שאלון תפוזי

swirrrly

New member
שאלון תפוזי ../images/Emo118.gif

מקור השם תפוז - מדוע לדעתך קוראים לאתר תפוז? - האם אתה אוהב תפוזים יותר מבננות? - אתה בטוח? בתשובתך התייחס ליתרונות הרקטומולוגיים של הבננה. צביונו של אתר תפוז - מה דעתך על הכתום? - נתון: אתר תפוז, פרשת ווטרגייט. צ"ל: קשר בין השניים. - עופר גלזר יוצא מכלא ברמלה במהירות של 2 מיליון דולר לדקה. כמה זמן ייקח עד שגם כלפי בכירים בתפוז תוגש תביעה נגד הטרדה מינית? - האם לדעתך מייסדי תפוז מתהפכים בקברם? - כיצד אתה מסתתר עם הפרסומות השונות הצצות באתר? הפורומים - מנה פורומים איכותיים בעיניך. האנשים - אילו אנשים נמנים לדעתך בין סלבריטאי תפוז? (לתשומת ליבך - היא כבר לא מנהלת, אין צורך להתחנף) - מה אחוזי היחסיות שצריכים להיות בין אומץ לטיפשות כדי לשאול את השאלה הקודמת? העולם שלי (ענו ב'כן' או 'לא', ופרטו כפי הנראה לנכון בעיניכם) - האם אתם מנהלים בלוג? - קומונה? - פורום? - אדומים איפשהו? - האם אתם מרוצים מהכינוי שלכם? פורום סקרים ושאלונים - מה דעתך על השאלון הזה? זהו.

עונה

מקור השם תפוז - מדוע לדעתך קוראים לאתר תפוז? - האם אתה אוהב תפוזים יותר מבננות? כן - אתה בטוח? בתשובתך התייחס ליתרונות הרקטומולוגיים של הבננה. בננה זה מגעיל צביונו של אתר תפוז - מה דעתך על הכתום? חביב - נתון: אתר תפוז, פרשת ווטרגייט. צ"ל: קשר בין השניים. מה????????? - עופר גלזר יוצא מכלא ברמלה במהירות של 2 מיליון דולר לדקה. כמה זמן ייקח עד שגם כלפי בכירים בתפוז תוגש תביעה נגד הטרדה מינית? מה?!!!! - האם לדעתך מייסדי תפוז מתהפכים בקברם? כן - כיצד אתה מסתתר עם הפרסומות השונות הצצות באתר? מעצבנות הפרסומות הפורומים - מנה פורומים איכותיים בעיניך. הפרעות אכילה, סוסים, מורים, הנוכחי, מכתב שלא נשלח האנשים - אילו אנשים נמנים לדעתך בין סלבריטאי תפוז? (לתשומת ליבך - היא כבר לא מנהלת, אין צורך להתחנף) לא 'דעת - מה אחוזי היחסיות שצריכים להיות בין אומץ לטיפשות כדי לשאול את השאלה הקודמת? מה זה השאלות הארוכות האלה? העולם שלי (ענו ב'כן' או 'לא', ופרטו כפי הנראה לנכון בעיניכם) - האם אתם מנהלים בלוג? כן כן כן - קומונה? לא - פורום? לא - אדומים איפשהו? אדומים? - האם אתם מרוצים מהכינוי שלכם? לא נשרמתי איתו מזמן כשלא היה לי קשר לעולם תפוז ורק בדקתי משהו על דגים. והוא נדבק

swirrrly

New member
מבהירה את השאלה עם "אחוזי היחסיות"

(האמת שבכלל לא ידעתי איך לנסח את זה, וכמעט אין סיכוי ש"אחוזי היחסיות" הוא ביטוי לא שגוי
) בכל המקרה יש טעות (נוספת) בניסוח השאלה, הכוונה לסוגריים בשאלה הקודמת, ולא לכל השאלה הקודמת. אבל מה זה משנה בכל מקרה

