שאלון תשס"ז- 1יח"ל

gg4you

New member
שאלון תשס"ז- 1 יח"ל

שלום ! עשיתי את השאלון של 1 יח"ל אתמול ויש לי שאלה. באנסין היו שאלות 4 ו-6 א-ב שבהם היה צריך לכתוב מדינות ערב . אני כתבתי הארץ הערבית בגלל שזכרתי ש- בילאד זה ארץ בעברית . במילון שרוני היה 2 פירושים: 1) ריבוי של בלד . 2) ארץ . ואני כתבתי את הפירוש השני. יכולים להוריד לי על זה? כמה מקסימום נק' יכולים להוריד ? הרי רשמתי פירוש של מילון ..... תודה רבה!!!!!!!

gg4you

New member
שאלון תשס"ז- 1יח"ל

שלום! מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את שאלון תשס"ז 1 יח"ל ? חיפשתי כבר באתר של משרד החינוך- "שאלוני בגרות משנים קודמות " ולא שמו שם עוד..... תודה רבה!!!!!!!!

gg4you

New member
שכחתי להוסיף.......

שכחתי להוסיף עוד משהו. נגיד וקיבלתי ציון כלשהו בשאלון תשס"ז 1 יח"ל. אם אני מגיש ערעור יכולים לעלות ציון? להוריד ציון? או שלהשאיר אותו כמו שהוא ? ותוך כמה זמן מתקבלת תשובה? ואיפה אני מקבל אותה? הציון פשוט משתנה במערכת של פרסום ציוני בגרות באינטרנט ? אה... ומישהו יודע איך מקבלים קוד משתמש וסיסמא ? תודה !!!!

atudai88

New member
תשובות.

1. השאלונים של בחינת הבגרות האחרונה יפורסמו רק בעוד מספר חודשים. משרד החינוך לא מעלה אותם ישר לאינטרנט. 2. תשובה לכל ציוני הבגרות (למעט מועדי א' של מתמטיקה ואנגלית שמפורסמים בתחילת חודש יולי) ניתנים בסוף חודש אוגוסט. 3. הציונים מתפרסמים באתר האינטרנט של משרד החינוך. שם משתמש וסיסמא אפשר לקבל במענה הטלפוני שלהם (שמספרו מפורסם באתר של משרד החינוך אף הוא...). 4. כן - הציון פשוט מופיע שם! 5. ניתן לערער על הציון (כמובן, רק אחרי שתקבל אותו...). אם הערעור יתקבל, יכולים להעלות לך את הציון, אבל מנגד, יכולים גם להוריד לך אותו... בהצלחה!

באמא שלך- חכה לציון ואז תגיש ערעור...../images/Emo62.gif

למה להקדים את העגלה לסוסים?...

אופיר91

New member
שאלה-

זה בסדר אם בשאלה 6 (שהיה צריך להשלים מילים בעברית-סכום של הטקסט) כתבתי שג'ון רוצה לנסוע למדינה ערבית במקום למדינות ערביות? (כתבתי ביחיד במקום ברבים)

למעלה