שאלון שישי

שאלון שישי../images/Emo9.gif

דיברתי עם גבי לפני איזה שובעיים ואמרתי נעשה כל יום שישי שאלון שישי
שתפו פעולה
בואו נתחיל בהכרות קטנה: שם: גיל: מזל: מילה שאתם הכי אוהבים: מספר מזל: והנה השאלות יהההה!!!! 1. איזה סוג מוסיקה אתם הכי אוהבים? 2. איזה סוג מוסיקה אתם הכי לא אוהבים? 3. למה? 4. איזה שיר גורם לכם לשמוח? 5. ולבכות? 6. להזכר במשהו שקרה לכם? 7. לתפוסים: יש לכם שיר משלכם ( שלכם ושל בני/בנות זוגכם)? 8. מזרחי או פופ? 9. רוק כבד או אלקטרוני? 10. כלי הנגינה הכי אהוב עלייכם? 11. מנגנים על כלי כל שהוא? 12. שיר אהוב: 13. שיר שנוא: 14. להקה אהובה: 15. זמר/זמרת: 16. אם מישהו היה מקדיש לכם שיר ברדיו, לא משנה מי, איזה שיר הייתם רוצים שיתנגן ? 17. שיר שמזמןןן לא מתנגן ואתם רוצים שהוא יחזור חזרה ל"חיים"? 18. השיר שאתם רוצים שיתנגן בחתונה שלכם: 19. להקה שהתפרקה ואתם מתים שהיא תחזור ? 20. מוסיקה של שנות ה-70 עושה לכם את זה? 21. איזה רינגטון יש לכם בפלא? 22. יש לכם צליל המתנה מגניב בפלא? איזה? 23. שיר שלא הבנתם את המשמעות שלו: 24. שיר שנחקק בראש שלכם למרות שאתם לא אוהבים אותו? 25. אוהבים לשיר? 26. יודעים לשיר (חחח)? 27. אם לא, הייתם רוצים לדעת לשיר? 28. קליפ מוסיקה אהוב: 29. משפט אהוב משיר כלשהוא: 30 ושאלה אחרונהה חביבה................ תרשמו פה חמשיר משלכם!

גנבת פינות, לקחת מפורום ע"ל הא?!

בואו נתחיל בהכרות קטנה: שם: צליל גיל: 13 מזל: שור מילה שאתם הכי אוהבים: אררררררר
סתם, לא יודעת
מספר מזל: אין לי
לפעמים 17, לפעמים 7... והנה השאלות יהההה!!!! יהההההההה!!! 1. איזה סוג מוסיקה אתם הכי אוהבים? הכל חוץ ממזרחית
2. איזה סוג מוסיקה אתם הכי לא אוהבים? ^^מזרחית 3. למה? כובע, מה זה משנה?
4. איזה שיר גורם לכם לשמוח? הרבה 5. ולבכות? גם הרבה
6. להזכר במשהו שקרה לכם? אמממ...
לא יודעת 7. לתפוסים: יש לכם שיר משלכם ( שלכם ושל בני/בנות זוגכם)? 8. מזרחי או פופ? פופ 9. רוק כבד או אלקטרוני? אלקטרוני 10. כלי הנגינה הכי אהוב עלייכם? גיטרה אקוסטית, פסנתר... 11. מנגנים על כלי כל שהוא? לא
12. שיר אהוב: יש המון 13. שיר שנוא: יש המון 14. להקה אהובה: בית הבובות, קולדפליי, הפרוייקט של עידן רייכל, מטרופולין, גרין דיי, סימפל פלאן, ניקלבאק, מוניקה סקס ועוד... 15. זמר/זמרת: קרייג דיויד, וויקלאף ז'אן, שאקירה, איה כורם, מירי מסיקה, נינט, איגי וקסמן, כריסטינה אגילרה, עברי לידר, ציפי משהיד, מיקה קרני, בתי, דודו טסה, סיון שביט, אלישה קיז, דין דין אביב, אביתר בנאי, לירז צ'רכי, פיטרוט, יהלי סובול, אסף אמדורסקי להמשיך?
16. אם מישהו היה מקדיש לכם שיר ברדיו, לא משנה מי, איזה שיר הייתם רוצים שיתנגן ? יש המון שירים שהיו משמחים אותי מאד
17. שיר שמזמןןן לא מתנגן ואתם רוצים שהוא יחזור חזרה ל"חיים"? אמממ... לאונרדו- עברי לידר 18. השיר שאתם רוצים שיתנגן בחתונה שלכם: Unbelievable- Craig David 19. להקה שהתפרקה ואתם מתים שהיא תחזור ? הביטלס
סתם, לא יודעת 20. מוסיקה של שנות ה-70 עושה לכם את זה? אמממ לא יודעת 21. איזה רינגטון יש לכם בפלא? אין, הורדתי איזה 8 רינגטונים והם נעלמו לי
22. יש לכם צליל המתנה מגניב בפלא? איזה? לא
23. שיר שלא הבנתם את המשמעות שלו: אממממ
לא יודעת 24. שיר שנחקק בראש שלכם למרות שאתם לא אוהבים אותו? כמה אהבה- הגייז בויז...
25. אוהבים לשיר? כן 26. יודעים לשיר (חחח)? כן, ככה אומרים 27. אם לא, הייתם רוצים לדעת לשיר? 28. קליפ מוסיקה אהוב: Im Sorry- Craig David 29. משפט אהוב משיר כלשהוא: המון... 30 ושאלה אחרונהה חביבה................ תרשמו פה חמשיר משלכם! אלוהים ישמור
לא, לא, לא

