שאלון!!! שלא יהיה משעמם

Tinty

New member
לא כל קומדיה מטופשת.

"משפחה בהפרעה" היא הקומדיה הכי מתוחכמת שאני מכיר, והפרק של יום שני שעבר (302, לא?) כלל לפחות 6 חיקויי תרנגולות שונים מצד בני המשפחה. זה היה קצת מטופש, אבל היסטרי לגמרי. "טירוף בבית" ממחזרת. אחרי עונה אחת, מקסימום שתיים, הם ימצו את הרעיון. כל פרק חוזר על עצמו בתבנית קבועה, וזה מעייף. קומדיה כזו היא מטופשת. "איך פגשתי את אמא" לא כיפית כמו שבארני ענק. הדמות שלו בקלות יכלה להשתלב בתסריט של סקראבס, ולפחות בפרקים הראשונים היא מוכיחה את עצמה כגדולה. "סקראבס" היא סדרה שיכולה לכלול הומור פיזי, אבל לא וולגרי. זו סדרה שגם כשההומור בה נמוך יחסית, הוא לא מגעיל ומוריד מההנאה בצפיה. הוא נשאר מצחיק. בכל מקרה, דין "סקראבס" אינו כדין שאר הסיטקומים. בעוד ב"סקראבס" לוקח לך 3 עונות להכיר את הדמויות לפני 401, הפרקים של שאר הסיטקומים נכתבים במיוחד כדי שתכיר את הדמויות והמתרחש. לכן, מן הסתם תחוש שונה ב"סקראבס". כשאתה רואה את JD רץ אל טרק לאחר ירח הדבש שלו, אין לך מושג מי זו אשתו, ולמה היא קוראת לJD "החבר שלך" (במובן של boyfriend). לכן, אני אחזור ואגיד את זה שוב: עד שלא תצפה ב101, אל תפסול את סקראבס. אני מבטיח לך שתאהב אותה. אני כבר מאוהב בה.

adi121

New member
אני אישית לא אהבתי את זה..

והאנטומיה של גריי.. אני מודה לא ראיתי מעולה פרק שלם מההתחלה ועד הסוף וזה רק בגלל שלא היה לי זמן.. גם ככה יש לי יותר מדי סדרות ולעקוב אחרי זה באמת שלא היה לי זמן. לפי מה שאני מבינה די הפסדתי שלא ראיתי מההתחלה.. אבל... אין מה לעשות.

Xtra cute

New member
יאי זה השאלון הראשון שלי....../images/Emo13.gif

ואיך זה שבשאלה 11 אף אחד לא חשב על צ'אד מייקל מורי (מגרש ביתי)

NaTaLiTi

New member
חח כי הוא בכלל לא חתיך../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif../images/Emo182.gif

Xtra cute

New member
מה???

אני חולה עליו בכל נשמתי...חח אולי הוא לא יפה במגרש ביתי (לא יודעת אני לא רואה) אבל הוא חתיך בכללי

Galso

New member
עונה

1.שם------>גל 2.גיל---->16 3.מאיפה---->מודיעין 4.כמה זמן יש לך יס----->משהו כמו שנה וחצי לא יודע 5.את/ה רוצה לעבור להוט---->לא אני שונא בדם 6.אילו סדרות את/ה רואה ביס סטארז-->פלישה,החיים הפשוטים,על טבעי,סקראבס,טירוף בבית ,הישרדות,נמלטים,איך פגשתי את אמא 7.מהי הסדרה האהובה עליך בערוץ--->היה נמלטים אבל אז ראיתי במחשב אז אין סדרה אהובה אני אוהב כמעט הכל 8.מהי הכי פחות אהובה עליך בערוץ--->אני שונא בעל על ארבע 9.יש סדרות שהתחלת לראות מהאמצע-->לא אני לא יכול לראות מהאמצע 10.מה דעתך על: "בעל על 4"--->על הפנים "נמלטים"-->אני כבר לא רואה :S .. מחכה לפרק 14 ... :p "הישרדות 12"
"טירוף בבית"
"על טבעי"
"סמולוויל"
11.מי הגבר הכי חתיך ביס סטארז-->לא יודע אני בן קשה להגיד 12.מי האשה הכי חתיכה ביס סטארז-->יש הרבה יפות .. זאתי מפלישה יפה ולאחות בנמלטים יש משהו יפה רובין מאיך פגשתי את אמא חמודה ... 13.אילו סדרות הייתם רוצים להוסיף ליס סטארז?שיביאו את העונה השניה של העשב של השכן !!!!!!!! 14.מה היית רוצה להעיף מהערוץ?--->בעל על ארבע בדחיפות 15.מה דעתך על האנשים בפורום?-->הפורום יבש קצת אבל חפיף 16.מהי סדרת הרופאים האהובה עליך בערוץ->סקראבס 17.מהי סדרת הקומדיה האהובה עליך בערוץ-->טירוף בבית ואיך פגשתי את אמא ,אותו דבר 18.מהי סדרת המד"ב האהובה עליך בערוץ-->על טבעי

