שאלון תחילת הלימודים!

nogao10

New member
שאלון תחילת הלימודים!

שם:
עלית לכיתה:
איך היה היום הראשון:
מה למדת:
שמח/ה לחזור? למה?:
איך את/ה חושב/ת שהשנה הזאת תראה?:
משהו שהיה חסר לך בחופשה מהבית ספר:
משהו שממש לא היה חסר לך:
חסר לך עדיין ציוד?:
יש משהו שבחיים לא תביא/י לבית ספר?:
משהו שאת/ה לא מסתדר בלעדיו:
יש אצלך בבית ספר מכת גניבות?:
הגעת לבית ספר חדש?:
מה את/ה הכי אוהב בבית ספר?:
שיעור אהוב:
שיעור שנוא:
שיעור חדש:
שיעור שאת/ה מנצל/ת כדי לחלום בו:
שיר שמאפיין את ההרגשה שלך בבית ספר:
את/ה קם ב:
כמה זמן לוקח להגיע לבית ספר מהבית ואיך:
מתחילים להרגיש את החופש הבא?:
המגמות שלך הם:
היית מחליף בית ספר אם היית יכול?:
איך ההרגשה הכללית בבית ספר?:
אם היית יכול/ה, מה היית משנה בבית ספר שלך?:
עוד משהו להוסיף?:
ללירון, אני יודעת שאת שם..... את הולכת לספר לנו למה שווה להיות בבית ספר. לחלקנו חשוב לשמוע למה יש לנו כל כך הרבה מזל... כי זה לא נראה ככה מהצד שלנו... טוב, שלי! פורום בונג' מאחל לכולכם שנה טובה, כולנו נעבור את הרגעים הקשים, ואנחנו בטוחים שבסוף תהיו גאים בעצמכם!! תזכרו, אם אתם כבר שם, תהנו, תנצלו כל שניה שיש לכם! אוהבים המון!!!

LIRONSH100

New member
עונה- על פי הבקשה של נוגה....

שם:לירון עלית לכיתה:צה"ל איך היה היום הראשון: תשאלו עוד שבעה שבועות... מה למדת: המון... שמח/ה לחזור? למה?: הלוואי ויכולתי לחזור.. איך את/ה חושב/ת שהשנה הזאת תראה?: אני יקרע בצבא.. ויחכה לרגע שאני יוכל להגיע הביתה ולהכנס לפורום... משהו שהיה חסר לך בחופשה מהבית ספר: לדבר מתחת לעץ על הדשא לייד המכלול עם כל החברות.. מתחת אותו העץ השיחות הכיתה שלי.. לבדיחות, לטיולים השנתיים, ועוד המון המון דברים... משהו שממש לא היה חסר לך: מבחנים! חסר לך עדיין ציוד?:יש לי רק תיק לצבא... יש משהו שבחיים לא תביא/י לבית ספר?: אממ כל הדברים שאסור להביא... משהו שאת/ה לא מסתדר בלעדיו: מחשב.... יש אצלך בבית ספר מכת גניבות?:אני לא יודעת מה קורא עכשיו אבל זה היו מכת גנבות סיגריות מהמורים פעם אחת... הגעת לבית ספר חדש?:עוד לא עוד 7 שבועות- קוראים לזה צה"ל- צבא ההגנה לישראל - שמעתם עליו במקרה? מה את/ה הכי אוהב בבית ספר?:את הצחוקים.. הרגעים הכייפים.. את המסיבות (לפחות בבית הספר שלי) הטיולים.. החברות.. המחנכים.. את השקט... את המגמה שהייתה לי ונסגרה... ויש עוד המון.... שיעור אהוב:זואולוגיה שיעור שנוא:ספורט! שיעור חדש:בון ג'ובי- לבינתיים... שיעור שאת/ה מנצל/ת כדי לחלום בו: ג"ג... שיר שמאפיין את ההרגשה שלך בבית ספר: אממ ואי לא יודעת... אני צריכה לחשוב על זה... את/ה קם ב: 10 בבוקר.. אבל אני מנסה עכשיו להתרגל לקום לאט לאט יותר ויותר מוקדם כי אני צריכה עוד שבעה שבועות לקום בחמש וחצי... כמה זמן לוקח להגיע לבית ספר מהבית ואיך: רבע שעה זה היה ובהסעה... מתחילים להרגיש את החופש הבא?: לא.. החופש הבא זה רק החופש של השחרור.. וזה יש עוד זמן... המגמות שלך הם: זואולוגיה ומדעי הים (אתן לא רוצות לדעת...) היית מחליף בית ספר אם היית יכול?: לא!! איך ההרגשה הכללית בבית ספר?:כשאתה שם -חרא אחרי- שזה המקום הכי כייפי שיש... אם היית יכול/ה, מה היית משנה בבית ספר שלך?: אממ יש חלוקה מטומטמת.. בגלל שיש מושבניקים-קיבוצניקים-עירניקים-אנשים ממצפה (נוג מה הכינוי של זה?) -כפרניקים... בקיצור כל המקומות השונים כל הטיפוסים בבית ספר אחד קטן...תחשבו מה קורא שם.. עוד משהו להוסיף?: תנצרו כל רגע ורגע.. אתן עוד תתגעגעו לזה.. אני עד לפני חודשיים לא האמנתי לזה אבל תסמכו עלי- אני כבר מתגעגעת לכל רגע... אז שנה טובה ובהצלחה לכולן.....

