שאלון שירים

שאלון שירים

שיר שעושה לך טוב: שיר שעושה לך רע: שיר שמרגש אותך כל פעם מחדש: שיר שאת מכורה אליו: שיר עם המון משמעות בעינייך: שיר שמזכיר לך חברה טובה: שיר שמזכיר לך חבר טוב: שיר שמסמל לך דבר טהור: שיר שמסמל לך דבר שחור: שיר שמשמח אותך: שיר שמכניס אותך לדיכאון: שיר שמתאים לרגע שנולדת: שיר שמזכיר לך את הילדות: שיר שמתאים לבית הספר: שיר שתשימי בחתונה: שיר שמשחרר לך עצבים: שיר שמביא לך מוזה: שיר שמזכיר לך משהו עצוב: שיר שמזכיר לך רגע של בושה: שיר שמשגע אותך לחלוטין: שיר שמרגיע אותך: שיר שמזכיר לך מישהו שמת: שיר שמזכיר לך אירוע טוב מחייך: שיר שמזכיר לך אירוע רע מחייך: שיר שהיית בו בהופעה ונהנית עד כדי טירוף: שיר שהיית בו בהופעה ולא נהנית ואפילו סבלת: שיר שמזכיר לך מקום שאתה אוהב: שיר שמזכיר לך מקום שאתה שונא: שיר שאהבת פעם והיום כבר לא: שיר שפעם לא אהבת והיום כן: שיר מסרט שאתה אוהב: שיר מסדרה שאתה אוהב: שיר שמסמל לדעתך את החיים: שיר שמסמל את החיים שלך: שיר שנגע לך ללב: שיר שגרם לך להרגיש רע למרות שהוא לא קשור אליך: שיר שמזכיר לך תקופה טובה בחייך: שיר שמזכיר לך חורף: שיר שמזכיר לך קיץ: שיר שאתה אוהב לקום איתו: שיר שאתה אוהב להירדם איתו: שיר שמזכיר לך אדם שאת אוהבת: השיר האחרון ששמעת: שיר שמתאים לך ברגע זה: שיר אחרון שחברה שרה לך: שיר אחרון שחבר שר לך: שיר אחרון ששרת למישהו: שיר אחרון שמישהו שלח לך: שיר אחרון ששלחת למישהו: שיר שמזכיר לך את אימא שלך: שיר שמזכיר לך את אבא שלך: שיר שגורם לך לרצות לרקוד: שיר שמצמרר אותך: שיר שהיית רוצה לכתוב אותו: שיר שהיית רוצה להלחין: שיר שהיית רוצה להיות מסוגלת לשיר: שיר שלא היית רוצה לשמוע עוד לעולם: שיר שאם לא תשמע יותר לעולם יחסר לך:

danieli rose

New member
עונה :)

שיר שעושה לך טוב:עטור מצחך שיר שעושה לך רע:בתוך הצינורות של אלג'יר שיר שמרגש אותך כל פעם מחדש:חמי רודנר ויהודית רביץ - חדרים שבלב שיר שאת מכורה אליו:מסמרים ונוצות של מיכה שטרית שיר עם המון משמעות בעינייך:איפה הילד- כולם רוצים חבר שיר שמזכיר לך חברה טובה:מעט ממה שאת - שרון מולדבי שיר שמזכיר לך חבר טוב:דם על הים -אלג'יר שיר שמסמל לך דבר טהור:דיוויד ברוזה - מתחת לשמים שיר שמסמל לך דבר שחור:עבדים של ברי סחרוף שיר שמשמח אותך:שבק ס-נופל וקם שיר שמכניס אותך לדיכאון:שברי את הטלויזיה -החברים של נטאשה.. ולא חסר.. שיר שמתאים לרגע שנולדת:שירים של שבועות : ) שיר שמזכיר לך את הילדות:תפוחים ותמרים שיר שמתאים לבית הספר:שוקי של אינפקציה חחח שיר שתשימי בחתונה:לא יכול להוריד ממך את העיניים:) (מאיר אריאל כמובן!) שיר שמשחרר לך עצבים:מה נעשה..הדג נחש שיר שמביא לך מוזה:אהמ..לאדעת שיר שמזכיר לך משהו עצוב:אף אחד משנינו של עברי לידר שיר שמזכיר לך רגע של בושה:אין ממש... שיר שמשגע אותך לחלוטין:רוצה בנות שיר שמרגיע אותך:בוטן מתוק בקרקס - את לא לבד שיר שמזכיר לך מישהו שמת:הממ..אין ממש שיר שמזכיר לך אירוע טוב מחייך:שיר הגאנג'ה.. חח שיר שמזכיר לך אירוע רע מחייך:אני משתדלת לא לזכור אירועים רעים שיר שהיית בו בהופעה ונהנית עד כדי טירוף:השמים הם הגבול/נפלת חזק/מה שעובר עליי ברוק"צ כשחמי הופיע.. ואחלום לנצח! היה ענק שיר שהיית בו בהופעה ולא נהנית ואפילו סבלת:ביט 69 חחחחח שיר שמזכיר לך מקום שאתה אוהב:עיר של קיץ.. מזכיר לי את ת"א=) שיר שמזכיר לך מקום שאתה שונא:אני מנסה לא להתרכז בזה חח שיר שאהבת פעם והיום כבר לא:ממממ..לא יודעת..של שייגעצ אולי שיר שפעם לא אהבת והיום כן:הרבה שירים של ברי שיר מסרט שאתה אוהב:רעש לבן שיר מסדרה שאתה אוהב:מכה אפורה?D: שיר שמסמל לדעתך את החיים: האדמה בוכה..מוקי שיר שמסמל את החיים שלך: שברי את הטלויזיה..החברים של נטאשה שיר שנגע לך ללב:שלום חנוך - אנ'לא יודע איך לומר לך שיר שגרם לך להרגיש רע למרות שהוא לא קשור אליך:איזה זהב שיר שמזכיר לך תקופה טובה בחייך:הממ..אין בעברית כ"כ.. שיר שמזכיר לך חורף:אם כבר לבד,רק בשביל לקבל חיבוק שיר שמזכיר לך קיץ:גן התות ובכלל הדג נחש, ושוטי הנבואה שיר שאתה אוהב לקום איתו:אין ספציפי שיר שאתה אוהב להירדם איתו:יש הרבה שיר שמזכיר לך אדם שאת אוהבת:מה שעובר עליי,באתי ממך,את לא לבד,תנו לי לשתות ויש הרבה:) השיר האחרון ששמעת:מסמרים ונוצות שיר שמתאים לך ברגע זה:תגידי של שלמה ארצי שיר אחרון שחברה שרה לך:הממ...צילו של יום קיץ שיר אחרון שחבר שר לך: לא זוכרת שיר אחרון ששרת למישהו:לא זוכרת.. אני כל הזמן שרה.. שיר אחרון שמישהו שלח לך:הפוך של ברי סחרוף שיר אחרון ששלחת למישהו:כל פעם שאני מתאהב בך מחדש שיר שמזכיר לך את אימא שלך:אין בעברית שיר שמזכיר לך את אבא שלך:אין בעברית שיר שגורם לך לרצות לרקוד:ילדה סוכר שיר שמצמרר אותך:אני צריך אותך של אלג'יר שיר שהיית רוצה לכתוב אותו:עטור מצחך שיר שהיית רוצה להלחין:הממ לאדעת.. אני חסרת כל כישרון בתחום הזה:) שיר שהיית רוצה להיות מסוגלת לשיר:עד שתעזוב שיר שלא היית רוצה לשמוע עוד לעולם:הממ..רוצה בנות למיניהם שיר שאם לא תשמע יותר לעולם יחסר לך:וואי קשה..יש הרבה..

