שאלון שלא אני כתבתי!

חלק ב' ../images/Emo41.gif

שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: גיטל. 2. המסעדה השנואה: רנה, ג'עוני. 3. בשר מעודף: לא אוכלת בשר
(..בערך) 4. גבינה מעודפת: מוצרלה. 5. ירק מועדף: מלפלפפלון?! 6. תבלין מועדף: בזיליקום. או מלח. או פלפל אנגלי שחור. לא יודעתתתת אוהבת את כולםםם פיס פוא רוורי וואןן |לאב||לאב||לאב&פיס||לאבלאבלאב| 7. פרי מועדף:מנננ--גו 8. דג מועדף: אייק 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): איטלקי 10. מאפה מועדף: פסטה יכולה להקרא מאפה, תלוי איך מסתכלים על זה. אבל אני אגיד פיצה. 11. שתיה קרה מועדפת: קולה. 12. שתיה חמה מועדפת: שוקו, או אספרסו. 13. שתיה חריפה מועדפת: טובורג רד. 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: שיבולת שועל!! הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: רוחות של תשוקה, שכרונות מן העבר. 2. במאי אהוב: סטיבן ספילברג, נראה לי. (גם כי הוא בערך היחידי שאני יודעת את שמו, וגם כי הוא מזל קשת
) 3. שחקן/ית אהוב/ה: בראד פיט?
5. סרט אחרון שראית: לא'ידעת. לא יוצא לי כ"כ בזמן האחרון האמת.. 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: רוחות של תשוקה, זכרונות מן העבר, כל הסרטים של וולט דיסני, וגם הסרט הזה עם וויל סמית שמצותתים לו כל הזמן. 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: די נו?! 8. סדרה אהובה: חברים, משחק מכור, סימפסון, סאות'פארק. 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? כה
10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? דומה מאיזו בחינה? 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? די נו אין לי כוח. 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? לא רואה כמעט טלוויזה. חצי שעה-שעה אולי. 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? אחד. 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? חמישה-עשרה 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? לחתול שעוד אין לי. דת ואמונה 1. יש אלוהים? לפעמים. רק כשלא צריך אותו. 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? מאיפה לי, באמת כאילו? 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? איין צודק. דת זה דבר מטומטם מלכתחילה. 4. האם העולם הבא קיים? יש מצב. 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? לא יודעת. אבל אנשים סוברים שסנאי (?!) 6. מלאכים ושדים - קיימים? לא. 7. ערפדים ורוחות - קיימים? לא. 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? המון. אבל אין לי כוח לפרט את זה עכשיו. 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? כן. 10. איך נוצר העולם? איכשהו. 11. איך נוצר המפץ הגדול? אלוהים שיחק עם נפצים. נו באמת מאיפה לי??! 12. מי יצר את אלוהים? אמא שלו!! נו דיי??!?! 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? נשמה, אין ספץ. וזה לא ספק, זה ספץ, זה שונה. נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? כלום. 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף אחד. 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מהתפוז? מסנג'ר. 4. מה הספקת כבר לעשות היום? כלום. ראבאק הסתכלתם על השעון? 8 וחצי בבוקר אנשים.. רק עכשיו התוודעתי לשעה הזו של היום!.. 5. מה עוד תספיק לעשות היום? ללכת למכולת, לסדר תסלון וקצת את החדר, לסדר את הסל כביסה שיראאה לא מפחיד וטיפה נורמאלי, לעשות שיחה אישית עם המדריך גרעין שלי ו.. עוד משהו ששכחתי.. 6. ישנת טוב אתמול? לא. 7. תישן טוב הלילה? כן (מקווה). 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? כן, כי היום אמא שלי הולכת לצעוק על המדריךגרעיןן שלי לראשונה
|: כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? לי יש וחצי. אבל רוצה זוגית כי דוווקא. 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? איינשטין
3. עונה אהובה של השנה: סתיו 4. צבע אהוב: תכלת וצהוב 5. ריח אהוב: אספרסו, ריהוט חדש, מכונית חדשה, בובה חדשה, משו חדש..... 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אי-יושר, וקנאה עד כדי לעשות רע לאנשים. 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להצליח בחיים (שזה אומר גם למצוא בעל איטלקי או אירי) ולגור באיטליה או באירלנד. 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? איטליה. 9. חיה אהובה: חתול וסוס :) 10. תזכיר לי איך קוראים לך? מריאן..

שאלון שלא אני כתבתי!

אני חוזרת, לא אני כתבתי! הוא פשוט מסתובב בבלוגים אז העתקתי אותו.. כי הוא שאלון ממש חמוד! אז הבה: פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? 2. תאריך לידה: 3. מקום מגורים ראשי: 4. מקום מגורים משני: 5. כתובת דוא"ל: 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: 7. כמה אחים/אחיות? 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? 9. צבע עיניים? 10. צבע שיער? 11. משקל: 12. גובה: מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? 2. על מה היית רוצה לנגן? 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: 7. אתה אוהב לרקוד? 8. תאר איך אתה רוקד? 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? 4. אתה מסטול ברגע זה? 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: 2. אמצעי מניעה מועדף: 3. סקס בדייט הראשון? 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו: 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 9. הסקס הכי טוב בחייך: 10. הסקס הכי גרוע בחייך: 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? 16. מה אתה חושב עליו/עליה? 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: 2. המסעדה השנואה: 3. בשר מעודף: 4. גבינה מעודפת: 5. ירק מועדף: 6. תבלין מועדף: 7. פרי מועדף: 8. דג מועדף: 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): 10. מאפה מועדף: 11. שתיה קרה מועדפת: 12. שתיה חמה מועדפת: 13. שתיה חריפה מועדפת: 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: 2. במאי אהוב: 3. שחקן/ית אהוב/ה: 5. סרט אחרון שראית: 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: 8. סדרה אהובה: 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? דת ואמונה 1. יש אלוהים? 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? 4. האם העולם הבא קיים? 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? 6. מלאכים ושדים - קיימים? 7. ערפדים ורוחות - קיימים? 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? 10. איך נוצר העולם? 11. איך נוצר המפץ הגדול? 12. מי יצר את אלוהים? 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? 4. מה הספקת כבר לעשות היום? 5. מה עוד תספיק לעשות היום? 6. ישנת טוב אתמול? 7. תישן טוב הלילה? 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? 3. עונה אהובה של השנה: 4. צבע אהוב: 5. ריח אהוב: 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? 9. חיה אהובה: 10. תזכיר לי איך קוראים לך?

עונה!

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? שיר בראונר 2. תאריך לידה: 3.9 3. מקום מגורים ראשי: כפ"ס 4. מקום מגורים משני: כפ"ס 5. כתובת דוא"ל: . 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: . 7. כמה אחים/אחיות? 2 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים והאחיות שלי 9. צבע עיניים? ירוק 10. צבע שיער? חום 11. משקל: 56 12. גובה: 1.65 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? אורגן וחלילית חחחחחחח 2. על מה היית רוצה לנגן? אין משו מסויים 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? אין.. 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? מזרחית, מוזיקה שחורה, טראנסים.. 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? אין משו מסויים 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: לא חסרים כאלה 7. אתה אוהב לרקוד? כןן 8. תאר איך אתה רוקד? חח מזה השאלה הזאת 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? בעיקר לבד חחחחחחחחחח 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? לא חושבת 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? שומעת גם וגם 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? לא מצליחה לחשוב על זה עכשיו השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? 3, 2 באוזן שמאל ו-1 בימין 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא 4. אתה מסטול ברגע זה? קצת חח 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? אממ אלכוהול נחשב? 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אמממ 13 ככה 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? כבר לא 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? אמא שלי אמורה להגיד את זה לא אני פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: נשים?! 2. אמצעי מניעה מועדף: אממ לאדעת 3. סקס בדייט הראשון? לא 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו: תנו לי לחשוב... 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? זין מן הסתם חח ותחת והכללל 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? שיהיה מצחיק וחתיך ונחמד ומאמי והכללללל 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? משהו באמצע 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? לא קיימתי 9. הסקס הכי טוב בחייך: . 10. הסקס הכי גרוע בחייך: . 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? לא ירדתיי 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)??!?!? 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? התמימות נשארה
14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? לא נאבדה עודד 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא 16. מה אתה חושב עליו/עליה? . 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב?
כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? עוד לא מגמות 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): . 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: . 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? . 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? . 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? . 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? . 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? . 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? . 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? . שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: אין ממש 2. המסעדה השנואה: גם אין 3. בשר מעודף:
צמחונית 4. גבינה מעודפת: תנובה 5% 5. ירק מועדף: עגבניה ומלפפון חמוץ 6. תבלין מועדף: אין ממש 7. פרי מועדף: תות
8. דג מועדף: איןן 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): מזרחי נראה לי 10. מאפה מועדף: קרואסון
11. שתיה קרה מועדפת: ספרייט וקולה ומים וחלב 12. שתיה חמה מועדפת: שוקו 13. שתיה חריפה מועדפת: וודקהההה
14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: חחחח חלב חחחחחחחחחחחח זה לשתות אבל בכל זאת..... הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: . 2. במאי אהוב: . 3. שחקן/ית אהוב/ה: . 5. סרט אחרון שראית: הדייט שלי לחתונה 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: ספיידרמן 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: מותק הילדות התחלפו 8. סדרה אהובה: . 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? אוליי... 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? אפחד 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? מישהו אמר לי פעם יעל גולדמן
12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? 2 ככה 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 1 ופחות 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? 1 ופחות 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? לאלוהים דת ואמונה 1. יש אלוהים? בה=רור 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? לא זה ולא זה 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? אין צודק כל אחד ומה שהוא מאמין 4. האם העולם הבא קיים? כע 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם?כע, חתולה! 6. מלאכים ושדים - קיימים? כעעע
7. ערפדים ורוחות - קיימים?לא חושבת... 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? המון המון המון!! 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? יש מצבב 10. איך נוצר העולם? השם ברא אותווו 11. איך נוצר המפץ הגדול? שכחתי מזה.... 12. מי יצר את אלוהים? לא יצרו אותו
13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? יש גם יש נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? שום דבר הרמקולים דפוקים
2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 1 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? חוץ מהמה?? תיקייה של תמונות וחלון שיחה במסן 4. מה הספקת כבר לעשות היום? ללכת לאהובתי 5. מה עוד תספיק לעשות היום? כנראה שכלום 6. ישנת טוב אתמול? כן 7. תישן טוב הלילה? שאלו אותי מחר ונראה 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?לא כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? שניהם 3. עונה אהובה של השנה: קצפת עם ביסקוויטיםםםם
4. צבע אהוב:שחור כחול אדום ולבן 5. ריח אהוב: רושאסססססססססססססססססססססס
6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: עקשנותת(למרות שגמניי מאודד) 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: היא נשארת שליי ולא צריכים לדעת אותה 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? לא משנה לי 9. חיה אהובה: איכס. אין. 10. תזכיר לי איך קוראים לך? שיר

