חלק ב' ../images/Emo41.gif
שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: גיטל. 2. המסעדה השנואה: רנה, ג'עוני. 3. בשר מעודף: לא אוכלת בשר
(..בערך) 4. גבינה מעודפת: מוצרלה. 5. ירק מועדף: מלפלפפלון?! 6. תבלין מועדף: בזיליקום. או מלח. או פלפל אנגלי שחור. לא יודעתתתת אוהבת את כולםםם פיס פוא רוורי וואןן |לאב||לאב||לאב&פיס||לאבלאבלאב| 7. פרי מועדף:מנננ--גו 8. דג מועדף: אייק 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): איטלקי 10. מאפה מועדף: פסטה יכולה להקרא מאפה, תלוי איך מסתכלים על זה. אבל אני אגיד פיצה. 11. שתיה קרה מועדפת: קולה. 12. שתיה חמה מועדפת: שוקו, או אספרסו. 13. שתיה חריפה מועדפת: טובורג רד. 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: שיבולת שועל!! הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: רוחות של תשוקה, שכרונות מן העבר. 2. במאי אהוב: סטיבן ספילברג, נראה לי. (גם כי הוא בערך היחידי שאני יודעת את שמו, וגם כי הוא מזל קשת
) 3. שחקן/ית אהוב/ה: בראד פיט?
5. סרט אחרון שראית: לא'ידעת. לא יוצא לי כ"כ בזמן האחרון האמת.. 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: רוחות של תשוקה, זכרונות מן העבר, כל הסרטים של וולט דיסני, וגם הסרט הזה עם וויל סמית שמצותתים לו כל הזמן. 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: די נו?! 8. סדרה אהובה: חברים, משחק מכור, סימפסון, סאות'פארק. 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? כה
10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? דומה מאיזו בחינה? 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? די נו אין לי כוח. 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? לא רואה כמעט טלוויזה. חצי שעה-שעה אולי. 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? אחד. 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? חמישה-עשרה 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? לחתול שעוד אין לי. דת ואמונה 1. יש אלוהים? לפעמים. רק כשלא צריך אותו. 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? מאיפה לי, באמת כאילו? 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? איין צודק. דת זה דבר מטומטם מלכתחילה. 4. האם העולם הבא קיים? יש מצב. 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? לא יודעת. אבל אנשים סוברים שסנאי (?!) 6. מלאכים ושדים - קיימים? לא. 7. ערפדים ורוחות - קיימים? לא. 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? המון. אבל אין לי כוח לפרט את זה עכשיו. 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? כן. 10. איך נוצר העולם? איכשהו. 11. איך נוצר המפץ הגדול? אלוהים שיחק עם נפצים. נו באמת מאיפה לי??! 12. מי יצר את אלוהים? אמא שלו!! נו דיי??!?! 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? נשמה, אין ספץ. וזה לא ספק, זה ספץ, זה שונה. נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? כלום. 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף אחד. 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מהתפוז? מסנג'ר. 4. מה הספקת כבר לעשות היום? כלום. ראבאק הסתכלתם על השעון? 8 וחצי בבוקר אנשים.. רק עכשיו התוודעתי לשעה הזו של היום!.. 5. מה עוד תספיק לעשות היום? ללכת למכולת, לסדר תסלון וקצת את החדר, לסדר את הסל כביסה שיראאה לא מפחיד וטיפה נורמאלי, לעשות שיחה אישית עם המדריך גרעין שלי ו.. עוד משהו ששכחתי.. 6. ישנת טוב אתמול? לא. 7. תישן טוב הלילה? כן (מקווה). 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? כן, כי היום אמא שלי הולכת לצעוק על המדריךגרעיןן שלי לראשונה
|: כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? לי יש וחצי. אבל רוצה זוגית כי דוווקא. 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? איינשטין
3. עונה אהובה של השנה: סתיו 4. צבע אהוב: תכלת וצהוב 5. ריח אהוב: אספרסו, ריהוט חדש, מכונית חדשה, בובה חדשה, משו חדש..... 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אי-יושר, וקנאה עד כדי לעשות רע לאנשים. 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להצליח בחיים (שזה אומר גם למצוא בעל איטלקי או אירי) ולגור באיטליה או באירלנד. 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? איטליה. 9. חיה אהובה: חתול וסוס
10. תזכיר לי איך קוראים לך? מריאן..
שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: גיטל. 2. המסעדה השנואה: רנה, ג'עוני. 3. בשר מעודף: לא אוכלת בשר