שאלון שקשור ליוסי =]

orianush

New member
שאלון שקשור ליוסי =]

מה דעתכם על האלבום "יום אחד איתך" ? האם הוא עמד בדיוק בציפיות למטה מהציפיות או מעל לציפיות ? מה דעתכם על "פס ליום אחד"? ועל "כסף"? ועל "יום אחד איתך"? ועל "דה ז'וו"? איזה מהסינגלים הכי אהבת? אם היה אפשר להוציא עוד סינגל מה לדעתך הוא היה צריך להיות ? באיזה שיר היכולות הקוליות של יוס הכי בולטות? לאיזה שיר את/ה הכי מתחבר/ת? מה דעתך על יוצאי כוכב נולד? עם מי הייתה רוצה לשמוע את יוסי מבצע דואט? באיזה מעמד אתה חושב שיוסי נמצא מבין סלבריטאי ארצנו? א. הכי גבוה ב. גבוה מאוד ג. גבוה ד. בינוני ה. נמוך ו. נמוך מאוד האם שמחתם או שהתאכזבתם שיוסי לא השתתף בקדם אירוויזיון הקודם? אתה חושב שאם יוסי היה פורץ ב"כוכב נולד" עדיין היית אוהב אותו באותה רמה ? ואחרונה .. ההצלחה שיוסי זכה לה שינתה אותו לדעתכם ? תענו

עונה...

תענו גםם!!
מה דעתכם על האלבום "יום אחד איתך"? אלבום מושקע ביותר, איכותי, עם יכולות קוליות גבוהות.. אהבתי :) האם הוא עמד בדיוק בציפיות למטה מהציפיות או מעל לציפיות? בדיוק! מה דעתכם על "פס ליום אחד"? שיר קליט, יפה!!! ועל "כסף"? חחח שיר חמוד :p ועל "יום אחד איתך"? מרגש ביותר.. אני מתה עליו.. הוא שר את זה כ"כ יפה! ועל "דה ז'וו"? וואייי זה ה-שיר... למרות שהוא לא כתב את זה אבל החידוש פשוט מדהיםם!!! לא יכול להיות יותר טוב מזה :) איזה מהסינגלים הכי אהבת? "יום אחד איתך" ו"דה ז'ה וו" אם היה אפשר להוציא עוד סינגל מה לדעתך הוא היה צריך להיות? אמממ לא יודעת.. אף פעם לא חשבתי על זה
באיזה שיר היכולות הקוליות של יוס הכי בולטות? יום אחד איתך, אהבה בת 20 ובוכה בלילות לאיזה שיר את/ה הכי מתחבר/ת? "כולם יודעים יותר" ואולי גם "יום אחד איתך" מה דעתך על יוצאי כוכב נולד? כוכב נולד 4? חביבים
עם מי הייתה רוצה לשמוע את יוסי מבצע דואט? אממ אולי עם קרן פלס? אני חושבת שזה יכול להיות שליוב מעניין :p או עם מויאל/סקעת באיזה מעמד אתה חושב שיוסי נמצא מבין סלבריטאי ארצנו? א. הכי גבוה
חחח בשבילי הוא תמיד מקום ראשון:p(חח איך אני נשמעת
) ב. גבוה מאוד ג. גבוה ד. בינוני ה. נמוך ו. נמוך מאוד האם שמחתם או שהתאכזבתם שיוסי לא השתתף בקדם אירוויזיון הקודם? זה לא סוג של אכזבה או משו כזה.. אני חושבת שהוא לא הפסיד כ"כ מזה... הוא זמר מוכשר מאוד.. ואני לא חושבת שהוא צריך אירוויזיון בשביל להוכיח את זה
אתה חושב שאם יוסי היה פורץ ב"כוכב נולד" עדיין היית אוהב אותו באותה רמה? בטח שכן! תמיד :p ואחרונה .. ההצלחה שיוסי זכה לה שינתה אותו לדעתכם? לא נראלי.. ואם כן אז רק לטובה :) אוריאן תודה על השאלון

bu1li

New member
עונה לשאלוןן

אני חושבת שיום אחד איתך זה אחד האלבומים הכי טובים
עמד בציפיותת
שירים מעולים ששומעים תקול המדהים של יוסי
הכי אהבתי את יום אחד איתך ולפי דעתי אם מוציאים עוד סינגל זה צריך להיות ציפור אבודה
בשיר יום אחד איתך ובעוד מלאא שירים
הייתי רוצה לשמוע דואט עם סקעת
גבוה מאוד:)
אני בטוחה שגם אם הוא היה בכוכב נולד זה לא היה משפיע על כמה שאני אוהבת אותו!
לדעתי ההצלחה לא שינתה אותו

1מאיוש

New member
עונההה... ../images/Emo25.gif

האלבום "יום אחד איתך" בהחלט עמד בציפיות
מהסינגלים הכי אהבתי את דז'ה וו אבל יש גם את "ציפור אבודה בידייך" , "לבד" ו"אהבה בת 20" שנורא אהבתי ... סינגל להוציא.. אממ.. "ציפור אבודב בידייך" או.. "לבד"..
שיר עם יכולות קוליות..אממ..יש הרבה.. אבל הייתי אומרת את "בוכה בלילות".. או "אהבה בת 20".. הכי מתחברת ל"בוכה בלילות"
יוצאי כוכב נולד..ממ.. לא מתה עליהם אבל יש מוכשרים באמת שיצאו משםם ויש להםם המוןן הצלחות.. אם יוסי היה פורץ דרך כוכב נולד בהחלט הייתי אוהבת אותו... לא בטוחה אם כמו שעכשיו אבל כן.. יוסי הצליח בלי שום כוכב נולד להגיע להישגיםם אדירים בפני עצמו!!
הייתי שמה את יוסי כסלבריטאי ברמה גבוה.. מכירים הרבהההה אנשים את יוסס ואת הקול האדיר שלו אבל יש כאלה שעדיין לא זכו לכך ויזכו לכך מתישהו..בקרוב..
לא התאכזבתי מזה שלא השתתף באירוויזיון.. לא ממש יודעת להסביר למה.. אבל זו הייתה החלטה שלו ובטוח הוא ידע מה שהוא עושה! ומה שטוב ליוס טוב לכולנו!
ונראה לי שיוס כן השתנה...

אני!!!

מה דעתכם על האלבום "יום אחד איתך" ?השירים שם מאוד יפים!! האם הוא עמד בדיוק בציפיות למטה מהציפיות או מעל לציפיות ?מעל לציפיות שלי מה דעתכם על "פס ליום אחד"?עשה אתצ העבודה,הרבה אנשים מכירים את יוסי בזכות השיר הזה!! ועל "כסף"?בסדר...יש יותר יפים,אבל העיקר הקול של יוסי...מעלף ועל "יום אחד איתך"?מעולה ועל "דה ז'וו"?מצויין איזה מהסינגלים הכי אהבת?יש הרבה...אבל "דה זוו" ו"ציפור אבודה בידייך" הכי אהבתי אם היה אפשר להוציא עוד סינגל מה לדעתך הוא היה צריך להיות ?"ציפור אבודה בידייך" באיזה שיר היכולות הקוליות של יוס הכי בולטות?אני לא מתמחה בזה אז אני לא יכולה להגיד... לאיזה שיר את/ה הכי מתחבר/ת?"ציפור אבודה בידייך" מה דעתך על יוצאי כוכב נולד?על כוכב נולד 4
מעולים!!! עם מי הייתה רוצה לשמוע את יוסי מבצע דואט?מירי מסיקה,קרן פלס באיזה מעמד אתה חושב שיוסי נמצא מבין סלבריטאי ארצנו? לפי דעתי הוא גבוה,נכון הוא מכיר הרבה אנשים,אבל בכל זאת..הוא יתקדם עם הזמן!! אבל בשבילי הוא הכי הכי
האם שמחתם או שהתאכזבתם שיוסי לא השתתף בקדם אירוויזיון הקודם? מה שהוא חושב לנכון לפי דעתי הוא הנכון!! אתה חושב שאם יוסי היה פורץ ב"כוכב נולד" עדיין היית אוהב אותו באותה רמה ?אמ...אין לי מושג... ההצלחה שיוסי זכה לה שינתה אותו לדעתכם ? לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה