עונה
10 דברים שתרצו לעשות במהלך החיים שלכם: 1. לראות במציאות את סת' למרות שהוא יהיה בעלי בעתיד ^^ 2. לקפוץ ממטוס [נו איך שיקראו לזה.. בנג'י?!] 3. לנסות סמים חחחח [תרגעו.. אני לא באמת אנסה.. זה סתם מסקרן אותי..] 4. למצוא עבודה בחופש הגדול הזה 5. להתחיל עם תומר!! 6. להיות יזיזה של אלי ^^ 7. להתחיל עם בנים 8. לעבור לגור בעיר [רצוי ראשון] 9. לטוס לחו"ל 10. רישיון 10 דברים שבא לכם שיהיה לכם ואין לכם: 1. תומר

2. כסף מזומן משלי שעולה על ה-20 אלף XD [יש לי בבנק בנתיים 13 אלף, אי אפשר להוציא עדיין

] 3. ריינג'ר 4. מחשב בחדר+אינטרנט 5. לפחות משחק סיסמ אחד.. [די אני צריכה לקנות מתישהו :|] 6. פלאפון צבעוני עם צלילים נורמלים+אינטרנט+מצלמה ולא מטומטם כמו שלי 7. עיניים כחולות כמו של אבא שלי [אוף למה לא קיבלתי עיניים כמו שלו?

] 8. אחים נורמלים שלא מציקים ומכאיבים 9. את כל העטים שהעלימו לי [מהה אני לא מוצאת מה לכתוב!!] 10. אלי פחחחח 10 אנשים שחשובים לכם: 1. אם אני ארחיב אני אשכח כמה וזה לא יהיה טוב.. קיצר כל החברים והמשפחה.. חח.. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 10 דברים שעשיתם בחייכם ואתם גאים בהם: 1. שהרמתי לזקנה אחת את המזלג שנפל לה מהמגש!!! אני גאה בעצמי XDD 2. שאמרתי לחברה טובה את כל האמת בפנים לגבי משהו ובגללי היא הבינה את המצב... 3. שהתנקמתי בילדים מטומטמים שהציקו לי באיזה כיתה ג' XDD 4. שבסוף שנה שעברה שיפרתי תתעודה ב10% והרתאי לעצמי אני יכולה בקלות.. 5. שניכנעתי למרות התראומות מהיסודי ולקחתי שיעור פרטי במתמטיקה לפני מבחן במתמטיקה 6. שהצלחתי ליסוע על תרקטור!! חהה חהה , למרות שכמעט התנגשתי בקיר או משהו :| 7. קרעתי לפרחה אחת לא מוכרת את החולצה בגלל שהלכנו מכות פחחח ]כיתה ז' מה לעשות..] 8. שאיך שהוא מצאתי שיטה לדבר עם תומר 9. התנדבתי לעזור בחוות סוסים שעושים בה פיזיוטרפיה לילדים נכים\עיוורים\מפגרים [למרות שאחרי זה נתנו לי לרכב XD] 10. שלא נכשלתי בשום מקצוע 10 דברים שאתם שמחים שקרו לכם בחיים: 1. שראיתי את תומר!!! 2. שעד עכשיו לא נכשלתי בשום מקצוע 3. שקנו לי מצלמה XD 4. כנ"ל אמ פי 3 5. שנסעתי סוף סוף לדרום ולים המלח (L) [למרות שלא נכנסתי אבל שיהיה....] 6. שנגמרו שיעורי הערבית לצמיתות 7. שהמורה לתנ"ך שלי לא ילמד אותי יותר בחיים 8. תמיד יש את השבוע האחרון של הלימודים שזה הדבר הכי משמח שיש 9. שהתברר שמגמת אומנות נפתחת על בטוח 10. שרצתי בספורט ליד אלי ^^ 10 תכונות שתרצו למצוא בבן הזוג שלכם: 1. חמוד 2. רומנטי 3. לא ערס 4. אחד שימשך אלי ויואהב אותי ולא סתם ינצל אותי.. 5. שיהיה לו כוח אלי XDD 6. מצחיק 7. עדיף שאני אמשך אליו חחח 8. שלא יהיה מתלהב 9. שלא יבגוד כמובן 10. כמה שפחות ידידות חחח 10 דברים שאתם מחכים שיקרו כבר: 1. תחילת שנה הבאה בגלל תומר חחח לא בגלל הלימודים!! 2.שניקנה את האוטו החדש כבר 3. שפולינה תמות כבר 4. יום שלישי בערב אני רוצה לחשב את הממוצע!! 5. השניה אחרי סיום הבגרות האחרונה בי"ב.. יש מצב שאני אצרח כשאני אמצא מקום שאפשר לצרוח בו באותו רגע :| 6. שאני אמצא עבודה כבר! 7. שויוי תחזור הביתה [היא בטח לא תחזור אבל שיהיה

] 8. שאני אעבור לגור בראשון בלי ההורים 9. לראות שוב את העיניים של תומר!!! 10. חתונה שלי עם סת' חחחחחחחחחח 10 שמות שאתם אוהבים: 1. תומר (L) למרות שזה שם ערס :| 2. שני 3. אור 4. נטלי 5. וונסה 6. קובי 7. אופיר 8. גילי 9. קרן 10. אלון 10 דברים/סיטואציות שיכולים לגרום לכם לבכות: 1. הצאת נשואים פחחח 2. מישהו שנהרג... 3. כשיש משהו שהוא ממש לא הוגן כלפי 4. נו אין לי כוח.. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ולבסוף.. איך לא: 10 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: 1. תומר 2. אלי 3. סת' 4. אדם ברמן 5. את הכלבים שלי 6. את המצלמה הדיגיטלית 7. מחשב ואינטרנט 8. הזה עם החולצה האדומה שראיתי בירושלים 9. מזגן!! ובית שלא יהיה קר\חם מידי 10. ופלאפון חחח