שאלון תשובון

swirrrly

New member
שאלון תשובון ../images/Emo118.gif

אני כותבת את התשובות (לא של בן אדם ספציפי - אני סתם ממציאה וזה) ואתם צריכים לשער מה השאלות בעיניכם.. 1) לא קוראים לי אני בא לבד. 2) 14. 3) בסדר. 4) כן. 5) אולי. 6) לא. 7) כחול. 8) מיקרונזיה. 9) אריאל שרון, יעל בר זוהר, ומשה מדוכן הפלאפל. 10) רק בימים טובים. 12) רק בימים רעים. 13) לא הבנתי. 14) השאלה הזאת אישית מדי. 15) בלי קשר לשאלה, ליאור שליין שליתע!!1. 16) סקס. 17) סמים. 18) רוקנרול. 19) זאת הייתה שאלה פרסית, משו סוף. 20) לעזאזל, זאת השאלה הכי חכמה ונוקבת שקראתי בחיים שלי. 21) ביי.

D o o S h a

New member
אהבתי../images/Emo13.gif

) לא קוראים לי אני בא לבד.- איך קוראים לך? 2) 14.- בן כמה? 3) בסדר.- מה המצב? 4) כן.- אוהב אותי? 5) אולי.- אוהב את בצפר? 6) לא.- שונא אותי? 7) כחול.- צבע אהוב 8) מיקרונזיה.- מילה דומה ל'מקרוני'? 9) אריאל שרון, יעל בר זוהר, ומשה מדוכן הפלאפל.- דמויות מוערצות? 10) רק בימים טובים.- אתה אדם שמח? 12) רק בימים רעים.- אתה אדם עצוב? 13) לא הבנתי.- אתה קוכומ קך? 14) השאלה הזאת אישית מדי.- האם עשית את זה? (
) 15) בלי קשר לשאלה, ליאור שליין שליתע!!1.- אוהב את המספר 9, או 8<? 16) סקס. -מילה שמתחילה ב-ס' אחכך ק' אחכך ס'? 17) סמים. מילה ב- ס' מ' י' מ'? 18) רוקנרול. מילה ב ר' ו' ק' נ' ר' ו' ל' 19) זאת הייתה שאלה פרסית, משו סוף.- אתה חתיכת כורדי? 20) לעזאזל, זאת השאלה הכי חכמה ונוקבת שקראתי בחיים שלי.- אתה מאמין במשפט: "אין לי מושג מה לכתוב כאן"? 21) ביי.- טוב אני עפתי. ביו'ש אהבתי לאללה!! חמוד ביותרר!

adi121

New member
../images/Emo60.gifנחמד מאוד

1) לא קוראים לי אני בא לבד. קוראים לך משה? 2) 14.כמה פעמים ביום אתה הולך לשירותים? 3) בסדר.רוצה לנסוע היום להופעה של ציפי שביט ומיכל ינאי? 4) כן.האם אי פעם אכלת ג'וק? 5) אולי.יכול להיות שאמא שלך בגדה עם השכן? 6) לא.הכנת שיעורים היום? 7) כחול.מה צבע התחתונים שלך? 8) מיקרונזיה.איפה נאבד לך המוח? 9) אריאל שרון, יעל בר זוהר, ומשה מדוכן הפלאפל.מי האנשים שהכי עושים לך את זה? 10) רק בימים טובים.האם אתה נראה טוב? 12) רק בימים רעים.האם אתה נראה רע? 13) לא הבנתי.זה יכול להיות כל כך חתול או שכזה מחר הביא המון? 14) השאלה הזאת אישית מדי.אתה שותה מים? 15) בלי קשר לשאלה, ליאור שליין שליתע!!1.למה עינב גלילי וגורי אלפי עושים עיניים אחד לשני? 16) סקס.ממה אתה הכי מפחד בעולם? 17) סמים.מה הדבר האחרון שהרחת? 18) רוקנרול.מה המוזיקה הכי טובה בעולם? 19) זאת הייתה שאלה פרסית, משו סוף.כשאתה נותן לקבצן מטבע של 5 שקל כמה עודף אתה מצפה לקבל בחזרה? 20) לעזאזל, זאת השאלה הכי חכמה ונוקבת שקראתי בחיים שלי.מאיפה משתין הדג? 21) ביי.טוב יאללה אני הולכת...

