שאלון תפוזי...

דיתוּש

New member
../images/Emo41.gifעונענע../images/Emo41.gif

1. שם: יהודית
2. כינוי: דיתוּש
3. מס' כרטיס אישי: נו מה זה משנה, כנסו תראו
4. תאריך הרשמה לתפוז: לפני בערך שנה וחצי, יש לי עוד שמשתמשת ישן יותר.
5. חברה בפורומים: משימה-חפשו בעצמכם! מי שיגלה את כל הפורומים בהם אני חברה יקבל פרס נכסף (ולא, הוא לא יקבל תמונה שלי בבגד ים)
6. מנהל פורום: שום פורום, אפילו אתם לא רציתם אותי!!!
7. מומחית בפורום: נו למה לזרות מלח על הפצעים???
8. הפורום הראשון שהייתי נוכחת בו: יומנה של שלומצי
9. כתובת בלוג: אני כבר לא כותבת בו ומפרסמת אז מה זה יעזור לכם
10. בלוגTV-בעד או נגד?: בעד מה 'כפת לי
11. פינה אהובה בתפוז חוץ מהפורומים: המומלצים של תפוז בשער
12. הפורומים המועדפים שלי: יותר מדי עזבוני
13. איזה עוד כינויים היו לך לפני הנוכחי: סמדי
14. לחצי על 'קהילה אקראית'-איזה פורום יצא?: הפורום הכי מפגר, משהו עם חגי ישראל. איזה בולשיט
15. תפוזON- כן או לא?: בטח שכיין
16. tapuzOn אז תבלבלו לי בשכל
17. הגעתי לתפוז דרך קלמנטינה, למי שזוכר
18. שלחתי טופס אחד לנהל, ואז גיליתי שיש פורום כזה כבר... חחח וגם ככה לא נהייתי מנהלת, נחמדים
19. האייקון הכי טוב הוא:
20. אייקונים מאומצים-כן או לא? זה סתם מטופש, כל אחד שיעשה מה שהוא אוהב
21. האייקון המאומץ שלי(אם יש): אין
22. גולשת קבועה בתפוז משוב?: רק אם שלחתי שאלה
23. אם תנהלי את תפוז, מה תשני?: כלום, זה אתר מצוין. אבל אם כבר אמרתם, אז יש לי פה רשימה קטנה... שנייה... סתם. אבל הייתי משנה את הקול שעושים הבאנרים, למה הם צריכים להרעיש?
24. חסויות או פרסומות קופצות?: חסויות
25. מסרים או הודעות רגילות?: הודעות רגילות
26. איזה אייקון הייתי מוסיפה?: אייקון כסף / וסיגריה
27. מה מסרים יש לכן כרגע?: שלושה, בפח זבל הזה לא יודעת וגם לא איכפת לי
28. איזה פורום הכי טוב?: הפורומים שאני אוהבת-כולם מצוינים
29. איך אני אומרת- Vinter או Winter?: למי איכפת?
30. ולסיום-שאלונים - כן או לא?: שיהיה כן. לא נבאס.

S H I L G I

New member
../images/Emo3.gif

1. שם: נייטע 2. כינוי: שילגי/שייסק 3. מס' כרטיס אישי: לוזוכרת
4. תאריך הרשמה לתפוז: לוזוכרת..אבל מצאתי הודעה מהראשונות שלי בתפוז..התאריך כתוב בכרטיס האישי שלי.. 5. חבר בפורומים: כתוב בכרטיס האישי *עצלנית* 6. מנהל פורום: הלוואי ר"צ
7. מומחה בפורום: אפאחד 8. הפורום הראשון שהייתי בו: סוסיםםםם
9. כתובת בלוג: לומספרת ולומספרת
10. בלוגTV‏ - בעד או נגד?: נגדדדדדדדדד
11. פינה אהובה בתפוז חוץ מפורומים: אין 12. הפורומים מהמועדפים שלי: ר"צ (763), מו"מ (680), היהודים (365), ומיץ תפוזים כמובן 13. איזה עוד כינויים היו לך לפני הנוכחי: NETA LOVES ARAV, אל תשאלו בעיות נפשיות של ילדה בת 12 שנכנסת לתפוז לראשונה.. 14. לחץ על 'קהילה אקראית' - איזה פורום יצא?: אקזיט
15. תפוזON - כן או לא?: YUP 16. tapuZone או tapuzOn ?: און 17. איך הגעתם לתפוז?: חברה שלחה לי לינק של פורום סוסים ונכנסתי 18. כמה טפסים לנהול פורום כבר שלחתם \ שלחתם עד שנהייתם מנהלים?: 5 בערך אולי יותר חח 19. האייקון הכי טוב הוא:
20. אייקונים מאומצים - כן או לא?: כן, אבל אני עצלנית מדי בשביל זה. 21. האייקון המאומץ שלך (אם יש): פעם היה לי אבטיח, אח"כ
אבל עזבתי אותו כי שכחתי אותו כל הזמן 22. גולש קבוע בתפוז משוב?: לא 23. אם תנהל את תפוז, מה תשנה?: אין לי מושג, אני פשוט אעיף את המנלהות של תפוז משוב לעזאזל 24. חסויות או פרסומות קופצות?: מה זה חסויות? פרסומות קופצות זה תמיד רע, אני אבחר בחסויות 25. מסרים או הודעות רגילות?: מסרים
26. איזה אייקון הייתם מוסיפים?: |סוס| 27. כמה מסרים יש לכם כרגע?: 238 אחרי מחיקה כל כמה מהם 28. איזה פורום הכי טוב?: כולם
29. איך אתם אומרים - Vinter או Winter?: בטח שWINTER! מה אני גרמניה? 30. ולסיום - שאלונים - כן או לא?: כן!!

