שאלון שינה!

B a r r B e e

New member
שאלון שינה!

תהנו
| זכר\נקבה: גיל: באיזה שעה בערך אתה הולך לישון בלילה? אתה מתקשה להירדם? עם מה אתה נירדם? דובי/מוזיקה... האם אתה לוקח כדורי שינה/ כדור שונה שעוזר לך לישון? האם אתה מסוגל להירדם כשמישהו שוכב לצידך? האם אתה מסוגל להירדם עם אור? האם אתה ישן עם כרית/ מעיף אותה בהמשך? מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? האם אתה ישן עם מנורת לילה? אתה מתעורר באמצע הלילה? אם כן; למה אתה מתעורר באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע? - שאתה צמא? - שאתה חייב לשירותים? האם אתה זוכר חלומות שלך? מה מעיר אותך בבוקר? באיזה מצב רוח אתה קם על הבוקר? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה מתעורר? מה הדבר הראשון שאתה אומר כשאתה קם? מה הדבר הראשון שאתה עושה אחרי שאתה קם? האם קל לך להתעורר בבוקר? כמה שעות אתה ישן ביממה? אתה אוהב לישון? מקווה שאהבתם

אספיר85

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo54.gif

זכר\נקבה: נקבה
באיזה שעה בערך אתה הולך לישון בלילה? 11-12
אתה מתקשה להירדם? בד"כ קצת
עם מה אתה נירדם? דובי/מוזיקה... או עם כלום או עם בובה של גמל
האם אתה לוקח כדורי שינה/ כדור שונה שעוזר לך לישון? לא
האם אתה מסוגל להירדם כשמישהו שוכב לצידך? כן, אני חושבת שכן
האם אתה מסוגל להירדם עם אור? לא
האם אתה ישן עם כרית/ מעיף אותה בהמשך? ישנה עם כרית, אבל לא מעיפה אותה
מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? קוראת ספר
האם אתה ישן עם מנורת לילה? לא
אתה מתעורר באמצע הלילה? בד"כ לא
אם כן; למה אתה מתעורר באמצע הלילה בגלל :
- שחלמת חלום רע?
- שאתה צמא?
- שאתה חייב לשירותים?
האם אתה זוכר חלומות שלך? כן
מה מעיר אותך בבוקר? אני פשוט כבר לא כ"כ עייפה
באיזה מצב רוח אתה קם על הבוקר? תלוי בחלום שחלמתי
מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה מתעורר? שאני עייפה ><
מה הדבר הראשון שאתה אומר כשאתה קם? לא יודעת
מה הדבר הראשון שאתה עושה אחרי שאתה קם? הולכת למטבח לשתות שוקו
האם קל לך להתעורר בבוקר? לא
כמה שעות אתה ישן ביממה? לא יודעת
אתה אוהב לישון? כן

^^

באיזה שעה בערך אתה הולך לישון בלילה? אין לי שעה קבועה. בדרך כלל בימי חול עד 11. אתה מתקשה להירדם? כן :} לרוב. עם מה אתה נירדם? דובי/מוזיקה... *מסמיקה* בובת ארנבת ^^ האם אתה לוקח כדורי שינה/ כדור שונה שעוזר לך לישון? לא. האם אתה מסוגל להירדם כשמישהו שוכב לצידך? כן. האם אתה מסוגל להירדם עם אור? לא, בהחלט לא. האם אתה ישן עם כרית/ מעיף אותה בהמשך? אני משתמשת רק בכרית אחת בלילה, שאותה אני שמה אותה מתחת לרגליים ם_O מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? מצחצחת שיניים. האם אתה ישן עם מנורת לילה? לא. אתה מתעורר באמצע הלילה? לרוב. אם כן; למה אתה מתעורר באמצע הלילה בגלל : החום, לרוב. ובגלל שהמיטה שלי קשה ואני אוהבת מיטות רכות. אז לא נוח לי כ"כ. האם אתה זוכר חלומות שלך? כן, אני זוכרת כמה. מה מעיר אותך בבוקר? או אני בעצמי או ההורים. באיזה מצב רוח אתה קם על הבוקר? ישנונית מאוד. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה מתעורר? "אני צריכה להאכיל את הדג שלי"... מה הדבר הראשון שאתה אומר כשאתה קם? "בוקר טוב, דגי. מתוק שלי
" מה הדבר הראשון שאתה עושה אחרי שאתה קם? נו, מאכילה את דגי. האם קל לך להתעורר בבוקר? לא, ממש לא. כמה שעות אתה ישן ביממה? בזמן האחרון כ4 שעות. אתה אוהב לישון? אני לא סגורה על זה P:

