שאלון שיעמום #2

שאלון שיעמום #2

תלונות לפורום שביעיסטים
1. שם: 2. מגורים: 3. אחים: 4. כינויים אחרים: 5. בית ספר יסודי: 6. מצב משפחתי: 7. אוהב את ההורים: 8. רוצה אחים ( עוד אחים?): 9. אתה רוצה אח גדול או אח קטן: 10. צפית בתוכניות ילדים: 11. עדיין צופה בתוכניות ילדים: 12. היו לך הרבה חברים כשהיית קטן: 13. מיהו חבר ילדותך: 14. מהו חלום הילדות שלך: 15. תחביב ילדות, עיסוק ילדות: 16. מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?: 17. אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?: 18. איפה היית רוצה לגור: 19. במה אתה רוצה לעבוד: 20. עבדת פעם?:
שאלות פילוסופיות
21. אם ה' היה נותן לך אפשרות לבחור משהו אחר בגלגול הבא, מה היית בוחר?: 22. אם לא היית אתה, מי היית רוצה להיות?: 23. את מי מהמתים היית מחייה?: 24. עם מי היית רוצה לבלות לילה שלם?: 25. אם היה אפשרי, היית נולד כמין אחר?: 26. ה' הוא גבר או אישה? 27. האם אי פעם חשבת על אחד מהמכרים שלך באופן מיני?: 28. האם הוא היה בן מינך?:
נכון או לא נכון- האם קיים:
29. אהבה ממבט ראשון: 30. סיכוי לשלום בין ערבים לישראלים: 31. כל הערבים רוצים מלחמה: 32. ה': 33. חייזרים: 34. רוחות רפאים ( בלולו וכד'): 35. אנשים מתים שמשוטטים ביננו: 36. גלגול נשמות: 37. גן עדן וגהנום: 38. פסל שהוא אל: 39. גורל: 40. לא נודע: 41. כל הבלונדינות סתומות: 42. כל הערסים מרוקאים: 43. כל הדתיים אוכלי חינם: 44. כל האשכנזים חנונים: 45. כל האשכנזים אימפוטנטים: 46. כל המורות מדברות עם "ררררררררייייש": 47. אדם שבגד פעם אחת יבגוד פעם שנייה: 48. בעל מכה יכה שנית: 49. אנס/אונסת יאנוס שוב:
מתי בפעם האחרונה:
50. רבת עם ההורים: 51. שיקרו לך וגילית: 52. עשו עלייך לינץ' חברתי: 53. חשבת שהחיים שלך זה סרט ( כמו המופע של טרומן): 54. השתכרת: 55. ראית משהו או מישהו עירום: 56. "שיחקת" עם עצמך:
מיהו האדם האחרון:
57. שאיתו דיברת: 58. שראית: 59. שבכית עליו: 60. ששיקרת לו: 61. שחשבת שהיה ממש טוב אם הוא לא היה קיים: 62. שחשבת שהיה ממש טוב אם היית הוא: 63. שצחקת איתו: 64. שהצחקת: 65. שעשה לך טוב בעת צרה: 66. שהציל אותך ממות: 67. שנישקת אותו: 68. ששילם עלייך על משהו: 69. שראה אותך בעת משבר: 70. שהרבצת לו: 71. שהרביץ לך: 72. שקנית איתו בגדים: 73. שנתת לו מתנה: 74. שקיבל מתנה ממך: 75. שאהבת ( אם אתם מוכנים לגלות): 76. שנדלקת עליו: 77. שאמר לך שהוא אוהב אותך: 78. שאמר לך שהוא שונא אותך: 79. שיצאת איתו לסרט: 80. ( ולקמצנים מבינינו)- שראה איתך סרט שהורדת באינטרנט: 81. שהעלה לך את הביטחון עצמי: 82. שהוריד לך את הביטחון עצמי: 83. שגרם לך לרצות להיות יפה יותר: 84. שגרם לך לרצות להיעלם באותו רגע:
דברים זולים אך מאפיינים:
117. מהו השיר הכי אהוב עלייך: 118. מהו השיר שהכי תקוע לך בראש: 119. מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בעת מבחן: 120: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע כל פעם שהיית רואה את אהובתך: 121: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בחתונה ( שאלה זולה): 122: בהלוויה: 123: בדרך לביה"ס: 124: במסיבה: 125: מהו השיר שהכי הזדהת איתו: 126: מהו השיר שגורם לך לבכות: 127: מה השיר שאתה לא יכול לשמוע יותר בגלל שהוא מעצבן: 128: מהו השיר שאתה לא יכול לשמוע בגלל שהוא מעציב:
דברים שנואים:
129: שחקן טלוויזיה 130: תוכנית 131: ביטוי מעצבן: 132: הדבר הכי מעצבן שאמרו לך: 133: הדבר הכי מעצבן שעשו לך: 134: שאמרו לך באמצע הרחוב: 135. ערסים או רוסים: 136. זקנים או צעירים: 137. גוגואים או פוגים: 138. מאכל: 139. ממתק: 140. מקום: 141. סגנון לבוש: 142. חנות: 143. מוכר:
עוד קצת:
144. חיות מחמד: 145. מוצא הורים: 146. איפה נולד: 147. ישראל ארץ טובה: 148. איפה תתגייס: 149. הרג חיות- דבר נורא, או חפיף? 150. הספר הכי טוב שקראת אי פעם: 151. הסרט הכי טוב שראית אי פעם:

עונה בשביל בר ../images/Emo3.gif

1. שם: מיתר 2. מגורים: מושב 3. אחים: אחד בן 12 4. כינויים אחרים: מייקי, סקית, שקית, זין, שמנה, חזרזיר
5. בית ספר יסודי: היה ונגמר וטוב שכך
6. מצב משפחתי: נשואה+8 7. אוהב את ההורים: חייבים, לא?
8. רוצה אחים ( עוד אחים?): לא לא, טוב לי ככה. 9. אתה רוצה אח גדול או אח קטן: גדול, אם כבר 10. צפית בתוכניות ילדים: מומינים, קטנטנות, המורדים, פוקימון
, כל הדברים החשובים, אתם יודעים |לשון| 11. עדיין צופה בתוכניות ילדים: -- 12. היו לך הרבה חברים כשהיית קטן: היו מספיק
13. מיהו חבר ילדותך: לא נשארו הרבה מהם 14. מהו חלום הילדות שלך: להצליח. פעם רציתי להיות וטרינרית. 15. תחביב ילדות, עיסוק ילדות: להיות ילדה? 16. מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?: וטרינרית, מאלפת דולפינים
17. אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?: מנסה
18. איפה היית רוצה לגור: ת"א, לונדון.. 19. במה אתה רוצה לעבוד: זה בטח יהיה משהו בסגנון הרפואה 20. עבדת פעם?: ללא שכר, חוץ מבייביסטר פעמיים אבל הפסקתי כי אני שונאת ילדים
שאלות פילוסופיות 21. אם ה' היה נותן לך אפשרות לבחור משהו אחר בגלגול הבא, מה היית בוחר?: עץ גדול. 22. אם לא היית אתה, מי היית רוצה להיות?: אף אחד. 23. את מי מהמתים היית מחייה?: את רועיקי. 24. עם מי היית רוצה לבלות לילה שלם?: החבר, חברים למיניהם (בנפרד לפי קבוצות) 25. אם היה אפשרי, היית נולד כמין אחר?: זה היה יכול להקל עליי 26. ה' הוא גבר או אישה? הוא העולם, אם כבר 27. האם אי פעם חשבת על אחד מהמכרים שלך באופן מיני?: מן הסתם 28. האם הוא היה בן מינך?: לא נכון או לא נכון- האם קיים: 29. אהבה ממבט ראשון: הידלקות, אולי 30. סיכוי לשלום בין ערבים לישראלים:
31. כל הערבים רוצים מלחמה: לא נכון בכלל 32. ה': לא על פי היהודות 33. חייזרים:
34. רוחות רפאים ( בלולו וכד'):
35. אנשים מתים שמשוטטים ביננו:
36. גלגול נשמות:
37. גן עדן וגהנום:
38. פסל שהוא אל:
39. גורל: אולי 40. לא נודע: כמובן 41. כל הבלונדינות סתומות: כמעט
42. כל הערסים מרוקאים:
43. כל הדתיים אוכלי חינם:
44. כל האשכנזים חנונים:
(לא להרוג אותי, אני חצי אשכנזיה גם כן) 45. כל האשכנזים אימפוטנטים:
זה לא 46. כל המורות מדברות עם "ררררררררייייש":
רק המורה לתנ"ך 47. אדם שבגד פעם אחת יבגוד פעם שנייה: לא בהכרח 48. בעל מכה יכה שנית:
אם הוא לא יעצר 49. אנס/אונסת יאנוס שוב:
אם הוא לא יעצר מתי בפעם האחרונה: 50. רבת עם ההורים: כמה ימים 51. שיקרו לך וגילית: הרבה זמן 52. עשו עלייך לינץ' חברתי: אף פעם 53. חשבת שהחיים שלך זה סרט ( כמו המופע של טרומן): לא קרה
54. השתכרת: אף פעם 55. ראית משהו או מישהו עירום: וואו, אה, עירום מלא? מאז הילדות אני חושבת
56. "שיחקת" עם עצמך: לפני שעה, שעמם לי אז שחקתי עם עצמי שח מט. מיהו האדם האחרון: 57. שאיתו דיברת: אמא שלי 58. שראית: המנקה 59. שבכית עליו: רועי 60. ששיקרת לו:
61. שחשבת שהיה ממש טוב אם הוא לא היה קיים: אף אחד 62. שחשבת שהיה ממש טוב אם היית הוא: וואלה, אין לי מושג 63. שצחקת איתו: רועי? 64. שהצחקת: רועי 65. שעשה לך טוב בעת צרה: רועי 66. שהציל אותך ממות: אף אחד 67. שנישקת אותו: החבר 68. ששילם עלייך על משהו: ההורים 69. שראה אותך בעת משבר: ממ.. 70. שהרבצת לו:
71. שהרביץ לך: ? 72. שקנית איתו בגדים: אמא? 73. שנתת לו מתנה: אחי 74. שקיבל מתנה ממך: מה ההבדל בין זה לבין השאלה הקודמת?
75. שאהבת ( אם אתם מוכנים לגלות): האקס ה.. ממ.. שלישי 76. שנדלקת עליו: לא ממש קורה
77. שאמר לך שהוא אוהב אותך: מיתרסקי 78. שאמר לך שהוא שונא אותך: לא קרה 79. שיצאת איתו לסרט: החבר 80. ( ולקמצנים מבינינו)- שראה איתך סרט שהורדת באינטרנט: לא מורידה 81. שהעלה לך את הביטחון עצמי: החבר 82. שהוריד לך את הביטחון עצמי: סבתא שלי 83. שגרם לך לרצות להיות יפה יותר: אני 84. שגרם לך לרצות להיעלם באותו רגע: וואו, אממ, אני לא יודעת דברים זולים אך מאפיינים: 117. מהו השיר הכי אהוב עלייך: יומולדת, ברי סחרוף 118. מהו השיר שהכי תקוע לך בראש: כרגע? אין קץ לילדות 119. מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בעת מבחן: יש איזה שיר שהטקסט שלו כולל את כל החומר למבחן? 120: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע כל פעם שהיית רואה את אהובתך: מיתר - אביתר בנאי 121: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בחתונה ( שאלה זולה): אין לי מושג
122: בהלוויה: אבות ובנים - אביתר בנאי; תחזור תחזור - משינה; אוטוביוגרפיה - כנסיית השכל 123: בדרך לביה"ס: חתונה לבנה - אביתר בנאי (שיר של שלום חנוך במקור) 124: במסיבה: לא הולכת למסיבות 125: מהו השיר שהכי הזדהת איתו: זה באמת תלויי מתי, אבל אני חושבת ש- Fake Plastik Trees - Radiohead 126: מהו השיר שגורם לך לבכות: אבות ובנים 127: מה השיר שאתה לא יכול לשמוע יותר בגלל שהוא מעצבן: כל שיר של עידן יניב 128: מהו השיר שאתה לא יכול לשמוע בגלל שהוא מעציב: אבות ובנים דברים שנואים: 129: שחקן טלוויזיה- כל הוואנאבי זמרות שחקניות למיניהן 130: תוכנית- לארי סנדרס 131: ביטוי מעצבן: מדליק 132: הדבר הכי מעצבן שאמרו לך: "מה זה הכובע הזה, בוב מארלי בוב מארלי" 133: הדבר הכי מעצבן שעשו לך: כל מני מעשים חסרי אחריות למיניהם 134: שאמרו לך באמצע הרחוב: "מה זה הכובע הזה, בוב מארלי בוב מארלי" אהובים: 135. ערסים או רוסים: אוהבת את שניהם 136. זקנים או צעירים: ? 137. גוגואים או פוגים: שו? 138. מאכל: מנגו 139. ממתק: שוקולד 140. מקום: תל אביב, לונדון 141. סגנון לבוש: שלי 142. חנות: Smash Wear 143. מוכר: המוכרת של התכשיטים באנטר הגדול בעזריאלי עוד קצת: 144. חיות מחמד: שלושה כלבים ומר עכבר 145. מוצא הורים: מצרים, טורקיה, הולנד וליטא 146. איפה נולדת: בארץ 147. ישראל ארץ טובה: זאת שאלה? 148. איפה תתגייס: ב"ה - עוקץ. 149. הרג חיות- דבר נורא, או חפיף? תלויי לאיזו מטרה. אם זה לרפואה, אז זה בסדר. 150. הספר הכי טוב שקראת אי פעם: פרא- גבי ניצן; באדולינה- גבי ניצן 151. הסרט הכי טוב שראית אי פעם: בוראט

