שאלון שפות

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
שאלון שפות

1)איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? 2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה? 3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים? 4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה? 5. איזו שפה הכי נעימה? 6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם?

עונה ראשונה!!!!

1)איזו שפה הייתם רוצים ללמוד?
יוונית (בגלל השירים המדהימים) 2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה?
סינית/יפנית 3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים?
עברית. רק עברית. 4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה?
אנגלית וצרפתית... אמממ.... גם ערבית. 5. איזו שפה הכי נעימה?
ספרדית 6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם?
גרוזינית....

cohenet91

New member
אני =)

1)איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? ספרדית, וזה מה שאני עושה שנה הבאה
. 2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה? יפנית/סינית. 3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים? מה? 4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה? גרמנית =\ 5. איזו שפה הכי נעימה? אני נורא אוהבת עברית ואנגלית (מקורית, אה?
) 6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם? אין ממש שפות מוזרות...

My self and i

New member
אני../images/Emo110.gif

1)איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? ספרדית. 2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה? ספרדית? 3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים? הא? 4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה? גרמנית. 5. איזו שפה הכי נעימה? ספרדית. 6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם? לא יודעת.

הופ ../images/Emo118.gif

1)איזו שפה הייתם רוצים ללמוד?יפנית או משהו או אפילו משו אחר שיהיה שימושי חח 2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה?אני מתארת לעצמי שיפנית.. או סינית
3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים? חח לא בטוחה.. בטח איזה משהו מוזר מכל מיני מילים שאני נוטה להמציא
4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה? ממממ 5. איזו שפה הכי נעימה?ספרדית אולי התרגלתי אליה 6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם?
פיליפינית נראית לי קצת משונה אולי יש עוד

essit

New member
../images/Emo73.gif אני ../images/Emo73.gif

1)איזו שפה הייתם רוצים ללמוד?ספרדית 2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה?פורטוגזית 3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים?לא מחליפה את השפה שלי!!! 4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה?גרמנית 5. איזו שפה הכי נעימה?עברית-ספרדית-צרפתית 6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם?אזרבאיג'נית-יש דבר כזה...

No NiCk15

New member
../images/Emo175.gifעונה../images/Emo9.gif

1)איזו שפה הייתם רוצים ללמוד?צרפתית 2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה?סינית 3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים?נמ אני חושבת שאנגלית.. 4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה?גרמנית וסינית
5. איזו שפה הכי נעימה?הו.. אמ.. לא יודעת 6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם?סינית,גרמנית,צרפתית,ערבית

פאבל007

New member
עונה

1)איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? ספרדית,פורטוגזית,שפות לטיניות 2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה? סינית,מנדרינית וכל השיט הזה 3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים? אנגלית בטח 4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה? ערבית,רוסית וכו' 5. איזו שפה הכי נעימה? ספרדית ולטיניות למיניהן :) 6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם? מממ הרבה דווקא

עונענענענענענ../images/Emo181.gif../images/Emo108.gif

1)איזו שפה הייתם רוצים ללמוד?איטלקית 2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה?סינית 3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים?עברית מן הסתם 4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה?סינית וערבית ! 5. איזו שפה הכי נעימה?עברית 6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם?סינית!

^^

1)איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? רוצה לדעת יותר טוב יפנית,קוריאנית סינית ורוסית. 2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה? לא נתקלתי בשפה קשה O: גם לא סינית. 3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים? אנגלית? 4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה? ערבית, גרנית וסינית :} 5. איזו שפה הכי נעימה? נדמה לי שיפנית. 6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם? פורטוגזית? O:

מ א מ י2

New member
ME ../images/Emo219.gif

1)איזו שפה הייתם רוצים ללמוד?ערבית 2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה?ערבית 3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים?אנגלית. חוץ מעברית 4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה?ערבית+רוסית 5. איזו שפה הכי נעימה?עברית
. ואנגלית 6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם?יש המון.

רקפת89

New member
חחח שאלון חמוד

ואני עונה: 1. איזו שפה הייתי רוצה ללמוד - צרפתית, ספרדית .. ולא יזיקו עוד. 2. שפה שנראית לי קשה ללמידה - גרמנית.. 3. עברית! 4. השפה הכי מרגיזה בשמיעה - סינית שפה קופצנית מדי.. וגם גרמנית. 5. שפה הכי נעימה - לא בחנתי אף פעם את העברית ככה.. אבל צרפתית נשמעת לי טוב. וגם האנגלית. 6. שפה הכי מוזרה ששמעתי - סינית.. :)

Fergie7

New member
../images/Emo152.gif

1. איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? יפנית, צרפתית. 2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה? יפנית. 3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים? עברית. 4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה? ערבית ופורטוגזית\ ספרדית. 5. איזו שפה הכי נעימה? צרפתית. 6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם? סינית.

Ligeiro

New member
../images/Emo13.gif

1)איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? גרמנית, הולנדית, רוסית, הודית. 2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה? אתיופית (עד לא מזמן לא ידעתי שיש לה אותיות משלה... o_O) 3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים? לא הבנתי :X 4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה? סינית 5. איזו שפה הכי נעימה? ספרדית 6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם?

Spiritfall

New member
נו, טוב.

)איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? סינית . איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה? סינית . אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים? אנגלית . מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה? גרמנית . איזו שפה הכי נעימה? שוודית . איזו שפה הכי מוזרה שמעתם? שוודית

ady18

Well-known member
עונה

)איזו שפה הייתם רוצים ללמוד?איטלקית 2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה?יפנית 3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים?אילקית 4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה?אתיופית 5. איזו שפה הכי נעימה?איטלקית 6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם? יפנית ולא חסר

D o o S h a

New member
עונה =]

1)איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? ספרדית, אבל ממש. כאילו, אני יודעת לדבר [ארגנטינאית], וגם מבינה המצון, אבל שיהיה "מקצועי", עם זמנים והכל.. שאני לא יתבלבל
2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה? צרפתית 3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים? ? 4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה? גרמנית?
5. איזו שפה הכי נעימה? ספרדיתתת 6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם? סינית

Summer moved on

New member
../images/Emo13.gif

1)איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? צרפתית
2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה? צרפתית:/ 3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים? 4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה? גרמנית ורוסית. 5. איזו שפה הכי נעימה? צרפתית ואנגלית. 6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם? ממ יפנית\סינית משהו.

swirrrly

New member
../images/Emo209.gif

1)איזו שפה הייתם רוצים ללמוד? יפנית 2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה? סינית 3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים? הגומרווא (שפה שהמצאתי=\) 4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה? איטלקית 5. איזו שפה הכי נעימה? יפניתP: 6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם? בהאמית?:\

../images/Emo176.gif

1. איזו שפה הייתם רוצים ללמוד
יפנית
2. איזו שפה נראית לכם כקשה ללמידה
יפנית וסינית
[ואני עדיין רוצה ללמוד, כע?] 3. אילו הייתם עם, איזו שפה הייתם מדברים
מה ז"א: "אילו הייתם?!" אנחנו עם!! ואנחנו מדברים בעברית! 4. מה השפה הכי מרגיזה בשמיעה
רוסית וגרמנית 5. איזו שפה הכי נעימה
בריטיש! [כע, אני יודעת שזו לא שפה בפני עצמה, אבל המבטא שלהם ממש נחמד
] 6. איזו שפה הכי מוזרה שמעתם

למעלה