שאלון שישי

crazystav

New member
שאלון שישי

כן כן אל תשאלו. ניסיתי להגמל, אז לא רשמתי שאלונים וכאלה אבל זה לא הצליח. (אתם עדיין אוהבים אותי נכון?) תפוזונע הכניע אותי
אז הנה :] . באיזו משחת שיניים את משתמשת? 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? 3. איזה סוג? 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? 8. צבע מועדף? 9. נעליים לקיץ? 10. תפוחים, תפוזים או בננות? 11. ימנית או שמאלית? 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? 13. Bleh או Blah? 14. מה את אוהבת בעצמך? 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? 16. את שרה במקלחת? 17. את מדברת עם החיה שלך? 18. את מדברת עם עצמך? 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך? 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? 22. יש לך 11 אצבעות? 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? 26. מיקי מאוס או באגס באני? 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? 33. איך את מורידה מסקרה? 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? 38. M&M או ביצת קינדר? 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? 40. כמה זה 1+1? 41. מה החג האהוב עלייך? 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? 43. בת כמה את? 44. בת כמה את רוצה להיות? 45. איפה את רוצה לגור? 46. לאיפה את רוצה לטוס? 47. את מי את רוצה לפגוש? 48. את אוהבת קול-איי איי די? 49. האם Pine-sol מריח טוב? 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? 51. את אוהבת טוסט? 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך? 55. עברת טיפול שורש? 56. שחור לבן או צבע? 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? 58. איפה היד שלך עכשיו? 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? 60. אוקיי או או.קיי? 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? 67. מה את חושבת על דרדסית? 68. מה הספר האהוב עלייך? 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? 70. סלמון או בורי? 71. סרטן או לובסטר? 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? 76. מטאטא או מגב? 77. מה המילה האהובה עלייך? 78. איפה השאלה כלבות? 79. מה השם המלא שלך? 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? 83. קסטות או דיסקים? 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"? 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? 87. את משועממת כרגע? 88. את אוהבת בצלים? 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? 90. פעם לבשת שמלה? 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? 92. צפרדעים או קרפדות? 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? 94. 8 או 3? 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? 96. את יודעת שדייב מגניב? 97. את אוהבת אותי? 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? 100. את יודעת את כל המילים בהמנון? ושאלת השבוע... מי הולך להופעת הפסנתר? :]

וואו, ננטשנו../images/Emo3.gif

1. באיזו משחת שיניים את משתמשת? קולגייט עם הפסים הלבנים D: 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? שמפו! קונדישינר סאאאקס
3. איזה סוג? פאנטן לשיער רגיל למניעת שבירה
4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? לא משתמשת[למרות שלא יזיק לי] 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? מגלגלת. 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? אני יודעת? לילי או משהו >< 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? צ'יקן XD 8. צבע מועדף? תכלת 9. נעליים לקיץ? ספורט
10. תפוחים, תפוזים או בננות? תפוזים
"אז הלכתי הצידה וסחטתי לך, שלושים תפוזים שהיו במטבח"
|פרצוףיוני| 11. ימנית או שמאלית? ימנית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה 13. Bleh או Blah?
14. מה את אוהבת בעצמך? בעלת חוש הומור
15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? אני מחפשת כאלה!! ;[ 16. את שרה במקלחת? בשקט
17. את מדברת עם החיה שלך? אין לי:( 18. את מדברת עם עצמך? באהארור, ועם דינה וציון הפיצולים. 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? איכ. >< 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך? לא
21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? חג המולד
? 22. יש לך 11 אצבעות? לא שידוע לי. 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? "אז... מנשמע?"
24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? באאאהההההההרור
25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? כן, זה לא דוחה אותי, אבל לא מועדף. 26. מיקי מאוס או באגס באני? מיקי
27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? נגיד
28. פעם תשירי סרנדה לגבר? לא
29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? ורוד בהיר 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? כן 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? לא
מייק אפ. 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? כן
33. איך את מורידה מסקרה? לא שמה
תנסו, זה עובד אחלה. 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? גם בלי המסקרה זה לא ידליק אותי
35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? האמ, כן
36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? מאוחר מידי ^^ 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק?דובוני ג'לי. 38. M&M או ביצת קינדר? קינדר
39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? כן
40. כמה זה 1+1? 2, בפעם האחרונה שבדקתי. 41. מה החג האהוב עלייך? ראש השנה 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? 43. בת כמה את? 13 44. בת כמה את רוצה להיות? 18 45. איפה את רוצה לגור? ת"א 46. לאיפה את רוצה לטוס? ארה"ב 47. את מי את רוצה לפגוש? יוני בלוך ;[ 48. את אוהבת קול-איי איי די? 49. האם Pine-sol מריח טוב? 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? זיתים שחורים 51. את אוהבת טוסט? כן 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? >< 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? >< 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך? יאפ
55. עברת טיפול שורש? >< 56. שחור לבן או צבע? כחול 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? תות! 58. איפה היד שלך עכשיו?על המקלדת 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית?הזרת. היא עקומה ומיוחדת
60. אוקיי או או.קיי? אוקיי 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? נשיקה 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? לא, הם 8
63. האם יש לך 2x4 או 1x2?
וויתרתי, שאלון טיפשי

