שאלון שישי למעוניינים

ברררר

New member
שאלון שישי למעוניינים

קרוקר או לי קופר? (בהשראת הפסומות המעצבנות!!!) אתמול בשעה 6 בערב- רצתי לקנות הארי פוטר אבל כבר לא נשארו עותקים, כבר הייתי בחנות מוציא את כל כספי על הספר המושלם? היום בערב אכלתי- ארוחה צמחונית/בשרית או מה זה או זה? קציצות עוף עם קוטג' זה הכי אחי? הגעתי ללאס וגאס אני- רץ להמר בכל מקום או נשאר במלון למה מה יש לי לחפש בחוץ בקור הזה? בבוקר אני- קם והולך לבצפר/עבודה או קם מצחצח שיניים אוכל ארוחת בוקר עושה פיפי מתקשט והולך לבית הספר המצוחצח והחביב שלי? האם קרה לכם - שהכלבה שלכם תקעה נוד
או שהכלבה שלכם ניסתה לזיין רגל של מישהו זר? חתולים- פוי אני אלרגי או איזה חמודים ונקיים (אווצ' מיצי מה אתה שורט???)? אמונות תפלות- בגדים שחורים על המיטה חתולים שחורים נעליים הפוכות וכו' או אני קובע את מזלי למי אכפת מאיזה חתול רץ ברחוב? הדוגמנית של תמנון ומנחת "רוקדים עם כוכבים"- איזו יפה או איכססס? (ותזהרו עם התשובה שלכם) באותו עניין: "רוקדים עם כוכבים"- מכור/ה או שככה אני אבזבז את הזמן שלי? עקרות בית נואשות- ברור שאני יודע שזה מתחיל ב8.1. שזה יומיים אחרי היומולדת 17 של בר ואני לא יכול לחכות לזה (ליומולדת של בר... דהה) או סוזן סתם זקנה ורזה? באוניברסיטה אני- אוניברסיטה? אני????? או הולכ/ת על דוקטורט? בשביל להגשים את הייעוד שלך (להיות מפורסם) אתה- רץ לכל הסוכנים בארץ או פשוט יש לי קשרים? אהבה- בקיץ או בחורף? נכון מגניב שיש לבר- מדפסת עם סורק ועם מכונת צילום במכשיר אחד או הארי פוטר 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!? טוב דיי :) שבת שלום
.