תקשיבי, את יודעת שאני מאוהבת בך, נכון?#@! ../images/Emo6.gif

אני חייבת לציין שקראתי את השאלות בשאלון הזה לפחות 4 פעמים, וכל פעם הבללו הזה והעניין עם המתנות הצחיקו אותי
אולי פעם הבאה שאני אקרא זה כבר ישפיע פחות

תורי:)

1. שם:עינב 2. מגורים:בןנון 3. אחים:אחות בת 13 וחצי 4. כינויים אחרים:עינבי, ברקו, ברקוביץ, עינבוש 5. בית ספר יסודי:מה איתו? 6. מצב משפחתי:רגיל? 7. אוהב את ההורים:ברור 8. רוצה אחים ( עוד אחים?):כן אבל כבר מאוחר מידי... 9. אתה רוצה אח גדול או אח קטן:רוצה ולא רוצה.. 10. צפית בתוכניות ילדים:ברווור מי שלא צפה בהם יש לו חסך בילדות 11. עדיין צופה בתוכניות ילדים:לפעמים שבא לי, בעיקר בארתור וסנופי 12. היו לך הרבה חברים כשהיית קטן:נראלי שכן..תגדירו הרבה. 13. מיהו חבר ילדותך:חברה ממש טובה שלי מגיל 6 חודשים:) 14. מהו חלום הילדות שלך:כשהייתי קטנה חלמתי שתהיה לי להקה, ומשפחה עם 2 ילדות-מיכל ושרון. חחחח 15. תחביב ילדות, עיסוק ילדות:ריקוד, רקדתי 13 שנה 16. מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?:לאיודעת.. 17. אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?:כן 18. איפה היית רוצה לגור:לא משנה איפה העיקר שהסביבה טובה. 19. במה אתה רוצה לעבוד:בעבודה שאני אהנה ממנה ויתפתח בה. 20. עבדת פעם?:כן שאלות פילוסופיות 21. אם ה' היה נותן לך אפשרות לבחור משהו אחר בגלגול הבא, מה היית בוחר?:לאיודעת 22. אם לא היית אתה, מי היית רוצה להיות?:אףאחד. 23. את מי מהמתים היית מחייה?:אףאחד, מי שמת מת. 24. עם מי היית רוצה לבלות לילה שלם?:אממ לאיודעת..הרבה אנשים.. 25. אם היה אפשרי, היית נולד כמין אחר?:לא 26. ה' הוא גבר או אישה?אני לא מאמינה באלוהים אבל אם יש אחד, זו נקבה. 27. האם אי פעם חשבת על אחד מהמכרים שלך באופן מיני?: 28. האם הוא היה בן מינך?: נכון או לא נכון- האם קיים: 29. אהבה ממבט ראשון:נכון 30. סיכוי לשלום בין ערבים לישראלים:לאנכון 31. כל הערבים רוצים מלחמה:לאנכון 32. ה':לא ידוע 33. חייזרים:לא ידוע 34. רוחות רפאים ( בלולו וכד'):לא ידוע 35. אנשים מתים שמשוטטים ביננו:לא ידוע 36. גלגול נשמות:לא ידוע 37. גן עדן וגהנום:לא ידוע 38. פסל שהוא אל:לא ידוע 39. גורל:נכון 40. לא נודע: 41. כל הבלונדינות סתומות:לא נכון 42. כל הערסים מרוקאים:לא נכון 43. כל הדתיים אוכלי חינם:לא נכון 44. כל האשכנזים חנונים:לא נכון 45. כל האשכנזים אימפוטנטים:לא נכון 46. כל המורות מדברות עם "ררררררררייייש":לא נכון 47. אדם שבגד פעם אחת יבגוד פעם שנייה:לא בטוח 48. בעל מכה יכה שנית:לא בטוח 49. אנס/אונסת יאנוס שוב:לא בטוח מתי בפעם האחרונה: 50. רבת עם ההורים:לא זוכרת 51. שיקרו לך וגילית:אוהו. 52. עשו עלייך לינץ' חברתי:לא נראלי שעשו 53. חשבת שהחיים שלך זה סרט ( כמו המופע של טרומן):לא זוכרת 54. השתכרת:יום רביעי 55. ראית משהו או מישהו עירום:אתמול חחחחחח ענק.. 56. "שיחקת" עם עצמך:הא??? מיהו האדם האחרון: 57. שאיתו דיברת:חברה 58. שראית:חברה 59. שבכית עליו:ידיד 60. ששיקרת לו:לא שיקרתי בזמן האחרון באמאמאמאשלי.. 61. שחשבת שהיה ממש טוב אם הוא לא היה קיים:אין כזה 62. שחשבת שהיה ממש טוב אם היית הוא:אין כזה.. 63. שצחקת איתו:ידיד 64. שהצחקת:ידיד 65. שעשה לך טוב בעת צרה:ידיד 66. שהציל אותך ממות:אין כזה ולא הייתי קרובה למוות חס וחסה טפו טפו טפו 67. שנישקת אותו:איזה אחד שהתגלה כזבל 68. ששילם עלייך על משהו:אממ חברה 69. שראה אותך בעת משבר:ידיד 70. שהרבצת לו:ידיד 71. שהרביץ לך:ידיד 72. שקנית איתו בגדים:אמא 73. שנתת לו מתנה:חברה 74. שקיבל מתנה ממך:חברה 75. שאהבת ( אם אתם מוכנים לגלות):האקס.. 76. שנדלקת עליו:חיחי 77. שאמר לך שהוא אוהב אותך:חברה 78. שאמר לך שהוא שונא אותך:אין.. 79. שיצאת איתו לסרט:חברה 80. ( ולקמצנים מבינינו)- שראה איתך סרט שהורדת באינטרנט:לא מורידה.. 81. שהעלה לך את הביטחון עצמי:ידיד 82. שהוריד לך את הביטחון עצמי:ידיד 83. שגרם לך לרצות להיות יפה יותר:סרט? 84. שגרם לך לרצות להיעלם באותו רגע:אין.. דברים זולים אך מאפיינים: 117. מהו השיר הכי אהוב עלייך:אין אחד 118. מהו השיר שהכי תקוע לך בראש:אין 119. מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בעת מבחן:אין אני חייבת להתרכז ושיהיה שקט.. 120: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע כל פעם שהיית רואה את אהובתך:לאיודעת. 121: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בחתונה ( שאלה זולה):דייי זה חופר, לא יודעת לא רוצה. 122: בהלוויה:- 123: בדרך לביה"ס:- 124: במסיבה:- 125: מהו השיר שהכי הזדהת איתו:יש המוווווווווון 126: מהו השיר שגורם לך לבכות:יש מלאאאאאאא 127: מה השיר שאתה לא יכול לשמוע יותר בגלל שהוא מעצבן:לאיודעת יש מיליוןןןןן 128: מהו השיר שאתה לא יכול לשמוע בגלל שהוא מעציב:אין כזה אחד "שאנלא יכולה לשמוע" מזה החרא הזה.. דברים שנואים: 129: שחקן טלוויזיה:- 130: תוכנית:קטנטנות הזה אחותי כללל הזמן רואה ת'חרא הזה.. 131: ביטוי מעצבן:יש מלא 132: הדבר הכי מעצבן שאמרו לך:- 133: הדבר הכי מעצבן שעשו לך:- 134: שאמרו לך באמצע הרחוב:"סליחה, מה השעה?" 135. ערסים או רוסים:רוסים<יעני מעדיפה רוסים..> 136. זקנים או צעירים:צעירים 137. גוגואים או פוגים:גוגואים 138. מאכל:שנוא?אבוקדו 139. ממתק:אין שנוא 140. מקום:אין שנוא 141. סגנון לבוש:אין שנוא. 142. חנות:אין שנואה 143. מוכר:- עוד קצת: 144. חיות מחמד:כלב 145. מוצא הורים:נולדו בארץ 146. איפה נולד:אני?בארץ 147. ישראל ארץ טובה:יאפ 148. איפה תתגייס:בצבא. חחח לאיודעת.. 149. הרג חיות- דבר נורא, או חפיף?לא חפיף, לא תמיד נורא..באמצע.תלוי איך ומתי ולמה ולאיזו מטרה. 150. הספר הכי טוב שקראת אי פעם:בדרך לנהר השקט. 151. הסרט הכי טוב שראית אי פעם:- חוופר, לא מובן.. אבל מעביר את הזמן:)