מנסה לענות......

1) לא קוראים לי אני בא לבד. איך קוראים לך? 2) 14. בן כמה? 3) בסדר. מה שלומך? 4) כן. אתה עייף? 5) אולי. אתה רעב? 6) לא. רוצה ללכת לטייל? 7) כחול. מה צבע החולצה שלך? 8) מיקרונזיה. לאיפה אתה רוצה לטייל? 9) אריאל שרון, יעל בר זוהר, ומשה מדוכן הפלאפל. את מי אתה הכי אוהב? 10) רק בימים טובים. 12) רק בימים רעים. 13) לא הבנתי. אתה יותר אוהב מלפפון או? 14) השאלה הזאת אישית מדי. מה המחשבה הכי הזוייה שלך? 15) בלי קשר לשאלה, ליאור שליין שליתע!!1. 16) סקס. על מה אתה חושב? 17) סמים. ומה עוד? 18) רוקנרול. ועוד..? 19) זאת הייתה שאלה פרסית, משו סוף. 20) לעזאזל, זאת השאלה הכי חכמה ונוקבת שקראתי בחיים שלי. מה מצב איתך מממצב יא גבבבבבר? 21) ביי. להתראות

יאאא מגניב~!11!!!../images/Emo13.gif../images/Emo185.gif../images/Emo1.gif

1)איך קוראים לך? לא קוראים לי אני בא לבד. 2)כמה עיינים יש לכם? 14. 3)מה המצב?
בסדר. 4)אתה אוהב לצאת לרחוב, להוריד בגדים ולשיר "בים בם בום טרלעלעל? כן. 5)ניסית פעם לעמוד על האצבע? אולי. 6)אתה אוהב את עצמך? לא. 7)מה צבע העננים? כחול. 8)מה הכי בא לך לאכול עכשיו? מיקרונזיה. 9)מי הם האנשים שאתה הכי מעריץ? אריאל שרון, יעל בר זוהר, ומשה מדוכן הפלאפל. 10)האם אתה שונא את עצמך? רק בימים טובים. 12)האם אתה אוהב את עצמך? רק בימים רעים. 13)מה הכי עושה לך את זה?,דג מלוח או כבשה? לא הבנתי. 14)אתה מרבה לאכול ריבה? השאלה הזאת אישית מדי. 15)באיזה מרכך ליאור שליין משתמש? בלי קשר לשאלה, ליאור שליין שליתע!!1. 16)מיליון דולר או סקס? סקס. 17)סקס או סמים? סמים. 18)אושר או רוקנרול? רוקנרול. 19)האם אתה מחבב פרסים? זאת הייתה שאלה פרסית, משו סוף. 20)איך העולם קיים? לעזאזל, זאת השאלה הכי חכמה ונוקבת שקראתי בחיים שלי. 21)אני אוהבת אותך!!!!!!!!!!! ביי
? ביי. ממש אהפתי

swirrrly

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo118.gif

אני מאיצה באנשים מתוחכמים ממני להשתמש ברעיון של השאלון (אני קוראת לזה "תשובון".. כל אחד ומה שבא לו:X) ולהרכיב תשובונים מעניינים ובעלי פוטנציאל הצחקה גדול יותר!

light angel

New member
ננסה

1) לא קוראים לי אני בא לבד. איך קוראים לך? 2) 14. בן כמה אתה? 3) בסדר. מה שלומך? 4) כן. אתה משועמם? 5) אולי. רוצה לצאת למועדון הערב? 6) לא. יש לך חברה? 7) כחול. מה צבע החדר שלך? 8) מיקרונזיה. איפה נולדת?
9) אריאל שרון, יעל בר זוהר, ומשה מדוכן הפלאפל. מי סקסי בעיניך?
10) רק בימים טובים. אתה נחמד לאנשים? 12) רק בימים רעים. אתה מתגעגע לחברה שלך שזרקה אותך? 13) לא הבנתי. הצלכצאלחת? 14) השאלה הזאת אישית מדי. כמה פעמים ביום אתה מאונן? 15) בלי קשר לשאלה, ליאור שליין שליתע!!1. מה אתה אוהב לראות בטלויזיה? 16) סקס. מה לא עשית אף פעם? 17) סמים. מה היית רוצה לנסות? 18) רוקנרול. מה אתה לא רוצה לנסות יותר בחיים? 19) זאת הייתה שאלה פרסית, משו סוף. כמה כסף יש לך בבנק? 20) לעזאזל, זאת השאלה הכי חכמה ונוקבת שקראתי בחיים שלי. מה משמעות החיים?
21) ביי. כשתקרא את השאלה הזו, תגיד "ביי" בצורה הכי מקורית שאתה יכול.

מנסה

1) לא קוראים לי אני בא לבד.- לא קראנו לך למה באת? 2) 14.- כמה פעמים ספרת עד 10 ושום דבר לא קרה? 3) בסדר.- איפה אתה בפסח? 4) כן.- נסעת פעם ברוורס מתל אביב לחיפה? 5) אולי.- אתה בטוח? 6) לא.- יש לך 5 קירות בחדר? 7) כחול.- מה צבע השמיים? 8) מיקרונזיה. - איפה היית רוצה לבלות את ירח הדבש? 9) אריאל שרון, יעל בר זוהר, ומשה מדוכן הפלאפל.- את מי היית לוקח איתך לאי בודד.? 10) רק בימים טובים.- אתה שומע בשתי האוזניים? 12) רק בימים רעים. - מתי אתה אוכל סחוג? 13) לא הבנתי. - אם זורקים כדור שלג מעל פיל , הפיל מתכופף או נופל? 14) השאלה הזאת אישית מדי.- מה דעתך על ההתנתקות? 15) בלי קשר לשאלה, ליאור שליין שליתע! - מה יש לך לומר על ליאור שליין? 16) סקס. - מה לא עשית בחייך? 17) סמים. - על מה אתה יושב בכלא? 18) רוקנרול.- מה המילה החסרה במשפט הבא : סקס סמים ו....? 19) זאת הייתה שאלה פרסית, משו סוף.- כשאתה אוכל פלאפל אתה שומר את המפית אחר כך? 20) לעזאזל, זאת השאלה הכי חכמה ונוקבת שקראתי בחיים שלי.- אם אלוהים יכול לעשות הכל הוא יכול ליצור אבן שהוא לא יוכל להרים? 21) ביי - מה אתה אומר לקרציות?

יyלושקי

New member
ענקקקקקקק ../images/Emo3.gif

1) לא קוראים לי אני בא לבד. - איך קוראים לך? 2) 14. - באיזה גיל איבדת את בתולייך? 3) בסדר. - איך היה? 4) כן. - רק בסדר?! 5) אולי. - אתה מאושר? 6) לא. - באמת? 7) כחול. - מה צבע הראש שלך? 8) מיקרונזיה. - איך קוראים לחברה שלך? 9) אריאל שרון, יעל בר זוהר, ומשה מדוכן הפלאפל. - את מי אתה היית מוכן להרוג בשביל 2 דולר? 10) רק בימים טובים. - אוהב לקפוץ בשלוליות? 12) רק בימים רעים. - אוהב לקפוץ בתוך בורות? 13) לא הבנתי. - גמני לא. [סתאם. אין לי שאלה לתשובה הזאת] 14) השאלה הזאת אישית מדי. - אתה אוהב אתי?! 15) בלי קשר לשאלה, ליאור שליין שליתע!!1. - ישלך אובססיה לפאקצות? 16) סקס. - מה הדבר הכי יפה בעולם בעיניך? 17) סמים. - מהי התרופה היומית שלך? 18) רוקנרול. - מה אתה שונא לשמוע כשאתה מבואס? 19) זאת הייתה שאלה פרסית, משו סוף. - אתה יפה? 20) לעזאזל, זאת השאלה הכי חכמה ונוקבת שקראתי בחיים שלי.- אני יפה? 21) ביי. - הלכתי.

baril

New member
../images/Emo80.gifעונההה.. רעיון מגניב

) לא קוראים לי אני בא לבד.איך קוראים לך? 2) 14.כמה פעמים הפלצת היום? 3) בסדר.איך אתה נראה? 4) כן.נכון אתה מכוער? 5) אולי.נכון אתה רוצה לנשק צב? 6) לא.אתה יפה? 7) כחול.מה הצבע של הפנים שלך? 8) מיקרונזיה.איפה נולדת? 9) אריאל שרון, יעל בר זוהר, ומשה מדוכן הפלאפל.מי האנשים שהפלצת להם בפרצוף? 10) רק בימים טובים.אתה יפה? 12) רק בימים רעים.אתה מכוער? 13) לא הבנתי.אתה עילג ? 14) השאלה הזאת אישית מדי.מה האורך של ה*** שלך? 15) בלי קשר לשאלה, ליאור שליין שליתע!!לאאאא 16) סקס.מה אתה הכי אוהב לעשות? 17) סמים.והדבר השני? 18) רוקנרול.והשלישי? 19) זאת הייתה שאלה פרסית, משו סוף.אפשר שקל? 20) לעזאזל, זאת השאלה הכי חכמה ונוקבת שקראתי בחיים שלי.כמה זה אחד ועוד אחד? 21) ביי.שלום

עונה

אני כותבת את התשובות (לא של בן אדם ספציפי - אני סתם ממציאה וזה) ואתם צריכים לשער מה השאלות בעיניכם.. 1) לא קוראים לי אני בא לבד. - איך קוראים לך ? 2) 14. - בן כמה אתה ? 3) בסדר. - מה שלומך ? 4) כן. - משעמם לך ? 5) אולי. - אתה חושב שאתה יפה ? 6) לא. - אתה עייף ? 7) כחול. - צבע אהוב ? 8) מיקרונזיה. - אה ? 9) אריאל שרון, יעל בר זוהר, ומשה מדוכן הפלאפל. - מי האנשים שהכי מעצבנים אותך ? 10) רק בימים טובים. - אתה בנאדם רגוע ? 12) רק בימים רעים. - עצבני ? 13) לא הבנתי. - מה דעתך בקשר לאנשים הרעבים בסומאליה, האם הינך חושב כי מתאים להתייחס אליהם באופן כי בו מתייחסים אליהם בארצנו ? 14) השאלה הזאת אישית מדי. - כמה חברות כבר היו לך ? 15) בלי קשר לשאלה, ליאור שליין שליתע!!1. ? באמת ? 16) סקס. - אממ 17) סמים. - במה בחיים לא תיגע ? 18) רוקנרול. -אמממ 19) זאת הייתה שאלה פרסית, משו סוף. - אממ 20) לעזאזל, זאת השאלה הכי חכמה ונוקבת שקראתי בחיים שלי. 0- אממ 21) ביי. - אני הולך... ביי

TrAd RaD

New member
ממש אהבתי...!!!!!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

1) לא קוראים לי אני בא לבד.- איך קוראים לך? 2) 14. בן כמה? 3) בסדר. מה המצב? 4) כן. נכון שניק קרטר שקסי בטירוף ואתה רוצה לאנוס אותו? 5) אולי.ונכון שגם אייג'יי כוסון? 6) לא. אתה אוהב מלפפון חמוץ עם שוקולד 7) כחול. מה הצבע של החדר שלך? 8) מיקרונזיה... תגיד משהו שאין לי מושג המ הפירוש שלו? 9) אריאל שרון, יעל בר זוהר, ומשה מדוכן הפלאפל. מי הם שלושת האנשים הכי סקסיים בעולם? 10) רק בימים טובים.אוהב את המורה שלך לספרות? 12) רק בימים רעים. חולם על המנהל\ת שלך? 13) לא הבנתי. אוהב את ג'ונתן סרדה?... 14) השאלה הזאת אישית מדי. אתה נשנש? 15) בלי קשר לשאלה, ליאור שליין שליתע!!1. הוא ירוק מבפנים וכתום מבחוץ? 16) סקס. מה טל מוסרי שווה?...
17) סמים. 18) רוקנרול. 19) זאת הייתה שאלה פרסית, משו סוף. מי אמר אני ולא קיבל.. (נוו מה זה היה מכשיל) 20) לעזאזל, זאת השאלה הכי חכמה ונוקבת שקראתי בחיים שלי. אתה יודע שאני יודעת שאתה יודע מה שהוא יודע שאתה לא יודע למרות שהוא רצה שתדע אבל הוא לא ידע שאתה לא יודעת שאני יודעת שאתה יודע שהם רוצים לדעת מה שהוא יודע שאני יודעת שאתה לא יודע שהוא לא יודע שאתה לא יודע למרות שהוא רצה שתדע אבל הם לא מספרים לו שאתה לא יודע מה שהם רוצים לדעת שהוא יודע שאני יודעת שאתה לא יודע.. אז עכשיו את יודע? 21) ביי. כדי שתלך עכשיו אתה לא חושב?

