שאלון שינה!

kati boom

New member
../images/Emo1.gifנושא מאוד אהוב חחח

זכר\נקבה:
גיל:18++ באיזה שעה בערך אתה הולך לישון בלילה?תלוי במצב העיפות בין 12 ל2 אתה מתקשה להירדם?ממש לא עם מה אתה נירדם? דובי/מוזיקה...מוזיקה...דובי גם לא מזיק האם אתה לוקח כדורי שינה/ כדור שונה שעוזר לך לישון?חחח לא צריכה האם אתה מסוגל להירדם כשמישהו שוכב לצידך?כן כל עוד הוא לא נוחר האם אתה מסוגל להירדם עם אור?כן האם אתה ישן עם כרית/ מעיף אותה בהמשך?ישנה עם 4 כריות...חחח בלילה הן עפות מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון?רואה TV או שומעת שירים האם אתה ישן עם מנורת לילה?לא אתה מתעורר באמצע הלילה?לא אם כן; למה אתה מתעורר באמצע הלילה בגלל :לא קמה - שחלמת חלום רע?ממש לא - שאתה צמא?לא - שאתה חייב לשירותים?בבוקר האם אתה זוכר חלומות שלך?חלק מה מעיר אותך בבוקר?חח זה סוג של סרט...חח זה מתחיל השעון שלא עושה עבודתו נאמנה ממשיך בטלפון שגם לא כ"כ מצליח ואז המערכת מופעלת לאיזה שיר שקט שגם מרדים אותי יותר ואז אמא שלי עולה מעירה אותי בכוח ואני חוזרת לישון 10 וקמה...חחח באיזה מצב רוח אתה קם על הבוקר?בד"כ טוב אפילו מאוד מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה מתעורר? בא לי לישון עוד מה הדבר הראשון שאתה אומר כשאתה קם? אמא תני לישון עוד קצת מה הדבר הראשון שאתה עושה אחרי שאתה קם?שרותים וציחצוח שיניים האם קל לך להתעורר בבוקר?ממש אבל ממש לא כמה שעות אתה ישן ביממה?ממוצא 7-8 אתה אוהב לישון? כןןןןן

D o o S h a

New member
עונההה../images/Emo3.gif

באיזה שעה בערך אתה הולך לישון בלילה? משתנה
אתה מתקשה להירדם? לא עם מה אתה נירדם? דובי/מוזיקה... כלום חח האם אתה לוקח כדורי שינה/ כדור שונה שעוזר לך לישון? לא האם אתה מסוגל להירדם כשמישהו שוכב לצידך? תלוי מי זה
האם אתה מסוגל להירדם עם אור? לא! רק אם אני עייפה מתההה האם אתה ישן עם כרית/ מעיף אותה בהמשך? לא מעיפה בדר"כ מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? שמה שמיכה האם אתה ישן עם מנורת לילה? לא אתה מתעורר באמצע הלילה? בדר"כ לא אם כן; למה אתה מתעורר באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע? - שאתה צמא? - שאתה חייב לשירותים? האם אתה זוכר חלומות שלך? קצת מה מעיר אותך בבוקר? אמא\אבא באיזה מצב רוח אתה קם על הבוקר? טוב. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה מתעורר? כלום? מה הדבר הראשון שאתה אומר כשאתה קם? כל פעם משו אחר מה הדבר הראשון שאתה עושה אחרי שאתה קם? שמה משקפים? האם קל לך להתעורר בבוקר? לא כ"כ כמה שעות אתה ישן ביממה? משתנה אתה אוהב לישון? כןןן!!

