שאלון------ תענו..........

mormor4

New member
שאלון------ תענו..........

אוווווףףף איזה באסה שנגמר :(:(: מזה אהבתי את התוכנית הזאתי!!! ממש היה יפה ומצחיק!!! שאלות: איזה דמות אתם הכי אהבתם? איזה דמות אתם הכי שנאתם? איזה דמות הכי מצחיקה? איזה דמות הכי משעממת? והאם אתם רוצים עונה שניה? מי שרוצה שיענה !!!

הינה שילייייייייייייייייייייייייייי

הכי אהבתי...צחי הכי שנאתי..מיכל הכי מצחיקים..ביגי ושורטי הכי משעמם..אביב גפן בטחחחח שרוצה עונה שנייה...

R o N i 17

New member
../images/Emo105.gif

איזה דמות אתם הכי אהבתם? גם, צחי.. איזה ילד... איזה דמות אתם הכי שנאתם? מיכל איזה דמות הכי מצחיקה? חלי חח איזה דמות הכי משעממת? לא היה מישהו כזה.. אבל ההתנחלות היה די משעמם.. והאם אתם רוצים עונה שניה? אם תהיה... אז שיהיה

הלו הלו יש פה סקר

איזו חצופה אחחחח הרגת אותי עכשיו אחחחחח . יענו קטלת את הסקר שלה , עשית ממנו נצל"ש כמו שעושים לשרשור מת . אאחחח איזה חוצפה ישראלית איזה מרפקים יש לך . טוב , אז ספרי , לא ראיתי , איך היא הייתה ?

חחחחחח תרגע!!!

נצלש- פירושו- לנצל... לא קטלתי.. מי שירצה יענה על זה בלי קשר לנצלש הזה.!! בכל אופן- היה נחמד... היא דווקא רוקדת בסדר... ח חיש לי תקופות פעם אני אוהבת אותה פעם לא.. אבל בסה"כ היא בסדר..

יש לה גוף מוזר קצת

לא יודע להסביר , היא לא מקרינה אנרגיה . היא שפופה קצת , לא זקופה , הכל מידלדל לה , , לא יודע להסביר היא פחות מושכת מפעם. אולי אני מושפע מהשיר שלנו ששם היא לא דמות נחמדה.

מממ...

מדלדל? לא.. היא פשוט גבוהה ורזה.. אין לו הרבה צורה.. ואין לה מותניים כ"כ.. חח וברור שזה משפיע.. אבל גם בפרוייקט וואי היא לא הייתה מושכת לדעתי..

yמית

New member
אליענה

מה? מה? מה? רק אני חושב שהיא כוסית? מה שתגידו יש לה גוף ממש יפה.

הנה שלי

אהבתי את צחי ואת מורן , אני מרגיש שהתחברתי למורן ( לפחות בדימיון , אם אתם מבינים למה שאני .... מתכוונן ). לא שנאתי אבל נרתעתי ממיכל מאביב ומגאי ( גם זהר מעצבנת ). הכי מצחיקים ביגי ושורטי ( צחקתי גם מגיא אבל צחקתי עליו ). משעמם : ברק , עדי , יסעור יבש כמו הנגב , ורוני כמו הסהרה. עונה שניה ? ככה , לא ממש , אפשרי אם אין משהו אחר לעשות.

ובכל זאת- אענה:)

- מממ מורן חמודה.. ילדה טובה..אביב ושורטי גם חמוד. - זו לא שנאה... סתם מציקים פשוט.. וזו חלי ומיכל.(אה וגיא) - בעקרון זה משפחת קורן... הם פשוט מצחיקים אותי.. - אין דמות משעממת. ישנם קטעים משעממים.. - מממ, חח לא יפריע לי.. אבל לא להוטה..

inNout

New member
גמאני

הכי אהבתי את אביב גפן-היחיד שבא באמת בראש פתוח להכיר וללמוד וכן, זה עובר מסך. הכי שנאתי את גיא - ציניות בערימות ראסמי נחש צפע. לא אהבתי. למרות שעם רוב דיעותיו אני מסכימה, עלי לא היו רואים את זה כמו שעליו. יחסי אנוש בתחת יש לו! הכי שיעמם אותי - המשפחה באור עקיבא- למרות הגראנד פינאלה סוחט הדמעות והקסם הבלתי מנוצח של כוח המשפחה המלוכדת, זה עדיין משעמם, מזל שביימו להם הרבה קטעים אחרת היה משעמם שבעתיים, אז תגידו תודה גם חוץ מלרדת כל היום על זה שהכל מבויים. הכי הצחיק אותי - לא היה מישהו שהתמיד בזה, היו קטעים מצחיקים אצל כולם מפה לשם, הכי שולטים ביגי ושורטי אבל הם רחוקים מלהיות אלו שחיכיתי לראות כדי שיצחיקו אותי. עונה שנייה? ב-רוררר! חייבים סינרגיה וההפקות שלהם ברמה!!!

Curious AnGeL

New member
דפ... פנו מקום.

איזה דמות אתם הכי אהבתם? אביב ואת מיכל. איזה דמות אתם הכי שנאתם? חלי הקציצה. איזה דמות הכי מצחיקה? גיא ואביב איזה דמות הכי משעממת? אנערף והאם אתם רוצים עונה שניה? רק אם נגה תשתתף

S i M a N

New member
עונה ../images/Emo60.gif

איזה דמות הכי אהבתם? שרית (הכי נורמלית) איזה דמות הכי שנאתם? זוהר, חלי, ויעקב איזה דמות הכי מצחיקה. ביגי ושורטי ("כמה קציצות!") איזה דמות הכי משעממת? ישראל וגיא והאם אתם רוצים עונה שנייה? כן וגם שלישית ורביעית וחמישית ומליונית

ג'אסט מי../images/Emo9.gif../images/Emo84.gif

איזה דמות אתם הכי אהבתם?אביב ושרית
איזה דמות אתם הכי שנאתם??גיא הזה
. אבל אני מבינה אותו.
איזה דמות הכי מצחיקה?עדי =] איזה דמות הכי משעממת?ביגי ושורטי
והאם אתם רוצים עונה שניה?כהההההההה

למעלה