חדשה../images/Emo13.gif ו..עונה, להכרות../images/Emo3.gif

1.שם - הדר 2.גיל - עוד שלושה שבועות 15 3.מאיפה - אשדוד 4.כמה זמן יש לך יס - הרבה, ממש אחרי שהיא קמה, התחברנו.. 5.את/ה רוצה לעבור להוט - חס וכרפס!!! מה פתאום?! 6.אילו סדרות את/ה רואה ביס סטארז - איזה לא?! מגרש ביתי, או.סי, נמלטים, השרדות, האנטומיה, טירוף בבית, סקראבס, איך פגשתי את אמא, הופ ופיית', פיצוץ של שיפוץ, ועוד כמה נראה לי..
7.מהי הסדרה האהובה עליך בערוץ - וועי יש המווון, נראה לי שנמלטים, מגרש ביתי ואו.סי הם הכי הכי
8.מהי הסדרה הכי פחות אהובה עליך בערוץ - פלישה, על טבעי בעל על 4, ודוג צייד הראשים
9.יש סדרות שהתחלת לראות מהאמצע - אממ טירוף בבית ואיך פגשתי את אמא.. 10.מה דעתך על: "בעל על 4" מטומטם. "נמלטים" גאוניייייייי
"הישרדות 12" קלאסיי
"טירוף בבית" קורעעע
"על טבעי" לא רואה "סמולוויל" לא עוקבת, לצערי, אחרי העונה החדשה.. 11.מי הגבר הכי חתיך ביס סטארז- וונטורת' מילר [נמלטים] וצ'אד מייקל מורי [מגרש ביתי] 12.מי האשה הכי חתיכה ביס סטארז- הממ..מישה בארטון [או.סי] וסופיה בוש [מגרש ביתי] 13.אילו סדרות הייתם רוצים להוסיף ליס סטארז? סאמרלננננד! בקשששה! 14.מה היית רוצה להעיף מהערוץ? בעל על 4, גברתי הנשיא, והבדרות שאני פחות אוהבת [בשאלה הממ..*בודקת* 8] 15.מה דעתך על האנשים בפורום? לא מכירה, אבל נראים אחלה
16.מהי סדרת הרופאים האהובה עליך בערוץ אנטומיה של גריי 17.מהי סדרת הקומדיה האהובה עליך בערוץ טירוף בבית 18.מהי סדרת המד"ב האהובה עליך בערוץ לא קיים כזה דבר...
מקווה להשתלב
אגב, מנצ"לשת, מישהו יודע, מה לגבי העונה ה-2 של קווין היל? היא תשודר?

NaTaLiTi

New member
אין עונה 2 לקווין היל../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

ואני אמשיך לבכות על זה עד סוף חיי... הסידרה בוטלה בארה"ב...

NaTaLiTi

New member
אמממ../images/Emo182.gif

היום הפרק האחרון ומיום ראשון יש משמרת שלישית עונה 4

מה?! מה?!

אבל אבל... מה עם שרה?! לא לאאאאא!!
מה בוטלה מה?! אני יהרוג אותםםם טאי [קווין] כזה חמוווווד עם החיוך שלו, הם לא יכולים להשאיר אותה אצל הוואנבי כומר ומלאני הזאת...!! לא רוצצצצה *הולכת להתאבל* *טישו*

lim02

New member
אני אנסה.