B a r r B e e

New member
טוב עונה לעצמי ../images/Emo9.gif

זכר\נקבה:
גיל: 17 וחצי באיזה שעה בערך אתה הולך לישון בלילה? בימים שחשוב לי לקום לבי"ס- 12 בערך... בימים שלא 2-3 בלילה.. אתה מתקשה להירדם? לפעמים עם מה אתה נירדם? דובי/מוזיקה... דובי
האם אתה לוקח כדורי שינה/ כדור שונה שעוזר לך לישון? לא האם אתה מסוגל להירדם כשמישהו שוכב לצידך? כן, אני אוהבת.
האם אתה מסוגל להירדם עם אור? כן האם אתה ישן עם כרית/ מעיף אותה בהמשך? כרית ולא מעיפה אותה מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? מעשנת
האם אתה ישן עם מנורת לילה? לא אתה מתעורר באמצע הלילה? בדר"כ לא אם כן; למה אתה מתעורר באמצע הלילה בגלל : או שאני צמאה או שאני חייבת לשירותים האם אתה זוכר חלומות שלך? בדר"כ רק כשחם! מה מעיר אותך בבוקר? טלפון מאמא/ אמא דופקת על הדלת שעות. באיזה מצב רוח אתה קם על הבוקר? במצב רוח בלעכס! מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה מתעורר? "אוףףף אני חייבת לקום" מה הדבר הראשון שאתה אומר כשאתה קם? "____ בא לך להכין לי נס?" מה הדבר הראשון שאתה עושה אחרי שאתה קם? פותחת עיניים
כמה שעות אתה ישן ביממה? אממ 6-10 אתה אוהב לישון? מאוד!!!

nomidagan

New member
../images/Emo199.gif

זכר\נקבה:
גיל: 19 באיזה שעה בערך אתה הולך לישון בלילה? מתי שהמאסטר מרשה... אתה מתקשה להירדם? סי :/ עם מה אתה נירדם? דובי/מוזיקה... עם השמיכה? האם אתה לוקח כדורי שינה/ כדור שונה שעוזר לך לישון? לפעמים האם אתה מסוגל להירדם כשמישהו שוכב לצידך? מציק בהתחלה אבל כן האם אתה מסוגל להירדם עם אור? לא האם אתה ישן עם כרית/ מעיף אותה בהמשך? עם כרית מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? מצחצת שיניים האם אתה ישן עם מנורת לילה? לא אתה מתעורר באמצע הלילה? לפעמים אם כן; למה אתה מתעורר באמצע הלילה בגלל : לפעמים שירותים לפעמים סתם...מעצבן האם אתה זוכר חלומות שלך? בד"כ כן מה מעיר אותך בבוקר? האור או השעון תלויי אם צריך לקום באיזה מצב רוח אתה קם על הבוקר?
מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה מתעורר? איך לחזור לישון מה הדבר הראשון שאתה אומר כשאתה קם? "אוכל!" (לעצמי...) מה הדבר הראשון שאתה עושה אחרי שאתה קם? פיפי
האם קל לך להתעורר בבוקר? א...לא ממש כמה שעות אתה ישן ביממה? 8-10 אתה אוהב לישון? לא הכי....אבל אני צריכה אחרת אני מסתובבת כמו זומבי

