שאלון :) תענווו .

Barefoott

New member
שאלון :) תענווו .

מתי נולדת ? באיזה בית חולים ? האם אתה זוכר את הרגע הזה ? מה הזיכרון הראשון שלך ? ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך [למשל, שהירח גבינה צהובה וכאלה ] ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדתוך... ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך : פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר : ומשהו שאתה כבר לא שומר..: מה הכי אהבת לאכול כילד ? האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ? איך קראו להן ? היה להן עוזרות ? איך קראו להן ? האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א' ? פרט קצת איך היה... וב' ? באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ? והכי שנאת ? באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ? ובאיזה הכי שנאת ? מה הדבר האחרון שאכלת ? שתית ? מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ? אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ? אוהב את עצמך ? איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ? איזה פריט בבית אתה הכי אוהב ? אתה אוכל עכשיו משהו ? שותה ? מה המאכל האהוב עלייך ? אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום ? אתה אוהב את האופי שלך כיום ? דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך. דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים. מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ? מה תעשה אחרי שתסיים ? איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ? ובעוד 20 שנה ? ומחר ? לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ? ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע ? באיזה גיל תרצה להפוך להורה ? ולסב ? אתה חושב שזה יקרה ? אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ? אתה מתכנן בכלל להקים משפחה ? באיזה בית תרצה לגור ? באיזה ארץ ? תשאר פה ? ובאיזה עיר ? אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ? ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים ?

Barefoott

New member
עונה :]

מתי נולדת ? 22.7.93 באיזה בית חולים ? תל השומר אם אתה זוכ את הרגע הזה ? לא מה הזיכרון הראשון שלך ? כלמיני מגיל 3 וכאלה ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך [למשל, שהירח גבינה צהובה וכאלה ]-שאם שוברים את הטלווזיה אז האנשים יוצאים ממנה XD ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדתוך... חחח אממ לא זוכרת ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך : ^^ פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר :חולצה חמודה.חח אמא שלי שומרת ומשהו שאתה כבר לא שומר..: הרוב שמור..אבל יש כמה בובות כאלה שכבר לא שמורות מה הכי אהבת לאכול כילד ? ירקות טחונים מגעילים כאלה לא מאמינה שאכלתי את זה האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ? כן איך קראו להן ?שלי ועדי והעוזרת שלהן צביה היה להן עוזרות ?^ איך קראו להן ?^ האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א' ? פרט קצת איך היה... שישבתי ליד ילדה ששנאתי ואחרי זה הסתדרנו קצת ועכשיו כבר לא וב' ? לא באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ? ו' ! והכי שנאת ? עכשיו באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ? ה-ו ובאיזה הכי שנאת ? עכשיו וח' וז' מה הדבר האחרון שאכלת ? ארטיק פסק זמןן שתית ? מים מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ? שמתי לאמא שלי משהו בויאודי חח אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ? לאאאא! אוהב את עצמך ? ממ לא יודעת איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ? מיטה ומחשב איזה פריט בבית אתה הכי אוהב ? ממ סלון מטבח לא יודעת אתה אוכל עכשיו משהו ? לא שותה ?לא מה המאכל האהוב עלייך ? רביולי אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום ? ממ לפעמים כן ולפעמים כלכככך לא אתה אוהב את האופי שלך כיום ? ממ לא כלכך דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך. לא יודעת 6 דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים. תשאלו אותם מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ? כלום מה תעשה אחרי שתסיים ? אלוהים יודע איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ? ^ ובעוד 20 שנה ?^ ומחר ? בבית ספר?
לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ? 18 ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע ? בע"ה עד 120 באיזה גיל תרצה להפוך להורה ? 23-25 ולסב ? נממ 58-50 אתה חושב שזה יקרה ? בע"ה אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ? הלוואי.. אתה מתכנן בכלל להקים משפחה ? בטח באיזה בית תרצה לגור ? יפה גדולל כזה חחח באיזה ארץ ? תשאר פה ? ניראלי שכן ובאיזה עיר ? אלוהים גדול אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ? ניראלי באמצע ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים ? הלוואי שכל מה שאני ירצה..חח

