שאלון שמות!

lonush

New member
שאלון שמות!

1. מה הוא השם המלא שלך (כולל של אב +שם משפחה) 2. מה את/ה חושב/ת על השם שלך? 3. מדוע קראו לך בשם זה? 4. האם את/ה מרוצה משמך? מדוע? 5. האם לשמך יש פירוש? אם כן, מהו? 6. אם היו אומרים לך שאת/ה חייב/ת לשנות את השם, לאיזה שם היית/ה משנה? 7. האם את/ה מכיר/ה אנשים שיש להם שם כמו שלך? כמה אנשים כאלה יש? 8. האם היה אי פעם מישהו שצחק על שמך? מדוע? 9. מה השם הכי מצחיק ששמעת? 10. האם שמך הוא גם שם של בן/בת? לסיכום : האם את/ה מאמינ/ה שכאשר מישהו/מישהי נקרא/ת על שם, הוא/היא יורש/ת את תכונותיו?

liorhikri1991

New member
אני...../images/Emo3.gif

1. מה הוא השם המלא שלך (כולל של אב +שם משפחה)-מה הכוונה כולל של אב???השם המלא שלי הוא ליאור חיים היקרי 2. מה את/ה חושב/ת על השם שלך?VERY NICE
3. מדוע קראו לך בשם זה? כי אימא שלי אהבה את השם והחיים זה על שם סבא שלי 4. האם את/ה מרוצה משמך? מדוע?כן,כי זה שם יפה 5. האם לשמך יש פירוש? אם כן, מהו?לי-אור 6. אם היו אומרים לך שאת/ה חייב/ת לשנות את השם, לאיזה שם היית/ה משנה? לא הייתי משנה,למה הייתי משנה,חחח 7. האם את/ה מכיר/ה אנשים שיש להם שם כמו שלך? כמה אנשים כאלה יש?אני מכיר לפחות 20 איש כאלה,יש ארבע בכיתה שלי,כולל אני 8. האם היה אי פעם מישהו שצחק על שמך? מדוע?לא 9. מה השם הכי מצחיק ששמעת?לא יודע 10. האם שמך הוא גם שם של בן/בת? כן לסיכום : האם את/ה מאמינ/ה שכאשר מישהו/מישהי נקרא/ת על שם, הוא/היא יורש/ת את תכונותיו?לא,ממש לא

lonush

New member
הכוונה שם של אבא שלך../images/Emo3.gif (תראה מה כתבתי בעצמי)

liorhikri1991

New member
חחח אבל זה לא השם המלא שלי...

השם שלי לא קשור לשם של אבא שלי ואצל כולם זה ככה,אני לא מבין אותך

הנני

1.קרן 2.שהוא נורא יפה 3.בגלל שסבתא שלי רצתה שיקראו לה בשמה 4.בטח,כי הוא משמעותי בעיניי 5.קרן-קרן זה עוצמה. קרן זה כוח קרן זה הדר. קרן זו אמירה קרן זו הופעה הקרן קשורה לתקועה השופר שקורא ומרכז אנשים לדברים גדולים שאינם יכולים לעשותם כיחידים אבל יכולים להעשות כציבור. יכול להיות לדבר טוב ויכול להיות גם לביאת המשיח. 6.להילה 7.המון 8.לא יודעת 10.בת לסיכום-אני חושבת שכן,שעפ"י מה שאני רואה על מאחורי השם במחזקי מפתחות של קרביץ,זה כמעט מראה על האדם. לסיכום-תעיינו בשמות שלכםhttp://www.moriya.org.il/Name/Name1.asp?CatDra=&SubList=&page=1

Double U

New member
עונה

1. מה הוא השם המלא שלך (כולל של אב +שם משפחה) שי 2. מה את/ה חושב/ת על השם שלך? אוהב אותו! 3. מדוע קראו לך בשם זה? שי - אני הבן הבכור במשפחתי וההורים שלי כאילו קיבלו אותי במתנה (שי=מתנה). 4. האם את/ה מרוצה משמך? מדוע? כן, אוהב אותו. קצר ולעניין
5. האם לשמך יש פירוש? אם כן, מהו? שי=מתנה, מנחה, דורון ובערבית: תה. 6. אם היו אומרים לך שאת/ה חייב/ת לשנות את השם, לאיזה שם היית/ה משנה? איתי נראה לי. 7. האם את/ה מכיר/ה אנשים שיש להם שם כמו שלך? כמה אנשים כאלה יש? מכיר בערך 4 אנשים כאלה. 8. האם היה אי פעם מישהו שצחק על שמך? מדוע? לא:X 9. מה השם הכי מצחיק ששמעת? חמוטל. זה גם שם מעצבן. 10. האם שמך הוא גם שם של בת? כן. לסיכום : האם את/ה מאמינ/ה שכאשר מישהו/מישהי נקרא/ת על שם, הוא/היא יורש/ת את תכונותיו? לא ממש. למשל הרבה מהבנות שקוראים להן "נוי" לא ממש יפות (נוי הרי זה יופי). סתםםםםםםםםםםםם סתםםםםםםםםם נוי!!! אבל בכל אופן אני לא מאמין בזה

sexytomato

New member
הנוי היחידה שאני מכירה מדהימה ביופיה דווקא

שכחתי להוסיף, אנשים שקוראים להם יקיר, תמיר, יפה, שמחה, ברכה וכל מיני שמות שמביעים את השמחה של ההורים ואת הגאווה שלהם בילדים- לעד יהיו ערסים/פרחות (או זקנות במקרה של יפה, שמחה וברכה
)

eva133

New member
אני../images/Emo13.gif

1. מה הוא השם המלא שלך (כולל של אב +שם משפחה) אווה 2. מה את/ה חושב/ת על השם שלך? יפה ומיוחד 3. מדוע קראו לך בשם זה? על שם סבתא שלי 4. האם את/ה מרוצה משמך? מדוע? בהחלט, כי יש לי יחידות
5. האם לשמך יש פירוש? אם כן, מהו? אמ.. חווה אבל אני אוהבת אותו בתור אווה 6. אם היו אומרים לך שאת/ה חייב/ת לשנות את השם, לאיזה שם היית/ה משנה? לירון 7. האם את/ה מכיר/ה אנשים שיש להם שם כמו שלך? כמה אנשים כאלה יש? יש כמה 8. האם היה אי פעם מישהו שצחק על שמך? מדוע? אמ.. יש שאומרים שאני רוסיים אבל אני ממש לא
9. מה השם הכי מצחיק ששמעת? אמ.. קסם, מצטערת אם יש פה מישהו עם השם הזה.. 10. האם שמך הוא גם שם של בן/בת? לא לסיכום : האם את/ה מאמינ/ה שכאשר מישהו/מישהי נקרא/ת על שם, הוא/היא יורש/ת את תכונותיו? אמ.. כן

JumpInTheFire

New member
הייתי מוסיפה גם- איזה תגובות גורר השם שלך

כשאתה אומר אותו לאחרים? והתשובה המתבקשת "שיר, תשירי לי שיר" והעוד יותר נפוצה- לחברה הכי טובה שלי ולי קוראים שיר, אז תמיד יש את הגאון שחושב שהוא היחיד שאומר לנו "שיר ושיר/ שיר שיר" השאלון: 1. מה הוא השם המלא שלך (כולל של אב +שם משפחה) שיר 2. מה את/ה חושב/ת על השם שלך? סבבה :) 3. מדוע קראו לך בשם זה? אמא שלי פשוט אהבה אותו 4. האם את/ה מרוצה משמך? מדוע? אמ.. כן, אני אוהבת אותו 5. האם לשמך יש פירוש? אם כן, מהו? לא, אבל הוא משקף את האהבה העצומה שלי למוסיקה שמתקשרת באחד הדברים הגדולים/בסיסיים שיש לאדם- השם שלו 6. אם היו אומרים לך שאת/ה חייב/ת לשנות את השם, לאיזה שם היית/ה משנה? אני אוהבת את השם דניאל לבת, אבל לא חושבת שזה יתאים לי 7. האם את/ה מכיר/ה אנשים שיש להם שם כמו שלך? כמה אנשים כאלה יש? כן. הראשונה שבהם היא, כאמור, החברה הכי טובה שלי. חוץ ממנה יש עוד 8. האם היה אי פעם מישהו שצחק על שמך? מדוע? לא, לא נראה לי 9. מה השם הכי מצחיק ששמעת? לא זוכרת כרגע. יש את הסיפורים על ננח נחמ נחמן מאומן וכל אלה 10. האם שמך הוא גם שם של בן/בת? אני מכירה גם גבר שקוראים לו שיר. זה די מיוחד לסיכום : האם את/ה מאמינ/ה שכאשר מישהו/מישהי נקרא/ת על שם, הוא/היא יורש/ת את תכונותיו? לא