cowgirl Ms

New member
אני אני אני

1. שם:
ה-פרה. 2. מגורים:
יש. 3. אחים:
שניים. 4. כינויים אחרים:
מריאנה, מארי, 'שוגעת. 5. בית ספר יסודי:
"רמז" ואז "פיק"א". 6. מצב משפחתי:
חבר + שתי ילדות, אהה, חתולות. 7. אוהב את ההורים:
כע. 8. רוצה אחים ( עוד אחים?):
לא זה בסדר. 9. אתה רוצה אח גדול או אח קטן:
לא ריאלי. 10. צפית בתוכניות ילדים:
ברור. 11. עדיין צופה בתוכניות ילדים:
ברור D: 12. היו לך הרבה חברים כשהיית קטן:
מה זה השאלה המגעילה הזאת..? 13. מיהו חבר ילדותך:
וואלה לא זוכרת. 14. מהו חלום הילדות שלך:
להיות רקדנית בלט \ סוס. אחד הוגשם
15. תחביב ילדות, עיסוק ילדות:
לטפס על עצים, להביא עשרות גורי חתולים הבייתה, לשרוץ בחוות סוסים.. 16. מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?:
רקדנית בלט \ ווטרינרית. 17. אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?:
18. איפה היית רוצה לגור:
צפון הארץ \ ת"א. 19. במה אתה רוצה לעבוד:
צילום. 20. עבדת פעם?:
עובדת עכשיו.
שאלות פילוסופיות
21. אם ה' היה נותן לך אפשרות לבחור משהו אחר בגלגול הבא, מה היית בוחר?:
מי? ה'? חה- חה. 22. אם לא היית אתה, מי היית רוצה להיות?:
גבר מגודל D: 23. את מי מהמתים היית מחייה?:
ידיד שנהרג במלחמה. 24. עם מי היית רוצה לבלות לילה שלם?:
אותו אחד. 25. אם היה אפשרי, היית נולד כמין אחר?:
בטח, אני כולי גבר-גבר. 26. ה' הוא גבר או אישה?
לכו לחפש. 27. האם אי פעם חשבת על אחד מהמכרים שלך באופן מיני?:
ברור. 28. האם הוא היה בן מינך?:
כע
29. אהבה ממבט ראשון:
בהחלט. 30. סיכוי לשלום בין ערבים לישראלים:
לא ממש. 31. כל הערבים רוצים מלחמה:
ממש לא. 32. ה':
פחחחחחחחחחחחחח [אתאיסטית בכל נימי הוויתי]. 33. חייזרים:
אני מקווה שלא :-{ 35. אנשים מתים שמשוטטים ביננו:
דיי יא מפחידים. 36. גלגול נשמות:
יכול להיות. 37. גן עדן וגהנום:
חפירה!~ 38. פסל שהוא אל:
לא. 39. גורל:
כן. 40. לא נודע:
בטח. 41. כל הבלונדינות סתומות:
חה חה 42. כל הערסים מרוקאים:
תשמעו... 43. כל הדתיים אוכלי חינם:
מה נסגר.. 44. כל האשכנזים חנונים:
........ 45. כל האשכנזים אימפוטנטים:
חחחח 46. כל המורות מדברות עם "ררררררררייייש":
.... 47. אדם שבגד פעם אחת יבגוד פעם שנייה:
בהחלט. 48. בעל מכה יכה שנית:
כן. 49. אנס/אונסת יאנוס שוב:
ברור.
מתי בפעם האחרונה:
50. רבת עם ההורים:
לא זוכרת... 51. שיקרו לך וגילית:
גם לא זוכרת... 52. עשו עלייך לינץ' חברתי:
אף פעם. 53. חשבת שהחיים שלך זה סרט ( כמו המופע של טרומן):
לא.. 54. השתכרת:
לפני איזה חודש בטח.. 55. ראית משהו או מישהו עירום:
שילשום? 56. "שיחקת" עם עצמך:
לכו מפה..
מיהו האדם האחרון:
57. שאיתו דיברת:
הבוס שלי. [אני בעבודה] 58. שראית:
הבוס שלי. 59. שבכית עליו:
אחד.. 60. ששיקרת לו:
חחחח :X 61. שחשבת שהיה ממש טוב אם הוא לא היה קיים:
אח שלי >< 62. שחשבת שהיה ממש טוב אם היית הוא:
טוב לי להיות אני. 63. שצחקת איתו:
חבר שלי.. 64. שהצחקת:
נראה לי הבוס שלי. 65. שעשה לך טוב בעת צרה:
אפאחד >< 66. שהציל אותך ממות:
WTF.. 67. שנישקת אותו:
חבר שלי
68. ששילם עלייך על משהו:
חבר שלי. 69. שראה אותך בעת משבר:
לא יודעת.. 70. שהרבצת לו:
בטח חבר שלי
71. שהרביץ לך:
אההההההההההההה 72. שקנית איתו בגדים:
טופו אהובתי. 73. שנתת לו מתנה:
וואי עבר זמן. 74. שקיבל מתנה ממך:
חח חאותה שאלה בצורה שונה... מה זה תאוריה פה?! 75. שאהבת ( אם אתם מוכנים לגלות):
אקס. 76. שנדלקת עליו:
אקס.... 77. שאמר לך שהוא אוהב אותך:
אודי~ 78. שאמר לך שהוא שונא אותך:
מי יעיז לומר לי דבר כזה >< 79. שיצאת איתו לסרט:
חבר שלי, מעבר ליקום, לכו לראות!!!! 80. ( ולקמצנים מבינינו)- שראה איתך סרט שהורדת באינטרנט:
לא מורידה סרטים.. 81. שהעלה לך את הביטחון עצמי:
אפשר לעלות אותו עוד יותר?
82. שהוריד לך את הביטחון עצמי:
מי מי מייי 83. שגרם לך לרצות להיות יפה יותר:
אני עצמי? 84. שגרם לך לרצות להיעלם באותו רגע:
אפחד.
דברים זולים אך מאפיינים:
117. מהו השיר הכי אהוב עלייך:
שאלה קשה מדיי.. נגיד ש"סומטינג" של הביטלס. 118. מהו השיר שהכי תקוע לך בראש:
משהו מהסרט.. 119. מהו הש

cowgirl Ms

New member
המשךךך

119. מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בעת מבחן:
שום שיר, צריך להתרכז!! 120: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע כל פעם שהיית רואה את אהובתך:
"א קיס טו בילד א דרים און" של לואיס ארמסטרונג [אין לחי כוח לשנות לאנגלית, תתמודדו.] 121: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בחתונה ( שאלה זולה):
לא רוצה להתחתן!!!! 122: בהלוויה:
אעהא. 123: בדרך לביה"ס:
חפירות.. 124: במסיבה:
כל מני דאנסים טראשיים.. 125: מהו השיר שהכי הזדהת איתו:
דיי לחפירה! 126: מהו השיר שגורם לך לבכות:
$%^$ 127: מה השיר שאתה לא יכול לשמוע יותר בגלל שהוא מעצבן:
החרא הזה של עידן יניב :-{ 128: מהו השיר שאתה לא יכול לשמוע בגלל שהוא מעציב:
My Immortal של אוונסנס.
דברים שנואים:
129: שחקן טלוויזיה
טום כרוז. 130: תוכנית
המופע של לארי משהו... חרא של דבר. 131: ביטוי מעצבן:
אהה.. 132: הדבר הכי מעצבן שאמרו לך:
בטח משהו על תות
133: הדבר הכי מעצבן שעשו לך:
שיו כאילו לא חסר... 134: שאמרו לך באמצע הרחוב:
צפירות למינהן... 135. ערסים או רוסים:
מה את מי אני שונאת יותר? ערסים. 136. זקנים או צעירים:
כמה שינאה.. 137. גוגואים או פוגים:
דיי לשנוא!! 138. מאכל:
אה, פה אני שונאת הרבה... ירקות מבושלים, מטוגנים וכדומה, פירות ים, דברים שומניים, מוצרי חלב מתוקים. 139. ממתק:
אהע. 140. מקום:
בית חורון, בעע. 141. סגנון לבוש:
מכנסי דפוקותי למינהם. 142. חנות:
.. 143. מוכר:
...............
עוד קצת:
144. חיות מחמד:
שתי חתולות, נחש וסוס. 145. מוצא הורים:
אוקראינים אני מניחה? 146. איפה נולד:
מה אני ? אוזבקיסטן. 147. ישראל ארץ טובה:
מה? 148. איפה תתגייס:
כבר השתחררתי כפרה. הייתי במשטרה הכחולה. 149. הרג חיות- דבר נורא, או חפיף?
נורא נורא נורא נורא. 150. הספר הכי טוב שקראת אי פעם:
וואוו... קשה.. "בשורות טובות" הוא אחד האהובים עליי.. 151. הסרט הכי טוב שראית אי פעם
ראיון עם הערפד!!

cowgirl Ms

New member
כאילו, היא אמורה להיות מצחיקה?