ronnin

New member
אין לי כוח לשאלונים

בכל מקרה אף אחד לא מתיחס למה שאני כותב..

ronnin

New member
למה נראה לי....

כי אף אחד לא מגיב למה שאני בדרך כלל כותב בשאלונים..

matanky

New member
זה בן? -_-

אני כל פעם חשבתי שזו בת... חח איך קוראים לך?

ronnin

New member
כו אני בן

ולצערי אתה כמו כולם קורא את זה או רוני או רונן... וזה עצם רונין והפרוש שזה זה סמוראי שהרגו לו את המורה שלו.. וגם זה אחלה סרט.. חוץ מזה הכל טוב.. תודה שאתה מתעניין
יום טוב וצום קל וגמר חתימה טובה..!!

matanky

New member
ומה השם המקורי? ../images/Emo3.gif

אני מתעניין בכולם חחח.. :] טוב נו כמעט בכולם
... חחח אממ איזה צום בדיוק יש?

מעיייין

New member
שאלון שישי../images/Emo99.gif התגעגעתי.

1. באיזו משחת שיניים את משתמשת? קולגייט
2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? נפרד, ברור. 3. איזה סוג?אמממ.. קרמה, דאב, כל מיני. 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? מן מנטה כזה.. למה, יש טעמים?
5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? כאילו... במגירה? מן עושה מהם כדור כזה. ולמה זה בכלל במין נקבתי כזה..? 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? אתם לא מצפים שאני אדע או אלך לבדוק... נכון? 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק?לא....? 8. צבע מועדף? ירוק
9. נעליים לקיץ? לא כלכך. כפכפים וכאלה. 10. תפוחים, תפוזים או בננות? תלוי מתי, לרוב תפוזים
או תפוחים. 11. ימנית או שמאלית? ימנית
12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה?ת'אמת שלרוב הריקה.. אבל תמיד טוב להתסתכל בחצי המלא
13. Bleh או Blah? הא?..
14. מה את אוהבת בעצמך? נראלי רק ת'שיער. וגם זה בקושי. ואת הציפורניים בידיים קצת. 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז?מזה "טאז"? 16. את שרה במקלחת? ב-רור! מי לא? 17. את מדברת עם החיה שלך? קצת.
18. את מדברת עם עצמך? בלב
19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך?האא?... לא נראה לי. כפרעליו
20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך?זה לא מן "הדוור שלנו" זה במן תאי דואר כאלה נידחים. אני בספק עם מישהו מכיר אותו. אבל אני יודעת ת'שם של המן דוור כזה שיש "לנו" בקרואטיה. איוון או משהו. 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד?לא. 22. יש לך 11 אצבעות? פעם אחרונה שספרתי, לא... 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? ?? 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? ברור! 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? אממ.. נראה לי שכן, אבל לא בקטע של "ואי. זה ורוד." אלה.. סתם. 26. מיקי מאוס או באגס באני? אממ.. קשה. 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? בארור.. רגע. דאפי דאק זה הסוג של כלב, לא? 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? יכול להיות. 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? שומדבר. 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית?לא. 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? אני ילך, ברור. קצת מייקאפ, מקסימום איזה פלסטר
32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? קצת. 33. איך את מורידה מסקרה? שונאת מסקרה. 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? בחורה לא כלכך תדליק אותי, אז כנראה שלא. 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? לא כלכך. 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? נראלי שמתישהו בחיים כן. 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק?תלוי במצברוח וכל מיני. 38. M&M או ביצת קינדר? קינדר. 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? קורה... קורה.... 40. כמה זה 1+1? 2. 41. מה החג האהוב עלייך? פססססחח!
42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? לא מכירה. 43. בת כמה את? 15 וחצי+ 44. בת כמה את רוצה להיות?15 וחצי. 45. איפה את רוצה לגור? בכל מקום חוץ מכאן. 46. לאיפה את רוצה לטוס? קרואטיה
47. את מי את רוצה לפגוש? אממ.. כל מיני. 48. את אוהבת קול-איי איי די? ?? 49. האם Pine-sol מריח טוב? ?? 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך?או בלי כלום או זיתים. 51. את אוהבת טוסט? כן. 52. את עדיין משתוקקת לדלעת?לא, לא כלכך. 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? לא. 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך?אממ.. נראה לי. בעצם, לא בטוח. לא יודעת, האלה כמעט ממש מאחרוה אמורות ליפול? 55. עברת טיפול שורש?לא. 56. שחור לבן או צבע? צבע. 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת??? 58. איפה היד שלך עכשיו?על המקלדת. 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית?הזרת.. הזרת. 60. אוקיי או או.קיי? אוקיי. 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? נשיקה. 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? ?? 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? ?? 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? כן. לגמרי אבל.
65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? 28. 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? הא? 67. מה את חושבת על דרדסית? שהיא כחולה. 68. מה הספר האהוב עלייך?רודף העפיפונים זה אחד ה-ספרים. אררג. תחת. המסנג'ר לא עובד. מחשב דפוק! 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? הא??! 70. סלמון או בורי?כלום. 71. סרטן או לובסטר? כלום. 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? באמת שלא אכפת לי. 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס?סאבוואי. 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? על המקלדת. 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך?לא זוכרת, הוא עוד לא היה. 76. מטאטא או מגב?מטאטא. 77. מה המילה האהובה עלייך? ארררג. 78. איפה השאלה כלבות? מה?!!!!!!! 79. מה השם המלא שלך? אני לא באמת יכתוב אותו כאן. 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? לא יודעת. 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? שאיה לבת. 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? לא יודעת, אבל.. הן ממש מגעילות. 83. קסטות או דיסקים? דיסקים.
84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"? לא. 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? להישאר ערה עד אחרי 12. 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? מן לחתוך כזה יפה. 87. את משועממת כרגע? קצת. 88. את אוהבת בצלים? לא. 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת?לא חשבתי על זה. 90. פעם לבשת שמלה? כן. 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך?. 92. צפרדעים או קרפדות? צפרדעים. 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? לא, אבל עם כן, אז בחודש האחרון יכלתי להביא איזה 60 משאלות. 94. 8 או 3? 8. 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? ? 96. את יודעת שדייב מגניב?ברור. 97. את אוהבת אותי? לא כלכך. 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? לא ממש אכלתי. לעסתי. מי לא? 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? מערכת. 100. את יודעת את כל המילים בהמנון? ת'אמת שלא כלכך. ושאלת השבוע... מי הולך להופעת הפסנתר? :] לא אני
הודגש באמצעות מדגישומטיק

