שאלון תנועתי!

ובתמונה ש-אני- צילמתי!

תמונה אדירה

groovydude

New member
גם אני

שם: אור גיל: 17 וחצי מועצה: עמק חפר! מחוז: מרכז מה משך אותך לתנועה? הערכים והאנשים אם היית צריך\ה לבחור, בין הצופים למכבי. מה היית בוחר\ת? אני לא יודע מה הולך בתנועת מכבי אז אני לא יכול להגיד חושב\ת על שנת שירות? כן כבר חתמתי דח"ש כמה שנים בתנועה? המון! מאז שאני הייתי חניך בכיתה ד' מורל הכי אהוב של המועצה? אני אוהב את כל המורלים, העיקר לעשות הרבה רעש ולהתפרע מורל הכי אהוב לא של המועצה? תסתכלו בשאלה למעלה..... הדבר הכי הכי בטיולים של התנועה? החברה הקורס הכי טוב בתנועה? מש"צים כובע או חולצה על הראש? כובע באמת לוקחים שלושה וחצי ליטרים של מים לכל הליכה בטיולים? אני לוקח אפילו יותר אני פשוט אוהב לשתות מים.... הטיול הכי הכי בתנועה? (חנוכה, יוסיפה וכו') חנוכה שוקולד, שחר\חומי? שחר כמובן ופלים או ביסקוויטים בצהריים? ביסקוויטים, בפלות יותר טעים אבל הם נהרסות מהר.... לוקח את התנועה איתך הבייתה או משאיר אותה במסגרת שלה? לוקח לכל מקום טיולים-הטיול עצמו, או האנשים? גם וגם ובקיצור בקיצור? גם הדבר הכי הכי הכי הכי בתנועה? אנחנו

S K S K

New member
איך אני אוהבת את השאלונים של עדי

כשהם [יחסית] קצריםP: שם:סהר כץ גיל:15 מועצה:מטהיהודה- אגדה[: מחוז: דרום- דרום זה הכבוד. מה משך אותך לתנועה? העובדה שלא היה לי מחנה לצאת אליו בחופש של כיתה ז^^" אם היית צריך\ה לבחור, בין הצופים למכבי. מה היית בוחר\ת? מכבי חושב\ת על שנת שירות? יאפ כמה שנים בתנועה? 3, 3 וחצי מורל הכי אהוב של המועצה? לאריה שלנו יש ביצים! לאלא.. מגיזו עדולם... נונו, כולם[: מורל הכי אהוב לא של המועצה? אין כזהP: יש לנו את המוראלם ה- כי מגניביםץ הדבר הכי הכי בטיולים של התנועה? האנשים. הקורס הכי טוב בתנועה? אנילא באמת יכולה לשפוט, הייתי רק באחד כובע או חולצה על הראש? כובע- של קורס מדצים 2006 באמת לוקחים שלושה וחצי ליטרים של מים לכל הליכה בטיולים? ^^" [אבל שש...] הטיול הכי הכי בתנועה? (חנוכה, יוסיפה וכו'): יוסיפה שוקולד, שחר\חומי? אלרגית לשניהם ופלים או ביסקוויטים בצהריים? ביסקוויטים לוקח את התנועה איתך הבייתה או משאיר אותה במסגרת שלה? לוקחת הבייתהD: טיולים-הטיול עצמו, או האנשים? האנשים, בהחלט. לטיולים יש לי את הסיירות ובקיצור בקיצור? הדבר הכי הכי הכי הכי בתנועה? פשוט הכל.