במבליק1

New member
עונה נה נה

נקבה: גיל: 25 באיזה שעה בערך אתה הולך לישון בלילה? 00:00 אתה מתקשה להירדם? לא עם מה אתה נירדם? עם קונסואלה כלבתי ועם בן זוגי לא דובי ולא מוזיקה... האם אתה לוקח כדורי שינה/ כדור שונה שעוזר לך לישון? ממש לא האם אתה מסוגל להירדם כשמישהו שוכב לצידך? ברור האם אתה מסוגל להירדם עם אור? רק בערב אם זו "שנת צהריים" האם אתה ישן עם כרית/ מעיף אותה בהמשך? עם כרית ורק עם כרית מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? תופסת את הכלבה לחבק אותה ולהירדם איתה האם אתה ישן עם מנורת לילה? לא ולא אתה מתעורר באמצע הלילה? אם הכלבונת נובחת כי היא צריכה פיפי אם כן; למה אתה מתעורר באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע? לא - שאתה צמא? לא - שאתה חייב לשירותים? לפעמים האם אתה זוכר חלומות שלך? די זוכרת מה מעיר אותך בבוקר? הפלאפון על השעון מעורר שלו, באיזה מצב רוח אתה קם על הבוקר? עייף.... ותלוי מה מצפה לי באותו יום בשבת אני קמה בכיף... מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה מתעורר? מה השעה??? מה הדבר הראשון שאתה אומר כשאתה קם? "קונסי... רוצה לצאת?" מה הדבר הראשון שאתה עושה אחרי שאתה קם? מצחצחת שיניים האם קל לך להתעורר בבוקר? לא ולא כמה שעות אתה ישן ביממה? בערך 6-7 אתה אוהב לישון? מאד מאד

swirrrly

New member
../images/Emo118.gif

זכר\נקבה: נקבה גיל: 18 באיזה שעה בערך אתה הולך לישון בלילה? 3 אתה מתקשה להירדם? לא עם מה אתה נירדם? דובי/מוזיקה... מוזיקה האם אתה לוקח כדורי שינה/ כדור שונה שעוזר לך לישון? הלוואי האם אתה מסוגל להירדם כשמישהו שוכב לצידך? האם אתה מסוגל להירדם עם אור? האם אתה ישן עם כרית/ מעיף אותה בהמשך? ישנה עם כרית מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? מדליקה על MTV האם אתה ישן עם מנורת לילה? אתה מתעורר באמצע הלילה? אף פעם אם כן; למה אתה מתעורר באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע? - שאתה צמא? - שאתה חייב לשירותים? האם אתה זוכר חלומות שלך? ככה ככה מה מעיר אותך בבוקר? סיום השינה באיזה מצב רוח אתה קם על הבוקר? חרא מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה מתעורר? חרא מה הדבר הראשון שאתה אומר כשאתה קם? חרא מה הדבר הראשון שאתה עושה אחרי שאתה קם? חרא (סתם, דווקא יש לי מטבוליזם איטי) האם קל לך להתעורר בבוקר? לא כמה שעות אתה ישן ביממה? 12 אתה אוהב לישון? מאוד

מתוקה777

New member
תשובות שלי :)

זכר\נקבה:נקבה גיל:16 וחצי באיזה שעה בערך אתה הולך לישון בלילה?3 אתה מתקשה להירדם?בד"כ לא עם מה אתה נירדם? דובי/מוזיקה...-שום דבר האם אתה לוקח כדורי שינה/ כדור שונה שעוזר לך לישון?לא האם אתה מסוגל להירדם כשמישהו שוכב לצידך?נראה לי שכן האם אתה מסוגל להירדם עם אור?לא! האם אתה ישן עם כרית/ מעיף אותה בהמשך?כרית מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון?סוגרת את הטלויזיה האם אתה ישן עם מנורת לילה?לא אתה מתעורר באמצע הלילה?לשתות מים אם כן; למה אתה מתעורר באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע?לא - שאתה צמא?כן - שאתה חייב לשירותים?לפעמים האם אתה זוכר חלומות שלך?כן מה מעיר אותך בבוקר?אמא באיזה מצב רוח אתה קם על הבוקר? עייפות מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה מתעורר?על מה שאני אעשה בהמשך היום מה הדבר הראשון שאתה אומר כשאתה קם?תני לי עוד 10 דקות לישון מה הדבר הראשון שאתה עושה אחרי שאתה קם?מצחצחת שיניים האם קל לך להתעורר בבוקר?לפעמים כן לפעמים לא כמה שעות אתה ישן ביממה?תלוי מתי אני הולכת לישון אני יכולה לישון 11 שעות אם לא מעירים אותי אתה אוהב לישון?כן

נחירות בסוף...

זכר\נקבה: נקבה גיל: 19 באיזה שעה בערך אתה הולך לישון בלילה? 11 אתה מתקשה להירדם? בדרך כלל לא. עם מה אתה נירדם? דובי/מוזיקה...- לא צריכה משהו מיוחד בשביל זה. האם אתה לוקח כדורי שינה/ כדור שונה שעוזר לך לישון? לא. האם אתה מסוגל להירדם כשמישהו שוכב לצידך? כן. האם אתה מסוגל להירדם עם אור? כן. האם אתה ישן עם כרית/ מעיף אותה בהמשך? בדרך כלל עם כרית, ושתהיה כמה שיותר גדולה. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? עוצמת עיניים?! האם אתה ישן עם מנורת לילה? לא. אתה מתעורר באמצע הלילה? לפעמים. אם כן; למה אתה מתעורר באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע? מאוד מאוד נדיר. - שאתה צמא? לפעמים. - שאתה חייב לשירותים? לפעמים. האם אתה זוכר חלומות שלך? בדרך כלל לא. מה מעיר אותך בבוקר? בדרך כלל- יקיצה טבעית. אבל אני שמה שעון מעורר ליתר ביטחון. כמעט תמיד מתעוררת לפני שהוא מצלצל. באיזה מצב רוח אתה קם על הבוקר? בדר"כ מצב רוח טוב. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה מתעורר? לא יודעת. כל פעם משהו אחר... מה הדבר הראשון שאתה אומר כשאתה קם? המממ... כשאני פוגשת מישהו אני מאחלת בוק טוב. מה הדבר הראשון שאתה עושה אחרי שאתה קם? הולכת לשירותים או קוראת ספר. האם קל לך להתעורר בבוקר? בדרך כלל כן. כמה שעות אתה ישן ביממה? משתנה. 6? 7? ולעיתים מאוד רחוקות 8. מצד שני- יכול להיות גם 4 שעות. מנסה להימנע מזה... אבל לפעמים אין ברירה. אתה אוהב לישון? לא ממש. והרי הנחירות שהבטחתי: ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

polbblop

New member
../images/Emo175.gif

זכר\נקבה: בפעם האחרונה שבדקתי, נקבה.
באיזה שעה בערך אתה הולך לישון בלילה? כשיוצא... לפעמים ב-9 [
], לפעמים ב-1...
אתה מתקשה להירדם? בד"כ.
עם מה אתה נירדם? דובי/מוזיקה... דובי.
האם אתה לוקח כדורי שינה/ כדור שונה שעוזר לך לישון? לא...
האם אתה מסוגל להירדם כשמישהו שוכב לצידך? אכן.
זה גם יותר כיף ככה..
האם אתה מסוגל להירדם עם אור? רק אם אני ממש עייפה.
האם אתה ישן עם כרית/ מעיף אותה בהמשך? בטח שעם כרית.
מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? לובשת פיג'מה..?
האם אתה ישן עם מנורת לילה? לא.
אתה מתעורר באמצע הלילה? לפעמים..
אם כן; למה אתה מתעורר באמצע הלילה בגלל: - שחלמת חלום רע? - שאתה צמא? - שאתה חייב לשירותים?
האם אתה זוכר חלומות שלך? חלקים מהם.
מה מעיר אותך בבוקר? מתעוררת בטבעיות...
באיזה מצב רוח אתה קם על הבוקר? מצברוח עייף.
מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה מתעורר? יש לי מספיק זמן בשביל לא לקום עדיין?
מה הדבר הראשון שאתה אומר כשאתה קם? אררררררררר.
מה הדבר הראשון שאתה עושה אחרי שאתה קם? מכינה קפה.
האם קל לך להתעורר בבוקר? לא.
כמה שעות אתה ישן ביממה? תלוי..
אתה אוהב לישון? כן.