1.שם לימור 2.גיל 15 ו.. 3.מאיפה ישראל? 4.כמה זמן יש לך יס שנתיים בערך 5.את/ה רוצה לעבור להוט לא 6.אילו סדרות את/ה רואה ביס סטארז קווין היל, מגרש ביתי , oc, פחות ממושלמת, סמולויל 7.מהי הסדרה האהובה עליך בערוץ מגרש ביתי וoc 8.מהי הכי פחות אהובה עליך בערוץ כלאלו שאני לא רואה? חח נמלטים ואלו 9.יש סדרות שהתחלת לראות מהאמצע קווין היל 10.מה דעתך על: "בעל על 4" לא אוהבת.. די דפוק למען האמת "נמלטים" לא אוהבת "הישרדות 12" נחמד, לא יותר מדי "טירוף בבית" נחמד "על טבעי" לא אוהבת "סמולוויל" מדהים 11.מי הגבר הכי חתיך ביס סטארז נייתן ממגרש ביתי, קלארק מסמולויל וסת' וריאן מ-oc 12.מי האשה הכי חתיכה ביס סטארז פייטון ממגרש ביתי 13.אילו סדרות הייתם רוצים להוסיף ליס סטארז? לא יודעת 14.מה היית רוצה להעיף מהערוץ? נמלטים, על טבעי.. סדרות כאלו 15.מה דעתך על האנשים בפורום? לא מכירה 16.מהי סדרת הרופאים האהובה עליך בערוץ ראיתי אתמול סקראבס, ממש נחמד. 17.מהי סדרת הקומדיה האהובה עליך בערוץ. מגרש ביתי, פחות ממושלמת, oc 18.מהי סדרת המד"ב האהובה עליך בערוץ. לא אוהבת מדע בדיוני.

iEyal

New member
חדש ../images/Emo3.gif ../images/Emo192.gif

1.שם - אייל 2.גיל - 22 3.מאיפה - חדרה 4.כמה זמן יש לך יס - 4 שנים 5.את/ה רוצה לעבור להוט - לא|סדגש 6.אילו סדרות את/ה רואה ביס סטארז - נמלטים, הישרדות, סקראבס, האנטומיה של גריי, סמולוויל, על טבעי, טירוף בבית, ג'יי לנו, פחות ממושלמת, הופ ופיית', איך פגשתי את אמא, יורדים בגדול וזהו נראה לי
7.מהי הסדרה האהובה עליך בערוץ - האנטומיה של גריי 8.מהי הכי פחות אהובה עליך בערוץ - פלישה 9.יש סדרות שהתחלת לראות מהאמצע - לא, ראיתי את כל הסדרות מההתחלה ולפי הפרק הראשון החלטתי אם להמשיך או לא 10.מה דעתך על: "בעל על 4" - גרוע "נמלטים" - מעולה "הישרדות 12" - טובה כמו תמיד "טירוף בבית" - קרועה! "על טבעי" - מעולה "סמולוויל" - מעולה! 12.מי האשה הכי חתיכה ביס סטארז - ד"ר גריי
14.מה היית רוצה להעיף מהערוץ? המתמודד, לא קשור 15.מה דעתך על האנשים בפורום? - לא הספקתי להכיר
16.מהי סדרת הרופאים האהובה עליך בערוץ - האנטומיה של גריי וסקראבס
17.מהי סדרת הקומדיה האהובה עליך בערוץ - טירוף בבית 18.מהי סדרת המד"ב האהובה עליך בערוץ - על טבעי

אז ככה...

1.שם - נורמה 2.גיל - 19 3.מאיפה - אשקלון 4.כמה זמן יש לך יס - 5 שנים בערך 5.את/ה רוצה לעבור להוט - לא 6.אילו סדרות את/ה רואה ביס סטארז : * האנטומיה של גריי * או.סי * מגרש ביתי * הופ' ופיית * סמולוויל * ג'יי לנו * טירוף בבית 7.מהי הסדרה האהובה עליך בערוץ - או.סי כמובן 8.מהי הכי פחות אהובה עליך בערוץ - על טבעי 9.יש סדרות שהתחלת לראות מהאמצע - טירוף בבית 10.מה דעתך על: "בעל על 4" 0 מטומטם, דבילי, מפגר "נמלטים" - לא מתחברת. "הישרדות 12" - נמאס כבר. "טירוף בבית" - משעשע. "על טבעי" - לא רואה, שונאת את הז'אנר. "סמולוויל" - חמוד. 11.מי הגבר הכי חתיך ביס סטארז - לוקאס ממגרש ביתי.... 12.מי האשה הכי חתיכה ביס סטארז - מריסה - או סי. 13.אילו סדרות הייתם רוצים להוסיף ליס סטארז? מספיק לי ככה... 14.מה היית רוצה להעיף מהערוץ? דוג הצייד ההוא, הישרדות, פלישה, על טיבעי 15.מה דעתך על האנשים בפורום? לא מכירה, חדשה. 16.מהי סדרת הרופאים האהובה עליך בערוץ - האנטומיה של גריי 17.מהי סדרת הקומדיה האהובה עליך בערוץ - טירוף בבית 18.מהי סדרת המד"ב האהובה עליך בערוץ - אני מניחה שסמולוויל

