שאלון שישי

crazystav

New member
שאלון שישי ../images/Emo3.gif

שאלון שאלות
>עליך לענות על כל התשובות בשאלה על שאלה..< 1. מה שלומך? 2. בן כמה אתה? 3. מה השם שלך? 4. אתה בא לפה הרבה? 5. למה אתה בפורום הזה בכלל? 6. באיזה עוד פורומים אתה? 7. מילה אהובה עלייך? 8. זה הכינוי הראשון שלך? 9. באיזה שעה אתה הולך לישון? 10. מכיר את מאור כהן? 11. אתה הומו? 12. אני לא.. 13. לפחות לא עכשיו.. 14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER? 15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה? 16. מה אתה אומר?!? 17. איך זה להיות כמו פסיכולוג? 18. מחר יש לך מפגש פורום? 19. וואלה? 20. אמא שלך ערו... 21. אל תענה על שאלה 20.. זה גססססססס 22. אה ענית? 23. אה אתה גם רואה גור ואוח? 24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך? 25. וואלה גם עליי.. 26. אני מקווה שענית הכל בשאלה על שאלה.. ><

crazystav

New member
../images/Emo9.gif

1. מה שלומך? יהיה טוב, לא? 2. בן כמה אתה? משנה לכם? 3. מה השם שלך? יוחבד? 4. אתה בא לפה הרבה? לצערי, ואתה? 5. למה אתה בפורום הזה בכלל? התמכרתי, מכיר שיטת יציאה?
6. באיזה עוד פורומים אתה? אני? 7. מילה אהובה עלייך? כעך? 8. זה הכינוי הראשון שלך? נראה לכם? 9. באיזה שעה אתה הולך לישון? תלוי, באיזה יום? 10. מכיר את מאור כהן? מי? 11. אתה הומו? אני? 12. אני לא.. וואלה, אמור לעניין אותי? 13. לפחות לא עכשיו.. רומז למשהו? 14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER? איזה? 15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה? אני נראית לכם טיפשה?
16. מה אתה אומר?!? בקשר למה? 17. איך זה להיות כמו פסיכולוג? משלמים לי על זה? 18. מחר יש לך מפגש פורום? מפגש ולא ידעתי?
19. וואלה? מה וואלה מה? 20. אמא שלך ערו... מקו? 21. אל תענה על שאלה 20.. זה גססססססס מי שואל
22. אה ענית? איך ידעת? 23. אה אתה גם רואה גור ואוח? זה בטלוויזיה? 24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך? לא-בא-לי- לאמר. מה תעשה לי? 25. וואלה גם עליי.. יופי? 26. אני מקווה שענית הכל בשאלה על שאלה.. >< רק מקווה?

vered151

New member
עונה :)

1. מה שלומך? קצת עייפה אבל חוצמזה מעולה..איך את? =] 2. בן כמה אתה?16מתאים לך? חחח 3. מה השם שלך?ורד..סבבה? 4. אתה בא לפה הרבה? כן..חח..ועברי? 5. למה אתה בפורום הזה בכלל? כי אני מעריכה ואוהבת את המוזיקה של עברי ואת עברי עצמו..!!! מישהו לא מסכים איתי שעברי הוא מלך?!?!?!!??! 6. באיזה עוד פורומים אתה? אממ... סינרגיה
, היהודים, בני המושבים, רוק ישראלי, כנסיית השכל, מוניקה סקס, משינה, סוסים, שביעיסטים...מספיק לא?
7. מילה אהובה עלייך? חיוכים ושלך? 8. זה הכינוי הראשון שלך? מה?! חחח 9. באיזה שעה אתה הולך לישון? בימים שאין בצפר מאוחר...בימים שיש סביב 12 1 ככה...לא טוב, נכון? 10. מכיר את מאור כהן? כן =] הוא טוב לדעתי, ולדעתך? 11. אתה הומו? אממ..אני אוהבת בנים, נחשב? חח 12. אני לא.. בטוחה? 13. לפחות לא עכשיו.. הכל יכול להשתנות...מסכימה איתי? 14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER? כן..חח (אין לי שאלה על זה..חחח) 15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה? "לא".. אני אמורה? 16. מה אתה אומר?!? כלום, מה את? 17. איך זה להיות כמו פסיכולוג? לא משהו האמת..למה? 18. מחר יש לך מפגש פורום? לא..לך יש? 19. וואלה? וואלה! 20. אמא שלך ערו... מה? חחחחחחח 21. אל תענה על שאלה 20.. זה גססססססס אני יודעת..חח אבל זה מה שהתכוונת לא? 22. אה ענית? חיובי! בשביל מה היא בשאלון אם לא בשביל שיענו עליה? 23. אה אתה גם רואה גור ואוח? הא? חח 24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך? אין לי תוכנית אהובה...ולך? 25. וואלה גם עליי.. תשבעי..חח..ואיך את מרגישה עם זה? 26. אני מקווה שענית הכל בשאלה על שאלה.. >< חוץ מאחת אני חושבת...זה עדיין בסדר נכון? חחח חחחחחחחחח אהבתי...=]

