שאלון שישי

אללה.

1. מה שלומך? למה סתם לשקר ולהגיד שבסדר?
2. בן כמה אתה? זה כ"כ חשוב? 3. מה השם שלך? ואם קוראים לי יחזקאל? 4. אתה בא לפה הרבה? זה ישנה את היחסים שלנו? P: 5. למה אתה בפורום הזה בכלל? אסור? 6. באיזה עוד פורומים אתה? בטוחה שאת רוצה לדעת?
7. מילה אהובה עלייך? ג'רטואלי, מאמינה לי? 8. זה הכינוי הראשון שלך? אפשר בלי שאלות כאלה?
9. באיזה שעה אתה הולך לישון? לא תצחקו עליי? 10. מכיר את מאור כהן? ההוא? 11. אתה הומו? הומואים עושים לך את זה? 12. אני לא.. 13. לפחות לא עכשיו.. 14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER? מה זה? 15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה? נראה לי, לא?! 16. מה אתה אומר?!? לא מאמינה לי, הא?! 17. איך זה להיות כמו פסיכולוג? לא את אמורה לענות על זה?
18. מחר יש לך מפגש פורום? מחר? 19. וואלה? כן?! 20. אמא שלך ערו... מה??
[חח מה אתם מתלהבים שאתם לא צריכים להתאמץ P:]
21. אל תענה על שאלה 20.. זה גססססססס למה לא הזהרת?! 22. אה ענית? יצאתי אהבלה?! 23. אה אתה גם רואה גור ואוח? הסדרה הזאת לא נגמרה כבר? 24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך? יש עדיין טלוויזיה? P: [אלה שסתם..] 25. וואלה גם עליי.. למה את משקרת?
26. אני מקווה שענית הכל בשאלה על שאלה.. ><
.

עונה ושואלת ../images/Emo3.gif

1. מה שלומך?
הכל טוב, ואצלך?
2. בת כמה את?
13, למה, את פדופילית?
3. מה השם שלך?
יעל! נכון שזה שם חרוש
?
4. אתה בא לפה הרבה?
דיי, אבל את כל הזמן פה, הא?
5. למה אתה בפורום הזה בכלל?
כי אני אוהבת את עברי לידר השאווה
, כאילו דאאאאא?
6. באיזה עוד פורומים אתה?
מירי מסיקה, נמלטים, האנטומיה של גריי, קרן פלס, איה כורם, אני מכירה אותך מפורום אחר?
7. מילה אהובה עלייך?
גוועלד, את יודעת מה זה אומר?
8. זה הכינוי הראשון שלך?
בתפוז?
9. באיזה שעה אתה הולך לישון?
00:30. רואים שאני לא ישנה מספיק, הא?
10. מכיר את מאור כהן?
מה? מי זה?
11. אתה הומו?
למה, יש מצב
?
12. אני לא..
אה חבל
יש מצב שזה ישתנה?
13. לפחות לא עכשיו..
לפחות יש לי למה לצפות, נכון?
14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER?
אהאה, למה, יש אחר?
15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה?
השתדלתי! את רואה איזה שאלה שלי שלא עניתי עליה בשאלה?
16. מה אתה אומר?!?
בואי לא נתרכז בי, מה את אומרת?
17. איך זה להיות כמו פסיכולוג?
מאוד נוטי
יש מצב שאני נשארת ככה?
18. מחר יש לך מפגש פורום?
לא, נכון חבל?
19. וואלה?
תפוז?
20. אמא שלך ערו...
שו?
21. אל תענה על שאלה 20.. זה גססססססס
עניתי
, מה את רוצה שאני יעשה עכשיו?
22. אה ענית?
כן, את רואה מה את עושה?
23. אה אתה גם רואה גור ואוח?
קקבונקל לנצח! את ראית?
24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך?
האנטומיה של גריי
ראית את זה פעם?
25. וואלה גם עליי..
שקרנית! בטח יש לך HOT, נכון?
26. אני מקווה שענית הכל בשאלה על שאלה.. ><
הודגש באמצעות מדגישומטיק

מוחטה1

New member
עוד שאלון! ג'וי!

