שאלון שירים ...

angela12

New member
סולחים לך על בריטני ../images/Emo13.gif

מוות- coma white-marilyn manson תחייה- דרך חדשה- התחלה- סוף לסיפור- עדי כהן==השיר הזה נחרש בתחילת השנה שהיה הטיול השנתי אז זה מזכיר לי אותו רצחחח סיום- רגע טוב בחיים- sweet child o' mine- guns n roses רגע רע בחיים- כנ"ל את אמא- את אבא- אהבה- sweet child o mine שנאה-sweet chikd o mine קיץ- חורף- חופש- את אלוהים- אור- p.i.m.p זה מזכיר לי ילד שקוראים לו אור
חושך- don't cry לילה- כנ"ל בוקר- אנשים שאתה אוהב- sweet child o mine את החבר\חברה\קראש\יזיז\ה שלך-sweet child o mine תקופה גרועה- hurt- NIN את החבר\ה הכי טובים- lithium ===הם פשוט לא יפסיקו לשיר את זה אף פעם... כעס- so what - metallica פוזיציה מצחיקה- love in an elavitor====ראיתי את הקליפ פעם עם חברה ש'לי ואימא ש'לה...בואו רק נאמר שהיה פאדיחות הגשמת חלום-sweet child o mine הרגשה טובה במיוחד-sweet child o mine זהו. תרשמו גם...זה מעניין!

bLAck hALo

New member
:|

מוות- Skid Row - Wasted Time / EMINEM - ROCK BOTTOM /Marilyn Manson - Coma Black תחייה- Enigma - Return To Innocence דרך חדשה- areosmith - Fly Away From Here/ Sam Cook - A Chage Is Gonna Come התחלה- Soul Asylum - Runaway train / Etta James - At Last סיום- Gun n roses-Dont You Cry רגע טוב בחיים- Louis Armstrong - Moon River רגע רע בחיים-Nine Inch Nails - Hurt את אמא- Richard Marx - I swear I left her by the river את אבא- Richard Marx - I swear I left her by the river אהבה-Al Green - Aint No Sunshine When She's Gone שנאה- eminem- kim קיץ- cypress hill-ganja bus / Aerosmith - Girls of Summer חורף-Pink Floyd - Wish You Were Here חופש- Queen - Don't Stop Me Now / George Michael- Freedom את אלוהים- את מי? שיהיה.. היהודים- עידן האלוהים אור- Smash Mouth - Walking On The Sun חושך- Skid Row- In A Darkened Room לילה- Skid Row- Midnight / אביב גפן- אור הירח בוקר- bob dilan - like a rolling stone אנשים שאתה אוהב- The Rembrandts -I'll Be There for You את החבר\חברה\קראש\יזיז\ה שלך- Seal - Kiss From A Rose תקופה גרועה- Radio Head - Creep את החבר\ה הכי טובים- Grover Washington Jr & Bill Withers - Just The Two Of Us כעס- יותר מדי..אז לא עולה לי לראש משהו פוזיציה מצחיקה- כנ"ל^ הגשמת חלום- John Lennon- Imagine הרגשה טובה במיוחד- R.Kelly-I Belive I Can Fly זה מה שעושים כשאי אפשר לישון בגלל השכנים.

angela12

New member
הילה אם יש לך בעיה עם השכנים טלפון

אחד אליי אני מסדרת הכל. ו-Fly Away From Here מזכיר לי דברים ממש עצובים ו...את שיעור טכנולוגיה

bLAck hALo

New member
יש בעיה..ב-9 בבוקר יש לי שכן

שם טראסנים..ואני לא יכולה להעשות כלום כי בעיקרון כבר הגשנו עליו תלונה..ארג. מי ער ב-9 בבוקר בחופש!?#?#@?$!@!!! אני ערה ב-9 בבוקר כשאני חוזרת הביתה רק ואז לישון אפילו אי אפשר
שיעור טכנולוגיה? יש מבין..... :|

Magi¢ Girl

New member
אוקיי יאללה :]]

איזה שיר מזכיר לך: מוות- אביב גפן-יומן מסע, 50 Cent- Many Men תחייה- מוקי-עוקף מלמעלה דרך חדשה- אהוד בנאי-השביל הזה התחלה- שבק"ס-נופל וקם סיום- החברים של נטאשה-נאמר כבר הכל רגע טוב בחיים- The Game feat. 50 Cent-Hate it Or Love It רגע רע בחיים- Limp Bizkit-Build A Bridge את אמא- Tupac-Dear Mama את אבא- שלמה ארצי-נוף ילדות אהבה- אביתר בנאי-הזאב והאיילה שנאה- Eminem-Go To Sleep קיץ- קרח 9-איתו לנצח חורף- Nickelback-Hero חופש- שוטי הנבואה-יפהפייה את אלוהים- הדג נחש-אלוהים שלי אור- יהודה פוליקר-הצל שלי ואני חושך- אלי לוזון-גשם לילה- אהוד בנאי-ילדי הלילה בוקר- מאיר בנאי-שירו של שפשף אנשים שאתה אוהב- Pink Floyd-Wish You Were Here את החבר\חברה\קראש\יזיז\ה שלך- טיפקס-מאמי, היהודים-לא קל תקופה גרועה- Eminem-Criminal את החבר\ה הכי טובים- Beach Boys-California Dreaming כעס- Limp Bizkit-Hot Dog פוזיציה מצחיקה- Eminem-Without Me הגשמת חלום- Eminem-Lose Yourslef הרגשה טובה במיוחד- אריק איינשטיין-גיטרה וכינור

למעלה