שאלון שובעי!!

שאלון שובעי!!

שאלות התחלה שעת התחלה: שם: נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? אוכל אוהב נקניקיות? אוהב סטייק? בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? מה הדבר האחרון שאכלת? שומר כשרות בכללי? שומר כשרות לפסח? אוהב דג? מה המאכל האהוב עליך? בגדים מה לבשת היום? מה אתה לובש עכשיו? מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? לובשת שמלות? מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? קפוצ'ון או סווצ'רט? ספורט כדורגל או כדורסל? אתה בחוג ספורט כלשהו? יודע לשחות? שוחה הרבה בקיץ? רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? אתה רץ בדר"כ? אתה בכושר? איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? צבעים צבע אהוב: צבע שנוא: שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) מה צבע התחתונים שלך? והגרביים? מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? משקאות משקה אהוב: משקה שנוא: שותה אלכוהול? מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: ביצפר אוהב את הבצפר שלך? אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? איזה כיתה אתה? ליד מי אתה יושב? אוהב את המחנכת שלך? גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: אתה מזניח את הלימודים? יש לך לוקר? תיק כבד? אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? היית רוצה לעבור לבצפר אחר? באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? מה השיר האהוב עליך? שירים ישראליים/לועזיים? שומע מוזיקה ב-100fm? מוריד שירים בקאזה או באימיול? קונה דיסקים או צורב? אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? יש לך דיסקמן? MP3 או iPOD? אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? יש לך קומונה? יש לך אתר? שעת סיום

חחח תשובות:]

שאלות התחלה שעת התחלה: 22:14 שם:חן נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? כןןן אוכל אוהב נקניקיות? לא איכס אוהב סטייק?לא ממש בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? לפעמים ככה לפעמים ככה בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? חלב או פרווה מה הדבר האחרון שאכלת? לחם עם גבינה שומר כשרות בכללי? כן שומר כשרות לפסח? כן אוהב דג?לא מה המאכל האהוב עליך? כל מיני,אנאערף בגדים מה לבשת היום? טרנינג וחולצה מה אתה לובש עכשיו? טרנינג וחולצה חח זה מהבוקר!! מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך?- נראלי כחול מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? אפ אחד..חולצ הרגילה ומכנס רגיל עם כבר לובשת שמלות? לא מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? חולצה לרוב,אבל גם גופיות מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? גם וגם קפוצ'ון או סווצ'רט? גם וגם ספורט כדורגל או כדורסל? אהמ...כדורגל אתה בחוג ספורט כלשהו? לא יודע לשחות? כן..טוב..בערך! שוחה הרבה בקיץ?לא רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? די אני לא יודעת לרכוב על אופניים,אל תקטילו אותי עם שאלות כאלו=/ אתה רץ בדר"כ? חח לאוטובוס,נקרא? אתה בכושר?לא נראלי:S איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? אמרתי..רצה לאוטובוס! עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? לא אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? עם כבר,להרזות.. צבעים צבע אהוב:לא יודעת צבע שנוא:שחור שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) אהמ...סגול ושחור מה צבע התחתונים שלך? של עכשיו?לבן..:S והגרביים? שחור ולבן מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? לא משנה לי יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? חח צבע משקאות משקה אהוב:מנגו? משקה שנוא:אלכוהול וכלאה...גם סודה שותה אלכוהול? לא מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? לא יודעת מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? חחחחחחחחחחח לא יודעתתתתתתתת שאלון חופרררררררררר גארררר תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: מים,תפוזים,למינודע,לימונענע,וזהו? ביצפר אוהב את הבצפר שלך? לא אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? תיכון איזה כיתה אתה? י' ליד מי אתה יושב? תלוי איזה שיעורים:S זה משתנה אוהב את המחנכת שלך? ככה ככה גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? חח בוודאי,אחרת היא לא היתה מורהP: אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: - "אתם לא יוצאים מהכיתה עד שאני אומרת לכם..טוב אתם יכולים לצאת" -" אני יודעת זאת שעה שלישית של לשון היום,גם אני עייפה" אתה מזניח את הלימודים? אמ..לא ממש יש לך לוקר?אין לנו לוקר הבצפר הזה גרררררר רמה ד'!!! תיק כבד?בערך חחח אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? היית רוצה לעבור לבצפר אחר? כן באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? חטיבה מוZיקה אתה שומע שיר ברקע?כן מה השיר האהוב עליך? יש כמה שירים ישראליים/לועזיים?גם וגם שומע מוזיקה ב-100fm?לא מוריד שירים בקאזה או באימיול?אימיול קונה דיסקים או צורב? גם וגם אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? לאאאאאאא כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? שנייה!!סתם לא..אהמ..כמה ימים יש לך דיסקמן? היה לי,אח שלי הרס אותו,דיסקמן זל שלי MP3 או iPOD? אמ פי שלוש אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך?נענע לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? השומר הצעיר וכאלה יש לך קומונה?של הקן יש לך אתר?לא חח ולא רוצה שעת סיום 22:24

