שאלון. תהנו.

• פותח הנושא jast
  • פורסם בתאריך

jast

New member
שאלון. תהנו.

כןכן גם השבוע זאת אני... שם: תאריך לידה: מקום לידה: צבע עיניים: צבע שער: גובה: ימני או שמאלי? המוצא שלך: איזה נעליים לבשת היום: החולשות שלך: הפחדים שלך: הפיצה המושלמת שלך: מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? מתי אתה הולך לישון? הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: פפסי או קולה: מקדונלדס או ברגר קינק: דייט לבד או בקבוצות: ליפטון אייס תיי או נאסטי: שוקולד או וניל: קפוצ'ינו או קפה: מעשן: מקלל: שר: מתקלח כל יום? היתאהבת פעם? רוצה ללמוד במכללה? היית רוצה להיתחתן? אתה מאמין בעצמך? אתה מקבל הפרעות נפשיות? אתה פריק של בריאות? אתה מסתדר עם ההורים? אתה אוהב ברקים? אתה מנגן על משהו? בחודש האחרון: שתית אלכוהול? עישנת? סמים? יצאת לדייט? רחיצה בעירום? גנבת משהו? היתשכרת פעם? קראו לך טיזר? הרביצו לך פעם? גנבת מחנות פעם? רצית למות? מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? איזו ארץ תרצה לבקר? צבע עיניים אהוב? צבע שיער אהוב? ארוך או קצר? גובה? משקל?

יא אני...P:

שם: חן תאריך לידה:26.5.90 מקום לידה: בית חולים,נו מה נראלכם? צבע עיניים:חום צבע שער:שחור גובה:1.62 ימני או שמאלי?שמאלית המוצא שלך:עיראקית אסלית איזה נעליים לבשת היום:עוד לא נעלתי משהו,רק קמתי החולשות שלך: הפחדים שלך:להשאר לבד,שיקרה משהו לאנשים שאני אוהבת,והלא נודע הזה. הפיצה המושלמת שלך:עגבניות של אמא מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: אהממ המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: "מה השעה?" "שיטטט מאוחר" מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? לא יודעתתתת מתי אתה הולך לישון?מתי אני עייפה או כשרע לי הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: י' מעוניינים...כרגע..:| פפסי או קולה:קולה מקדונלדס או ברגר קינק: אם כבר מקדולנס דייט לבד או בקבוצות: דיטט זה לבד לדעתי,אבל מפגשים וזה זה לא רע ליפטון אייס תיי או נאסטי: אפחד שוקולד או וניל:שניהם קפוצ'ינו או קפה:קפה מעשן: לא מקלל: לפעמים שר: מתקלח כל יום?כן.. היתאהבת פעם?לא נראה לי רוצה ללמוד במכללה?נראה היית רוצה להיתחתן?כן אתה מאמין בעצמך?ככה ככה,תלוי מתי אתה מקבל הפרעות נפשיות?חח מקבלת?חחחחח אתה פריק של בריאות?אה?? אתה מסתדר עם ההורים?כן,בערך. אתה אוהב ברקים?אהמממ אתה מנגן על משהו?לא בחודש האחרון: שתית אלכוהול?לא עישנת?לא סמים?לא יצאת לדייט?לא רחיצה בעירום?לא גנבת משהו?לא היתשכרת פעם?לא קראו לך טיזר?לא הרביצו לך פעם?כן גנבת מחנות פעם?לא רצית למות?כן,אבל זה סתם כזה" אוף בא לי למות לא טוב לייי בלה בלה בלה בלה" מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?נחיה ונראה,ימים יגידו. איזו ארץ תרצה לבקר?הודו,ארנגטינה,אוסטרליה,ניו זילנד צבע עיניים אהוב?איו צבע שיער אהוב?אין ארוך או קצר?ארוך גובה?אמרתי כבר משקל?אמרתיייייייי

jast

New member
...

