שאלון שנואים!!!

אורלוש5

New member
שאלון שנואים!!!../images/Emo152.gif

סתם בשביל הככייףף:) מוזיקה הזמר השנוא: הזמרת השנואה: הלהקה השנואה: השיר השנוא: הוידאו-קליפ השנוא: הסגנון (קלאסי, רוק, מזרחי וכו') השנוא: קולנוע השחקן השנוא: השחקנית השנואה: הסרט השנוא: הפס-קול השנוא: הבמאי השנוא: טלויזיה המנחה/הבדרן השנוא: המנחה/הבדרנית השנואה: התוכנית השנואה: הפרסומת השנואה: כללי מאכל שנוא: יום שנוא בשבוע: צבע שנוא: משפט (שנאמר לך, או ציטוט) שנוא: אנשי מקצוע שנואים (כלומר- קופאיות, מוכרות בחנות בגדים וכו'): שם שנוא לבת: שם שנוא לבן: תאריך שנוא (שקרה לכם/למישהו אחר משהו רע בו): (לקוח מפורום סקרים שאלונים)

אורלוש5

New member
עוווננהה../images/Emo27.gif

מוזיקה הזמר השנוא: מייקל גקסון הוא נורא מפחיד אותי...
הזמרת השנואה: רוני סופרפארם
הלהקה השנואה: ממ.. טיפקס אני לא מאמינה שהם נוסעים לאורוויזיון..
השיר השנוא:לא עולה לי הוידאו-קליפ השנוא: אהה... הסגנון (קלאסי, רוק, מזרחי וכו') השנוא: מזרחיי... קולנוע השחקן השנוא: מל גיבסון
השחקנית השנואה:אנגלינה גולי מה כולם מתלהבים ממנה??...
הסרט השנוא: כל המדע בידיוני למיניהם הפס-קול השנוא: הבמאי השנוא: --- טלויזיה המנחה/הבדרן השנוא: המנחה/הבדרנית השנואה:אורנה דץץץ!!!
התוכנית השנואה: רוקדים עם כוכבים... הפרסומת השנואה: כל הפירסומות של ג.יפית ודץ עם הבירה כללי מאכל שנוא: חצילים וממולאים
יום שנוא בשבוע: חמישי צבע שנוא: ורודדד
משפט (שנאמר לך, או ציטוט) שנוא: כשתיגדלי תביני-כל כך מעצבןןןן
אנשי מקצוע שנואים (כלומר- קופאיות, מוכרות בחנות בגדים וכו'):קופאיות לחוצות וחסרות סבלנותתת שם שנוא לבת: שרית שם שנוא לבן: חננאל תאריך שנוא (שקרה לכם/למישהו אחר משהו רע בו): יש כמה...

אורלוש5

New member
לא שונאת!!! מה פתאום??

פשוט לא עלה לי שם אחר וחוצמזה עלייך אני מתה!!!!!!!!!!

LOVEאמיר

New member
כפרעלייך... ../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

אבל יש שמות הרבה יותר גרועים מהשם שלי...

אורלוש5

New member
חח בטח שיש

פשוט לא עלה לי שם אחר ויש מישהי בשם הזה שאני לא מתה עליה
אז בגלל זה כתבתי

LOVEאמיר

New member
כן תיארתי לעצמי שזה בגלל סיבה כזאת

חחחחחח כי השם שלי לא עד כדי כך גרוע

מיכמיך3

New member
ואני עונה

מוזיקה הזמר השנוא: הראל סקעת. הזמרת השנואה: דנה אינטרשונל. (תקנו אותי אם אני טועה לגבי שם המשפחה שלה, אני תמיד מסתבכך עם השם הזה.) הלהקה השנואה: השיר השנוא: כל השירים של הראל סקעת. הוידאו-קלים השנוא: ---------- הסגנון (קלאסי, רוק, מזרחי וכו') השנוא: מזרחית ודיכאון. קולנוע הסרט השנוא: כל סרטי המדע בידיוני. הפס-קול השנוא: ---------- הבמאי השנוא: ---------- טלוויזיה המנחה/הבדרן השנוא: הבדרן הזה מהתוכנית יאיר לפיד, נראה לי קוראים לו יונתן ברק. המנחה/הבדרנית השנואה: צופיט גרנט. התוכנית השנואה: כוכב נולד החל מהעונה ה-3. הפרסומת השנואה: הפרסומות של ג.יפית. כללי מאכל שנוא: המבורגר. יום שנוא בשבוע: יום שישי. צבע שנוא: חום. משפט (שנאמר לך, או ציטוט) שנוא: "אבל אמרתי לך..." אנשי מקצוע שנואים: מוכרות בגדים. אפילו אם הבגד לא יראה משהו המוכרת תמיד תגיד שזה יפה ואני אקח את זה. שם שנוא לבת: סיגלית. שם שנוא לבן: תום. תאריך שנוא (שקרה לכם/למישהו אחר משהו רע בו): אוגוסט 2006.

