שאלון שמצאתי:)

Simple Shlomit

New member
שאלון שמצאתי:)

שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מין: סטרייט/גיי/ביי: רווק? אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: גיל: כיתה: מצבך החברתי: למה את/ה בישרא? מה השאלה בכללל!? גובה: צבע עיניים: אוהב אותו? צבע שער: אוהב אותו? צבע אהוב: חיות מחמד? מה העבודה שלך? יש פירסינג? קעקועים? אובססיות? התמכרויות? איזה שפות אתה דובר? ציטוט מועדף/ מוטו: האם אתה חי את הרגע? יש לך סודות? אתה שונא את עצמך? האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה יודע לשיר? האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? האם אתה מתבודד? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? האם אתה פועל בפזיזות? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? האם אתה פסיבי או פעיל? יש לך יומן/ ג'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? יש לך ביטחון עצמי? לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? האם אתה: מעשן? על סמים? קורא עיתון? מתפלל? הולך לבית כנסת? מדבר עם זרים? ישן עם בובות פרווה? יוצא לטיול בגשם? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? נוהג? אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך? האם אי פעם: פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? היית מאוהב? היית על סמים? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? שיחקת "strip poker"? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה? ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? היתה לך התמוטטות עצבים? קפצת בנג'י? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בקסם? באלוהים? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? בדת מאורגנת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אנשים: יש לך חברים הומואים/לסביות? מי החבר הכי טוב שלך? מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר שלך,חבר אהבה? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? האם החברים שלך מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? נהנת מהשאלון?

little 14

New member
עונה (מקווה ליהיות ראשונה)

שם:ליזי האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? על שם סבתא האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? דניאל ניראה לי אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אמממ לא יודעת אין חברה עם שם יפה האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? ליפעמים מחליפים אותי עם חברה שלי ג'ני
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? ברור גם בלי קשר לפירסום מין: סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית
רווק? כן אם לא, רוצה להיות? \ תאריך לידה: 27.3.92 גיל: 14 כיתה: עולה לט' מצבך החברתי: סבבה לגמרי למה את/ה בישרא? מה השאלה בכללל!? אני שם כי אני חסרת חיים גובה: אממ 1.56 בערך נמוכה צבע עיניים: חום אוהב אותו? אממ הייתי מעדיפה ירוק או אפור צבע שער: חום אדמדם אוהב אותו? הייתי מעדיפה שחור עם פסים סגולים XD צבע אהוב: שחור חיות מחמד? אין
מה העבודה שלך? אין לי יש פירסינג? 3 באוזניים ונזם קעקועים? בעתיד אובססיות? דפש מוד אנגליה דייב גאהן מרטין גור ועוד ועוד התמכרויות? דפש מוד ומחשב איזה שפות אתה דובר? עיברית אנגלית בולגרית (כמה מילים) ציטוט מועדף/ מוטו: I'm shying from the light I always loved the night האם אתה חי את הרגע? מנסה יש לך סודות? למי אין? אתה שונא את עצמך? ליפעמים האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? בדרך כלל יש לך הרגלים רעים? אממ כן אבל עזבו איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני גמישה ויפה
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? Damaged People מה הפחד הגדול ביותר שלך? ליצנים אתה יודע לשיר? כן האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא
האם אתה מתבודד? ליפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אני ועצמי אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? אממ למה לא
האם אתה פועל בפזיזות? כן
האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? יש הרבה
האם אתה פסיבי או פעיל? תלוי מתי יש לך יומן/ ג'ורנל? בלוג נחשב? מה החולשה הכי גדולה שלך? שאני ניפתחת לאנשים בקלות מה החוזק הכי גדול שלך? שאני עומדת על שלי אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? צבע העיניים אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא תמיד אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? אממממ לא תמיד מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שאנשים יכולים ליהיות ממש מגעילים יש לך ביטחון עצמי? כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אשת החתול
? האם אתה: מעשן? לא על סמים? אבל קלים XD קורא עיתון? 7 לילות נחשב??
מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? ליפעמים ישן עם בובות פרווה? פחח לא יוצא לטיול בגשם? ליפעמים מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא נוהג?לא אוהב לנסוע מהר? אבל רק עם חגורה אוהב את הקול שלך? כן האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? כן היית מאוהב? כן היית על סמים? קלים XD שחית בעירום? מתכננת אבל עוד לא היה לך מקרה חירום רפואי?לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? כן שיחקת "strip poker"? בתיכנון חטפת מכות?וואו מלא פעמים
החטפת מכות למישהו? לא ויתרתי לכולם נו ברור שכן התחילו איתך?כן היית על במה?כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות?כן נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם? אפילו יומיים דיברת בטלפון כל הלילה? לא אמא תהרוג XD ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא ישנת כל היום? חופשי
הרגת מישהו? נמלה? חשבת שאתה משתגע? לא בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? אממ כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?כן גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה?כן היתה לך התמוטטות עצבים?לא קפצת בנג'י?לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם?לא באלוהים? כן (שיש לו חוש הומור חולה) בשטן?כן ניראה לי? בסנטה קלאוס?לא ברוחות?כן בפיות? לא במזל?לא באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות?לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אני אישית בכביש המהיר לגיהנום אנשים: יש לך חברים הומואים/לסביות? כן וגם 2 דו מיניות מי החבר הכי טוב שלך? אור מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? אור מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא ליבטוח באנשים ולא לחכות לניסים מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? "תגידי את באה לפה הרבה?"
מי החבר שלך,חבר אהבה? אין כרגע שאתה מכיר הכי הרבה זמן? חברה ג'ני הכי מעט זמן? תומר הכי מצחיק? אור לוי הכי קרוב? רינת הכי מוזר? אור אוהד (ההוא מלמעלה) הכי חכם? אלכס שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?ג'ני דנה ורינת הכי נחמד? יולה הכי רועש? בטינה האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? כן אבל הגיל המעצבן שלי... מי מקשיב לבעיות שלך?אור (אוהד) עם מי אתה רב הכי הרבה?אמיר האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?כמעט ואף פעם האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן האם החברים שלך מכירים אותך? בערך האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?אממ אבא שלי שצחקת עליו? בת דודה שהלכת איתו לקניות? רינת ששבר את הלב שלך? אור (יש מלא עזבו) שאיכזב אותך? ^ שגרם לך לבכות? אמא ששימח אותך?רינת שדיברת איתו בטלפון? שירן שראית? אמא מה אתה לובש כרגע? חולצה של דפש מוד ומכנס גלישה של ספידו באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? רגל איזה ספר אתה קורא? אממ לא קוראת מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד לעכבר תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: I give in to sin האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? דפש נהנת מהשאלון?אממ כן