MarishA M

New member
אוּייי שאלון!!../images/Emo99.gif

קרוקר או לי קופר? (בהשראת הפסומות המעצבנות!!!)--אממ לא זה ולא זה..חח. ולא ראיתי ת'פרסומות.. אתמול בשעה 6 בערב- רצתי לקנות הארי פוטר אבל כבר לא נשארו עותקים, כבר הייתי בחנות מוציא את כל כספי על הספר המושלם?זו שאלה?כי אל הבנתי..ואממ אני אישית לא אקנה אותו כי בטוח מישהו יקנה ואני אקח ממנו..במיוחד שלא קראתי עוד את החמישי. היום בערב אכלתי- ארוחה צמחונית/בשרית או מה זה או זה?אממ אני לא אוכלת בשר בבוקר. קציצות עוף עם קוטג' זה הכי אחי?לא. לא ניסיתי אף פעם,חבל על הקוטג'..אני לא בנאדם שאוהב הרבה בשר..פעם ב.. הגעתי ללאס וגאס אני- רץ להמר בכל מקום או נשאר במלון למה מה יש לי לחפש בחוץ בקור הזה? בטח רצה להמר,בשביל מה נמצאים בלאס-וגאס? בבוקר אני- קם והולך לבצפר/עבודה או קם מצחצח שיניים אוכל ארוחת בוקר עושה פיפי מתקשט והולך לבית הספר המצוחצח והחביב שלי?קמה והולכת לבצפר..אבל אני מתלבשת ומצחצחת שיניים אבל הבצפר לא חביב לא מצוחצח ולא שלי. האם קרה לכם - שהכלבה שלכם תקעה נוד או שהכלבה שלכם ניסתה לזיין רגל של מישהו זר?כן. חתולים- פוי אני אלרגי או איזה חמודים ונקיים (אווצ' מיצי מה אתה שורט???)? לא אלרגית,חיה חמודה אב לא קוצ'י מוצ'י,נחמד אבל לא בבית. אמונות תפלות- בגדים שחורים על המיטה חתולים שחורים נעליים הפוכות וכו' או אני קובע את מזלי למי אכפת מאיזה חתול רץ ברחוב?נעליים אני הופכת מהרגל,חתולים לא אכפת לי מצידי שיהיה ירוק ובגדים שחורים??מה זה אמונה חדשה? הדוגמנית של תמנון ומנחת "רוקדים עם כוכבים"- איזו יפה או איכססס? (ותזהרו עם התשובה שלכם)היא חמודה לאללה..ראיתי אותה פעם אחת בזארה והיא הייתה ממש נחמדה,היא יותר יפה בטלווזיה אבל. באותו עניין: "רוקדים עם כוכבים"- מכור/ה או שככה אני אבזבז את הזמן שלי?אמא שלי כל החיים רוקדת אז יוצא לי לראות פה ושם אבל בעיקרון זה בזבוז זמן. עקרות בית נואשות- ברור שאני יודע שזה מתחיל ב8.1. שזה יומיים אחרי היומולדת 17 של בר ואני לא יכול לחכות לזה (ליומולדת של בר... דהה) או סוזן סתם זקנה ורזה?עקרות בית נואשות זו אחלה סידרה בר מזל טוב.יש לך יומולדת בתאריך של חבר שלי חחח..בת כמה תיהי? באוניברסיטה אני- אוניברסיטה? אני????? או הולכ/ת על דוקטורט? פסיכולוגיה. בשביל להגשים את הייעוד שלך (להיות מפורסם) אתה- רץ לכל הסוכנים בארץ או פשוט יש לי קשרים?יש לי קשרים. אהבה- בקיץ או בחורף? קיץ. נכון מגניב שיש לבר- מדפסת עם סורק ועם מכונת צילום במכשיר אחד או הארי פוטר 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!? אממ המדפסת יותר מגניבה.. חח שבת שלום!.

מיכיל

New member
אין כמו שאלון שישי ../images/Emo13.gif

קרוקר או לי קופר? אף אחד מהם...אבל אם כבר אם כבר אז לי קופר. אתמול בשעה 6 בערב-רצתי לקנות הארי פוטר אבל כבר לא נשארו עותקים ,כבר הייתי בחנות מוציא את כל כספי על הספר המושלם?- אז האמת היא שקניתי אותו אתמול והוציא את כספי על הספר וסיימתי אותו היום ,מדהים מדהים מדהים! היום בערב אכלתי- ארוחה צמחונית/בשרית או מה זה או זה? קציצות עוף עם קוטג' זה הכי אחי? בשרית...אלוהים ישמור- קציצות עוף עם קוטג'? לא בגלל הקטע של הכשרות אבל זה באמת מגעיל. הגעתי ללאס וגאס אני- רץ להמר בכל מקום או נשאר במלון למה מה יש לי לחפש בחוץ בקור הזה? נשארת במלון כמובן..אני לא יוצאת מהבית! בבוקר אני- קם והולך לבצפר/עבודה או קם מצחצח שיניים אוכל ארוחת בוקר עושה פיפי מתקשט והולך לבית הספר המצוחצח והחביב שלי? הייתי הולכת על האפשרות השנייה חוץ מהאוכל ארוחת בוקר...והוא לא כזה ביצפר חביב. האם קרה לכם - שהכלבה שלכם תקעה נוד או שהכלבה שלכם ניסתה לזיין רגל של מישהו זר?חחח לא -מהסיבה הפשוטה שאין לי כלב,לא כלבה ולא חתול! חתולים- פוי אני אלרגי או איזה חמודים ונקיים (אווצ' מיצי מה אתה שורט???)? איזה חמודים ולא כל כך נקיים ( אווצ' מיצי מה אתה שורט???) אמונות תפלות- בגדים שחורים על המיטה חתולים שחורים נעליים הפוכות וכו' או אני קובע את מזלי למי אכפת מאיזה חתול רץ ברחוב?- אני קובעת את מזלי למי אכפת מאיזה חתול רץ ברחוב. הדוגמנית של תמנון ומנחת "רוקדים עם כוכבים"- איזו יפה או איכססס? (ותזהרו עם התשובה שלכם) לא משו בכלל והשמלות מזעזעות..אבל יש לה פנים יפות. "רוקדים עם כוכבים"- מכור/ה או שככה אני אבזבז את הזמן שלי? די מכורה. עקרות בית נואשות- ברור שאני יודע שזה מתחיל ב8.1. שזה יומיים אחרי היומולדת 17 של בר ואני לא יכול לחכות לזה (ליומולדת של בר... דהה) או סוזן סתם זקנה ורזה? לא מכירה עקרות בית נואשות. באוניברסיטה אני- אוניברסיטה? אני????? או הולכ/ת על דוקטורט? הולכת על דוקטורט כנראה. בשביל להגשים את הייעוד שלך (להיות מפורסם) אתה- רץ לכל הסוכנים בארץ או פשוט יש לי קשרים? יש לי קשרים. אהבה- בקיץ או בחורף? בחורף כמובן
כמה רומנטי
נכון מגניב שיש לבר- מדפסת עם סורק ועם מכונת צילום במכשיר אחד או הארי פוטר 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!? הארי פוטר 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סיימתי ללמודד להיסטורי !@@!~~!!