mememe

כי להתחמק מעבודות זה הכי, אחי. שאלות התחלה שעת התחלה: 22:47 שם: נירית. נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? לא במיוחד אוכל אוהב נקניקיות? לא אוהב סטייק? לא בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? לא זה ולא זה? בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? נמ. חמץ D: מה הדבר האחרון שאכלת? לחמניה. שומר כשרות בכללי? לא שומר כשרות לפסח? לא אוהב דג? לא מה המאכל האהוב עליך? המ. סלט נראהלי. בגדים מה לבשת היום? כל היום חולצה של חניתה קרועה כזאת, ומכנסי שלושתרבעי שחורות. מה אתה לובש עכשיו? אותו דבר. מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? שחור/סגול מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? חצאית חגיגית עם חולצה פשוטה. סתם כי אני אוהבת. לובשת שמלות? לא מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? חולצה, אבל לפעמים גם גופיה. מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? טרנינג. קפוצ'ון או סווצ'רט? שווצרט D: ספורט כדורגל או כדורסל? לא זה ולא זה? אתה בחוג ספורט כלשהו? ריקוד? יודע לשחות? אהא שוחה הרבה בקיץ? כשיוצא. רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? אם היה לי איפה הייתי רוכבת, אבל אני לא אצא לרכוב לבד בשלומי. אתה רץ בדר"כ? לפעמים. אתה בכושר? יחסית איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? ישנה? :D סתם, אני רוקדת המון. עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? לא. אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? אני רוקדת כי אני אוהבת את זה. צבעים צבע אהוב: סגול צבע שנוא: אין. שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) סגול ושחור?
|אובססיבית| מה צבע התחתונים שלך? ירוק והגרביים? אני בלי גרביים. מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? שחור-לבן-סגול
יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? יש צבע. משקאות משקה אהוב: ספרייט, כל כך. משקה שנוא: פנטה/קינלי. שותה אלכוהול? אהא מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? מוזר? לאדעת. מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? משהו ירוק כזה, אבל לא שקוף. ירוק סמיך ._. תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: מים, מיץ לימון, מיץ תפוזים, קולה, בירה [?] וודקה? ביצפר אוהב את הבצפר שלך? אהא אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? חטיבה. איזה כיתה אתה? ט' ליד מי אתה יושב? פאני, כבר מתחילת השנה, וזה נס. אוהב את המחנכת שלך? כל כך אבל כל כך לא. גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? המחנכת שלי אומרת משפטים חסרי טאקט. אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: אתה מזניח את הלימודים? חלילה. יש לך לוקר? אהא, אבל אני לא משתמשת בו. תיק כבד? רוב הזמן. אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? לא משתמשת בו. היית רוצה לעבור לבצפר אחר? ממש לא. באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? תיכון. מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? אהא. iris-goo goo dolls מה השיר האהוב עליך? נראה לי, שאחרי הכל, iris למרות שיש לי תקופות. שירים ישראליים/לועזיים? ישראליים לרוב. שומע מוזיקה ב-100fm? לא כל כך מוריד שירים בקאזה או באימיול? לא זה ולא זה. קונה דיסקים או צורב? קונה בדרך כלל. אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? לאלא כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? אי אפשר. יש לך דיסקמן? לא. אבל יש אמפישלוש חצי מרוסק ("מה עשית לאמפי?! ירית בו?!?$%?" אח שלי שאל אותי היום אחרי שהוא ראה את המפי אחרי חצי שנה בערך.) MP3 או iPOD? לאדעת. אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? סטארט. לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? דוליז, שמו"ץ, אופנה אלטרנטיבית. יש לך קומונה? לא יש לך אתר? לא שעת סיום 22:56

jast

New member
נהדר. אני נהנית מזה.