sandor2

New member
אני .?! עונה !

שם: שחר האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? ממ לא האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? לאא חח אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? דר או עומר אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? רוני האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? מה סתומרת !? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא יודעת .. מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? כן אם לא, רוצה להיות? - תאריך לידה: 29.11.93 גיל: עוד מעט 13 .. כיתה: עולה לח' מצבך החברתי: מצויין
למה את/ה בישראל? למה לא? מה הבעיה .? גובה: 1.58 צבע עיניים: חום אוהב אותו? ככה צבע שער: חום כהה אוהב אותו? בערך צבע אהוב: צבעוני חיות מחמד? כלבה ו4 חתולים מה העבודה שלך? ממ בייביסיטר ?! יש פירסינג? לא קעקועים? לא אובססיות? לבמבה התמכרויות? מסטיקים, במבה ובוטנים חח איזה שפות אתה דובר? אנגלית עברית וספרדית ציטוט מועדף/ מוטו: "מה ששונא עלייך , אל תעשה לחברייך" האם אתה חי את הרגע? ממ אפשר לומר
יש לך סודות? בטח אתה שונא את עצמך? לפעמים כועסת על עצמי אבל לא שנאה .. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לאלאל יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני יפה
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? "לא הכל ישר" מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות אתה יודע לשיר? כן האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? ממ כן האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? חברים, חברות משפחה אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? תלוי האם אתה פועל בפזיזות? לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? שאלת כבר האם אתה פסיבי או פעיל? הא ? יש לך יומן/ ג'ורנל? כן :) מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודעת מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? קנאה אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? "תחיו את החיים, כי חיים רק פעם אחת" יש לך ביטחון עצמי? כןן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא יודעת האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? לפעמים מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? כן
יוצא לטיול בגשם? בטח מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לפעמים נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? כן אוהב את הקול שלך? ממ כן האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? כן חח היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? כן היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? כן שיחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? כןןןן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? בטח ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כןן .. עכשיווו בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? ממ פילחתי ממכולת מסטיק בזוקה, נחשב ?! חח פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? נמלה ....
הרגת חיה בכוונה? ^ ^ סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא יודעת בקסם? כן באלוהים? כן בשטן? כן בסנטה קלאוס? כן ברוחות? כן בפיות? כן במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? באאאארור באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לגיהנום או לגן עדן אנשים: יש לך חברים הומואים/לסביות? לא שאני יודעת .... מי החבר הכי טוב שלך? לין ליה יגור אור ויעל מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? אחותי , רן ומשפחה .. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכרת ... מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? של חברה שלייי חחח מי החבר שלך,חבר אהבה? אין .. שאתה מכיר הכי הרבה זמן? מאי הכי מעט זמן? מאיה הכי מצחיק? אור פורמברג הכי קרוב? אור שצוב הכי מוזר? אור הכי חכם? ליה שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? לין הכי נחמד? אניייי :) הכי רועש? אני .. חח האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לאאא מי מקשיב לבעיות שלך? הרבה עם מי אתה רב הכי הרבה? אור שצוב ויגור האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לפעמים .. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לאלאלאא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? וואי וואי .. שצחקת עליו? אור פורמברג שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? ***
!!!!!!111 שאיכזב אותך? ... שגרם לך לבכות? ... ששימח אותך? רונייי שדיברת איתו בטלפון? קורדובי שראית? אבא ואמא מה אתה לובש כרגע? ג'ינס וגופיית סבא באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? ביידים איזה ספר אתה קורא? נונגה - נונגה מה יש על הפד לעכבר שלך? כתוב על זה דבריםם .. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: ח-ר-א (חמש או לא
) האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא נהנת מהשאלון? לאא