sniii

New member
יאאאייי

זכר\נקבה: נקבה גיל: באיזה שעה בערך אתה הולך לישון בלילה? זה בה בתקופות ^^ אתה מתקשה להירדם? ממש לא... עם מה אתה נירדם? דובי/מוזיקה... בלי כלום... האם אתה לוקח כדורי שינה/ כדור שונה שעוזר לך לישון? לא... האם אתה מסוגל להירדם כשמישהו שוכב לצידך? בטח =] האם אתה מסוגל להירדם עם אור? מסוגלת עם כל דבר... אבל עם אור זה מעצבן :S האם אתה ישן עם כרית/ מעיף אותה בהמשך? חצי על כרית... מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? או טלויזיה או מחשב או כלום האם אתה ישן עם מנורת לילה? לא אתה מתעורר באמצע הלילה? לא אם כן; למה אתה מתעורר באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע? לא - שאתה צמא? נדיר - שאתה חייב לשירותים? לפעמים האם אתה זוכר חלומות שלך? חלק... מה מעיר אותך בבוקר? אמא :S באיזה מצב רוח אתה קם על הבוקר? עצבנית... אין כוח לכלום מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה מתעורר? אוף כבר בוקר? מה הדבר הראשון שאתה אומר כשאתה קם? טוב...(על זה שאמא אומרת לקום ^^) מה הדבר הראשון שאתה עושה אחרי שאתה קם? הולכת לאכול... האם קל לך להתעורר בבוקר? לא.... כמה שעות אתה ישן ביממה? מלאאאא... אתה אוהב לישון? מאאאאאאאאאווווווווווווווודדדדדדד!!!!!!!

curly02

New member
הנה, במקום ללכת לישון עכשיו...

אני עונה על שאלון שינה.
זכר\נקבה: אני מסרבת להיקרא נקבה! זה מבזה! אני... בת. גיל: 15. באיזה שעה בערך אתה הולך לישון בלילה? 4, אבל זה כבר בוקר.. אתה מתקשה להירדם? לפעמים כן, לפעמים לא. עם מה אתה נירדם? אררר... דובי, מוזיקה. שמיכה. מחשבות. בהייה בקיר. האם אתה לוקח כדורי שינה/ כדור שונה שעוזר לך לישון? נופ. האם אתה מסוגל להירדם כשמישהו שוכב לצידך? כן. האם אתה מסוגל להירדם עם אור? לא. האם אתה ישן עם כרית/ מעיף אותה בהמשך? שתי כריות, והכל תמיד נשאר במקום. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? עונה על שאלונים (?) האם אתה ישן עם מנורת לילה? לא. אתה מתעורר באמצע הלילה? אם כן; למה אתה מתעורר באמצע הלילה בגלל: הרבה פעמים בגלל חלומות רעים, מסנג'ר, או רדאר-מישהו-מחפש-אותך, זה שעון ביולוגי שלא מאכזב. האם אתה זוכר חלומות שלך? כן. מה מעיר אותך בבוקר? העובדה שישנתי 12 שעות. באיזה מצב רוח אתה קם על הבוקר? "היום יהיה יום נפלא, בואו נשיר שיר ונקום על הרגליים. כדאי לאכול? מה השעה? היי! שלוש! נהה... לא רעבה." מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה מתעורר? אני לא חושבת על כלום, אני ניגשת למחשב כמו זומבי, וכשאין לי אימיילים מתחילה לנגן בהיסטריה את כל השירים שאני יודעת. מה הדבר הראשון שאתה אומר כשאתה קם? בוקר טוב עולם וכל מי שחיי בו! (כן, אני אדם מושפע.) מה הדבר הראשון שאתה עושה אחרי שאתה קם? בודקת מיילים ומנגנת. האם קל לך להתעורר בבוקר? תלוי. זה כיף להשאר במיטה, אבל להתעורר זה לא בעיה. כשאני רוצה, אני פשוט קמה, ואפילו לא צריכה להתרגל לאור... כמה שעות אתה ישן ביממה? 12. אתה אוהב לישון?

LittleDiddle

New member
../images/Emo199.gifעונה

זכר\נקבה:
גיל:14 באיזה שעה בערך אתה הולך לישון בלילה? מ-10 עד 12 אתה מתקשה להירדם? לא עם מה אתה נירדם? דובי/מוזיקה... עם הטלוויזיה או בלי כלום האם אתה לוקח כדורי שינה/ כדור שונה שעוזר לך לישון? לא האם אתה מסוגל להירדם כשמישהו שוכב לצידך?לא האם אתה מסוגל להירדם עם אור?לא האם אתה ישן עם כרית/ מעיף אותה בהמשך?אם אני ישנה עם הכרית הקטנה אז אני מעיפה אותה לפעמים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון?רואה טלוויזיה האם אתה ישן עם מנורת לילה?לא אתה מתעורר באמצע הלילה?לא האם אתה זוכר חלומות שלך?בדרך כלל לא מה מעיר אותך בבוקר?בדרך כלל אני מתעוררת לבד, או שאמא שלי מעירה אותי באיזה מצב רוח אתה קם על הבוקר? עייפות מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה מתעורר?"אוי לא.. יש בית ספר" מה הדבר הראשון שאתה אומר כשאתה קם?אוווווווווווו מה הדבר הראשון שאתה עושה אחרי שאתה קם?מתכרבלת קצת במיטה האם קל לך להתעורר בבוקר? לא ממש כמה שעות אתה ישן ביממה? 6 -7 בערך אתה אוהב לישון? כן, במיוחד בבוקר

עשה חשק לישון...

זכר\נקבה:נ גיל:עוד חודש חוקית באיזה שעה בערך אתה הולך לישון בלילה?כשאני עייפה אתה מתקשה להירדם?לא עם מה אתה נירדם? דובי/מוזיקה...מוזיקה האם אתה לוקח כדורי שינה/ כדור שונה שעוזר לך לישון?לא האם אתה מסוגל להירדם כשמישהו שוכב לצידך?כן האם אתה מסוגל להירדם עם אור?כן האם אתה ישן עם כרית/ מעיף אותה בהמשך?שניהם.. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון?מכוונת שעון בפון האם אתה ישן עם מנורת לילה?לא אתה מתעורר באמצע הלילה?לא אם כן; למה אתה מתעורר באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע?יכול לקרות - שאתה צמא?יכול לקרות - שאתה חייב לשירותים?יכול לקרות האם אתה זוכר חלומות שלך?כן מה מעיר אותך בבוקר?צילצול התקווה באיזה מצב רוח אתה קם על הבוקר? בדרל כלל סבבה מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה מתעורר?על הרגע שאני יחזור למיטה.. מה הדבר הראשון שאתה אומר כשאתה קם?בוקר מה הדבר הראשון שאתה עושה אחרי שאתה קם?משתינה... האם קל לך להתעורר בבוקר?לא כמה שעות אתה ישן ביממה?מינימום 6 אתה אוהב לישון?כן מקווה שאהבתם אני אהבתי!! הודגש באמצעות מדגישומטיק

TALLLLi

New member
עונהה:)

זכר\נקבה: נקבה גיל: 17 באיזה שעה בערך אתה הולך לישון בלילה? 1...2... אתה מתקשה להירדם? כן..לפעמים! עם מה אתה נירדם? דובי/מוזיקה... דובי... האם אתה לוקח כדורי שינה/ כדור שונה שעוזר לך לישון? לא.. האם אתה מסוגל להירדם כשמישהו שוכב לצידך?כן.. האם אתה מסוגל להירדם עם אור? כן! האם אתה ישן עם כרית/ מעיף אותה בהמשך? עם כרית... מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? רואה טלוויזיה.. האם אתה ישן עם מנורת לילה? לא.. אתה מתעורר באמצע הלילה? כן... אם כן; למה אתה מתעורר באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע? לפעמים... - שאתה צמא? כן!! - שאתה חייב לשירותים? גם... האם אתה זוכר חלומות שלך? לא תמיד... מה מעיר אותך בבוקר? השמש! באיזה מצב רוח אתה קם על הבוקר? לפעמים טוב..ולפעמים אני לא קמה..חח מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה מתעורר?למה קמתי!? מה הדבר הראשון שאתה אומר כשאתה קם?בד"כ הלו..כי תמיד מישהו מתקשר אליי! מה הדבר הראשון שאתה עושה אחרי שאתה קם? מצחצחת שיניים..:) האם קל לך להתעורר בבוקר? לא תמיד... כמה שעות אתה ישן ביממה? 9...ולפעמים 7...6 אתה אוהב לישון? מ=א=ו=ד!

קרני44

New member
../images/Emo109.gif עונה.