שם: חן לוי:) תאריך לידה: 7.8.1990 מקום לידה: ישראל:) צבע עיניים: ירוק צבע שער: שחור-חום גובה: לא זוכרת.. מטר שישים ומשו.. ימני או שמאלי? ימנית.(כתב יד, לא פוליטית חח) המוצא שלך: יגוסלביה. איזה נעליים לבשת היום: רק התעוררתי... אתמול נעלתי ואנס. החולשות שלך: דיגדוגים... הפחדים שלך: להיות לבד, חושך. הפיצה המושלמת שלך: עגבניות
מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: שהכל יעבור בסדר... שאני אסיים י"א.. שיהיה בסדר בשמו"צ, לא קשה מידי.. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: לצחצח שיניים.. בעע טעם מגעיל.. מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? אהממ.. מתי אתה הולך לישון? בלילה. הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: כרגע.. אהממ.. שישנתי אצלו והיה כזה כיף. פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: אפ'חד. דייט לבד או בקבוצות: לבד ברור.. ליפטון אייס תיי או נאסטי: אהממ שוקולד או וניל: וניל קפוצ'ינו או קפה: קפוצינו מעשן: כן.. לאחרונה כמעט שלא:) מקלל: לא. שר: לא. מתקלח כל יום? משתדלת. היתאהבת פעם? אולי.. רוצה ללמוד במכללה? לא היית רוצה להיתחתן? לא אתה מאמין בעצמך? כן אתה מקבל הפרעות נפשיות? כן, אני מקבלת אנשים כאלה חח... כמה מחברי הטובים ביותר. אתה פריק של בריאות? לא. אתה מסתדר עם ההורים? לא. אתה אוהב ברקים? לא. אתה מנגן על משהו? כן. בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן עישנת? כן סמים? לא בחודש האחרון חח יצאת לדייט? כן רחיצה בעירום? ברור.. אמבטיה... גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? בערך, אבל אני זוכרת הכל. קראו לך טיזר? מהזה? הרביצו לך פעם? כן. גנבת מחנות פעם? לא. רצית למות? כן. מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? או צלמת, או כתבת.. איזו ארץ תרצה לבקר? אוהו.. יש המון.. צבע עיניים אהוב? כחול/ ירוק... אני אוהבת את העיניים שלי.. הן יפות:) צבע שיער אהוב? שטני.. או שחור... תלוי למי. ארוך או קצר? ארוך.. אבל בשבילי קצר.. גובה? משקל? 56