יונית21

New member
../images/Emo27.gifעונה../images/Emo27.gif

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא?יונית 2. תאריך לידה:27.10 3. מקום מגורים ראשי:חור ליד כפ"ס 4. מקום מגורים משני:חור ליד כפ"ס 5. כתובת דוא"ל: 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: 7. כמה אחים/אחיות? 0 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף?הורים 9. צבע עיניים?חום-דבש 10. צבע שיער?חום-שחור 11. משקל:49 12. גובה:1.64 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?
2. על מה היית רוצה לנגן?
3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה?
4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה?כמעט הכל 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון?לאדעת 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה:לא חסר
7. אתה אוהב לרקוד?נראה לי 8. תאר איך אתה רוקד?הא? 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?
2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?אין
3. התנסת בעבר בסמים? איזה?
4. אתה מסטול ברגע זה?
5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?11.5 נראה לי או 12 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?
8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?
9. מה אתה אומר על הנוער של היום?נהדר פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית:גברים 2. אמצעי מניעה מועדף:
3. סקס בדייט הראשון?לא 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו:וואי יש כמה..חחחח 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?
9. הסקס הכי טוב בחייך: 10. הסקס הכי גרוע בחייך: 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)?
12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם?הייתי תמימה פעם?
14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא 16. מה אתה חושב עליו/עליה? 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? מזה??????? כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זונה. שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה:לא אוהבת. 2. המסעדה השנואה: ^^ 3. בשר מעודף:איכככ בשררררררר
צמחונית! 4. גבינה מעודפת:לבנה 5. ירק מועדף:גזר 6. תבלין מועדף:לאדעת 7. פרי מועדף:אפרסק 8. דג מועדף:
9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): 10. מאפה מועדף: 11. שתיה קרה מועדפת:מים 12. שתיה חמה מועדפת:נס קפה 13. שתיה חריפה מועדפת:רדבול עם וודקה 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: 2. במאי אהוב: 3. שחקן/ית אהוב/ה: 5. סרט אחרון שראית:יום בניו יורק 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: 8. סדרה אהובה: 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים?אמרו לי פעם אגם רודברג
12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? שעה גג 2 וחצי 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? דת ואמונה 1. יש אלוהים?יש 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה?
3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? 4. האם העולם הבא קיים?כע 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם?כע,לאדעת. 6. מלאכים ושדים - קיימים?כע 7. ערפדים ורוחות - קיימים?כע 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם?כע 10. איך נוצר העולם?אלוהים? 11. איך נוצר המפץ הגדול? 12. מי יצר את אלוהים?דפוקים אתם
13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו?כלום 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?2 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק?אנחנו בתפוז דפוקים,ואממ תיקיה של הראל סקעת,וחלונות שיחה במסן. 4. מה הספקת כבר לעשות היום?לא משו מיוחד 5. מה עוד תספיק לעשות היום?לישון 6. ישנת טוב אתמול?כן 7. תישן טוב הלילה?מקווה 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?וחצי 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר?אני!
3. עונה אהובה של השנה:חורףף 4. צבע אהוב:שחור כחול וסגול 5. ריח אהוב:ר-ו-ש-א-ס
6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:דואגים רק לתחת שלהם 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? 9. חיה אהובה: 10. תזכיר לי איך קוראים לך?יונית

MikeY fReAk

New member
ני:]../images/Emo79.gif

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? אודליה.
2. תאריך לידה: 18.01.91 3. מקום מגורים ראשי: ירושלים 4. מקום מגורים משני:
5. כתובת דוא"ל: --- 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: Moo 7. כמה אחים/אחיות? אח אחד:) 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים 9. צבע עיניים? חום 10. צבע שיער? שחור 11. משקל: בערך 50 12. גובה: 1.60 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? קצת גיטרה 2. על מה היית רוצה לנגן? גיטרה 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? רוצה שתהיה:p רוק, או משו. 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? רוק 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? היהודים 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: משפחת תאקט 7. אתה אוהב לרקוד? לא כשיש עוד יצור אנושי באותו חדר 8. תאר איך אתה רוקד? כמו ג'וק נכה. 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? דה
10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? כן..בתחנות אוטובוס ליד רכבת מרכז ב12 בלילה.. 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? נמנעת!!
12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? אביתר בנאי השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?
2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?
3. התנסת בעבר בסמים? איזה?
4. אתה מסטול ברגע זה? לא 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים?
6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 12>< 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? המממ:| 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?
9. מה אתה אומר על הנוער של היום? חרא להקה, חרא נגנים. פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: בנים. 2. אמצעי מניעה מועדף: אני רק בת 14.6, דאמט. 3. סקס בדייט הראשון? נע. 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו: אולי אביתר:p 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? אמממ אם הייתי מגיעה לשלב הזה הייתי יכולה לענות לכם יותר טוב.. 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? שיהיה בנאדם טוב ושיאהב אותי. 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה. 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? NONE 9. הסקס הכי טוב בחייך: :| 10. הסקס הכי גרוע בחייך: :| 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? ;[ 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? די נו. 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? עדיין לא ידוע 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? :| 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא. 16. מה אתה חושב עליו/עליה? --- 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? זה לא צריך לעניין אתכם. כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? שנה הבאה מגמות. 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): אממ, קצת אצל אבא וזהו. 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: עדיין לא סיימתי תיכון, נו. 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? אין לי מושג.. 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? ... 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? סופרת/משוררת. 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? אני לא יודעת:\ 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? אממ כתיבה. 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? צילום. יש לי את הטאצ', אבל גם הצד הטכני מאוד חשוב.. 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? אממ, זונה? שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: לא ממש מסעדה, אבל, הנריס
2. המסעדה השנואה: השווארמיות[?] למיניהן. 3. בשר מעודף: אני לא מעדיפה בשר:p 4. גבינה מעודפת: קוטג' עם זיתים 5. ירק מועדף: עגבניה 6. תבלין מועדף: פפריקה 7. פרי מועדף: שזיף 8. דג מועדף: נסיכה 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): אממממ לודעת..ביתי?
10. מאפה מועדף: קרואסון!!
11. שתיה קרה מועדפת: שוקו 12. שתיה חמה מועדפת: שוקו:p 13. שתיה חריפה מועדפת: נערף. 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: קרפ פיצה
דת ואמונה 1. יש אלוהים? אין 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? --- 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? מה הקטע של הדתות? זה מאוד פשוט. המוח האנושי מוגבל, ומה שהוא לא מבין הוא מתרץ ב"אלוהים הכל-יכול עשה את זה". נו באמת, תתבגרו. 4. האם העולם הבא קיים? לא נדע עד שנמות. 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? אני לא ממש מאמינה בזה, אבל לפעמים אני חושבת על זה. 6. מלאכים ושדים - קיימים? יש כזה ספר:p בכולופן, לא נראה לי שקיים כזה דבר.. 7. ערפדים ורוחות - קיימים? רוחות אולי. 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? מי שראה את הסרט רעש לבן..אז ראיתי פעם דמות בטלוויזיה בדיוק באמצע שהיא נכבתה כשהחשמל פתאום ירד..כאילו כשהיה שלג כזה...זה היה די מפחיד:| 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? יכול להיות, כל הזמן מגלים דברים חדשים. פעם חשבו שיש רק את אסיה-אירופה ואוסטרליה ושהעולם שטוח, אז כמו שגילו חיים חדשים ומקום חדש באמריקה, יכוליות שנגלה חיים על כוכב אחר.. 10. איך נוצר העולם? המפץ הגדול 11. איך נוצר המפץ הגדול? זה מדעי מידי בשבילי. 12. מי יצר את אלוהים? המוח האנושי. 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? לודעת. נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? כלום, אבל יש קליפ בערוצ10... 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 1 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? אממ.
אסקפלורר צייר ומסנג'ר.. 4. מה הספקת כבר לעשות היום? לישון לאכול ולהיות על המחשב 5. מה עוד תספיק לעשות היום? לישון לאכול ולהיות על המחשב 6. ישנת טוב אתמול? כן 7. תישן טוב הלילה? למה לא 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? כן. אם כן, למה? כי גרמתי למשינה לעשות את שלמונזה בהופעה וזה היה מושלם כל כך. כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? נערף. 3. עונה אהובה של השנה: סתיו 4. צבע אהוב: כתום(עכשיו קצת פחות, די ברור למה)-ירוק בהיר-שחור 5. ריח אהוב: שמפו קרמה 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: גזענות 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: למצוא אהבה 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? נמ, לודעת 9. חיה אהובה: חתולע 10. תזכיר לי איך קוראים לך? תעלה למעלה