Hosh17

New member
טוב

שיר שעושה לך טוב: שירים של כוורת, וחלק של שלום חנוך, ושל החלונות הגבוהים שיר שעושה לך רע: אביב גפן - זוהרים, דיכאון - אביב גפן שיר שמרגש אותך כל פעם מחדש: אביב גפן - לילות לבנים שיר שאת מכורה אליו: לב שלם של ברי סחרוף שיר עם המון משמעות בעינייך: 98% מהשירים שיר שמזכיר לך חברה טובה: אין כזה שיר שמזכיר לך חבר טוב: אין שיר שמסמל לך דבר טהור: לאט לאט של שלום חנוך... ונשקי אותי של סיון שביט
שיר שמסמל לך דבר שחור: דיכאון של אביב גפן שיר שמשמח אותך: שיר שמכניס אותך לדיכאון: לא צריך להכניס אותי... אבל "אתמול" של אסף אמדורסקי, שמשום מה לא מדכא, הורס אותי שיר שמתאים לרגע שנולדת: שיר שמזכיר לך את הילדות: יש המון, לא רוק ישראלי אבל שיר שמתאים לבית הספר: החדר האינטימי שלי שיר שתשימי בחתונה: התאבדות שיר שמשחרר לך עצבים: מטאל...לא ממש רוק ישראלי שיר שמביא לך מוזה: הרבה שירים שיר שמזכיר לך משהו עצוב: אולי של אביב גפן, ממעמקים של עידן רייכל, אהבת נעוריי של שלום חנוך שיר שמזכיר לך רגע של בושה: אין שיר שמשגע אותך לחלוטין: חחחחחחחחחח יש מלא שיר שמרגיע אותך: אביתר בנאי-יש לי סיכוי שיר שמזכיר לך מישהו שמת: אביתר בנאי - אבות ובנים שיר שמזכיר לך אירוע טוב מחייך: שיר שמזכיר לך אירוע רע מחייך: ממעמקים - עידן רייכל...אלוהים ישמור. ולאן את הולכת של אביב גפן,וגם כמה של משינה שיר שהיית בו בהופעה ונהנית עד כדי טירוף: אממ סוף העולם של אביב גפן שיר אולטמטיבי להופעה...ועיר של קיץ של ברי סחרוף שיר שהיית בו בהופעה ולא נהנית ואפילו סבלת: שיר שמזכיר לך מקום שאתה אוהב: שיר שמזכיר לך מקום שאתה שונא: שיר שאהבת פעם והיום כבר לא: אין שיר שפעם לא אהבת והיום כן: שיר מסרט שאתה אוהב: שיר מסדרה שאתה אוהב: שיר שמסמל לדעתך את החיים: מחפש תשובה של היהודים שיר שמסמל את החיים שלך: לא יודעת שיר שנגע לך ללב: הרבה שיר שגרם לך להרגיש רע למרות שהוא לא קשור אליך: אין שיר שמזכיר לך תקופה טובה בחייך: יציאת חירום - נהדרת מדי שיר שמזכיר לך חורף: מאיר אריאל - זרעי קיץ, לילה - שלום חנוך, לילה - אביב גפן, אהוד בנאי - ממשיך לנסוע שיר שמזכיר לך קיץ: שיר שאתה אוהב לקום איתו: שיר שאתה אוהב להירדם איתו: שיר שמזכיר לך אדם שאת אוהבת: זה לא ייגמר אבל בכיף: ברי סחרוף - לב שלם אביב גפן -משל אביב גפן - אולי אביב גפן - לילות לבנים אביב גפן - יש לך אותי אביב גפן - בשבילך אביב גפן - התירוץ אביב גפן - מחר כבר לא יבוא אביב גפן - זה בא והולך אביב גפן - לאן את הולכת אביב גפן - קנאה אסף אמדורסקי - אתמול אסף אמדורסקי - אל תעזבי את תל אביב כנסיית השכל - תנו לי לשתות משינה - רומנטיקה עתידנית משינה - זה כתוב בספרים עידן רייכל - ממעמקים סיון שביט - נשקי אותי שלום חנוך - לאט לאט טוב אין לי כוח להמשיך לחפש בתיקיה חחח השיר האחרון ששמעת: אבטיפוס שיר שמתאים לך ברגע זה: מתים משעמום שיר אחרון שחברה שרה לך: אף אחד לא שר לי שירים שיר אחרון שחבר שר לך: שיר אחרון ששרת למישהו: שיר אחרון שמישהו שלח לך: שיר אחרון ששלחת למישהו: שיר שמזכיר לך את אימא שלך: שונא אותך...אם יש שיר כזה שיר שמזכיר לך את אבא שלך: איפה אתה... אם יש שיר כזה שיר שגורם לך לרצות לרקוד: כל מיני שיר שמצמרר אותך: יש הרבה שיר שהיית רוצה לכתוב אותו: חחח יש הרבה שיר שהיית רוצה להלחין: שיר שהיית רוצה להיות מסוגלת לשיר: שיר שלא היית רוצה לשמוע עוד לעולם: שיר שאם לא תשמע יותר לעולם יחסר לך: ארוך ומייגע