LinKerBel

New member
??????????????../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif?../images/Emo35.gif?../images/Emo35.gif

. מה שלומך? מאכפת לך? 2. בן כמה אתה? רוצה לראות ת.ז? 3. מה השם שלך? מי זוכר? 4. אתה בא לפה הרבה? ואת? 5. למה אתה בפורום הזה בכלל? שאלך? 6. באיזה עוד פורומים אתה? מה זה משנה? 7. מילה אהובה עלייך? מי אתה בכלל? 8. זה הכינוי הראשון שלך? איזה כינוי? 9. באיזה שעה אתה הולך לישון? 12??? 10. מכיר את מאור כהן? זה מזקני צפת וטלנובלה בע"מ? 11. אתה הומו? בנות יכולות להיות הומו? 12. אני לא.. 13. לפחות לא עכשיו.. 14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER? ואם כן? 15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה? ואם לא? 16. מה אתה אומר?!? מה אתה שומע? 17. איך זה להיות כמו פסיכולוג? ואיך זה בשבילך? 18. מחר יש לך מפגש פורום? יש מפגש פורום? 19. וואלה? מה? 20. אמא שלך ערו... הא? 21. אל תענה על שאלה 20.. זה גססססססס 22. אה ענית? על מה? 23. אה אתה גם רואה גור ואוח? לא, ואתה? 24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך? יש היום האוס? 25. וואלה גם עליי.. כלכבוד? 26. אני מקווה שענית הכל בשאלה על שאלה.. ><???????????

dabnir15

New member
בא לי לנסות ../images/Emo9.gif

>עליך לענות על כל התשובות בשאלה על שאלה..< 1. מה שלומך? הכל טוב, ואצלכם? 2. בן כמה אתה? 17, למה נראה יותר? 3. מה השם שלך? ניר, האם ידעתם שההגדרה המילונית של השם שלי היא שדה שנחרש? 4. אתה בא לפה הרבה? יותר מידי, אני מוכר לכם? 5. למה אתה בפורום הזה בכלל? לא יודע, למה את? 6. באיזה עוד פורומים אתה? גלעד שגב, אוהד חיטמן- למה יש בעיות? 7. מילה אהובה עלייך? כפרע, בעיות? אה? 8. זה הכינוי הראשון שלך? כן, מרתק לא? 9. באיזה שעה אתה הולך לישון? זה כל כך מעניין? 10. מכיר את מאור כהן? כן, למה? 11. אתה הומו? לא ואת? 12. אני לא.. 13. לפחות לא עכשיו.. 14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER? כן, אני לא מיוחד כמו הגר ובר, נכון? 15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה? כן, נכון שאני מאמי? 16. מה אתה אומר?!? מה שאת שומעת כפרע, את שומעת בכלל? 17. איך זה להיות כמו פסיכולוג? מעצבן, מעצבן מאוד. אני חושב שאני אפסיק, או שזה נגמר? 18. מחר יש לך מפגש פורום? לא, ולך? 19. וואלה? כן, וואלה? 20. אמא שלך ערו... מה?!! 21. אל תענה על שאלה 20.. זה גססססססס 22. אה ענית? כן, למה? מה יצא? 23. אה אתה גם רואה גור ואוח? כן, ואת? 24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך? אבודים, את אבודה? 25. וואלה גם עליי.. 26. אני מקווה שענית הכל בשאלה על שאלה.. >< איף. שבוע טוב:p