אני :]

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? קים רייצ'ל ש' 2. תאריך לידה: 31.7.88 3. מקום מגורים ראשי: קיבוץ בצפון 4. מקום מגורים משני: הא? 5. כתובת דוא"ל: סוד 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: אין 7. כמה אחים/אחיות? 4 אחים גדולים 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם אמא 9. צבע עיניים? כחול 10. צבע שיער? בלונדיני 11. משקל: לא יודעת 12. גובה: 1.75 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא 2. על מה היית רוצה לנגן? תופים, גיטרה בס 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? אין לי, הייתי רוצה.. רוק, רוק ישראלי וכו'. 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? רוק, רוק ישראלי, מוזיקה ישראלית, ראגיי, רוק קלאסי, .. וזה. 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? נירוונה 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: הזמרים המזרחיים שלא יודעים לשיר, ואמני המוזיקה השחורה, שלא עושים שומדבר בקליפים שלהם חוץ מלאונן על בנות וללטף אותן. 7. אתה אוהב לרקוד? לא 8. תאר איך אתה רוקד? אני לא רוקדת 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? לא 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? טוב, מה? 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מיינסטרים" המוסיקלי? נמנעת מלהסחף 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? קורט קוביין, אביב גפן, סלאש השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? כן, אחד של הנסיך הקטן, בשכמה הימנית 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא 4. אתה מסטול ברגע זה? לא 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים?
.. לא. 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אף פעם לא הייתי ילדה טובה ירושלים 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? בעבר כן.. בערך חפיסה ביומיים-שלושה. אבל כבר לא. 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? יש טובים, יש פחות.. מה שכן, חייבים למגר את תופעת הערסיזם והפרחיזם שמתפתחת ומתפשטת במהירות במדינה.. פוי. פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: גברים 2. אמצעי מניעה מועדף: גלולות, אבל גם קונדומים באים בחשבון 3. סקס בדייט הראשון? לא 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו: מייקל פלפס, בראד פיט 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? לא יודעת.. 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? שיידע להקשיב 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? שלושה 9. הסקס הכי טוב בחייך: הפעם הראשונה 10. הסקס הכי גרוע בחייך: אין.. נראה לי 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? לא 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? אוף.. לא יודעת. 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? 16 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? 3 חודשים 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כן 16. מה אתה חושב עליו/עליה? מתוק 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? אני לא עושה את זה. כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? קולנוע-הסטוריה 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): מדגה 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: אני עוד לא עשיתי צבא 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? לא יודעת 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? לא יודעת 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? לא יודעת!! 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? ..... 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? אולי.. 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? כן, צילום. 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? או, יש הרבה.. שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: rainforest cafe 2. המסעדה השנואה: אין כזאת.. 3. בשר מעודף: אני צמחונית 4. גבינה מעודפת: פטה 5. ירק מועדף: גזר 6. תבלין מועדף: מלח 7. פרי מועדף: מנגו, פסיפלורה, תות 8. דג מועדף: אני צמחונית 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): איטלקי 10. מאפה מועדף: עוגת שוקולד חמה עם כדור גלידה.. שוס. 11. שתיה קרה מועדפת: מים, גרניטה 12. שתיה חמה מועדפת: שוקולטה 13. שתיה חריפה מועדפת: ייגר, וודקה, בירה.. מה שבא ברוך הבא :] 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: לחם עם שוקולד נוטלה וגבינה צהובה. גם לי בהתחלה זה נשמע נורא, אבל זה ממש טעים..
הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: עת להרוג 2. במאי אהוב: אין.. אני לא שופטת סרטים לפי הבמאי 3. שחקן/ית אהוב/ה: דונלד סאת'רלנד, קיפר סאת'רלנד, סנדרה בולוק 5. סרט אחרון שראית: דודג'בול 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: או, יש המון.. לא זוכרת כבר. 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: אין 8. סדרה אהובה: חברים, 24, שנות השבעים, עקרות בית נואשות, ג'קאסס 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? אולי.. 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? לא יודעת.. 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? אמרו לי פעם בריטני ספירס.. איכ. 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצע מול הטלוויזה? לא הרבה.. שלוש שעות גג 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצע בחודש? אחד מינוס 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממוצע בחודש? ארבעה-חמישה 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? למי שעזר לי להגיע לשם.. הצוות של הסרט/סדרה/ווטאבר, משפחה, חברים וכל החרא.. דת ואמונה 1. יש אלוהים? לא 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? .. 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? הכל חרא 4. האם העולם הבא קיים? כן 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? עוד לא החלטתי.. 6. מלאכים ושדים - קיימים? אולי.. 7. ערפדים ורוחות - קיימים? לא 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? לא, אבל אני מכירה מישהו שקרה לו.. הוא היה בסופת שלגים בארה"ב, ופתאום הוא נפל על השלג ואיבד את ההכרה. כשהגיע האמבולנס ולקח אותו, הוא פתאום הרגיש שהוא עף, והוא הסתכל על הגוף שלו ועל הרופאים שמנסים להחיות אותו מלמעלה.. הכל מסביבו היה חשוך, ורחוק ממנו היה אור חזק לבן. לידו ומסביבו היו כל האנשים שהוא מכיר שמתו לפניו, ואז הוא שמע קול שאומר לו "זה עוד לא הזמן שלך, יש עוד דברים שיש לך להגיד ולעשות", ואז הוא הרגיש כוח חזק מאוד שדוחף אותו חזרה לגוף שלו.. קריפי. 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? אולי.. 10. איך נוצר העולם? זאת השאלה הכי גדולה שלי 11. איך נוצר המפץ הגדול? כנ"ל 12. מי יצר את אלוהים? כבר אמרתי לכם שאין אלוהים!! 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? יש נחייה את הרגע? בטח.. 1. מה מתנגן עכשיו? מזגן 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף אחד 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מתפוז? שומדבר 4. מה הספקת כבר לעשות היום? להתעורר ולאכול 5. מה עוד תספיק לעשות היום? מי יודע? 6. ישנת טוב אתמול? כן 7. תישן טוב הלילה? מקווה 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? כן, כי אני הולכ להחליק על רולרבליידס, זה צריך להיות מעניין.. כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? שניהם.. 3. עונה אהובה של השנה: חורף 4. צבע אהוב: שחור, כתום, ורוד, אדום 5. ריח אהוב: של אחרי הגשם, וגם של כל מיני בשמים.. 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להצליח, להיות מאושרת 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בדרום אפריקה 9. חיה אהובה: כלב, דולפין 10. תזכיר לי איך קוראים לך? :] קים

AnGeL DoLlY

New member
סתם כי משעמם לי. אבל תקראו!! :[

פרטים אישיים לפורמליות. 1. מהו שמך המלא? אביב. שם משפחה שמור במערכת. :] 2. תאריך לידה: 18/7 3. מקום מגורים ראשי: הא
ת"א? 4. מקום מגורים משני: מושב במרכז נו. 5. כתובת דוא"ל: בשביל מה. 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: vivian וכדומה. 7. כמה אחים/אחיות? אח קטן אחד. 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? היי, אני כולה בת 15. עם ההורים כמובן. 9. צבע עיניים? חום כהה. 10. צבע שיער? חום דבש כזה. 11. משקל: 59 12. גובה: 1.70 מוסיקה. 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא. 2. על מה היית רוצה לנגן? גיטרה חשמלית
3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? יש להקה, סטייל רוק כזה. הייתי רוצה יותר פאנק אבל גם ככה זה טוב:) 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? רוק ישראלי. 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? אביב גפן. 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: רוני סופרסטאר (
), וכל הראפרים האלו. גוועלד. 7. אתה אוהב לרקוד? מאוד. 8. תאר איך אתה רוקד? "ידיים למעלה ידיים למטה ובואו נרקוד את ריקוד הבטטה!"
9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? אם אני בבית לבד, אז כן :] 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? לא ממש. 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? מה שאני אוהבת. 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? עברי לידר [
], אביב גפן, היהודים. השחטה עצמית. 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?
3. התנסת בעבר בסמים? איזה? חלילה! 4. אתה מסטול ברגע זה? לא תפסתם אותי ברגע הנכון. 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? אולי בגלל סוכרזית. אמרו שזה משפיע על הזיכרון.
6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? בסוף עידן התמימות חבריי. 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? חס וכרפססססס. 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?
9. מה אתה אומר על הנוער של היום? שאם, אם אם תיפסק האלימות - אנחנו נהיה דור מצויין. פרטים אינטימיים. 1. העדפה מינית: גברים גברים. 2. אמצעי מניעה מועדף: לא התנסיתי עדיין כך שאין לי תשובה. 3. סקס בדייט הראשון? בדייט השני נשמע יותר טוב. 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו: הווו הרבה. צ'אד מאריי, אדם ברודי
, בראד פיט (אז מה אם הוא זקן!! סתמו), אשטון קוצ'ר והרשימה עוד ארוכה... 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? שידע לפנק ? 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? שיהיה אמין, חמוד, רומנטי, שיראה טוב ומצחיק. 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? משהו באמצע. בא לי יזיז קבוע כזה
8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? NOBODY 9. הסקס הכי טוב בחייך: לא הייתה חיה כזאת [עדיין]. 10. הסקס הכי גרוע בחייך: - 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? - 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? - 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? - 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? - 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא ;[ 16. מה אתה חושב עליו/עליה? - 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? הלוואי שיכולתי לקבל צבע יותר כהה. כישורים מיקצועיים. 1. איזה מגמה היית בביה"ס? טרם. לתיכון בחרתי מחשבים וקולנוע. 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): מפעל של אבאמא. 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: חכו. יש זמן ;[ 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? אין לי מוּשג. 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? ^^ 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? להיות מוזיקאית, לטוס לארה"ב ולהרוויח הרבה כסף. 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? לעבוד בחברת היי טק בארץ ולשיר הרבה. 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? שירה. 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? המממ, קולנוע. ובחרתי את זה כמגמה. 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זנוּת [?] שאני אדע מה לבשל לך. 1. המסעדה האהובה: קולומבוס ואגאדיר הם פשוט מוצלחים. 2. המסעדה השנואה: צ'ופאק, מסעדת דגים כזאת. בעע. 3. בשר מעודף: כנפיים, פולקעס, הכל הכל :]] 4. גבינה מעודפת: צפתית, קוטג'. 5. ירק מועדף: כרוב, ברוקולי וגזר. 6. תבלין מועדף: קינמון! 7. פרי מועדף: אפרסק, מישמיש, תפוח ירוק, מלון, אבטיח.. אני חובבת פירות. 8. דג מועדף: שכחתי איך קוראים לו נו :p 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): אמריקאי, מזרחי וסיני. 10. מאפה מועדף: קרואסון שוקולד. 11. שתיה קרה מועדפת: דיאט קולה. 12. שתיה חמה מועדפת: שוקו עם הרבה קצף! 13. שתיה חריפה מועדפת: לא טעמתי. 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: מלוואח עם שוקולד. סבתא הייתה עושה לי את זה פעם וזה פשוט אלוהי.