כי זה הדבר הכי לא מצחיק בטלוויזיה. והלארי הזה. יש לו פרצוף כ"כ מגעיל, פשוט דורש בעיטה. צריך לאסור על הטלוויזיה לשדר פרצופים כאלה!!!

ס פ י ר ל

New member
איך לא חשבתי על זה?

זה אפילו פחות מצחיק מספרי לילה
(טוב, אולי לא עד כדי כך
)

cowgirl Ms

New member
ספרי לילה!!! מה זה ?!!?!!

פעם ראשונה שנתקלתי בזה, בהיתי כמה דקות, ואז יצאתי מההלם ובחרתי כל עוד נפשי בי... הזוועה, הזוועה...

../images/Emo122.gif ../images/Emo122.gif

1. שם: בר
2. מגורים: עומר.
3. אחים: 2 אחים ואחות
4. כינויים אחרים: ברבי, מגה ברבי, ברבור, ברושית, חצי(בנטיותיו), באבו.. תיסחפו בכיף
5. בית ספר יסודי: עומרים(?)
6. מצב משפחתי: פנויה לשמחתכם
7. אוהב את ההורים: כן
8. רוצה אחים ( עוד אחים?): לא תודה
9. אתה רוצה אח גדול או אח קטן:
10. צפית בתוכניות ילדים: אופקורס
11. עדיין צופה בתוכניות ילדים: האי
12. היו לך הרבה חברים כשהיית קטן: כן כפרה עליי
13. מיהו חבר ילדותך: לירון
14. מהו חלום הילדות שלך: להיות נסיכה
15. תחביב ילדות, עיסוק ילדות: בלט, התעמלות קרקע מכשירים, פעם הייתי בחוג אומנות גם
16. מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?: נסיכה
17. אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?: בלי עין הרע
18. איפה היית רוצה לגור: במרכז איי גס
19. במה אתה רוצה לעבוד: לא מדברים על זה
20. עבדת פעם?: קואץ' בר כאילווו
שאלות פילוסופיות
21. אם ה' היה נותן לך אפשרות לבחור משהו אחר בגלגול הבא, מה היית בוחר?:
צורת חיים אחרת? צב רצח
22. אם לא היית אתה, מי היית רוצה להיות?: לא מדברים על זה כאן
23. את מי מהמתים היית מחייה?: קורט קוביין. אל תשאלו
24. עם מי היית רוצה לבלות לילה שלם?: לא מדברים על זה. נדב אם אתה קורא את זה...
סתם
25. אם היה אפשרי, היית נולד כמין אחר?: אולי מתוך סקרנות
26. ה' הוא גבר או אישה?
27. האם אי פעם חשבת על אחד מהמכרים שלך באופן מיני?: אכן
28. האם הוא היה בן מינך?: לא
29. אהבה ממבט ראשון:
לא משהו עמוק בכל אופן
30. סיכוי לשלום בין ערבים לישראלים:
31. כל הערבים רוצים מלחמה:
32. ה':
33. חייזרים:
35. אנשים מתים שמשוטטים ביננו:
36. גלגול נשמות:
37. גן עדן וגהנום:מייט בי
38. פסל שהוא אל:
39. גורל:
40. לא נודע:
41. כל הבלונדינות סתומות:
והיום קיבלתי הוכחה לכך
42. כל הערסים מרוקאים:
43. כל הדתיים אוכלי חינם:
44. כל האשכנזים חנונים: לא, אבל כל האלמושים אשכנזים (חוץ מבתאל)
45. כל האשכנזים אימפוטנטים: לא פשוטו כמשמעו, אבל יש על מה לדבר
46. כל המורות מדברות עם "ררררררררייייש": לא, רק המורה לתנ"ך של מיתריק
47. אדם שבגד פעם אחת יבגוד פעם שנייה: לא בהכרח. (בתאל, את שומעת אינדוקציה ?#@!)
48. בעל מכה יכה שנית: אפשרי וסביר
49. אנס/אונסת יאנוס שוב: אפשרי וסביר
מתי בפעם האחרונה:
50. רבת עם ההורים:
עבר זמן בלי עין הרע
51. שיקרו לך וגילית: 8 חודשים בערך
52. עשו עלייך לינץ' חברתי: כמעט
53. חשבת שהחיים שלך זה סרט ( כמו המופע של טרומן): אל תיסחפו
54. השתכרת: 8 חודשים בערך
55. ראית משהו או מישהו עירום: עירום מלא? חצי שנה
56. "שיחקת" עם עצמך:
מיהו האדם האחרון:
57. שאיתו דיברת:
חצי מיי לאב
58. שראית: חצי מיי לאב
59. שבכית עליו: החבר לשעבר.. אבל זה היה מזמן
60. ששיקרת לו: לפני חצי שנה אני וידיד עשינו קומבינה על חצי אם זה נחשב..
61. שחשבת שהיה ממש טוב אם הוא לא היה קיים: לא מדברים על זה כאן.
62. שחשבת שהיה ממש טוב אם היית הוא: כנ"ל
63. שצחקת איתו: חצי
64. שהצחקת: חצי
65. שעשה לך טוב בעת צרה: מייט.
66. שהציל אותך ממות: בתאל ומור
67. שנישקת אותו: נשיקה נשיקה? לירון מראש העין. כןןןן הוא תימני
68. ששילם עלייך על משהו: חצי.. זה חלק מהסדר יום שלנו
69. שראה אותך בעת משבר: מייט <