KobIPWA

New member
יאללה יאללה

שם: קובי "ברדלס" מלמד תאריך לידה: 21.7.1987 מקום לידה: ירושלים צבע עיניים: אפור, ולכן - משתנה לפי האור (לפעמים חום, לפעמים ירוק, לפעמים כחול) צבע שער: שחור גובה: 1.71 ימני או שמאלי? שמאלי המוצא שלך: עיראקי וגאה בזה, פולני וקצת פחות... איזה נעליים לבשת היום: כפכפים החולשות שלך: מחמאות, אנשים נחמדים, ומוקה. הפחדים שלך: נשים פוזלות. הפיצה המושלמת שלך: זולה וטעימה. ועם זיתים. מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: לשרוד את הצבא בלי להרוג אף אחד. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: גאד, עוד כמה דקות... מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? יש לי פופיק מרשים. מתי אתה הולך לישון? מאוחר מאוד. הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: לא רגע ספציפי, אבל המסע לפולין. פפסי או קולה: NONE. מקדונלדס או ברגר קינק: קינק
ענק... רק לא מקדונלד'ס - יערות הגשם זה דבר חשוב! דייט לבד או בקבוצות: לבד. ליפטון אייס תיי או נאסטי: נסטי אפרסק, כמובן. שוקולד או וניל: שוקולד. רצוי מריר. קפוצ'ינו או קפה: מה ההבדל?!? מעשן: לעולם לא. מקלל: לעתים נדירות במיוחד. שר: כל הזמן. מתקלח כל יום? ודאי. היתאהבת פעם? בהחלט. רוצה ללמוד במכללה? לא. היית רוצה להיתחתן? אם המצב יחייב, כן. אתה מאמין בעצמך? במידה מסוימת. אתה מקבל הפרעות נפשיות? מה זאת אומרת מקבל? אני מבין שזה קיים... אתה פריק של בריאות? לא "פריק", אבל זה חשוב לי, במיוחד מאז שהתחלתי להתאמן ברצינות. אתה מסתדר עם ההורים? אחרי כמה שנים מאוד קשות, אני יכול להגיד שכן. אתה אוהב ברקים? אין לי שום דבר נגדם, כל עוד הם לא פוגעים בי. אתה מנגן על משהו? גיטרות, תופים, קלידים, מפוחית ודיג'. בחודש האחרון: בטח!
שתית אלכוהול? רק יין קידוש אצל סבא וסבתא. עישנת? לעולם לא. סמים? משככי כאבים נחשב? יצאת לדייט? כן. רחיצה בעירום? לא. גנבת משהו? לא. היתשכרת פעם? לא. קראו לך טיזר? לא שאני יודע. הרביצו לך פעם? אממממממממ... ברצינות? גנבת מחנות פעם? בכיתה ה', בטעות, לקחתי סוכריה ושכחתי לשלם עליה. הרגשתי נורא. רצית למות? לא להגזים. כולה סוכריה... מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? משהו שקשור לעבודה עם קהל. לא משנה אם זה משחק, מוסיקה או היאבקות. איזו ארץ תרצה לבקר? פינלנד~!!!!!!!!!!1 צבע עיניים אהוב? אדום. צבע שיער אהוב? כחול-כריש. ארוך או קצר? הגודל לא קובע! גובה? עניתי כבר, 1.71. משקל? עולה כל הזמן, וגאה בזה.

פורה

New member
מי שרוצה לדעת את גובהי-אז במסר...

שם: ליאור תאריך לידה: 14.3.90 מקום לידה: רמב"ם נראה לי צבע עיניים: חום צבע שער: חום כהה גובה: את הפרט הזה אני מעדיפה להחסיר.. ימני או שמאלי? ימני המוצא שלך: חצי מרוקאית חצי עירקית איזה נעליים לבשת היום: לא נעלתי.. קמתי לפני שעה החולשות שלך: בנים עם שיער ארוך, שוקולד לבן, צ'יטוס אדום. הפחדים שלך: שאני לא אעבור את כיתה י"א בשלום, ושיקרה משהו לאבא שלי שנמצא בכרמיאל עכשיו.. (אני בטורקיה!!) הפיצה המושלמת שלך: דומינוס עם פפרוני מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: אפשר שתיים? יש תודה! קודם להצליח בכל הבגרויות ולצאת עם ציונים טובים, ולהדריך קבוצה, ושבסוף השנה לפחות ילד אחד יגיד לי שהוא השתנה. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: איפה אני? מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? אני חושבת שלצערי אין כזה מתי אתה הולך לישון? אממממ כל שעה שאחרי 1 בלילה הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: הטיול למדבר יהודה, הערב קיץ שאני וחברה שלי הכנו.. פפסי או קולה: לא זה ולא זה מקדונלדס או ברגר קינק: קינק..בגלל שעבדתי בברגרקינג אז אני בוחרת מקדונלדס, כי ברגרקינג זה קקה בתחת דייט לבד או בקבוצות: קבוצות ליפטון אייס תיי או נאסטי: נסטי שוקולד או וניל: וניל קפוצ'ינו או קפה: לא זה ולא האיכסה הזה מעשן: פוי מקלל: לפעמים..לא הרבה שר: רק כשאני לבד מתקלח כל יום? אממממ כן היתאהבת פעם? לא רוצה ללמוד במכללה? לא היית רוצה להיתחתן? כן אתה מאמין בעצמך? כן אתה מקבל הפרעות נפשיות? כן אתה פריק של בריאות? לא אתה מסתדר עם ההורים? לפעמים אתה אוהב ברקים? כן אתה מנגן על משהו? לא בחודש האחרון: לא... שתית אלכוהול? כן, וזה היה דוחה אני בחיים לא אעשה את זה שוב עישנת? כן לצערי. אבל זה גם היה דוחה סמים? לא, את זה אני אעשה בטיול להודו שאני מתכננת אחרי צבא.. יצאת לדייט? כן..
רחיצה בעירום? אני חושבת שכן אבל אני לא סגורה על זה גנבת משהו? כן, לאחותי גנבתי 20 ש"ח כי היא לא רצתה להחזיר לי את ה-10 שהבאתי לה, אז לקחתי ריבית. היתשכרת פעם? לא... ניסיתי אבל לא הלך. קראו לך טיזר? אין לי מושג.. הרביצו לך פעם? חחח כן... יש לי אחים גנבת מחנות פעם? כן, גנבתי טוש, אבל אז החזתי אותו לקופסא של התלונות והבקשות רצית למות? כן. בגרות במתמטיקה. מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? וטרינרית, אבל זה לא בר מימוש.. איזו ארץ תרצה לבקר? הודו, תאילנד, ארה"ב, מרוקו, בוליביה צבע עיניים אהוב? ירוק צבע שיער אהוב? חום ארוך או קצר? ארוך!! גובה? גבוה.. משקל? תלוי בגובה.. היה נחמד!