AnGeL DoLlY

New member
המשך.

הכוכבים הנוצצים של הוליווד. 1. סרט אהוב: איזו שאלה זאת. מה זה "סרט"?! סרטים! יש המווווון. מעודדות צמודות, אפקט הפרפר, מיליון דולר בייבי, ברוס הגדול מכולם, קיל ביל 1,2, שרק, שישי הפוך... 2. במאי אהוב: קווין טרנטינו. זה של "קיל ביל" נו. 3. שחקן/ית אהוב/ה: אומה ת'ורמן, קירסטן דאנסט, אנג'ילינה ג'ולי, קמרון דיאז, מישה ברטון. 5. סרט אחרון שראית: "סיוט ברחוב אלם". גם סרט טוב. 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: "ברוס הגדול מכולם", "שרק". אני מסוגלת לראות אותם פשוט המון פעמים. 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: אין דבר כזה :00 8. סדרה אהובה: השיר שלנו, The O.C ומגרש ביתי. 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? אין לי הרבה כישרון לזה. 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? אני לא דומה לאף סלבריטי. 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? לא אמרו לי אף פעם. 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? כלום. שעתיים גג. 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? זה תלוי. 1,2. 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממוצע בחודש? אצל חברות אני רואה בערך 3 פעמים, כשהן לוקחות. 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? להוריי ולחבריי שהביאוני עד הלום. דת ואמונה. 1. יש אלוהים? "אם יש אלוהים בלבי, אז למה הוא בורח? בא ונעלם..." בקיצור - לא. 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? אם כבר אז זכר. 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? אין מישהו ש"צודק". כל אחד מאמין במה שהוא מאמין. 4. האם העולם הבא קיים? לא חושבת. 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? חשבתי על זה, אבל פשוט לא יודעת. 6. מלאכים ושדים - קיימים? נופ. 7. ערפדים ורוחות - קיימים? תחסכו את השטויות. 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה?
9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם?
10. איך נוצר העולם? מהמפץ הגדול משהו. 11. איך נוצר המפץ הגדול? שנייה אני אלך לראות! 12. מי יצר את אלוהים? אין אלוהים. נוצרנו מאבולוציה וזהו. 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? הכל זה המוח. נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? שיר של אביב גפן, שכחתי את שמו|: 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 3 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? רק תפוז. 4. מה הספקת כבר לעשות היום? לרקוד [הרבה
] וזהו. 5. מה עוד תספיק לעשות היום? ללכת לדודה שלי בערב ולישון אצלה בדירה בת"א :]] 6. ישנת טוב אתמול? לא בדיוק כי קמתי מוקדם. 7. תישן טוב הלילה? נראהלי שכן. 8. האם היום יהיה יום שתזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? היום? לא חושבת. מה כבר קרה היום. כמה שאלות כלליות. 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית. 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? אינשטיין גאון, שייקספיר מוכשר. 3. עונה אהובה של השנה: אביב (guess why
) 4. צבע אהוב: תכלת, כתום. 5. ריח אהוב: עוגה בתנור. 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות. 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להיות מאושרת. 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? כאן טוב לי, תודה. 9. חיה אהובה: סוסים ודולפינים. 10. תזכיר לי איך קוראים לך? אביב. קראתם?

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? מאיה. 2. תאריך לידה: 28.10 3. מקום מגורים ראשי: הבית ג"ש. 4. מקום מגורים משני: הבית של דקל, של מעין, ושל עוד כמה אנשים. וגם בהסתובבות ברחבי הארץ, אבל בדר"כ זה לא קבוע. 5. כתובת דוא"ל: נו אין לי כח לכתוב. 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: בישרא, GugiFletzet. 7. כמה אחים/אחיות? אחת. 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים, נדמה לי. 9. צבע עיניים? חום. 10. צבע שיער? שחור עם ינשופים אדומים-סגולים. ביום ראשון אני אחמצן ואצבע לירוק עם עזרתה של הדניאלש. 11. משקל: 50-52. זה מתנדנד. 12. גובה: 160. מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה. 2. על מה היית רוצה לנגן? גיטרה, רק הרבה יותר טוב. 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? לא, הייתי רוצה שלא יהיה סגנון מוגדר. פשוט כל שיר יהיה אחר, וכל הסגנונות שיישמעו טוב לאוזן שלנו. 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? הו, המון. בעיקר אנדרגראונד, אבל גם עוד מלא. 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? זה קורה לעתים ממש רחוקות. המ, נדמה לי שגיידאנס, ולפעמים גם ערנצור. או משינה? נו, לא זוכרת. זה לא קרה מלא זמן. 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: מאיה בוסקילה, רוני. 7. אתה אוהב לרקוד? כן. 8. תאר איך אתה רוקד? תלוי איזה סגנון. בשביל להוציא אנרגיות? אני רוקדת מאד מוזר, אבל אני משערת שיש בזה משהו חינני. 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? בהחלט~! אני רוקדת לבד בכוונה. 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? כןכן. מאד. 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? אני שומעת מה שאני אוהבת. לפעמים החברים שלי שומעים, לפעמים לא. באמת שלא אכפת לי. 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? שלמי ברכה. השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא, יהיו. 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא, יהיו. 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא. 4. אתה מסטול ברגע זה? לא. 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? כן. 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 10. 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא. אוך, זה סיפור ארוך. 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא. 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? תלוי איזה, כמו תמיד. פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: בנים. זו לא העדפה, רק משיכה. 2. אמצעי מניעה מועדף: כשאקח, זו תהיה גלולה. 3. סקס בדייט הראשון? תלוי לאיזו מטרה הדייט. 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו: ג'וני. 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? יצירתיות. 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? אופי, חינניות, נושאי שיחה מעניינים משותפים, חוכמה. 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה עם סתמי. 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? אף אחד, בנתיים. 9. הסקס הכי טוב בחייך: - 10. הסקס הכי גרוע בחייך: - 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? לא. 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? לבד? מי עושה דברים לבד? בשביל זה נוצרו אנשים. 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? תמימות מינית? 11. תמימות כללית? 9. 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? אהה, לזה התכוונתם ב"תמימות". אמ, עוד לא איבדתי. 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כן. 16. מה אתה חושב עליו/עליה? אני אוהבת אותו נורא. 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? "המפ, להוריד כאן, להוריד שם, לעשות ככה, לעשות אחרת. יהיה בסדר, גוש שכמותך". כישורים מקצועיים 1. איזו מגמה היית בביה"ס? אומנות. 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): לא עבדתי בצבא. המ, בייביסיטר, עוד מעט אעבוד במשתלה. 3. איזה מקצוע עסקת בו בצבא: - 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? אומנות או צילום או משהו. 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? כנ"ל. 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? זה לא קיצוני, זה מה שאני רוצה. אחד מהחלומות זה להיות מלכת סאדו. 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? אין אצלי דברים ריאלים, אני לא אדם ריאלי. 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? ידע כללי נרחב, אוצר מילים, לשון ודקדוק, ידע והתמקצעות שרכשתי עם הזמן(ציור, צילום, כתיבה, למשל).. 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לשון, לעשות מוגבר, וספרות. ספרות אני עושה מוגבר, לשון אי אפשר. וללמוד צילום באופן מקצועי. 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? משהו עם מתמטיקה. חה. שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: ביגמאמא, המסעדה של אבא של תום(למרות שבעיקר שתיתי שם, אבל זה אלכוהול חינם, אז זה טוב). 2. המסעדה השנואה: מסעדות דגים. 3. בשר מעודף: סטייק. 4. גבינה מעודפת: צפתית. 5. ירק מועדף: אבוקדו? 6. תבלין מועדף: רוטב צ'ילי? סוכר, לא יודעת. 7. פרי מועדף: תות, מנגו, אפרסק. 8. דג מועדף: טונה. 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): בשרי, איטלקי. 10. מאפה מועדף: עוגת גבינה, דברים עם קרמה פסטלרה. יאמ. 11. שתיה קרה מועדפת: מיץ תפוחים. 12. שתיה חמה מועדפת: תה. 13. שתיה חריפה מועדפת: וודקה נקייה. מה שיש, באופן עקרוני. 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: הכל.

