שאלון------ תענו..........

עונה

איזה דמות אתם הכי אהבתם? מיכל אמדורסקי איזה דמות אתם הכי שנאתם? שורטי איזה דמות הכי מצחיקה? מיכל אמדורסקי איזה דמות הכי משעממת? עדי נוימן והאם אתם רוצים עונה שניה?

עונה לשאלות...

שאלות: איזה דמות אתם הכי אהבתם?את שרית המהממת רק שרית רק שרית וזה לא עובר איזה דמות אתם הכי שנאתם?את מיכל איכס היא פשוט בן אדם מגעיל איזה דמות הכי מצחיקה?שורטי וביגי איזה דמות הכי משעממת?גיא אוף הוא ממש קרציה.... והאם אתם רוצים עונה שניה?כןןןןןןןןןןןןןןןןןן אבל שיהיה עוד פעם את שרית חדד היא פשוט בן אדם מדהים ... זהו חבל נורא שנגמר החיים על פי Y

אהאהאהאהאה...

איזה דמות אתם הכי אהבתם? דמות ?! הכי אוהבת מהשמתתפים את אביב. מלך. איזה דמות אתם הכי שנאתם? אהה...לא יודעת איזה דמות הכי מצחיקה? אביב. גיא. ישראל. איזה דמות הכי משעממת? שרית חדד...לא יודעת למה. היא בסדר. והאם אתם רוצים עונה שניה? לא חובה.

Curious AnGeL

New member
הייתי מחליפה איתך..

אבל רק אם תבואי ליומולדת שלי ותביאי לי פיג'ו 407 שחורה

Curious AnGeL

New member
איזה 206...

407 הכי ליגה.. אין המכונית הכי יפה שראיתי בחיייייים שלי
קיצר יש גשם בחוץץץץץץץ ואני מתה מקור

יווו מכוערת עוד ארבעה ימים את סבתא!

במקום פיג'ו אני חושבת לקנות לך סט קרמים נגד קמטים וכאלה... והייתי מתה לבוא! את יודעת את זה....

Curious AnGeL

New member
אחותך סבתא עוד 4 ימים..

פיג'ו, רק פיג'ו.. ואם אפשר שתהיה שחורה.. לא מבקשת ממך הרבה.. מתנה אחת, כולה אחת..
ומזה סט קרמים נגד קמטים
עוד שנייה תיראי כמו מקופלת
אז בואי אם את רוצה לבוא.. תקני לי את המכונית ותבואי עליה, אני מרשה לך

idodo cohen

New member
קיי.

הדמות שהכי אהבתי דפנטלי אביב גפן. פשוט בן אדם. אין מה להגיד. איזה דמות הכי שנאתי.... אני חושב שבורא חידת "חמורבין", ישראל הורוביץ. דמות הכי מצחיקה...? הייתי אומר ששלושת הבנות הכי שעשעו אותי, ואם ספציפית אז מיכל, בעיקר בגלל הפתטיות. דמות הכי משעממת..... השתעממתי בכנות בעיקר מביגי. הוא לא הראה שום דבר חדש שלא ידעתי עליו קודם. בשונה משורטי שדעתי עליו מאוווווווווד השתפרה. רוצה עונה שנייה, אנשים אחרים, פחות התערבות מלאכותית מטעם ההפקה.

עונה

איזה דמות אתם הכי אהבתם?יהודית איזה דמות אתם הכי שנאתם? יעקב איזה דמות הכי מצחיקה? ביגי איזה דמות הכי משעממת?שרית והאם אתם רוצים עונה שניה?כן מי שרוצה שיענה !!!