ע ו נ ה :][:

מוזיקה הזמר השנוא: אייל גולן הזמרת השנואה: שרית חדד הלהקה השנואה: ראד הוט צ'ילי פאפרס [רשמתי את זה נכון ?] השיר השנוא:אמצע הלילה בכפר הוידאו-קליפ השנוא: אין כזה.. הסגנון (קלאסי, רוק, מזרחי וכו') השנוא: מזרחי/דיכאון בעעע להקיא :[ קולנוע השחקן השנוא: לא זוכרת איך קוראים לו, הוא שיחק בגומרות הולכות ובאולי הפעם..פיכסה :[ השחקנית השנואה: גלית גוטמן [היא הפכה להיות שחקנית !] הסרט השנוא: כשאני חושבת על זה אז אין משהו שאני ממש שונאת... הפס-קול השנוא: ? הבמאי השנוא: ? טלויזיה המנחה/הבדרן השנוא: ? המנחה/הבדרנית השנואה: גלית גוטמן והדצים :/ התוכנית השנואה: שיקגו הופ הפרסומת השנואה: מי התגעגע לדץ ? חחח זה יותר קורע מאשר שנוא.. כללי מאכל שנוא: בצל ודגים יום שנוא בשבוע: ראשן ורביעי צבע שנוא: צהוב משפט (שנאמר לך, או ציטוט) שנוא: מי שמריח הוא המסריח אנשי מקצוע שנואים (כלומר- קופאיות, מוכרות בחנות בגדים וכו'):קופאיות, מוכרים חשים בלי קופר שם שנוא לבת: תגה שם שנוא לבן: אורן תאריך שנוא (שקרה לכם/למישהו אחר משהו רע בו): 4.4 בעע :/

LOVEאמיר

New member
אני../images/Emo9.gif

מוזיקה הזמר השנוא: יש המון! ברי סחרוף, חמי רודנר, יזהר אשדות, מוקי... הזמרת השנואה: קרן פלס, קורין אלאל, נורית גלרון, גלי עטרי, אחינועם ניני, ריקי גל... הלהקה השנואה: "היהודים" השיר השנוא: יש הרבה... הוידאו-קליפ השנוא: לא'דעת... הסגנון (קלאסי, רוק, מזרחי וכו') השנוא: שירי דיכאון מזרחיים כאלה...
קולנוע השחקן השנוא: לא עולה לי כרגע... השחקנית השנואה: אליענה בקייר הסרט השנוא: כנ"ל... הפס-קול השנוא: הבמאי השנוא: טלויזיה המנחה/הבדרן השנוא: ליאור שליין, אביעד קיסוס... המנחה/הבדרנית השנואה: לא שונאת אותה... אבל היא לא מצחיקה לדעתי: עדי אשכנזי. התוכנית השנואה: "רוקדים עם כוכבים", "נולד לרקוד", "הלילה עם ליאור שליין"... וכל התוכניות הדביליות האלה למיניהם... הפרסומת השנואה: כללי מאכל שנוא: כל מה שקשור למשפחת הגבינות, חמוצים, בשר (לא עוף) ומאכלים לא כשרים. יום שנוא בשבוע: צבע שנוא: חרדל משפט (שנאמר לך, או ציטוט) שנוא: אנשי מקצוע שנואים (כלומר- קופאיות, מוכרות בחנות בגדים וכו'): הוצאה לפועל
שם שנוא לבת: דנה / סיון (סוריי אם יש פה מישהי שקורים לה ככה...) שם שנוא לבן: תאריך שנוא (שקרה לכם/למישהו אחר משהו רע בו): יש הרבה תאריכים, הבעיה היא שאנ'לא זוכרת אותם

LOVEאמיר

New member
לא... סוריי ../images/Emo4.gif

תמיד זה נראה לי שהיא מצחיקה רק את עצמה...