עונה!!

1.שם
אפרת 2.גיל
12 3.מאיפה
גבעתיייייםםםם 4.כמה זמן יש לך יס
באוגוסט זה יהיה שנה 5.את/ה רוצה לעבור להוט
חס וכרפס! 6.אילו סדרות את/ה רואה ביס סטארז
יש יותר מדי...טוב: חילופי נשים,סקראבס,האנטומייה של גריי,הופ ופיית',טירוף בבית,השרדות,ואיך פגשתי את אמא,פחות ממושלמת 7.מהי הסדרה האהובה עליך בערוץ
זאת שאלה קשה,שאין עליה תשובה 8.מהי הכי פחות אהובה עליך בערוץ
יש כמה...במיוחד כל הסדרות משטרה 9.יש סדרות שהתחלת לראות מהאמצע
אמממ....ראיתי את שני הפרקים הראשונים של האנטומייה של גריי,ואז עשיתי הפסקה קטנה,הופ ופיית' התחלתי מהאמצע,סקראבס....הפסדתי בערך 2 פרקים 10.מה דעתך על: "בעל על 4" גרוע ביותר "נמלטים" שמעתי שזה מצוין,אבל אני לא רואה "הישרדות 12" אחלה,אבל העונה הזאת קצת משעממת "טירוף בבית" מתה על זה *אני מאוהבבבבבבבבבבבתתתתתתתתת* (חח) "על טבעי" לא רואה "סמולוויל" לא רואה,אבל יודעת שזה מצוין 11.מי הגבר הכי חתיך ביס סטארז
אממ....דק' שפרד מהאנטומייה של גריי,ומרשל מטירוף בבית. 12.מי האשה הכי חתיכה ביס סטארז
אממ...פיית' מהופ ופיית (או השנייה..לא מבדילה..זאתי הלא נשואה),איזי מהאנטומייה,הילארי מטירוף בבית,ורובין מאיך פגשתי את אמא,וגם לידיה מפחות ממושלמת..(אם רק היו נותנים לזה שעה מתאימה יותר..) 13.אילו סדרות הייתם רוצים להוסיף ליס סטארז?
עוד סדרות קומיות וריאלטי טוב....מה אני אעשה..זה מה שנאי אוהבת 14.מה היית רוצה להעיף מהערוץ?
את האוסי,OTH,מספרים,המפענחת,הרווק,הברבור,החיים הפשוטים,מלכות הניקיון יצאת נקי (אני מעדיפה את המלכות הנקיון הרגיל) 15.מה דעתך על האנשים בפורום?
אחלה! 16.מהי סדרת הרופאים האהובה עליך בערוץ
סקראבס והאנטומייה (לא שיש משהו אחר..) 17.מהי סדרת הקומדיה האהובה עליך בערוץ
כמעט הכול... פחות ממושלמת,הופ ופיית',סקראבס,טירוף בבית וא.פ.א.א (איך פגשתי את...) 18.מהי סדרת המד"ב האהובה עליך בערוץ
לא אוהבת מד"ב