1. מה שלומך? עייפה, ואת? 2. בן כמה אתה? למה, רוצה לשדך לי מישהו?
3. מה השם שלך?
אתם לא יודעים אותו?! 4. אתה בא לפה הרבה? לא שמים לב שאני סופר-דופר מכורה? 5. למה אתה בפורום הזה בכלל? לא קראתם את התשובה הקודמת? 6. באיזה עוד פורומים אתה? התכוונת, באיזה עוד פורומים את סמוייה?
7. מילה אהובה עלייך? למה לא להנות מכ-ל האפשרויות? למה לבחור רק אחת? 8. זה הכינוי הראשון שלך? נראה לך שאם היה לי כינוי אחר, הייתי מחליפה אותו ל: 'מוחטה 1'?
9. באיזה שעה אתה הולך לישון? מתי שבא, מאיפה לי? 10. מכיר את מאור כהן? אליל המין הנסגד והמוכשררררררר?!?!?!
11. אתה הומו? אני נראית לך בחור? 12. אני לא.. בכיף? [זאת שאלה! קוראים אותה בסנוביות-מה אכפת לי-כזאת!!!] 13. לפחות לא עכשיו.. ואתמול כן?...
14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER? שו?
15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה? לא ראיתם? 16. מה אתה אומר?!? אתם עיוורים או מה? 17. איך זה להיות כמו פסיכולוג? איך אתם חושבים שזה?
18. מחר יש לך מפגש פורום? מאיפה הפלצתם את זה? 19. וואלה? מה וואלה? 20. אמא שלך ערו... חזרנו לגן? 21. אל תענה על שאלה 20.. זה גססססססס כמה שאנחנו סטנדאפיסטים, מה? 22. אה ענית? נתתם לי הוראות לענות על הכל, עשיתי כרצונכם, במה חטאתי? 23. אה אתה גם רואה גור ואוח? שו?
24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך? למה רק אחת? למה לא להנות מכ-ל האפשרויות? 25. וואלה גם עליי.. את רואה שאת לא מקשיבה?!
26. אני מקווה שענית הכל בשאלה על שאלה.. >< זובי, ואם לא בא לי? תודה רבה!

shaaaaani

New member
גמניגמני! ../images/Emo9.gif

1. מה שלומך? מצויין ואת? :) 2. בן כמה אתה? 14 ושבועיים ויומיים!
. ואת? 3. מה השם שלך? שני נעימאוד :] ואת? 4. אתה בא לפה הרבה? כן. ואת... אבא שלך גנן?;] 5. למה אתה בפורום הזה בכלל? כי באלי כזה בכלל? 6. באיזה עוד פורומים אתה? זהו אהובי-יחידי-ראשוני
אה, ואת? XD 7. מילה אהובה עלייך? מיטוכונדריה
לאחר חרישה על ביולוגיה זו התוצאה.. ואת? 8. זה הכינוי הראשון שלך? הו, לא.. 9. באיזה שעה אתה הולך לישון? משתדלת 11, לא בדיוק יוצא 10. מכיר את מאור כהן? אהא :] 11. אתה הומו? הומואית, אני מבקשת. 12. אני לא.. חבל.. אז אין סיכוי ביננו? :( 13. לפחות לא עכשיו.. אז יש סיכוי? :) 14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER? בארור!! EXPLORER שולתתת!!111 15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה? המ. כן? 16. מה אתה אומר?!? אומר, אומר.. 17. איך זה להיות כמו פסיכולוג? סבבה, ואת? 18. מחר יש לך מפגש פורום? בטח, כל יום! 19. וואלה? וואלה 20. אמא שלך ערו... מה? 21. אל תענה על שאלה 20.. זה גססססססס אבלאבל עניתי.. :( 22. אה ענית? כן.. 23. אה אתה גם רואה גור ואוח? לא ואת? :] 24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך? אין כזאת נראלי 25. וואלה גם עליי.. כן בטחח 26. אני מקווה שענית הכל בשאלה על שאלה.. ><

שרון710

New member
אולי יום שלישי אבל בכל זאת..

. מה שלומך? טוב תודה 2. בן כמה אתה?עוד 12 ימים בת 15 3. מה השם שלך?שרון 4. אתה בא לפה הרבה?כמובן 5. למה אתה בפורום הזה בכלל? בגלל עברי?P= 6. באיזה עוד פורומים אתה?אני בקומונה של יונתן פריג' ולפעמים באביב גפן 7. מילה אהובה עלייך?כרגע אין 8. זה הכינוי הראשון שלך?כן 9. באיזה שעה אתה הולך לישון?תלוי.. שיש בצפר 10 וחצי=] 10. מכיר את מאור כהן?לא ממש... 11. אתה הומו?לא שידוע לי 12. אני לא..שו? 13. לפחות לא עכשיו..:\ 14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER? יאפ 15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה?משו כזה 16. מה אתה אומר?!? אמירות..? 17. איך זה להיות כמו פסיכולוג?לא יודעת! 18. מחר יש לך מפגש פורום?לא 19. וואלה?נשבעת 20. אמא שלך ערו..מה! 21. אל תענה על שאלה 20.. זה גססססססס 22. אה ענית?אכן 23. אה אתה גם רואה גור ואוח?אכן לא 24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך?השמינייה 25. וואלה גם עליי..כפרעלייך 26. אני מקווה שענית הכל בשאלה על שאלה.. ><

