שאלון שירי מימון

shay08

New member
שאלון שירי מימון

עד כמה אתם אוהבים את שירי ?! אני מקווה שהרבה :) 1 . שיר אהוב של שירי - 2 . תמונה אהובה של שירי - 4 . שיר הכי פחות טוב של שיר - 5 . תמונה הכי פחות אהובה של שירי - 8 . לייב או פלייבק - 9 . בלדה או קצבי - 10. זמרות ליווי או לא - "בונוס" : עד כמה אתם אוהבים את השיר תברח מ-1 עד 10 ?

bateli 1

New member
../images/Emo26.gif

עד כמה אתם אוהבים את שירי ?! אני מקווה שהרבה :)ברור שהרבהההה
1 . שיר אהוב של שירי -אהבה קטנה
2 . תמונה אהובה של שירי -
4 . שיר הכי פחות טוב של שיר -אין
ב'מת
5 . תמונה הכי פחות אהובה של שירי -גם אין
8 . לייב או פלייבק -לייבבב
9 . בלדה או קצבי -קצבי 10. זמרות ליווי או לא -בד"כ כן "בונוס" : עד כמה אתם אוהבים את השיר תברח מ-1 עד 10 ? 11

linoy7

New member
אני../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

עד כמה אתם אוהבים את שירי
אני מקווה שהרבה
באאאאאארור
1 . שיר אהוב של שירי - היה ותמיד יהיה- השקט שנשאר
2 . תמונה אהובה של שירי -
4 . שיר הכי פחות טוב של שירי - אין
5 . תמונה הכי פחות אהובה של שירי - אין
8 . לייב או פלייבק - לייב
9 . בלדה או קצבי - שניהם!! אבל אם לבחור, אז- קצבי
10. זמרות ליווי או לא - תלוי...
"בונוס": עד כמה אתם אוהבים את השיר "תברח" מ-1 עד 10 ? 10

שלי...

1 . שיר אהוב של שירי -לאן שלא תלכי (הוא פשוט גרם לי להסתכל על החיים בצורה אחרת...) 2 . תמונה אהובה של שירי ->>> 4 . שיר הכי פחות טוב של שיר -אין דבר כזה 5 . תמונה הכי פחות אהובה של שירי -כנ"ל על 4 8 . לייב או פלייבק -תלוי באיזה הופעה אם זה הופעה של מעריצים אז לייב-כי אם מתבלבלים בפלייבק רואים שזה פלייבק ונגיד במפגש מעריצים השני היא התבלבלה בשיר "כמה פעמים" וזה היה ממש חמוד לדעתי... 9 . בלדה או קצבי -כל עוד שירי שרה את זה לא אכפת לי 10. זמרות ליווי או לא -תלוי לאיזה שירי... "בונוס" : עד כמה אתם אוהבים את השיר תברח מ-1 עד 10 ?10 -כבר אמרתי שכל השירים שלה מדהימים!!

../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

1 . שיר אהוב של שירי - בעיקר תברח
אחריו גם לאן שלא תלכי עד שתבין אותי כבר לא שלך אהבה קטנה השקט שנשאר... טוב קיצר *כמעט* מדהים
2 . תמונה אהובה של שירי - אוי יש מלא
היא מדהימה
נשים סתם תמונה
4 . שיר הכי פחות טוב של שיר - מרחוק בגלל זה ששר איתה וכמה פעמים 5 . תמונה הכי פחות אהובה של שירי - לא יודעת.... איך אנחנו אמורים לשים 2 תמונות?! 8 . לייב או פלייבק - ברור שלייב! תמיד הכי טוב לכל זמר (ומי שלא מסוגל הוא לא באמת זמר
) למרות שאף פעם לא הייתי בהופעה שלה
9 . בלדה או קצבי - קצבי
הכי מתאים לה
10. זמרות ליווי או לא - תלוי מי
נגיד יעל שחר בכיף... סתם סתם... נראה לי שכן.. למה לא?
"בונוס" : עד כמה אתם אוהבים את השיר תברח מ-1 עד 10 ? 10!!!
כבר אמרתי שאני הכי אוהבת אותו

מה אני לא יכולה לענות../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

יש מלא תמונות שאני אוהבתתתתתתתתתתתתתת! וכל השירים שלה יפים קשה לי להגיד שאחד הוא האהוב ביותר זה בתקופות אבל את כולם אני אוהבת ממש!!! אין שיר שהוא הכי פחות טוב! ובקשר ל8 עד שאלה 10 אז אני לא יודעת במה לבחור בכל אחד מהם אני בוחרת בשני האפשרויות חחחחחח ובונוס אז 10!

עונה...

עד כמה אתם אוהבים את שירי ?! אני מקווה שהרבה :)-המווןןן 1 . שיר אהוב של שירי -אהבה קטנה 2 . תמונה אהובה של שירי -אני מצרףף 4 . שיר הכי פחות טוב של שירי -לאן שלא תלכי 5 . תמונה הכי פחות אהובה של שירי -איןן 8 . לייב או פלייבק - לייב 9 . בלדה או קצבי -קצבי 10. זמרות ליווי או לא -כן "בונוס" : עד כמה אתם אוהבים את השיר תברח מ-1 עד 10 ? 9

תשובות שלי:

1 . שיר אהוב של שירי -"השקט שנשאר" 2 . תמונה אהובה של שירי ------------> 4 . שיר הכי פחות טוב של שיר - "עד שתבין אותי" 5 . תמונה הכי פחות אהובה של שירי -התמונה של הסינגל של "עד שתבין אותי" 8 . לייב או פלייבק -לייב ברור שלייב 9 . בלדה או קצבי -בלדה
10. זמרות ליווי או לא-עם זמרות ליווי. "בונוס" : עד כמה אתם אוהבים את השיר תברח מ-1 עד 10 ?6.. נראה לי
רגע באמת יש פה ציון עד כמה אנחנו אוהבים את שירי

Dorushh 3

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo187.gif

1 . שיר אהוב של שירי - לאן שלא תלכי
2 . תמונה אהובה של שירי - ואוו יש מלא!!
4 . שיר הכי פחות טוב של שיר - אין!! 5 . תמונה הכי פחות אהובה של שירי - אין 8 . לייב או פלייבק - לייב 9 . בלדה או קצבי - קצבי.. למרות שבבלדות אפשר יותר לשים לב לקול שלה
10. זמרות ליווי או לא - בטח שעם
"בונוס" : עד כמה אתם אוהבים את השיר תברח מ-1 עד 10 ? 100

עונהה ../images/Emo56.gif

1 . שיר אהוב של שירי - תברחח..
..וכמה פעמים....
2 . תמונה אהובה של שירי ---> 4 . שיר הכי פחות טוב של שיר - איתךך..כל השירים שלה ממש יפים אבל את זה פחות אהבתיי.. 5 . תמונה הכי פחות אהובה של שירי -איך בדיוק אני ישים שתי תמונות חחחח..אני אוהבת המון תמונות שלהה 8 . לייב או פלייבק -לייבב...אבל פלייבק שצריך
9 . בלדה או קצבי -איך אפשר ליבחורר..שניהםם
10. זמרות ליווי או לא - זמרות ליווי זה סבבה לשיריי... אחח... אממ מתי משדרים תמצעדד..?! היום או שבוע הבאא...???

למעלה