שאלות התחלה שעת התחלה: מ'כפת לכם? הא? שם: חן נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? נכון. אוכל אוהב נקניקיות? טיבעול אוהב סטייק? טיבעוך בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? לא זה ולא זה בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? לא זה ולא זה מה הדבר האחרון שאכלת? טוסט שומר כשרות בכללי? לא שומר כשרות לפסח? לא אוהב דג? לא מה המאכל האהוב עליך? מלוואח. או בורקס תפ"א. בגדים מה לבשת היום? פיג'מה מה אתה לובש עכשיו? פיג'מה. מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? שחור, וחוץ מזה ציבעוני... מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? חצאית עם טי שירט לובשת שמלות? לפעמים מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? גופיה יותר נח מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? לא זה ולא זה.. מכנס רגיל... קפוצ'ון או סווצ'רט? קאפוצ'ון ספורט כדורגל או כדורסל? כדורסל אתה בחוג ספורט כלשהו? לא יודע לשחות? כן שוחה הרבה בקיץ? כן, זה נחמד. רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? רוצה, אבל אין לי אופניים.. אבא שלי אוסר עלי לעשות כל דבר שקשור לספורט בערך.. אז הוא גם לקח לי ת'סקייט אתה רץ בדר"כ? כן אתה בכושר? לא ממש.. משתדלת להיות... איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? פעם הייתי גולשת על סקייטבורד מלא, היום אני רצה.. וכל ההליכה לבצפר. עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? לא. אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? גם וגם צבעים צבע אהוב: כבר לא אדום... סגול! הא! צבע שנוא: אין כזה! צהוב כהה. שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) סגול וורוד מה צבע התחתונים שלך? אדום והגרביים? אני יחפה. מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? בגדים? ציבעוני, אבל ממש. או סתם שחור. יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? אין צבע בכלל. משקאות משקה אהוב: תפוזים משקה שנוא: דיאט קולה. *אהמממ* מנאל *אהממ* שותה אלכוהול? כן!!! זה ככה אני ומיין מבלות ימי שישי רבים כשאין מה לעשות. מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? מיץ מנטה.. מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? טחח יש לחניכים שלי מן תחביב מוזר כזה לערבב המון צבעים, אז ראיתי הרבה דברים בחיים שלי.. תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: מוקה, מיים, מנגו, אננס, שוקו, תה עם חלב. ביצפר אוהב את הבצפר שלך? טחח.. אתם אוהבים נאצים? אתה ביסודי/תיכון/חטיבה? תיכון. איזה כיתה אתה? י' ליד מי אתה יושב? לבד.. כולה 20 תלמידים בכיתה.. יותר מידי שולחנות. אוהב את המחנכת שלך? כןן.. אני מתה עלייה! היא כוסית. גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? לא, היא הכי מגניבה בעולם. אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: "אם אתם הולכים לעשן במחששה תגידו לי כדי שאני לא אהיה שם, ואראה אתכם" אתה מזניח את הלימודים? לגמרי. יש לך לוקר? לא, אין לנו פה לוקרים.. בבצפר הקודם היה. זה מגניב לגמרי, אני ומיין דאגנו לעשות לנו לוקר מושקע. תיק כבד? לא כ"כ.. מב"ר אחרי הכל. אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? היית רוצה לעבור לבצפר אחר? לא יודעת.. אני בכל זאת רוצה להיות עם כל החברים שלי בבצפר אחר... אבל התרגלתי. באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? אחרי תיכון. מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? כן. מה השיר האהוב עליך? יש המון. שירים ישראליים/לועזיים? ישראליים זה טובים. שומע מוזיקה ב-100fm? לפעמים. מוריד שירים בקאזה או באימיול? פעם הורדתי. קונה דיסקים או צורב? גם וגם אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? אולי.. אבל זה יהיה משעמם. כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? שבוע, ואז כבר יהיה לי קשה.. כי זאת דרך להוציא את הרגשות. יש לך דיסקמן? כן MP3 או iPOD? עזבו'תי אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? ישראבלוג.. אני רובצת שם. לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? השומר הצעיר, חידות והומור שחור. יש לך קומונה? כן , יש לך אתר? בלוג.. סודי ששש. שעת סיום: שתקו!

TziMHoNoa

New member
כמה אפשר ללמוד למגן...

שעת התחלה: 21:06 שם: נועה נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? לא כל כך.. אוכל אוהב נקניקיות? לא אוהב סטייק? לא בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? לא זה ולא זה בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? תלוי מה הדבר האחרון שאכלת? קורנפלקס עם שוקו. שומר כשרות בכללי? כן שומר כשרות לפסח? כן אוהב דג? לא מה המאכל האהוב עליך? לא סגורה על זה... בגדים מה לבשת היום? חולצת בי"ס ומכנסיים כחולות שהתחלפו במכנס דייגים כתום התנתקות מה אתה לובש עכשיו? את אותו המכנס דייגים וחולצת בי"ס מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? כחול נראה לי מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? מכנס ספורט קרוע עם חולצת טישירט פשוטה לובשת שמלות? לא מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? חולצה מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? לא זה ולא זה קפוצ'ון או סווצ'רט? קפוצ'ון ספורט כדורגל או כדורסל? לשחק כדורגל, לראות כדורסל אתה בחוג ספורט כלשהו? לא יודע לשחות? כן שוחה הרבה בקיץ? רק בים רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? אני מגיעה איתן ממקום למקום... אתה רץ בדר"כ? לא אתה בכושר? פחות או יותר... איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? אופניים עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? לא ממש... אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? בשביל הכייף, מה זתומרת? צבעים צבע אהוב: כחול צבע שנוא: אין שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) תכלת וירוק מה צבע התחתונים שלך? והגרביים? אין גרביים מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? מה שבא יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? יש צבע משקאות משקה אהוב: מים!! (ומיץ גויאבה זה מצוין) משקה שנוא: קולה וכאלה... שותה אלכוהול? לא ממש מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? משהו מוזר "בניחוח הדרים" (טעם העונה של פריגת. וזה לא טעים בכלל) מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? לא יודעת... תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: גויאבה, ובגלל שאני לא מכירה מיצים אני אכתוב סוגי תה- תה רוזמרין
, צ'אי, תה לימונית, מרווה, תה תפוחים-קינמון. ביצפר אוהב את הבצפר שלך? ממש לא אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? תיגון כמובן. איזה כיתה אתה? י' ליד מי אתה יושב? בדר"כ ליד ילד שנטפל אליי, אבל לפעמים לא. אוהב את המחנכת שלך? היא בסדר היא גם המחנכת שלך אומרת משפטי מורות? היא מדברת באנגלית אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: אתה מזניח את הלימודים? בזמן האחרון כן, אבל תקופת בגרויות, אז פחות... יש לך לוקר? לא תיק כבד? מאוד אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? היית רוצה לעבור לבצפר אחר? בהחלט באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? חטיבה מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? כן מה השיר האהוב עליך? אין אחד שירים ישראליים/לועזיים? ישראלי שומע מוזיקה ב-100fm? לא מוריד שירים בקאזה או באימיול? קאזה קונה דיסקים או צורב? צורבת אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? לא יודעת כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? הרבה, אבל זה יעיק יש לך דיסקמן? כן MP3 או iPOD? דיסקמן אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? וואלה לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? זה והשבט יש לך קומונה? לא שאני מנהלת... יש לך אתר? לא שעת סיום: 21:18

Kobi Guerrero

New member
היי! תראו מי חזר!