מיקמיק 1

New member
עונה

מקור השם תפוז - מדוע לדעתך קוראים לאתר תפוז?ממ..לודעת. - האם אתה אוהב תפוזים יותר מבננות?כן - אתה בטוח? בתשובתך התייחס ליתרונות הרקטומולוגיים של הבננה. צביונו של אתר תפוז - מה דעתך על הכתום?צבע יפה ונחמד. - נתון: אתר תפוז, פרשת ווטרגייט. צ"ל: קשר בין השניים.מה? - עופר גלזר יוצא מכלא ברמלה במהירות של 2 מיליון דולר לדקה. כמה זמן ייקח עד שגם כלפי בכירים בתפוז תוגש תביעה נגד הטרדה מינית?הא? - האם לדעתך מייסדי תפוז מתהפכים בקברם?אין לי שמץ.. - כיצד אתה מסתתר עם הפרסומות השונות הצצות באתר?לודעת..איזה שאלה זאת? הפורומים - מנה פורומים איכותיים בעיניך.- השיר שלנו,נינט טייב,שאלונים וסקרים. האנשים - אילו אנשים נמנים לדעתך בין סלבריטאי תפוז? (לתשומת ליבך - היא כבר לא מנהלת, אין צורך להתחנף)מה? - מה אחוזי היחסיות שצריכים להיות בין אומץ לטיפשות כדי לשאול את השאלה הקודמת?לודעת.. העולם שלי (ענו ב'כן' או 'לא', ופרטו כפי הנראה לנכון בעיניכם) - האם אתם מנהלים בלוג?לא- אני לא מנהלת בלוג כי לא ממש בא לי. - קומונה?לא==>כי אני לא רוצה. - פורום?לא==> אני לא רוצה לנהל פורום - אדומים איפשהו?לא - האם אתם מרוצים מהכינוי שלכם?כן! פורום סקרים ושאלונים - מה דעתך על השאלון הזה?שלון די מוזר..אבל שיהיה. זהו.- חח..

B A W

New member
עונהנהנהנהנהנ

מקור השם תפוז - מדוע לדעתך קוראים לאתר תפוז? כי נענע כבר היה תפוס? - האם אתה אוהב תפוזים יותר מבננות? כןןןןןן....=) - אתה בטוח? בתשובתך התייחס ליתרונות הרקטומולוגיים של הבננה. המממ טוב... צביונו של אתר תפוז - מה דעתך על הכתום? אני אוהבת כתום.....=) - נתון: אתר תפוז, פרשת ווטרגייט. צ"ל: קשר בין השניים. הקשר בין השניים הוא בגלל שהתפוז כתום, ובפרשת וטטרגייט, נשפך המון דם ודם כידוע הוא אדום, אז הם שייכים לאותו גוון של צבע, אדום וכתום.... - עופר גלזר יוצא מכלא ברמלה במהירות של 2 מיליון דולר לדקה. כמה זמן ייקח עד שגם כלפי בכירים בתפוז תוגש תביעה נגד הטרדה מינית? בדיוק כמשך הזמן שלוקח לאותה בחורה שהוטרדה\ בחור (לכו תדעו) לוקח לקלף תפוז, כפול 50! - האם לדעתך מייסדי תפוז מתהפכים בקברם? לאאאאא! - כיצד אתה מסתתר עם הפרסומות השונות הצצות באתר? ארררר כל דבר שנון אני מקבלת בברכה, וזה כולל גם את הפרסומות.... הפורומים - מנה פורומים איכותיים בעיניך. פורום סקרים ושאלונים כאילו..! פורום בריאות או תרופות לא זוכרת איזה, וכל הפורומים שקשורים בחו"ל (נוער בחול וכדומה!) האנשים - אילו אנשים נמנים לדעתך בין סלבריטאי תפוז? (לתשומת ליבך - היא כבר לא מנהלת, אין צורך להתחנף) אממממממממ לא יודעת..... - מה אחוזי היחסיות שצריכים להיות בין אומץ לטיפשות כדי לשאול את השאלה הקודמת? מאה אחוז טיפשות..... העולם שלי (ענו ב'כן' או 'לא', ופרטו כפי הנראה לנכון בעיניכם) - האם אתם מנהלים בלוג? כן.... - קומונה? לאא - פורום? לא.... - אדומים איפשהו? אמממממ כן (כי בדיוק לפני שניה התגרדתי ביד מעקיצת יתוש...) - האם אתם מרוצים מהכינוי שלכם? אאאארררר כןןןןןןן...=) פורום סקרים ושאלונים - מה דעתך על השאלון הזה? שאלון תפוזי... זהו.

baril

New member
../images/Emo80.gifעונהה

מקור השם תפוז - מדוע לדעתך קוראים לאתר תפוז?בהתחלה היה צריך לקרוא לזה בננה.. ואז מנהל האתר במקום להלחליק על הבננה החליק על תפוז וככה קוראים לאתר תפוז - האם אתה אוהב תפוזים יותר מבננות?כן - אתה בטוח? בתשובתך התייחס ליתרונות הרקטומולוגיים של הבננה.ליתרונות המה? צביונו של אתר תפוז - מה דעתך על הכתום?סבבה.. [[נ.ב. הייתי בעד ההתנתקות..סתם בלי קשר חח]] - נתון: אתר תפוז, פרשת ווטרגייט. צ"ל: קשר בין השניים. - עופר גלזר יוצא מכלא ברמלה במהירות של 2 מיליון דולר לדקה. כמה זמן ייקח עד שגם כלפי בכירים בתפוז תוגש תביעה נגד הטרדה מינית?3 דקות - האם לדעתך מייסדי תפוז מתהפכים בקברם?אוליי.. - כיצד אתה מסתתר עם הפרסומות השונות הצצות באתר?מי מתייחס לזה בכלל
הפורומים - מנה פורומים איכותיים בעיניך.-סקרים ושאלונים,השמינייה,כוכב נולד,טלנובלה בע"מ האנשים - אילו אנשים נמנים לדעתך בין סלבריטאי תפוז? (לתשומת ליבך - היא כבר לא מנהלת, אין צורך להתחנף)אינלי מושגגג - מה אחוזי היחסיות שצריכים להיות בין אומץ לטיפשות כדי לשאול את השאלה הקודמת?0% לא הבנתי ת'שאלה העולם שלי (ענו ב'כן' או 'לא', ופרטו כפי הנראה לנכון בעיניכם) - האם אתם מנהלים בלוג?לא,זה סתם ביזבוז - קומונה?ניהלתי - פורום?לא,אבל אני ממש רוצההה.. ואני בדרך לנהלל = ] סופסוף - אדומים איפשהו?לא - האם אתם מרוצים מהכינוי שלכם?יאפפ..למה לא
פורום סקרים ושאלונים - מה דעתך על השאלון הזה?מגניבול

baril

New member
../images/Emo80.gifחחחחחחחחח =]

אני מתה לנהל פורום על סעדו והתפוז החרא האלה מרשים רק מעל גיל 16! מה זה אשמתי שלא נולדתי שלוש שנים קודםם?

בלבוש1

New member
../images/Emo185.gifשאלון תפוזי../images/Emo6.gif

מקור השם תפוז: - מדוע לדעתך קוראים לאתר תפוז? כי זה שם קליט, לא?
- האם אתה אוהב תפוזים יותר מבננות? אממ כה - אתה בטוח? בתשובתך התייחס ליתרונות הרקטומולוגיים של הבננה. כן
צביונו של אתר תפוז: - מה דעתך על הכתום? צבע יפה!! אחד האהובים עליי
- נתון: אתר תפוז, פרשת ווטרגייט. צ"ל: קשר בין השניים. לאדעת.. - עופר גלזר יוצא מכלא ברמלה במהירות של 2 מיליון דולר לדקה. כמה זמן ייקח עד שגם כלפי בכירים בתפוז תוגש תביעה נגד הטרדה מינית? ? - האם לדעתך מייסדי תפוז מתהפכים בקברם? לא! טפוטפוטפו
- כיצד אתה מסתתר עם הפרסומות השונות הצצות באתר? אממ לאדעת
הפורומים - מנה פורומים איכותיים בעיניך. פורום סקרים ושאלונים פורום השיר שלנו ו...אין יותר
האנשים - אילו אנשים נמנים לדעתך בין סלבריטאי תפוז? (לתשומת ליבך - היא כבר לא מנהלת, אין צורך להתחנף) לאדעת - מה אחוזי היחסיות שצריכים להיות בין אומץ לטיפשות כדי לשאול את השאלה הקודמת?
העולם שלי (ענו ב'כן' או 'לא', ופרטו כפי הנראה לנכון בעיניכם) - האם אתם מנהלים בלוג? לא - קומונה? כן!!1 קומונת מנהלים
- פורום? לא
- אדומים איפשהו? לא
- האם אתם מרוצים מהכינוי שלכם? אממ ככה ככה..
פורום סקרים ושאלונים - מה דעתך על השאלון הזה? אחלה