s l o o p

New member
עונה.

שם:הודיה האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך?לאדעת אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה?סתיו או מור האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? השם שלי משובש בכללי אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין:נקבה סטרייט/גיי/ביי:=I רווק?כה=/ אם לא, רוצה להיות? נו.. תאריך לידה: 10.5.93 גיל: 13 כיתה:עולה לח' מצבך החברתי:טוב למה את/ה בישרא? מה השאלה בכללל!? ככה גובה: 1.61 צבע עיניים:חום אוהב אותו? לא ממש צבע שער: שחור אוהב אותו? בערך צבע אהוב:ירוק חיות מחמד? אין מה העבודה שלך?אין יש פירסינג? לא קעקועים? לא אובססיות? כה התמכרויות? לא איזה שפות אתה דובר?אנגלית עברית וזהו ציטוט מועדף/ מוטו: אין האם אתה חי את הרגע?לא יש לך סודות?כה אתה שונא את עצמך? כה האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?לא יש לך הרגלים רעים? כה איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?שוםמחמאה אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?זהו סרט משעמם שבו לא כדאי לצפות! מה הפחד הגדול ביותר שלך? ג'וקים אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?לא האם אתה מתבודד? אולי מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?אוכל אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?לא האם אתה פועל בפזיזות? אולי האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כה הרבה האם אתה פסיבי או פעיל? אההה יש לך יומן/ ג'ורנל?לא מה החולשה הכי גדולה שלך?אמממ מה החוזק הכי גדול שלך?לאדעת אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?הכל אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?לא אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שאי אפשר להאמין לאפחד יש לך ביטחון עצמי? לא לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?=I האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? לא מתפלל?לא הולך לבית כנסת?נו השאלון הזה היה לפני זה. מדבר עם זרים? לא ישן עם בובות פרווה?כה יוצא לטיול בגשם? כה מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?כה נוהג?לא אוהב לנסוע מהר?כה אוהב את הקול שלך?לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? כה יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?כה היית מאוהב? לא היית על סמים? לא שחית בעירום?לא היה לך מקרה חירום רפואי?כה עברת ניתוח? כה ברחת מהבית? לא שיחקת "strip poker"?לא חטפת מכות?לא החטפת מכות למישהו?כה התחילו איתך?לא היית על במה?כה ישנת מחוץ לבית?כה חשבת על התאבדות?כה נשארת ער כל הלילה?כה לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה?לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא ישנת כל היום? לא הרגת מישהו?לא חשבת שאתה משתגע?כה בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם?כה עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם?לא הרגת חיה בטעות?לא הרגת חיה בכוונה? כה סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה?לא היתה לך התמוטטות עצבים?כה קפצת בנג'י?לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כה האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם?לא באלוהים? כה בשטן?כה בסנטה קלאוס?לא ברוחות?לא בפיות? לא במזל?לא באהבה ממבט ראשון?לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לאדעת מזה במכשפות?לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין?כה לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?לאדעת אנשים: יש לך חברים הומואים/לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך? אין מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך?יערה/סתיו מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? אממ מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?לאדעת מי החבר שלך,חבר אהבה? איןכזה שאתה מכיר הכי הרבה זמן? יערה הכי מעט זמן? אמממ הכי מצחיק? לאדעת הכי קרוב? - הכי מוזר? אלכס הכי חכם? אלכס שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?-- הכי נחמד? יערה הכי רועש? סתיו האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?לא מי מקשיב לבעיות שלך? אפחד עם מי אתה רב הכי הרבה?אלכס האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא האם החברים שלך מכירים אותך? כה האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?כה האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?אבא שצחקת עליו? אחי שהלכת איתו לקניות?יערה ששבר את הלב שלך? אפחד שאיכזב אותך? אבא שגרם לך לבכות? אבא ששימח אותך?אפחד שדיברת איתו בטלפון?לאזוכרת שראית? אמא מה אתה לובש כרגע?חולצה וטרנינג באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? =O איזה ספר אתה קורא? שומספר מה יש על הפד לעכבר שלך?אין פד לעכבר תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: משעמם לי וכואב לי הגב האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? נו כמה דברים אפשר לעשות? נהנת מהשאלון?לא