LOVEאמיר

New member
../images/Emo6.gifיש המון... גם מחו"ל...

מהארץ אני אוהבת את: אמיר פיי גוטמן *האמ האמ*
, סקעת, נינט, גבסו, עברי לידר, "סינרגיה"... ועוד... וגם מחו"ל כמובן... אני בעיקר אוהבת פופ וגם רוק...
אבל נגיד יכולים להיות שירים מסגנונות אחרים לגמריי ואני יכולה לאהוב... יש שירים יוצאי דופן... למשל אני יכולה להתחבר לשירים של סאבלימינל ושרית חדד. זה תלוי איך השיר נשמע, המילים, הלחן, הביצוע... אני פשוט שונאת זמרים שעושים טובה שהם שרים או זמרים שאין לך מושג מי בכלל נתן להם מיקרופון.

דללה

New member
וואו, איזה שאלון נוראי

סתם בשביל הככייףף:) מוזיקה הזמר השנוא: כל זמרי הזרחית השונים הזמרת השנואה: שרית חדד הלהקה השנואה: נייטוויש
השיר השנוא: כל המזרחית למיניהם הוידאו-קליפ השנוא: לא זוכרת הסגנון (קלאסי, רוק, מזרחי וכו') השנוא: מזרחי קולנוע השחקן השנוא: יש המון השחקנית השנואה: יש המון הסרט השנוא: המסור ;[ הפס-קול השנוא: ספרות זולה הבמאי השנוא: אנערף? טלויזיה המנחה/הבדרן השנוא: עודד מנשה המנחה/הבדרנית השנואה: עדן הראל התוכנית השנואה: רוקדים עם כוכבים הפרסומת השנואה: מממ.. לא ראיתי פרסומות המון זמן.. אבל אני מניחה שכל הפרסומות לסבוני כביסה וכו' כללי מאכל שנוא: ברוקולי ועוף יום שנוא בשבוע: שבת צבע שנוא: צהוב משפט (שנאמר לך, או ציטוט) שנוא: "כשתגדלי, תביני" כמה אני עוד צריכה לגדול בכדי להבין?
אנשי מקצוע שנואים (כלומר- קופאיות, מוכרות בחנות בגדים וכו'): חיילי מודיעין שעונים למלש"בים
שם שנוא לבת: רחל שם שנוא לבן: יששכר תאריך שנוא (שקרה לכם/למישהו אחר משהו רע בו): 19.6

מותק13

New member
איזה אכזריות!

הו וול ^^ [חשוב לציין שאני סנילית,ולא כל הדברים שאני שונאת כתובים פה P: ] מוזיקה הזמר השנוא: אין משהו ספציפי,אבל אני לא אוהבת זמרים מזרחיים/זמרים ששרים שירי דיכאון.[ואת רובי וויליאמס,בוב סינגלר וסקאזי(אם אפשר להחשיב אותו ל'זמר')] הזמרת השנואה: לא חסר..אין לי כוח לנמק >.> הלהקה השנואה: גיים בויז,טיפקס,יוסלס איי.די,ועוד.... השיר השנוא: שירים של בוב סינגלר הוידאו-קליפ השנוא: הקליפים של הראפרים-זה סוטה מדי S: הסגנון (קלאסי, רוק, מזרחי וכו') השנוא: מזרחי,דכאון,טראנסים,פופ קולנוע השחקן השנוא: ליאונרדו דה קפריו! השחקנית השנואה: הסרט השנוא: שר הטבעות,מטריקס[נו,כל המדע בדיוני .__. ] הפס-קול השנוא: What's this-הגרסה הישנה הבמאי השנוא: אני לא מתמצאת בבמאים =\ טלויזיה המנחה/הבדרן השנוא: דודו טופז,אני לא על צביקה הדר,וכל מנחי ערוץ הילדים. המנחה/הבדרנית השנואה: אורנה דץ לא משהו,אודטה,המנחות של ניקולודאיון. התוכנית השנואה: רוקדים עם כוכבים,בתקופה ההיא:כוכב נולד,כל מה שקשור לערוצי ההיסטוריה/נשיונל גאוגרפיק,כל מיני תוכניות שעוסקות במקרי פשע,סדרות מדע בדיוני,ויש עוד... הפרסומת השנואה: כל מה שקשור לג.יפית,מגה ספורט,כל האבקות כביסה למינהן...[יש עוד הרבה] כללי מאכל שנוא: בננה נחשב? יום שנוא בשבוע: רביעי צבע שנוא: צהוב! משפט (שנאמר לך, או ציטוט) שנוא: אני שונאת שאני מדברת וקוטעים אותי באמצע,זה יכול להעלות לי את הסעיף! אנשי מקצוע שנואים (כלומר- קופאיות, מוכרות בחנות בגדים וכו'): המוכרים של הפופקורן,מה זאת השאלה הזאת?! שם שנוא לבת: לא נראה לי שיש שם שנוא לבן: שמות מסורבלים מהתנ"כ[חוץ מכמה שאני לא אכתוב אותם..] תאריך שנוא (שקרה לכם/למישהו אחר משהו רע בו): 1.9