clyps

New member
../images/Emo13.gif

שיר שעושה לך טוב: move your feet- Junior Senior שיר שעושה לך רע: כל שיר מזרחי באשר הוא. שיר שמרגש אותך כל פעם מחדש: "אווירון"-קורין אלאל, "נורית"-רונית שחר שיר שאת מכורה אליו: "פגישה לאין קץ"- חוה אלברשטיין שיר עם המון משמעות בעינייך: "כאילו"- קורין אלאל שיר שמזכיר לך חברה טובה: "עד העונג הבא" - המכשפות (מזכיר לי את רותם
) שיר שמזכיר לך חבר טוב: "יש אי שם" - גידי גוב שיר שמסמל לך דבר טהור: אממ.. אני חושבת ש"מגדלור" של מיקה קרני. שיר שמסמל לך דבר שחור: "מעכבת"- ענבל פרלמוטר שיר שמשמח אותך: אמממ... "New York New York" של פרנק סינטרה.. תמיד מעלה לי חיוך.. שיר שמכניס אותך לדיכאון: אין כזה. אולי "לילות בלי מילים" בביצוע של קורין. שיר שמתאים לרגע שנולדת: "איך שיר נולד"? סטיגידיש! שיר שמזכיר לך את הילדות: אממ.. "אוהב להיות בבית"- אריק איינשטיין שיר שמתאים לבית הספר: ממ.. "לוח וגיר" - לא זוכרת של מי.. שיר שתשימי בחתונה: החוקים השתנו ולא סיפרו לי? שיר שמשחרר לך עצבים: אאהה.. "הכעס"- רוקפור שיר שמביא לך מוזה: "נס" -רונה קינן שיר שמזכיר לך משהו עצוב: "ים של זמן"- רונית שחר שיר שמזכיר לך רגע של בושה: "חמימות חולפת" -דנה ברגר שיר שמשגע אותך לחלוטין: אין. אבל חם לי. שיר שמרגיע אותך: "תמונה בכחול"- קורין אלאל, "ים העשב"- קורין אלאל שיר שמזכיר לך מישהו שמת: כל שיר של ענבל פרלמוטר. שיר שמזכיר לך אירוע טוב מחייך: "אי שם בלב" - קוריןא לאל שיר שמזכיר לך אירוע רע מחייך: "מקיץ אל חלום"- גלי עטרי שיר שהיית בו בהופעה ונהנית עד כדי טירוף: "תן לי קצת ממך"- קורין אלאל שיר שהיית בו בהופעה ולא נהנית ואפילו סבלת: "איפה האהבה שלך"- דניאל סולומון. שיר שמזכיר לך מקום שאתה אוהב: "בלילות הקיץ החמים"- מתי כספי שיר שמזכיר לך מקום שאתה שונא: אין. שיר שאהבת פעם והיום כבר לא: "יש בי עוד כוח"- הפרוייקט של עידן רייכל. שיר שפעם לא אהבת והיום כן: "איזה זהב"- שילה פרבר שיר מסרט שאתה אוהב: Imagine me & you שיר מסדרה שאתה אוהב: הפתיח של 'קרניבל'.. זו רק מנגינה. שיר שמסמל לדעתך את החיים: "זהירות מהמרווח"- ענבל פרלמוטר שיר שמסמל את החיים שלך: לא יודעת.. שיר שנגע לך ללב: "עד קצה המסלול"- יהודית רביץ שיר שגרם לך להרגיש רע למרות שהוא לא קשור אליך: אין. שיר שמזכיר לך תקופה טובה בחייך: לא מצליחה לחשוב על אחד.. שיר שמזכיר לך חורף: I saved the world today- Eurithmix שיר שמזכיר לך קיץ: "שיר בכיף"- קורין אלאל שיר שאתה אוהב לקום איתו: לא יודעת.. שיר שאתה אוהב להירדם איתו: אין.. שיר שמזכיר לך אדם שאת אוהבת: יש המון.. השיר האחרון ששמעת: אמממ... fly with me- פרנק סינטרה שיר שמתאים לך ברגע זה: יש שיר שקוראים לו "חם לייי"? שיר אחרון שחברה שרה לך: "לא עכשיו"- ענבל פרלמוטר. שיר אחרון שחבר שר לך: "יש אי שם"- גידי גוב שיר אחרון ששרת למישהו: "Isn't she lovely"-סטיבי וונדר שיר אחרון שמישהו שלח לך: לא זוכרת איך קראו לו.. שיר אחרון ששלחת למישהו: אממ.. "אלימלך"- קורין אלאל ומוטי גלעדי שיר שמזכיר לך את אימא שלך: "תפסתי ראש על הבר"- שלום חנוך שיר שמזכיר לך את אבא שלך: "זרעי קיץ"- מאיר אריאל שיר שגורם לך לרצות לרקוד: אין שיר שמצמרר אותך: "גבעת התחמושת" שיר שהיית רוצה לכתוב אותו: מי אני שאגנוב שיר של מישהו אחר שיר שהיית רוצה להלחין: כנ"ל שיר שהיית רוצה להיות מסוגלת לשיר: spente le stelle-אמה שפלן שיר שלא היית רוצה לשמוע עוד לעולם: משהו של סקעת או משהו כזה.. שיר שאם לא תשמע יותר לעולם יחסר לך: יש המון... שיר
.