אדון שאלון! שאלות התחלה שעת התחלה: 5:13 שם: קובי מלמד נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? אה, לא אכפת לי... אוכל אוהב נקניקיות? כן! כן! כן! (כאילו מה, אני לא באמת היחיד שחשב על זה, נכון?) אוהב סטייק? בהחלט. בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? משתנה. בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? גם כן משתנה. מה הדבר האחרון שאכלת? שוגי! שומר כשרות בכללי? לא. שומר כשרות לפסח? גם לא. אוהב דג? רק אחד ספציפי שסבתא עושה. מה המאכל האהוב עליך? אין לי מושג. באמת. אם זה טעים, ואני אוכל את זה עכשיו - אז את זה. בגדים מה לבשת היום? הייתי באימון, אז סמרטוטים, מגיני ברכיים ומגיני מרפק. מה אתה לובש עכשיו? טי-שירט של אדי גררו זצ"ל, בוקסרים מהשוק(!) וטרנינג מכיתה ו'. מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? האמת שהלבן עשה הפיכה לא מזמן, והעיף את כל השחורים לאחורה של הארון. זה היה מאוד לא פוליטיקלי קורקט מצידו. מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? אני תמיד מעדיף חצאית - זה הרבה יותר נוח, נכון? כזה אוורירי כזה... טוב, אני אפסיק... לובשת שמלות? זאת רק שמועה! מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? אני לא הולך עם גופיות. תסביך שנוצר מהשלושה-ארבעה חודשים בכיתה ז', כשהייתי שמן. מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? לא הולך עם ג'ינס, טרנינג רק בבית או באימון. קפוצ'ון או סווצ'רט? מה שיש. ספורט כדורגל או כדורסל? לשחק - כדורגל, לראות - כדורסל. אתה בחוג ספורט כלשהו? היאבקות מקצועית... אז מה אם טכנית זה לא ספורט! הייתי בעבר בכדורגל, בליגת הנוער בכדוריד, וגם הייתי השחקן הכי נמוך בכל ליגת העל לתיכונים לפני שנתיים. יודע לשחות? כן. שוחה הרבה בקיץ? בקושי. רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? אין לי אופניים. אני לא אוהב אופניים. לא יודע למה... כנראה משהו שקשור בילדות שלי. אתה רץ בדר"כ? 4 פעמים בשבוע. אתה בכושר? הכי טוב בחיים שלי. אני ממש בשוק מעצמי באימונים האחרונים. זה הכל בזכות אלן, המנהל של הארגון שלנו, שהוא מאמן כושר במקצועו. איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? וואו... להתחיל? טוב, בבקשה: התעמלות בימים שאין אימון: 100 סקוואטים (סקוואט=ירידה מעמידה לישיבה שפופה), 100 כפיפות בטן, 50 שכיבות שמיכה על האגרופים והרבה מאוד מתיחות ועבודה על גמישות. התעמלות באימונים: ריצה של 10-15 דקות, 150 סקוואטים, 50 כפיפות בטן, 30 שכיבות שמיכה, שני סטים של 20 הרמות משקולות בשכיבה (15 קילו), הרבה מאוד מתיחות ועבודה על גמישות. אה, וההיאבקות עצמה - לרוץ, לקפוץ וליפול במשך כשעה (אבל לא רצוף, כי אני לא היחיד שמתאמן). עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? יותר בכיוון התעמלות-ערב, כל יום. אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? לשמור על כושר, כמובן. צריך להיות בכושר טוב בשביל לרוץ בזירה 20 דקות. צבעים צבע אהוב: כחול ואדום, כמו שמוצניק סוציאליסט אמיתי. צבע שנוא: צהוב. שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) אדום-שחור או כחול-לבן. מה צבע התחתונים שלך? משתנה. כרגע, הבוקסרים כחולים. Happy? והגרביים? רק גרביים לבנות. תמיד. מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? תלוי מה המטרה. יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? יש צבע. צריך צבע. משקאות משקה אהוב: מוקה~!!!!!!!!1 וגם נסטי אפרסק. משקה שנוא: דיאטים למיניהם. לא טעים, וממש לא בריא. שותה אלכוהול? בקידוש אצל סבא וסבתא, ופעם בממש הרבה (אבל אני שותה ממש מעט כל פעם). מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? כל סוג של שייק-פירות מורכב, כמו מנגו-תפוז-בננה-מלון-אפרסק-חתול. מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? בארה"ב יש ליין כזה של חברת Virgin (היה גם בארץ לאיזה חודשיים). היה להם משהו ירוק-זרחני... ראיתי את זה שם בסופר, ופשוט נבהלתי. תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: אממממממ... קפה, שוקו, מים, מיץ תפוחים, מיץ תפוזים ומיץ פטל~!!!!!!!!1 OMG הספר הכי טוב בעולם! ביצפר אוהב את הבצפר שלך? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! אוקיי, נרגעתי... אני לא מכיר מישהו שסבל בבי"ס יותר ממני (גם כל החברים שלי אומרים לי את זה), אבל עכשיו יש לי קצת נוסטלגיה, ואני מודה שאני קצת מצפה לאירוע השכבתי+חלוקת תעודות בגרות שיש לנו עוד שבועיים. אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? בקרוב אני אהיה בחטיבה באמת... איזה כיתה אתה? י"ג... אה, אופס... ליד מי אתה יושב? הייתי מחליף בקצב מטורף. כל פעם מישהו אחר הצטרף אלי לשולחן הפינתי. זה היה נחמד, הרגשתי כמו בתוכנית אירוח. אוהב את המחנכת שלך? אהבתי מאוד 2 מהמחנכים שלי, את כל השאר לא סבלתי. גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? לא ממש, האמת. אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: לא רלוונטי, הא? אתה מזניח את הלימודים? לא הייתי התלמיד הכי חרוץ בשנים האחרונות, בלשון המעטה. יש לך לוקר? רק בכיתה ז' היה לי. תיק כבד? ממש לא. אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? הא?!? היית רוצה לעבור לבצפר אחר? לפעמים אני מתחרט שלא ניצלתי את זה שהתקבלתי ל"תלמה ילין", אבל לא באמת רציתי ללכת לשם. באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? נגמר הדיסק לפני שנכנסתי לכאן. מה השיר האהוב עליך? תכל'ס - "מרגע לרגע" של מיקה קרני, אבל השיר הכי סנטימנטלי עבורי הוא "December" של Weezer. שירים ישראליים/לועזיים? מוסיקה היא שפה בפני עצמה. לא משנה מה השפה של השיר - מה שחשוב זה אם השיר עצמו טוב. שומע מוזיקה ב-100fm? ממש לא, תחנה זוועתית. מוריד שירים בקאזה או באימיול? לא ולא. קונה דיסקים או צורב? אני רוצה לפנות לכולם - אל תצרבו\תורידו מוסיקה ישראלית. אין כסף בתעשייה הישראלית. פשוט אין. אמנם Green Day יכולים להרשות לעצמם שאיזה ילדון בישראל לא יקנה את הדיסק, אבל "הבילויים", למשל, לא. וכתשובה לשאלה - מוסיקה ישראלית אני רק קונה, דברים לועזיים אני בדרך כלל מוריד, חוץ מבמקרים שהדיסק ממש שווה את הכסף, או אם הוא של להקת Weezer. אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? אין כזה דבר. גם אם אני לא אשמע מוסיקה מרצוני, היא נמצאת בכל מקום. ברדיו, במכוניות שעוברות, בפרסומות בטלוויזיה... וגם אם אתה באי בודד, אתה תזמזם לעצמך איזה שיר. כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? ממש לא רוצה לחשוב על זה. יש לך דיסקמן? יש, אבל הוא לא עובד כבר שנים. MP3 או iPOD? אני כבר התקדמתי. יש לי את הדבר שאני קורא לו "הצעצוע שלי". נגן עם מוסיקה, וידאו, תמונות (לא מצלמה - יכול להראות תמונות), צייר (כמו בWindows), משחקים ממש מטומטמים, רדיו, טייפ מנהלים ועוד כל מיני שטויות כמו מילון ומחשבון. אה, ויש לו 20 ג'יגה. שווה. אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? Gmail. לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? פורום היאבקות בתפוז. יש לך קומונה? פתחתי פעם, אבל עזבתי את הרעיון מאוד מהר. יש לך אתר? יש לי דף בבמה חדשה, נחשב? אם לא, אז יש אתר שבן-דוד שלי פתח לכל המשפחה. משהו חמוד כזה שילדים בני 12 עושים... שעת סיום 5:28

למעלה