No NiCk15

New member
../images/Emo210.gifעניתי עליו פעם אבל לא נורא../images/Emo3.gif

באיזה שעה בערך אתה הולך לישון בלילה?10-10 וחצי אתה מתקשה להירדם?לא ממש עם מה אתה נירדם? דובי/מוזיקה... אמ.. פשוט עוצמת עיניים
האם אתה לוקח כדורי שינה/ כדור שונה שעוזר לך לישון?לא האם אתה מסוגל להירדם כשמישהו שוכב לצידך?כן האם אתה מסוגל להירדם עם אור?לא ממש האם אתה ישן עם כרית/ מעיף אותה בהמשך?ישנה עם כרית מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון?הרבה דברים0.0 האם אתה ישן עם מנורת לילה?לא אתה מתעורר באמצע הלילה?לעיתים ממש רחוקות אם כן; למה אתה מתעורר באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע? - שאתה צמא? - שאתה חייב לשירותים?-
,לפעמים. האם אתה זוכר חלומות שלך?לא תמיד מה מעיר אותך בבוקר?אמא
באיזה מצב רוח אתה קם על הבוקר?אמ בד"כ טוב.. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה מתעורר?לא יודעת מה הדבר הראשון שאתה אומר כשאתה קם?בוקר טובXP מה הדבר הראשון שאתה עושה אחרי שאתה קם?הולכת לשירותים האם קל לך להתעורר בבוקר?לא כמה שעות אתה ישן ביממה?אמ בד"כ 9-10 אתה אוהב לישון?כן

ב א פ י ת

New member
[איזה שאלון חמוד ../images/Emo6.gif]

זכר\נקבה: נקבה
גיל: 14 באיזה שעה בערך אתה הולך לישון בלילה? תלוי בתי אני עייפה,בגלל החזרות בערך ב-11. אתה מתקשה להירדם? לאאא זה בא לי מה זה חלק,השינה קוראת לי. עם מה אתה נירדם? דובי/מוזיקה... טלויזיה. האם אתה לוקח כדורי שינה/ כדור שונה שעוזר לך לישון? לא
האם אתה מסוגל להירדם כשמישהו שוכב לצידך? חחחח למה לא?!~ האם אתה מסוגל להירדם עם אור? אם אני עייפה,אני יכולה להירדם גם עם הראש למטה והרגליים למעלה. האם אתה ישן עם כרית/ מעיף אותה בהמשך? עם כרית. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? בודקת הודעות בפורום. האם אתה ישן עם מנורת לילה? לעעעע. אתה מתעורר באמצע הלילה? תלוי. דווקא היה לי שבוע כזה,לפני כמה שבועות. אם כן; למה אתה מתעורר באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע? לעעעעע - שאתה צמא? יכול להיות. - שאתה חייב לשירותים? גם יכול להיות. האם אתה זוכר חלומות שלך? בלילה לא,אבל אם אני ישנה בצהריים אז כן. מה מעיר אותך בבוקר? כלום. בימים האחרונים אני בקושי מתעוררת. באיזה מצב רוח אתה קם על הבוקר? אופטימי. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה מתעורר? "מה השעה?!" מה הדבר הראשון שאתה אומר כשאתה קם? "מה השעה" חחחחח
מה הדבר הראשון שאתה עושה אחרי שאתה קם? מצחצחת שיניים.
האם קל לך להתעורר בבוקר? ממש ממש לא. כמה שעות אתה ישן ביממה? לא יודעעעעת. אתה אוהב לישון? כככככככככן
הודגש באמצעות מדגישומטיק

dana re3

New member
עונה

זכר\נקבה:נקבה גיל:15 באיזה שעה בערך אתה הולך לישון בלילה? בימי בצפר 11 וחצי וימים חופש מאוחר.. אתה מתקשה להירדם?לא עם מה אתה נירדם? דובי/מוזיקה...שומדבר חח האם אתה לוקח כדורי שינה/ כדור שונה שעוזר לך לישון?לא האם אתה מסוגל להירדם כשמישהו שוכב לצידך?כן האם אתה מסוגל להירדם עם אור?כן האם אתה ישן עם כרית/ מעיף אותה בהמשך?ישנה עם כרית ולא מעיפה אותה מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מכוונת את השעון המעורר האם אתה ישן עם מנורת לילה?לא אתה מתעורר באמצע הלילה?כן אם כן; למה אתה מתעורר באמצע הלילה בגלל :שומדבר מהדברים חח לא יודעת - שחלמת חלום רע? - שאתה צמא? - שאתה חייב לשירותים? האם אתה זוכר חלומות שלך?לפעמים מה מעיר אותך בבוקר?שעון מעורר באיזה מצב רוח אתה קם על הבוקר? אממ סביר חח מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה מתעורר? מה הדבר הראשון שאתה אומר כשאתה קם?כלום חח מה הדבר הראשון שאתה עושה אחרי שאתה קם?מתלבשת האם קל לך להתעורר בבוקר?אממ בסדר.. כמה שעות אתה ישן ביממה?7 וחצי אתה אוהב לישון? כן

עונה

תהנו | זכר\נקבה: נקבה גיל: 16 באיזה שעה בערך אתה הולך לישון בלילה? ;12 או 1 לאחרונה אתה מתקשה להירדם? לאחרונה לא אבל יש לילות עם מה אתה נירדם? דובי/מוזיקה... עם עצמי האם אתה לוקח כדורי שינה/ כדור שונה שעוזר לך לישון? לא נוגעת בכדורים האם אתה מסוגל להירדם כשמישהו שוכב לצידך? תלוי מי בעיקרון לא האם אתה מסוגל להירדם עם אור? כן ברור האם אתה ישן עם כרית/ מעיף אותה בהמשך? לא מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? עוצמת עיניים האם אתה ישן עם מנורת לילה?לא אתה מתעורר באמצע הלילה? לפעמים אם כן; למה אתה מתעורר באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע? אולי
תהנו | זכר\נקבה: גיל: באיזה שעה בערך אתה הולך לישון בלילה? אתה מתקשה להירדם? עם מה אתה נירדם? דובי/מוזיקה... האם אתה לוקח כדורי שינה/ כדור שונה שעוזר לך לישון? האם אתה מסוגל להירדם כשמישהו שוכב לצידך? האם אתה מסוגל להירדם עם אור? האם אתה ישן עם כרית/ מעיף אותה בהמשך? מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? האם אתה ישן עם מנורת לילה? אתה מתעורר באמצע הלילה? אם כן; למה אתה מתעורר באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע? - שאתה צמא? - שאתה חייב לשירותים? האם אתה זוכר חלומות שלך? מה מעיר אותך בבוקר? באיזה מצב רוח אתה קם על הבוקר? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה מתעורר? מה הדבר הראשון שאתה אומר כשאתה קם? מה הדבר הראשון שאתה עושה אחרי שאתה קם? האם קל לך להתעורר בבוקר? כמה שעות אתה ישן ביממה? אתה אוהב לישון? - שאתה צמא? אולי - שאתה חייב לשירותים? אולי קצת מכל דבר או הכל ביחד האם אתה זוכר חלומות שלך? גורמת לכך לשכוח מה מעיר אותך בבוקר? המוח שלי באיזה מצב רוח אתה קם על הבוקר? תהרגו אותי מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה מתעורר? למה הבוקר הגיע איזה דכאון מה הדבר הראשון שאתה אומר כשאתה קם? לעזעאל מה הדבר הראשון שאתה עושה אחרי שאתה קם? עוצמת עיניים האם קל לך להתעורר בבוקר? לא כמה שעות אתה ישן ביממה? 7 או 8 לאחרונה אתה אוהב לישון? כן מקווה שאהבתם אהבתי תודה