TziMHoNoa

New member
גם אני...

שם: נועה תאריך לידה: 2.9 מקום לידה: ביה"ח אסף הרופא, נורא מעניין צבע עיניים: חום צבע שער: חום, צבוע לאדום בחינה אבל זה ממש בלתי נראה.. גובה: 1.60, משהו כזה... ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: אוקראינית טוניסאית איזה נעליים לבשת היום: הייתי יחפה כל היום, חוץ מהרגע שאמא שלי שברה זכוכית אז שמתי את החיקוי קרוקס של אבא שלי, אם זה כל כך משמעותי... החולשות שלך: הפחדים שלך: הפיצה המושלמת שלך: לא פיצה מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: וואו, יותר מידי, ואישי מידי גם... המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? שחורה.. סתם.. לא יודעת... מתי אתה הולך לישון? הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: פפסי או קולה: מקדונלדס או ברגר קינק: דייט לבד או בקבוצות: ליפטון אייס תיי או נאסטי: שוקולד או וניל: נראה לי שוקולד קפוצ'ינו או קפה: מעשן: לא מקלל: שר: מתקלח כל יום? לא היתאהבת פעם? לא רוצה ללמוד במכללה? לא במיוחד היית רוצה להיתחתן? אתה מאמין בעצמך? אתה מקבל הפרעות נפשיות? מה? אתה פריק של בריאות? לא אתה מסתדר עם ההורים? אתה אוהב ברקים? אתה מנגן על משהו? כן בחודש האחרון: שתית אלכוהול? לא עישנת? לא סמים? לא יצאת לדייט? לא רחיצה בעירום? לא גנבת משהו? שומרית, והבחור שהיא שייכת לו בכלל לא רצה שאני אחזיר לו אז... היתשכרת פעם? לא קראו לך טיזר? לא הרביצו לך פעם? רוב הסיכויים שכן גנבת מחנות פעם? לא רצית למות? בטח מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? שודדת ים או חקלאית או משהו כזה... איזו ארץ תרצה לבקר? בכולן!! כרגע אבל אני רוצה להגיע לטוניס ולאנדים צבע עיניים אהוב? צבע שיער אהוב? ארוך או קצר? גובה? משקל?

jast

New member
כמה דברים!

- למה את לא עונה על כל השאלות?? - האיש כן רוצה שתחזירי לו ת'שומרית! היא מגניבה וכתוב עליה באנגלית!!! או שזה ספרדית. לא יודעת. אבל היא מגניבה! - חח "אני שחורה" חחחחח זה הצחיק.

TziMHoNoa

New member
מאיפה את בכלל יודעת?

זה היה בי' מעוניינים! חוצמזה, הוא רצה, וכל פעם שאמרתי לו "להביא לך עכשיו?" הוא אמר "אחר כך.." והוא מהגרעין של שייקו ככה שהוא מתגייס עכשיו.. וחוצמזה!