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

המשך.הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: ביטלג'וס. 2. במאי אהוב: טים ברטון. 3. שחקן/ית אהוב/ה: ג'וני דפ. 5. סרט אחרון שראית: יו, לא זוכרת. ראיתי משהו בטלוויזיה, אבל לפני ראיתי קיל ביל1 אצל דקל. 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: ביטלג'וס, מלך האריות. 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: ביטלג'וס. 8. סדרה אהובה: משחק מכור? 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? הייתי רוצה להיות שחקנית נקודה. 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? במראה? אמרו לי המון. 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? אמרו לי אנג'לינה ג'ולי, זו משנות ה70. לא זוכרת מה עוד. 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצע מול הטלוויזה? עשר דקות. 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצע בחודש? אחד? פעם בכמה חודשים. 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממוצע בחודש? אחד? כנ"ל. 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? לאנשים שאוהבים אותי. דת ואמונה 1. יש אלוהים? והוא גרב. 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? גרב זה זכר. 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? זה פשוט אנשים שבאו לפני מלא זמן, יכול להיות מטורפים, יכול להיות שחשבו שהם יכולים להמציא את הגלגל, באו וסיפרו איזשהו סיפור ע"פ ההשקפה שלהם. היום אנשים לא יכולים לבוא ולספר סיפורים, כי כולם קטני אמונה. בסה"כ זה אותם האנשים, רק לפני מלא שנים. 4. האם העולם הבא קיים? לא. 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? נחמד כל הסיפור הזה. אני הייתי נמלה. ככה דניאלש אמרה, ככה זה. 6. מלאכים ושדים - קיימים? שוב, נחמד כל הסיפור הזה. 7. ערפדים ורוחות - קיימים? כנ"ל. 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? נפלתי מהכסא. ברצינות, אני מכירה אנשים שזה אף פעם לא קרה להם. מטורף לגמרי. 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? לא, אבל יהיה נחמד לדעת שיש עוד יצורים חוץ מאיתנו ברחבי החושך האינסופי. או הסופי. 10. איך נוצר העולם? הגרב הגדולה בראה אותו. 11. איך נוצר המפץ הגדול? הגרב הגדולה הכתה בשמש. 12. מי יצר את אלוהים? נו, אמרתי כבר. הגרב הגדולה תמיד הייתה שם. 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? תגובה כימית, לא מוזרה. נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? כלום. אני בספרייה של העבודה של אבא. 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? שניים. הספרנית כאן, ומישהו ששאל משהו. 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? רק תפוז, אין כאן דברים אחרים לפתוח. 4. מה הספקת כבר לעשות היום? לעשות את המבחן בביה"ס, לסיים אותו, מישהו הסיע אותי לכאן, ביקרתי אנשים, שמעתי הרצאה, אכלתי בחדר אוכל שלהם, ועכשיו אני בספרייה. 5. מה עוד תספיק לעשות היום? אני אחזור הביתה ואעשה משהו לכבוד סיום הקורס. 6. ישנת טוב אתמול? כן, לא הרבה, אבל די טוב נדמהלי. 7. תישן טוב הלילה? כן. חצי מהלילה שלי יהיה יום. 8. האם היום יהיה יום שאתה תזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? אני לא אזכור באופן ספציפי, אזכור שהייתי כאן. כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית. 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? אינשטיין. לעניות דעתי שקספייר כתב לא משהו. 3. עונה אהובה של השנה: סתיו, חורף. 4. צבע אהוב: ירוק, כתומ, סגול. 5. ריח אהוב: יסמין, פסיפלורה, גשם, ריח של אנשים. 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: לחשוב שהם יודעים יותר מאנשים אחרים, לחשוב שהם יותר מאנשים אחרים, להתערב בדברים של אחרים, להתלהב. 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להמשיך להיות מאושרת. 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בנורווגיה. אני ודקל נגור שם יום אחד לכמה זמן, כי קר שם ואני נורא רוצה קור. 9. חיה אהובה: חתול. 10. תזכיר לי איך קוראים לך? מאיה.

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? ימיט 2. תאריך לידה: 25/6/89 3. מקום מגורים ראשי: ראשל"צ 4. מקום מגורים משני: נס ציונה, אצל סיגל. 5. כתובת דוא"ל: נה 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: מסתכם בjamit 7. כמה אחים/אחיות? 16 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים 9. צבע עיניים? כחול 10. צבע שיער? בלונד 11. משקל: 47-51, בשיעור. 12. גובה: 153-4 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא 2. על מה היית רוצה לנגן?חליל צד 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? רוק- רוק ישראלי- רוק נשי. 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? טורי איימוס היא אינה להקה. 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: יש די הרבה,. נ,מ. 7. אתה אוהב לרקוד? לא 8. תאר איך אתה רוקד? אני לא רוקדת, אני קופצת. 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? כן
10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? גם 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? אני חושבת שבחבורות שאני נמצאת הרוב דווקא לא שומעים את אותו סגנון המוזיקה, אבל, ווטאבר, נו. יש גם כאלו ששומעים אותו דבר,. 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? הממ,. טורי איימוס
השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? המ,. 4. אתה מסטול ברגע זה? לא 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? כן 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 14 במודע. 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? נמ 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? משועמם, שמן, נגרר. גם אני הנוער של היום. פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: בנות 2. אמצעי מניעה מועדף: אז זהו, שאני לא צריכה כאלו ^^. אם כבר, דיאפרגמה
:-> 3. סקס בדייט הראשון? לא סקס. 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו: איגי וקסמן 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? שיהיה טוב? :> 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? המון 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? מערכת יחסים יציה 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? הנה זה בא.. 0. 9. הסקס הכי טוב בחייך: 10. הסקס הכי גרוע בחייך: 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? לא 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? לא עשינו לבד
. סתם, אני מוצאת את זה לא במקום. 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? 14 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא כ"כ 16. מה אתה חושב עליו/עליה? 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? יש לי צבע עור ממש מגניב. כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? גרפיקה 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? ספרות 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? ספרות~! 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? הממ, להיות סופרת ידועה בלה בלה. 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? להקים בית קפה,להיות נערת ליווי
. מרצה. 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? כן 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? כן 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? קצבת. שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: סוהו. 2. המסעדה השנואה: ארמ,. אין כזו. 3. בשר מעודף: צמחונית 4. גבינה מעודפת: לבנה חמש אחוז.
5. ירק מועדף: הרבה דווקא די טובים. 6. תבלין מועדף: מלח
7. פרי מועדף: מנגו. 8. דג מועדף: איכ>< 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): איטלקי, סיני,. 10. מאפה מועדף: כולם~!. 11. שתיה קרה מועדפת: קולה, מים, מיץ אפרסק/מנגו 12. שתיה חמה מועדפת: תה. 13. שתיה חריפה מועדפת: כלמני דברים טובים שאחי מכין 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: טופו?
הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: "למוכרים בלבד" ו"עכברי הקניונים" (ופוקהונטס~!~!) 2. במאי אהוב: בוב השקט -_-. אני לא יודעת תא השם האמיתי שלו, אבל הוא באמת טוב. 3. שחקן/ית אהוב/ה: ג'וני דפ 5. סרט אחרון שראית: לא זוכרת 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: עכברי הקניונים, שר הטבעות. דירתו של ג'ו, פוקהונטס~! 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: פוקהונטס בהחלט 8. סדרה אהובה: אלי מקביל 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? לא 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? לא יודעת 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? אף אחד
12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? המון 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? אחד. 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? 0 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? לעצמי, לכל האנשים שפגעו בי והרסו אתי וגרמו לי להיות מטורפת. דת ואמונה 1. יש אלוהים? לא 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? בלי מין 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? אפחת. זה אנשים וזהו 4. האם העולם הבא קיים? לא 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? אם כבר, חתול. אבל בטח אין 6. מלאכים ושדים - קיימים? כן 7. ערפדים ורוחות - קיימים? כן 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? אני, אממ, מתקשרת עם מתים
9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? אולי 10. איך נוצר העולם? במפץ הגדול 11. איך נוצר המפץ הגדול? אני אשאל מישהו ואחזור אליכם 12. מי יצר את אלוהים? האדם 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? אני רוצה להאמין שיש לנו נשמה נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? כלום. המזגן. 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? ענברבטלפון ונועה באיסקיו 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? השיחה עם נועה. והיידפרק לא פתוח, נו,. תפוז. 4. מה הספקת כבר לעשות היום? לישון, לדבר עם רן. 5. מה עוד תספיק לעשות היום? ללכת להופעה של פורטיסחרוף~! 6. ישנת טוב אתמול? לא מספיק, אבל כן 7. תישן טוב הלילה? (הלילה לא אלך לישון.) 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? כןכן, כי זו הופעה. כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי, אני מעדיפה זוגית. 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? שניהם. 3. עונה אהובה של השנה: סתיו 4. צבע אהוב: כולם פרט לצהוב 5. ריח אהוב: של זאת שיושנת לידי. 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: חוסר כבוד וחוסר כבוד לפרטיות, צביעות גם כן, טיפשות, חוסר חוש הומור. 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: הרבה 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? טוב לי בראשון 9. חיה אהובה: חתול 10. תזכיר לי איך קוראים לך? ימיט.

glig it freak

New member
כמה זמן לא הייתי פה!

אבל גמני רוצה פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? טל משו 2. תאריך לידה:ה-6 למרץ 1989 3. מקום מגורים ראשי:בית 4. מקום מגורים משני:בית 5. כתובת דוא"ל:למה נראה לכם? 6. ניקים אחרים באתרים אחרים:כלמיני אין לי כוח 7. כמה אחים/אחיות? 3 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף?הורים 9. צבע עיניים?ירוק חום 10. צבע שיער?חום שחור (הכל בא בזוגות!) 11. משקל: אממ אין לי מושג 12. גובה:משו מעל 1.70 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? אורגנית חחח 2. על מה היית רוצה לנגן? גיטרה חשמלית ותופים 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? אין לי והייתי רוצה להקת רוק פרועה 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? רוק וכאלה 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? אממ no doubt-don't speak 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: רוני סופרסטאר מאיה בוסקילה ו..קלי אוסבורן 7. אתה אוהב לרקוד? לבד? בטח 8. תאר איך אתה רוקד? עזבו, לא כדאי 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? הכי כיף 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? דיי כן 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? אני שומעת מה שאני אוהבת לא יודעת אם זה ניתן להגדרה 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? מאתיו בלאמי
השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא אני נגד 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? רק באוזניים=\ הליקס, אינדסטריאל ו-7 לובים 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא 4. אתה מסטול ברגע זה? כן, לא מסמים 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? חחחחחחחחחחחחחחח 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אמממממ באמת שאין לי מושג, אבל מוקדם מדיי 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא סתם בזבוז זמן 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא! פויה 9. מה אתה אומר על הנוער של היום?הוא לא הנוער של הלילה פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: גברים :| 2. אמצעי מניעה מועדף:ממ בואו נחשוב 3. סקס בדייט הראשון? להה, תלוי 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו: פויה מלא נגעו בהם 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? ש 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציב יציב 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? בינתיים 0 9. הסקס הכי טוב בחייך: X 10. הסקס הכי גרוע בחייך:X 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)?X 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)?X 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם?X 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")?X 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?X 16. מה אתה חושב עליו/עליה?כלום אין לי 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? אני לא וגם אם כן זה ההיה משו כמו איכסה מה זה? כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? אני בביולוגיה וכימיה 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא):בקייטנה מסריחה ובמשרד 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: אהה לא הייתי בצבא 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? אין לי מושג 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני?כנ"ל 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?לעבוד במשו כיפי ולא שגרתי 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?גרפיקה או רפואה 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו?אומנות ופסיכולוגיה 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?אממ בינתיים לא 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זנות שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: אני? מסעדות? 2. המסעדה השנואה:אני. מסעדות? 3. בשר מעודף: הא הא צמחונית 4. גבינה מעודפת:קשקבל 5. ירק מועדף:חסה 6. תבלין מועדף:שום 7. פרי מועדף:כלמיני 8. דג מועדף:איכ 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): איטלקי 10. מאפה מועדף:לזניה 11. שתיה קרה מועדפת:מיץ דובדבנים\תפוחים 12. שתיה חמה מועדפת:שוקולטה 13. שתיה חריפה מועדפת:מממ לא ממש מתה על זה 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: חחחחח גבינה מלוחה עם דבש הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב:ואן הלסניג 2. במאי אהוב: :\ 3. שחקן/ית אהוב/ה: היו מלא טובים לא זוכרת 5. סרט אחרון שראית: המדריך לטרמפיסט בגלקסיה 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: המלאכיות של צ'ארלי בהילוך גבוה 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: טחחח 8. סדרה אהובה:חברים 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם?לא 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך?אפחד 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? אני לא דומה לרננה!! תפסיקו להגיד לי את זה! 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה?הרבה 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש?בערך 1 לשנה 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? 0 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? לאקדמיה? דת ואמונה 1. יש אלוהים? אולי 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? שילוב מעוות בין השניים 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? אף אחד כולם טיפשים 4. האם העולם הבא קיים? לא הייתי שם אני לא יכולה להגיד 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? לא נראה לי כל כך 6. מלאכים ושדים - קיימים? תלוי באיזה ראש 7. ערפדים ורוחות - קיימים? ערפדים בדרום אמריקה ורוחות עושות עלינו אוויר ומעיפות זרעים ועלים 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? עפתי באוויר ומסביבי ריחפו טושים כחולים. סתם, לא 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? ייתכן מאוד 10. איך נוצר העולם? בזהירות 11. איך נוצר המפץ הגדול?בפיצוץ 12. מי יצר את אלוהים? אנשים 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? חצי חצי נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? רעש המזגן 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אבא 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? מסנג'ר ואייסיקיו 4. מה הספקת כבר לעשות היום? לאכול לנום לראות טלוויזיה ולהציק 5. מה עוד תספיק לעשות היום? ללכת למסיבה בערב 6. ישנת טוב אתמול? ממצויין 7. תישן טוב הלילה?אני מקווה 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? ברור כמו כל יום משעמם כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?יחיד 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר?איינשטין 3. עונה אהובה של השנה:סתיו 4. צבע אהוב:אפפור 5. ריח אהוב:פרח עץ ההדר 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:צביעות 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:למות בלי ייסורים 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? פה 9. חיה אהובה: סוסים 10. תזכיר לי איך קוראים לך?טאל

NiKi†a

New member
אוקיי מי [:

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? מה מלא? [
*מצחיקה את עצמי*]...שירן זה מספיק. 2. תאריך לידה: 11.11.88 3. מקום מגורים ראשי: חחח מה? 4. מקום מגורים משני: 5. כתובת דוא"ל: 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: 7. כמה אחים/אחיות? 2 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים 9. צבע עיניים? חום בהיר 10. צבע שיער? כנ"ל 11. משקל: 54 \: 12. גובה: 1.65 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? חלקית, גיטרה. 2. על מה היית רוצה לנגן? גיטרה חשמלית. 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? לא..ורוק. 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? רוק, מטאל. 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? מיוז, בוטן מתוק בקרקס, מגהדת' [כןכן..] 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: זמרי ראפ. 7. אתה אוהב לרקוד?תלוי באיזה מצב אני P: 8. תאר איך אתה רוקד? ככה 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? בד"כ לא 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? לא בדיוק 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? שומעת מה שאני אוהבת. 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? מת'יו בלאמי. השחטה עצמית: 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? כן, אחד, באוזן למעלה. 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא 4. אתה מסטול ברגע זה? לא 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? בערך
6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 16 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? פסדר? P: פרטים אינטימיים: 1. העדפה מינית: עופר :) 2. אמצעי מניעה מועדף: חחח 3. סקס בדייט הראשון? לא ממש 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו: מת'יו P: 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? אויי נו. 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה אני חושבת. 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 9. הסקס הכי טוב בחייך: 10. הסקס הכי גרוע בחייך: 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? לא תודה. 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? חחח 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כן
16. מה אתה חושב עליו/עליה? יאמי
17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? כואב לחשוב. כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? ביולוגיה ופסיכו-סוציו 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): ממ 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: . 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? לא יודעת 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? .... 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? ... 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? .... 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? בטח, אני חכמה טיבעי. 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? כן 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? הרבה דברים לא הייתי עושה. שאני אדע מה לבשל לך: 1. המסעדה האהובה: סינית 2. המסעדה השנואה: 3. בשר מעודף: שינצל! =] 4. גבינה מעודפת: ק'וטג 5. ירק מועדף: מלפפון, כרובית [: 6. תבלין מועדף: 7. פרי מועדף: תותים 8. דג מועדף: 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): סיני, איטלקי 10. מאפה מועדף: פשטידת תירס של אמא
11. שתיה קרה מועדפת: מנגו 12. שתיה חמה מועדפת: שוקולטה, פרנץ' ונילה. 13. שתיה חריפה מועדפת: כל מיני :]...מה שאני והילה\מאיה מצליחות להשיג P: 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: טונה וגבינה [= הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: Saw 2. במאי אהוב: 3. שחקן/ית אהוב/ה: רייצ'ל ווייז 5. סרט אחרון שראית: תפוס ת'כריש 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: יש המון.. 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: לא להגזים 8. סדרה אהובה: חברים, מאדטיוי.. 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? למה לא 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? לאפחד. 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? אמרו שאני דומה ללינסדי לוהן P: 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? שעה בערך 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 2 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? 1 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? לאמא ואבא נו
דת ואמונה: 1. יש אלוהים? לא 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? אני 4. האם העולם הבא קיים? לא 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? בערך, לא יודעת. 6. מלאכים ושדים - קיימים? לא 7. ערפדים ורוחות - קיימים? לא 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? לא 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? מקווה שלא 10. איך נוצר העולם? ככה 11. איך נוצר המפץ הגדול? 12. מי יצר את אלוהים? אין. 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? לא חשבתי על זה. נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? Finch - What Is It To Burn 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 1 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? מה היידפארק? שונאת!...ממ וינאמפ, אייסיקיו.. 4. מה הספקת כבר לעשות היום? לנקות ת'בית
5. מה עוד תספיק לעשות היום? לישון 6. ישנת טוב אתמול? כן 7. תישן טוב הלילה? כן 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא כמה שאלות כלליות: 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי
2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? איינשטיין 3. עונה אהובה של השנה: אביב 4. צבע אהוב: כחול, שחור 5. ריח אהוב: המבורגר
...נו לא יודעת. 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: קמצנות, אדישות יתר P:, אנטיפטיות, אגואיסטיות.. 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? פה 9. חיה אהובה: נמרים 10. תזכיר לי איך קוראים לך? שירן P:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדול!!!!!!!