זכר\נקבה:
באיזה שעה בערך אתה הולך לישון בלילה? 11
אתה מתקשה להירדם? לפעמים
עם מה אתה נירדם? דובי/מוזיקה... ספרים
האם אתה לוקח כדורי שינה/ כדור שונה שעוזר לך לישון? לאא
האם אתה מסוגל להירדם כשמישהו שוכב לצידך? לא
האם אתה מסוגל להירדם עם אור? לאא
האם אתה ישן עם כרית/ מעיף אותה בהמשך? ישנה עם כרית
מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? מצחצחת שיניים
אתה מתעורר באמצע הלילה? לא
אם כן; למה אתה מתעורר באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע?
- שאתה צמא? - שאתה חייב לשירותים?
האם אתה זוכר חלומות שלך? לאא
מה מעיר אותך בבוקר? אמא
באיזה מצב רוח אתה קם על הבוקר? טוב, רוב הימים
מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה מתעורר? שאני צריכה להספיק להתארגן
מה הדבר הראשון שאתה אומר כשאתה קם? בוקר טוב
מה הדבר הראשון שאתה עושה אחרי שאתה קם? פיפי
האם קל לך להתעורר בבוקר? כן
כמה שעות אתה ישן ביממה? 8-9
אתה אוהב לישון? לא

cheesecake02

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo1.gif

באיזה שעה בערך אתה הולך לישון בלילה? 11 וחצי
אתה מתקשה להירדם? לא
עם מה אתה נירדם? דובי/מוזיקה... בלי רעש, ואם גן הרעש של המיזוג:p
האם אתה לוקח כדורי שינה/ כדור שונה שעוזר לך לישון? לא
האם אתה מסוגל להירדם כשמישהו שוכב לצידך? כן
האם אתה מסוגל להירדם עם אור? כן
האם אתה ישן עם כרית/ מעיף אותה בהמשך? עם כרית
מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? מצחצחת שיניים
אתה מתעורר באמצע הלילה? בקושי
אם כן; למה אתה מתעורר באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע? לא - שאתה צמא?לא - שאתה חייב לשירותים?לא
האם אתה זוכר חלומות שלך? חלקם
מה מעיר אותך בבוקר? הרעש בבית
באיזה מצב רוח אתה קם על הבוקר? בעעעע אם זה יום בית ספר
מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה מתעורר? מה השעה
מה הדבר הראשון שאתה אומר כשאתה קם? עוד מעט (שאומרים לי לקום)
מה הדבר הראשון שאתה עושה אחרי שאתה קם? הולכת לאכול:p
האם קל לך להתעורר בבוקר? לאאאא
כמה שעות אתה ישן ביממה? 8 בערך
אתה אוהב לישון? מאוד:)

Thade

New member
עונה =]

זכר\נקבה: נקבה. גיל: 15 וחצי. באיזה שעה בערך אתה הולך לישון בלילה? 11 ככה. אתה מתקשה להירדם? לפעמים. עם מה אתה נירדם? כלום. האם אתה לוקח כדורי שינה/ כדור שונה שעוזר לך לישון? לא. האם אתה מסוגל להירדם כשמישהו שוכב לצידך? כן. האם אתה מסוגל להירדם עם אור? לא. האם אתה ישן עם כרית/ מעיף אותה בהמשך? כרית. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? מצחצחת שיניים? האם אתה ישן עם מנורת לילה? לא. אתה מתעורר באמצע הלילה? נדיר. אם כן; למה אתה מתעורר באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע?
- שאתה צמא?
- שאתה חייב לשירותים?
האם אתה זוכר חלומות שלך? לא. מה מעיר אותך בבוקר? האור בדרך כלל. באיזה מצב רוח אתה קם על הבוקר? תלוי... מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה מתעורר? \= מה הדבר הראשון שאתה אומר כשאתה קם? כלום. מה הדבר הראשון שאתה עושה אחרי שאתה קם? הולכת לשירותים. האם קל לך להתעורר בבוקר? כן. כמה שעות אתה ישן ביממה? 8-11. אתה אוהב לישון? רק בחורף.

שאלומ../images/Emo129.gif.