ושלי,

*הכי אהבתי את צחי,לב רחב,רגיש ובוגר.אהבתי את אביב גפן שבהחלט הפתיע אותי לטובה והראה לי צדדים שלא ידעתי שקיימים בו,מורידה בפניו את הכובע. *הכי שנאתי את גיא מרוז,הוא הראה פנטיות שמעידה על הרבה בורות ואפילו טיפשות.גם למיכל אמדורסקי לא חסר,ממש דוחה בעיני. *דמות מצחיקה,שורטי וביגי..הם עשו צחוקים בטעם טוב. *דמות משעממת,כל חבורת הבנות וביחוד מיכל אמדורסקי.הם היו ממש תת רמה. *עונה שניה:אביב גפן.

נושא! מה לעשות שצריך?! חח

איזה דמות אתם הכי אהבתם?אביב -מלך-! למרות שגם שרית הפתיעה אותי מאוד.. לפני התוכנית חשבתי שהיא בנאדם מגעיל.. מה שהתברר שהיא ממש אחלה!=] איזה דמות אתם הכי שנאתם?אוי זוהר... איזה דמות הכי מצחיקה?עדי... איזה דמות הכי משעממת?בגי ושורטי...<דפוקים> והאם אתם רוצים עונה שניה? אפשר... יהיה נחמד מאוד!

Didosh1

New member
עונה

איזה דמות אתם הכי אהבתם? גיא מרוז איזה דמות אתם הכי שנאתם? מיכל אמדורסקי איזה דמות הכי מצחיקה? חושן
איזה דמות הכי משעממת? יסעור והאם אתם רוצים עונה שניה? ברוררררר

עונהה:)

איזה דמות אתם הכי אהבתם?מורן גרוס ,וצחי איזה דמות אתם הכי שנאתם?גיא מרוז איזה מעצבן הוא!!! איזה דמות הכי מצחיקה?ביגי ושורטי.. איזה דמות הכי משעממת?גיא מרוז..{עוד פעם}.חח.. והאם אתם רוצים עונה שניה?ברור שכן!!!!!! ביו'ש

loli kiss

New member
אז ככה../images/Emo26.gif

הדמות שהכי אהבתי
עדי נוימן
היא הכי חמודה והיא גם לא צפונית... הדמות שהכי שנאתי
גיא מרוז..
כל הזמן הוא רב עם ישראל(המארח)הדמות שהכי הצחיקה אותי
יותר נכון דמיות, ביגי ושורטי, עם השיר על יעקוב..
"יעקוב תשתחרר"
הדמות הכי משעממת
גיא מרוז..
לא מספיק שהוא רב עם ישראל הריבים היו נורא משעממים.. ואם אני רוצה עונה שניה
....אממממ.. אממממ... לא יודעת... אני חושבת... אמממ..עוד קצת.. ברור ש...
כן

mormor4

New member
אני עונה על השאלון ששאלתי אותכם!

טוב אני עושה עכשיו: הדמות שהכי אהבתי: מיכל(ואני לא מבינה למה אומרים שהיא מכשפה?? היא הכי חמודה שם וצחי שהוא גם מאוד חמוד. הכי שנאתי: את גיא כי הוא לא עשה שם כלום ולא ניסה דברים חדשים כמו אביב שלועמתו ניסה הכול ועשה דברים חדשים. ואני רוצה להגיד לכם שבזכות התוכנית אני היכרתי את אביב, תמיד חשבתי שהוא מגעיל ומוזר אבל עכשיו אני ממש אוהבת אותו והוא ממש חמוד ויש לו קול ממש יפה ואני שומעת המון שירים שלו עכשיו. דמות הכי מצחיקה: מיכל!! היתה הכי מצחיקה בכול תוכנית היא הצחיקה אותי! הכי משעממת: לפי דעתי שורטי וביגי כי לא היו איתם קטעים מצחיקים ויפים במיוחד בדרך כלל היה משעמם ותמיד היתי אומרת "מתי כבר זה ייגמר" כי לא היה שום דבר מיוחד איתם... והאם אני רוצה עונה שנייה??? ב=ט=ח! זאת תוכנית ממש יפה ואני מאוד רוצה עונה שנייה עם מפורסמים אחרים!

למעלה