שאלון שישי

באיזו משחת שיניים את משתמשת? קולגייט 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? בנפרד 3. איזה סוג?הרבל אסנס לשיער רגיל 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? לא משתמשת 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? מגלגלת 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? זה עם הכלבים לא זוכרת איך קוראים לו.. 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק?לא.. 8. צבע מועדף? כחול,תכלת,סגול... 9. נעליים לקיץ? כן וגם כפכפים... 10. תפוחים, תפוזים או בננות? תפוחים 11. ימנית או שמאלית? ימנית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? חצי ריקה.. 13. Bleh או Blah? מה?
14. מה את אוהבת בעצמך? אמ... 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? 16. את שרה במקלחת? כן..אני מודה.. 17. את מדברת עם החיה שלך? אין לי חיה..
18. את מדברת עם עצמך? לא... 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך?לא..אני אמורה לדעת?!?!
21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד?לא.. 22. יש לך 11 אצבעות? אמ..שניה אני אספור..1.2.3.4.5.6.7.8.9.10 לא יש לי רק 10... 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? באאאארוווררר 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? כןן... 26. מיקי מאוס או באגס באני? מיקי מאוס.. 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? ברור אני רוצתה לעשות לא ילדד...
חחח סתם
28. פעם תשירי סרנדה לגבר? אממ...מייבי 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? ורוד ושקוף..
30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית?כן... 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? לא.. 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? אמ...כן... 33. איך את מורידה מסקרה? עם מגבון מסיר איפור... 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? לא... 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? כן.. 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? כן... 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק?אמ...גם וגם..
38. M&M או ביצת קינדר? קינדר.. 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? כן..יש מישהו שלא??!!
40. כמה זה 1+1? שניה אני הולכת להביא מחשבון... המחשבון אמר 2 אז אני מאמינה לו..!
41. מה החג האהוב עלייך? פסח.. 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? 43. בת כמה את? 13 וחצי 44. בת כמה את רוצה להיות?אמ..20... 45. איפה את רוצה לגור? ת"א לא בעצם..בוילה ביקריה או בסביון 46. לאיפה את רוצה לטוס? לארה"ב 47. את מי את רוצה לפגוש? אמ..את שורטי.. 48. את אוהבת קול-איי איי די?
49. האם Pine-sol מריח טוב?
50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? תירס 51. את אוהבת טוסט? כן 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? איכס..
53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? סנטה?!!?! 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך?לא... 55. עברת טיפול שורש?לא.. 56. שחור לבן או צבע? צבע 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? 58. איפה היד שלך עכשיו?על המקלדת..
59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? האוזן הימנית..?!?! מה זאת השאלה המפגרת הזאת?? 60. אוקיי או או.קיי? אוקיי 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? פודל.. 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? אין לי שמץץץ...
63. האם יש לך 2x4 או 1x2?
64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? כן.. 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? לא.. 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? 67. מה את חושבת על דרדסית? שהיא שרמוטה.... 68. מה הספר האהוב עלייך? אמ..האמת שלא קראתי ספר כבר שנתיים אז אין לי..
69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? אמ..רומנטי 70. סלמון או בורי?
71. סרטן או לובסטר?
72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? על המקלדת ועל העכבר 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך?אמ.. 76. מטאטא או מגב? 77. מה המילה האהובה עלייך? 78. איפה השאלה כלבות? 79. מה השם המלא שלך? 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? לא משנה את השם שלי... 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? ברנרד 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? לא... 83. קסטות או דיסקים? דיסקים 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"? 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? לקרוע 87. את משועממת כרגע? כן 88. את אוהבת בצלים? לא 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת?אין לי 90. פעם לבשת שמלה? כן כשהייתי בגן.. 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? מה?!?!?!?!? 92. צפרדעים או קרפדות? אתם ממש רוצים שאני אענה על זה?!? אז צפרדעים... 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? לא 94. 8 או 3? 3 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? 96. את יודעת שדייב מגניב? 97. את אוהבת אותי? 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? לא... 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? לא זוכרת... 100. את יודעת את כל המילים בהמנון? ברור.. שבת שלום נ.ב שאלון מעאפןן