bleeding guitar

New member
נראה מתי אני אתייאש ../images/Emo168.gif

שיר שעושה לך טוב: כל שיר של אומן שאני אוהבת שיר שעושה לך רע: כל שיר של נינט שיר שמרגש אותך כל פעם מחדש: תחזור תחזור של משינה שיר שאת מכורה אליו: כרגע חדשות מהמגירה של ארליך שיר עם המון משמעות בעינייך: כוכב - ארליך שיר שמזכיר לך חברה טובה: אחריות של יוני בלוך? [מאיוש את נחשבת?] שיר שמזכיר לך חבר טוב: את באה לבקר של משינה שיר שמסמל לך דבר טהור: הא? מה זה טהור לא מכירה את המילה הזאת שיר שמסמל לך דבר שחור: אבות ובנים של אביתר בנאי שיר שמשמח אותך: תראו אותי של הקספרים וחיוך קטן של אוריון שיר שמכניס אותך לדיכאון: אבות ובנים של אביתר בנאי? שיר שמתאים לרגע שנולדת: חורף - של גידי גוב שיר שמזכיר לך את הילדות: סוף העונה של גלי עטרי שיר שמתאים לבית הספר: פיח מה זה בי"ס? מעשנים ביחד של תיסלם שיר שתשימי בחתונה: קיץ של ערן צור? סתם אין לי מושג ואני לא הולכת להתחתן ממילא שיר שמשחרר לך עצבים: רוק כבד אבל לחלוטין!!! לא עולה לי משהו ספציפי שיר שמביא לך מוזה: מה מי מו? נו אין כזה שיר שמזכיר לך משהו עצוב: זה לא אותו דבר השחור הדכאון וזה? שיר שמזכיר לך רגע של בושה: אין כזה, בחיאת נו שיר שמשגע אותך לחלוטין: השיר הזה של הפיקיות שיר שמרגיע אותך: כל שיר של משינה שיר שמזכיר לך מישהו שמת: בחיאת ראבאק, לצערי את באה לבקר של משינה גם שיר שמזכיר לך אירוע טוב מחייך: משהו קטן וטוב של משינה שיר שמזכיר לך אירוע רע מחייך: לא יודעת שיר שהיית בו בהופעה ונהנית עד כדי טירוף: ג'וני האדום של משינה!!!! שיר שהיית בו בהופעה ולא נהנית ואפילו סבלת: בחיאת יש הרבה כאלו שיר שמזכיר לך מקום שאתה אוהב: הא? אין לי שמץ, אני קרובה ללהתייאש שיר שמזכיר לך מקום שאתה שונא: כנ"ל שיר שאהבת פעם והיום כבר לא: כל שיר של זוהר ארגוב
שיר שפעם לא אהבת והיום כן: עירומים של שא"צ שיר מסרט שאתה אוהב: לא רואה סרטים, לא יודעת. לא אוהבת פסי קול בד"כ שיר מסדרה שאתה אוהב: השיר של מסודרים?
שיר שמסמל לדעתך את החיים: שיר הפתיחה של החיים, חח שיר שמסמל את החיים שלך: רק ליפול על גן עדן של תופעת דופלר שיר שנגע לך ללב: ירח כחול של גן חיות שיר שגרם לך להרגיש רע למרות שהוא לא קשור אליך: מה? מי? מו? איך? למה? כמה? שיר שמזכיר לך תקופה טובה בחייך: לא עברנו את זה כבר? שיר שמזכיר לך חורף: חורף של גידי גוב? שיר שמזכיר לך קיץ: קיץ של ערן צור, חח שיר שאתה אוהב לקום איתו: השמיים הכחולים של אמדורסקי שיר שאתה אוהב להירדם איתו: לא יודעת שיר שמזכיר לך אדם שאת אוהבת: נאמממ השיר האחרון ששמעת: דניאלה - שלומי שבן שיר שמתאים לך ברגע זה: פרפרי תעתוע שיר אחרון שחברה שרה לך: נראה לי שאלך שוב על אחריות שיר אחרון שחבר שר לך: חברים לא שרים... שיר אחרון ששרת למישהו: אחריות? [מה יש לי מהשיר הזה לעזאזל?!] שיר אחרון שמישהו שלח לך: לא שולחים לי שירים בחיאת שיר אחרון ששלחת למישהו: לא שולחת שירים שיר שמזכיר לך את אימא שלך: אמא המיתולוגי לא זוכרת של מי זה שיר שמזכיר לך את אבא שלך: יש שירים שמזכירים את אבא? לא יודעת שיר שגורם לך לרצות לרקוד: כל שיר מקפיץ וכיפי? שיר שמצמרר אותך: ליפול על גן עדן שיר שהיית רוצה לכתוב אותו: לא יודעת נו שיר שהיית רוצה להלחין: לא רוצה להלחין כלום שיר שהיית רוצה להיות מסוגלת לשיר: אני לא מסוגלת לשיר ממילא שיר שלא היית רוצה לשמוע עוד לעולם: כל שיר של נינט שיר שאם לא תשמע יותר לעולם יחסר לך: כל שיר של נינט מה זהו נגמר?

Mrs big

New member
וואי, זה היה ארוך

שיר שעושה לך טוב: הדפוק הזה עושה לך טוב - ירמי קפלן שיר שעושה לך רע: כל החברה - מוניקה סקס שיר שמרגש אותך כל פעם מחדש: כבר עכשיו - ירמי קפלן שיר שאת מכורה אליו: אין כזה. שיר עם המון משמעות בעינייך: יותר יפה לי מקרוב - חמי רודנר שיר שמזכיר לך חברה טובה: על הרצפה - מוניקה סקס שיר שמזכיר לך חבר טוב: את לא כמו כולם - משינה שיר שמסמל לך דבר טהור: ההשראה של דפנה - יוני בלוך שיר שמסמל לך דבר שחור: שיר שמשמח אותך: אחריות - יוני בלוך שיר שמכניס אותך לדיכאון: המכתב - אביב גפן שיר שמתאים לרגע שנולדת: איפריות נופלות לאט - דן תורן[?] שיר שמזכיר לך את הילדות: שיר שמתאים לבית הספר: עניין של זמן - גידי גוב שיר שתשימי בחתונה: בחתונה של גרי - יוני בלוך שיר שמשחרר לך עצבים: שיר שמביא לך מוזה: שיר שמזכיר לך משהו עצוב: אהבנו - אביב גפן שיר שמזכיר לך רגע של בושה: אחלום לנצח - מופע הארנבות של ד"ר קספר שיר שמשגע אותך לחלוטין: שיר שמרגיע אותך: סגול - נעליים שיר שמזכיר לך מישהו שמת: לבכות לך - אביב גפן שיר שמזכיר לך אירוע טוב מחייך: למה את משחקת בי - יוני בלוך שיר שמזכיר לך אירוע רע מחייך: עניין של זמן - גידי גוב שיר שהיית בו בהופעה ונהנית עד כדי טירוף: הפסיכולוגית - יוני בלוך שיר שהיית בו בהופעה ולא נהנית ואפילו סבלת: כל ההופעה של אינפקציה שיר שמזכיר לך מקום שאתה אוהב: הרצליה - אבטיפוס שיר שמזכיר לך מקום שאתה שונא: ילד רחוב - סאבלימינל שיר שאהבת פעם והיום כבר לא: עדיף - דניאל סלומון שיר שפעם לא אהבת והיום כן: פתח תקווה - אינפקציה שיר מסרט שאתה אוהב: The first day of my life שהיה ב'הבועה'. שיר מסדרה שאתה אוהב: בואי גלי מפלורנטין שיר שמסמל לדעתך את החיים: שיר שמסמל את החיים שלך: במילים אחרות - אביב גפן שיר שנגע לך ללב: רק בשביל לקבל חיבוק - איפה הילד שיר שגרם לך להרגיש רע למרות שהוא לא קשור אליך: כל החברה - מוניקה סקס שיר שמזכיר לך תקופה טובה בחייך: זה כל הקסם - נמרוד לב ואורלי פרל שיר שמזכיר לך חורף: רק בשביל לקבל חיבוק - איפה הילד שיר שמזכיר לך קיץ: אהובתי - משינה שיר שאתה אוהב לקום איתו: כל שיר אהוב. בוקר טוב עולם - אבטיפוס יכול להיות סמלי. שיר שאתה אוהב להירדם איתו: אין כזה. שיר שמזכיר לך אדם שאת אוהבת: ילד לפעמים - יוני בלוך השיר האחרון ששמעת: כמו צמח בר - מאיה רוטמן וזהבית פסי שיר שמתאים לך ברגע זה: הזמן האבוד - ירמי קפלן שיר אחרון שחברה שרה לך: היא כל הזמן מזמזמת, אין לי מושג. שיר אחרון שחבר שר לך: אין לי מושג. שיר אחרון ששרת למישהו: שני סיפורי אהבה קטנים - החברים של נטאשה שיר אחרון שמישהו שלח לך: כוסינפה - השובבים שיר אחרון ששלחת למישהו: אני מזה לא זוכרת וזה גם בטח לא היה משהו בעברית. שיר שמזכיר לך את אימא שלך: שיר שמזכיר לך את אבא שלך: ברבי גירל שיר שגורם לך לרצות לרקוד: מאה שמונים - מוניקה סקס שיר שמצמרר אותך: וואי, לא עולה לי, אבל בטוח יש כזה! שיר שהיית רוצה לכתוב אותו: תפוזים - יוני בלוך שיר שהיית רוצה להלחין: אני לא מתרכזת בלחנים של שירים. שיר שהיית רוצה להיות מסוגלת לשיר: בוא אליי - אפרת גוש שיר שלא היית רוצה לשמוע עוד לעולם: הלילה - דודו טסה שיר שאם לא תשמע יותר לעולם יחסר לך: סגול - נעליים

Elfangor

New member
יאר!! יחי האנוכי!