אני חוזרת, לא אני כתבתי! הוא פשוט מסתובב בבלוגים אז העתקתי אותו.. כי הוא שאלון ממש חמוד! אז הבה: פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? מור אראנה 2. תאריך לידה:26.06.1984 3. מקום מגורים ראשי:ת"א 4. מקום מגורים משני:פ"ת 5. כתובת דוא"ל: 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: אמממ... 7. כמה אחים/אחיות? 4 כולל אני 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם חבר 9. צבע עיניים? חום 10. צבע שיער? שטני 11. משקל: 47 12. גובה:165 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?גיטרה, קלידים 2. על מה היית רוצה לנגן? חליל צד 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? הייתה לי פעם להקה, ניגנו רוק קל וגראנג' 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה?רוק קל וגראנג' 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? נירוונה 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: כל מה שהוא מזרחית (כמעט) 7. אתה אוהב לרקוד? ככה 8. תאר איך אתה רוקד? ככה 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? לפעמים 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? כשאני על &^%$ חחחח 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? לא נסחפת, שומעת רק מה שמוצא חן בעיניי. 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? ג'ימי הנדריקס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? ברגל של עין ושל תו, ברגל השניה צמיד, בבטן התחתונה בצד של הסמל של הלהקה קיס. 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? בשפה ובפופיק, פעם היו לי 12 פרסינגים... 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? רציני? טוב נו... גראס, חשיש, אקסטה, קרטון קראק (פעם אחת) 4. אתה מסטול ברגע זה? ממש לא, סחית לגמרי 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא נראה לי 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? תמיד הייתי 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? חחחח למה להתאבד? 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? הרבה... 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? מסכן... באמת. פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית:גברים 2. אמצעי מניעה מועדף:גלולות 3. סקס בדייט הראשון?לא, אבל אין לי שום דבר מיוחד נגד. 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו: שקורט יקום לתחיה אחרי זה נדבר... 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)?חחחחחחח מה נראה לך? 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? הרבה ואין לי כח לפרט... 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? אני נמצאת במערכת יחסים מזה 3 שנים. 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? אממ.. אממ... חודרים לפרטים אישיים מידי? 9. הסקס הכי טוב בחייך: האמת? עם אישה. 10. הסקס הכי גרוע בחייך: לא זכור לי משהו גרוע.. זכור לי פחות טוב וזה היה מזמן עם בחור מאנגליה.. חחח 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)?חחחחחחחח איזה שאלות, מי חינך אותך? 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? לא אכנס לזה... 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? 16 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? 7 חודשים 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?כן 16. מה אתה חושב עליו/עליה? עולם ומלואו 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? שאני צריכה דיאטה דחוף כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? שיווק 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): לא עבדתי לעולם... יש את אבא. 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: משקית משמעת 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? הייתי רוצה זאולוגיה. 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? ???? 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?לא קיצוני אבל לשיר 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? הזמן יעשה את שלו 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? מוזיקה ובעלי חיים. 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? אממ.. לא יודעת 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? פקידות ו/או פוליטיקה שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: אין 2. המסעדה השנואה: אין 3. בשר מעודף: צימחונית 4. גבינה מעודפת: בולגרית 5. ירק מועדף: חסה 6. תבלין מועדף: כורכום חחחח 7. פרי מועדף: שסק 8. דג מועדף: איכס 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): סיני, תאילנדי 10. מאפה מועדף: לא עולה לי משהו עכשיו 11. שתיה קרה מועדפת: קולה 12. שתיה חמה מועדפת: נס קפה 13. שתיה חריפה מועדפת: יין אדום 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: חומוס וקטשופ עם שניצלוני תירס.. יאמי הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: קיל ביל 2. במאי אהוב: ...? 3. שחקן/ית אהוב/ה: לא יודעת 5. סרט אחרון שראית: הנדריקס, אתמול 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: אפקט הפרפר 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: חחחח 8. סדרה אהובה: שנות ה-70, ספין סיטי וחברים. 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? דהה 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? לא יודעת, אין. 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? הרבה אומרים לבריטני אבל אני לא מוצאת שום דימיון. 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? שעתיים שלוש. 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? פעם אחרונה בקולנוע- גיל 13. 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? רואה פעם ב.... 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? לעצמי דת ואמונה 1. יש אלוהים? יש ויש! 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? בדמיוני הוא זכר. 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? זה לא עיניין של צדק 4. האם העולם הבא קיים? כן. 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? קליאופטרה (???) 6. מלאכים ושדים - קיימים? כן. 7. ערפדים ורוחות - קיימים? רוחות כן ערפדים לא. 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? אממ.. סיאנס נחשב? 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? אף פעם לא חשבתי על זה. 10. איך נוצר העולם? ..... 11. איך נוצר המפץ הגדול?....... 12. מי יצר את אלוהים?....... 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? יש. נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? האמת היא שכלום. 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אפחד. 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? 4. מה הספקת כבר לעשות היום? כלום 5. מה עוד תספיק לעשות היום? חח כלום 6. ישנת טוב אתמול? מאוד, 12 שעות. 7. תישן טוב הלילה? כן, כרגיל. 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? מה מה מה? כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? אינשטיין 3. עונה אהובה של השנה: סתיו 4. צבע אהוב: סגול 5. ריח אהוב: בושם הוט 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: בעיקר צביעות. 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שיהיה שלום. (כמה קיצ'י) 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? במקסיקו 9. חיה אהובה: כלום (לא כולל מקקים, חרקים ושאר ירקות) 10. תזכיר לי איך קוראים לך? מורררר

עונה..

1. מהו שמך המלא?לילך 2. תאריך לידה: 3. מקום מגורים ראשי: 4. מקום מגורים משני: 5. כתובת דוא"ל: 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: 7. כמה אחים/אחיות?אחד 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף?הורים 9. צבע עיניים?חום ירוק 10. צבע שיער?חום 11. משקל: 12. גובה: מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?קצת על גיטרה 2. על מה היית רוצה לנגן?
גיטרה חשמלית.. 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה?רוק קלאסי 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה?מטאל ..רוק 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון?SCORPIONS 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה:זמרי מזרחית 7. אתה אוהב לרקוד?קצת 8. תאר איך אתה רוקד? 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים?חח כן 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי?שומעת מה שאני אוהבת
12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? ממ פיי יש מלא.. השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?אין
3. התנסת בעבר בסמים? איזה?לא 4. אתה מסטול ברגע זה?לא 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים?לא 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?לא יודעת
7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?לא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית:סטרייטית 2. אמצעי מניעה מועדף:
מי צריך 3. סקס בדייט הראשון?מ לא 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו:
5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?סתמי 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 9. הסקס הכי טוב בחייך: 10. הסקס הכי גרוע בחייך: 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? 16. מה אתה חושב עליו/עליה? 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס?למה היית..עיצוב גרפי 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה:נאפיס 2. המסעדה השנואה: 3. בשר מעודף: 4. גבינה מעודפת: 5. ירק מועדף:מלפפון
6. תבלין מועדף: 7. פרי מועדף:שזיף 8. דג מועדף: 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): 10. מאפה מועדף: 11. שתיה קרה מועדפת:מים 12. שתיה חמה מועדפת:תה 13. שתיה חריפה מועדפת: 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: 2. במאי אהוב: 3. שחקן/ית אהוב/ה: 5. סרט אחרון שראית: 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: 8. סדרה אהובה: 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? דת ואמונה 1. יש אלוהים?לא יודעת 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? 4. האם העולם הבא קיים? 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? 6. מלאכים ושדים - קיימים?לא יודתע 7. ערפדים ורוחות - קיימים?
8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? 10. איך נוצר העולם? 11. איך נוצר המפץ הגדול? 12. מי יצר את אלוהים? 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו?rush-closer to the heart 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? 4. מה הספקת כבר לעשות היום? 5. מה עוד תספיק לעשות היום? 6. ישנת טוב אתמול? 7. תישן טוב הלילה? 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?וחצי 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר?איינשטין 3. עונה אהובה של השנה:חורף 4. צבע אהוב:שחור 5. ריח אהוב:ממ..ים 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:צביעות 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? 9. חיה אהובה: 10. תזכיר לי איך קוראים לך?לילך