../images/Emo85.gif../images/Emo41.gifמגניבבבב../images/Emo45.gifאניייייי../images/Emo26.gif

1) לא קוראים לי אני בא לבד-איך קוראים לך
2) 14-בת כמה אחותך
3) בסדר-מה קורה
4) כן-נכון שאתה שרוף על קמי
5) אולי-אתה חושב שריקי גל שרה יפה
6) לא-אתה מעריץ את לואיסקקה
7) כחול-מה צבע השמיים
8) מיקרונזיה-מה שמו של המיקרו החדש שיצא בארץ
9) אריאל שרון, יעל בר זוהר, ומשה מדוכן הפלאפל-איזה שחקנים ראית במציאות
10) רק בימים טובים-האם אתה יוצא לטייל בחוץ ולנשום אוויר
12) רק בימים רעים-האם אתה מסתגר בבית
13) לא הבנתי-האם אתה יודע שאני יודעת שאתה יודע שאני יודעת שאתה יודע שהם יודעים שאנחנו יודעים שאני יודעת שאתה יודע שהוא יודע שאני יודעת שהיא יודעת שאנחנו יודעים
14) השאלה הזאת אישית מדי-מה צבע התחתונים שלך
15) בלי קשר לשאלה, ליאור שליין שליתע!!!-אתה אוהב פסטה
16) סקס-מה הדבר האחרון שתעשה
17) סמים-למה בחיים לא תתמכר
18) רוקנרול-מה סוג המוזיקה המועדף עליך
19) זאת הייתה שאלה פרסית, משו סוף-תגיד משהו לא קשור
20) לעזאזל, זאת השאלה הכי חכמה ונוקבת שקראתי בחיים שלי-אם אלוהים ברא אותנו,אז מי ברא אותו
21) ביי-טוב זזתי

נחמד D:

1) לא קוראים לי אני בא לבד. ~פססס-פססס-פסססט, יש אוכל, מיצייי! 2) 14. ~כמה ילדים יש לך? X: 3) בסדר. ~רוצה לבוא להסניף איתי ביסלי? 4) כן. ~אתה בטוח שאתה רוצה? S: 5) אולי. ~אוליי במקום זאת נלך להזריק קולה? 6) לא. ~אתה מזריק דיאט, נכון...? 7) כחול. ~איכ, באיזה צבע המוח שלך בכלל X_X 8) מיקרונזיה. ~מה המילה הראשונה שלמדת כשעלית לארץ? X: 9) אריאל שרון, יעל בר זוהר, ומשה מדוכן הפלאפל. ~מי הכי עושה לך את זה? 10) רק בימים טובים. ~ואתה עושה שובי-דובי עם משה הפלאפל ואריאל שרון!? 12) רק בימים רעים. ~ו.. גם עם יעל בר זהר?.. 13) לא הבנתי. ~יעל בר זהר קצת יותר חוסיט מאריאל שרון, לא? 14) השאלה הזאת אישית מדי. ~מה לא הבנת, מה אתה רוסי!? >: 15) בלי קשר לשאלה, ליאור שליין שליתע!! ~[LOL, מסכימה!] 16) סקס. ~מה האסוטיאציה שעולה לך בראש: טל מוסרי! 17) סמים. ~ועוד אחד לגבי טל מוסרי? D: 18) רוקנרול. ~והאסוטיאציה שעולה לך מבריטני ספירס? X: 19) זאת הייתה שאלה פרסית, משו סוף. ~פיצה מעדנות יותר טובה מפיצה שקונים, נכון? 20) לעזאזל, זאת השאלה הכי חכמה ונוקבת שקראתי בחיים שלי. ~את לא תמותי, נכון? T_T 21) ביי. ~אתה סטרייט/ביי/הומוסקסואל? P:

מסטולית

New member
../images/Emo6.gif!

