שאלון תהנו:)

ady18

Well-known member
שאלון תהנו:)

מוזיקה .איזה כלי נגינה את/ה הכי אוהב/ת? .את/ה יודע/ת לנגן על כלי נגיה כל שהוא? .אם כן איזה? .כמה שנים? איזה סוג מוזיקה את/ה אוהב/ת לשמוע? .מה את/ה בדר"כ אוהב/ת בשירים?, את המילים או את המוזיקה? השפה של השיר חשובה לך? מי הסופר/ת האהוב/ה עלייך? 31.מה הספר האחרון שקראת? 32.איזה ספר את/ה הכי אוהב/ת? 33.מה סוג הספרים שאת/ה אוהב/ת ליקרוא?

B laC k G iR l

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo121.gif

.איזה כלי נגינה את/ה הכי אוהב/ת?גיטרה
.את/ה יודע/ת לנגן על כלי נגיה כל שהוא?כה .אם כן איזה?
גיטרה
.כמה שנים?5 איזה סוג מוזיקה את/ה אוהב/ת לשמוע?היפ הופ פופ ושקטים אבל לא עצובים .מה את/ה בדר"כ אוהב/ת בשירים?, את המילים או את המוזיקה?מוזיקה השפה של השיר חשובה לך?לא מי הסופר/ת האהוב/ה עלייך?
גלילה רום פדר עמית חח 31.מה הספר האחרון שקראת?הארי פוטר 32.איזה ספר את/ה הכי אוהב/ת?הארי פוטר 33.מה סוג הספרים שאת/ה אוהב/ת ליקרוא?הרפתקאות..

../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif עונה

איזה כלי נגינה את/ה הכי אוהב/ת? גיטרה .את/ה יודע/ת לנגן על כלי נגיה כל שהוא? לייק דה .אם כן איזה? על העצבים של אמא שלי, נחשב
.כמה שנים? אממ...18 וחצי שנה
איזה סוג מוזיקה את/ה אוהב/ת לשמוע? היפ הופ, שירים שקטים, מוזיקה ישראלית .מה את/ה בדר"כ אוהב/ת בשירים?, את המילים או את המוזיקה? מוזיקה השפה של השיר חשובה לך? לא ממש מי הסופר/ת האהוב/ה עלייך? לא אוהבת סופרים 31.מה הספר האחרון שקראת? היורשת- של רם אורן 32.איזה ספר את/ה הכי אוהב/ת? לא קוראת הרבה ספרים 33.מה סוג הספרים שאת/ה אוהב/ת ליקרוא? מתח

linoy7

New member
השאלון הזה לא היה כבר?../images/Emo12.gif../images/Emo41.gif

טוב, נענה שוב
איזה כלי נגינה את/ה הכי אוהב/ת?
את/ה יודע/ת לנגן על כלי נגינה כל שהוא?
אם כן, איזה? המקלדת
כמה שנים? 10
איזה סוג מוזיקה את/ה אוהב/ת לשמוע? היפ הופ, פופ, רוק[אבל לא כבד
] מה את/ה בדר"כ אוהב/ת בשירים, את המילים או את המוזיקה? מוזיקה
השפה של השיר חשובה לך?
מי הסופר/ת האהוב/ה עלייך? רם אורן
מה הספר האחרון שקראת? "המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה"
איזה ספר את/ה הכי אוהב/ת? יש הרבה
מה סוג הספרים שאת/ה אוהב/ת לקרוא? מתח ורומנים

עונה,אחלה שאלון..

.איזה כלי נגינה את/ה הכי אוהב/ת?גיטרה .את/ה יודע/ת לנגן על כלי נגיה כל שהוא?כן .אם כן איזה?ממ..למדתי בכתה א' אורגנית ובכתה ג' חלילית..חח אבל את שניהם הפסקתי אחרי חודש בערך.. .כמה שנים?בקושי חודש איזה סוג מוזיקה את/ה אוהב/ת לשמוע?פופ ורוק.. .מה את/ה בדר"כ אוהב/ת בשירים?, את המילים או את המוזיקה?הכל ביחד...זאת אומרת אם סתם תיקרא את המילים זה יעשה לך משהו אבל זה לא באמת יכול לרגש אותך ואם סתם תשמע את המנגינה היא יכולה להיות מדהימה אבל שכזה בא ביחד זה תמיד יהיה הכי מרגש..כמו שאומרים שאין סיר בלי מכסה את מילים בלי לחן..ככה לפחות אני חושבת.. השפה של השיר חשובה לך?ברור! אם זזה באנגלית אני עוד איכשהו יבין משהו אבל אם זה באיטלקית אז אני לא יבין כלום,אז מה זה שווה? מי הסופר/ת האהוב/ה עלייך?ממ...לא זוכרת את השם שלה..חח 31.מה הספר האחרון שקראת?"ייסוריה של אליס" 32.איזה ספר את/ה הכי אוהב/ת?^^ אבל יש גם עוד מלא.. 33.מה סוג הספרים שאת/ה אוהב/ת ליקרוא?אני לא ממש אוהבת לקרוא..בשנה אני קוראת אולי 2 ספרים..אני אוהבת סיפורים שמספרים חיים אמיתיים,מציאותיים ולא "הנסיכה פגשה את הנסיך והם חיים ביחד עד עצם היום הזה" לא כאלה..