Ligeiro

New member
&

זכר\נקבה: זכר גיל: 17 באיזה שעה בערך אתה הולך לישון בלילה? תלוי מתי.. לאחרונה בסביבות 1 אתה מתקשה להירדם? לא עם מה אתה נירדם? דובי/מוזיקה... עם עצמי. האם אתה לוקח כדורי שינה/ כדור שונה שעוזר לך לישון? לא האם אתה מסוגל להירדם כשמישהו שוכב לצידך? כן האם אתה מסוגל להירדם עם אור? לא האם אתה ישן עם כרית/ מעיף אותה בהמשך? כרית מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? מכבה את הטלויזיה האם אתה ישן עם מנורת לילה? לא אתה מתעורר באמצע הלילה? לא אם כן; למה אתה מתעורר באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע? - שאתה צמא? - שאתה חייב לשירותים? האם אתה זוכר חלומות שלך? סתם כך -לא מה מעיר אותך בבוקר? שום דבר מיוחד באיזה מצב רוח אתה קם על הבוקר? אופטימי, משתדל. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה מתעורר? סדר היום מה הדבר הראשון שאתה אומר כשאתה קם? בוקר[?] מה הדבר הראשון שאתה עושה אחרי שאתה קם? שוטף פנים האם קל לך להתעורר בבוקר? תלוי במספר שעות השינה... כמה שעות אתה ישן ביממה? תלוי מתי.. לאחרונה 11 שעות פחות או יותר אתה אוהב לישון? כן

sof72

New member
../images/Emo221.gif

זכר\נקבה: נקבה גיל: 20 באיזה שעה בערך אתה הולך לישון בלילה? שלוש אתה מתקשה להירדם? בד"כ לא עם מה אתה נירדם? דובי/מוזיקה... לפעמים מוזיקה ותמיד כריות ו.. האם אתה לוקח כדורי שינה/ כדור שונה שעוזר לך לישון? לא האם אתה מסוגל להירדם כשמישהו שוכב לצידך? כן האם אתה מסוגל להירדם עם אור? רק אם אני מאוד מאוד עייפה האם אתה ישן עם כרית/ מעיף אותה בהמשך? תמיד כריות. 5 מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? מצחצחת שיניים האם אתה ישן עם מנורת לילה? לא אתה מתעורר באמצע הלילה? לעיתים רחוקות מאוד אם כן; למה אתה מתעורר באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע? כן - שאתה צמא? - שאתה חייב לשירותים? האם אתה זוכר חלומות שלך? בטח מה מעיר אותך בבוקר? רעשים באיזה מצב רוח אתה קם על הבוקר? בד"כ עצבני מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה מתעורר? מה אני עושה היום מה הדבר הראשון שאתה אומר כשאתה קם? אאאאאאאאה מה הדבר הראשון שאתה עושה אחרי שאתה קם? הולכת לשירותים האם קל לך להתעורר בבוקר? תלוי, כמה שעות אתה ישן ביממה? 10 אתה אוהב לישון? מאוד מקווה שאהבתם

MiChELLey

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo210.gifעונההההההההההה../images/Emo9.gif

נקבה 11 וחצי באיזה שעה בערך אתה הולך לישון בלילה? 11 בערך..לפעמים פחות ולפעמים יותר
אתה מתקשה להירדם? לא..רק אחרי סרטי אימה
עם מה אתה נירדם? דובי/מוזיקה... דובי teddy ועם משהו כזה שתלוי לי מעל המיטה שמפיץ ריח טוב זה מרדים אותי חחח
האם אתה לוקח כדורי שינה/ כדור שונה שעוזר לך לישון? לא
האם אתה מסוגל להירדם כשמישהו שוכב לצידך? כן...אמא לפעמים
האם אתה מסוגל להירדם עם אור? כן
האם אתה ישן עם כרית/ מעיף אותה בהמשך? כן, וכל בוקר אני מוצאת את עצמי בלי כרית ובלי שמיכה ובלי סדין
חחח כולם נפלו למטה..(אני בקומותיים)
מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? מצחצחת שיניים? האם אתה ישן עם מנורת לילה? לא..
אתה מתעורר באמצע הלילה? תלוי מתי....רק לפעמים אם כן; למה אתה מתעורר באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע?
- שאתה צמא?
- שאתה חייב לשירותים?
שלושתם..חח האם אתה זוכר חלומות שלך? כן...
מה מעיר אותך בבוקר?
אחותי באיזה מצב רוח אתה קם על הבוקר? עצבנית...כי אחותי מעירה אותי
מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה מתעורר? "אוף....יש בצפר? איזה תירוץ להמציא כדי לשכנע את אמא לא ללכת?" מה הדבר הראשון שאתה אומר כשאתה קם? "אוףףף לירון תפסיקי להעיר אותי!" מה הדבר הראשון שאתה עושה אחרי שאתה קם? מצחצחת שיניים האם קל לך להתעורר בבוקר? לאאאאאאאאאאאאא
כמה שעות אתה ישן ביממה? ספרתי ובערך 8
אתה אוהב לישון? כןן