אללה לענות קרוקר או לי קופר? (בהשראת הפסומות המעצבנות!!!) ממ לי קופר אי ט'ינק...מה הקשר פרסומות?
אתמול בשעה 6 בערב- רצתי לקנות הארי פוטר אבל כבר לא נשארו עותקים, כבר הייתי בחנות מוציא את כל כספי על הספר המושלם? חחח.... לא. היום בערב אכלתי- ארוחה צמחונית/בשרית או מה זה או זה? קציצות עוף עם קוטג' זה הכי אחי? אוקי התחלתי עם מרק עם קוסוס ושניצל ואז 2 מנות אורז פלוס מוקפץ אחכך אכלתי פסטה עם רוטב לבן ואז סלט [ :] ] ולקינוח תותים עם שמנת ! הגעתי ללאס וגאס אני- רץ להמר בכל מקום או נשאר במלון למה מה יש לי לחפש בחוץ בקור הזה? רץ להמר בקור הזה @ בשביל מה יש לי "ארון מלא במעילים" של קסטרו? |מושפעת מהקטע עם הפרסומות מה לעשות| בבוקר אני- קם והולך לבצפר/עבודה או קם מצחצח שיניים אוכל ארוחת בוקר עושה פיפי מתקשט והולך לבית הספר המצוחצח והחביב שלי? מממ קמה והולכת לבצפר:] האם קרה לכם - שהכלבה שלכם תקעה נוד או שהכלבה שלכם ניסתה לזיין רגל של מישהו זר? חחח.... לא. חתולים- פוי אני אלרגי או איזה חמודים ונקיים (אווצ' מיצי מה אתה שורט???)? פוי איזה חמודים ומסריחים אמונות תפלות- בגדים שחורים על המיטה חתולים שחורים נעליים הפוכות וכו' או אני קובע את מזלי למי אכפת מאיזה חתול רץ ברחוב? ממ למי אכפת איזה חתול אני ידרוס היום חחעעחחע...סתם אממ לא הדוגמנית של תמנון ומנחת "רוקדים עם כוכבים"- איזו יפה או איכססס? (ותזהרו עם התשובה שלכם) שניהם איכס יפות! באותו עניין: "רוקדים עם כוכבים"- מכור/ה או שככה אני אבזבז את הזמן שלי? ככה אני אבזבז את הזמן היקר שלי??! עקרות בית נואשות- ברור שאני יודע שזה מתחיל ב8.1. שזה יומיים אחרי היומולדת 17 של בר ואני לא יכול לחכות לזה (ליומולדת של בר... דהה) או סוזן סתם זקנה ורזה? וואי יש עונה חדשה? לא ידעתי... אהה לי יש ב22.1 מזלטוב באוניברסיטה אני- אוניברסיטה? אני????? או הולכ/ת על דוקטורט? הולכת על דוקטורט משולש@ בשביל להגשים את הייעוד שלך (להיות מפורסם) אתה- רץ לכל הסוכנים בארץ או פשוט יש לי קשרים? מממ לא אהבה- בקיץ או בחורף? מתי שאפשר נכון מגניב שיש לבר- מדפסת עם סורק ועם מכונת צילום במכשיר אחד או הארי פוטר 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!? מדפסת עם בלה בלה בלה בלההה טוב בי:) שובעטוב