שרון710

New member
אופססס

לא שמתי לב שצריך לענות על כל שאלה בשאלה.. דאם.. לא משנה תתגברו

Nusy L I

New member
../images/Emo215.gif

1. מה שלומך? מה הוא צריך להיות? 2. בן כמה אתה? מעניין אותך?.. 3. מה השם שלך? איך עונים על זה בשאלה? 4. אתה בא לפה הרבה? לא ממש.. ואתה? 5. למה אתה בפורום הזה בכלל? למה אתה מתעקש שאני בן? 6. באיזה עוד פורומים אתה? אתה עושה דווקא? 7. מילה אהובה עלייך? מה? 8. זה הכינוי הראשון שלך? נראה לך? 9. באיזה שעה אתה הולך לישון? 10. מכיר את מאור כהן? מי זה? 11. אתה הומו? אני בת, אני יכולה להיות הומו? 12. אני לא.. אה אז אתה יכול לעשות לי ילד? 13. לפחות לא עכשיו.. S:? 14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER? נראה לך שאני מבינה בזה ? 15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה? לבדוק? 16. מה אתה אומר?!? אולי נבדוק ביחד? :) 17. איך זה להיות כמו פסיכולוג? זה ימשך עוד הרבה זמן? 18. מחר יש לך מפגש פורום? איזה פורום? S: 19. וואלה? מה וואלה? |||: 20. אמא שלך ערו... מה? 21. אל תענה על שאלה 20.. זה גססססססס איך אני לא אענה אם כבר עניתי? 22. אה ענית? אתה לא רואה? 23. אה אתה גם רואה גור ואוח? מה זה? 24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך? מי רוצה להיות מליונר? (זה היחיד שהיה עם שאלה |: ) ? 25. וואלה גם עליי.. באמאשך? 26. אני מקווה שענית הכל בשאלה על שאלה.. >< גם אני מקווה... אופס!!!!

Dark chocolate

New member
../images/Emo113.gif

מה שלומך? רע. ואיתך?
2. בן כמה אתה? בנובמבר 14. אותו תאריך של אורנה בנאי
3. מה השם שלך? מיכל
4. אתה בא לפה הרבה? בערך.. 5. למה אתה בפורום הזה בכלל?
חחח, מה? כי אני אוהבת את עברי. סוף נקודה פסוק. 6. באיזה עוד פורומים אתה? יש כמה ויש כמה. אין פורום שאני מתמידה לכתוב בו. 7. מילה אהובה עלייך? תל"י!@#$%^%$ שזה אומר תעשי/תעשה לי ילד/ה
. 8. זה הכינוי הראשון שלך? לא
9. באיזה שעה אתה הולך לישון? תלוי
לפני מבחנים בדר"כ אני חורשת המון, אז ב-2 בלילה או משהו.. ובימים רגילים ב-10
10. מכיר את מאור כהן? המסומם הזה שהיה בטב"ע?
אז כן. 11. אתה הומו? כן
ברור, אני אוהבת בנים
12. אני לא.. ומה אני אמורה לעשות עם המידע הזה? להלשין לאיראנים?
13. לפחות לא עכשיו..
14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER? כן
15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה?
16. מה אתה אומר?!? מה שאתה קורא?!? 17. איך זה להיות כמו פסיכולוג? פסיכולוג בחינם זה תמיד טוב
18. מחר יש לך מפגש פורום? לא
19. וואלה? קואלה. 20. אמא שלך ערו... סה? לא.. אימא שלי לא ארוסה. היא רווקה. 21. אל תענה על שאלה 20.. זה גססססססס. משיכת אותיות שולתתתתתתתתתת!!!!!11
22. אה ענית?
23. אה אתה גם רואה גור ואוח? איכ.
24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך? אני רואה רק סדרות על רמה.
25. וואלה גם עליי..
עילגות זה מצחיק. 26. אני מקווה שענית הכל בשאלה על שאלה.. ><

למעלה