היי! תראו מי חזר!
אדון שאלון! שאלות התחלה שעת התחלה: 5:13 שם: קובי מלמד נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? אה, לא אכפת לי... אוכל אוהב נקניקיות? כן! כן! כן! (כאילו מה, אני לא באמת היחיד שחשב על זה, נכון?) אוהב סטייק? בהחלט. בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? משתנה. בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? גם כן משתנה. מה הדבר האחרון שאכלת? שוגי! שומר כשרות בכללי? לא. שומר כשרות לפסח? גם לא. אוהב דג? רק אחד ספציפי שסבתא עושה. מה המאכל האהוב עליך? אין לי מושג. באמת. אם זה טעים, ואני אוכל את זה עכשיו - אז את זה. בגדים מה לבשת היום? הייתי באימון, אז סמרטוטים, מגיני ברכיים ומגיני מרפק. מה אתה לובש עכשיו? טי-שירט של אדי גררו זצ"ל, בוקסרים מהשוק(!) וטרנינג מכיתה ו'. מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? האמת שהלבן עשה הפיכה לא מזמן, והעיף את כל השחורים לאחורה של הארון. זה היה מאוד לא פוליטיקלי קורקט מצידו. מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? אני תמיד מעדיף חצאית - זה הרבה יותר נוח, נכון? כזה אוורירי כזה... טוב, אני אפסיק... לובשת שמלות? זאת רק שמועה! מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? אני לא הולך עם גופיות. תסביך שנוצר מהשלושה-ארבעה חודשים בכיתה ז', כשהייתי שמן. מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? לא הולך עם ג'ינס, טרנינג רק בבית או באימון. קפוצ'ון או סווצ'רט? מה שיש. ספורט כדורגל או כדורסל? לשחק - כדורגל, לראות - כדורסל. אתה בחוג ספורט כלשהו? היאבקות מקצועית... אז מה אם טכנית זה לא ספורט! הייתי בעבר בכדורגל, בליגת הנוער בכדוריד, וגם הייתי השחקן הכי נמוך בכל ליגת העל לתיכונים לפני שנתיים. יודע לשחות? כן. שוחה הרבה בקיץ? בקושי. רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? אין לי אופניים. אני לא אוהב אופניים. לא יודע למה... כנראה משהו שקשור בילדות שלי. אתה רץ בדר"כ? 4 פעמים בשבוע. אתה בכושר? הכי טוב בחיים שלי. אני ממש בשוק מעצמי באימונים האחרונים. זה הכל בזכות אלן, המנהל של הארגון שלנו, שהוא מאמן כושר במקצועו. איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? וואו... להתחיל? טוב, בבקשה: התעמלות בימים שאין אימון: 100 סקוואטים (סקוואט=ירידה מעמידה לישיבה שפופה), 100 כפיפות בטן, 50 שכיבות שמיכה על האגרופים והרבה מאוד מתיחות ועבודה על גמישות. התעמלות באימונים: ריצה של 10-15 דקות, 150 סקוואטים, 50 כפיפות בטן, 30 שכיבות שמיכה, שני סטים של 20 הרמות משקולות בשכיבה (15 קילו), הרבה מאוד מתיחות ועבודה על גמישות. אה, וההיאבקות עצמה - לרוץ, לקפוץ וליפול במשך כשעה (אבל לא רצוף, כי אני לא היחיד שמתאמן). עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? יותר בכיוון התעמלות-ערב, כל יום. אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? לשמור על כושר, כמובן. צריך להיות בכושר טוב בשביל לרוץ בזירה 20 דקות. צבעים צבע אהוב: כחול ואדום, כמו שמוצניק סוציאליסט אמיתי. צבע שנוא: צהוב. שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך

לדוגמא-תכלת וירוק) אדום-שחור או כחול-לבן. מה צבע התחתונים שלך? משתנה. כרגע, הבוקסרים כחולים. Happy? והגרביים? רק גרביים לבנות. תמיד. מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? תלוי מה המטרה. יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? יש צבע. צריך צבע. משקאות משקה אהוב: מוקה~!!!!!!!!1 וגם נסטי אפרסק. משקה שנוא: דיאטים למיניהם. לא טעים, וממש לא בריא. שותה אלכוהול? בקידוש אצל סבא וסבתא, ופעם בממש הרבה (אבל אני שותה ממש מעט כל פעם). מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? כל סוג של שייק-פירות מורכב, כמו מנגו-תפוז-בננה-מלון-אפרסק-חתול. מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? בארה"ב יש ליין כזה של חברת Virgin (היה גם בארץ לאיזה חודשיים). היה להם משהו ירוק-זרחני... ראיתי את זה שם בסופר, ופשוט נבהלתי. תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: אממממממ... קפה, שוקו, מים, מיץ תפוחים, מיץ תפוזים ומיץ פטל~!!!!!!!!1 OMG הספר הכי טוב בעולם! ביצפר אוהב את הבצפר שלך? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! אוקיי, נרגעתי... אני לא מכיר מישהו שסבל בבי"ס יותר ממני (גם כל החברים שלי אומרים לי את זה), אבל עכשיו יש לי קצת נוסטלגיה, ואני מודה שאני קצת מצפה לאירוע השכבתי+חלוקת תעודות בגרות שיש לנו עוד שבועיים. אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? בקרוב אני אהיה בחטיבה באמת... איזה כיתה אתה? י"ג... אה, אופס... ליד מי אתה יושב? הייתי מחליף בקצב מטורף. כל פעם מישהו אחר הצטרף אלי לשולחן הפינתי. זה היה נחמד, הרגשתי כמו בתוכנית אירוח. אוהב את המחנכת שלך? אהבתי מאוד 2 מהמחנכים שלי, את כל השאר לא סבלתי. גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? לא ממש, האמת. אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: לא רלוונטי, הא? אתה מזניח את הלימודים? לא הייתי התלמיד הכי חרוץ בשנים האחרונות, בלשון המעטה. יש לך לוקר? רק בכיתה ז' היה לי. תיק כבד? ממש לא. אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? הא?!? היית רוצה לעבור לבצפר אחר? לפעמים אני מתחרט שלא ניצלתי את זה שהתקבלתי ל"תלמה ילין", אבל לא באמת רציתי ללכת לשם. באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? נגמר הדיסק לפני שנכנסתי לכאן. מה השיר האהוב עליך? תכל'ס - "מרגע לרגע" של מיקה קרני, אבל השיר הכי סנטימנטלי עבורי הוא "December" של Weezer. שירים ישראליים/לועזיים? מוסיקה היא שפה בפני עצמה. לא משנה מה השפה של השיר - מה שחשוב זה אם השיר עצמו טוב. שומע מוזיקה ב-100fm? ממש לא, תחנה זוועתית. מוריד שירים בקאזה או באימיול? לא ולא. קונה דיסקים או צורב? אני רוצה לפנות לכולם - אל תצרבו\תורידו מוסיקה ישראלית. אין כסף בתעשייה הישראלית. פשוט אין. אמנם Green Day יכולים להרשות לעצמם שאיזה ילדון בישראל לא יקנה את הדיסק, אבל "הבילויים", למשל, לא. וכתשובה לשאלה - מוסיקה ישראלית אני רק קונה, דברים לועזיים אני בדרך כלל מוריד, חוץ מבמקרים שהדיסק ממש שווה את הכסף, או אם הוא של להקת Weezer. אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? אין כזה דבר. גם אם אני לא אשמע מוסיקה מרצוני, היא נמצאת בכל מקום. ברדיו, במכוניות שעוברות, בפרסומות בטלוויזיה... וגם אם אתה באי בודד, אתה תזמזם לעצמך איזה שיר. כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? ממש לא רוצה לחשוב על זה. יש לך דיסקמן? יש, אבל הוא לא עובד כבר שנים. MP3 או iPOD? אני כבר התקדמתי. יש לי את הדבר שאני קורא לו "הצעצוע שלי". נגן עם מוסיקה, וידאו, תמונות (לא מצלמה - יכול להראות תמונות), צייר (כמו בWindows), משחקים ממש מטומטמים, רדיו, טייפ מנהלים ועוד כל מיני שטויות כמו מילון ומחשבון. אה, ויש לו 20 ג'יגה. שווה. אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? Gmail. לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? פורום היאבקות בתפוז. יש לך קומונה? פתחתי פעם, אבל עזבתי את הרעיון מאוד מהר. יש לך אתר? יש לי דף בבמה חדשה, נחשב? אם לא, אז יש אתר שבן-דוד שלי פתח לכל המשפחה. משהו חמוד כזה שילדים בני 12 עושים... שעת סיום 5:28