האגוש

New member
הו, באת לי בטוב עכשיו ../images/Emo3.gif

. באיזו משחת שיניים את משתמשת? קולגייט 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? ברור שנפרד 3. איזה סוג? פינוק
הו, הריח.. 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? לא משתמשת :X 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? הן איפשהו
6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? רגיל?
7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? לא 8. צבע מועדף? הכל.. 9. נעליים לקיץ? אולסטאר, האדידס שלי
, כפכפים 10. תפוחים, תפוזים או בננות? בננות! 11. ימנית או שמאלית? ימנית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה, כמובן :]. 13. Bleh או Blah? ? 14. מה את אוהבת בעצמך? הו, הכל
15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז?
אם יהיה לי 16. את שרה במקלחת? ברור!! 17. את מדברת עם החיה שלך? איזה שאלה?
כמובן.. 18. את מדברת עם עצמך? תמיד..!! נורא כיף לדבר עם אדם אהוב
19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? לא, כי היא נקבה ויש לה ריח של בייגלה :| 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך? לא
גם אף פעם לא ראיתי אותו/אותה..הדואר פשוט נוחת בחור הזה.. 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? לא מכירה אותו!11 22. יש לך 11 אצבעות? שיט, איך ידעתם?! 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? "אז מה...?" 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? ברור 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? משהו אחד? למה להגביל את עצמך?
26. מיקי מאוס או באגס באני? באגס באני. יש לי קראש עליו. 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? לא 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? לא 29. איזה צבע של לק את שמה? שחור!!11
30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? נראה לי 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים?
אהה.. 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים?
הו לא, זה נורא גברי. 33. איך את מורידה מסקרה? לא שמה :$ 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? לא 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? אה?
36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? כן 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? מסטיק. מנטה. חריף!! 38. M&M או ביצת קינדר? קינדר! 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? היא מדברת איתי
40. כמה זה 1+1? 56 41. מה החג האהוב עלייך? פסח 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? אהה 43. בת כמה את? 17 44. בת כמה את רוצה להיות? נחמד לי ככה, תודה 45. איפה את רוצה לגור? בבית 46. לאיפה את רוצה לטוס? לנהריה
בטח יש לשם טיסות..חח, סתם..כל מיני מקומות..אבל ממש בא לי איטליה, הו
. 47. את מי את רוצה לפגוש? את מי שחשב לשווק דיאט קולה..גאון. 48. את אוהבת קול-איי איי די? אה? 49. האם Pine-sol מריח טוב? לא יודעת 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? כלום 51. את אוהבת טוסט? ברור 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? מתי השתוקקתי?
53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? מתי השארתי?
54. איבדת את כל שיניי החלב שלך? כן 55. עברת טיפול שורש? לא, אמא 56. שחור לבן או צבע? תלוי
אם זאת המצית המגניבה שלי, אז ברור ששחור לבן! 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? היא לא שואלת
58. איפה היד שלך עכשיו? על המקלדת 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? הזרת השמאלית! 60. אוקיי או או.קיי? קיי 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? נשיקה, איכ כלבים, במיוחד פודלים. 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? מה?? 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? מאיפה לי? 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? ה-באמת קרובים, כן. 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? לא. 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? ? 67. מה את חושבת על דרדסית? שהיא שרמווווווווווווטה. 68. מה הספר האהוב עלייך? "רודף העפיפונים" עדיין.. 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? נחמד
70. סלמון או בורי?
71. סרטן או לובסטר?
72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? למעלה 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? סאבוואי 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? עדיין שם, תודה
75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? היום שבו אני אסיים את הבגרויות, ואצא לחופשי
76. מטאטא או מגב? מגב?
77. מה המילה האהובה עלייך? "קולה" 78. איפה השאלה כלבות? אה? 79. מה השם המלא שלך? הגר חיו 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? הגר חיו זה נחמד, התרגלתי, בכל זאת :] 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? "לילית" 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? כן, תודה
83. קסטות או דיסקים? דיסקים, ברור
84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"? ממ? 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? סתיו, לקחת את השאלון מפורום נצרות?
86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? לקרועעעעע 87. את משועממת כרגע? כן, אחרת למה לי לענות על שאלון באורך היקום? 88. את אוהבת בצלים? כן 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? "רוצים זיכוייייייייייייי?????" 90. פעם לבשת שמלה? כן 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? האאאאאאאאאא?????
92. צפרדעים או קרפדות? מה ההבדל?
זה כמו שאני אף פעם לא אבחין בין שפן לארנב. 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? תמיד
גם ב12:34
94. 8 או 3? 3 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? חצי שניה
96. את יודעת שדייב מגניב? ממ..בטח 97. את אוהבת אותי? את סתיו? ברור