matanky1

New member
חחחחחח עונהה ../images/Emo6.gif

1. מה שלומך? מעולה =] מה איתך? 2. בן כמה אתה? 19.6.92 תחשבי... 3. מה השם שלך? מתן... באסה שלא מעניין אותי מה שלך נכון?! סתם חחחחחח.... 4. אתה בא לפה הרבה? ברור... ואת? 5. למה אתה בפורום הזה בכלל? כי אני מאוד אוהב את השירים של עברי =] ומה את מתנחלת פה או מה?! 6. באיזה עוד פורומים אתה? אמממ הייתי פעם ב-icity שזו עיר וירטואלית אבל היא נסגרה.. כעיקרון רק בזה.. למה יש בעיה ? 7. מילה אהובה עלייך? עברי
8. זה הכינוי הראשון שלך? איזה כינוי? 9. באיזה שעה אתה הולך לישון? בזמן האחרון אני לא נרדם
אבל בדרך כלל ב-11 ככה או 10 ועכשיו כאילו את תתלהבי ותגידי שאת הולכת לישון יותר מאוחר נכון?!
10. מכיר את מאור כהן?לא.. אבל נירא לי שהוא מכוכב נולד לא? 11. אתה הומו? לא, למה את רוצה לעשות ניתוח שינוי מין ולהיות איתי? חחחחחחחחחחחחחחח 12. אני לא.. למה לא? 13. לפחות לא עכשיו.. עוד שעה טוב? 14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER? לא... אני משתמש ב-avant המקצועי
ואת? 15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה? כן למה? 16. מה אתה אומר?!? חייכו הכול לטובה ולך יש מה להגיד? לא שאני יבין... כן או לא? 17. איך זה להיות כמו פסיכולוג? כיף
למה את צריכה טיפול? 18. מחר יש לך מפגש פורום? ממש אבל ממש אבל ממש לא! למה יש לך רעיון כלשהו? 19. וואלה? לא? 20. אמא שלך ערו...תפוח אדמה
נכון שלא הבנת?! כאילו מה אז תפוח אדמה... איי המצב שלך קשה!!!! 21. אל תענה על שאלה 20.. זה גססססססס חחחח מה את גור ואוח?
22. אה ענית? יש בעיות?! 23. אה אתה גם רואה גור ואוח? חחחחחחח יו איזה צירוף מקרים לפני שראיתי את המשפט הזה אז כתבתי :D .. ברור שאני לא רואה מה אני מסכן כמוך?! ראיתי פעם אחת והטמבל ההוא אמר זה גס... 24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך? בילבי.... סתם חחחח יש כל מיני... אקשן אך ורק בקולנוע ובבית בצהריים ערוץ 6 בערב ערוץ ויוה
25. וואלה גם עליי.. איכס... איך את יכולה? 26. אני מקווה שענית הכל בשאלה על שאלה.. >< גם אני מקווה... ולא להיעלב הכול בצחוק

מעיייין

New member
הא??