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo44.gif../images/Emo88.gif

הקטע עם הטלוויזיה נכון נראה לי אצל כל אחד

ג ב ש ו ש

New member
עונה כמובן../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

מתי נולדת ?-ב-03.02.89..עוד שבועיים בעז"ה יומולדת
באיזה בית חולים ?-בנתניה..לא יודע מה שמו
האם אתה זוכר את הרגע הזה ?-כן בטח..
מה הזיכרון הראשון שלך ?-לא יודע
ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך [למשל, שהירח גבינה צהובה וכאלה ]-שהירח הולך אחרי לכל מקום
ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדתוך...היו הרבה
לפי מה שמספרים כמובן.. ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך :יצאתי מהבית בלי להגיד לאף אחד..והייתי קטן מדי בשביל זה
פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר :זה לא בדיוק פריט,זה השיער שלי..היה לי שיער ארוך
ומשהו שאתה כבר לא שומר..:הרבה
מה הכי אהבת לאכול כילד ?-את אותם הדברים שאני אוהב היום.. האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ?-וואלה לא :| איך קראו להן ?
היה להן עוזרות ?מניח שכן.. איך קראו להן ?
האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א' ? פרט קצת איך היה...-זוכר,היה מלחיץ ומוזר
וב' ?-אותו דבר נראה לי:] באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ?-מכיתה י עד י"ב..כפרעל הכיתה שלי
והכי שנאת ?-ז' ו-ח' באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ?י"ב.. ובאיזה הכי שנאת ?ז-ח מה הדבר האחרון שאכלת ?-עוגה נראה לי.. שתית ?-מיץ תפוזים מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ?-חזרתי מבת דודה שלי.. אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ?-לא לומד.. אוהב את עצמך ?-כמובןן
איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ?-את המחשב... איזה פריט בבית אתה הכי אוהב ?-את כל הבית
אתה אוכל עכשיו משהו ?לא.. שותה ?לא מה המאכל האהוב עלייך ?
אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום ?
אתה אוהב את האופי שלך כיום ?
דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך.-10
כי אם אין אני לי מי לי? דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים.-בטח בסביבות 8.5 ומעלה.. מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ?-שומע את האלבום השווה של ריטה
מה תעשה אחרי שתסיים ?-אמשיך בסיבוב פורומים... איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ?-משהו בתחום התקשורת והבידור
ובעוד 20 שנה ?-ממשיך בזה.. ומחר ? -נהנה מעוד יום חופשי
לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ?-כמה שיותר-יותר טוב.. ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע ?אנערף.. באיזה גיל תרצה להפוך להורה ?-וואלה לא יודע...משהו כמו גיל 30 נראה לי
ולסב ?-50
זה גיל יפה..סבא צעיר
אתה חושב שזה יקרה ?-בעז"ה.. אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ?-נקווה שכן בעז"ה. אתה מתכנן בכלל להקים משפחה ?-למה לא? באיזה בית תרצה לגור ?-עוד לא חשבתי על זה.. באיזה ארץ ? תשאר פה ?-כמובן
ובאיזה עיר ?-שאלה טובה..יש כמה אופציות
אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ?-נקווה שאמצע ומעלה.. ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים ?-קודם כל שיהיה דברים בסיסיים,אחכ' נחשוב על ההמשך..

Choco Girl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo211.gif

מתי נולדת ? 20.6.1993 ~> השוכח נשכח
באיזה בית חולים ? זיו
בצפת
האם אתה זוכר את הרגע הזה ? פחחחחה , לא
מה הזיכרון הראשון שלך ? מגיל שנתיים וחצי, שלקחתי לאבא את הכיפה בליל-הסדר
ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך [למשל, שהירח גבינה צהובה וכאלה ]: שמי שהופך מתחת למכונית הופך למכונית
ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדתוך: "אמאאאא מתי יש לי יומולדתתת ?" "היום
" "באמתתת ?!?!? יאאא מזלטוב לייי ! בת כמה אני ?! D:" "5
" ומביאה לי זר בלוווונים ענננננננקי
והיא לקחה אותי לסלון והיה שם שולחן מללללא בשוקולדיםם D: "איזה גדולה אנייי !!!!!!" ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך : שהתחבאתי מתחת לשולחן עם הארגז חול רק כדי לא ללכת לישון שנת צהריים
פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר : 2 שמיכות
אדומה וורודה
שתי שמיכות צמר
ומשהו שאתה כבר לא שומר..: בובת עכברר
מה הכי אהבת לאכול כילד ? עווווווגה
האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ? יאאאפ
איך קראו להן ? מיקי
ולא זוכרת יותר
היה להן עוזרות ? כה
איך קראו להן ? הייתה דליה והייתה עופרה והייתה אחת שתמיד קראתי לה ליוויתן
האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א' ? פרט קצת איך היה... נמנמנמנמנמ אני ואבא מצאנו איזה פנס מאאאגניב שעושה אור אדוםם
והייתה לי חולצה של 'שלום כיתה א''
ואמא צילמה אותי ואת חברה שלי מלאמלא
ועברתי בשער פרחים כזה XD וב' ? נמנמנמנמ לא
באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ? א'
והכי שנאת ? ב' , כי מלאמלא חברים שלי עזבוו
באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ? א'
חחחח הייתי מלכת הכיתה מזהה XD ובאיזה הכי שנאת ? ב'
מה הדבר האחרון שאכלת ? במבה
שתית ? מיץ תפוזייים
מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ? חייתי
אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ? יאאאפ
אוהב את עצמך ? מממ לרוב כן
איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ? שמיכות
איזה פריט בבית אתה הכי אוהב ? הציורים של אחותי
אתה אוכל עכשיו משהו ? לא
שותה ? לא
מה המאכל האהוב עלייך ? ספגטי
אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום ? יאאפ
אתה אוהב את האופי שלך כיום ? יאאאפ
דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך. 8 דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים. 9 מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ? שומעת מוזיקה ומדברת עם חברה שלי במסן
מה תעשה אחרי שתסיים ? לסדר תיק ובגדים לבצפר
איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ? 10 שנים... זה אומר גיל 24 וחצי, פששששי , תשאלו אותי עוד 10 שנים טוב ?!
ובעוד 20 שנה ? נשואה + 2 או 3
חחחח ומחר ? הולכת לבצפר
לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ? כמה שיותר יותר טוב כל עוד אני בריאה
ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע ? לא חושבים על זהה ! באיזה גיל תרצה להפוך להורה ? 27 נראלי התחלה מתאימה
ולסב ? ממ .. תלוי בילדים XD אתה חושב שזה יקרה ? בע"ה
אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ? אאאמן
[יופי יופי תהפכו אותי לזקנה
] אתה מתכנן בכלל להקים משפחה ? בבבבברור
באיזה בית תרצה לגור ? החלום תמיד היה אחוזה
באיזה ארץ ? תשאר פה ? ממ נראלי חח ובאיזה עיר ? לא'דעת אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ? בע"ה עשירה
ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים ? בע"ה בית מפואר עם כל מה שאני ארצה