98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? איכ, לא
99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? אהבה 100. את יודעת את כל המילים בהמנון? כן ושאלת השבוע... מי הולך להופעת הפסנתר? :] לא אני.. שבת שלום

Nusy L I

New member
אה זה קל, לארנב יש אוזניים ארוכות

ולשפן לא. חוץ מזה שפן הוא בדרך כלל חום והוא חיי בסביבה אממ... חומה.

בא לי גם D:

. באיזו משחת שיניים את משתמשת? קולגייט. 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? בנפרד. 3. איזה סוג? קרמה / פנטן. 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? X: 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? יש לי גרבי טניס כאלה. נו, הקצרים. 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? אוקיי X: רגיל, נראה לי.
לילי? [ככה קוראים לזה?] 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? לא. 8. צבע מועדף? כחול. 9. נעליים לקיץ? נעליים. ^^ 10. תפוחים, תפוזים או בננות? תפוחים. 11. ימנית או שמאלית? O: 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה. 13. Bleh או Blah?
14. מה את אוהבת בעצמך? נוטה לכלום. 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? לא... יודעת. 16. את שרה במקלחת? לא. 17. את מדברת עם החיה שלך? לא.. 18. את מדברת עם עצמך? לא. 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? לא XDD. 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך? נמ, אין. 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? 22. יש לך 11 אצבעות? לא. 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? "מה...." וזהו. P: 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? כןכן!111 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? כן D: 26. מיקי מאוס או באגס באני? מיקי מאוס. 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? לא. 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? לא. 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? לא שמה. 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? תמיד, לא רק כשאני עצבנית. 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? לא. 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? נראה לי
. 33. איך את מורידה מסקרה? בקלות. 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? חחחח XD לא. 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? משתדלת. 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? כן. 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? כלום X:
. 38. M&M או ביצת קינדר? M&M. 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? כן P: 40. כמה זה 1+1? 2. 41. מה החג האהוב עלייך? שבועות. 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? אנאערף. X: מי אלה? 43. בת כמה את? 13. 44. בת כמה את רוצה להיות? 16. 45. איפה את רוצה לגור? בהרצליה פ.
46. לאיפה את רוצה לטוס? הוואי >< 47. את מי את רוצה לפגוש? המון אנשים. 48. את אוהבת קול-איי איי די? :X 49. האם Pine-sol מריח טוב? אולי. 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? טונה / תירס / זיתים. 51. את אוהבת טוסט? כן. 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? לא, מעולם לא השתוקקתי. 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? לא. 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך? כן. 55. עברת טיפול שורש? לא. 56. שחור לבן או צבע? שחור לבן. 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת?
לא יודעת. 58. איפה היד שלך עכשיו? על המקלדת. 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? XDDD 60. אוקיי או או.קיי? אוקיי. 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? אולי. 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? נמ. מה? 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? משתדלת. 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? לא P: 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? לא. 67. מה את חושבת על דרדסית? לא חושבת. 68. מה הספר האהוב עלייך? מישהו לרוץ איתו. 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? כמו "בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך."
70. סלמון או בורי? בורי. [אורי בורי!!111] 71. סרטן או לובסטר? איכ, כלום. 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה?
אנאערף. 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? עדיין על המקלדת. 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? אנאערף. 76. מטאטא או מגב? מגב. 77. מה המילה האהובה עלייך? דוגרי, תכלס. 78. איפה השאלה כלבות? מה? 79. מה השם המלא שלך? למי אכפת? 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? אנאערף. 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? חח לא יודעת. 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? כן. O: 83. קסטות או דיסקים? דיסקים. 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"? נמ? 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? שומסורת, אני יהודייה, פור גאד סייק. XD 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? קורעת. 87. את משועממת כרגע? אם אני עונה על השאלון - כנראה שכן. :] 88. את אוהבת בצלים? לא. 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? X: 90. פעם לבשת שמלה? כן. 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? XDDDD טוב. 92. צפרדעים או קרפדות? איכ. 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? לא. 94. 8 או 3? 8. 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? מה זה? 96. את יודעת שדייב מגניב? לא. 97. את אוהבת אותי? לא. 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? לא. 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? מי זוכר? 100. את יודעת את כל המילים בהמנון? כן. ושאלת השבוע... מי הולך להופעת הפסנתר? :] לא אני
.