We Never Close

New member
הם התחילו לפני שבוע אצלי../images/Emo3.gif בכל אופן..

שם: הדס. עלית לכיתה: י'. איך היה היום הראשון: חביב. מה למדת: כלום. שמח/ה לחזור? למה?: כן, כי נמאס לי מהחופש. איך את/ה חושב/ת שהשנה הזאת תראה?: לחוצה בטירוף. משהו שהיה חסר לך בחופשה מהבית ספר: מסגרת. משהו שממש לא היה חסר לך: מבחנים. חסר לך עדיין ציוד?: כן, כמה קלסרים וזה
יש משהו שבחיים לא תביא/י לבית ספר?: הרבה דברים. משהו שאת/ה לא מסתדר בלעדיו: MP וספר. יש אצלך בבית ספר מכת גניבות?: יאפ. הגעת לבית ספר חדש?: לא. מה את/ה הכי אוהב בבית ספר?: את החברות, או מה שזה לא יהיה. שיעור אהוב: אנגלית. שיעור שנוא: מתמטיקה. שיעור חדש: ספרות השו"ת
שיעור שאת/ה מנצל/ת כדי לחלום בו: ספרות השו"ת
שיר שמאפיין את ההרגשה שלך בבית ספר: וואוו, ככ הרבה. את/ה קם ב: 6 ועשרים פחות או יותר. כמה זמן לוקח להגיע לבית ספר מהבית ואיך: הסעה, חצי שעה בערך. (זה באמת מעניין מישהו?) מתחילים להרגיש את החופש הבא?: ממש לא. המגמות שלך הם: כימיה וביולוגיה. היית מחליף בית ספר אם היית יכול?: כןכןכן! איך ההרגשה הכללית בבית ספר?: נחמדה. אם היית יכול/ה, מה היית משנה בבית ספר שלך?: הכל. בעיקר היייתי מפטרת 90% מצוות המורים. עוד משהו להוסיף?: צל"ש למי שקרא את זה. מבחן בעוד יומיים
אני תוהה אם צבא זה באמת כזה נורא. כרגע אני הייתי עושה הכל כדי לסיים את כל הבגרויות ולהגיע לצבא.

..................

שם: אביה עלית לכיתה: י"ב איך היה היום הראשון: התחלתי ב28 מה למדת: כמעט הכל שמח/ה לחזור? למה?: שמחה שזה הגיע כי זה עוד מעט יסתיים איך את/ה חושב/ת שהשנה הזאת תראה?: כמו שנים קודמות רק שכל הזמן אני אזכיר לעצמי שזאת השנה האחרונה משהו שהיה חסר לך בחופשה מהבית ספר: חברות משהו שממש לא היה חסר לך: לימודים חסר לך עדיין ציוד?: ספרים יש משהו שבחיים לא תביא/י לבית ספר?: אני יודעת מה אני אביא כל יום (בשאלה הבאה) משהו שאת/ה לא מסתדר בלעדיו: הmp4 יש אצלך בבית ספר מכת גניבות?: לא ממש הגעת לבית ספר חדש?: י"ב מי מתחיל בצפר חדש? מה את/ה הכי אוהב בבית ספר?: הפסקות שיעור אהוב: ספורט ואנגלית שיעור שנוא: תנ"ך, מתמטיקה, אזרחות... שיעור חדש: חיבור שיעור שאת/ה מנצל/ת כדי לחלום בו: שיעור עם המנהל
שיר שמאפיין את ההרגשה שלך בבית ספר: livin on a prayer שיום אחד יגמר את/ה קם ב: 6 כמה זמן לוקח להגיע לבית ספר מהבית ואיך: באוטובוס מהצומת בין 30-45 דק' מתחילים להרגיש את החופש הבא?: עוד לא המגמות שלך הם: תקשורת היית מחליף בית ספר אם היית יכול?: כן איך ההרגשה הכללית בבית ספר?: בסדר בהתחשב שזאת שנה אחרונה אם היית יכול/ה, מה היית משנה בבית ספר שלך?: את המנהל וכמה מורים ומקצועעות עוד משהו להוסיף?: לא