עונה../images/Emo66.gif

מתי נולדת ?11.1.1992 באיזה בית חולים ?סורוקה האם אתה זוכר את הרגע הזה ?חח בטח רגע נדיר מה הזיכרון הראשון שלך ?אמ..כל מיני זכרונות ילדות ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך [למשל, שהירח גבינה צהובה וכאלה ]חחח כמו שספיר אמרה על הטלויזיה או שאפשר להכניס את הכרטיס של הכספומט ויוצא כמה כסף שרוציםם חח ועוד מלא דברים טיפשיים ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדתוך...חחח היו מלא ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך :שלא תדעוD: פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר :דובי ומשהו שאתה כבר לא שומר..:בגדים מה הכי אהבת לאכול כילד ?שוקולד האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ?כן גו'רגט ועוד לא זוכרת חחח אבל אני זוכרת גן אחד נראה לי גן דרדס
איך קראו להן ?כנ"ל היה להן עוזרות ?כן איך קראו להן ?מי זוכר נראה לי היתה אחת בשם רוזה האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א' ? פרט קצת איך היה...חחח כן אני זוכרתץ שהיתי בבית ספר ואז אחרי חנוכה עברתי לבית ספר אחר ובאתי עם שמלה כתומה חחחחחחחחחחח זה מה שאני זוכרת וב' ?כן כל מיני רגעים את המורה הילה חח באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ?נשארנו רוב הזמן אותו דבר והכי שנאת ?אין באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ?נראה לי ו' ובאיזה הכי שנאת ?אין מה הדבר האחרון שאכלת ?איטריות שתית ?תות בננה מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ?הדלקתי תאיסי חח אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ?כן אוהב את עצמך ?אמ כן איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ?ספריה איזה פריט בבית אתה הכי אוהב ?טלפון חח אתה אוכל עכשיו משהו ?לא שותה ?לא ועוד מעט אני אקום להכין תה חח מה המאכל האהוב עלייך ?ספגטי אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום ?אמ נגיד אתה אוהב את האופי שלך כיום ?כן דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך.לא אוהבת דירוגים דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים.לא יודעת מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ?מדברת עם חברות מה תעשה אחרי שתסיים ?אראה הישרדות איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ?לא יודעת עם תעודה שלמדתי תמקצוע שאני רוצה ובעוד 20 שנה ?חח מאיפה לי ומחר ? לומדת לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ?עד שאני אזכה להקים משפחה ולהגשים את כל מה שאני רוצה ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע ?אין לי מושג באיזה גיל תרצה להפוך להורה ?לא יודעת מתי שאני רגישה נכון ולסב ?זה לא תלוי באף אחד חח אתה חושב שזה יקרה ? אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ?הלואי אתה מתכנן בכלל להקים משפחה ?ברור באיזה בית תרצה לגור ?בית שאני יאהב באיזה ארץ ? תשאר פה ?כן ובאיזה עיר ?לא ידועת אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ?אין לי מושג ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים ?לא צריך לא בית מפואר ממש ולא בית קטן אלא באמצע