אוי ארוך.. אני אנסה../images/Emo9.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

שם: ישראלה
אולי shadow.... אבל לא יוצא לי להגיד את זה אף פעם
מספר מזל: אולי 7... בעקבות שירי כמובן
אבל אני לא ממש מאמינה בדברים האלה
1. איזה סוג מוסיקה אתם הכי אוהבים? פופ 2. איזה סוג מוסיקה אתם הכי לא אוהבים? מזרחי 3. למה? ככה 4. איזה שיר גורם לכם לשמוח? כל מיני 5. ולבכות? אני אף פעם ללא ממש בוכה משיר אבל יש שירים שמאוד מרגשים אותי... גם זה יש רשימה ארוכה..
6. להזכר במשהו שקרה לכם? אין 7. לתפוסים: יש לכם שיר משלכם ( שלכם ושל בני/בנות זוגכם)? לא תפוסה
8. מזרחי או פופ? ברור שפופ...
9. רוק כבד או אלקטרוני? אף אחד 10. כלי הנגינה הכי אהוב עלייכם? אין משהו ספציפי 11. מנגנים על כלי כל שהוא? ניגנתי 6 שנים על פסנתר והפסקתי 12. שיר אהוב: אין אחד ספציפי 13. שיר שנוא: כנ"ל 14. להקה אהובה: אין 15. זמר/זמרת: שירי מימון
כמובן שיש עוד טובות: ציפי משהיד, מירי מסיקה, רמי קליינשטיין (סתם נדבקתי אליו ביומיים האחרונים
), קלי קלארקסון, אבריל לאבין, שאקירה, ויטני יוסטון...
16. אם מישהו היה מקדיש לכם שיר ברדיו, לא משנה מי, איזה שיר הייתם רוצים שיתנגן? לא יודעת
אני לא בטוחה שאני רוצה שיקדישו לי שיר
17. שיר שמזמןןן לא מתנגן ואתם רוצים שהוא יחזור חזרה ל"חיים"? אממ... אני לא נזכרת עכשיו בכלום אבל יש המון כאלה
(תמיד כשמנסים להיזכר הכל בורח
) שיתחילו להשמיע את השירים של ציפי!! למרות שאף פעם לא עשו את זה...
18. השיר שאתם רוצים שיתנגן בחתונה שלכם: יש זמן
למה להלחיץ סתם?!
19. להקה שהתפרקה ואתם מתים שהיא תחזור? אין (אני לא בקטע של להקות
)
20. מוסיקה של שנות ה-70 עושה לכם את זה?
אני בכלל לא מכירה שירים מאז
21. איזה רינגטון יש לכם בפלא? זהו שיש לי רק צילצולים מעצבנים אז ניסיתי להוריד את לאן שלא תלכי אבל יש לי בעיה בפלאפון
אז נתקעתי עם צילצול דפוק
22. יש לכם צליל המתנה מגניב בפלא? איזה? אין 23. שיר שלא הבנתם את המשמעות שלו: אז למה לי פוליטיקה עכשיו
אני חייבת להגיד שזה אחד השירים הכי אדיוטים ששמעתי בחיים שלי אם לא הכי אדיוטי...
24. שיר שנחקק בראש שלכם למרות שאתם לא אוהבים אותו? היה איזה שיר של האחיות פיק (לא זוכרת איזה) וכמה שירים של רוני (מה לעשות שהם נדבקים לשכל..) 25. אוהבים לשיר? לא
ועדיף שלא תשמעו אותי....
26. יודעים לשיר (חחח)? ממש ממש ממש ממש לא!!!! 27. אם לא, הייתם רוצים לדעת לשיר? זה יכול להיות נחמד
28. קליפ מוסיקה אהוב: השקט שנשאר/אהבה קטנה/רבות הדרכים/because of you/כמה קליפים של שאקירה 29. משפט אהוב משיר כלשהוא: אוי יש המון... "עוד שתיקה של תסכול" "אל תקרא לי מותק אל תבנה על קאמבק אני אהיה בסדר לא שלך ולא איתך" "ואת שוב רואה שזה לא פשוט להקשיב למחשבות שלך את אולי טועה ואולי הוא לא יסלח תגידי לו שלא יחשוב שאת מלאך" "so go on and sleep darling" "but you're so afraid to lose and baby I can't reach your heart" "every 20 secends you repeat her name" "and I decided long ago never to walk in anyone's shadow if I fail if I succeed at least I leave as I believe no matter what they take from me they can't take away my dignity" כמובן שיש עוד מלא... 30 ושאלה אחרונהה חביבה................ תרשמו פה חמשיר משלכם! אני לא יצירתית... תוך כדי הבנתי שזה אותו שאלון שהעלו בפורום של שירי והתעצלתי לענות עליו אז אני מעתיקה את התשובות לשמה...