משפט מטומטם... יחי האנוכי? לא יודע, רציתי להגיד יחי משו ולא היה לי... שיר שעושה לך טוב: זרזירים (הזבובים) שיר שעושה לך רע: עכשיו אתה חוזר בחזרה (מי שזאת לא תיהיה, קקי!) שיר שמרגש אותך כל פעם מחדש: Ghost cant run away בגירסאת ברי אקוסטית =] שיר שאת מכורה אליו: איתך אל הים-(כנסיית השכל) שיר עם המון משמעות בעינייך: השומר של הגן (ברי סחרוף)- אני לא מצטער טוב לי עכשיו! שיר שמזכיר לך חברה טובה: סאן חוזה (מוניקה סקס) שיר שמזכיר לך חבר טוב: 747 (הג'ירפות) שיר שמסמל לך דבר טהור: עיר מקלט (אהוד בנאי יותר מברי) שיר שמסמל לך דבר שחור: איתי (קורין אלאל?) קקי של שיר שיר שמשמח אותך: אחריות (יוני בלוך) שיר שמכניס אותך לדיכאון: איתי, עכשיו אתה חוזר בחזרה, קקי של שירים! שיר שמתאים לרגע שנולדת: וואו, איזה אבסורד! שיר שמזכיר לך את הילדות: פצעים ונשיקות (מוניקה סקס) שיר שמתאים לבית הספר:חטיבה: הר של בייגלך (מוניקה), תיכון: נעליים (פורטיס), לא יודע, מסמלים לי תקופות יורת.. שיר שתשימי בחתונה: הולכים אל הלא נודע ^_^ שיר שמשחרר לך עצבים: יש המון... נופל מדמם נגיד =] (יוסי אלפנט) שיר שמביא לך מוזה: קחי לך זמן (יציאת חירום) שיר שמזכיר לך משהו עצוב: לב שלם (ברי סחרוף) שיר שמזכיר לך רגע של בושה: הברוך של סלקום (אינפקציה) שיר שמשגע אותך לחלוטין: צריך רצף של שירים, איזה שלושה ארבעה כדי שאני אכנס לשיגעון של שעה ככה P: שיר שמרגיע אותך: קול גלגל (שוטי הנבואה) שיר שמזכיר לך מישהו שמת:לא חושב שיש לי כזה בראש כרגע שיר שמזכיר לך אירוע טוב מחייך: יחד (גאיה) אהבה ראשונה שלי =] שיר שמזכיר לך אירוע רע מחייך: כל דבר שחוויתי בחיים לטובה =] אבל אם כבר אז השומר של הגן, תמיד אח"כ אני חושב לעצמי "אני לא מצטער טוב לי עכשיו" שיר שהיית בו בהופעה ונהנית עד כדי טירוף: מכונת השירים (חמי רודנר), כל שיר שברי סחרוף התחיל איתו שיר שהיית בו בהופעה ולא נהנית ואפילו סבלת: אני מדחיק בקלות... שיר שמזכיר לך מקום שאתה אוהב:בלוז כנעני (אהוד בנאי) שיר שמזכיר לך מקום שאתה שונא: בלע, דיי עם שאלות שליליות! שיר שאהבת פעם והיום כבר לא:כל סוגי המכשפות למיניהם... שיר שפעם לא אהבת והיום כן: טיפת מזל (כנסיית השכל) שיר מסרט שאתה אוהב: האמפ... לא זוכר... שיר מסדרה שאתה אוהב: ככה זה (ברי סחרוף) כמובן! שיר שמסמל לדעתך את החיים: השומר של הגן (ברי סחרוף) אני לא מצטער טוב לי עכשיו! שיר שמסמל את החיים שלך: השומר של הגן P: שיר שנגע לך ללב: החיים שממול (ברי סחרוף) שיר שגרם לך להרגיש רע למרות שהוא לא קשור אליך: עכשיו את חוזר בחזרה שיר שמזכיר לך תקופה טובה בחייך: המון... נופל מדמם (יוסי אלפנט), רעש לבן (ברי סחרוף), סאן חוזה (מוניקה סקס) ועוד... שיר שמזכיר לך חורף: רק פה (הדגנחשים) שיר שמזכיר לך קיץ: עיר של קיץ P: (ברי סחרוף) שיר שאתה אוהב לקום איתו: להתעורר (פורטיסחרוף), איך שאני אהבתי (דן תורן) שיר שאתה אוהב להירדם איתו: מועדון החולמים (פורטיסחרוף), פלסטיקו (951) שיר שמזכיר לך אדם שאת אוהבת: החיים שממול (ברי סחרוף) השיר האחרון ששמעת: חתול וחתולה (בום פם) שיר שמתאים לך ברגע זה: Funky Mission (פאנקנשטיין) שיר אחרון שחברה שרה לך: המגדל השחור (אינפקציה) שיר אחרון שחבר שר לך: שיר הטרטע (קומדי סטור) שיר אחרון ששרת למישהו: עיר מקלט, לחברה שלי, והיא בכתה מהביצוע! שיר אחרון שמישהו שלח לך: שיר שחבר שלי כתב וביצע... לא זוכר איך קוראים לו... שיר אחרון ששלחת למישהו: פניה במראה (דן תורן) שיר שמזכיר לך את אימא שלך: גן העדן של ילדות (שלמה ארצי) שיר שמזכיר לך את אבא שלך:שושנה דמארי למיניהם ^^ שיר שגורם לך לרצות לרקוד: אין דבר כזה פה רוקנרול (הזבובים) שיר שמצמרר אותך: sea song מהאקוסטי של ברי שיר שהיית רוצה לכתוב אותו: השומר של הגן, לפחות הפיזמון והושורה שכבר קראתם, זה החיים שלי. שיר שהיית רוצה להלחין:לא יודע... שיר שהיית רוצה להיות מסוגלת לשיר: לא יודע... שיר שלא היית רוצה לשמוע עוד לעולם: איתי, כמה אפשר??!?!? שיר שאם לא תשמע יותר לעולם יחסר לך: כל ברי את פורטיס את הדיסק אוטוביוגרפיה של הכנסיה =]