sniii

New member
עונהההה

שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? בערך... האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? לא! אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אין לי מושג.. אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אממ....לירן ? האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? חח כן דיי אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לאא מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: בי רווק? כן אם לא, רוצה להיות? אני כן.. ואני רוצה להיות =] תאריך לידה: גיל: כיתה: מצבך החברתי: בסדר.. למה את/ה בישרא? מה השאלה בכללל!? מה? גובה: צבע עיניים: ירוק אוהב אותו? ככה ככה צבע שער: חום אוהב אותו? לא צבע אהוב: תלוי חיות מחמד? כלב מה העבודה שלך? אין עבודה יש פירסינג? כן קעקועים? לא אובססיות? אממממ לדעת התמכרויות? אין איזה שפות אתה דובר? רוסית אנגלית עברית ציטוט מועדף/ מוטו: האם אתה חי את הרגע? לא יש לך סודות? תלוי ממי חח אתה שונא את עצמך? לא ממש האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא ממש יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? יפה? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? "שעמום" מה הפחד הגדול ביותר שלך? להיות לבד אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? חח בערך האם אתה מתבודד? מנסה שלא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? להנות אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? אממ.. יש מצב האם אתה פועל בפזיזות? כן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? בטח האם אתה פסיבי או פעיל? פסיבית לגמריי יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? לדעת מה החוזק הכי גדול שלך? לא לוקחת דברים ברצינות.. מנסה לפחות אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אופי אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? אמממ תלוי, ניראה לי שכן... אבל רק ניראה לי אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? בסדר.. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא להיות פסיבית יש לך ביטחון עצמי? לא ממש לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא מכירה דמויות כאלה האם אתה: מעשן? כן על סמים? לא קורא עיתון? לא מתפלל? לא הולך לבית כנסת?לא מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? כשיוצא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? שונאת שונאת? לא ניראה לי נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? כה =] אוהב את הקול שלך? לא ממש האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא היית מאוהב? לא היית על סמים? לא שחית בעירום?לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא שיחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? רציני? לא החטפת מכות למישהו? רציני לא.. התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה?כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע?כן! בגדו בך? לא שאני יודעת היה לך חלום שהתגשם? אולי.. עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם?כן הרגת חיה בטעות?כן הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?כן גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה?כן היתה לך התמוטטות עצבים?קרוב אולי חח קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם?לא באלוהים? לא יודעת.. בשטן?לא בסנטה קלאוס? חח לא ברוחות?לא בפיות? לא במזל?אולי באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות?לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? חח כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? אה? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא יודעת לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? פשוט מתים.. אנשים: יש לך חברים הומואים/לסביות? בי מי החבר הכי טוב שלך? מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר שלך,חבר אהבה? חחחחח חבר אהבה שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? כן מי מקשיב לבעיות שלך? ידיד... עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? ממש לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן האם החברים שלך מכירים אותך? לא האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אפחד שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ידיד.. ששימח אותך? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? בוקסר וחולצה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? לא נוגעת איזה ספר אתה קורא? לא קוראת מה יש על הפד לעכבר שלך? אין פד חח תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: דיכאון, עצב, קצת יאוש, רע, געגוע האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא נהנת מהשאלון? כן דיי