אהה תומר?

אם זה,אזכן חן,נועה צודקת..אני חייבת להעיד שהשומרית שלו.והוא אמר לנועה להביא אותה אח"כ(נו זוכרת שסיפרת לי?) אני לא יודעת מה איתכן, אני מצאתי חולצה של כפ"ס כפרעליהם אבל בגלל שאני טובה מידי לא לקחתי אותה! אוף אוף..יכלה להיות לי חולצה של אימפריה.. ו..אח"כ החולצה חזרה לחיכה(אני חושבת,היא נעלמה אחרי 10 דקות שהסתובבתי)

jast

New member
כי היא אמרה לי..

כשהטרדתם אותי בטלפון בשתיים בלילה חחח

KobIPWA

New member
גאד, לקחת שומרית לתומר?!?

ועוד של התנועה העולמית?!? הייתי מחזיר מהר, או שכולנו נרדוף אותך בחלומות!

jast

New member
../images/Emo45.gif

נוע, הוא אמר לך שהוא רוצה ת'שומרית שלו בחזרה!! וזה לא סתם שומרית כאילו, זה כמו שמישהו יקח לך את השומרית הראשונה שלך.. יש לזה ערך.

וואו רגע רגע!!!!!!!!

הוא אמר לנועה להביא את זה אח"כ(ממה שהבנתי בי' מעוניינים) ואני לא יודעת מה קרה אחר כך,אבל אני מניחה שהוא שכח. נו נועה לא אחת שלוקחת סתם!(כפרעלייך!P:)

jast

New member
אני דיברתי איתה בטלפון באותו זמן..

"היי תומר אני מצאתי שומרית שלך אתה רוצה אותה?" "כן, תביאי לי אותה אח"כ.." ואח"כ היא פשוט לא החזירה. אז שתחזיר.

יאללה גם אני אחרי המון זמן

שם: עידן סתיו (ספידי) תאריך לידה: 1.7.87 מקום לידה: לוס אנג'לס, צבע עיניים:חום ,צבע שער: כנ"ל, גובה:178, ימני או שמאלי: ימני, המוצא שלך: צ'כסלובקיה, החולשות שלך: או-הא יש הרבה היסחפות אחרי אנשים מסוימים, הפחדים שלך: בהתחשב באיך שהשנתיים האחרונות היו כל יום אני מפחד ממשהו אחר, הפיצה המושלמת שלך: זיתים ופטריות, מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: יש המון ,המחשבה הראשונה כשמתעורר: להוריד את הכלב, מאפיין פיזי טוב: לא יודע, מתי אתה הולך לישון: לא קבוע, הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: קשה לי להחליט, מקדונלדס או ברגר קינג: אף אחד, דייט לבד או בקבוצות: לבד, ליפטון אייס טי או נאסטי: לא יודע ולא מבין בזה כ"כ, שוקולד או וניל" שוקולד, קפוצ'ינו או קפה: קפה, מעשן: לא, מקלל: לפעמים, שר: לפעמים, מתקלח כל יום: כן, היתאהבת פעם: מעדיף לא לענות על זה, רוצה ללמוד במכללה: כן, היית רוצה להתחתן: יש לי זמן להחליט, אתה מאמין בעצמך:כן, אתה מקבל הפרעות נפשיות: אין תגובה אתה פריק של בריאות: תלוי בתקופה, מסתדר עם ההורים: כן, אתה אוהב ברקים: כן, אתה מנגן על משהו: גיטרה למרות שקרוב לשנה לא עשיתי איתה משהו רציני בחודש האחרון: שתית אלכוהול: כן, עישנת: לא סמים: לא, יצאת לדייט: לא,רחיצה בעירום: רק באמבטיה
גנבת משהו: לא, השתכרת: פעם אחת, קראו לך טיזר: לא
הרביצו לךפעם: הרבה פעמי, איזו ארץ תרצה לבקר: מרוקו.

למעלה