סולחים לך על בריטני ../images/Emo13.gif
מוות- coma white-marilyn manson תחייה- דרך חדשה- התחלה- סוף לסיפור- עדי כהן==השיר הזה נחרש בתחילת השנה שהיה הטיול השנתי אז זה מזכיר לי אותו רצחחח סיום- רגע טוב בחיים- sweet child o' mine- guns n roses רגע רע בחיים- כנ"ל את אמא- את אבא- אהבה- sweet child o mine שנאה-sweet chikd o mine קיץ- חורף- חופש- את אלוהים- אור- p.i.m.p זה מזכיר לי ילד שקוראים לו אור
חושך- don't cry לילה- כנ"ל בוקר- אנשים שאתה אוהב- sweet child o mine את החבר\חברה\קראש\יזיז\ה שלך-sweet child o mine תקופה גרועה- hurt- NIN את החבר\ה הכי טובים- lithium ===הם פשוט לא יפסיקו לשיר את זה אף פעם... כעס- so what - metallica פוזיציה מצחיקה- love in an elavitor====ראיתי את הקליפ פעם עם חברה ש'לי ואימא ש'לה...בואו רק נאמר שהיה פאדיחות הגשמת חלום-sweet child o mine הרגשה טובה במיוחד-sweet child o mine זהו. תרשמו גם...זה מעניין!
מוות- coma white-marilyn manson תחייה- דרך חדשה- התחלה- סוף לסיפור- עדי כהן==השיר הזה נחרש בתחילת השנה שהיה הטיול השנתי אז זה מזכיר לי אותו רצחחח סיום- רגע טוב בחיים- sweet child o' mine- guns n roses רגע רע בחיים- כנ"ל את אמא- את אבא- אהבה- sweet child o mine שנאה-sweet chikd o mine קיץ- חורף- חופש- את אלוהים- אור- p.i.m.p זה מזכיר לי ילד שקוראים לו אור