Nusy L I

New member
אניני!

. באיזו משחת שיניים את משתמשת? קולגייט טוטאל או משהו כזה 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? בנפרד.. 3. איזה סוג? הוואי, או הרבלאסנס 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? לא משתמשת 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? סתם מניחה, אמא מקפלת 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? לילי ^^ 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? שמשון? 8. צבע מועדף? ירוק, כתום ולבן 9. נעליים לקיץ? כפכפים? 10. תפוחים, תפוזים או בננות? בננות 11. ימנית או שמאלית? ימנית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? חצי ריקה :\ 13. Bleh או Blah? נהה? O_O 14. מה את אוהבת בעצמך? שאני חמודה ומתוקה וחברותית ונשמה טהורה
סתם נו.. השיער שלי יפה כשאני עושה שביל בצד 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? יש מצב 16. את שרה במקלחת? מי לא? 17. את מדברת עם החיה שלך? כן והוא אפילו עונה לי 18. את מדברת עם עצמך? כן! ואני אפילו עונה לעצמי :]] 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? פיכסה מי מכיר אותו בכלל 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך?לא ידעתי שיש לי כזה 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? אבל אין לי דוור O_O 22. יש לך 11 אצבעות? לא יש לי 20. 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? אני לא יודעת אני לא טובה בשורות התחלה :( 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? ברור 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? ברור 26. מיקי מאוס או באגס באני? באגס באני דהההה!! 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? לא |: 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? לא#^%$# 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? אני לא שמה... 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? גם.. 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? לא O_O 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? כן.. 33. איך את מורידה מסקרה? אההה זה פשוט, לא שמה. 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? לא 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? בטח! 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? בוודאי 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? מסטיק 38. M&M או ביצת קינדר? M&M 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? כן.. ראסמי אבל מביך 40. כמה זה 1+1? 2 41. מה החג האהוב עלייך? לא יודעת כל עוד יש זיקוקים אני אוהבת את החג. 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? מי אלה? אני אלך על.. עברי לידר! 43. בת כמה את? 14 44. בת כמה את רוצה להיות? 21 כזאת כוסית אחרי צבא.. 45. איפה את רוצה לגור? וגאס? אל איי? מה זה משנה העיקר לא פה.. 46. לאיפה את רוצה לטוס? הולנד 47. את מי את רוצה לפגוש? לוטם רגב ואלון פרידמן *.* 48. את אוהבת קול-איי איי די? הא? 49. האם Pine-sol מריח טוב? בחיי דברו עברית בני אדם. 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? כלום... או תירס 51. את אוהבת טוסט? ברור 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? עדיין? בחיים לא השתוקקתי... 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? היה מת. רק חלב P: 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך?יאפ, מזמן.. 55. עברת טיפול שורש? לא 0.0 56. שחור לבן או צבע? צבע 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? הוא לא שואל. 58. איפה היד שלך עכשיו? על המקלדת 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? לא חושבת שיש קשר בינהן אבל את שתיהן אני די מחבבת, אבל הזרת יותר קומפקטית וחמודה. 60. אוקיי או או.קיי? אוקיי 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? אני משערת שנשיקה 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? אני לא בטוחה 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? אני לא יודעת... 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? בוודאי! 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? לא 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? מה זה? 67. מה את חושבת על דרדסית? שהיא חשה מעצמב כוסית וכולם אוהבים אותה רק כי היא הדרדסית היחידה. וכי היא בלונדינית!!!! 68. מה הספר האהוב עלייך? יש כמה.. אני משערת שמישהו לרוץ איתו זה אחד מהם 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? אויש אני שונאת בקתות, אי אפשר איזה סוויטה ברויאל ביץ'? 70. סלמון או בורי? לא זה ולא זה 71. סרטן או לובסטר? לא זה ולא זה O_O 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? למעלה :]] 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? שניהם נשמעים מוזר 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך?על האף. והשניה עדיין על המקלדת 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? מי זוכר 76. מטאטא או מגב? מטאטא 77. מה המילה האהובה עלייך? אין לי. אני אוהבת שקט :] 78. איפה השאלה כלבות? מה? 79. מה השם המלא שלך? מה זה משנה? O: 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? יערה! או מאיה 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? כריסטופולוס? 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? כן 83. קסטות או דיסקים? דיסקים 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"? הא? 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? אין לי... אני לא חוגגת את הכריסמס בכלל 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? לקרוע 87. את משועממת כרגע? ברמות... 88. את אוהבת בצלים? לא 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? אנלא יודעת... רציתי "נוי והקרחות" ואז יהיו לי קרחות שקסיות כמו הנגנים של עברי... 90. פעם לבשת שמלה? כן 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? אני אמורה לנסות את זה? 92. צפרדעים או קרפדות? לא יודעת... מה ההבדל? 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? מה? לא.. האמת לא ידעתי שצריך! 94. 8 או 3? 3 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? הרבה... 96. את יודעת שדייב מגניב? בטח P: 97. את אוהבת אותי? כן
98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? אני עדיין אוכלת 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? שיעשו לי יומולדת |: 100. את יודעת את כל המילים בהמנון?כן ושאלת השבוע... מי הולך להופעת הפסנתר? :] מי שהולך שימחא כף וישתוק!