La Toosh

New member
../images/Emo199.gif|כוכב|../images/Emo29.gif../images/Emo15.gif../images/Emo175.gif

באיזה שעה בערך אתה הולך לישון בלילה? 11 וחצי, 12 ...עד 1 וחצי אתה מתקשה להירדם? יש לי תקופות מעצבנות של נידודי שינה
עם מה אתה נירדם? דובי/מוזיקה...מיוזיק !
האם אתה לוקח כדורי שינה/ כדור שונה שעוזר לך לישון? רציתי , אמא לא הסכימה... האם אתה מסוגל להירדם כשמישהו שוכב לצידך? כן האם אתה מסוגל להירדם עם אור? לא
האם אתה ישן עם כרית/ מעיף אותה בהמשך? חחח ישנה עם כרית מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? שותה מים
האם אתה ישן עם מנורת לילה? לא >> אתה מתעורר באמצע הלילה? לפעמים אם כן; למה אתה מתעורר באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע? קורה לי לפעמים - שאתה צמא? יכול להיות - שאתה חייב לשירותים? לפעמים האם אתה זוכר חלומות שלך? רק לתקופה ואז אני שוכחת לצערי
מה מעיר אותך בבוקר? הקולות של האחים שלי או אמא
באיזה מצב רוח אתה קם על הבוקר? לפעמים עצבנית ולפעמים ממש שמחה
מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה מתעורר? מה יש לי היום לעשות מה הדבר הראשון שאתה אומר כשאתה קם? אין דבר קבוע... אני סתם קמה ומכינה שוקו ... מה הדבר הראשון שאתה עושה אחרי שאתה קם? מצחצחת שיניים האם קל לך להתעורר בבוקר? ממש ממש לא
כמה שעות אתה ישן ביממה? 6-7-8 אתה אוהב לישון? אני לא אוהבת ללכת לישון כי אני לא נרדמת אבל שמתעוררים ומנמנים במיטה וישנוניים כאלה- את הרגע הזה אני אוהפת נורא ^^

shanchan

New member
לישוןשון

זכר\נקבה: נקבה גיל:16 באיזה שעה בערך אתה הולך לישון בלילה? 2 אתה מתקשה להירדם? לוקח לי הרבה זמן.. עם מה אתה נירדם? דובי/מוזיקה... שמיכה האם אתה לוקח כדורי שינה/ כדור שונה שעוזר לך לישון? לא! מה אני אמא שלי? האם אתה מסוגל להירדם כשמישהו שוכב לצידך? כן, גם כשהרבה מאוד אנשים שוכבים שם האם אתה מסוגל להירדם עם אור? כן, אם אני ממש עייפה האם אתה ישן עם כרית/ מעיף אותה בהמשך? ברור! מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון?נכנסת למיטה האם אתה ישן עם מנורת לילה? לא... אתה מתעורר באמצע הלילה? בדרך כלל לא אם כן; למה אתה מתעורר באמצע הלילה בגלל : סיוטים או כי חם לי - שחלמת חלום רע? כן - שאתה צמא? לא ממש - שאתה חייב לשירותים? לא קרה לי האם אתה זוכר חלומות שלך? כן כמעט את כולם מה מעיר אותך בבוקר? בן משפחה באיזה מצב רוח אתה קם על הבוקר? רע... מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה מתעורר? לך מפה מה הדבר הראשון שאתה אומר כשאתה קם? לך מפה מה הדבר הראשון שאתה עושה אחרי שאתה קם? יורדת מהמיטה (לצד ימין אם זה משנה) האם קל לך להתעורר בבוקר? לא כמה שעות אתה ישן ביממה? מעט מדי אתה אוהב לישון? כןןןןן!!!!!!!!!!!

למעלה