יאללה:]

שם: נועה האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? לא יודעת
..מקווה שעמיר:] אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? לא הייתי רוצה להחליף אבל אם כבר אז רונה
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית רווק? לא:] אם לא, רוצה להיות? לא תאריך לידה: 3.3.1993 גיל: 13 כיתה: עולה לח' מצבך החברתי: לא מתלוננים
גובה: 155 צבע עיניים: כחול אוהב אותו? כן צבע שער: חום בהיר כמעט שטני אוהב אותו? מאוד! צבע אהוב: סגול בהיר חיות מחמד? יש לי כלבבב מושלם
. מה העבודה שלך? אני תלמידה יש פירסינג? לא קעקועים? לא אובססיות? כן התמכרויות? כן איזה שפות אתה דובר? עברית ואנגלית ציטוט מועדף/ מוטו: להלההאין לי כוח:] האם אתה חי את הרגע? באיזשהו אופן כן....אבל.....לא
יש לך סודות?טוב אני מוחקת שאלות שעניתי עליהן מקודם
יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? לא צנוע
.....אבל שאני יפה אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? "נועה"..
מה הפחד הגדול ביותר שלך? למות... אתה יודע לשיר? כן.. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא....
האם אתה מתבודד? לא:] מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אוכל
סתם.ממ....משפחה..נראהלי..וחברהכיטובהשלי:] אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?חושבת שכן.. האם אתה פועל בפזיזות? כן
האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? יש האם אתה פסיבי או פעיל?
פעילה.....מאוד.....מאודדדדדד...... יש לך יומן/ ג'ורנל?לא מה החולשה הכי גדולה שלך?גמלים
מה החוזק הכי גדול שלך?חח לא יודעת
אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? המממ...לחשוב קצת פחות....לקחת יותר בקלות..להיות פחות היסטרית..ופחות פחדנית אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא.... אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? ברוך השם כולם בריאים:] מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? את זה תשאלו כשאהיה בת 80 יש לך ביטחון עצמי? כן.. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?הממ..
לאיודעת.. האם אתה: מעשן? לא כלכך על סמים? לא
קורא עיתון? לא באופן קבוע מתפלל? יאפ הולך לבית כנסת? נופ מדבר עם זרים? לא כשאני מריחה סכנה
ישן עם בובות פרווה? יס יוצא לטיול בגשם? יס:]:] מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?כן... נוהג?לא אוהב לנסוע מהר?
אוהב את הקול שלך? כן!
האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? כן
היית מאוהב? כןןןןן
.... היית על סמים? לא שחית בעירום?כן היה לך מקרה חירום רפואי?כן עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? כן! שיחקת "strip poker"? כן
חטפת מכות?כן
החטפת מכות למישהו? לא....
התחילו איתך?כן היית על במה?כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות?לא!ממש לא נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות?לא....אולי איזה נמלה... הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן
גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה?כן היתה לך התמוטטות עצבים?לא קפצת בנג'י?החיים לא!!
היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם?לא באלוהים? כן בשטן?לא בסנטה קלאוס?לא ברוחות?לא בפיות? לא במזל?לא באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות?לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן..אבל לא ב100% בדת מאורגנת? כן אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לא יודעת
אנשים: יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? רונה
מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? רונה .ועמיר..ואחותי...ואמאשלי..חחח מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? "תשתקי!"
מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אתם לא תבינו גםככה
מי החבר שלך,חבר אהבה? מזתומרת?..בויפרנד?..עמיר שמו:] שאתה מכיר הכי הרבה זמן? יסמין..אבל כבר לא חברה שלה כלכך.. הכי מעט זמן? שמואל:] הכי מצחיק? רונה הכי קרוב? רונה ועמיר הכי מוזר? רונה הכי חכם? רונה ועמיר שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אמממ...מיכלי הכי נחמד? רונה הכי רועש? רונה האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? כן
מי מקשיב לבעיות שלך? הרבה....
עם מי אתה רב הכי הרבה?אמא שלי.. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן האם החברים שלך מכירים אותך? כן:] האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? טוב.. חח מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?נסראללה
.. שצחקת עליו? ילדה מהכיתה שלי שהלכת איתו לקניות? אחותי ששבר את הלב שלך? לא קרה שאיכזב אותך? אמא שגרם לך לבכות? אמא ששימח אותך?חבר שלי שדיברת איתו בטלפון? חברה שראית? אחותי מה אתה לובש כרגע? טישרט וג'ינס באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? לא נוגעת איזה ספר אתה קורא? לוליטה מה יש על הפד לעכבר שלך?אין לו פד.. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת עייפה
האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא נהנת מהשאלון?כן:]