TaLcHiK

New member
עונההה

מוזיקה הזמר השנוא: הראל סקעת הזמרת השנואה: רוני הלהקה השנואה: טיפקס השיר השנוא:רוצה בנות הוידאו-קליפ השנוא: לא יודעת הסגנון (קלאסי, רוק, מזרחי וכו') השנוא: דיכאון קולנוע השחקן השנוא: עודד קוטלר השחקנית השנואה: יש הרבה הסרט השנוא: פרידה הפס-קול השנוא: הבמאי השנוא: טלויזיה המנחה/הבדרן השנוא: ספי ריבלין המנחה/הבדרנית השנואה: מיקי קם התוכנית השנואה: מסודרים0 הפרסומת השנואה: כללי מאכל שנוא: עגבניה יום שנוא בשבוע: ראשון צבע שנוא: אפור משפט (שנאמר לך, או ציטוט) שנוא: "אני את הבגרות שלי כבר עשיתי" אנשי מקצוע שנואים (כלומר- קופאיות, מוכרות בחנות בגדים וכו'): קופאיות ומנקות ביה"ס! המנקות חושבות שהן נהלות את ביה"ס אי אפשר לזוז כשהן שוטפות שם שנוא לבת: ספיר וכל שמות התנ"ך למיניהם..שרה,רבקה,רחל וכו' שם שנוא לבן: כנ"ל עם התנ"ך, עודד תאריך שנוא (שקרה לכם/למישהו אחר משהו רע בו): 20.7.2006

עכשיו אני... ../images/Emo6.gif

מוזיקה הזמר השנוא: מייקל ג'קסון
הזמרת השנואה: אמ.. בעייתי. הלהקה השנואה: כל להקות הרוק למיניהן.
השיר השנוא: אתה תותח של שרית חדד
הוידאו-קליפ השנוא: אממ.. הקליפ של שרית חדד - חגיגה הסגנון (קלאסי, רוק, מזרחי וכו') השנוא: רוקקקקקקקקקקקק
קולנוע השחקן השנוא: אין. השחקנית השנואה: לא עולה לי מישהי. הסרט השנוא: כל עניין המדע בדיוני וסרטי הרפתקאות שכאלה. הפס-קול השנוא:
לא עולה משהו... הבמאי השנוא: ---- טלויזיה המנחה/הבדרן השנוא: ויי... לא זוכרת.. המנחה/הבדרנית השנואה: אודטה
התוכנית השנואה: אודטה הפרסומת השנואה: של דץ... "מי התגעגע לדץ?!?!"
כללי מאכל שנוא: כל מה שקשור לאיברים מוזרים של הפרה (מוח, לשון...)
יום שנוא בשבוע: חמישי צבע שנוא: כתום
משפט (שנאמר לך, או ציטוט) שנוא: נחשוב על זה... מבטיחה!:
אנשי מקצוע שנואים (כלומר- קופאיות, מוכרות בחנות בגדים וכו'): קופאיות... אתמול התחילה חושבת שהסופר של אבא שלה. שם שנוא לבת: בהמה (מסתבר שזה ראשי תיבות... פירוש יפה אבל למה???)
שם שנוא לבן: חח חנניה תאריך שנוא (שקרה לכם/למישהו אחר משהו רע בו): אממ... מגיל שבוע ועד גיל שנתיים (סיפור ארוך...
) לילה מקסים אהובים ואהובות!!

למעלה