1) איך קוראים לך? לא קוראים לי אני בא לבד. 2) כמה אחים יש לך? 14. 3) מה מצב הגמבה במקרר שלך? בסדר. 4) והמלפפון, אותו דבר כמו הגמבה? כן. 5) האם אכלת אתמול רימון בדבש? אולי. 6) ראית פעם השיר שלנו? לא. 7) מה צבע השעות שלך ברגליים?
כחול. 8) איך קוראים לאבא שלך? מיקרונזיה. 9) עם מי היית רוצה לבלות יום כיף? אריאל שרון, יעל בר זוהר, ומשה מדוכן הפלאפל. 10) אתה נהנה לזרוק גבינה צהובה על החתולים ברחוב? רק בימים טובים. 12) ועל הכלבים? רק בימים רעים. 13) יש לך אח גדול? לא הבנתי. 14) אמא שלך נהרגה בתאונת משאית זבל מצערת? השאלה הזאת אישית מדי. 15) נכון ליאור שליין הומו? בלי קשר לשאלה, ליאור שליין שליתע!!1. 16) מה לעולם לא תעשה? סקס. 17) מה אתה עושה בשביל לשמור על הבריאות? סמים. 18) מה להקת היהודים בחיים לא יצליחו לעשות? רוקנרול. 19) רוצה אגורה? זאת הייתה שאלה פרסית, משו סוף. 20) מה עשית אתמול? לעזאזל, זאת השאלה הכי חכמה ונוקבת שקראתי בחיים שלי. 21) למה? ביי.

swirrrly

New member
ח 18 משעשעת.. ../images/Emo12.gif ../images/Emo118.gif

(אני לא מבינה ביהודים אבל היא בכל שעשעתיני
)

XyTALyX

New member
לכל תשובה שאלה

1. יש לך זמן לדבר כרגע? ואם לא, תביא עוד מישהו? 1) לא, קוראים לי. אני בא לבד. 2. כמה פעמים בדקה אתה חושב על מין? 2) 14. 3. מתי אתה נוהג לאכול מצות? 3) בסדר. 4. אבשכמיס? 4) כן. 5. מה ראשי התיבות של "אנשים וכבשים לא יזדווגו"? 5) אולי. 6. אבא שלך ערומקו? 6) לא. 7. כמו מה אלוהים הבטיח לבני ישראל שזרעם יהיה? 7) כחול. 8. המצא שם של מדינה שלא באמת קיימת: 8) מיקרונזיה. 9. לאיזה אנשים שאתה מכיר יש את השדיים הגדולים ביותר? 9) אריאל שרון, יעל בר זוהר, ומשה מדוכן הפלאפל. 10. מתי אתה מצחצח שיניים? 10) רק בימים טובים. 12. מתי כואבות לך השיניים? 12) רק בימים רעים. 13. התטלברגשנל דרום מריס? 13) לא הבנתי. 14. האם אתה צופה בפיק-אפ? 14) השאלה הזאת אישית מדי. 15. מה השעה? 15) בלי קשר לשאלה, ליאור שליין שליתע!!1. 16. תן דוגמא למילה בת שלוש הברות שמתחילה ומסתיימת בס' ואיננה סוס. 16) סקס. 17. איך מסתיימת המילה העברית לסלבריטאים שמתחילה במפור...? 17) סמים. 18. איזה סגנון מוזיקה לא שומעים בציבור החרדי? 18) רוקנרול. 19. תעלינו בבקשה עדה מסויימת ובסוף התשובה שלכם תרשמו "סוף" 19) זאת הייתה שאלה פרסית, משו סוף. 20. איפה השירותים? 20) לעזאזל, זאת השאלה הכי חכמה ונוקבת שקראתי בחיים שלי. 21. רוצה לעלות אלי לחדר לשמוע מוזיקה? 21) ביי.

למעלה