זכר\נקבה: זכר.
באיזה שעה בערך אתה הולך לישון בלילה? ב"כ בחצות.
אתה מתקשה להירדם? לא ממש. אלא אם שעתיים וחצי עד שאני נרדם נחשב "קשיים"...
עם מה אתה נירדם? דובי/מוזיקה... עם עצמי.
האם אתה לוקח כדורי שינה/ כדור שונה שעוזר לך לישון? לא.
האם אתה מסוגל להירדם כשמישהו שוכב לצידך?
האם אתה מסוגל להירדם עם אור? לא יודע, לא ניסיתי.
האם אתה ישן עם כרית/ מעיף אותה בהמשך? יכול להיות שאני מעיף אותה בלילה ואני לא מודע לזה.
מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? אין משהו ספציפי.
האם אתה ישן עם מנורת לילה? לא.
אתה מתעורר באמצע הלילה? כל לילה.
אם כן; למה אתה מתעורר באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע? מדי פעם. - שאתה צמא? אני אף פעם לא צמא בלילה. - שאתה חייב לשירותים? אני גם לא הולך לשירותים בלילה.
האם אתה זוכר חלומות שלך? בד"כ לא.
מה מעיר אותך בבוקר? אני מקיץ ביקיצה טבעית.
באיזה מצב רוח אתה קם על הבוקר? רגיל.
מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה מתעורר? עוד יום בבית הספר.
מה הדבר הראשון שאתה אומר כשאתה קם? אוחחחח!!
מה הדבר הראשון שאתה עושה אחרי שאתה קם? מחליף בגדים.
האם קל לך להתעורר בבוקר? נראה לי שכן.
כמה שעות אתה ישן ביממה? בד"כ 6 שעות, בערך.
אתה אוהב לישון? לא ממש.

Eti No Name

New member
ממ עונה ../images/Emo14.gif

זכר\נקבה:
] באיזה שעה בערך אתה הולך לישון בלילה? תלוי איזה יום.. בסביבות 11. אתה מתקשה להירדם? תלוי מתי. עם מה אתה נירדם? דובי/מוזיקה... MP3 וג'וני
האם אתה לוקח כדורי שינה/ כדור שונה שעוזר לך לישון?
האם אתה מסוגל להירדם כשמישהו שוכב לצידך? תלוי מי.
האם אתה מסוגל להירדם עם אור?
האם אתה ישן עם כרית/ מעיף אותה בהמשך? ישנה, עד הסוף. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? שומעת מוזיקה. האם אתה ישן עם מנורת לילה? לא.. אתה מתעורר באמצע הלילה? לא. אם כן; למה אתה מתעורר באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע? - שאתה צמא? - שאתה חייב לשירותים? האם אתה זוכר חלומות שלך? רוב הזמן
מה מעיר אותך בבוקר? אמא / השעון באיזה מצב רוח אתה קם על הבוקר? תלוי. P: רוב הזמן עם חיוך.
מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה מתעורר? מה השעה
מה הדבר הראשון שאתה אומר כשאתה קם? ממ אם אמא בבית "בוקר טוב" ואם לא אז "מתי האוטובוס מגיע?" מה הדבר הראשון שאתה עושה אחרי שאתה קם? בודקת מה השעה ואז פיפי.
כמה שעות אתה ישן ביממה? ביום לימודים רגיל - 7 בערך.. אתה אוהב לישון? כן

McflyRule

New member
../images/Emo203.gif אני...

זכר\נקבה: נקבה גיל: 13 וחצי באיזה שעה בערך אתה הולך לישון בלילה? 10-11-12-1 אתה מתקשה להירדם? לפעמים עם מה אתה נירדם? דובי/מוזיקה... מוזיקה... האם אתה לוקח כדורי שינה/ כדור שונה שעוזר לך לישון? לא האם אתה מסוגל להירדם כשמישהו שוכב לצידך? כן האם אתה מסוגל להירדם עם אור? כן האם אתה ישן עם כרית/ מעיף אותה בהמשך? מעיפה בהמשך.. רגע, מחזיקה אותה או ישנה עליה??.. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? נכנסת למיטה? חח קוראת ספר האם אתה ישן עם מנורת לילה? לא XD אתה מתעורר באמצע הלילה? לפעמים אם כן; למה אתה מתעורר באמצע הלילה בגלל : סיוטים... - שחלמת חלום רע? כן - שאתה צמא? כן - שאתה חייב לשירותים? כן האם אתה זוכר חלומות שלך? כן מה מעיר אותך בבוקר? שעון מעורר/אמא/אור באיזה מצב רוח אתה קם על הבוקר? נחמד מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה מתעורר? אוכל מה הדבר הראשון שאתה אומר כשאתה קם? מממ כלום? מה הדבר הראשון שאתה עושה אחרי שאתה קם? בודקת מה השעה האם קל לך להתעורר בבוקר? לא כמה שעות אתה ישן ביממה? בערך 7 או 8 אתה אוהב לישון? כן תודה

למעלה