ShAkaTArShA

New member
../images/Emo157.gif../images/Emo157.gif../images/Emo157.gif

ולסיום - שאלונים - כן או לא?:

../images/Emo9.gif

1. שם: נועה
2. כינוי: NoA LoVeS WeStLiFe 3. מס' כרטיס אישי: תבדקו
וחוצמזה, מזה משנה
4. תאריך הרשמה לתפוז:לא יודעת. 5. חבר בפורומים: ווסטלייף, תמונות מצחיקות, חברים, רוזוול, תשוקות. 6. מנהל פורום:
7. מומחה בפורום:
8. הפורום הראשון שהייתי בו:ווסטלייף
9. כתובת בלוג: כתוב בכרטיס אישי
שווה ביקור
10. בלוגTV‏ - בעד או נגד?:לא אכפת לי, אבל אני לא אעשה לעצמי תוכנית בבלוגTV.. 11. פינה אהובה בתפוז חוץ מפורומים:צ'אט [?] 12. הפורומים מהמועדפים שלי: ראה שאלה 5. 13. איזה עוד כינויים היו לך לפני הנוכחי: westlife rules 14. לחץ על 'קהילה אקראית' - איזה פורום יצא?: "זהות בדויה"..איזה ענק. הפורום של חברה שלי
15. תפוזON - כן או לא?: כן. למה לא. 16. tapuZone או tapuzOn ?: השני
17. איך הגעתם לתפוז?: לא זוכרת. 18. כמה טפסים לנהול פורום כבר שלחתם \ שלחתם עד שנהייתם מנהלים?: שלחתי, אבל לא נהייתי מנהלת
19. האייקון הכי טוב הוא:
,
20. אייקונים מאומצים - כן או לא?: מויייי כיף
חח כן. 21. האייקון המאומץ שלך (אם יש):
|שיין| 22. גולש קבוע בתפוז משוב?:לא. 23. אם תנהל את תפוז, מה תשנה?:אני לא אנהל..
24. חסויות או פרסומות קופצות?:אף אחד מהם. 25. מסרים או הודעות רגילות?:הודעות רגילות. 26. איזה אייקון הייתם מוסיפים?:|זין| |שתוק| |מכוערת| 27. כמה מסרים יש לכם כרגע?:אני כל הזמן מוחקת
28. איזה פורום הכי טוב?:אאאא.. לא רוצה לקבל מכות, אז חסוי.. 29. איך אתם אומרים - Vinter או Winter?: אנערף.
V. 30. ולסיום - שאלונים - כן או לא?:ככככןןן