cohenet91

New member
וויפי דיפי! ../images/Emo9.gif

שם: ענת. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? כן, על שם שתי סבתות ז"ל של אמא. האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? לא. אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? לא יודעת, אבל הייתי רוצה שיקראו לי נדיר. אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? רותם? האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? הרבה פעמים קוראים לי עינת או יעל. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא, אבל אני לא אהיה מפורסמת בכל מקרה. מין: נקבה (טוב שנזכרתם...). סטרייט/גיי/בי: סטרייטית. רווק? רווקה. אם לא, רוצה להיות? --- תאריך לידה: 21/8/91. גיל: נו, חשבו בעצמכם... סתם, עוד מעט 15. כיתה: עולה לי'. מצבך החברתי: עדיין לא יודעת. גובה: 1.57. צבע עיניים: חום. אוהב אותו? מחבבת. צבע שיער: חום. אוהב אותו? כן
צבע אהוב: כחול. חיות מחמד? אין. מה העבודה שלך? אין. יש פירסינג? בע, לא. קעקועים? לא. אובססיות? תאמינו או לא- לא. התמכרויות? לא. איזה שפות אתה דובר? עברית ואנגלית. ציטוט מועדף/ מוטו: ציטוט שאני המצאתי P: dude, it's all about the attitude. האם אתה חי את הרגע? משתדלת
יש לך סודות? כן. אתה שונא את עצמך? לפעמים אני שונאת חלקים ממני. אבל לא, אני אוהבת את עצמי. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? הוא בסדר. יש לך הרגלים רעים? לא. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני בן-אדם נחמד
אה ושיש לי שיער יפה
אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? 'הישרדות'. לא, סתם, לא יודעת. מה הפחד הגדול ביותר שלך? נחשים. ועוד כל מיני אישיים. אתה יודע לשיר? כן, אבל יש לי חרא של קול. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא, למה לי? האם אתה מתבודד? כשבא לי. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? חברים וחלק מהמשפחה. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? יש מצב. האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? מה הקשר בין השניים? בכל מקרה, התשובה לשניהם היא כן. האם אתה פסיבי או פעיל? פעילה. יש לך יומן/ ג'ורנל? כן. מה החולשה הכי גדולה שלך? מחטים. מה החוזק הכי גדול שלך? בלי להשתחצן, אני בן-אדם חזק מבחינה נפשית. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אישי. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן, פחות או יותר. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לוותר. יש לך ביטחון עצמי? כן. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אני בקושי מכירה דמויות בדיוניות. האם אתה: מעשן? לא. על סמים? עכשיו? קורא עיתון? 'מעריב לנוער'. מתפלל? מנשקת מזוזות
הולך לבית כנסת? לעתים רחוקות. מדבר עם זרים? כן. ישן עם בובות פרווה?
לא. יוצא לטיול בגשם? כן. מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? אני לא שונאת כ"כ הרבה אנשים... נוהג? רוכבת על אופניים. אוהב לנסוע מהר? באופניים? זה יכול להיות נחמד לפעמים. אוהב את הקול שלך? כן. האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא נראה לי שבכוונה. אה, שאפתי הליום (שיהיה). יצאת מהמדינה? כן, לצרפת. אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? אכלתי משהו שאחרים לא אהבו, אבל גם לא הקיאו ממנו- גבינה ישר מהעז. היה טעים דווקא
היית מאוהב? כן. היית על סמים? לא. שחית בעירום? לא. היה לך מקרה חירום רפואי? לא (אם הבנתי ת'שאלה
