. להיות בהופעה של שלמה ארצי. 55. להיות האדם היחיד שלא מדליק נר בהופעה של שלמה ארצי. 56. לנהל רומן של לילה אחד. 57. לנהל מערכת יחסית של יותר משנה. 58. להגיד "רגע, אני מוכרח לבדוק ביומן." 59. לזרוק את החולצה שהכי אהבת בגיל 16. 60. להודות שלא הצלחת לגמור את "שר הטבעות". 61. לאכול סושי. 62. לצבוע חדר, או לפחות לתלות תמונה לבד.
63. להשתתף במנגל ולטעון שזה ברבקיו. 64. לראות סרט כחול. 65. לקרוא ספר עם מעל אלף עמודים.
66. לקבל פרחים.
67. לרשום במכולת במקום לשלם. 68. לעשות פסיכומטרי. 69. 69. 70. להתווכח עם שוטר.
71. להגיע לכנרת בחורף. 72. להגיע למסקנות סופיות על דעותיך הפוליטיות. 73. להשתכר עד שאתה לא זוכר מי אתה. 74. לקנות מחשב, או לפחות לדעת להשתמש בו.
78. לקנות מתנות לחג. 79. להבין שכבר לא תניף את הגביע. 80. להתחשרר מהצבא, ובהזדמנות זו, להפסיק לדבר בראשי תיבות. 81. לשבור רגל. 82. להחליט אם אתה מאמין באלוהים.
84. לקנות גיטרה. 85. להחליט על זהותך המינית.
87. לישון בסרט של סטיבן שפילברג. 88. להודות שישנת בסרט של אינגמר ברגמן. 89. לגדל זקן. 90. לדעת להגיד "מסצ'וסטס".
91. לישון בעירום בקיץ. 92. להביא מישהו\מישהי לארוחת ערב אצל ההורים.
93. ללמוד שאסור להכניס סוודרים מקשמיר למכונת הכביסה. 94. לאכול משהו מאוד לא כשר 95. להבדיל בין וויסקי ובורבון, משי וסאטן, נפוליטינה ומרגריטה. 96. להצליח להיות לבד יותר מיומיים, ולהנות מזה.
97. להפסיד בכבוד.
98. להפסיד בכוונה.

sweet shir

New member
../images/Emo3.gif

1. לגור עם מישהו.
17. לצאת מהצגה באמצע.
18. לא להנות בהופעת רוק.
19. לגשת למלצר בפאב ולבקש שינמיכו את המוזיקה. 20. להזמין את אבא שלך לקפה ולדבר על הבעיות שלו. 21. לקנות דיסק של מוזיקה קלאסית. 22. להודות שאין לך תמיד סבלנות לג'אז.
24. לקנות מעיל עור "לכל החיים". 25. לפלרטט עם גבר נשוי. 26. לנהל רומן עם גבר מבוגר ממך בהרבה. 27. להשתתף בהפגנה. 28. לקנות בסופר בשלוש לפנות בוקר.
29. לעשות עגיל. 30. ללכת לעשות קעקוע ולהשתפן. 31. לא לצעוק על הבוס שלך, למרות שאתה צודק. 32. להתפטר. (אבל לא בקטע מחאתי) 33. שיפטרו אותך. 34. לבקש העלאה. 35. להתחיל דיאטה.
35. לשבור דיאטה
37. להרשם למכון כושר, ללכת פעמיים ולא לבוא יותר. 38. להיות בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 39. להתנשק בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 40. לעשן ג'וינט. 41. להרגיש שלבך נשבר.
43. לדבר על חתונה. 44. להפסיד יותר מ-100 דולר בקזינו. 45. לריב עם חבר/ה קרוב/ה ולהפסיק לדבר איתה/איתו לתמיד. 46. לקום עם האנג אובר. 47. לעמוד על במה ולדבר (או לאלתר).
49.לכתוב שיר.
חחחח אבל בצחוק.
53. להיות בפגישה עיוורת. 54. להיות בהופעה של שלמה ארצי. 55. להיות האדם היחיד שלא מדליק נר בהופעה של שלמה ארצי. 56. לנהל רומן של לילה אחד. 57. לנהל מערכת יחסית של יותר משנה. 58. להגיד "רגע, אני מוכרח לבדוק ביומן."
59. לזרוק את החולצה שהכי אהבת בגיל 16. 60. להודות שלא הצלחת לגמור את "שר הטבעות".
- לא ניסיתי להתחיל.
61. לאכול סושי.
- לודעת אם זה נחשב. 65. לקרוא ספר עם מעל אלף עמודים.
66. לקבל פרחים.
67. לרשום במכולת במקום לשלם. 68. לעשות פסיכומטרי. 69. 69. חחחחחח נחמד. (לא, אגב.) 70. להתווכח עם שוטר. 71. להגיע לכנרת בחורף.
72. להגיע למסקנות סופיות על דעותיך הפוליטיות. 73. להשתכר עד שאתה לא זוכר מי אתה. 74. לקנות מחשב, או לפחות לדעת להשתמש בו.
78. לקנות מתנות לחג.
79. להבין שכבר לא תניף את הגביע. 80. להתחשרר מהצבא, ובהזדמנות זו, להפסיק לדבר בראשי תיבות. 81. לשבור רגל. 82. להחליט אם אתה מאמין באלוהים. 83. להתאהב בכוכב קולנוע ולהאמין למשך יומיים שיש לך סיכוי.
84. לקנות גיטרה. 85. להחליט על זהותך המינית. 86. להאמין שהשופט בן-זונה.
87. לישון בסרט של סטיבן שפילברג.
88. להודות שישנת בסרט של אינגמר ברגמן. 89. לגדל זקן. 90. לדעת להגיד "מסצ'וסטס".
91. לישון בעירום בקיץ.
92. להביא מישהו\מישהי לארוחת ערב אצל ההורים. 93. ללמוד שאסור להכניס סוודרים מקשמיר למכונת הכביסה. 94. לאכול משהו מאוד לא כשר.
97. להפסיד בכבוד.
98. להפסיד בכוונה.
99. להחליט את מי אתה אוהבת יותר, שלמה ארצי, שלום חנוך או אריק אינשטיין. לא אוהבת אפחד.

למעלה