היימשך

דברים זולים אך מאפיינים:
117. מהו השיר הכי אהוב עלייך:
(פרפרים :X)
118. מהו השיר שהכי תקוע לך בראש: איי טקנולוג'י- פידי סנט
119. מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בעת מבחן: שיר שאני לא יודעת את המילים כי זה מסיח את דעתי
120: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע כל פעם שהיית רואה את אהובתך: הבן- בריאן אדמס
121: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בחתונה ( שאלה זולה): חושב עלייה- עידן יניב
122: בהלוויה: כמה חסר- איציק שמלי
123: בדרך לביה"ס: גלגלצ גם ככה..
124: במסיבה: סול סורביבור- אייקון.. השיר הכי סקסי שיש נראהלי
125: מהו השיר שהכי הזדהת איתו: זה בא בתקופות.. נגיד שיר אוהב כואב של יהודה עמיחי
126: מהו השיר שגורם לך לבכות: לא עולה לי לראש
127: מה השיר שאתה לא יכול לשמוע יותר בגלל שהוא מעצבן: את לא שמה- קוואמי והחלבות (בדיוק שמו בגלגלצ
)
128: מהו השיר שאתה לא יכול לשמוע בגלל שהוא מעציב: אימורטל- אוונסנס דברים שנואים:
129: שחקן טלוויזיה:
סמדר מהאלופה
130: תוכנית: פיק אפ
131: ביטוי מעצבן:
132: הדבר הכי מעצבן שאמרו לך: נבר מיינד
133: הדבר הכי מעצבן שעשו לך: לא מדברים על זה
134: שאמרו לך באמצע הרחוב: חחחחח לא עולה לי לראש
135. ערסים או רוסים: וולדימיר
136. זקנים או צעירים: מעדיפה צעירים נכון לרגע זה
137. גוגואים או פוגים: גוגואים
138. מאכל: שנוא? סושי לגמרי.. רק המחשבה
139. ממתק: לא חסרים
140. מקום: שכונה ד' בב"ש
141. סגנון לבוש: פריקים נסחפים
142. חנות: שנואה?# גריפ
143. מוכר: חיה מגונג
עוד קצת:
144. חיות מחמד:
3 אחים ו2 כלבות
145. מוצא הורים: ישראל
146. איפה נולדת: סיים סיים
147. ישראל ארץ טובה: אפשר להגיד
148. איפה תתגייס: לשכת גיוס ב"ש
149. הרג חיות- דבר נורא, או חפיף?
150. הספר הכי טוב שקראת אי פעם: אני אגיד מלך החומוס ומלכת האמבטיה, ערך סנטימנטלי וכאלה..
151. הסרט הכי טוב שראית אי פעם: הכוכבים של שלומי לצורך העניין