מטאור2001

New member
=====>

1. שם: נתנאל 2. כינוי: מטאור 3. מס' כרטיס אישי: 49 4. תאריך הרשמה לתפוז: אמצע 2001 5. חבר בפורומים: ראה 12 6. מנהל פורום: קליפות תפוז
7. מומחה בפורום: הייתי בתוכנה וחומרה (91) 8. הפורום הראשון שהייתי בו: הגשש החיוור (פורום שהיה בשנת 2001-2002 למשך חצי שנה בערך, ונסגר מחוסר פעילות מספקת) 9. כתובת בלוג: ----- 10. בלוגTV‏ - בעד או נגד?: נגד 11. פינה אהובה בתפוז חוץ מפורומים: צ'אט 12. הפורומים מהמועדפים שלי: 91 - תוכנה וחומרה, 99 מחשבים ואינטרנט, 163 - דתיים, 62 - אופיס, 71 - תמיכה טכנית, 944 - מיץ תפוזים 13. איזה עוד כינויים היו לך לפני הנוכחי: ---- 14. לחץ על 'קהילה אקראית' - איזה פורום יצא?: 449 - סמולוויל + לויס וקלארק 15. תפוזON - כן או לא?: לא 16. tapuZone או tapuzOn ?: TapuzOff 17. איך הגעתם לתפוז?: בגלל פירסומת (ב-2001) 18. כמה טפסים לנהול פורום כבר שלחתם \ שלחתם עד שנהייתם מנהלים?: לא כולם מנהלים... 19. האייקון הכי טוב הוא:
20. אייקונים מאומצים - כן או לא?: כן 21. האייקון המאומץ שלך (אם יש):
על פי הקריזה 22. גולש קבוע בתפוז משוב?: לא 23. אם תנהל את תפוז, מה תשנה?: הייתי מוריד את הפירסום של אירועים מפורומים לא קשורים (פירסום של הועד למען חצילי החממה בפורום מחשבים...) 24. חסויות או פרסומות קופצות?: חסויות 25. מסרים או הודעות רגילות?: מסרים 26. איזה אייקון הייתם מוסיפים?: תפוז דתי 27. כמה מסרים יש לכם כרגע?: בסביבות ה-30 28. איזה פורום הכי טוב?: מחשבים ואינטרנט 29. איך אתם אומרים - Vinter או Winter?: וינטר
30. ולסיום - שאלונים - כן או לא?: כן

xKittYx

New member
:]

1. שם: איה :| 2. כינוי: xKittYx 3. מס' כרטיס אישי: 596636 4. תאריך הרשמה לתפוז: לא זוכרת, איפשהו בשלהי החופש הגדול של שנת 2002. אוקטובר? 5. חבר בפורומים: בקושי 6. מנהל פורום: been there, dont that
7. מומחה בפורום: את זה עוד לא עשיתי. 8. הפורום הראשון שהייתי בו: קהילת אייסיטי *בושה* 9. כתובת בלוג: של שירים אבל כבר לא כותבת:| כאילו שתקראו גם ככה. 10. בלוגTV‏ - בעד או נגד?: ח מה אכפת לי 11. פינה אהובה בתפוז חוץ מפורומים: צ'אט? 12. הפורומים מהמועדפים שלי: לא יודעת אני לא ממש כאן:| אה רגע רגע מיץ תפוזים!!!!!!!!! 13. איזה עוד כינויים היו לך לפני הנוכחי:*מוציאה את הרשימה*: sn00p Sn00pyGirl Snooopy Girl S n o o p ¥ G i r l Snoopy Snoop Girl N i c k l e s s Loony Girl Looney Girl איה ולאקי לאקי ואיה לאקי ואיה איה ולאקי sisz KittyKat xAyAx Power Metal Warrior xKittYxS T F U 89 rulzzzz סיסטרצ של סיסטרצ זהו
14. לחץ על 'קהילה אקראית' - איזה פורום יצא?: אין לי כוח 15. תפוזON - כן או לא?: למה לא 16. tapuZone או tapuzOn ?: ON כי זה מה שווינטר הציע? 17. איך הגעתם לתפוז?: אייסיטי :| 18. כמה טפסים לנהול פורום כבר שלחתם \ שלחתם עד שנהייתם מנהלים?: 2 אבל בסוף נהייתי מנהלת בלי קשר?
19. האייקון הכי טוב הוא:
20. אייקונים מאומצים - כן או לא?: לא איכס!!! תיגמלו. 21. האייקון המאומץ שלך (אם יש):
אבל נגמלתי. 22. גולש קבוע בתפוז משוב?: כבר לא 23. אם תנהל את תפוז, מה תשנה?:
24. חסויות או פרסומות קופצות?: חסויות 25. מסרים או הודעות רגילות?: רגילות 26. איזה אייקון הייתם מוסיפים?: לא יודעת 27. כמה מסרים יש לכם כרגע?: לא הרבה 28. איזה פורום הכי טוב?: מיץ תפוזים@@@@@@@ 29. איך אתם אומרים - Vinter או Winter?: W 30. ולסיום - שאלונים - כן או לא?: שיהיה

~~~~~>../images/Emo28.gif

1. שם:צאלה 2. כינוי: נושי קטן (אין לי כוח לכתוב) 3. מס' כרטיס אישי:568604 4. תאריך הרשמה לתפוז: 5. חבר בפורומים:היהודים, מיץ' תפוזים, רוכבים צעירים 6. מנהל פורום:לא מנהלת
7. מומחה בפורום:גם לא 8. הפורום הראשון שהייתי בו:סוסים 9. כתובת בלוג:blog.tapuz.co.il/tseela 10. בלוגTV‏ - בעד או נגד?:בעד... 11. פינה אהובה בתפוז חוץ מפורומים: בלוגים... 12. הפורומים מהמועדפים שלי: רוכבים צעירים היהודים ומיץ' תפוזים 13. איזה עוד כינויים היו לך לפני הנוכחי:selt sweet sager. ©oliv©, aolb 14. לחץ על 'קהילה אקראית' - איזה פורום יצא?:שאניה טווין (מ זאת?) 15. תפוזON - כן או לא?: נחמד אבל אני לא יכולה להכנס בגלל הכינוי. 16. tapuZone 17. איך הגעתם לתפוז?:חברים שלי כל הזמן דיברו על איזה פרום אז נכנסתי גם 18. כמה טפסים לנהול פורום כבר שלחתם \ שלחתם עד שנהייתם מנהלים?:לא נהייתי מנהלת אבל שלחתי אחד. 19. האייקון הכי טוב הוא:
20. אייקונים מאומצים - כן או לא?: בטח שכן
21. האייקון המאומץ שלך (אם יש):
22. גולש קבוע בתפוז משוב?: לפעמים שחברה שלי אומרת לי שיש שמה משהו מצחיק 23. אם תנהל את תפוז, מה תשנה?: לא יודעת 24. חסויות או פרסומות קופצות?: זונות 25. מסרים או הודעות רגילות?: מסרים 26. איזה אייקון הייתם מוסיפים?:|סוס| 27. כמה מסרים יש לכם כרגע?: 34 28. איזה פורום הכי טוב?: מיץ' תפוזים והיהודים 29. איך אתם אומרים - Winter 30. ולסיום - שאלונים - כן או לא?: כן

LeAnNe

New member
איך אפשר בלי..?../images/Emo182.gif../images/Emo159.gif

. שם: ליאן 2. כינוי: תסתכלו למלעה 3. מס' כרטיס אישי:228861 4. תאריך הרשמה לתפוז: מתישהו בחופש הגדול לפני שנתיים 5. חבר בפורומים: הארי פוטר,טלויזיה, כוכב נולד, אסתי המכוערת ומיץ תפוזים