1. מה שלומך? אני בסדר, תודה. מה איתך? 2. בן כמה אתה?14... 14?!?! איזה 14. 15... כן?! 3. מה השם שלך? מעיין. יש לכם בעיות?! 4. אתה בא לפה הרבה?כן.. ואת? 5. למה אתה בפורום הזה בכלל? אמ...עברי?! 6. באיזה עוד פורומים אתה?למה שאני יהיה בעוד פורומים? 7. מילה אהובה עלייך?סטייל? 8. זה הכינוי הראשון שלך? כן... באסה אה? להתחיל את תפוז בתר פקאצה... מבאס? 9. באיזה שעה אתה הולך לישון? "אמא! באיזה שעה אני הולכת לישון?!" 10. מכיר את מאור כהן? אני אמורה להכיר? 11. אתה הומו? ישלכם בעיות עם הומואים? 12. אני לא..הא.. ואללה? 13. לפחות לא עכשיו... אה. 14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER? רולז?! ^^. 15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה?לא. מה, אני עז? 16. מה אתה אומר?!?כלום...? 17. איך זה להיות כמו פסיכולוג? קקי? 18. מחר יש לך מפגש פורום? למה שיהיה? 19. וואלה? כן, אהה? 20. אמא שלך ערו... אמ... "אמא!!!!!!!!! את ערו?!?!" 21. אל תענה על שאלה 20.. זה גססססססס די?! 22. אה ענית? עניתי? 23. אה אתה גם רואה גור ואוח? ברור! מזה?! 24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך? אמ.. בינתיים אין. וטוב שכך? 25. וואלה גם עליי.. מחנה משותף הא? 26. אני מקווה שענית הכל בשאלה על שאלה.. ><....? הודגש באמצעות מדגישומטיק
איזה שאלון מעצבן.

Smileey Girl

New member
שאלון ממש מעיק..

1. מה שלומך?וואלה חיים,מה איתך? 2. בן כמה אתה?מה זה כל כך משנה לך? 3. מה השם שלך?מורן ושלך? 4. אתה בא לפה הרבה?כן,את לא שמה לב? 5. למה אתה בפורום הזה בכלל?כי הוא של עברי,אולי?? 6. באיזה עוד פורומים אתה?של גלעד ושל אביב,למה את שואלת? 7. מילה אהובה עלייך?אע? 8. זה הכינוי הראשון שלך?נראלך? 9. באיזה שעה אתה הולך לישון?כל פעם משהו אחר,למה יש לך שעה קבועה? 10. מכיר את מאור כהן?ברור
נכון שגנבת את השאלון מהפורום שלו? 11. אתה הומו?אני בחורה,את לא רואה שכתוב לי GIRL בניק? 12. אני לא..וואלה? 13. לפחות לא עכשיו..אז מתי? 14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER?כן,למה במה את? פיירפוקס? 15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה?כן,ואת יודעת שזה נורא מעצבן? 16. מה אתה אומר?!?מה שאת שומעת,יופי? 17. איך זה להיות כמו פסיכולוג?אולי כן ואולי לא,הכי בטוח אולי,נכון? 18. מחר יש לך מפגש פורום?מפגש פורום?
19. וואלה?מה וואלה? 20. אמא שלך ערו...ערוכה לקראת שבת,ושלך ערו? 21. אל תענה על שאלה 20.. זה גססססססס- באמא שלך שערומה? 22. אה ענית?בארור-באמת חשבת שאני אקשיב לך? 23. אה אתה גם רואה גור ואוח?שו האדה גור ואוח? 24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך?זה תמיד משתנה,מה שלך? 25. וואלה גם עליי..הכי כיף להיות לא קשורה,נכון? 26. אני מקווה שענית הכל בשאלה על שאלה..למה זה כל כך מטריד אותך? שבוע טוב [-:

אני../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

>עליך לענות על כל התשובות בשאלה על שאלה..< 1. מה שלומך?הכל טוב, מה איתך
2. בן כמה אתה?14 ואת
3. מה השם שלך?ים, מכוער אה
4. אתה בא לפה הרבה?נראה לי שכן, 5 פעמים ביום מספיק
5. למה אתה בפורום הזה בכלל?כי אני מחובבי עברי לידר, סיבה מספיק טובה
6. באיזה עוד פורומים אתה?גלעד שגב, מה איתך
7. מילה אהובה עלייך?אין משהו ספציפי, אז זה עקרוני
8. זה הכינוי הראשון שלך?לא בהתחלה לא הייתי זוכרת תמיד ת'סיסמה
, אז עכשיו יש לי כינוי מעפן , אה
9. באיזה שעה אתה הולך לישון? לא יודעת, למה
10. מכיר את מאור כהן?לא, מי זה
11. אתה הומו?לא, ואתה
12. אני לא..אה אתה לא
אז ז פוסל ת'שאל הקודמת שלי או לא
13. לפחות לא עכשיו..אז זה לא פוסל
14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER?מה זה
15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה?נראה לי שכן, לא
16. מה אתה אומר?!?כן, אני טועה
17. איך זה להיות כמו פסיכולוג?לא אהבתי, את
18. מחר יש לך מפגש פורום?לא שידוע לי, יש ולא אמרתם
19. וואלה?רגע אז יש
20. אמא שלך ערו...מה
21. אל תענה על שאלה 20.. זה גסססססססהיא מה
היא ערומה
22. אה ענית?עניתי, זה בסדר
או למחוק
23. אה אתה גם רואה גור ואוח?פעם כן עכשיו לא, זה קצת מעפן נכון
24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך?ארץ נהדרת, מתי זה חוזר
25. וואלה גם עליי..באמת
26. אני מקווה שענית הכל בשאלה על שאלה.. ><אני גם מקווה, מה יקרה לי אם לא
הודגש באמצעות מדגישומטיק
מה זה

sharwan

New member
מה... עכשיו אני? ../images/Emo9.gif

1. מה שלומך? יכול להיות יותר טוב.. לא?
2. בן כמה אתה? 17... ואתה?
3. מה השם שלך? שרון.. ושלך? 4. אתה בא לפה הרבה? יאפ
למה?
5. למה אתה בפורום הזה בכלל? אמממ בואו נחשוב... עברי אולי?!?! 6. באיזה עוד פורומים אתה? למה זה מעניין אותך?
7. מילה אהובה עלייך? קאז... יודע מה זה?
8. זה הכינוי הראשון שלך? איזה כינוי? על המ מדברים? 9. באיזה שעה אתה הולך לישון? תלוי... לגבי איזה יום מדובר? 10. מכיר את מאור כהן? דההה! מי לא מכיר?? 11. אתה הומו? אתה לא רואה שאני בת? 12. אני לא..וואלה? 13. לפחות לא עכשיו..ואח"כ? 14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER? כמו כולם.. לא? 15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה? אתה לא רואה שכן?
16. מה אתה אומר?!? מה, אתה לא שומע מה אני אומרת?
17. איך זה להיות כמו פסיכולוג? איך זה באמת? 18. מחר יש לך מפגש פורום? לא... ולך? 19. וואלה? מה אתה מופתע כל כך?
20. אמא שלך ערו...מה?! 21. אל תענה על שאלה 20.. זה גססססססס.. וואלה?? זה גס?
22. אה ענית? יש לי ברירה?! זה שאלון.. לא? 23. אה אתה גם רואה גור ואוח? למה "גם"?
מי עוד רואה חוץ ממני?
24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך? זה לא ברור ש.. ורוניקה מארס??
25. וואלה גם עליי..וואלה? 26. אני מקווה שענית הכל בשאלה על שאלה.. >< זאת גם שאלה?
השאלון הזה מעצבן
נכון?