תשובות../images/Emo9.gif

בואו נתחיל בהכרות קטנה: שם: נוי ג'אן
גיל: 15 וחודשיים מזל: דלי מילה שאתם הכי אוהבים:תכלס מספר מזל: 7 והנה השאלות יהההה!!!! 1. איזה סוג מוסיקה אתם הכי אוהבים? רוק ישראלי 2. איזה סוג מוסיקה אתם הכי לא אוהבים? דיכאון ומזרחי 3. למה?כי זה מדכא
4. איזה שיר גורם לכם לשמוח? רק אביב גפן ועברי לידר משמחים אותי
5. ולבכות? כנ"ל תלוי איזה שיר 6. להזכר במשהו שקרה לכם? לילות לבנים
7. לתפוסים: יש לכם שיר משלכם ( שלכם ושל בני/בנות זוגכם)? היה לי עם ידיד טוב שלי
8. מזרחי או פופ? פופ
9. רוק כבד או אלקטרוני? רוק
10. כלי הנגינה הכי אהוב עלייכם? כינור וסקסופון
11. מנגנים על כלי כל שהוא? טיפה על מפוחית 12. שיר אהוב: אוי יש מלא 13. שיר שנוא: משו דיכאוני 14. להקה אהובה: מוניקה שוטי הנבואה ייגעצ גרין דאי 15. זמר/זמרת: עברי+אביב
16. אם מישהו היה מקדיש לכם שיר ברדיו, לא משנה מי, איזה שיר הייתם רוצים שיתנגן ? לחן של כינור
17. שיר שמזמןןן לא מתנגן ואתם רוצים שהוא יחזור חזרה ל"חיים"? אנערף
18. השיר שאתם רוצים שיתנגן בחתונה שלכם: נו השירים הרגילים
19. להקה שהתפרקה ואתם מתים שהיא תחזור ? מוניקה רצח !!! 20. מוסיקה של שנות ה-70 עושה לכם את זה? נגיד 21. איזה רינגטון יש לכם בפלא?"אחלום לנצח"-ד"ר קספר 22. יש לכם צליל המתנה מגניב בפלא? איזה?נפלת חזק-איפה הילד 23. שיר שלא הבנתם את המשמעות שלו:אויש יש מלא 24. שיר שנחקק בראש שלכם למרות שאתם לא אוהבים אותו?בלבלי אותו 25. אוהבים לשיר? רצח
26. יודעים לשיר (חחח)? ל-א 27. אם לא, הייתם רוצים לדעת לשיר? יאפ
28. קליפ מוסיקה אהוב:אוי יש מלא !!! 29. משפט אהוב משיר כלשהוא:"אם את תבואי אליי עכשיו אספי לי חיוכים בכל מיני צבעים" 30 ושאלה אחרונהה חביבה................ תרשמו פה חמשיר משלכם! אין לי...