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? אלונה P: 2. תאריך לידה: 3.3 3. מקום מגורים ראשי: אשדוד 4. מקום מגורים משני: אשדוד.. 5. כתובת דוא"ל: [email protected] 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: Tinkerbell 7. כמה אחים/אחיות? 3 אחיות 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים 9. צבע עיניים? חום כהה 10. צבע שיער? חום כהה 11. משקל: 53 :p 12. גובה: 1.62 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא 2. על מה היית רוצה לנגן? ממ גיטרה 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? לא 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? פופ\ראפ ישראלי\לועזי 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? שירים שקטים ועצובים.. לא דיכאון! 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: כל הדיכאוניים למיניהם :} 7. אתה אוהב לרקוד? לא ממש 8. תאר איך אתה רוקד? לא יודעת :\ 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? לא 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? ח לא 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? אני אוהבת מה שאני אוהבת :} 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? סלין דיון השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא, אבל היה בטבור :0 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא 4. אתה מסטול ברגע זה? לא 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? ח לא 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? עוד לא הפסקתי P: 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? גרוע ביותר
פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: סטרייט P: 2. אמצעי מניעה מועדף: עוד לא :] 3. סקס בדייט הראשון? לא! 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו: ח אף אחד P: אבל אם כבר, ג'וני דפ 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? ח אמ גוף טוב? P: 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? אמ אכפתיות, נאמנות,כנות, מתיקות :p 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? מערכת יחסים 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? לא קיימתי :0 9. הסקס הכי טוב בחייך: - 10. הסקס הכי גרוע בחייך: - 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? ח בטח :\ לא P: 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? כלום :0 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? עוד לא :) 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? - 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? אמ 16. מה אתה חושב עליו/עליה? הכי מתוק :0 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? אמ :ס כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? אומנות ומדעי החברה 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): שטיפת מכוניות P: 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: עוד לא היה.. 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? לא יודעת 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? גם לא :] 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? אמ 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? לא מעניין אותי עכשיו :] 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? אמ לא נראה לי 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא יודעת :0 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? שאלות קשות :] בעצם, בצומת P: שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: מ נאפיס? 2. המסעדה השנואה: - 3. בשר מעודף: עוף\שניצל 4. גבינה מעודפת: צהובה 5. ירק מועדף: מלפפון\חסה 6. תבלין מועדף: מלח ופלפל P: 7. פרי מועדף: בננה\מנגו\ענבים 8. דג מועדף: טונה 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): מזרחי 10. מאפה מועדף: בורקס\קוראסון :} 11. שתיה קרה מועדפת: דיאט קולה 12. שתיה חמה מועדפת: נס קפה 13. שתיה חריפה מועדפת: אמ, סן פרנסיסקו P: 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: אין הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: "סיפור אהבה בלתי נשכח" 2. במאי אהוב: אמ 3. שחקן/ית אהוב/ה: ג'וני דפ\ג'וליה רוברטס 5. סרט אחרון שראית: לא זוכרת 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: טיטאניק 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: אמ "חגיגה בסנוקר" :] 8. סדרה אהובה: בנות גילמור, חברים, רוזוול 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? אמ לוידעת 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? לוידעת 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? לוידעת 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? שעתיים-שלוש 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? שנים לא ראיתי :0 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? לא רואה 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? לבמאי, לצוות, למשפחה וכ'ו :] דת ואמונה 1. יש אלוהים? יש 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? זכר 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? היהודים P: 4. האם העולם הבא קיים? אמ לא נראה לי 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? לא יודעת :\ 6. מלאכים ושדים - קיימים? לא נראה לי :0 7. ערפדים ורוחות - קיימים? גם 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? לא 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? יש מצב 10. איך נוצר העולם? בראשית ברא.. 11. איך נוצר המפץ הגדול? לוידעת 12. מי יצר את אלוהים? הוא נוצר מעצמו :p 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? יש נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? בואי כלה של אחינועם ניני ח :} 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? 4 4. מה הספקת כבר לעשות היום? אמ לעבוד 5. מה עוד תספיק לעשות היום? לישון :) 6. ישנת טוב אתמול? אמ כן 7. תישן טוב הלילה? כן, אבל לא מספיק P: 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא נראה לי כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? אינשטיין 3. עונה אהובה של השנה: ממ אביב 4. צבע אהוב: כחול\שחור 5. ריח אהוב: איסימיאקי, בושם :) 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אתכם יותר מכל דבר: סנוביות :\ 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להיות מאושרת תמיד :p 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? אמ 9. חיה אהובה: כלב 10. תזכיר לי איך קוראים לך? אלונה

ארר הבטחתי שאני לא אענה לעצמי

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? עומר 2. תאריך לידה: 1.5.93 3. מקום מגורים ראשי: חור נידח ליד אשדוד 4. מקום מגורים משני: כנ"ל 5. כתובת דוא"ל: [email protected] 6. ניקים אחרים באתרים אחרים:יש רק את black cellophane המסריח 7. כמה אחים/אחיות? שתי אחיות גדולות ממני 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים, כולה בת 12 9. צבע עיניים? חום 10. צבע שיער? חום כהה 11. משקל: #@ 12. גובה: 1.63{אני ג'ירפה} מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא מנגנת 2. על מה היית רוצה לנגן? על גיטרה 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? אין להקה..ואם תהיה אז רוק 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? רוק, מטאל 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? אני אפעם לא בדיכאון של יותר מ2 דק' 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: רוני סופרסטר -חלחלה- 7. אתה אוהב לרקוד? כן, שאני לבד 8. תאר איך אתה רוקד? נורמאלי כזה 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? המון 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? רוקדת רק במסיבות ובחדר 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? מה שאני אוהבת 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? הסולן של לד זפלין השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין.. 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? אין פירסינג, יש 2 עגילים בתנוך אוזל שמאל ועגיל 1 בתנוך אוזן ימין 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא לקחתי סמים 4. אתה מסטול ברגע זה? לא 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? אני במעקב? 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? כיתה ב'-ג' 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא ניסיתי ולא אנסה..אני חושבת ששום סיבה שבעולם לא מסבירה התאבדות..כאילו אני מודה שאני עצובה לפעמים אני חושבת על התאבדות, אבל אפעם לא חושבת ברצינות על לבצע 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא מעשנת ולא אאעשן 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית:גברים 2. אמצעי מניעה מועדף: לא שהיה מתי להשתמש, אבל בטח קונדום וגלולות 3. סקס בדייט הראשון? תלוי עם מי 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו: באם מארגרה וג'וני גדפ 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? אמ..שיהיה לו גדול ושיהיה יצירתי 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? שיהיה רומנטי, שיאהב אותי, שיהיה אפשר לדבר איתו ושיתחשב גם בי ולא רק בעצמו 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? אמ..לא יודעת 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? אפס מאופס 9. הסקס הכי טוב בחייך:לא היה 10. הסקס הכי גרוע בחייך:לא היה ומקווה שלא יהיה 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? לא יצא לי לרדת לאפחד..ושכן יצא, אני לא ארד לאפחד בפומביי 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? לא יצא עדיין 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? תמימות? מזתומרת? 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? ממ..לא הבנתי מה הכוונה תמימות 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא 16. מה אתה חושב עליו/עליה? שאם היה הוא בטח היה נהדר 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? אני לא מסתכלת על עצמי ערומה במראה..מה אני משועממת? ואם כן, אז אני מנסה להסתכל על הגב..חח

המשך

שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה:אידי 2. המסעדה השנואה:אין 3. בשר מעודף: כנפיים על האש 4. גבינה מעודפת:בולגרית 5. ירק מועדף:גמבה 6. תבלין מועדף:זעתר ומלח 7. פרי מועדף:אפרסק 8. דג מועדף:טונה 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו):אין 10. מאפה מועדף:לחם 11. שתיה קרה מועדפת:קולה ומים 12. שתיה חמה מועדפת:קפה 13. שתיה חריפה מועדפת:אין 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר:אינלי מושג הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב:רק אחד? יש המון! רוקי,שיער,החומה,שיקאגו,מלך האריות,פיטרפן,עשר דברים שאני הכי שונאת אצלך וקסם מעשי 2. במאי אהוב:אין 3. שחקן/ית אהוב/ה:ג'וני דפ ואנג'לינה ג'ולי 5. סרט אחרון שראית:מולאן 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: כל הסרטים שראיתי ראיתי יותר מ3 פעמים 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: מלך האריות אני חושבת 8. סדרה אהובה:נגיד ג'קאסס 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? אולי 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? לאפחד 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? כנ"ל 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? שעתיים מקסימום 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? לא רואה..כי אמא שלי אומרת לי "למה לך ללכת לקולנוע שאני מורידה לך את כל הסרטים במיול?" 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? כנ"ל 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? להוריי הנהדרים שהביאוני עד הלום, לאחיותי המקסימות ולחבריי התומכים..בעע דת ואמונה 1. יש אלוהים? לא 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? זכר אני חושבת =/ 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? כל אחד והדת שלו 4. האם העולם הבא קיים? לא יודעת 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? לא מאמינה, אבל אם כן- בנאדם או פרה..חח 6. מלאכים ושדים - קיימים? לא 7. ערפדים ורוחות - קיימים? לא 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? הייתי במסיבת פיג'מות עם חברות ופתאום שמענו זמזום מכיוון המתג של הכיבוי והדלקת אור והאור נכבה..ואז חברה שלי הלכה וראתה שאין שם אפחד 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? כן..אנחנו לא היחידים ביקום..כאילו יש עד אינסוף כוכבים, לא הגיוני שיתפתחו חיים רק על 1 10. איך נוצר העולם? תשאלו ת'מדענים 11. איך נוצר המפץ הגדול? כנ"ל 12. מי יצר את אלוהים? הוא לא קיים 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? לא הקדשתי לזה מחשבה נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? don't cry של גאנסנרוזז 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 4 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? הא? 4. מה הספקת כבר לעשות היום? להתעורר ב2:30,להיות הרבה במחשב ולראות טלוויזיה 5. מה עוד תספיק לעשות היום? לישון 6. ישנת טוב אתמול? כן 7. תישן טוב הלילה? אולי 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? כן..כי הוא היה אחד הימים הכיפיים שהיו לי בזמן האחרון כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית, אבל יש לי יחיד 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? אינשטיין 3. עונה אהובה של השנה: חורף 4. צבע אהוב: יש 4! שחור,סגול,כתום וירוק 5. ריח אהוב:ורדים,יסמין,דברים מטוגנים ובשר על האש 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:קנאות,שקרנות,רכלנות 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:שכל התקוות יתממשו =) 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? לאדעת 9. חיה אהובה:חתול 10. תזכיר לי איך קוראים לך? עומר

למעלה