מה יש לשאלון הזה מהכריסמס?../images/Emo2.gif

. באיזו משחת שיניים את משתמשת? קולגייט של ילדים
2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? בנפרד. 3. איזה סוג?פינוק
4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת?
5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? מגלגלת 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? זה עם הכלבים
7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק?לא, מה הוא באמת? 8. צבע מועדף? תכלת 9. נעליים לקיץ? מה איתם? 10. תפוחים, תפוזים או בננות? תפוזים 11. ימנית או שמאלית? ימנית בידיים 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה?חצי כחולה 13. Bleh או Blah? Blah 14. מה את אוהבת בעצמך? את זה שאני דיי חרוצה
15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז?לא הלבש בוקסר 16. את שרה במקלחת?
17. את מדברת עם החיה שלך?
18. את מדברת עם עצמך? לפעמים
19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך?לא 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך?כן, אבל בקיבוץ זה אחרת, אין ממש דוור ואם יש קוראים לה עירית
. 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד?
22. יש לך 11 אצבעות? יש לי יותר מ11
23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? אמ טוב,..(?) 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? קניתי בתוך חבילה כזו
. 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? חוץ מעטים(?)לא יודעת... 26. מיקי מאוס או באגס באני? מיקי! 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? אוו לגמריי
28. פעם תשירי סרנדה לגבר? לא. 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? לא שמה. 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית?אמ יותר שאני בלחץ.. 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? לא.. 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? אוף, אמ , נועם אהמ אייל אהמ. 33. איך את מורידה מסקרה? לא מורידה. 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? לא 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות?
36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? לא יודעת. 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק?מסטיק
38. M&M או ביצת קינדר? קינדר
39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? אני דואגת להשתיק אותה אם זה נחשב... 40. כמה זה 1+1? 2
41. מה החג האהוב עלייך? פסח בגלל החופש, אבל חנוכה גם
כי הוא שווה. 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? דניס רודמן. 43. בת כמה את? עוד מעט 15. 44. בת כמה את רוצה להיות?יותר קטנה בהרבההה. 45. איפה את רוצה לגור? פה. 46. לאיפה את רוצה לטוס? לאנגליה... 47. את מי את רוצה לפגוש? אותך.. 48. את אוהבת קול-איי איי די?
49. האם Pine-sol מריח טוב? לא יודעת. 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך?זיתים אבל עדיף בלי כלום
. 51. את אוהבת טוסט? לא הכי.. 52. את עדיין משתוקקת לדלעת?לא!! 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות?
לסנטה לא אבל לאליהו הנביא... סתם
. 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך?יש מצב. עקרו לי את כולם כי אף אחת לא נפלה. 55. עברת טיפול שורש?
כאבי רצח! 56. שחור לבן או צבע? שחור
. 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת?הוא לא שואל(ת) 58. איפה היד שלך עכשיו?על העכבר
ואחת על המקלדת 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית?
האוזן. 60. אוקיי או או.קיי? אוקיי
61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית?
62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים?
63. האם יש לך 2x4 או 1x2? ... 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך?
65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? לא