ג ב ש ו ש

New member
עונהה../images/Emo27.gif../images/Emo88.gif

שם:גבי גיל:17 מזל:דלי מילה שאתם הכי אוהבים:מאמייייי מספר מזל:2 1. איזה סוג מוסיקה אתם הכי אוהבים?-רוק ישראלי
2. איזה סוג מוסיקה אתם הכי לא אוהבים?-דיכאון כבר כזה
3. למה?-כי זה דיכאוני ולא יפה מידי
4. איזה שיר גורם לכם לשמוח?-אממ לא יודע..יש כמה
5. ולבכות?-כנ"ל..יש די הרבה
6. להזכר במשהו שקרה לכם?-"ואת" של סקעת..כ"כ מזכיר
7. לתפוסים: יש לכם שיר משלכם ( שלכם ושל בני/בנות זוגכם)?-לא תפוס
8. מזרחי או פופ?-פופ 9. רוק כבד או אלקטרוני?-אממ אפשר שתייהם
10. כלי הנגינה הכי אהוב עלייכם?-גיטרה
11. מנגנים על כלי כל שהוא?-לצערי לא.. 12. שיר אהוב:-"קרן אור" של אביב גפן הכי אהוב עד היום. 13. שיר שנוא:-אין לי כזה..כאילו שיר שאני שונא אני פשוט לא שומע 14. להקה אהובה:RBD ובישראל..אממ משינה,היהודים וכו'.. 15. זמר/זמרת:-אביב גפן,נינט טייב,מירי מסיקה,ציפי ועוד... 16. אם מישהו היה מקדיש לכם שיר ברדיו, לא משנה מי, איזה שיר הייתם רוצים שיתנגן?-אממ לא משנה מה כל עוד שיר שאני יאהב
17. שיר שמזמןןן לא מתנגן ואתם רוצים שהוא יחזור חזרה ל"חיים"?-אממ לא יודע... 18. השיר שאתם רוצים שיתנגן בחתונה שלכם:"ואז תבואי" בע"ה
19. להקה שהתפרקה ואתם מתים שהיא תחזור ?-הייפייב
20. מוסיקה של שנות ה-70 עושה לכם את זה?-אממ לא
21. איזה רינגטון יש לכם בפלא?-"האור בחיי" של נינה
22. יש לכם צליל המתנה מגניב בפלא? איזה?-"ואת" של סקעת.. 23. שיר שלא הבנתם את המשמעות שלו:-אממ אין כזה
24. שיר שנחקק בראש שלכם למרות שאתם לא אוהבים אותו?-פעם זה היה "אהבה קטנה" של שירי כי חברים שלי שמעו אותו אז הוא היה בראש שלי
25. אוהבים לשיר?-כן..לעצמי אבל
26. יודעים לשיר (חחח)?-לא ממששש חחחח
27. אם לא, הייתם רוצים לדעת לשיר?-כן
28. קליפ מוסיקה אהוב:יש המון..כרגע זה "בשבילך" של אביב ו"ואת" של הראל 29. משפט אהוב משיר כלשהוא:"הלב נותר חשוף כמו תא זכוכית שבור"
מתוך השיר "מגיפה" של אביב...יש עוד המון שורות אהובות ד"א
30 ושאלה אחרונהה חביבה................ תרשמו פה חמשיר משלכם!-אין לי
אחלה שאלון

אהבה קטנה האמת...

די יצא מהתחת זה כמו תנו לו צ'אנס אי אפשר לשמוע ברדיו אותו שיר אלף פעם

את שירי תמיד טוב לשמוע!../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

חוץ מזה זה לא הופך אותו לשיר לא יפה... גבי אמר שהוא לא אוהב את השיר

ג ב ש ו ש

New member
זה לא קטע של רעים../images/Emo31.gif../images/Emo88.gif

אני בטוח שגם את לא ממש מחבבת את כולם...

אבל זאת כן היא../images/Emo3.gif../images/Emo99.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

טוב נו יאללה הפסד שלכם....

ג ב ש ו ש

New member
לא קשור,אמרתי לכם כבר:../images/Emo88.gif

מהפעם הראשונה שראיתי אותה לא ממש אהבתי וזהו

MC MoRaNa

New member
לא אהבת?

זו מילה עדינה בשביל מה שאתה מרגיש אליה. אבל בקטנה.

בגלל שאתה חושב על שירי ואתה../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אוטומטית מתחיל לחייך
כמוני

למעלה