G i r l i s h

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שיר שעושה לך טוב: כולם רוצים חבר - איפה הילד שיר שעושה לך רע: נכנע לך - ברי סחרוף שיר שמרגש אותך כל פעם מחדש: תרימי את הראש - כנסיית השכל שיר שאת מכורה אליו: מועקה - אבטיפוס שיר עם המון משמעות בעינייך: מנגינה יקרה - אביתר בנאי שיר שמזכיר לך חברה טובה: אין ממש שיר כזה חח שיר שמזכיר לך חבר טוב: בואי ניפרד - חמי רודנר (עזבו) שיר שמסמל לך דבר טהור: רוך וקושי - אסף אמדורסקי שיר שמסמל לך דבר שחור: מכתבים למיכלי - אלג'יר שיר שמשמח אותך: ענוג - נוער שוליים שיר שמכניס אותך לדיכאון: איש יקר - עברי לידר שיר שמתאים לרגע שנולדת: את לא כמו כולן - משינה , סתם
לא יודעת :) שיר שמזכיר לך את הילדות: לאדעת.. יש לי סיכוי - אביתר בנאי ?.. שיר שמתאים לבית הספר: לילה טוב - סטלה מאריס
סתם חח מה הקשר.. שיר שתשימי בחתונה: סרטים - קרח 9 :) כאילו, אם זה יהיה איתו
שיר שמשחרר לך עצבים: כל שיר שיש בו תופים מטורפים.. שיר שמביא לך מוזה: כשהכל יעבור - עברי לידר שיר שמזכיר לך משהו עצוב: קחי לך זמן - יציאת חירום שיר שמזכיר לך רגע של בושה: ...נכנע לך - ברי סחרוף שיר שמשגע אותך לחלוטין: השמיים הגבול - איפה הילד שיר שמרגיע אותך: שן לידי - אביתר בנאי שיר שמזכיר לך מישהו שמת: ................גיבור צבא ההגנה - פוליאנה פראנק שיר שמזכיר לך אירוע טוב מחייך: רמי מואשם באחזקת סמים קלים - ג'ירפות D: שיר שמזכיר לך אירוע רע מחייך: מלחמה שקטה - היהודים שיר שהיית בו בהופעה ונהנית עד כדי טירוף: מי שישמע בכמה הופעות הייתי.. רוק"צ היה נחמד [: שיר שהיית בו בהופעה ולא נהנית ואפילו סבלת: אין חח שיר שמזכיר לך מקום שאתה אוהב: שוב - יוני בלוך ואפרת גוש שיר שמזכיר לך מקום שאתה שונא: אישה לויתן - עברי לידר שיר שאהבת פעם והיום כבר לא: חזרת - ארכדי דוכין שיר שפעם לא אהבת והיום כן: עטור מצחך - אביתר בנאי שיר מסרט שאתה אוהב: אינני יודעת |: שיר מסדרה שאתה אוהב:^ שיר שמסמל לדעתך את החיים: השיר שלי - מופע הארנבות של ד"ר קספר שיר שמסמל את החיים שלך: פסק זמן - אריק איינשטיין, אולי? או רוץ ילד - כנסיית השכל שיר שנגע לך ללב: לעוף - היהודים שיר שגרם לך להרגיש רע למרות שהוא לא קשור אליך: עוד פעם - מוניקה סקס שיר שמזכיר לך תקופה טובה בחייך: אוהב אותך - דניאל סלומון שיר שמזכיר לך חורף: אהוב יקר - עברי לידר ורונית שחר שיר שמזכיר לך קיץ: אסף אמדורסקי - קרח 9 שיר שאתה אוהב לקום איתו: שום שיר! ברגע שאני שמה שיר יפה כשעון מעורר אני מתחילה לתעב אותו.. שיר שאתה אוהב להירדם איתו: עם הדיסק של יציאת חירום..הכי כיף בעולם שיר שמזכיר לך אדם שאת אוהבת: אמ.. הכוכבים דולקים על אש קטנה - משינה השיר האחרון ששמעת: לנעמי יש כנפיים - שרון מולדאבי שיר שמתאים לך ברגע זה: עכשיו מעונן - אביב גפן שיר אחרון שחברה שרה לך: בהכנה לקורס מד"צים היו מלא, אני לא זוכרת איזה שיר אחרון שחבר שר לך: ^, מלא משינה, ברי סחרוף, כאלה.. אמ בעצם נראה לי שהאחרון היה here without you שיר אחרון ששרת למישהו: ^ שיר אחרון שמישהו שלח לך: לא זכור לי חח שיר אחרון ששלחת למישהו: לא זוכרת איך קוראים לשיר, של נועם פנחסוב שיר שמזכיר לך את אימא שלך: מלך העולם - שלמה ארצי שיר שמזכיר לך את אבא שלך: שן לידי - אביתר בנאי שיר שגורם לך לרצות לרקוד: להפסיק לאכול עוגות - שייגעצ שיר שמצמרר אותך: מצטערים - אביב גפן שיר שהיית רוצה לכתוב אותו: אמ, מיליון פעם - מלכת הפלקט שיר שהיית רוצה להלחין: אין ממש שיר שהיית רוצה להיות מסוגלת לשיר: אין ממש שיר שלא היית רוצה לשמוע עוד לעולם: אין ממש שיר שאם לא תשמע יותר לעולם יחסר לך: כמה נדבר - ירמי קפלן