עונה../images/Emo95.gif../images/Emo90.gif

מוזיקה .איזה כלי נגינה את/ה הכי אוהב/ת? גיטריה
.את/ה יודע/ת לנגן על כלי נגינה כל שהוא? לא
.אם כן איזה? טוב באמת חלילית אבל זה היה בכיתה ג'! .כמה שנים? חצי שנה
איזה סוג מוזיקה את/ה אוהב/ת לשמוע? פופ ורוק .מה את/ה בדר"כ אוהב/ת בשירים?, את המילים או את המוזיקה? מוזיקה השפה של השיר חשובה לך? אני לא ארצה לשמוע שיר בסינית או צרפתית חחח אבל כל השאר זה בסדר
מי הסופר/ת האהוב/ה עלייך? סמדר שיר? (אני לא מכירה עוד) מה הספר האחרון שקראת? אממ..איך קראו לו נו..טוב לא זוכרת! איזה ספר את/ה הכי אוהב/ת? תלתלים מכושפים מה סוג הספרים שאת/ה אוהב/ת ליקרוא? מתח ואימה

chagiti

New member
עונה...

איזה כלי נגינה את/ה הכי אוהב/ת?גיטרה ואורגנית .את/ה יודע/ת לנגן על כלי נגיה כל שהוא?כן..אורנית וחלילית וקצת גיטרה .אם כן איזה?^^^ .כמה שנים?אורגנית-6 שנים,חלילית מכיתה ג',וגיטרה משנה שעברה... איזה סוג מוזיקה את/ה אוהב/ת לשמוע?הכל! .מה את/ה בדר"כ אוהב/ת בשירים?, את המילים או את המוזיקה?שניהם השפה של השיר חשובה לך?לא כ"כ..רק עיברית ואנגלית אני אוהבת.. מי הסופר/ת האהוב/ה עלייך?אין..חחח 31.מה הספר האחרון שקראת?אממ לא זוכרת איך קוראים לו.. 32.איזה ספר את/ה הכי אוהב/ת?אני אתגבר!! 33.מה סוג הספרים שאת/ה אוהב/ת ליקרוא?הכל...חח

ady18

Well-known member
עונה

איזה כלי נגינה את/ה הכי אוהב/ת?גיטרה .את/ה יודע/ת לנגן על כלי נגיה כל שהוא?כן .אם כן איזה?דרבוקה .כמה שנים?מספר שנים טובות איזה סוג מוזיקה את/ה אוהב/ת לשמוע?ישראלי רוק קצת שירי קצת עמיר .מה את/ה בדר"כ אוהב/ת בשירים?, את המילים או את המוזיקה?תלוי השפה של השיר חשובה לך?כן מי הסופר/ת האהוב/ה עלייך?רם אורן 31.מה הספר האחרון שקראת?מזמן לא קראתי 32.איזה ספר את/ה הכי אוהב/ת?שעות מתות 33.מה סוג הספרים שאת/ה אוהב/ת ליקרוא?מתח

../images/Emo214.gif

.איזה כלי נגינה את/ה הכי אוהב/ת?גיטרה .את/ה יודע/ת לנגן על כלי נגיה כל שהוא?
.אם כן איזה?על חליל, על אורגנית, על פסנתר, על גיטרה. .כמה שנים?חליל מכיתה ב', אורגנית מגיל 10, פסנתר מגיל 12, גיטרה מגיל 15 וחצי. איזה סוג מוזיקה את/ה אוהב/ת לשמוע?בעיקר פופ. .מה את/ה בדר"כ אוהב/ת בשירים?, את המילים או את המוזיקה?גם וגם.. השפה של השיר חשובה לך?
מי הסופר/ת האהוב/ה עלייך?אין במיוחד.. 31.מה הספר האחרון שקראת?"הגבר שלך"-סמדר שיר. 32.איזה ספר את/ה הכי אוהב/ת?יש המון. המונים. 33.מה סוג הספרים שאת/ה אוהב/ת ליקרוא?בעיקר יומנים. על החיים.

just adiki

New member
../images/Emo27.gif

איזה כלי נגינה את/ה הכי אוהב/ת?גיטרה/תופים .את/ה יודע/ת לנגן על כלי נגיה כל שהוא?לא .אם כן איזה?- .כמה שנים?- איזה סוג מוזיקה את/ה אוהב/ת לשמוע?פופ!! .מה את/ה בדר"כ אוהב/ת בשירים?, את המילים או את המוזיקה?מוזיקה השפה של השיר חשובה לך?תראו... בתור אחת ששומעת שוודית, יוונית, צרפתית, גרמנית, פינית.. ממ.. לא, לא נראה לי. מי הסופר/ת האהוב/ה עלייך?וזה קשור למוזיקה כי??...בכל אופן, אין לי מושג. 31.מה הספר האחרון שקראת?"מלך החומוס ומלכת האמבטיה" עכשיו אני קוראת את "המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה" אחלה ספר
32.איזה ספר את/ה הכי אוהב/ת?זה שהשאיר עליי הכי הרבה רושם היה "אל תקראו לי חירות" אבל אני זוכרת שהיה איזה ספר שסיימתי בלילה אחד.. סתם דפדפתי ובסוף קראתי עד 3 4 ולא הצלחתי לקום לביה"ס אבל אני לא זוכרת מה זה היה.. 33.מה סוג הספרים שאת/ה אוהב/ת ליקרוא?אין משהו מיוחד.

just adiki

New member
../images/Emo9.gif הדרוש../images/Emo26.gif

זאת לא יוונית כבדה.. עם כל היאסו והסלסולים
אלו שירים של הלנה זה פופי כזה שיש להם גם גרסאות לאנגלית..

למעלה