איזה אכזריות!
הו וול ^^ [חשוב לציין שאני סנילית,ולא כל הדברים שאני שונאת כתובים פה P: ] מוזיקה הזמר השנוא: אין משהו ספציפי,אבל אני לא אוהבת זמרים מזרחיים/זמרים ששרים שירי דיכאון.[ואת רובי וויליאמס,בוב סינגלר וסקאזי(אם אפשר להחשיב אותו ל'זמר')] הזמרת השנואה: לא חסר..אין לי כוח לנמק >.> הלהקה השנואה: גיים בויז,טיפקס,יוסלס איי.די,ועוד.... השיר השנוא: שירים של בוב סינגלר הוידאו-קליפ השנוא: הקליפים של הראפרים-זה סוטה מדי S: הסגנון (קלאסי, רוק, מזרחי וכו') השנוא: מזרחי,דכאון,טראנסים,פופ קולנוע השחקן השנוא: ליאונרדו דה קפריו! השחקנית השנואה: הסרט השנוא: שר הטבעות,מטריקס[נו,כל המדע בדיוני .__. ] הפס-קול השנוא: What's this-הגרסה הישנה הבמאי השנוא: אני לא מתמצאת בבמאים =\ טלויזיה המנחה/הבדרן השנוא: דודו טופז,אני לא על צביקה הדר,וכל מנחי ערוץ הילדים. המנחה/הבדרנית השנואה: אורנה דץ לא משהו,אודטה,המנחות של ניקולודאיון. התוכנית השנואה: רוקדים עם כוכבים,בתקופה ההיא:כוכב נולד,כל מה שקשור לערוצי ההיסטוריה/נשיונל גאוגרפיק,כל מיני תוכניות שעוסקות במקרי פשע,סדרות מדע בדיוני,ויש עוד... הפרסומת השנואה: כל מה שקשור לג.יפית,מגה ספורט,כל האבקות כביסה למינהן...[יש עוד הרבה] כללי מאכל שנוא: בננה נחשב? יום שנוא בשבוע: רביעי צבע שנוא: צהוב! משפט (שנאמר לך, או ציטוט) שנוא: אני שונאת שאני מדברת וקוטעים אותי באמצע,זה יכול להעלות לי את הסעיף! אנשי מקצוע שנואים (כלומר- קופאיות, מוכרות בחנות בגדים וכו'): המוכרים של הפופקורן,מה זאת השאלה הזאת?! שם שנוא לבת: לא נראה לי שיש שם שנוא לבן: שמות מסורבלים מהתנ"כ[חוץ מכמה שאני לא אכתוב אותם..] תאריך שנוא (שקרה לכם/למישהו אחר משהו רע בו): 1.9