בע אני../images/Emo185.gif../images/Emo1.gif

מקור השם תפוז - מדוע לדעתך קוראים לאתר תפוז?כי לא היה להם משו יותר טוב לחשוב עליו - האם אתה אוהב תפוזים יותר מבננות?כה
- אתה בטוח? בתשובתך התייחס ליתרונות הרקטומולוגיים של הבננה.כן
צביונו של אתר תפוז - מה דעתך על הכתום?מתאים לתפוז - נתון: אתר תפוז, פרשת ווטרגייט. צ"ל: קשר בין השניים.
- עופר גלזר יוצא מכלא ברמלה במהירות של 2 מיליון דולר לדקה. כמה זמן ייקח עד שגם כלפי בכירים בתפוז תוגש תביעה נגד הטרדה מינית?100 מיליון ל2 דקות
- האם לדעתך מייסדי תפוז מתהפכים בקברם?חחח אולי - כיצד אתה מסתתר עם הפרסומות השונות הצצות באתר?
הדבר השנוא עליי
במיוחד עם רוני.... הפורומים - מנה פורומים איכותיים בעיניך.סקרים ושאלונים? האנשים - אילו אנשים נמנים לדעתך בין סלבריטאי תפוז? (לתשומת ליבך - היא כבר לא מנהלת, אין צורך להתחנף) - מה אחוזי היחסיות שצריכים להיות בין אומץ לטיפשות כדי לשאול את השאלה הקודמת? העולם שלי (ענו ב'כן' או 'לא', ופרטו כפי הנראה לנכון בעיניכם) - האם אתם מנהלים בלוג?לא - קומונה?לא - פורום?לא - אדומים איפשהו?לא - האם אתם מרוצים מהכינוי שלכם?לא
פורום סקרים ושאלונים - מה דעתך על השאלון הזה?שיעמם אותי

moomi123

New member
עונה!

מקור השם תפוז - מדוע לדעתך קוראים לאתר תפוז?כי מי שבנה את האתר אהב תפוזים - האם אתה אוהב תפוזים יותר מבננות?לא - אתה בטוח? בתשובתך התייחס ליתרונות הרקטומולוגיים של הבננה. צביונו של אתר תפוז - מה דעתך על הכתום?צבע שולט! - נתון: אתר תפוז, פרשת ווטרגייט. צ"ל: קשר בין השניים. - עופר גלזר יוצא מכלא ברמלה במהירות של 2 מיליון דולר לדקה. כמה זמן ייקח עד שגם כלפי בכירים בתפוז תוגש תביעה נגד הטרדה מינית?אאאאםםםםם - האם לדעתך מייסדי תפוז מתהפכים בקברם?לא... - כיצד אתה מסתתר עם הפרסומות השונות הצצות באתר?לאדעת הפורומים - מנה פורומים איכותיים בעיניך. סקרים ושאלוניםםםםםםםםם האנשים - אילו אנשים נמנים לדעתך בין סלבריטאי תפוז? (לתשומת ליבך - היא כבר לא מנהלת, אין צורך להתחנף)לאדעת - מה אחוזי היחסיות שצריכים להיות בין אומץ לטיפשות כדי לשאול את השאלה הקודמת????????????????? העולם שלי (ענו ב'כן' או 'לא', ופרטו כפי הנראה לנכון בעיניכם) - האם אתם מנהלים בלוג?לא - קומונה?לא - פורום?לא - אדומים איפשהו?לא - האם אתם מרוצים מהכינוי שלכם?מאודדדדדדדדדדדד פורום סקרים ושאלונים - מה דעתך על השאלון הזה?מגניבבבבבב

coullette

New member
פשוגהמ

מקור השם תפוז - מדוע לדעתך קוראים לאתר תפוז?
כי כל השמות האחרים היו תפוסים? - האם אתה אוהב תפוזים יותר מבננות?
לא אני אוהבת יותר בננות! - אתה בטוח? בתשובתך התייחס ליתרונות הרקטומולוגיים של הבננה.
חע! עליתם עליי! צביונו של אתר תפוז - מה דעתך על הכתום?
בסדר - נתון: אתר תפוז, פרשת ווטרגייט. צ"ל: קשר בין השניים.
הממ...בטח יש איזשהו קשר...לא? - עופר גלזר יוצא מכלא ברמלה במהירות של 2 מיליון דולר לדקה. כמה זמן ייקח עד שגם כלפי בכירים בתפוז תוגש תביעה נגד הטרדה מינית?
- האם לדעתך מייסדי תפוז מתהפכים בקברם?
אני חושבת שהם עדיין חיים..תפוז לא קיים כל כך הרבה זמן.. - כיצד אתה מסתתר עם הפרסומות השונות הצצות באתר?
אוחח...זה משגע! הפורומים - מנה פורומים איכותיים בעיניך.
פורום פאנק,פורום אופנה אלטרנטיבית,פורום תשוקות,פורום זה. האנשים - אילו אנשים נמנים לדעתך בין סלבריטאי תפוז? (לתשומת ליבך - היא כבר לא מנהלת, אין צורך להתחנף)
לא יודעת.. - מה אחוזי היחסיות שצריכים להיות בין אומץ לטיפשות כדי לשאול את השאלה הקודמת?
העולם שלי (ענו ב'כן' או 'לא', ופרטו כפי הנראה לנכון בעיניכם) - האם אתם מנהלים בלוג?
כה - קומונה?
לא - פורום?
לא - אדומים איפשהו?
לא - האם אתם מרוצים מהכינוי שלכם?
כן פורום סקרים ושאלונים - מה דעתך על השאלון הזה?
סבבי