ש י ר ה 4

New member
../images/Emo204.gif

1. שם: שיר 2. מגורים: ליד רחובות 3. אחים: - 4. כינויים אחרים: שירה, בירה, בויאק/ה 5. בית ספר יסודי: אעו? 6. מצב משפחתי: גרושה :\ 7. אוהב את ההורים: הכי בעולם 8. רוצה אחים (עוד אחים?): אם הייתה לי אחות גדולה זה היה מגניב 9. אתה רוצה אח גדול או אח קטן: ^ 10. צפית בתוכניות ילדים: ברור 11. עדיין צופה בתוכניות ילדים: לא... מי בכלל רואה טלויזיה? :\ 12. היו לך הרבה חברים כשהיית קטן: כן! הייתי מקובלת שחבלללל!
13. מיהו חבר ילדותך: אוו.. דנדושה ודידי... ו... היו, היו ימים.. P: 14. מהו חלום הילדות שלך: אמ... רציתי פעם לעבוד בנאס"א Oo 15. תחביב ילדות, עיסוק ילדות: אורגנית, ריקודים :) 16. מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?: ^ 17. אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?: אמ..דיי. 18. איפה היית רוצה לגור: נראה לי שבא לי לחזור לעיר :\ 19. במה אתה רוצה לעבוד: אני רוצה להרוויח ממוסיקה. ואם לא, משהו עם אנשים... לראות אנשים, להכיר... 20. עבדת פעם?: לא... שאלות פילוסופיות 21. אם ה' היה נותן לך אפשרות לבחור משהו אחר בגלגול הבא, מה היית בוחר?: פרפר 22. אם לא היית אתה, מי היית רוצה להיות?: אחמדינג'ד 23. את מי מהמתים היית מחייה?: סבתא וסבא שלא ראיתי 24. עם מי היית רוצה לבלות לילה שלם?: ): 25. אם היה אפשרי, היית נולד כמין אחר?: כן. בן!!!! כל כך. 26. ה' הוא גבר או אישה? אין לו מין.. הוא..... משהו לא מוגדר. הוא ה' וזהו. 27. האם אי פעם חשבת על אחד מהמכרים שלך באופן מיני?: כן P: 28. האם הוא היה בן מינך?: גם וגם :) נכון או לא נכון- האם קיים: 29. אהבה ממבט ראשון: נראה לי שכן 30. סיכוי לשלום בין ערבים לישראלים: יש. 31. כל הערבים רוצים מלחמה: לא. כוסאמק. 32. ה': יש ויש. ברוך ה' אני נושם. 33. חייזרים: יש יצורים אי שם... 34. רוחות רפאים ( בלולו וכד'): בלולו? חחחח הא?! בכל מקרה, לא מאמינה בזה... 35. אנשים מתים שמשוטטים ביננו: משוטטים שם למעלה, בשמיים 36. גלגול נשמות: מה אני? דרוזית?
[איי, איי.. גדנ"ע..] 37. גן עדן וגהנום: יש משהו כזה 38. פסל שהוא אל: איף לא. מה אני? פלישתית? 39. גורל: יש משהו כזה 40. לא נודע: כן......... 41. כל הבלונדינות סתומות: חחחחחחחח בלונדיניות. לא יודעת אם כל, אבל יש לי הרבה הוכחות לזה 42. כל הערסים מרוקאים: לא. יש גם ערסים פולנים, למשל. [0 ציניות.. שיא הרצינות] 43. כל הדתיים אוכלי חינם: לא. 44. כל האשכנזים חנונים: רובם P: 45. כל האשכנזים אימפוטנטים: O: 46. כל המורות מדברות עם "ררררררררייייש": כן! 47. אדם שבגד פעם אחת יבגוד פעם שנייה: כן. 48. בעל מכה יכה שנית: כן.. 49. אנס/אונסת יאנוס שוב: כן... מתי בפעם האחרונה: 50. רבת עם ההורים: לא רבתי... ויכוחים כאלה שטותיים... לא מזמן, ז"א היום 51. שיקרו לך וגילית: כן. 52. עשו עלייך לינץ' חברתי: לא.. איזה עצוב זה נשמע ): 53. חשבת שהחיים שלך זה סרט ( כמו המופע של טרומן): אני חייה בתחושה תמידית כזו 54. השתכרת: שתיתי, אבל לא הגעתי למצב של שכרות... 55. ראית משהו או מישהו עירום: אמ..כן[?] 56. "שיחקת" עם עצמך: שמ"ז? מיהו האדם האחרון: 57. שאיתו דיברת: לילי :) 58. שראית: אמאבא 59. שבכית עליו: דאגה לאבא. עבר :) 60. ששיקרת לו: אמ..