נועמופ

New member
זה מתסכל. ../images/Emo46.gif

1. מה שלומך? בסדר? 2. בן כמה אתה? 14?! 3. מה השם שלך? למה? 4. אתה בא לפה הרבה? כן, ואתם? 5. למה אתה בפורום הזה בכלל? למה אתה בפורום הזה בכלל?
6. באיזה עוד פורומים אתה? כל מיני? 7. מילה אהובה עלייך? סומטרה? !! 8. זה הכינוי הראשון שלך? נראה שכן, כן? 9. באיזה שעה אתה הולך לישון? מתי נגמר עדי אשכנזי? 10. מכיר את מאור כהן? זה בן דוד של חברה שלי? 11. אתה הומו? אתה? 12. אני לא.. אז אתה לא? 13. לפחות לא עכשיו.. ואחר כך? 14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER? לפעמים? 15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה? זה מציק!! ? 16. מה אתה אומר?!? דיייייי
17. איך זה להיות כמו פסיכולוג? אני מניחה שזה די מוזר? 18. מחר יש לך מפגש פורום? לא, למה? 19. וואלה? למה? 20. אמא שלך ערו... מהההההההה?<!??@$R 21. אל תענה על שאלה 20.. זה גססססססס אאוץ'? 22. אה ענית? למה? 23. אה אתה גם רואה גור ואוח? למה אתה שואל? 24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך? פוקימון! סתם, יש עוד. נראה לי? |: 25. וואלה גם עליי.. יוּ, כן? 26. אני מקווה שענית הכל בשאלה על שאלה.. >< כן?

A N I g M A

New member
תתקשרי אלי כשתתפכחי סתיו../images/Emo11.gif

1. מה שלומך? מצוין, תודה. מה שלומך?
2. בן כמה אתה? 19 ו..3 חודשים, משהו כזה. 3. מה השם שלך? סיוון 4. אתה בא לפה הרבה? כן. את מנסה להתחיל איתי?
5. למה אתה בפורום הזה בכלל? בגלל שאם לא אני, מי יסכם את השבוע ויהיה מגניב ושולט ממש?
6. באיזה עוד פורומים אתה? במוזיקאים צעירים/מתחילים, ירושלים, סדירים, בנות ואמ. עוד כלמיני. 7. מילה אהובה עלייך? כאילוD: 8. זה הכינוי הראשון שלך? ממש לא 9. באיזה שעה אתה הולך לישון? השבוע הלכתי כל יום בסביבות 10, בשבוע הבא זה בטח יהיה בסביבות 1 10. מכיר את מאור כהן? ברור 11. אתה הומו? אולי הומואית. שלומי אומר שכן, נכון שלומצ? 12. אני לא.. אוקיי... 13. לפחות לא עכשיו.. אוקיי... 14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER? ברור 15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה? כן! 16. מה אתה אומר?!? מה שאת שומעת בייבי! 17. איך זה להיות כמו פסיכולוג? איך ידעת?
זה.. נחמד, אבל אני לא אוהבת שבאים לחפור לי שניה לפני שאני נועלת את המשרד 18. מחר יש לך מפגש פורום? ממש לא. יש לי צבא. עם מדים והכל. 19. וואלה? באמאשלי. 20. אמא שלך ערו... זובי
21. אל תענה על שאלה 20.. זה גססססססס
22. אה ענית? כן מה. 23. אה אתה גם רואה גור ואוח? לא, אבל אח שלי רואה. 24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך? אבודים, כשהיה. האוס, כשהיה... דאמט, הכל נגמר;[ עכשיו זה סאמרלנד
25. וואלה גם עליי.. D: 26. אני מקווה שענית הכל בשאלה על שאלה.. >< די כבר

אוי אני ממש אוהבת את זה!

זה כמו בתאטרון:p 1. מה שלומך?ממתי מענין אותכם מה שלומי? 2. בן כמה אתה?אולי 15? 3. מה השם שלך?למה? 4. אתה בא לפה הרבה?אתם זוכרים אותי אם אני באה לפה הרבה? 5. למה אתה בפורום הזה בכלל?למה באמת? 6. באיזה עוד פורומים אתה?סליחה לא שמעתי אפשר שוב? 7. מילה אהובה עלייך?"מתי?" 8. זה הכינוי הראשון שלך?נראה לכם שאני זוכרת מה הכינוי הראשון שלי? 9. באיזה שעה אתה הולך לישון?מה זה משנה? 10. מכיר את מאור כהן?מי זה? 11. אתה הומו?מה זה הומו? 12. אני לא..וואלה? 13. לפחות לא עכשיו..אז מתי כן? 14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER?מי לא? 15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה?אתם עוורים? 16. מה אתה אומר?!?על המצב במדינה? 17. איך זה להיות כמו פסיכולוג?מי פסיכולוג? 18. מחר יש לך מפגש פורום?לי? 19. וואלה?וואלה? 20. אמא שלך ערו...מה? 21. אל תענה על שאלה 20.. זה גסססססססואם כבר עניתי? 22. אה ענית?אתה ענית? 23. אה אתה גם רואה גור ואוח?מה זה? 24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך?אולי אבודים? 25. וואלה גם עליי.. 26. אני מקווה שענית הכל בשאלה על שאלה.. ><

../images/Emo122.gifאוי הסתבכתי

1. מה שלומך?אחלה.. מה איתך? 2. בן כמה אתה? 15 אבל מזה משנה לך?
3. מה השם שלך?יעל.. נכון שם יפהה?? 4. אתה בא לפה הרבה?בטחח.. את מנסה להתחיל איתי? חח 5. למה אתה בפורום הזה בכלל? למה לא? 6. באיזה עוד פורומים אתה? רק בזה.. מה, לא מספיק? 7. מילה אהובה עלייך? כפרעלייך? 8. זה הכינוי הראשון שלך?כן.. למה? את רוצה שאני אשנה? 9. באיזה שעה אתה הולך לישון?צריכה להיות לי שעה קבועה? 10. מכיר את מאור כהן? לא.. אני צ'כה להכיר?! 11. אתה הומו?לא.. ואת? 12. אני לא..וואלה? 13. לפחות לא עכשיו..אז מתי כן? 14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER?שזה? 15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה?צריך לענות בשאלה?? 16. מה אתה אומר?!?מה אני אמור להגיד? 17. איך זה להיות כמו פסיכולוג?איך זה אמור להיות?
18. מחר יש לך מפגש פורום?לא.. לך יש? 19. וואלה?ואלה וואלה? 20. אמא שלך ערו...מה??? 21. אל תענה על שאלה 20.. זה גססססססס.. רציני?? 22. אה ענית? למחוק ת'תשובה? 23. אה אתה גם רואה גור ואוח? אני? 24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך?אני אגיד לך אם תגידי לי מה התוכנית האהובה עלייך? 25. וואלה גם עליי.. מה "עלייך"? 26. אני מקווה שענית הכל בשאלה על שאלה.. ><גמני מקווה?

Simple Sam

New member
../images/Emo42.gif

1. מה שלומך?נהדר מה איתך? 2. בן כמה אתה?16 עוד שבועיים, ואתה? 3. מה השם שלך?טל,שלך? 4. אתה בא לפה הרבה?לא,אני צריכה? 5. למה אתה בפורום הזה בכלל?ככה,למה השאלה הזאת בכלל?P: 6. באיזה עוד פורומים אתה?מה זה משנה? 7. מילה אהובה עלייך?אני אמרתי,אולי סתמי? 8. זה הכינוי הראשון שלך?כן,למה? 9. באיזה שעה אתה הולך לישון?מוקדם,אבל מה זה משנה? 10. מכיר את מאור כהן?איך לא? 11. אתה הומו?אני? 12. אני לא..נו ו..? 13. לפחות לא עכשיו..זה אמור לעניין אותי? 14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER?מה זה? 15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה?אתה לא רואה? 16. מה אתה אומר?!?לחיים! מה קורה? 17. איך זה להיות כמו פסיכולוג?איזה זה באמת? 18. מחר יש לך מפגש פורום?לא,אמור? 19. וואלה?וואלה..? 20. אמא שלך ערו...מה? 21. אל תענה על שאלה 20.. זה גססססססס 22. אה ענית?לא,אתה לא רואה? 23. אה אתה גם רואה גור ואוח?אתה רואה את זה? 24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך?מה זה חשוב? 25. וואלה גם עליי..וואלה? 26. אני מקווה שענית הכל בשאלה על שאלה.. ><אתה לא רואה?

חה

1. מה שלומך? הכל בסדר ואיתך? 2. בן כמה אתה? 25 ואת? 3. מה השם שלך? שירלי ושלך? 4. אתה בא לפה הרבה? כן ואת? 5. למה אתה בפורום הזה בכלל? אין לי שמץ יש לך מושג? 6. באיזה עוד פורומים אתה? מכבי תל אביב וכל מיני ואת? 7. מילה אהובה עלייך? אהבה ואת? 8. זה הכינוי הראשון שלך? זה ושלך? 9. באיזה שעה אתה הולך לישון? 1 הכי מאוחר ואת? 10. מכיר את מאור כהן? כן ואת? 11. אתה הומו? לא ואת? 12. אני לא.. 13. לפחות לא עכשיו.. 14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER? כן ואת? 15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה? כן ואת? 16. מה אתה אומר?!? כן נו ואת? 17. איך זה להיות כמו פסיכולוג? מזעזע לא? 18. מחר יש לך מפגש פורום? לא ולך? 19. וואלה? כן נו די לא? 20. אמא שלך ערו... 21. אל תענה על שאלה 20.. זה גססססססס 22. אה ענית?לא ואת? 23. אה אתה גם רואה גור ואוח? לא ואחותך? 24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך? השיר שלנו ושלך? 25. וואלה גם עליי.. 26. אני מקווה שענית הכל בשאלה על שאלה.. ><

driffted girl

New member
ואני חשבתי שאני אחכה עוד הרבה ../images/Emo8.gif

1. מה שלומך? תמיד יכול להיות יותר טוב... 2. בן כמה אתה? 18 וחודשיים ו9 ימים
3. מה השם שלך? אורפז 4. אתה בא לפה הרבה? משתדלת. 5. למה אתה בפורום הזה בכלל? משום עברי מספק מספיק סיבות לשם כך. 6. באיזה עוד פורומים אתה? סינרגיה. 7. מילה אהובה עלייך? אכן. 8. זה הכינוי הראשון שלך? הראשון- כן. היחיד- לא! 9. באיזה שעה אתה הולך לישון? בשעות לא מאוזנות... 10. מכיר את מאור כהן? הזמר...
עשיתי אותו
11. אתה הומו? הייתי רוצה... 12. אני לא.. נורמלית. 13. לפחות לא עכשיו..מתיימרת להיות כזאת. 14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER? AVANT BROWSER שליטעעע
15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה? יש מצב. 16. מה אתה אומר?!? או שכן או שלא, מה שבטוח אולי וגם זה מוטל בספק
17. איך זה להיות כמו פסיכולוג? מתיש... לא תמיד כיף להקשיב לצרות של אחרים 18. מחר יש לך מפגש פורום? NOP, לא אחד כזה שידוע לי עליו בכל אופן. 19. וואלה? אכן. 20. אמא שלך ערו... לא כרגע... 21. אל תענה על שאלה 20.. זה גססססססס לא עניתי
22. אה ענית? מה זה יתן לך אם תדעי
23. אה אתה גם רואה גור ואוח? אם אני אענה לך על זה... זה יעשה לך משו בחיים
24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך? חבריםםםם...אד, סמארלנד... מושפעת ערוץ 3!!! לנצח! 25. וואלה גם עליי.. לא, צר לי...אני לא חובבת מדע בדיוני :] 26. אני מקווה שענית הכל בשאלה על שאלה.. >< תבדקי...אחרת לעולם לא תדעי!
הודגש באמצעותי
די זה עושה אותי נוירוטית לגבי ההדגשה

למעלה