עונה..
שם:מורן גיל:14 מזל:מאזניים מילה שאתם הכי אוהבים:יאוצצ, כפוצ'י, אמממשלך מספר מזל:אין והנה השאלות יהההה!!!! 1. איזה סוג מוסיקה אתם הכי אוהבים?היפהופ 2. איזה סוג מוסיקה אתם הכי לא אוהבים?רוק כבד, בעיקר אנגלי 3. למה?כי כששרים אנגלית לאט, אנלא מבינה, מהר וצקחות אני אבין?! 4. איזה שיר גורם לכם לשמוח?כל שיר קצבי..במיוחד לא משחק איתך של אקסום
5. ולבכות?ואת של סקעת ולהמשיך של בן
6. להזכר במשהו שקרה לכם?אמ, אולי להמשיך.. 7. לתפוסים: יש לכם שיר משלכם ( שלכם ושל בני/בנות זוגכם)?פנויה
8. מזרחי או פופ?פופ 9. רוק כבד או אלקטרוני?אלקטרוני 10. כלי הנגינה הכי אהוב עלייכם?גיטרה 11. מנגנים על כלי כל שהוא?יודעת לנגן דוד המלך על הגיטרה 12. שיר אהוב:להמשיך של בן שרעבי 13. שיר שנוא:רוב השירים של רוני=\ 14. להקה אהובה:צי'נווווווווו 15. זמר/זמרת:ליר 16. אם מישהו היה מקדיש לכם שיר ברדיו, לא משנה מי, איזה שיר הייתם רוצים שיתנגן ?אמ, משו שמח..לאדעת מה.. 17. שיר שמזמןןן לא מתנגן ואתם רוצים שהוא יחזור חזרה ל"חיים"?אמ, אין..נמאס לי משירים אחרי כמה זמן.. 18. השיר שאתם רוצים שיתנגן בחתונה שלכם:ואז תבואי כי אני מתחתנת עם גבי
19. להקה שהתפרקה ואתם מתים שהיא תחזור ?היי פייב[?!] 20. מוסיקה של שנות ה-70 עושה לכם את זה?לא ממש 21. איזה רינגטון יש לכם בפלא?אין 22. יש לכם צליל המתנה מגניב בפלא? איזה?מחרר של אביב גפן 23. שיר שלא הבנתם את המשמעות שלו:לולה של דודו טסה.אחלה שיר, עוד לא הבנתי אותו. 24. שיר שנחקק בראש שלכם למרות שאתם לא אוהבים אותו?שירים של רוני ושל הגיימבויז 25. אוהבים לשיר?יאס 26. יודעים לשיר (חחח)?חח ממששש לא 27. אם לא, הייתם רוצים לדעת לשיר?כןן 28. קליפ מוסיקה אהוב:ואת של סקעת, אחד היפים. 29. משפט אהוב משיר כלשהוא:"לא מוותר כי לא וויתרו לי" 30 ושאלה אחרונהה חביבה................ תרשמו פה חמשיר משלכם!כתבתי כבר בפורום. תחפשו!