sexytomato

New member
השאלה הראשונה מזכירה לי רוסים

1. מה הוא השם המלא שלך (כולל של אב +שם משפחה)--- ברוסית זה יהיה אמיליה מרקובנה ג. (לא חושפת שם משפחה), שזה בתרגום חופשי בעברית- אמיליה של מרק, משפחת ג. 2. מה את/ה חושב/ת על השם שלך? אני חושבת שאמיליה זה שם יפה ויש בו משהו נסיכתי כזה, אבל הוא מוגזם מדי ליומיום ורשמי מדי, אני מעדיפה שיקראו לי בשם המקוצר- אמה. 3. מדוע קראו לך בשם זה? ע"ש סבתא ז"ל. 4. האם את/ה מרוצה משמך? מדוע? כן, הוא רומנטי ואני בחורה רומנטית ובכיינית אז כיף לי
5. האם לשמך יש פירוש? אם כן, מהו? אמרו לי שאמה בלטינית זה אוניברסלי, או משהו כזה. 6. אם היו אומרים לך שאת/ה חייב/ת לשנות את השם, לאיזה שם היית/ה משנה? האמת שאין לי מושג. יש הרבה שמות שאני אוהבת אבל לא יודעת איזה היה מתאים לי. אולי הייתי מחליפה לשם רומנטי אחר כמו אן, אבל אנחנו לא חיים באנגליה (או בספר של ג'יין אוסטן. לצערי :'() 7. האם את/ה מכיר/ה אנשים שיש להם שם כמו שלך? כמה אנשים כאלה יש? הכרתי אמיליה אחת, לא נראה לי שפגשתי עוד אמה, אבל יש כמה סלבריטאיות עם השם הזה
8. האם היה אי פעם מישהו שצחק על שמך? מדוע? בכיתה ד' מישהו טען שאני משקרת שקוראים לי אמה כי קוראים לי אמיליה... אבל זה הכי קרוב לצחוק. 9. מה השם הכי מצחיק ששמעת? לא פגשתי, אבל שמעתי על שמות כמו סקיי ותווית. 10. האם שמך הוא גם שם של בן/בת? מסכן הבן שיקראו לו אמיליה. אבל יש בנים שקוראים להם אמיל. או אמיליו. תלוי במוצא שלהם
לסיכום : האם את/ה מאמינ/ה שכאשר מישהו/מישהי נקרא/ת על שם, הוא/היא יורש/ת את תכונותיו? מה? האם הכוונה היא ששם מעניק אופי?, אני חושבת שכן, אבל זה באופן עקיף- מישהו שיקראו לו יהושפט לעד יהיה נלעג ויהיה בעל בטחון עצמי ואדם קטן וסביר להניח גם חנון. מישהו שקוראים לו צ'אד, בוצ', דילן (יש לי רק אופציות לועזיות) או משהו גברי ומסוקס, יכול להגשים את זה.

