../images/Emo1.gifנושא מאוד אהוב חחח
זכר\נקבה:
גיל:18++ באיזה שעה בערך אתה הולך לישון בלילה?תלוי במצב העיפות בין 12 ל2 אתה מתקשה להירדם?ממש לא עם מה אתה נירדם? דובי/מוזיקה...מוזיקה...דובי גם לא מזיק האם אתה לוקח כדורי שינה/ כדור שונה שעוזר לך לישון?חחח לא צריכה האם אתה מסוגל להירדם כשמישהו שוכב לצידך?כן כל עוד הוא לא נוחר האם אתה מסוגל להירדם עם אור?כן האם אתה ישן עם כרית/ מעיף אותה בהמשך?ישנה עם 4 כריות...חחח בלילה הן עפות מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון?רואה TV או שומעת שירים האם אתה ישן עם מנורת לילה?לא אתה מתעורר באמצע הלילה?לא אם כן; למה אתה מתעורר באמצע הלילה בגלל :לא קמה - שחלמת חלום רע?ממש לא - שאתה צמא?לא - שאתה חייב לשירותים?בבוקר האם אתה זוכר חלומות שלך?חלק מה מעיר אותך בבוקר?חח זה סוג של סרט...חח זה מתחיל השעון שלא עושה עבודתו נאמנה ממשיך בטלפון שגם לא כ"כ מצליח ואז המערכת מופעלת לאיזה שיר שקט שגם מרדים אותי יותר ואז אמא שלי עולה מעירה אותי בכוח ואני חוזרת לישון 10 וקמה...חחח באיזה מצב רוח אתה קם על הבוקר?בד"כ טוב אפילו מאוד מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה מתעורר? בא לי לישון עוד מה הדבר הראשון שאתה אומר כשאתה קם? אמא תני לישון עוד קצת מה הדבר הראשון שאתה עושה אחרי שאתה קם?שרותים וציחצוח שיניים האם קל לך להתעורר בבוקר?ממש אבל ממש לא כמה שעות אתה ישן ביממה?ממוצא 7-8 אתה אוהב לישון? כןןןןן
זכר\נקבה: