שאלון שנואים!!!

דפנושית

New member
אני עונה../images/Emo27.gif

מוזיקה הזמר השנוא: זמרי מזרחית-דכאון למיניהם הזמרת השנואה: רוני! הלהקה השנואה: השיר השנוא:שמעון השכן!!!! הוידאו-קליפ השנוא: לאדעת, לא יוצא לי לראות כמעט וידאוקליפים הסגנון (קלאסי, רוק, מזרחי וכו') השנוא: מזרחי, בהחלט! קולנוע השחקן השנוא: לא עולה לי כרגע.. השחקנית השנואה: מפורסמות (זמרות,דוגמניות למיניהן) שחושבות שהן גם טובות בתחום המשחק. יאק. הסרט השנוא: אין! הפס-קול השנוא: אני יודעת... ?! הבמאי השנוא: לא מכירה כ"כ סרטים לפי במאים אז קשה להגיד טלויזיה המנחה/הבדרן השנוא: דודו טופז!! המנחה/הבדרנית השנואה: הילה נחשון
התוכנית השנואה: מהפך
הפרסומת השנואה: כל הפרסומות של יופלה כללי מאכל שנוא: כל מה שעשוי מ/מכיל חצילים/קישואים יום שנוא בשבוע: ימים א-ה
צבע שנוא: תלוי - צהוב/כתום/אפור משפט (שנאמר לך, או ציטוט) שנוא: "הסוף תמיד טוב.. ואם הוא לא טוב אז זה לא הסוף" - נמאס כבר לשמוע את זה, זה אופטימי מדי אנשי מקצוע שנואים (כלומר- קופאיות, מוכרות בחנות בגדים וכו'): מוכרות בחנויות בגדים ונעליים! שונאת כשהן נדחפות, מקרקרות סביבי, משקרות בחוסר טאקט, נועצות מבטים, תקועות לידי כמו איזה עמוד ברחוב כשאני מודדת משהו או מסתכלת במראה.. וסליחה לכל המוכרות שקוראות את זה (אם יש) שם שנוא לבת: עמית שם שנוא לבן: ...? תאריך שנוא (שקרה לכם/למישהו אחר משהו רע בו): 1 בספטמבר

למעלה