. 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? מהה? 67. מה את חושבת על דרדסית? שהיא כחולה עם שיער צהוב. 68. מה הספר האהוב עלייך?אמ לא יודעת. 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? לא משו, איך לך? 70. סלמון או בורי?לא יודעת. 71. סרטן או לובסטר? בעכס... 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? לא יודעת
73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס?לא יודעת... 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? מגרדת ליד העיין
ועכשיו על המלקדת... 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך?אמ אמ אמ קודם כל בלי בי"ס
, אח"כ לא יודעת..יש הרבה דברים. 76. מטאטא או מגב?מגב! 77. מה המילה האהובה עלייך?
78. איפה השאלה כלבות? מהה? 79. מה השם המלא שלך?
אתם כולם יודעים. 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? לא יודעת... 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? זה של דונאלד דק. 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? יאפ
83. קסטות או דיסקים? דיסקים.. 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"?מה איתה? 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? מה יש לשאלון הזה מהכריסמס? המוסרת שלי זה לישון... 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? אמ בעדינות נוו
. 87. את משועממת כרגע?
88. את אוהבת בצלים?
89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת?לא הייתי... 90. פעם לבשת שמלה? שהייתי ממש קטנה. 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך?מה?
מי ניסה את זה? 92. צפרדעים או קרפדות? צפדעים
93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? כן כן כן!!!
94. 8 או 3? שניהם לא, יאכס, אבל נגיד 8. 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ?
? 96. את יודעת שדייב מגניב?כן, בטח...
97. את אוהבת אותי? מאוד אוהבת... 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה?
לא נראלי. 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? מצלמת וידיאו ולסוע להופעת 100
. 100. את יודעת את כל המילים בהמנון?בטח
ושאלת השבוע... מי הולך להופעת הפסנתר? :]אני לא
. הודגש באמצעות מדגישומטיק

נמ...

(כי הגיע הזמן לחזור לכתוב בפורום
) . באיזו משחת שיניים את משתמשת? אלמקס. 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? נפרד. 3. איזה סוג? הוואי 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? לא
8. צבע מועדף? כחול, שחור. 9. נעליים לקיץ? כפכפים 10. תפוחים, תפוזים או בננות? תפוזים 11. ימנית או שמאלית? ימנית. 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? לא 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך? לא 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? לא 22. יש לך 11 אצבעות? לא! 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? נראה לי שכן.. לא זוכרת. 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? יש לי גרביים ורודים, זה עוזר?
26. מיקי מאוס או באגס באני? יו.. קשה... אמ... באגס באני:) 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? ברור!
38. M&M או ביצת קינדר? קינדר. 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? 40. כמה זה 1+1? 11
סתם לא, 2. 41. מה החג האהוב עלייך? פסח. 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? 43. בת כמה את? 19. סתם לא:) 21. 44. בת כמה את רוצה להיות? 18 45. איפה את רוצה לגור? שם
46. לאיפה את רוצה לטוס? דרא"מ. 47. את מי את רוצה לפגוש? עברי.. 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? בערך. 67. מה את חושבת על דרדסית? שהיא חמודה. 68. מה הספר האהוב עלייך? אם יש גן עדן- רון לשם. 83. קסטות או דיסקים? דיסקים. 87. את משועממת כרגע? בערך. 88. את אוהבת בצלים? לא! 90. פעם לבשת שמלה? כן. 97. את אוהבת אותי? כן:) 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? לא ביקשתי כלום. ושאלת השבוע... מי הולך להופעת הפסנתר? לא אני
(והמספרים לא מסודרים. אין לי כוח לסדר אותם).

למעלה