Walk On Water

New member
ME.

שיר שעושה לך טוב: בשדה ירוק(ככה נקרא?)-מאיר אריאל שיר שעושה לך רע: המ. וואו, כל החדשים המזוויעים האלה בגלגל"צ. שיר שמרגש אותך כל פעם מחדש: חבל שאת לא- ברי סחרוף שיר שאת מכורה אליו: בואי הביתה- ברי סחרוף שיר עם המון משמעות בעינייך: האם להיות בך מאוהב- אביב גפן שיר שמזכיר לך חברה טובה: זה רק הלב שכואב לך- אביב גפן שיר שמזכיר לך חבר טוב: סאן חוזה- מוניקה סקס שיר שמסמל לך דבר טהור: אגדת דשא- מאיר אריאל את שלום חנוך
שיר שמסמל לך דבר שחור: ג'קי- היהודים שיר שמשמח אותך: השיר שלי- מופע הארנבות שיר שמכניס אותך לדיכאון: סיכוי קלוש- שרון הולצמן שיר שמתאים לרגע שנולדת: לך ישר- יוני רכטר שיר שמזכיר לך את הילדות: הילדה הכי יפה בגן שיר שמתאים לבית הספר: שיר שתשימי בחתונה: כשזה עמוק- קורין אלאל(עדיף עם אביתר בנאי
) שיר שמשחרר לך עצבים: אהבתיה- שלמה ארצי שיר שמביא לך מוזה: רוקנרול- אביב גפן שיר שמזכיר לך משהו עצוב: אבות ובנים- אביתר בנאי שיר שמזכיר לך רגע של בושה: זה עושה לי שמח- אינפקציה שיר שמשגע אותך לחלוטין: פראנויה זמנית- המכשפות שיר שמרגיע אותך: שיר שמזכיר לך מישהו שמת: זה קורה- מאיר אריאל שיר שמזכיר לך אירוע טוב מחייך: חולצת פסים- עברי לידר שיר שמזכיר לך אירוע רע מחייך: פחות אבל כואב- יהודה פוליקר שיר שהיית בו בהופעה ונהנית עד כדי טירוף: עיר של קיץ- ברי סחרוף שיר שהיית בו בהופעה ולא נהנית ואפילו סבלת: וואו, איזה משהו של מוש בן ארי >< שיר שמזכיר לך מקום שאתה אוהב: שיר שמזכיר לך מקום שאתה שונא: שיר שאהבת פעם והיום כבר לא: משקאות חריפים- שייגעצ
שיר שפעם לא אהבת והיום כן: שיר מסרט שאתה אוהב: שיר מסדרה שאתה אוהב: הפוך- ירמי קפלן שיר שמסמל לדעתך את החיים: שיר שמסמל את החיים שלך: כי האדם עץ השדה שיר שנגע לך ללב: אהוב יקר- רונית שחר שיר שגרם לך להרגיש רע למרות שהוא לא קשור אליך: שיר שמזכיר לך תקופה טובה בחייך: מבול- רונה קינן שיר שמזכיר לך חורף: שיר שמזכיר לך קיץ: איתו לנצח- קרח 9. אל תשאלו אותי למה
שיר שאתה אוהב לקום איתו: משהו של יזהר אשדות שיר שאתה אוהב להירדם איתו: האביב הנצחי- כנסיית השכל שיר שמזכיר לך אדם שאת אוהבת: צל כבד- כשניקו תתחיל לדבר השיר האחרון ששמעת: מודדת- ירמי קפלן שיר שמתאים לך ברגע זה: דם- מוניקה סקס שיר אחרון שחברה שרה לך: מרי לו
שיר אחרון שחבר שר לך: משהו של בריטני ספירס שיר אחרון ששרת למישהו: יוצא לאור- אהוד בנאי שיר אחרון שמישהו שלח לך: חלום כהה- אסף אמדורסקי שיר אחרון ששלחת למישהו: חבל שאת לא שיר שמזכיר לך את אימא שלך: זה רק הלב שכואב לך שיר שמזכיר לך את אבא שלך: שיר שגורם לך לרצות לרקוד: משהו של מוקי! שיר שמצמרר אותך: הרעות שיר שהיית רוצה לכתוב אותו: שיר שהיית רוצה להלחין: עכשיו- ג'וני שועלי שיר שהיית רוצה להיות מסוגלת לשיר: אהוב יקר שיר שלא היית רוצה לשמוע עוד לעולם: הוווווווווווו, כל כך הרבה!!!!!!! שיר שאם לא תשמע יותר לעולם יחסר לך: כנ"ל

למעלה