leelush BJ

New member
../images/Emo79.gifעונה

שם: לי עלית לכיתה: י' איך היה היום הראשון: נחמד מאוד. היה כיף לראות את כולם. מה למדת: לא למדנו שמח/ה לחזור? למה?: התגעגעתי לאוירה, לכל מי שלא ראיתי בחופש.. איך את/ה חושב/ת שהשנה הזאת תראה?: נראה לי שתהיה שנה קשה מבחינת לימודים. משהו שהיה חסר לך בחופשה מהבית ספר: הצחוקים עם כל האנשים שלא ראיתי משהו שממש לא היה חסר לך: ללמוד מתמטיקה
חסר לך עדיין ציוד?: מחברות. יש משהו שבחיים לא תביא/י לבית ספר?: לא יודעת... משהו שאת/ה לא מסתדר בלעדיו: - יש אצלך בבית ספר מכת גניבות?: כן, שנה שעברה גנבו כסף ופלאפונים. הגעת לבית ספר חדש?: לא מה את/ה הכי אוהב בבית ספר?: ההפסקות
שיעור אהוב: לא היה עוד ממש שיעורים אבל אני מאמינה שספורט... שיעור שנוא: מתמטיקה (למרות שגם זה עוד לא היה לי, אבל תמיד שנאתי את השיעורים האלה). שיעור חדש: אומנויות העיצוב שיעור שאת/ה מנצל/ת כדי לחלום בו: אנגלית, אבל השנה זה בגלל המורה. שיר שמאפיין את ההרגשה שלך בבית ספר: Status Quo - You Are In The Army Now (צריך להסביר למה?
) את/ה קם ב: 7:40 כמה זמן לוקח להגיע לבית ספר מהבית ואיך: 2 דקות, אני גרה בדיוק מול הבית ספר
מתחילים להרגיש את החופש הבא?: לא ממש המגמות שלך הם: אומנויות העיצוב וביולוגיה. היית מחליף בית ספר אם היית יכול?: לא איך ההרגשה הכללית בבית ספר?: כיף אם היית יכול/ה, מה היית משנה בבית ספר שלך?: הייתי מחזירה את הכיתה שהייתה לנו שנה שעברה. עוד משהו להוסיף?: -

nogao10

New member
ל ל-י ל-י-מ ל-י-מ-ו ל-י-מ-ו-ד

שם: נוגה .ס. עלית לכיתה: י"ב איך היה היום הראשון: היה מצחיק! טקס פתיחת שנה היה גאוני כמו תמיד! ואז היה פיזיקה
וטיאתרון
מה למדת: פיזיקה, תיאטרון, ואיך לקום בשש בבוקר שוב שמח/ה לחזור? למה?: לא ממש, כי זה בגרויות ועבודות ו.... נעבור את זה! איך את/ה חושב/ת שהשנה הזאת תראה?: כמו שנה שעברה, עמוסה נורא משהו שהיה חסר לך בחופשה מהבית ספר: משהו לעשות ופגישה מתמדת עם חברות משהו שממש לא היה חסר לך: מבחנים ולקום מוקדם חסר לך עדיין ציוד?: יומן, עדיין לא מצאתי..... יש משהו שבחיים לא תביא/י לבית ספר?: את הדיסקים שלי... חבל, עם כל הספרים, יישברו וכולנו נצטער.... ספרים!!!! משהו שאת/ה לא מסתדר בלעדיו: MP, שירים של בונג' יש אצלך בבית ספר מכת גניבות?: היה שנה שעברה בהתחלה, אבל תפסו אותם והענישו את האמ-אמ-אמ.... הבנתם את הרעיון הגעת לבית ספר חדש?: לא ממש מה את/ה הכי אוהב בבית ספר?: רוח החופש הליברלית, או הפלצנות המוגברת שלהם....חחחחח שיעור אהוב: תיאטרון שיעור שנוא: פיזיקה שיעור חדש: אין שיעור שאת/ה מנצל/ת כדי לחלום בו: ספרות, כל הזמן..... שיר שמאפיין את ההרגשה שלך בבית ספר: Hey god, עצוב..... את/ה קם ב: שש וחצי כמה זמן לוקח להגיע לבית ספר מהבית ואיך: אוטובוס, רבע שעה מתחילים להרגיש את החופש הבא?: האמת היא שכן.... ראש השנה!!! המגמות שלך הם: תיאטרון פיזיקה היסטוריה הרחבה היית מחליף בית ספר אם היית יכול?: לא, נוח לי כאן איך ההרגשה הכללית בבית ספר?: נחמדה... מאוד חברותית אם היית יכול/ה, מה היית משנה בבית ספר שלך?: אמ..... יש לי חברה שלומדת באורט שחסרה לי ממש עוד משהו להוסיף?: מ.כ.ה אדירה פרצה בעולם!!! אבל נתגבר גם עליה!!! ונחייה גם אחרי בית ספר, כי יש חיים אחרי הבגרויות, שמעתם אותי, ספרים?????!!!!!!!!!!!

למעלה