lonush

New member
יאפ,

התכוונתי שיענו כמו שעונים ברוסית, אבל כנראה שלא הבינו אותי:S

עכשיו גולי

1. מה הוא השם המלא שלך (כולל של אב +שם משפחה): גלית 2. מה את/ה חושב/ת על השם שלך? עדין ונחמד. 3. מדוע קראו לך בשם זה? אבא שלי אוהב לדוג,והוא מבלה הרבה בים,בבמיוחד בתקופה שנולדתי,ואת השם גם הוא לא אוהב אז הוא ממש רצה שיקראו לי גלית,ואמא אהבה. 4. האם את/ה מרוצה משמך? לרוב 5. האם לשמך יש פירוש? אם כן, מהו? אין פירוש. 6. אם היו אומרים לך שאת/ה חייב/ת לשנות את השם, לאיזה שם היית/ה משנה? לא יודעת...אולי מורן,נועה,אלינור 7. האם את/ה מכיר/ה אנשים שיש להם שם כמו שלך?יש לי חברה אחת טובה בשם גלית,מכירה אולי איזה 3 גלית 8. האם היה אי פעם מישהו שצחק על שמך? לא צחקו 9. מה השם הכי מצחיק ששמעת? סלעית 10. האם שמך הוא גם שם של בן/בת? ממש לא. לסיכום : האם את/ה מאמינ/ה שכאשר מישהו/מישהי נקרא/ת על שם, הוא/היא יורש/ת את תכונותיו? הכי לא.

noyy

New member
../images/Emo28.gifגם אני

1. מה הוא השם המלא שלך (כולל של אב +שם משפחה): נוי אמגניבה 2. מה את/ה חושב/ת על השם שלך? אני אוהבת אותך :$ 3. מדוע קראו לך בשם זה? אין לי שמץ האמת 4. האם את/ה מרוצה משמך? מדוע? מאוד, אני אוהבת את איך שהוא נשמע 5. האם לשמך יש פירוש? אם כן, מהו? עזבו
6. אם היו אומרים לך שאת/ה חייב/ת לשנות את השם, לאיזה שם היית/ה משנה? סיוון 7. האם את/ה מכיר/ה אנשים שיש להם שם כמו שלך? כמה אנשים כאלה יש? מכירה עוד 3, שני בנים ובת. שם לא כזה נדיר האמת 8. האם היה אי פעם מישהו שצחק על שמך? מדוע? מי שיצחק יקבל בעיטה 9. מה השם הכי מצחיק ששמעת? "גיבסנית" 10. האם שמך הוא גם שם של בן/בת? דה
לסיכום : האם את/ה מאמינ/ה שכאשר מישהו/מישהי נקרא/ת על שם, הוא/היא יורש/ת את תכונותיו? כן.. אני בכלל מאמינה שהשם מלמד על האישיות של האדם וכאלה, שזה לא רק סתם שם יפה

RayoDeLuz

New member
עונה

. מה הוא השם המלא שלך (כולל של אב +שם משפחה) קרן 2. מה את/ה חושב/ת על השם שלך? הוא נחמד 3. מדוע קראו לך בשם זה? כי זו הייתה הבקשה של סבתא שלי מצד אבא לפני מותה. 4. האם את/ה מרוצה משמך? מדוע? כן כי הוא סביר. 5. האם לשמך יש פירוש? אם כן, מהו? כן... קרן של אור מן הסתם... 6. אם היו אומרים לך שאת/ה חייב/ת לשנות את השם, לאיזה שם היית/ה משנה? עדי. 7. האם את/ה מכיר/ה אנשים שיש להם שם כמו שלך? כמה אנשים כאלה יש? ממ היו כמה פעמים אבל לא כרגע. 8. האם היה אי פעם מישהו שצחק על שמך? מדוע? לא 9. מה השם הכי מצחיק ששמעת? היו הרבה. 10. האם שמך הוא גם שם של בן/בת? לא לסיכום : האם את/ה מאמינ/ה שכאשר מישהו/מישהי נקרא/ת על שם, הוא/היא יורש/ת את תכונותיו? לא.

