שאלון שירים ...

galileho

New member
שאלון שירים ...../images/Emo26.gif

ראיתי בפורום בריטני אז העתקתי מקווה שיסלחו לי ... איזה שיר מזכיר לך: מוות- תחייה- דרך חדשה- התחלה- סיום- רגע טוב בחיים- רגע רע בחיים- את אמא- את אבא- אהבה- שנאה- קיץ- חורף- חופש- את אלוהים- אור- חושך- לילה- בוקר- אנשים שאתה אוהב- את החבר\חברה\קראש\יזיז\ה שלך- תקופה גרועה- את החבר\ה הכי טובים- כעס- פוזיציה מצחיקה- הגשמת חלום- הרגשה טובה במיוחד-

Ill Fame

New member
פורום בריטני? את צריכה שאנחנו נסלח

לך! לא מספיק כל הרוקיסטים, עכשיו הדרדרנו לפופ
. מה עכשיו, פסיכודלי

Envenom

New member
רוקרים*

רוקיסטים זה משהו אחר, ואני מקווה שאין כאן כאלה חוץ ממני

Envenom

New member
בשמחה

רוקרים- כאלה ששומעים רוק רוקיסטים- כאלה שהולכים למופע הקולנוע של רוקי (ראה כתבה במעריב לנוער השבוע)

Ill Fame

New member
אוקיי. אגב, אני בעצמי מבקר ברוקי

ואני לא נהנה מזה, אלא פשוט הולך כי החברה מופיעה (או לפחות הופיעה) שם. אולי נפגש שם מתישהו

Envenom

New member
אני מופיע מחר..

עם משרתיו הנאמנים, בתור ריף ראף. אתה יותר ממוזמן

Ill Fame

New member
זה לא הקטע שלי, בלשון המעטה, ואני

דווקא מבלה רבות מזמני בנסיון לחשוב על תירוצים למה אני לא יכול ללכת עם מעיין השבוע...

maayanb182

New member
הייתי אתמול ברוקי..

ראיתי אותך מופיע. אתה עושה ריף ראף נהדר.
סתם התחשק לי לפרגן..

galileho

New member
סליחה :(

תסלחו לי ...
בבקשהההה אני מתחננת על חיי בפורום הזה בבקשההההההה
לרדת על הברכיים

Ill Fame

New member
על הברכיים זה בסדר...

אבל אני דווקא חשבתי בכיוון של "פיצוי", לא סליחה של ממש

®NuLy®

New member
בריטני../images/Emo5.gif

אבל משעמם לי אז אני יענה
מוות- walking dead של צ'סטר בנינגטון תחייה- bring me to life של אוונסנס דרך חדשה- לא יודעת התחלה- כנ"ל סיום- כנ"ל רגע טוב בחיים- happy של סיטה רגע רע בחיים- כנ"ל את אמא- שאלות מעצבנות את אבא- כנ"ל אהבה- don't wanna miss athing של אירוסמית' שנאה- shut up של סימפל פלאן קיץ- summer jam חחחחחחחחח חורף- אמממממ חופש- אמממממממממממממממממ את אלוהים- god must hate me של סימפל פלאן אור- לא עולה לי כרגע חושך- גם לא לילה- are we wating של גרין דיי {אל תשאלו אותי למה} בוקר- ?? אנשים שאתה אוהב- השיר פתיחה של שנות ה-70 את החבר\חברה\קראש\יזיז\ה שלך- תקופה גרועה- את החבר\ה הכי טובים- כעס- kim של המלך
פוזיציה מצחיקה- shut up של קלי אוסבורן הגשמת חלום- i just wanna live של גוד שארלוט {הסיבה לא משנה} הרגשה טובה במיוחד-

Ill Fame

New member
אם היא מבקשת לחזור לחיים, משמע היא

מתה
זוהי לפחות נקודת המבט שלי. ובכלל שיר מאוד אפלולי וכבד.

למעלה