6. מנהל פורום: החיים האבודים 7. מומחה בפורום: סומסום וברוקולי 8. הפורום הראשון שהייתי בו: הארי פוטר 9. כתובת בלוג: blog.tapuz.co.il/emd 10. בלוגTV‏ - בעד או נגד?: בעד, למה לא? 11. פינה אהובה בתפוז חוץ מפורומים: אין לי מושג.. 12. הפורומים מהמועדפים שלי: הפורומים שבהם אני נמצאת.. 13. איזה עוד כינויים היו לך לפני הנוכחי: אנה אבוט 14. לחץ על 'קהילה אקראית' - איזה פורום יצא?: משחקי שירים (באמת יש פורום כזה???) 15. תפוזON - כן או לא?: כן, למה לא? 16. tapuZone או tapuzOn ?:tapuzOn 17. איך הגעתם לתפוז?: פעם הייתי מכורה לצ'אטים אז דרך הצ'אט של תפוז.. 18. כמה טפסים לנהול פורום כבר שלחתם \ שלחתם עד שנהייתם מנהלים?: 0 19. האייקון הכי טוב הוא:
20. אייקונים מאומצים - כן או לא?: כן! 21. האייקון המאומץ שלך (אם יש):
|שלדג| 22. גולש קבוע בתפוז משוב?: לפעמים מציצה 23. אם תנהל את תפוז, מה תשנה?: אני אמחק כמה פורומים
ואשים עוד אייקונים מאגניבים. 24. חסויות או פרסומות קופצות?: חסויות, זה לא קופץ! 25. מסרים או הודעות רגילות?: הודעות רגילות 26. איזה אייקון הייתם מוסיפים?: |ינשוף||חרא| 27. כמה מסרים יש לכם כרגע?: הא?! 28. איזה פורום הכי טוב?: הארי פוטר! (ומיץ תפוזים..) 29. איך אתם אומרים - Vinter או Winter?:Winter 30. ולסיום - שאלונים - כן או לא?: כן!

yuval k

New member
שאלון../images/Emo70.gif

1. שם: יובל ק 2. כינוי: yuval k 3. מס' כרטיס אישי: 481692 [בע"פ
] 4. תאריך הרשמה לתפוז: לא יודע. אבל ההודעה הראשונה שלי פה, על כינוי ישן, היא מה-25.3.03 - אם כי כן כתבתי בפורומים קודם לכן, אבל ממש מעט. 5. חבר בפורומים: דוט נט, ASP [חברתי] 6. מנהל פורום: דוט נט [831] 7. מומחה בפורום: N/A 8. הפורום הראשון שהייתי בו: ASP 9. כתובת בלוג: N/A 10. בלוגTV‏ - בעד או נגד? ניוטר 11. פינה אהובה בתפוז חוץ מפורומים: בלוגים
12. הפורומים מהמועדפים שלי: בלשנות [אני לא טורח להסתכל בו], ספרים וספרות, דוט נט, ASP 13. איזה עוד כינויים היו לך לפני הנוכחי: yuvak89
14. לחץ על 'קהילה אקראית' - איזה פורום יצא? אורולוגיית ילדים
15. תפוזON - כן או לא? לא 16. tapuZone או tapuzOn? ‏neither
17. איך הגעתם לתפוז? אבא הקפיץ אותי לשם
18. כמה טפסים לנהול פורום כבר שלחתם \ שלחתם עד שנהייתם מנהלים? אחד, כמובן 19. האייקון הכי טוב הוא:
, וגם
20. אייקונים מאומצים - כן או לא? כל כך לא
21. האייקון המאומץ שלך (אם יש): 22. גולש קבוע בתפוז משוב? לא 23. אם תנהל את תפוז, מה תשנה? את הקוד של מערכת הפורומים
24. חסויות או פרסומות קופצות? אף אחד, אבל חסויות, אם כבר. 25. מסרים או הודעות רגילות? תלוי למה... 26. איזה אייקון הייתם מוסיפים? :| 27. כמה מסרים יש לכם כרגע? חדשים? 0, בתיבה יש איזה 350-400, אחרי מחיקה של לא-רלוונטיים. 28. איזה פורום הכי טוב?
29. איך אתם אומרים - Vinter או Winter? עם W 30. ולסיום - שאלונים - כן או לא? תלוי. על חלק כיף לענות, חלק סתם בעע

TauraMan

New member
אני../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

1. שם:דורון 2. כינוי: TauraMan 3. מס' כרטיס אישי:460288 (של המשתמש הזה..) 4. תאריך הרשמה לתפוז: 18/8/2002 (יום לפני יומהולדת
) 5. חבר בפורומים:ר"צ(763), הפ"ס(160), פאנפיקים(414), מיצתפוזים(944 כמובן
),אינטליגנציה IQ ומחוננים(915) [גאד, שם סנובי