../images/Emo39.gif

1. מה הוא השם המלא שלך (כולל של אב +שם משפחה)-הדר ק. 2. מה את/ה חושב/ת על השם שלך?שהוא יפה,אבל קצת בעיתי...כי זה די שם גאוותני 3. מדוע קראו לך בשם זה?כי ההורים שלי אהבו את השם 4. האם את/ה מרוצה משמך? מדוע?לא,כי הוא משדר גאווה 5. האם לשמך יש פירוש? אם כן, מהו?יופי,פאר,הוד,עוז 6. אם היו אומרים לך שאת/ה חייב/ת לשנות את השם, לאיזה שם היית/ה משנה?רננה,שחר 7. האם את/ה מכיר/ה אנשים שיש להם שם כמו שלך? כמה אנשים כאלה יש?בשכבה שלי 2,בשכבת גיל שלי לפחות עוד 4,בכיתה של אחותי 8. האם היה אי פעם מישהו שצחק על שמך? מדוע?כשכותבים אותו בערבית,כי מוסיפים שם א',אחרת זה במלעל ולא במלרע...אז שאלתי את המורה איך לכתוב והיא אמרה עם הא' ואז כל הבנות אמרו הדאאאאאאאאאאר 9. מה השם הכי מצחיק ששמעת?בהמה-ברוך הבא מלך המשיח,נחליאל 10. האם שמך הוא גם שם של בן/בת?גם וגם לסיכום : האם את/ה מאמינ/ה שכאשר מישהו/מישהי נקרא/ת על שם, הוא/היא יורש/ת את תכונותיו?לא ממש...

Gilat18

New member
אני

1. מה הוא השם המלא שלך (כולל של אב +שם משפחה) גילת רוזליו 2. מה את/ה חושב/ת על השם שלך? סבבה 3. מדוע קראו לך בשם זה? על שם סבתא.. 4. האם את/ה מרוצה משמך? מדוע? לא כזה מפריע לי.. 5. האם לשמך יש פירוש? אם כן, מהו? לא 6. אם היו אומרים לך שאת/ה חייב/ת לשנות את השם, לאיזה שם היית/ה משנה? נועה. 7. האם את/ה מכיר/ה אנשים שיש להם שם כמו שלך? כמה אנשים כאלה יש? לא 8. האם היה אי פעם מישהו שצחק על שמך? מדוע? לא.. קשה לחרוז את השם שלי.. חוץ מ"סלט" 9. מה השם הכי מצחיק ששמעת? לא שמעתי שם מצחיק 10. האם שמך הוא גם שם של בן/בת? לא לסיכום : האם את/ה מאמינ/ה שכאשר מישהו/מישהי נקרא/ת על שם, הוא/היא יורש/ת את תכונותיו? לא..

../images/Emo9.gif

1. מה הוא השם המלא שלך (כולל של אב +שם משפחה) חני, אבל מאז שנולדתי קראו לי חן.. 2. מה את/ה חושב/ת על השם שלך? אין לי תסביכים איתו
3. מדוע קראו לך בשם זה? אין ממש סיפור מאחורי השם.. 4. האם את/ה מרוצה משמך? מדוע? הממ כן. למה? כי..ככה? 5. האם לשמך יש פירוש? אם כן, מהו? חן=יופי. 6. אם היו אומרים לך שאת/ה חייב/ת לשנות את השם, לאיזה שם היית/ה משנה? לא הייתי משנה, הייתי מוסיפה עוד שם.. ואיזה? הממ טוב שאני לא צריכה לבחור עוד אחד, כי אין לי מושג
7. האם את/ה מכיר/ה אנשים שיש להם שם כמו שלך? כמה אנשים כאלה יש?כן, המון. בת דודה שלי, שכנה שלי עוד 3 מהכיתה שלי, עוד אחת שעזבה את הכיתה שלי.. בקיצור, מלא
8. האם היה אי פעם מישהו שצחק על שמך? מדוע?כן, כשחברה שלי פתחה את הת.ז וראתה שקוראים לי חני ולא חן
9. מה השם הכי מצחיק ששמעת? מצחיקים לא שמעתי, מוזרים שמעתי.. משאת, זקיה, לא זוכרת מה עוד.. 10. האם שמך הוא גם שם של בן/בת? כן. לסיכום : האם את/ה מאמינ/ה שכאשר מישהו/מישהי נקרא/ת על שם, הוא/היא יורש/ת את תכונותיו?נופ. סופשבוע נעים:)

למעלה