עונה

מקור השם תפוז - מדוע לדעתך קוראים לאתר תפוז? כי הוא היה נגד ההתנתקות ? - האם אתה אוהב תפוזים יותר מבננות? לא - אתה בטוח? בתשובתך התייחס ליתרונות הרקטומולוגיים של הבננה. צביונו של אתר תפוז - מה דעתך על הכתום? צבע - נתון: אתר תפוז, פרשת ווטרגייט. צ"ל: קשר בין השניים. הייתי מנסה אם הייתי יודעת מזה פרשת ווטרגייט - עופר גלזר יוצא מכלא ברמלה במהירות של 2 מיליון דולר לדקה. כמה זמן ייקח עד שגם כלפי בכירים בתפוז תוגש תביעה נגד הטרדה מינית? מה ? - האם לדעתך מייסדי תפוז מתהפכים בקברם? מישו אמר שהם לא ביחיים? - כיצד אתה מסתתר עם הפרסומות השונות הצצות באתר? הא הפורומים - מנה פורומים איכותיים בעיניך. לאדעתתתתתתתתתת האנשים - אילו אנשים נמנים לדעתך בין סלבריטאי תפוז? (לתשומת ליבך - היא כבר לא מנהלת, אין צורך להתחנף) מה ???????? - מה אחוזי היחסיות שצריכים להיות בין אומץ לטיפשות כדי לשאול את השאלה הקודמת? רק טיפשות העולם שלי (ענו ב'כן' או 'לא', ופרטו כפי הנראה לנכון בעיניכם) - האם אתם מנהלים בלוג? כן - קומונה? כן - פורום? לא - אדומים איפשהו? לא - האם אתם מרוצים מהכינוי שלכם? כן פורום סקרים ושאלונים - מה דעתך על השאלון הזה? מוזר
זהו.

ל א ק י

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מקור השם תפוז - מדוע לדעתך קוראים לאתר תפוז? מאיפהלי - האם אתה אוהב תפוזים יותר מבננות? לא, אני די שונאת תפוזים - אתה בטוח? בתשובתך התייחס ליתרונות הרקטומולוגיים של הבננה. בטח צביונו של אתר תפוז - מה דעתך על הכתום? אחלה דבר - נתון: אתר תפוז, פרשת ווטרגייט. צ"ל: קשר בין השניים. בסדר - עופר גלזר יוצא מכלא ברמלה במהירות של 2 מיליון דולר לדקה. כמה זמן ייקח עד שגם כלפי בכירים בתפוז תוגש תביעה נגד הטרדה מינית? - האם לדעתך מייסדי תפוז מתהפכים בקברם? לא מה.. ראיתי אותם לפני מספר ימים והם נראו חיים - כיצד אתה מסתתר עם הפרסומות השונות הצצות באתר? מה?P: הפורומים - מנה פורומים איכותיים בעיניך. יש כאלה? האנשים - אילו אנשים נמנים לדעתך בין סלבריטאי תפוז? (לתשומת ליבך - היא כבר לא מנהלת, אין צורך להתחנף)
כפרעליך :< אבל אפחד לא הבין
- מה אחוזי היחסיות שצריכים להיות בין אומץ לטיפשות כדי לשאול את השאלה הקודמת? למה טיפשות ולמה אומץ
העולם שלי (ענו ב'כן' או 'לא', ופרטו כפי הנראה לנכון בעיניכם) - האם אתם מנהלים בלוג? כן - קומונה? כן - פורום? כן - אדומים איפשהו? כן - האם אתם מרוצים מהכינוי שלכם? בטח פורום סקרים ושאלונים - מה דעתך על השאלון הזה? נחמד

למעלה