להלה
שם: הילה גיל: 17 היום, יום שבת. מתי התעוררת? היום לא יום שבת. מתי אתה מתעורר בדרך כלל? 7 לומד במשך הסופ"ש? למה לי ללמוד במשך הסופ"ש? מבקר את המשפחה? לעיתים מה עשית אתמול בערב? [אם עשית] דיברתי בטלפון, צילמתי את ספיר ואותי, דיברתי עם ספיר, ניסינו לראות סרט. וכאלו מה אתה מתכוון לעשות היום? לישון ספר/י ככה בכללי מה כבר עשית היום: ישנתי, ראיתי סרט, דיברתי בטלפון, ראיתי טלויזיה, הייתי על המחשב ומה מתוכנן למחר? ללמוד להיסטוריה אצל ספיר כללי: בגד אהוב? אנאערף. דברים נוחים מאכל אהוב? שניצל תירס
מתוך האנשים שאתה איתם בדרך כלל, על כמה אתה סומך באמת באמת? 2-3 יש חבר? יש המון חברים מאוהב? כן כמה חברים היו לך עד כה? המווווווווווון בתול? חלילה
שידחת פעם מישהו? שידחו לך? ישמצב מאמין באהבה וירטואלית? רק? לא נפגשת עם אנשים מהאינטרנט? אם כן, אתה מודע לזה שזה ממש מסוכן?! ברור. חלק מהם רצחו אותי סגנון מוזיקה מועדף: כל מיני האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך? בערך התנשקת? [צרפתית] כן קיללת את ההורים? כמובן שחית בעירום? לא עשינת נרגילה? לא ניסית סם כלשהו? לא נכשלת במבחן? כן שיקרת? כן מה הדבר.. הכי מעצבן שעשו לך ביומיים האחרונים? הממ. לא יודעת >< אריק קצת עיצבן למען האמת הכי פוגע שעשו לך בחודש חודשיים האחרונים: הע הכי מוזר שקרה: חח סיפי הכי מצחיק שקרה? חחחח סיםי הכי מביך? מה הכי משמח שקרה? לא קרה עם מי היית רוצה לחזק את הקשר? המון אנשים מאמין בחבר הכי טוב? מה מה אתה רוצה להיות בצבא? בעיקרון אני לא רוצה להיות בצבא מה אתה רוצה להיות כשתיהיה גדול? מעצבת פנים מתכתב און ליין עכשיו עם מישהו? אם כן עם מי? מאיר ודור אתה מעדיף להתחיל שיחות או שיכתבו לך? אני מעדיפה שיכתבו לי >< ב24 שעות האחרונות.. בכית? צחקת עד עומקי נשמתך? חח לא אכלת? כן למדת? לא שמעת מוזיקה? כן דיברת בפלאפון? כן חיבקת מישהו? את מי? לא נישקת מישהו? את מי? לא רצית לעשות משהו נורא נורא אבל בסוף ויתרת? לא מה זה היה? לאאאאא קראת? כן ראית טלוויזיה? כן מה החלום הכי גדול שלך? אנאערף את/ה מרוצה מעצמך? לעיתים חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב? בכלליות כן מה החלום האחרון שחלמת? לא זוכרת איפה היית רוצה לגור (בארץ)? [חוץ מאיפה שעכשיו אתה גר] ת"א? תחביבים: מקצוע אהוב: ציור מקצוע שנוא: לשון באיזה כיתה את/ה בכלל? י"א מאכל אהוב: שניצל תירס [היה כבר] מאכל שבחיים לא תיגע בו: אנאערף מה הדבר האחרון שאכלת? לא זוכרת, אגס? מבחן אחרון שלמדת אליו: מתמטיקה אבל לא היה בסוף אנשים: האחרון ששלחת לו SMS: דור האחרון ששלך לך SMS: דור
האחרון שדיברת איתו בפלאפון? נחמיה ובטלפון של הבית? הטלפון של הבית מושבת האחרון שדיברת איתו פנים מול פנים? אמא? את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו שלא ראית בשבועיים האחרונים? דור כישרון שאין לך והיית רוצה: ציור, שירה? אתה מדבר עם אנשים און ליין עכשיו? אם כן עם מי? מאיר ודור, היה כבר!$!23 מסנג'ר או אייסיקיו? שניהם? כמה אנשים יש לך ברשימת אייסיקיו/מסנג'ר? כמה מחוברים? נו באמת מי יבדוק עכשיו מוזיקה: שיר אהוב: כל מיני שיר שנוא: כל מיני (A) זמר/זמרת/להקה אהובים: אבריל, אביב סגנון מוזיקה אהוב? כל מיני אוהב את הערוצים MTV 24 VH1 וכאלה? לפעמים מה ההופעה האחרונה שהיית בה? חח מה ההופעה שאתה מתכנן להיות בה? עשור למכתב