lital1993

New member
עונה

מתי נולדת ? 18.1.93 באיזה בית חולים ? הקרייה האם אתה זוכר את הרגע הזה ? ברור חחח לא מה הזיכרון הראשון שלך ? ממממ ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך [למשל, שהירח גבינה צהובה וכאלה ] שכשהגם יורד יש בשמיים מלאכים ששופכים דליים של מים. ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדתוך...מי זוכר? ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך : גזרתי לעצמי תשיער פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר : חיבוקי! !!! ! !! ! ומשהו שאתה כבר לא שומר..: בובות אחרות חח מה הכי אהבת לאכול כילד ? ממתקים =] האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ? ברור איך קראו להן ? מזל יונה יוני ואתי היה להן עוזרות ? נו כתבית כבר את העוזרות גם איך קראו להן ? האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א' ? פרט קצת איך היה... לא וב' ? לא באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ?ו' והכי שנאת ? ז' באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ? ו' ובאיזה הכי שנאת ? ז' מה הדבר האחרון שאכלת ? פיצה שתית ? קולה מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ? ראיתי סרט אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ? לאאאאאאאאאאאאאאאא אוהב את עצמך ? ברוווווווווווווור! איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ? מממ איזה פריט בבית אתה הכי אוהב ? הפינה של הפיות אתה אוכל עכשיו משהו ?לא שותה ? לא מה המאכל האהוב עלייך ? קוסקוס
אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום ? כן אתה אוהב את האופי שלך כיום ? כן דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך. 5 דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים. מממ מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ? כלום מה תעשה אחרי שתסיים ? ספיר באה אלי איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ? עובדת ולומדת ובעוד 20 שנה ? אמא ומחר ? בבית ספר
לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ? 50 ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע ? לא יודעת באיזה גיל תרצה להפוך להורה ? 30 ולסב ? מממממ אתה חושב שזה יקרה ? ברור אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ? לא אתה מתכנן בכלל להקים משפחה ?כן באיזה בית תרצה לגור ? יפה באיזה ארץ ? תשאר פה ? אין כמו ישראל! ובאיזה עיר ? כפר סבא! אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ? ממוצעת ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים ? תלוי..

בר,

או איך שלא קוראים לך - כל כך כל הכבוד על היוזמה!! מתי נולדת ? ב23.4 באיזה בית חולים ? כפר סבא לדעתי... האם אתה זוכר את הרגע הזה ? חח לא מה הזיכרון הראשון שלך ? ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך [למשל, שהירח גבינה צהובה וכאלה ] חח חשבתי שאפשר להכנס לטלוויזיה ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדתוך... לא זוכרת.ץ.. ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך : פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר : ומשהו שאתה כבר לא שומר..: מה הכי אהבת לאכול כילד ? במבה במבה ורק במבה האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ? רק אחת - שמחה - חחחחחחחחחחחחחחחח איך קראו להן ? היה להן עוזרות ? איך קראו להן ? האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א' ? פרט קצת איך היה... היה טוב, ואמרו שאני אינטיליגנטית התקדמתי בחוברות בלי סודות ("וואו") חחחחחחחחחחחחחחחחחח וב' ? באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ? בכיתה ד' , ו והכי שנאת ? באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ? ובאיזה הכי שנאת ? מה הדבר האחרון שאכלת ?בייגלה שתית ?מיים מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ?נסנכתי לפורום ועברתי כמו בכל ערב... אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ? אנלא לומדת,... סיימתי.. אוהב את עצמך ? כן איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ? את הספרייה ח איזה פריט בבית אתה הכי אוהב ? אתה אוכל עכשיו משהו ?לא שותה ? לא מה המאכל האהוב עלייך ? צ'יפס אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום ? ח נחמדה.. אתה אוהב את האופי שלך כיום ?כן דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך. 10 דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים. 10 מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ? מה תעשה אחרי שתסיים ?לא יודעת יא חופר חחחחחחחחחחחח איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ? נשואה עם ילדים וזה... ובעוד 20 שנה ?עם נכדים.. ומחר ? לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ?100 ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע ?80 באיזה גיל תרצה להפוך להורה ? 23 ולסב ? 40 אתה חושב שזה יקרה ?ב"ה.. אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ?בתקווה אתה מתכנן בכלל להקים משפחה ?כן באיזה בית תרצה לגור ?בבית ביתי... באיזה ארץ ? תשאר פה ? כן ובאיזה עיר ? אין לי מושג אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ?מקווה שבאמצע ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים ?בסיסיים..

למעלה