-D../images/Emo6.gif

סהר, סהר! בואי תטעמי מהעוגה שהכנו.. את את אלרגית... סהר, רוצה שוקו? אה את אלרגית..
מתה עלייך :]

justsilly

New member
me me me

שם: חנ"ס גיל: 17 וכמעט חודשיים! חחח מועצה: גזר אמפריה! מחוז: שפלה
מה משך אותך לתנועה? אא.. התחלתי כי זו התנועה שהייתה במושב.. אבל עכשיו מה שמושך אותי זה האנשים וההווי.. אם היית צריך\ה לבחור, בין הצופים למכבי. מה היית בוחר\ת? אולי מכבי.. לא יודעת.. חושב\ת על שנת שירות? אוהו.. מתלבטת קשות כמה שנים בתנועה? מכיתה ד'............. 8, כולל השנה... מורל הכי אהוב של המועצה? אני אוהבת את כולם! מורל הכי אהוב לא של המועצה? אני אוהבת את כולם! הדבר הכי הכי בטיולים של התנועה? האווירה! והאנשיםםם!!!!!!!! ו.. והביסקוויטים שנדבקים לשיניים.. חחח הקורס הכי טוב בתנועה? אללה מש"צים! כובע או חולצה על הראש? כובע, לא מסתדרת עם חולצות על הראש.. חח באמת לוקחים שלושה וחצי ליטרים של מים לכל הליכה בטיולים? שלושה מינימום.. אני שותה הרבה
הטיול הכי הכי בתנועה? (חנוכה, יוסיפה וכו') חנוכה 2005!!!!!! שוקולד, שחר\חומי? שחר, נו..מה.. אז מה אם חומי זה מסורת? חח ופלים או ביסקוויטים בצהריים? ביסקוויטיםםםם לוקח את התנועה איתך הבייתה או משאיר אותה במסגרת שלה? תלוי מתי, אבל לרוב לוקחת הבייתה. טיולים-הטיול עצמו, או האנשים? שניהם! ובקיצור בקיצור? אללה (לא חטיבת) בני המושבים! הדבר הכי הכי הכי הכי בתנועה? אני חושבת שבסופו של דבר, אך ורק האנשים.. כל ההווי והאווירה והכיף זה רק בגלל האנשים

Hilaloosh

New member
אוי קוווווולללל ../images/Emo9.gif

שם: הילה קדם גיל: עוד 3 ימים 18
מועצה: עמק חפר!!!
מחוז: מרכז... מה משך אותך לתנועה? בהתחלה? אממ אחים, חברים, מדריכים ממש טובים וההנאה... ועכשיו? האהבה שלי לזה, החברים, אנשים ממש טובים ומן הסתם גם ההנאה.... אם היית צריך\ה לבחור, בין הצופים למכבי. מה היית בוחר\ת? צופים! מעדיפה תנועה בלי ערכים וא-פוליטית מתנועה ימנית קיצונית וחסרת פלורליזם... חושב\ת על שנת שירות? כל הזמן! שנה הבאה אני עוד אהיה גרעינרית אצל אחד מכם, תזהרו... כמה שנים בתנועה? 9, וואו זה הרבה! מורל הכי אהוב של המועצה? א.א. עמק חפר בשבילנו- רטלין בשבילנו- רטלין עמק חפר מורעלים! כן כן, אני יודעת שאתם לא מכירים אז מה?! חוץ ממנו... קצב, וקצב... עמק חפר יש לכם במבה..?? וכו'.... מורל הכי אהוב לא של המועצה? גו גולן גו גולן גו! וגם, שלאק לאק שלאק לאק לאק שלאק לאק לאק לאק צפון! הדבר הכי הכי בטיולים של התנועה? אנשים!!!!!!!!! הקורס הכי טוב בתנועה? משצים! בטוח! בלי שום ספק!!! כובע או חולצה על הראש?כובע
באמת לוקחים שלושה וחצי ליטרים של מים לכל הליכה בטיולים? 3... בלי והוחצי... הטיול הכי הכי בתנועה? (חנוכה, יוסיפה וכו') אמממ לא יודעת, הכל
שוקולד, שחר\חומי? שחר! ופלים או ביסקוויטים בצהריים? ופלים!!!!! לוקח את התנועה איתך הבייתה או משאיר אותה במסגרת שלה? התנועה היתה אצלי בבית עוד לפני שאני הייתי בה, ככה ש... היא בהחלט בבית! טיולים-הטיול עצמו, או האנשים? אנשים!!!! וגם הטיול.... ובקיצור בקיצור? הדבר הכי הכי הכי הכי בתנועה? האנשים, אין מה לעשות, האנשים זה מה שעושה את התנועה הזאת למה שהיא....

למעלה