p_nurit

New member
עונה

1.שם: נורית 2.גיל: 29 3.מאיפה: אזור 4.כמה זמן יש לך יס: 3 שנים 5.את/ה רוצה לעבור להוט: לא 6.אילו סדרות את/ה רואה ביס סטארז: פלישה, סמולוויל, סקראס, האנטומיה של גריי, טירוף בבית, נמלטים, איך פגשתי את אמא, אוסי, מגרש ביתי 7.מהי הסדרה האהובה עליך בערוץ: נמלטים 8.מהי הכי פחות אהובה עליך בערוץ: כל בריאליטי 9.יש סדרות שהתחלת לראות מהאמצע: לא 10.מה דעתך על: "בעל על 4": לא רואה "נמלטים": טובה מאוד "הישרדות 12": לא רואה "טירוף בבית": משעשע "על טבעי": אכזבה גדולה "סמולוויל": טובה, העונה העכשווית טובה מאוד 11.מי הגבר הכי חתיך ביס סטארז: מייקל מנמלטים 12.מי האשה הכי חתיכה ביס סטארז: ברוק ממגרש ביתי 13.אילו סדרות הייתם רוצים להוסיף ליס סטארז?אבודים, ג'ואי 14.מה היית רוצה להעיף מהערוץ?כל הריאליטי 15.מה דעתך על האנשים בפורום? מצויין 16.מהי סדרת הרופאים האהובה עליך בערוץ: האנטומיה של גריי 17.מהי סדרת הקומדיה האהובה עליך בערוץ: איך פגשתי את אמא 18.מהי סדרת המד"ב האהובה עליך בערוץ: סמולוויל/פלישה

lolo6

New member
../images/Emo41.gifשליי../images/Emo41.gif

1.שם-לירון 2.גיל-עוד מעט 17 3.מאיפה-צפון 4.כמה זמן יש לך יס-בערך 3 שנים.. 5.את/ה רוצה לעבור להוט-לא.. 6.אילו סדרות את/ה רואה ביס סטארז-הופ ופיית , החיים הפשוטים , סמולוויל , האנטומיה של גרי , השרדות , נמלטים , או.סי , מגרש ביתי , טירוף בבית ופחות ממושלמת למרות שכבר ראיתי...אה והרווק... 7.מהי הסדרה האהובה עליך בערוץ-נמלטים.. 8.מהי הכי פחות אהובה עליך בערוץ-סקראבס 9.יש סדרות שהתחלת לראות מהאמצע-סמולוויל רק לאחרונה התחלתי לראות.. 10.מה דעתך על: "בעל על 4"-לא ניסיתי לראות זה נראה משעמם.. "נמלטים"-מ-ע-ו-ל-ה "הישרדות 12"-כנ"ל "טירוף בבית"-תת רמה אבל מצחיק לפעמים.. "על טבעי"-נראה משעמם.. "סמולוויל"-רק לאחרונה גיליתי שזו אחלה סדרה.. 11.מי הגבר הכי חתיך ביס סטארז- נייתן ממגרש ביתי , קלארק מסמולוויל ממש חתיך , הרווק 8 ממש חמוד , ומייקל מנמלטים>>כולם אומרים שהוא ממש שווה , אני לא ממש רואה את זה...אולי קצת... 12.מי האשה הכי חתיכה ביס סטארז-פריס הילטון , מריסה וסאמר מהאו.סי. 13.אילו סדרות הייתם רוצים להוסיף ליס סטארז?אבודים וזה היה מושלם..לא נורא נוריד אותה.. 14.מה היית רוצה להעיף מהערוץ?לא מפריע לי..מה שלא מעניין פשוט לא רואים..אי אפשר כל היום לראות את הערוץ , אי אפשר שהכול יהיה מעניין.. 15.מה דעתך על האנשים בפורום?-לא מכירה פה מישהו ממש... 16.מהי סדרת הרופאים האהובה עליך בערוץ-האנטומיה 17.מהי סדרת הקומדיה האהובה עליך בערוץ-הופ ופיית וטירוף בבית 18.מהי סדרת המד"ב האהובה עליך בערוץ-לא אוהבת מד"ב...סמולוויל אם זה נחשב... זהו