). עברת ניתוח? לא. ברחת מהבית? כשהייתי בת 4, נראה לי. שיחקת "strip poker"? לא. חטפת מכות? לא מכות רציניות. החטפת מכות למישהו? לא רציניות. התחילו איתך? כן, אבל נראה לי שהיה לזה אינטרס שיווקי. היית על במה? כן. ישנת מחוץ לבית? דע! חשבת על התאבדות? כן. נשארת ער כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? יום כיפור. דיברת בטלפון כל הלילה? הלוואי. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא. ישנת כל היום? לא. הרגת מישהו? נמלים וג'וקים. חשבת שאתה משתגע? חשבתי שאני משוגעת... בגדו בך? באמון שלי, כן. היה לך חלום שהתגשם? לא עולה לי משהו =\ עברת על החוק? ביקרתי בקא*ה מספר פעמים בחיי... פגשת מישהו מפורסם? כן. טוב אני נשמעת נורא יבשה, אז אני אתחיל לפרט מעכשיו... פגשתי את יעל בר זוהר, צחי בוכמן (כתב לשעבר במעריב לנוער, לייק דע!), שני שחקנים שהשמות שלהם ברחו לי, מישהי מ'סוף הדרך' (ז'ניה), עוד אחת שהשם שלה ברח לי ואחד מ'מה קשור'. הרגת חיה בטעות? סתכלו למעלה... נמלים וג'וקים. הרגת חיה בכוונה? -_- סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן. גנבת משהו? לא. היית ברדיו/ טלוויזיה? לא. היתה לך התמוטטות עצבים? בערך. קפצת בנג'י? הלוואי
היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן, לא מזמן היה לי חלום בהמשכים. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? ממש, אבל ממש לא. בקסם? לא. באלוהים? כן. בשטן? לא. בסנטה קלאוס?
לא. ברוחות? אממ... בפיות? לא. במזל? מה יש להאמין פה? באהבה ממבט ראשון? כן. ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן. אבל גם להיפך- לע לא יכול להתקיים בלי טוב. במכשפות? לא. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? אממ... בדת מאורגנת? כן. אתה חושב שלאלוהים יש מין? אוי.. חשבתי שהכוונה הייתה 'אתה חושב שלאלוהים יש חיי מין'. בכל מקרה... מאיפה לי לדעת?! לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לשום מקום/למקום שמקבץ את כל המתים/חלק מהמתים. אנשים: יש לך חברים הומואים/לסביות? לא שאני יודעת
מי החבר הכי טוב שלך? --- מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? לא יודעת. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? להאמין בעצמי. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? היא פרטית, אתם לא תבינו P: מי החבר שלך,חבר אהבה? אה? אם הבנתי, אז אין. שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אם הבנתי את השאלה, אז רוית. הכי מעט זמן? שקד. הכי מצחיק? שקד. הכי קרוב? רוית/רותם. הכי מוזר? :X הכי חכם? רותם. שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? --- הכי נחמד? רותם. הכי רועש? יעל. האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? --- מי מקשיב לבעיות שלך? רותם. ועוד מישהו. מישהם. עם מי אתה רב הכי הרבה? מישהו. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא נראה לי שיש מישהו כזה, אלא אם כן הוא ממש מטומטם או תמים. האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא, אני יכולה להיות די פראנואידית לפעמים. האם החברים שלך מכירים אותך? לפחות חלק נכבד ממני. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? אהבה, גם היא חד-צדדית, היא תמיד מתנה. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא
מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? --- שצחקת עליו? בן. שהלכת איתו לקניות? רותם. ששבר את הלב שלך? --- שאיכזב אותך? אותו אחד מלמעלה. אבל הוא די בסדר, אם כבר אז אני זו שלא בסדר מבין שנינו. שגרם לך לבכות? --- (לא אותו אחד מלמעלה) ששימח אותך? בן? שדיברת איתו בטלפון? בן. שראית? אמא. מה אתה לובש כרגע? חולצה לבנה קצרה ומכנסי 7/8 תכולים (תכול זאת מילה מסריחה
וזה מתחרז עם חבול
). באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? מקודם נגעתי ברגל, בסנטר, ואז באף. איזה ספר אתה קורא? אף אחד. מה יש על הפד לעכבר שלך? עכבר? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: מוזר, מגרד לי, אך נחמד. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא. נהנת מהשאלון? הוא היה חביב ביותר!

למעלה