steelwater

New member
אני

קרוקר או לי קופר? (בהשראת הפסומות המעצבנות!!!) נראה לי קרוקר. כבר שנים לא שניתי בחנויות האלו אבל פעם אהבתי לקנות בקרוקר. אתמול בשעה 6 בערב- רצתי לקנות הארי פוטר אבל כבר לא נשארו עותקים, כבר הייתי בחנות מוציא את כל כספי על הספר המושלם? גם לא הבנתי אם זהש אלה או לא! אני אישית לא ממש מתלהבת מהארי פוטר ואני לא מתכוונת לקנות בקרוב את הספר הזה. פעם אהבתי והגעתי עד הספר השלישי או הרביעי נראה לי אבל אז הפסקתי לקרוא מישומה ומאז אני צריכה להמשיך. היום בערב אכלתי- ארוחה צמחונית/בשרית או מה זה או זה? קציצות עוף עם קוטג' זה הכי אחי?גם את השאלה הזאת לא הבנתי מה זה! אני צמחונית אז זה מה שאכלתי:) הגעתי ללאס וגאס אני- רץ להמר בכל מקום או נשאר במלון למה מה יש לי לחפש בחוץ בקור הזה?זו שאלה קצת לא קשורה לכלום. מאיפה לי לדעת?! פעם כמעט נסתי ללס ואגס שהייתי בלוס אנג'לס. אבל מאיפה לי לדעת, זו סיטואציה לא קשורה אלינו כל-כך... בבוקר אני- קם והולך לבצפר/עבודה או קם מצחצח שיניים אוכל ארוחת בוקר עושה פיפי מתקשט והולך לבית הספר המצוחצח והחביב שלי? מה זה השאלות האלו?!?!?! אני קמה, מתארגנת והולכת לצבא במדכא שלי שאני שונאת ללכת אליו וחושבת על השחרור בין היתר. האם קרה לכם - שהכלבה שלכם תקעה נוד או שהכלבה שלכם ניסתה לזיין רגל של מישהו זר? אין לי כלבה. חתולים- פוי אני אלרגי או איזה חמודים ונקיים (אווצ' מיצי מה אתה שורט???)?חמודים. אמונות תפלות- בגדים שחורים על המיטה חתולים שחורים נעליים הפוכות וכו' או אני קובע את מזלי למי אכפת מאיזה חתול רץ ברחוב?אני קצת עושה דבירם של אמונות טפלות. אני יורקת כשאני רואה חתול שחור למשל. הדוגמנית של תמנון ומנחת "רוקדים עם כוכבים"- איזו יפה או איכססס? (ותזהרו עם התשובה שלכם)לא יודעת מי זאת בכללץ באותו עניין: "רוקדים עם כוכבים"- מכור/ה או שככה אני אבזבז את הזמן שלי?עוד לא ראיתי את זה. עקרות בית נואשות- ברור שאני יודע שזה מתחיל ב8.1. שזה יומיים אחרי היומולדת 17 של בר ואני לא יכול לחכות לזה (ליומולדת של בר... דהה) או סוזן סתם זקנה ורזה? גם את זה עוד לא ראיתי. באוניברסיטה אני- אוניברסיטה? אני????? או הולכ/ת על דוקטורט? לא יודעת עדיין. בשביל להגשים את הייעוד שלך (להיות מפורסם) אתה- רץ לכל הסוכנים בארץ או פשוט יש לי קשרים?אני יעדיף להתפרסם כי אני אהיה טובה במה שאני יעשה. אהבה- בקיץ או בחורף? תמיד. נכון מגניב שיש לבר- מדפסת עם סורק ועם מכונת צילום במכשיר אחד או הארי פוטר 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!? זה מה יותר מגניב? לא יודעת.

למעלה