G Baby

New member
עונה!! ../images/Emo13.gif

1.שם: איריס 2.גיל: 18 3.מאיפה: ראשל"צ 4.כמה זמן יש לך יס: נראה לי 5 או 6 שנים, כבר לא זוכרת. 5.את/ה רוצה לעבור להוט: פחח לאא 6.אילו סדרות את/ה רואה ביס סטארס: הופ ופיית', החיים הפשוטים, על טבעי, סקראבס, האנטומיה של גריי, טירוף בבית, הישרדות, נמלטים, איך פגשתי את אמא, או.סי, מגרש ביתי, קווין היל-עד שזה נגמר ולפעמים סמולוויל. חח היה פשוט יותר לכתוב מה אני לא רואה. 7.מהי הסדרה האהובה עליך בערוץ: על טבעי. וגם נמלטים
8.מהי הכי פחות אהובה עליך בערוץ: בעל על ארבע. 9.יש סדרות שהתחלת לראות מהאמצע: סקראבס נחשב? מעונה רביעית.. 10.מה דעתך על: "בעל על 4"- ראיתי פרק אחד והפסקתי מהטיפשות. "נמלטים"- סדרה גאונית ומעולה!! וכל מילה נוספת מיותרת. "הישרדות 12"- הישרדות תמיד טוב. "טירוף בבית"- קצת טיפשי אבל מצחיק לפעמים. "על טבעי"- אוי עוד סדרה מעולה! ממש התמכרתי אליה. "סמולוויל"- רואה לפעמים, ראיתי 3 עונות ראשונות ועכשיו נאבדתי קצת אבל סדרה טובה. 11.מי הגבר הכי חתיך ביס סטארס: ג'נסן אקלס (מעל טבעי) וונטוורת' מילר (מנמלטים) 12.מי האשה הכי חתיכה ביס סטארס: סופיה בוש (ממגרש ביתי) בלי שום ספק. 13.אילו סדרות הייתם רוצים להוסיף ליס סטארס? 14.מה היית רוצה להעיף מהערוץ? בעל על ארבע, 15.מה דעתך על האנשים בפורום? לא ממש מכירה אותם..לא פה מספיק זמן 16.מהי סדרת הרופאים האהובה עליך בערוץ: האנטומיה של גריי 17.מהי סדרת הקומדיה האהובה עליך בערוץ: סקראבס 18.מהי סדרת המד"ב האהובה עליך בערוץ: על טבעי!

Eliya92

New member
עונה..

1.שם: אליה 2.גיל: 14 3.מאיפה: עפולה 4.כמה זמן יש לך יס: אמ.. כמה שנים טובות.. לא יודעת.. אבל כשעוד היו את הצלחות הישנות הקטנות. .חח 5.את/ה רוצה לעבור להוט: חס וחלילה! 6.אילו סדרות את/ה רואה ביס סטארז: הרבה.. לפרט? -האנטומיה של גריי -מגרש ביתי -סמולוויל -גבירתי הנשיא -האוסי -איך פגשתי את אמא -נמלטים -טירוף בבית -על טבעי -קווין היל לפעמים כשהיה.. -פחות ממושלמת לפעמים - פיצוץ של שיפוץ גם לפעמים 7.מהי הסדרה האהובה עליך בערוץ: אמממ... קשה.. הרבה.. 8.מהי הכי פחות אהובה עליך בערוץ: אמ.. יורדים בגדול 9.יש סדרות שהתחלת לראות מהאמצע:אמ.. לא ממש מהאמצע.. אבל יש כמה סדרות שלא ראיתי את הפרקים הראשונים שלהם. 10.מה דעתך על: "בעל על 4"- אמ.. מעפן? "נמלטים"- גדוול "הישרדות 12"- לא רואה "טירוף בבית"- חחח מצחיק.. "על טבעי" - אויי מתה על זה.. "סמולוויל"- גדול גדול וגדול 11.מי הגבר הכי חתיך ביס סטארז: אוי קשה!! נו מייקל מנמלטים, דין מעל טבעי, לוקס ממגרש ביתי 12.מי האשה הכי חתיכה ביס סטארז: סופיה בוש, רובין מאיך פגשתי את אמא.. 13.אילו סדרות הייתם רוצים להוסיף ליס סטארז? אמ אבודים.. 14.מה היית רוצה להעיף מהערוץ? אמ.. סדרות ריאלטי.. פשוט נימאס לי מהם! 15.מה דעתך על האנשים בפורום? אמ.. לא מכירה, אני לא הרבה בפורום 16.מהי סדרת הרופאים האהובה עליך בערוץ: האנטומיה של גריי 17.מהי סדרת הקומדיה האהובה עליך בערוץ: איך פגשתי את אמא (אהבה ממשט ראשון) 18.מהי סדרת המד"ב האהובה עליך בערוץ: על טבעי זה מד"ב? קיצר זה.

למעלה