מתישהו בגדנ"ע P: 61. שחשבת שהיה ממש טוב אם הוא לא היה קיים: אני לא אוהבת לחשוב ככה ולא יוצא לי לחשוב ככה לעיתים קרובות... 62. שחשבת שהיה ממש טוב אם היית הוא: אין אחד כזה... 63. שצחקת איתו: עם אמא ובגדנ"ע, מלא 64. שהצחקת: קובה :) 65. שעשה לך טוב בעת צרה: לא זכור לי. 66. שהציל אותך ממות: שמ"ז 67. שנישקת אותו: אמא :) 68. ששילם עלייך על משהו: לא זכור לי 69. שראה אותך בעת משבר: אמא 70. שהרבצת לו: בטח לאדוה בגדנ"ע או משהו כזה חחחח 71. שהרביץ לך: כנ"ל 72. שקנית איתו בגדים: פייי מזמן. אמא. 73. שנתת לו מתנה: לא זכור לי 74. שקיבל מתנה ממך: מה ההבדל בין זה לסעיף הקודם? 75. שאהבת ( אם אתם מוכנים לגלות): לא אוהבת אנשים
76. שנדלקת עליו: צ'ו 77. שאמר לך שהוא אוהב אותך: זה הדדי... אני לא אוהבת אנשים ואנשים לא אוהבים אותי :) 78. שאמר לך שהוא שונא אותך: אין שנאה בעולם 79. שיצאת איתו לסרט: תום ואדוה? 80. ( ולקמצנים מבינינו)- שראה איתך סרט שהורדת באינטרנט: לא רואה סרטים במחשב 81. שהעלה לך את הביטחון עצמי: אמ... נראה לי תמר 82. שהוריד לך את הביטחון עצמי: ממ..לא עולה לי 83. שגרם לך לרצות להיות יפה יותר: כנ"ל X: 84. שגרם לך לרצות להיעלם באותו רגע: כנ"ל... דברים זולים אך מאפיינים: 117. מהו השיר הכי אהוב עלייך: בתקופה של החודשים האחרונים, "לעולם מצידי" של הג'וז 118. מהו השיר שהכי תקוע לך בראש: - 119. מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בעת מבחן: "מחפש תשובה" של הג'וז P: 120: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע כל פעם שהיית רואה את אהובתך: "לעולם מצידי" ו"לב שלם" של ברי. 121: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בחתונה ( שאלה זולה): לא יודעת.. 122: בהלוויה: . 123: בדרך לביה"ס: ...מה שבא 124: במסיבה: "קיץ"! 125: מהו השיר שהכי הזדהת איתו: "לעולם מצידי" 126: מהו השיר שגורם לך לבכות: "לעולם מצידי" [יש לי תחושה שזה ימשיך ככה עוד הרבה] 127: מה השיר שאתה לא יכול לשמוע יותר בגלל שהוא מעצבן: שירי גלגל"צ למיניהם.. "את יפה" של עידן יניב, בעיקר 128: מהו השיר שאתה לא יכול לשמוע בגלל שהוא מעציב: לא עולה לי כרגע דברים שנואים: 129: שחקן טלוויזיה: לא מתמצאת בשחקנים 130: תוכנית: כנ"ל על תוכניות 131: ביטוי מעצבן: יש הרבה כאלה...לא עולה לי |: 132: הדבר הכי מעצבן שאמרו לך: אויש. נעבור הלאה. 133: הדבר הכי מעצבן שעשו לך: לא עולה לי 134: שאמרו לך באמצע הרחוב: אוי. 135. ערסים או רוסים: ערסים >< 136. זקנים או צעירים: תלוי. הזקנים במועדון היו חביבים ++ , אבל כשזה מגיע לחפירות ברמות בל-יתוארות זה בלתי נסבל. 137. גוגואים או פוגים: פוגים זהטיפשי. גוגואים זה...גשששם של גוגואים! 138. מאכל: ירקות 139. ממתק: אמ... לא יודעת. 140. מקום: חדר פיסיקהקהקהקהקה >< 141. סגנון לבוש: בטן חשופה וכאלה. איף.. 142. חנות: 143. מוכר: עוד קצת: 144. חיות מחמד: מוקי (כלב) 145. מוצא הורים: 146. איפה נולד: 147. ישראל ארץ טובה: ארץ טובה. טובה מאוד. לגבי המדינה, אפשר עוד להתווכח על זה 148. איפה תתגייס: אנערף. בנתיים מודיעין כנראה רוצים אותי 149. הרג חיות- דבר נורא, או חפיף? סתם ככה הרג? דבר נורא. למטרות אכילה - ברור שכן. 150. הספר הכי טוב שקראת אי פעם: עד כמה שיוצא לי לקרוא, "מישהו לרוץ איתו" "אל מחוץ לאבק"/הסה קארן 151. הסרט הכי טוב שראית אי פעם: טיטאניק P:

למעלה