] 6. מנהל פורום: לא, ואין כוונה כזו. 7. מומחה בפורום: נופ 8. הפורום הראשון שהייתי בו: סוסים (382) 9. כתובת בלוג:http://blog.tapuz.co.il/tauraman 10. בלוגTV‏ - בעד או נגד?: לא נכנסתי אף פעם, לא נראה מזיק. 11. פינה אהובה בתפוז חוץ מפורומים: בלוגים 12. הפורומים מהמועדפים שלי: אינטלגנציה IQ ומחוננים, אסתי המכוערת, הארי פוטר-הספר, מיץ תפוזים, סוסים, פאנפיקים, רוכבים צעירים. 13. איזה עוד כינויים היו לך לפני הנוכחי: טאורה המלך, ש ל ג 14. לחץ על 'קהילה אקראית' - איזה פורום יצא?:תכניות רדיו אילת [לתפוז באמת יש פורום על כל שטות...] 15. תפוזON - כן או לא?: לא מזיק 16. tapuZone או tapuzOn ?: TapuzOn 17. איך הגעתם לתפוז?: קישור לפורום סוסים דרך גוגל תחת מילת החיפוש 'סוסים' 18. כמה טפסים לנהול פורום כבר שלחתם \ שלחתם עד שנהייתם מנהלים?: שלחתי אחד. 19. האייקון הכי טוב הוא:
,
20. אייקונים מאומצים - כן או לא?: כן, מיחד הודעות, הרבה יותר קל לזהות של מי כל הודעה 21. האייקון המאומץ שלך (אם יש): |אבטיח||זורו|
22. גולש קבוע בתפוז משוב?: רק כשיש ב944# לינק להודעות מצחיקות
23. אם תנהל את תפוז, מה תשנה?: לא יודעת.. בטח אפרסם יותר את האתר 24. חסויות או פרסומות קופצות?: חסויות עדיף, שונאת לסגור חלונות 25. מסרים או הודעות רגילות?: IM(AIM, MSN-Messanger, ICQ) עדיף.. 26. איזה אייקון הייתם מוסיפים?: |סוס| 27. כמה מסרים יש לכם כרגע?: 147, מחקתי איזה 200 לפני כמה חודשים. [עלוב, אני יודעת
] 28. איזה פורום הכי טוב?: רוכבים צעירים!!! [763#] 29. איך אתם אומרים - Vinter או Winter?: Winter.. לייק חורף 30. ולסיום - שאלונים - כן או לא?: כן, אבל רק כשמשעמם..

TauraMan

New member
הקישור לבלוג לא עובד ../images/Emo4.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

ננסה שוב- פה

Y M C A

New member
אני רוצה לענותתתתתתת../images/Emo44.gif../images/Emo184.gif|

1. שם:שחר 2. כינוי:ymca 3. מס' כרטיס אישי:לאדעת 4. תאריך הרשמה לתפוז:לאדעת 5. חבר בפורומים:זיהוי שירים 6. מנהל פורום:נוט יט 7. מומחה בפורום:נהההה 8. הפורום הראשון שהייתי בו:לחיי האהבה...היו זמנים 9. כתובת בלוג:אין 10. בלוגTV‏ - בעד או נגד?:נייס כזה 11. פינה אהובה בתפוז חוץ מפורומים:יש עוד פינות חוץ מפורומים? 12. הפורומים מהמועדפים שלי:זיהוי שירים 13. איזה עוד כינויים היו לך לפני הנוכחי:שחר שמאוהבת בגידוש ופומפיה 14. לחץ על 'קהילה אקראית' - איזה פורום יצא?:יין ואלכוהול 15. תפוזON - כן או לא?:לא כי אין לי ג'אווה ואין לי כוח להתקין 16. tapuZone או tapuzOn ?:זה עם הz 17. איך הגעתם לתפוז?:חברה אמרה לי 18. כמה טפסים לנהול פורום כבר שלחתם \ שלחתם עד שנהייתם מנהלים?:3 ועדיין לא נהייתי 19. האייקון הכי טוב הוא:זה שמסמיק כזה
20. אייקונים מאומצים - כן או לא?:מה זה? 21. האייקון המאומץ שלך (אם יש):אגאין, מה זה? 22. גולש קבוע בתפוז משוב?: נההה 23. אם תנהל את תפוז, מה תשנה?: אעשה מעצמי מנהלת פורום 24. חסויות או פרסומות קופצות?:מפתאום 25. מסרים או הודעות רגילות?:הודעות רגילות 26. איזה אייקון הייתם מוסיפים?:לימון 27. כמה מסרים יש לכם כרגע?:לאדעת, טוב נו, 0. 28. איזה פורום הכי טוב?:זיהוי שירים 29. איך אתם אומרים - Vinter או Winter?:לאדעת 30. ולסיום - שאלונים - כן או לא?:תלוי - - - - - - -

SofyTofy

New member
זוכרת אותך!!../images/Emo103.gif

שחר שמאוהבת בגידוש
זוכרת אותך מפורום "לחיי האהבה".. היו ימים

HairyTowel

New member
ממ אני.

1. מארק. בלי א
. 2. מגבת שעירה! (לשלטון!) 3. בעע אין לי מושג. 4. ממ 5.2.03. 5. בהרבה
. 6. לא
. 7. גמלא
. 8. תפוז משחקים רולללזזזז 9. אה. סודי. 10. בעעד(Y)|כע|
11. צ'אט. דפינטלי. 12. א-ט. מיץ פזותים. משחקים. מתגייסים. איור ממוחשב. 13. אפחד
14. הריון
15. יס.
16. tapuzOn 17. דרך MSN. 18. 0. 19.
דפינטלי. 20. כעעע. 21.
. 22. דה. 23. אני אקנה מיליון שרתים נוספים. שהוא יהיה ממש מהיר. 24. חסויות. 25. הודעות רגילות. 26. |סופרה| 27. 3. 28. א-ט. 29. WINTER. יא נייט רוסקי. טוב. יא דה.
30. כע.

למעלה